AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

puhta l*its valmis?

2. juuli 2021

Inimesed mõnikord ikka hämmastavad mind. Ah, olgem ausad – kindlasti hämmastan mina ka inimesi. Aga kuna mina seda blogi siin pean, võtan ma endale õiguse oma hämmingut siin väljendada. Teised saavad teha seda mõnel omaenda või avalikul platvormil.

Igatahes, kes mind instas jälgib, ilmselt juba aimab, mida ma rääkima hakkan. (Krt vaikimisi eeldan, et kõik jälgivad ja sellepärast ei taipa siia teinekord neid asju kirja panna, mida seal juba jaganud olen). Lugu igatahes selline, et sellest ajast peale, kui ma need tissid panin, on meedial mingi imelik komme minu Instagramist pilte või story‘sid võtta ja sellest mingi tissidele üles ehitatud nupuke valmis treida. Ma tõesõna vannun, et ma ei käi ise Elu24-le oma storysid edastamas, et kuulge, ma siin olen Pärnus, kas te saaksite teha minust artikli, kuidas ma “mehi niidan”. Või kui puhkusel julgen olla bikiinides või v-kaelusega riideesemes, siis kohe “eksponeerin uusi tisse”.

Nii palju kui mina tean, on enamikel naistel tissid ja ausõna palaval ajal kipuvad paljud veidi avaramaid riideid kandma. Okei, vaba maa, avaraid riideid võib kanda ka -24 kraadiga kui huvi on. Mina isiklikult seda just eksponeerimiseks ei pea. Eksponeerimine oleks minu jaoks võib-olla täitsa läbipaistva särgi kandmine, kui midagi all pole vms. Ma ei tea. Aga nüüd, nii pea kui mul enam oma tissid pole, on igasugune nende paista olemine minupoolne meesteniitmine ja eksponeerimine.

Hmm. Teate, ma olen sellega tegelikult ammu tegelenud.

rinnad-imetamine

Huvitav, et kui ma kunagi seda pilti jagasin, siis ei kirjutatud, et Mallukas käis kohvikus mehi niitmas…

Igatahes on see teema mulle juba pikka aega isegi nalja pakkunud, sest omast arust ma mingi tohutu porno ja eksponeerimisega ei tegele. Lihtsalt palav on ja minu meelest mingi tavaline v-lõikega pluus või kleit pole nüüd nii suur asi ka, millega päid pöörata. Seetõttu panin ma instasse nalja pärast sellise story:

kunstrinnad-mallukas

Enamik lugejaid said muidugi naljast aru, aga üks viks härrasmees otsustas mulle kirjutada, et seal tisside vahel oleks hea enda m*nni hoida. Tegi seda muide enda instakontolt, mille profiilipildil olid ta naine ja kolm last. Ma muidugi talle vastata ei viitsinud, aga tema kirjast tegin küll screenshoti. Panin sellegi oma story’desse üles, et ta naine ja lapsed on kindlasti uhked, et ta issi käib võõrastele naistele selliseid kirju saatmas. Ma ei ütle muidugi, et ma enne elus sääraseid saanud ei oleks, aga minu meelest võiks mehel mingisugunegi austus enda pere vastu olla. Et kui päris riista kuskile tisside vahele pakkuma lähed, kasuta vähemalt feik kontotki või miskit.

Tuleb välja, et see oli minust väga alatu! St meeste arust oli see väga alatu. Ma sain umbes kümme kirja, kus teised mehed kirjutasid, et see on minust, kui kolme lapse emast, kohutav niimoodi neid lapsi häbistada. Et mida nemad nüüd tundma peavad. Ja et kas mul ikka üldse mõistust peas pole. Takkatipuks sain veel teada, et tegelikult olen ma lihtsalt li*s.

Seda viimast lugesin Perekoolist. Seal tehti kohe eraldi teema, et miks üldse panna oma kunsttissidest pilte üles ja solvuda, kui keegi negatiivselt kommenteerib. Esiteks, kullatükikesed ja musirullikesed – ma olin oma sõpradega Hiiumaal. Päike paistis, ilm oli soe, tuju oli super hea – mul oli muud ka teha, kui sellise asja peale solvuda. Mulle tundus see lihtsalt selline väike burn vastu, et kui ta võib tahta mulle oma nirtsakat tilli tisside vahele pakkuda, siis ma võin ka öelda, et kindlasti ta pere on selle üle uhke. Aga tuleb välja, et ei tohi. Kui juba kunsttissid pannud oled, siis kannata kõik ära, sest ilmselt SELLE jaoks need pandud saigi ju. Krt, ma jälle busted.

perekool-mallukas

Palun, armsad lugejad, tehke nüüd vanale litsihakatisele selgeks, et MIS osa täpsemalt mind litsiks teeb, siis mul endal ka kergem edasi elada:

  • See, et ma panin selle story, kus mu dekoltee näha oli? Kas see on liiga palju tissi, mida näha? Kas see amount of tissi on litside amount?! Help!
  • Või teeb mind litsiks see, et lambiants mulle oma shlongi kuskile hoiustada tahab? Et siis tema on õige mees, sest ise ma ju “näitasin” neid talle. Mehe asi ongi pakkuda, aga kui naine miskit vastu ütleb, siis on lits valmis?

Tänud ette kõikidele kaasamõtlejatele ja ma loodan siiralt, et keegi nüüd ootamatult teada ei saanud, et ta lits on. Noh, äkki on liiga ebasobiv dekoltee seljas või miskit. Iiiik! Ma seda osa isegi ei hakka mainima, et ma sain sealt ka teada, et ma olen vaimupuudega ja minusugusele võibki kõike öelda 😀

Oijah, kibestunud inimesed 4 the win!

Lõpetuseks väike paljastus veel: ma olen ammu juba liputaja olnud! Isegi enne neid meeste peibutiseks laotud kunsttisse! Vaadake parem neid pomme, hoia ja keela, mida kõike seal peale selle väikse Vello tillernipsu veel hoida saanud oleks 😀

rinnad-eksponeerimine

Loe ka neid postitusi!

46 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kent 13. juuli 2021 at 00:27

    Kala liigub 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 8. juuli 2021 at 14:15

    “oma nirtsakat tilli tisside vahele pakkuda”
    “väikse Vello tillernips”

    No ma ei suuda, huumorinurk 😀
    Sellepärast ma ikka ja jälle su postitusi lugemas käingi. Tõesti kirjutad hästi, eriti kui natuke sitt keeb 😀

  • Avatar
    Vasta M 3. juuli 2021 at 12:43

    Mina isiklikult tahaks küll teada, kui mu mees “võõrastele” naistele nii kirjutaks. Naisel ja lastel on häbi? Jah mul oleks ka kui ma sellise sitapeaga koos oleks, peale sellist olukorda enam ei oleks. Täiesti haige. Samamoodi kui mees petab, siis süüdistatakse naist kellega ta pettis, mitte meest ennast ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Ingrid 2. juuli 2021 at 23:08

    Nii hästi kirjutatud!!!! Mõnusalt positiivne, edu!!!!

  • Avatar
    Vasta Evelin 2. juuli 2021 at 20:14

    Väga õige, et selle munnivello kirja avalikustasid! Nii võiksid kõik naised teha sarnaste soovimatute nilbete kirjadega, ehk siis pereisad mõtlevad teinekord enne verbaalse ila pritsimist! Äge! Pane aga edasi ??

    • Avatar
      Vasta Kaisa 3. juuli 2021 at 09:35

      Täiesti nõus. Tubli Mallu 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin Vee 2. juuli 2021 at 18:35

    Mu elukaaslase eks nägi kuskil, kuidas mu rinnahoidja pael paistis ja ütles mu mehele, et S E L L I S E naisega tahadki koos olla jah? ? Et no kui rinnahoidja pael juba tabu on, siis sina oled ikka kõik need hullud asjad 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 18:45

      püha peetrus, rinnahoidja pael? Seda mu silmad ei kannataks iial näha!

  • Avatar
    Vasta Kristina 2. juuli 2021 at 17:09

    Kusjuures, olen hetkel rase ja rind suurem ees. Täiega hirmus on kõndida kuskil, sest rinnad “vappuvad” rohkem. Väljas käies, mingi top seljas, ise jälgin kõndides, et vähem “raputaks” ja tiss nii hullult ei hüppaks. Ja just sellepärast, et keegi ei tea mida ei arvaks, et miks ma küll suvel toppi, mitte puhvaikat ei kanna ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta lll@lv.com 2. juuli 2021 at 16:13

    Aga sa peadki leppima nüüd, et oledki mõttetu lits. Kui see teema sind ei huvitaks või ei läheks südamesse, siis sa sellest tervet blogipostitust ei teeks 😀 Peale Kardo maha jätmist käitud nagu tiinekas, saad mingilt muskli vennalt paaki ja arvad, et tissidega saad rohkem tähelepanu 😀 Good luck!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 19:45

      Tead, ma võin sellega leppida täitsa vabalt. Ja veel parema meelega lepin ma sellega, palju ma selle postitusega teenin ja sina raiskasid ainult oma aega 😀 Muhahahahaa!

      • Avatar
        Vasta Kerli 2. juuli 2021 at 20:16

        Oiii, kuidas mulle need Mallu vastused meeldivad! ?
        Mega äge suhtumine, lihtsalt korralikult on ära äsatud, selle postituse näol, tänan inspireerimast! Vinge naine, ägedate tissidega ??❤

  • Avatar
    Vasta Maru 2. juuli 2021 at 16:11

    Huvitav, kumb hullem on, kas kuradi l*ts või jumala l*ts?
    Ma panustan, et too “Vembla Vallo” pole ammu tillernaksi saanud ja nüüd elab oma rasket elu Su tisside vahele.

  • Avatar
    Vasta Andra 2. juuli 2021 at 15:39

    See viimane lõik ?? Väga hästi öeldud ?
    Anyway neid inimesi, kes teistest halvasti mõtlevad – neid on ja nad ei kao kuhugi, lihtsalt sinu eksistents häirib neid ja see on nende enda väikeste ajude mure ?
    Go on! ?
    Päikest ?

  • Avatar
    Vasta My 2. juuli 2021 at 15:34

    Oh, mulle karjuti, et ma olen kuradi l*ts, sest sõitsin kogemata jalgrattaga väikesest kivist üle nii, et kaldusin tasakaalu tagasi saamiseks järsult oma sõidutrajektoorist kõrvale. Kahjuks tuli just samal hetkel mu selja tagant teine rattur, kes pidi mulle otsasõidu vältimiseks järsult pidurdama ja kõrvale keerama. Seetõttu otsustas ta mulle täiest kõrist “kuradi l*its!” röögatada. Huvitav vandesõnade valik härral ?
    Nii et l*ts võib olla ka ilma tissi välgutamata.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 15:52

      Vb sul pidurduse pealt mingi kumerus ikka paistis ja üritad siin praegu ennast puhtaks rääkida?? 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 2. juuli 2021 at 15:33

    Töötan psühhiaatriakliinikus ja no… Siin on “lits” tavaline sõimusõna meesklientide poolt, kui nende soovide järgi haiglas ei talitata.
    Mul isegi silm ei pilgu selle “solvangu” peale enam ? Kummaline muidugi, millega inimene harjub ?

    Pealegi elu näidanud siin töötades, et kui inimene peab ikka teisi inimesi internetis, foorumites jne sõimamas käima, siis ega neil seal “pöönigul” asjad korras ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. juuli 2021 at 15:26

    Kõik saadaks p***e ja vsjo!
    Ma oleks samamoodi käitunud nagu sina (pilt kommeneerija profiilikontost). Kogu aeg pead sa midagi tõestama ja selgitama.
    Hullumaja, ma ütlen ?

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 2. juuli 2021 at 14:39

    Kui mu mees peaks kellegile nii ütlema, tuleks sellest kolmas maailmasõda ? Aga õnneks mul hea mees ? mitte selline lohh ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 15:02

      No see oleks vist jah suuremat sorti probleem 😀

      • Avatar
        Vasta Anna 2. juuli 2021 at 16:12

        Kui on tissid mida näidata siis miks ma ei või näidata ?‍♀️
        Panen uued tissid ja käin kartulikotiga ringi w?‍♀️?
        Ilus rind on naise uhkus ?
        Need ilatsevad mehed käigu kus ku*#t?‍♀️ Ostku siis oma naisele ka kui tahavad kuskile midagi toppida ?

  • Avatar
    Vasta Annika 2. juuli 2021 at 14:39

    Minu arust tulebki sellised tüübid häbiposti panna, et saaks teised “pereisad” ka aru, et selline käitumine pole okei. Isegi, kui mees on vallaline, siis selline kommentaar on lamp. Kui julged kirjutada roppusi, siis julge ka vastutada.

  • Avatar
    Vasta KatsMats 2. juuli 2021 at 14:35

    Ma nagin ka seda ja kohe uurisin veits mis pere see selline on. Piltide ja mingite naise kommentaaride järgi tundub, et mõlemad on sama vitsaga löödud ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 14:37

      No ma ei tea midagi sellest naisest, seega ei hakka tema suhtes spekulatsioone loopima, mulle ta igatahes ei kirjutanud, seega pole mul halba sõna ta kohta öelda ka 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. juuli 2021 at 14:32

    Minuarust tegid õigesti. Ja nendel kõvadel kommenteerijatel seal perekoolis enda elu pole, kadedad kibestunud inimesed ?

  • Avatar
    Vasta Pille 2. juuli 2021 at 14:28

    Maaaadre miiiiiiia, kas see tõesti on kõik päris või? Päriselt inimesed viitsivad jahvatada kuskil foorumites ja instas selliste asjade üle v? Mõnusal soojal suvel. Kas kurgid on muidu juba marineeritud või, et enam muud teha pole? Aina loe ja imesta, mis inimesi kõik siin ilmas on. Mul ei saaks olla rohkem suva, mida keegi kuskil kirjutab ja räägib minu kehast või millest tahes. Isegi sellistest Vellodest ei teeks välja. Naine ja kolm last.. Kujutan ette, et mees lihtsalt ise nii näljas ja näeb sööki seal, kus seda pole 😀 Haha.
    Imestan väga, kuidas sa üldse viitsid üldse reageerida nendele perekooli kägudele. Eluaeg, mis seal maha passitakse on ikka meeletu. Kui väärtusetu ja mõttetu eluke peab olema, et seal lausa eraldi teemasid vorpida kellegi voltidest, juustest, tissidest, milles iganes… Kümnete ja kümnete lehekülgede viisi. Plusse miinuseid jne ka vaja käia ladumas.. Vello võib sinna oma vända teema teha. Vb mõni büstikas kägu tahab ise vaheleväänamist.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 14:30

      Ah tead, ega ma suuurt hooligi, aga kui contenti pakutakse, oleks patt mitte vastu võtta 😀

      • Avatar
        Vasta Pille 2. juuli 2021 at 14:48

        Kah õige 😀

  • Avatar
    Vasta Kädi 2. juuli 2021 at 14:26

    Ausalt, loen Su blogi vähe aga… Naersin nii, et silmad [loe: püksid] märjad. Aitäh teema eest!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 14:30

      Ma loodan, et sa siis ennast koduseinte vahel valla lasid, mitte tööl vms :D:D

    • Avatar
      Vasta Ma 2. juuli 2021 at 14:54

      Palun näita mulle ka seda screeni! ???

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 15:02

        Ma võin sulle saata 😀

  • Avatar
    Vasta A 2. juuli 2021 at 14:22

    Tere.Hea,et juhtusin Sinu lugu lugema-kõiki lihtsalt ei jõua!Sa kirjutasid jumala õigesti – nii kui vabamalt riides oled,isegi palaval suvepäeval,oled l….See mees on kas alaarenguga või tõesti seksinäljas ! Võiks parem naise ilu kiita ! Kahjuks kiitusega on meil ,eestlastel,kehvad lood !Tore,et sa ise selline normaalne ja kahe jalaga maapeal oled !

  • Avatar
    Vasta Tt 2. juuli 2021 at 14:20

    Selliste meeste pildid ja kontod peaks olema perekooli lõugade vahel hoopis. Kas neil pole häbi selliseid kirju saata. Igatahes naisel võiks olla õigus teada, millega tema armas mees hobi korras tegeleb. #freakshow

  • Avatar
    Vasta Riin 2. juuli 2021 at 14:17

    Eks häbi oleks küll, kui oma mees nii kuhugi kirjutaks aga parem ikka teada. Minumeelest väga tubli, et panid, nüüd naine ka teab, millega kallis mees tegeleb ? Tekst oli hea, tegi päeva paremaks ??

  • Avatar
    Vasta H-M 2. juuli 2021 at 14:14

    Muud ei ütlegi, kui et Sa oled lihtsalt lahe! ✌️

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 14:22

      On paremaid ja halvemaid päevi 😀

  • Avatar
    Vasta Silvia 2. juuli 2021 at 14:09

    Minu jaoks on “eksponeerima” midagi kaunilt ja dekoreeritult näitama. Niiet tisside eksponeerimine on igati cool, st saab eksponeerida nii, et kõik on näha ja nii, et ei ole. Kui see vahelepanija-härra oleks natukene mõelnud, oleks ta aru saanud, et ta riskib oma mõtteavalduste avalikustamisega, ma eeldan, et teil ei olnud mingit saladuse hoidmise lepet enne kokku räägitud.
    Ja üldiselt, ilu võib ikka näidata, kui ei suuda end taltsutada, siis ei pea vaatama.

  • Avatar
    Vasta Salme 2. juuli 2021 at 14:08

    Oi jah, idioodikari. Kuidas nad viitsivad elada?

  • Avatar
    Vasta R 2. juuli 2021 at 14:02

    No krt magasin maha selle story.
    Aga mu meelest super, et sellised vennad avalikustada kes pere kõrvalt teevad nii.
    Delfi jt anonüümsed võiks ka:D

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 14:05

      No eelkõige võiks nende enda naised teada, millega mees vabal ajal instas tegeleb 😀 Ma vajuks häbist maa alla 😀

      • Avatar
        Vasta Kkk 2. juuli 2021 at 14:15

        Ma oleksin selle story saatnud otse selle tüübi naisele ? Ise las vastutagu. Mida kirjutab teistele nii.

  • Avatar
    Vasta Liis 2. juuli 2021 at 14:01

    Su vastus sellele mees isendile just made my day! 😀 Olen oma eluaja jooksul selgeks saanud, et poolte meeste jaoks vähemalt, ei tähenda L*** üldse seda, mida naiste jaoks või seda, mida see sõna nö sõnaraamatu järgi tähendab. Meestele on see lihtsalt sõimusõna- a la nagu loll. Miskipärast aga koheselt esimesena üle huulte tuleb neil just see. Eks mis keelel, see meelel?!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 14:05

      Tead, ma üsna kindel, et seal Perekoolis on ikka suguõed teineteist litsiks tembeldamas, mitte mehed 😀

  • Avatar
    Vasta Kairi 2. juuli 2021 at 13:55

    Aitäh sulle selle teema eest! Sain korralikult naerda! Paneb tõesti imestama, et milline see maailm meil siin on. Imelist ja kuuma suve Sulle! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuli 2021 at 14:05

      Ilusat suve sullegi! 😀