LAPSED

Lindexisse shoppama tahad minna?*

8. juuli 2021

Tuleme siis tagasi toredamate teemade juurde. Nimelt selleni, et suvi on sel aastal kuidagi eriti kuum ja sobivaid riideid leida on pehmelt öeldes keeruline. Absoluutselt kõiega on NII palav, nii minul kui lastel. Õnneks sain ma lastele Lindexist hunniku suvekraami ja mu lemmikud on need komplektid, mis ma Martale ja Lendele sain. Jäätistega pluus ja püksid. Mõnusad, õhulised, venivad ja suveks ideaalsed.

Lindex T-shirt and shorts with ice cream print
Lindex T-shirt and shorts with ice cream print

Lisaks skoorisin ma kõigile tüdrukutele matchivad nahktagid, millega hetkel selle kuumusega midagi teha pole, aga küll need jahedad ilmad ka tulevad, see on kindel laks. Marta ja Lende said ühesugused arbuusidega trikood ka, Lende armastab seda lausa nii väga, et käib sellega isegi vannis 😀 Megalt soovitan, sest see on NII veniv ja mega mugav lapsele selga panna, isegi märjalt saab kenasti ära võtta. Martal on üks ilus Pop’i trikoo ka, aga see on nii…tihke? Ja mitteveniv, et seda nüüd enam ei kasuta, jääb arbuusikas.

Igatahes on mul teile siin blogis välja loosida üks 100€ kinekaart (instas on ka sajaeurise kinkeka loos käimas!), halleluuja! Et loosis osaleda, jäta kommentaaridesse, mida sa kinkeka eest ostaksid ja juba esmaspäeval loosin võitja välja!

*Postitus sündis koostöös Lindexiga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar