JUMALAITA

jubedad päevad ja jälle kohtusse?

14. juuli 2021

Kallis universum. See, et ma täna sellise meemi instasse panin, oli lihtsalt nali, mitte väljakutse.

Vähe sellest, et ma ei olnud siin niigi super heas tujus, sest noh. Kes oleks, kui ta oma peikaga lahku läheb. Seda enam, et tema sõnul ei toimunud midagi. Ta ei teeks mulle mitte kunagi haiget, lihtsalt tantsis nõmedalt. Eile hommikul sain kohe esimese asjana lugeda mingit detailset artiklit sellest, mida mu kallis ekspeika Pärnus tegelikult korraldas. Ütlen ausalt, et inimeselt, kes mulle igapäevaselt rääkis, kuidas usaldus on tema jaoks A&O, kuidas mina olen tema jaoks kõige tähtsam jne, on üsna üllatav kuulda, et ta teistele naistele räägib, kuidas neid “puruks k*ppida” tahab.

Ülen kohe ära, et see vastikustunne ja kogu kupatus olid väga suured. Ja mis peale seda artiklit veel välja kooruma hakkas… Kes teda veel kus ja mida tegemas näinud on ja kui naiivselt ma tema loodud kuvandit uskusin nagu eile sündinud lambatall. Talle kaasagi tundsin. Ma ei hakka siin detailidesse minema, eks kõige suuremad ja bravuurikamad patud on nagunii artiklites olemas. Aga kõik need muud avastused on ka väga-väga haiget tegevad.

Vaadake, ma ei ole väga selline vend, kes usuks automaatselt teiste jutte. Üritan alati aru saada, et igal jutul on kaks poolt. Kui aga mitmest kohast tuleb sama jutt, siis läheb asi kahtlasemaks. Ja ega tegelikult polegi laias laastus vahet, mis on tõsi või mis mitte. Ma tema käest uurima ei taha isegi minna, sest mis vahet seal enam on. Kõige rõvedamat pulli tegi ta videos ja pealtvaatajate ees, seega seda ei anna tal ka kõige osavamal moel ümber lükata. Ja ei. “Ma ei teeks sulle kunagi nii!” ei päde, kui sa literally… TEED NII. VIDEOS.

Oeh, ma ei taha sellest teemast isegi enam mõelda, ei taha rääkida, ei taha mitte midagi. Tahaks selle lihtsalt forever unustada ja mitte saada manipuleerivaid kirju, et “kui ma teda armastaksin, siis ma ei laseks talle nii haiget teha…”. Nii et palun tema suunas mitte ühtegi negatiivset kommentaari. Ta ju siiski ei teinud meelega, ta ei mäleta ja noh, ta ei teeks mulle iial nii. Palun seda kõike edaspidi meeles pidada.

Okei, ma nüüd ausalt päriselt ei taha sellest teemast enam rääkida. Ausalt ilmselt mingi kaunis õppetund, millele ma kunagi tagasi vaatan ja olen nagu ooo, nii tore, et see minuga juhtus, ma sain sellest nii palju targemaks ja blaablaa. Praegu on lihtsalt selline tunne nagu mingil nurka visatud sokil. Mis on vana piimaga üle valatud. Ja also põlema pandud. Ja siis teerulliga üle sõidetud.

Ja nõnda ma virelesin täna lõunani. Ma reaalselt ei maganud öö läbi sekundit ka. Mu peas oli miljon mõtet ja ma olin nii kurb ja vihane, et lamasin tunde lihtsalt voodis, kuni vaatasin, et okei, kell juba hommik, tõusen siis parem püsti. Ja noh, te võite aimata, milline zombie ma täna olnud olen.

Ja siis takkatipuks saan Robert Sarve käest nõude 4000 eurile. Ma siin blogisin ka mingi päev, et üks pereisa pani mulle ühe story peal, kus mul hernes tisside vahele kukkunud oli, enda konto alt kirja, et “munni ok hoida”. Noh, veits piinlik nagu küll, aga eriti piinlik oli see, et ta profiilipildil figureerivad ta naine ja kolm last. Ma panin tuimalt selle kirja enda storysse üles, et a la ilmselt on ta pere uhke. Mis on ilmselge iroonia, sest nagu kes oleks sellise pereisa üle uhke? Tuleb aga välja, et see pereema nagu oleks, sest justnimelt tema selle nõude sisse andis.

Ma ütlen sama, mida ma eile öö läbi korrutasin: ma olen NII segaduses. Et ma olin ebaeetiline, et panin ropusisulise sõnumi teistele näitamiseks üles? Kas suvaline mees võib mind piltlikult öeldes seksuaalsest ahistada, aga mina pean vait olema ja seda varjama? Ma jätsin postitusega mulje justkui vääriks kirja saatja avalikku häbistamist? Aga kas see ei vääri avalikku häbistamist? Kas see on ühiskondlikult normaalne asi, mida kellelegi öelda? Oma peenist mulle rindade vahele pakkuda?

Mina tekitasin OMA käitumisega sensatsiooni, aga herrati oma nilbe jutuga on süütu? Kas ma olen kuskil lapsi alandanud? Ja kõik oleks oilnud olemata, kui ma poleks tema isikuandmeid nii INETULT kasutanud? Aga tema võib inetuid asju mulle kirjutada? Se-ga-dus.

Ja no summa on ka norm kopikas, igale kannatanule 1000€. See mees on muidugi eriline kannataja seal loos, eks. See naine oleks minu silmis selle nõude oma mehele saata, mitte mullle, aga mida mina ka tean.

Igatahes ei julge ma homme enam silmi lahti teha. Ilmselt ärkan tiisikuse ja üle näo ohatisega ning jään päeva teises pooles rekka alla.

Loe ka neid postitusi!

104 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta raadiokuulaja 16. juuli 2021 at 23:22

    Sattusin kuulama huvitavat juttu netis Kuku.ee saates “Keskpäevatund 2021-05-29”! Seal räägitakse R.Sarve kohtuvärgendustest. Põnev koht kuulamiseks alates 17:45 minutist.—19:00= “Fishing…Tal lihtsalt kalastab,, et kas leidub mõni l0ll… …”jne.

  • Avatar
    Vasta Janne 15. juuli 2021 at 14:40

    Seoses sellega, täna Buduaar tegi mingi alaa postituse mille viskas miskipärast mulle FB-sse.
    A see selleks,piilusin neid kommentaare korra. Seal nii mõnigi teatas, et see sama isik ka neile kirjutanud sellist teksti nagu Sulle.
    Äkki annab selle infoga midagi peale hakata? ????‍♀️

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 15. juuli 2021 at 13:15

    Aga sa pöördu hr Sarve poole abi saamiseks, moraalse kahju nõudega pereisa suhtes. Summaks 8000€

    • Avatar
      Vasta K 17. juuli 2021 at 10:23

      Sarvele Sarvega vastu? 😀
      Sarv ju selle nõude esitaski. Ta ei saa iseenda vastu minna.

      Muidugi loodan, et Mallukas leiab endale esindaja, kes närib sellest lollusest läbi ja toob Mallule võidu 🙂

  • Avatar
    Vasta Morgie 15. juuli 2021 at 12:52

    Esitad meespoolele seksuaalse ahistamise ja netikiusamise eest samas vääringus vastunõude ja siis vaatad edasi.

  • Avatar
    Vasta O 15. juuli 2021 at 11:46

    Kaeba vastu, ahistas sind oma kirjadega.

  • Avatar
    Vasta Hellen 15. juuli 2021 at 11:13

    Mul on tõesti kahju, ikka jälgin su tegemisi, ära lase pead norgu, küll asjad lahenevad, olen siin elus mõndagi näinud. Edu!

  • Avatar
    Vasta Äh 15. juuli 2021 at 10:21

    On see mingi nali või? Avalik profiilifoto facebookis on isikuandme avaldamine?

    • Avatar
      Vasta M 15. juuli 2021 at 14:07

      Ta tõenäoliselt ei saa kohtus võitu jah, kuna tegu oli avaliku profiiliga niikuinii. Hirmutab ainult selle kirjaga, ma arvan.

  • Avatar
    Vasta Pihl 15. juuli 2021 at 09:25

    Ma kardan, et laste (ja võibolla ka abikaasa) piltide jagamine oli siiski sinu viga ja sellega tuleb leppida. Otsustav pole see, et isa oli laste pildid ise juba avaldanud oma profiilipildil: iga uus avaldamine on uus andmetöötlus (samamoodi oli TV3 tegevus uus töötlus, mille eest vastutavad nemad, mitte sina). Siiski, see, et isa oli pildid juba varem avaldanud, vähendab tõenäoliselt mõnevõrra võimaliku kahju suurust. Kahju on suurem laste puhul, kuna laste andmetesse tuleb suhtuda erilise hoolega. Ma teeks sinu asemel perele vastupakkumise, põhjendaks ära avaldamise olukorra, möönaks viga ja lastele kahju tekitamist, selgitaks, et nende nõutud summaga sa ei nõustu ja saadaks neile nt iga lapse pealt paarsada eurot, võibolla ka abikaasa pealt väikse summa (poole väiksem kui laste pealt). Mehele endale mingit kahju tekkinud kindlasti pole. Peale seda oleks sinu olukord võimaliku kohtukeissi puhul palju kindlam.

    • Avatar
      Vasta Morgie 15. juuli 2021 at 14:07

      Jah, sellele ei maksagi vastu vaielda, etnende piltide selles seoses levitamine oli Malluka viga, tuleb tunnistada ja kõrvad lonti lasta, aga sinna juurde tulebki lisada teine keiss seksuaalse netiahistamise kohta, sest ega Malluka viga ei muuda mehepoolset ahistamist äkki olematuks, see ju ikka jääb. Need ongi kaks eri keissi.

    • Avatar
      Vasta suvaeit 16. juuli 2021 at 18:52

      See laste ja abikaasa pildi jagamine teeb asja veidi keeruliseks tõesti Malluka perspektiivist, aga pole 100% kindlusega õigusvastane. Siin annaks tõenäoliselt argumenteerida veidi. Lihtsam oleks muidugi, kui abikaasa ja lapsed olnuks pildil ära varjatud või blurritud vms, aga mingid argumendid saaks ehk tuua.
      Tõenäoliselt aitaks siin viide IKS §-le 5 – kirjanduslik eneseväljendus. Mallukas on avaliku elu tegelane, kelle töö seisneb blogimises ja sellega kaasnevas promotöös (sh Instagram jms kanalite kaudu). Blogi läheb kirjandusliku eneseväljenduse alla, Instagram vbl kunstilise eneseväljenduse alla. Blogi sisu ongi enda eraelu ja sellega kaasneva jagamine kirjaliku eneseväljenduse teel. Kui see meesterahvas enda valitud profiilipildiga Malluka poole oma roppustega pöördus, siis ta pidi teadma, et see pöördumine leiab suure tõenäosusega Malluka blogis ja/või muudes blogiga seotud avalikes kanalites kajastamist. Ehk mehe kui andmesubjekti õigusi pole siin ülemäära riivatud, kuna ta ise tegi otsuse Mallukale kirjutada ning pidi aru saama, et sellega võib kaasneda avalik tähelepanu. Naise ja laste suhtes muidugi on see keerulisem, sest nemad seda valikut ei teinud, kuid siin ehk aitaks fakt, et selle pildi valis profiilipildiks mees ise. Samas see on õhuke argument. Naise ja laste osas tõesti oleks ehk mõistlikum tunnistada apsakat ja vabandada. Mehe osas kindlasti mitte.

  • Avatar
    Vasta Silva matteus 15. juuli 2021 at 09:16

    Krt tundub, et Justini kiusami e on toonud suurema karma laviini ?

  • Avatar
    Vasta Teisi 15. juuli 2021 at 09:03

    Mina sain R.S nõudega sellest artiklist abi https://www.postimees.ee/7279116/rebase-tapnud-ametnik-nouab-kommentaatoritelt-tuhandeid-eurosid
    Seal jagab teine advokaat väga kasulikku infot, millest mul enne aimugi polnud kuna kommentaaride eest raha küsimine pole veel nii uus asi.. Loodan et sa maksma ei pea!

    • Avatar
      Vasta Teisi 15. juuli 2021 at 09:04

      Vana asi* 🙂

  • Avatar
    Vasta K-L 15. juuli 2021 at 08:21

    Sellisel viisil haiget tegemine on tegelt päris julm ja ma ausalt tean mida sa tunned. Mõnda aega tagasi sain ma teada, et mu lapse isa näiteks sebis mu naabrinaise/sõbrannaga ja tegid juba plaane selleks ajaks kui ma lastega kodust ära pidin minema. Jätsin ta sekundi pealt maha ja praegu on nad õnnelikult koos. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 08:24

      Ütleme nii, et südamevalu sucks, aga noh, kena kui inimesed siis teineteist leidsid 😀

  • Avatar
    Vasta Annaliisa 15. juuli 2021 at 07:40

    Ma tean, et sa ei ole kallistaja inimene, aga fakkkkk kuidas tahaks seda praegu teha ja oelda, et ole tugev!!!
    Aga no sa ei anna nkn alla ja rabeled sellest sitast ilusti vàlja! Toetajaid on sul palju!
    ❤️

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 08:24

      Ma siiski ikka mõnikord kallistan ka, ma olen vanadusega seda vähem vihkama hakanud 😀

  • Avatar
    Vasta Maiu 15. juuli 2021 at 07:12

    A seda, et nüüd kaob ju söögiisu mõneks ajaks ära ja free weight loss taas ? vabandan, mul selline haige positiivne mõtlemine ? tuleb igast sitast ikka miskit head ka leida ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 07:31

      Ma tõesti ei ole kaks päeva vist eriti midagi söönud, hmm. Ilmselt täna ikka võiks

  • Avatar
    Vasta Kkk 15. juuli 2021 at 05:50

    See mees peaks hoopis sulle maksma. Avalikult nii õelda lihtsalt pole okei.

  • Avatar
    Vasta Annu 15. juuli 2021 at 01:31

    Kas ühiskond, suhted ja mehed on viimasel ajal nii haiged või on see alati nii olnud ja nüüd on asjad hakanud lihtsalt välja tulema? (Kalle lillekese kommentaarid Kaja Kallasele, Argo Ader ja ta naise sõbranna, Getulio ja alaealised ja hr. Sarv teda kaitsmas jpt) ja muidugi siis sellised naised seda haiget süsteemi koos hoidmas kasvõi teiste naiste mõnitamise hinnaga. Peaasi, et fassaad ei mõraneks. Öäk! Pea vastu!

    • Avatar
      Vasta K 15. juuli 2021 at 09:00

      M pole mingi EKRE fänn, aga see lillekese teema on küll üle paisutatud. see on repliik filmist lihtsalt ja Kallas polnud tõesti kaua ju Riigikogu ees olnud, vaevalt et see oli mõeldud kuidagi ahistavalt. Nende teiste juhtumitega ei saa kohe kindlasti võrrelda.

  • Avatar
    Vasta J 15. juuli 2021 at 01:03

    Ma ei mõista, kuidas selles loos järsku ainuke kannatajapool see mees/perekond on… Nõude põhjal väidab hr. Sarv, et suurenes kliendile tekitatud kahju TV3 loo ja instagrami/blogi postituste põhjal, sest jõudis suure hulga inimesteni. Fakt on see, et mees, kes kirjutab sulle seksuaalse alatooniga labase ja ropu kirja, esindas ISE oma nime ja profiilipildiga enda perekonda ja fakt on see, et mees teadlikult suunas sulle kui avaliku elu tegelasele labase sisuga kirja postkasti, profiilipildi ning enda nimega, juba eos võib iga normaalne täie mõistuse juures olev inimene eeldada, et sellel on 100% suurem tõenäosus jõuda avalikkuse ette. Võib ju öelda, et mees juba eos otsis pahandusi, eriti kui otsid pahandust avaliku elu tegelase postakastis, probleemi oli haista juba kilomeetri kauguselt. Igal mõtlematul teol on tagajärg ning tema teadlikult valis oma pere alandamise juba sellega, et ei ole normaalne laste ja naise/abikaasa kõrvalt võõrastele naistele selliseid asju kirjutada. Oma pere heaolule oleks võinud mõelda enne, kui saatmise nuppu vajutas. Perest loomulikult on kahju, et selline asi juhtus… Aga sina ei avaldanud naise ja laste nimesid, seega tehtud kahju ning inimeste (jälgijate) võime nimesid välja uurida, ei olnud otseselt sinu tekitatud kahju, Eesti on väike ning sellega oleks pidanud mees kohe arvestama. Alati teab keegi kuskil kedagi, samamoodi jõudsid ju Gerti vägiteod sinuni. Küll aga ei arvesta mitte keegi ka sinu, kui kannataja rolliga, mis on sõna otseses mõttes seksuaalne ahistamine. Minu teada peaks andmekaitse vist käsitlema ka midagi sellist, kuidas isikuid mingi tundliku infoga saab otseselt tuvastada ja millega mitte. Ntks, kirjutad postituse, kus ütled, et ÜLO kirjutas nilbe kirja, profiilipilti või ntks telefoninumbrit pole mainitud, mis konkreetselt tuvastaks isiku. Kui aga kirjutad ÜLO ja lisad ÜLO foto/telefoninumbri vms, siis on võimalik inimest juba konkreetselt tuvastada, kuna lisatud on tundlik info, mille põhjal saab luua seoseid. Kui mul on õigesti meeles, siis sa ei avaldanud nimesid, kui tegid need postitused? Otseselt ei saa kahju tekitada konkreetsele isikule ainult foto põhjal, sest pole muud infot, mis nime näoga kokku viib. Tahaks väga soovitada sul endale ka kaitsja võtta, sest no lõppkokkuvõttes käis mees rõvedusi kirjutamas ja sa nüüd maksa perele valuraha… Mis sa siis oleksid pidanud talle privaatselt postakastis vastama, et aitähh sulle selle kauni kirja eest, ma nüüd lähen nutan selle rõveduse pärast patja ja neelan alla ning elan rahulikult oma elu edasi, ooo palun kirjuta veel neid ilusaid kirju postkasti mu Romeo:) Niimoodi need ahistajad ja muud tegelased tegutsevadki ja naised tavaliselt vaikivad. That’s fucked up…

    • Avatar
      Vasta Tuuli 15. juuli 2021 at 10:46

      Täpselt minu mõtted! Las annab oma mehe kohtusse pere häbistamise eest! Igal teol on tagajärg ja ma ei saa aru, mis fun on nilbusi kirjutada…

  • Avatar
    Vasta Leedukas 15. juuli 2021 at 01:02

    Klikin kõiki su blogireklaame, et oma toetust väljendada.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 01:15

      Nii armas. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Johhi 15. juuli 2021 at 00:53

    Ma tahaks täiega näha olukorda, kus naine, kelle profiilipildil ta on 3 lapsega, kirjutab mehele, et täiega tahaks su otsa istuda, siis selle viimase mees esitab talle kahjunõude, et mustas perekonda ja nende väärtusi. Faking topeltstandardid. Aga sulle on siin piisavalt juriidilist nõu antud, ja kui vaja, võin ise ka oma pea kokku panna oma baka ja magistri õigusteadusest. Ma hui mäletan, mida õppisin, sest tegelen hetkel enda jaoks olulistemate asjadega, aga sind kaitseks igal hetkel, ja tundub, et praegu piisab lihtsalt väga artikuleeritust vastulausest.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 01:15

      Haha, nii armas, aitäh ❤ ma ei teagi, kas ma üldse pean vastama midagi? V ütlengi et tavai, kohtus näeme?

  • Avatar
    Vasta M 15. juuli 2021 at 00:38

    Ohatise koha pealt nii palju et ma samamoodi nendega koguaeg kimpus. Okei, pool aastat ei ole neid olnud kuid abiellun nädala pärast ja ofkoors kes otsustas tulla on massive ohatis 🙂 ju siis ta tahab ka ikka pulmast osa saada.
    Ma ei pea küll talle 4000 eur maksma aga ma loodan äkki see tegi su tuju kuidagi paremaks, sest kill me.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 01:16

      Nädalaga jõuab ära kaduda, ma luban 😀

    • Avatar
      Vasta Laura 15. juuli 2021 at 07:09

      Osta apteegist acic tablette ja määri kreemi ka, need tabletid reaalselt teevad imesid. Varem olin oma ohatise ja paistes huulega nädal aega kimpus, aga nüüd tänu tablettidele paar päeva ja juba ok. : )

  • Avatar
    Vasta täpii 15. juuli 2021 at 00:35

    mallukas, apple tv MR. CORMAN Trailer (2021) meenutas sind 🙁

  • Avatar
    Vasta Er 15. juuli 2021 at 00:21

    Pärnu maakohus trahvis advokaat Robert Sarve 1600 euroga ja kõrvaldas ta protsessilt. Selline uudis oli Ekspressis juuni alguses ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 14. juuli 2021 at 23:57

    See tundub tõesti nagu mingj kokkumäng juba… Nad teadsid, et sa pigem paned inimeste imeliku kirja üles kui et ei pane, ja tõmbasid lõksu. Alati ei ole kõik nii nagu paistab, et ah mingi loll lihtsalt kirjutas lollilt, vaid mingi kuri salakaval plaan hoopis selle taga. Selliseid asju peaks ennetama, aga samas selgeltnägija ka ei saa olla kui ei ole, seega WTF kogu see story ? Ei tohi alla vanduda nendele kiusajatele.

  • Avatar
    Vasta No eksole 14. juuli 2021 at 23:53

    Laste huve peab kaitsma lapsevanem. Isa on ise vabatahtlikult toppinud oma profiili pildile perekonna. Ja sellelt profiililt saatnud ebasündsa sisuga ettepaneku. Sa pole otsinud kusagilt tema pere pilte ega nimetanud nende nimesid. Avaldasid seda mida tema on juba ise sotsiaalmeedias avaldanud (kui see oli avaliku profiili pilt, mis nähtav kõigile). Kui keegi unustas laste huvide kaitsmise on see nende issi. Emme peaks isa kohtusse kaebama. Kõigepealt topib pere pildi kõigile vaatamiseks netti ja siis kukub nende näo alt nilbitsema. See on tõlgendamise küsimus, aga mina näen perele viitamises just põlgust pereisa siivutu käitumis osas. Avalik surve võiks seda kohtuotsust mõjutada. Sa peaksid kusagile saatesse kurtma minema, kuidas nutsid ja tundsid iiveldust ja häbi, et mees oma naise ja laste nägude alt käib riista pakkumas. Et sa see tundus sulle nii tülgastav, et ei saanud avaldamata jätta.

  • Avatar
    Vasta Katja 14. juuli 2021 at 23:30

    Mul lihtsalt üks küsimus- milliseid Delikaatseid isikuandmeid sa avaldasid? Et panid kõikide nimed, isikukoodid ja aadressid ka kirja??? Seesama pilt naise ja lastega on ju mehe poolt üles pandud. Tema ka siis levitab delikaatseid isikuandmeid? ?
    Aga pea vastu!

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuli 2021 at 23:47

      Ma ausalt ei tea ;D

  • Avatar
    Vasta Nimi 14. juuli 2021 at 23:03

    Staarjurist kaitseb ka ju noort jalgpallurit magatanud treenerit, nii et tema ei vali, kelle raha vastu võtab. Aga jah, hage seda meest seksuaalse ahistamise eest vastu ja teiseks, mingi naisjurist ju kirjutas mingi aeg tagasi, et on valmis esindama neid, keda see “staar” ahistab. Temaga ühendust võtta äkki?

  • Avatar
    Vasta TT 14. juuli 2021 at 22:56

    https://www.aki.ee/et/eraelu-kaitse/kusimus-vastus – > Meedia ja sotsiaalmeedia.

    Soovitan kustutada postitusest nende pilt ja nimi. Sellisel juhul oled nende soovile nende andmeid mitte töödelda reageerinud. Sina andmetöötlejana ei vastuta teiste meediaväljaannete eest, et nad nende isikuandmed avaldasid – sul puudub nendega volitatud-vastutava töötleja suhe (kõik osapooled on iseseisvad töötlejad). Kohtuvälise ettepanekuga ära nõustu – VÕS § 1046 lõike 1 alusel kahju tekkimist on neil raske kohtus tõestades, arvestades et tegemist on mittemateriaalse kahjuga ning sa ei ole neid laimanud vaid üksnes andmed avaldanud, mis on niigi kõigile kättesaadavad. Lisaks soovitan rääkida advokaadiga – usu mind, mõistlik on paarsada eurot välja käija hetkel kui maksta küsitud summat 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuli 2021 at 23:34

      see pilt oligi ainult korra storys, super väikselt, keegi ei tunneks elusees sealt kedagi ära

  • Avatar
    Vasta Hernes 14. juuli 2021 at 22:53

    Muidugi vaja ju 4kilo perekassasse, et pereisa saaks oma naisele tissi juurde osta ja siis oma tilluvillut vahele tôugata. inimesed on haiged.. Mees kellel naine ja lapsed pakub enda emmi tissidevahele, kui nii pakub juusiis egas seal pyksis vaga midagi pole ka.

  • Avatar
    Vasta anonüümne 14. juuli 2021 at 22:37

    See nõue tundub absurd. Kogu see kiri on kuidagi seosetu, arvestades mille eest seda nõuet nõutakse. Too härra, kes vabatahtlikult kontakteerus ja vaid selleks, et kirjutada nilbet kommentaari, m¨¨i pakkudes sinu rindade vahele, nüüd äkki kannataja on. Sina andsid lihtsalt pahaaimamatult teada mis nilbusi sulle meeste poolt saadetakse ja too härra oli üks neist. Nüüd nõuab enda provokatiivselt esitatud nilbuse eestm kannatajalt (sina) 1000 eurot. Lubage naerda. poleks too härra nii nilbelt sinuga kontakteerunud, poleks ka probleemi. Esmase halva ja alandava emotsiooni tekitas see härra sinule, mitte vastupidi. Sina tõid faktina selle välja. See on puhtalt nende peresisene asi, kui issi selliselt käitub, st. ei oska kultuurselt, viisakalt käituda ja solvab sind kui võõrast naisterahvast räigelt seksuaalse alatooniga, ja abikaasa saab mehe nilbest käitumisest teada läbi sotsiaalmeedia ja solvub, ja lõppkokkuvõttes süüdistab kogu loos sind, kes sa oled kannataja juba algusest peale ja kuna pereisa kasutab avapildis naise ja laste pilte, on see puhtalt nende enda peresisene asi ja tüli. Mine lõdva randmega kohtusse. Ära isegi vasta. Või kui vastad, siis paku kohe ise lahendusena kohut ja selle otsust Arvan, et su juristist sõbranna aitab sind ja saad esmase ammendava vastulause kirjutada. Sellest piisab. Liiga palju pole vaja kirjutada, ja tõestada ja seletada, sest sarvik on vana kala, saab liiga palju infot mis vastulauses kirjas on ja sellega lajatab uuesti ja veel hullemini. See on tavakäitumine. Mida vähem vastaspoolele räägid, mida vähem selgitusi annad, seda rohkem trumpe endale hoiad. Pea meeles, see on väga tähtis. Sul läheb kõik hästi. Ma tean.

  • Avatar
    Vasta m 14. juuli 2021 at 22:32

    Profiilipilt on avalik. Kui sina seda nägid (temaga sõber olemata), siis sina seda nägid, siis näevad ka kõik teised. Mingeid isikuandmete jagamist ju ei olnud. Pereema/pereisa ise jagab neid, kui oma lapsed profiilipildiks paneb.

    See vestlus oli sama palju sinu oma nagu tema oma. Ehk siis sa sisuliselt võid seda jagada. Muidugi seal on mingid piirangud, aga siinpuhul on pigem tema käitus halvasti.

    Hoian sulle pöialt!

  • Avatar
    Vasta T. 14. juuli 2021 at 22:32

    Kui ma ei eksi, siis kas Instagram mitte ise ei saada alati väukest teavitust iga kord enne kui mõnele storyle vastata (võu küsumusele storys), et su nimi ja vastus on nähtavad ja võivad olla jagatavad? Kui nii, siis see mees ju ise teadis kuhu oma perepildiga vastuse saatis. Naine esitagu tõesti max oma mehele see rahanõue. (Irooniliselt – jagasid siin just äsja laenuteemat, et näed oleks mees, saaks laenu.. Muidu on mees kõva näitaja, aga näe pane sitta loopimaa, siis pole enam pere nagu seotud või vastutusest haisugi)
    Krt mul tõusevad ihukarvad püsti noh, mis haiges maaulmas me elame. 😀 Kunagi oli see moodne ütlus, et appi, peatage maakera, tahan maha minna. Nüüd tõesti tahaks, kus see jaam on!?

  • Avatar
    Vasta PN 14. juuli 2021 at 22:26

    Oi, ma lajataks sellisele riistakandjale vastu., kuna tema tahtis oma m—-ga määrida kolme lapse ema ihu! Siit siis ka nõue teile neljale ja 1500 nägu 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 14. juuli 2021 at 22:25

    Nohh, aga kes siis sinu tunnete ja meeleolu eest vastutab kui üks pakkus oma tilbendist sulle tissi vahele. Äkki sa said ka trauma.
    Ma ei või. Kui oled avalikult üles riputanud oma naised ja lapsed jne, siis saabki igaüks võtta pildi.see on nii naeruväärne nõue, ma vean kihla, et see asi ei jõua kohtussegi? tänapäeval “huvitavad” rahateenimise nipid, keegi ütles pahasti ja kõll, kõll tonnikesed hakaku lendama.
    Pea püsti, küll kõik läheb nii nagu minema peab ??

  • Avatar
    Vasta Tume 14. juuli 2021 at 22:15

    Sa ei avaldanud laste/ema nimesid? Selle mehe oma nagu aru sain. See mees on jaganud enda profiilil/kasutajal avalikult oma laste ja naise andmeid, mitte sina. Sina panid pildi TEMA avalikult jagatud pildist kus sa pole kedagi ära tääginud? 😀 chill Mallu, selle väetisega millega Sind hetkel üle on valatud aitab ainult kasvada ja kui ōitsed siis ehk kõige eredamalt 😉

  • Avatar
    Vasta mary 14. juuli 2021 at 22:15

    Loe ja imesta. Issanda loomaaed on ikka kirju. Selle naise asemel küll ei julgeks piuksu ka teha, kas inimestel tõesti enam ei ole mingit häbi tunnet ja kõik ongi müüdav ? Et meeleolumuutisest ja kõigest aitab üle 4000 euri? Aga eks see elus ongi nii et mõõnad ja tõusud. Ja kui jamad juhtuma hakkavad no siis nad tulevad suure ringi ära hoidmiseks kõik korraga.

    • Avatar
      Vasta A 15. juuli 2021 at 01:14

      Kas just meeleolu muutub aga noh… 4K annab uued tissid tädile ? et ta vaene kaasa ei peaks mööda küla oma tilli pakkumas käima.

  • Avatar
    Vasta Mariine 14. juuli 2021 at 22:13

    Ma ilmselt hoiaks sellise mehe naisena, kes oma m-i pakub, madalat profiili. Mõni aga otsib kuulsust.

  • Avatar
    Vasta Anna 14. juuli 2021 at 22:12

    Tahaks sind lihtsalt kallistada ja öelda,et see Saab kõik varsti mööda. Pea lihtsalt vastu naine.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuli 2021 at 23:45

      ah, ma tean muidugi et kõik läheb üle. lihtsalt kui tuleb mitu sellist pauku, siis võtab korraks veits kurvaks küll.

  • Avatar
    Vasta noworries 14. juuli 2021 at 22:11

    Pakub ju “kohtuvälise ettepaneku raames”, seega on see lihtsalt õngitsemine. Puhtal kujul. Sa ei teinud midagi valesti ja ükski kohus seda arutusse ei võta, ma täitsa kindel.

  • Avatar
    Vasta Anna 14. juuli 2021 at 22:07

    Ma tavaliselt ei kommenteeri, niisama piilun su blogi, kuna sa oled nii avameelne ja muheda väljendusega aga tundsin, et pean lohutama – pasarahe tundub olevat hetkel paljude inimeste norm aga ära lase oma pead norgu mingite mõttetute eesti tiiraste meeste peale. Sellistel oinastel on oma mihklipäev ja seksuaalne ahistamine ei ole okei – õiguslikult kahtlen, kas tal kuhugi minna on omadega peale p-punkti. Ja häbi, et naised selliseid värdjaid kaitsevad…aga noh…ju siis on maastur liisinguga ja maja pole vist ka veel tibi nimel…

  • Avatar
    Vasta Aaa. 14. juuli 2021 at 22:03

    Mallukas, pea püsti ja mitte mingil juhul ära maksa. Ükski kohus ei mõista Sind selle eest süüdi, ma arvan, et ei võeta menetlussegi sellist debiilsust. See paarike on ikka tõeline dream team, väärivad üksteist.

  • Avatar
    Vasta Kristel 14. juuli 2021 at 22:02

    Kas sellist teemat pole, et kui ise osaled selles vestluses võid Seda koos nimega edasi jagada, aga kui jagaksid teiste inimeste vestlust, siis pole seaduslik. Vähemalt nii olen ma aru saanud et peaks olema?

  • Avatar
    Vasta Aka 14. juuli 2021 at 21:49

    Kas sellele mehele endaöe ei võiks vastuhagi esitada…ahistamise ja nilbitsemise ja lihtsalt perv olemise eest..
    Noh nii samas summas.
    Et kas tõmbavad oma keissi tagasi ja lajatad sina ka…

  • Avatar
    Vasta eva 14. juuli 2021 at 21:48

    Olen Mallukas sinuga 100% nõus. Ole tugev, sul on toetajaid palju.

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. juuli 2021 at 21:47

    Ma olen sulle aastaid kaasaelanud, kord muianud, kord mõelnud, et kas sa ka üldse mõtlesid, aga no et ikka juhtub… Aga esimest korda on mul sust kahju. Nagu päriselt. Kui minule keegi nii kirjutaks, ma ka jagaks avalikult ja pole sinu asi olnud seda naist otsida – sa oled avalik naine (kõige paremas mõttes) ja igaüks, kes sulle kirjutab, peab olema valmis selleks, et sa selle avalikustad.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuli 2021 at 23:48

      Tänks!

  • Avatar
    Vasta Siiri 14. juuli 2021 at 21:46

    Ok, tänapäeval saab vist iga asja pärast kohtusse minna. Las nad olla siis, palka aga hea advokaat ja mine vastu. AGA PLIIS, esita hagi selle “mehe” vastu samuti, et too sind sellisel viisil ahistas. Sul on selleks täielik õigus! On ikka inimesed??‍♀️.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuli 2021 at 23:48

      Ah ausalt, ma ei jõua enam ühegi asjaga tegeleda 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 14. juuli 2021 at 21:42

    See mees kes selliseid asju kurjutab tulekski üles panna. Selline käitumine ei ole vabandatav ja see Sarv võib oma nõudega minna kus kurat.

  • Avatar
    Vasta Ik 14. juuli 2021 at 21:38

    Mul ausalt öeldes oleks piinlik, kui mu mees sellise asjaga hakkama saaks ja veel vahele ka jääks. Milles teine naine süüdi on, kui mees niimoodi käitub? Naisena tuleks oma mehele otsa vaadata ja talle kahjunõue esitada. Aga ilmselt on naisel ka tegelikult piinlik ja lihtsam oma haavu selle 4000 euroga lappida, kui tõele otsa vaadata. Ääretult piinlik.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 14. juuli 2021 at 21:30

    See oligi neil äriplaan äkki? vb vaja a la remonti teha vms?

  • Avatar
    Vasta Liina 14. juuli 2021 at 21:27

    Kirjuta vastu, et võid avalikult pere ees vabandada. Sellest peaks piisama.

  • Avatar
    Vasta E. 14. juuli 2021 at 21:27

    Nii kahju sinust, et nii läks sul. See lugu on täitsa absurd.

  • Avatar
    Vasta K 14. juuli 2021 at 21:26

    Ei-ei-ei! Ma keeldun elamast ühiskonnas, kus selliseid kaitstakse ja õigustatakse! Mis isikuandmed?! Sa pole avaldanud isikuandmeid! See mees pani oma konto profiilipildiks oma naise ja lapsed ?‍♀️ Mitte sina! Ja tegemist ei olnud eravestlusega, sest sina pole seda eravestlust algatanud ega pidanud. Tema tegi sulle ebasündsa ettepaneku, mitte ei pidanud eravestlust. Johhaidii, kui vihale ajab selline hämamine!
    See “kahjunõue” on koostatud täpselt sellise “targutava” tekstiga, et hirmutada. Ei usu, et see kohtus kuidagigi pädeks ?‍♀️
    Konsulteeri kellegagi ja saada nad konkreetselt kukele!

  • Avatar
    Vasta meow 14. juuli 2021 at 21:23

    Ütlen kohe, et selline nõue on täiesti alusetu, sest noh, nii see mees ju sulle kirjutas. Oleks sa selle välja mõelnud vms, aga hetkel ma siiralt loodan, et sa sellele pasale vastu lähed, ehkki ma kujutan ette, et sul on hetkel täpselt NULL soovi sellega tegeleda. Ja esiteks on see hetkel alles nö Sarve nõue, reaalset raha saab välja nõuda alles kohtus, juhul, kui sa jääd kaotajaks. Ma tean, et haletsemine tekitab veel rämedama tunde, aga ma niiinii tahaks sind hetkel kuidagi aidata ja toeks olla, ma voiks sulle isegi 4k anda, aga põhimõtteliselt ei tahaks sellistele inimestele easy money anda, eksole?! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuli 2021 at 23:50

      haha, ei ma muidugi ei kavatse maksta, lähen vaatan, mis kohtus küsitakse. Kui kaotan, tulen nelja tonni lunima 😀

  • Avatar
    Vasta Ty 14. juuli 2021 at 21:22

    Ma palkaks Pilve büroo ja esitaks nõude kolme lapse emale m*nni tissivahele avaliku pakkumise eest 10000€. Haige maailm ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Pea vastu, olen virtuaalselt olemas!

  • Avatar
    Vasta Merle 14. juuli 2021 at 21:21

    Oeh.
    Kui vajad abi veini hävitamisel, et pisut halada, siis olen käpp (ka su telefoni valvama). Jumala võõra inimesega on teinekord seda parem teha…

  • Avatar
    Vasta SS 14. juuli 2021 at 21:20

    Pole sõnu lihtsalt, et kellegi abikaasa saadab roppe tekste sulle oma pere fb alt ja jääb õigust ülegi? Robertil vist tõesti rahahäda. Mis järgmiseks, keegi lööb sind tänaval maha ja kurjategija perekond nõuab kahjutasu et

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. juuli 2021 at 21:16

    Aga kusagil pole ju olnud kirjas, et näete, see on Kati Kajakas (nimi välja mõeldud, palun ärge nüüd mulle midagi saatke) ja tema lapsed Krisli ja Joonas. Olhe paid ja minge naerge nende üle aadressil… ?. Jälle üks järjekordne raha küsimise koht .. sa kaeba siis pereisa kohtusse, sest ta ahistas sind seksuaalselt ja vaimselt ja nüüd sa ei saa enam elada ja küsi 2000, saad pool tagasi vähemalt

    • Avatar
      Vasta Saara 14. juuli 2021 at 23:32

      Miks 2? Vähemalt 4+2, sest selle 4 on ju ka tema põhjustanud ning saadki “kliendile” soovitud summa koos selgitustega, kust raha tuleb, üle kanda.

  • Avatar
    Vasta Kix 14. juuli 2021 at 21:10

    Aga saada lõvidele sama nõue kaela, tema avaldas ju samamoodi privaatvestluse, et sind häbistada!

    • Avatar
      Vasta eva 14. juuli 2021 at 21:43

      oii kui hea idee, 5+

    • Avatar
      Vasta Maru 14. juuli 2021 at 23:23

      Good point

  • Avatar
    Vasta Kertu 14. juuli 2021 at 21:09

    Kas see ei mängi mingit rolli, et härra ise on oma profiilipildi näol jaganud oma pere delikaatseid isikuandmeid?

  • Avatar
    Vasta Kati 14. juuli 2021 at 21:08

    Ma ei tea, kas see, mida Sa tegid, on seaduse silmis õige või mitte, aga…tubli naine oled, et maha ei vaikinud! Sellistest elukatest tulebki julgeda rääkida! Nad ei ole kannatajad, nad nägid võimalust teenida. Raha parandab ju kõik sügavad hingehaavad ometigi 😀

  • Avatar
    Vasta DG 14. juuli 2021 at 21:07

    Aga!! Lahendus varnast võtta – täpselt sama paragrahvi alusel kaeba Justin 4000 euri eest kohtusse et ta sinu saadetud privaatseid sõnumeid avalikult jagas 🙂 Saavad 2 vändagängsterit omavahel seda 4000 jagada

    • Avatar
      Vasta K 14. juuli 2021 at 21:34

      See sama pereisa ise ka, seksuaalse ahistamise eest ja trauma tekitamise, et oma emmi võõrale naisele tisside vahele. 4k eest ikka..

    • Avatar
      Vasta M 14. juuli 2021 at 21:37

      Äkki see oligi algusest peale nende plaan. Pereisa ütleb midagi hullu, endal perepilt profiiliks ja teades, et ilmselt siis sa sellest ka blogid, siis saab mingi mõnusa summa nõuda, sest neid on ju kuidagi halvast valgusest nüüd näidatud. See tundub veits kahtlane, et mehe enda naine hakkab koheselt asja ajama.

  • Avatar
    Vasta Janika 14. juuli 2021 at 21:07

    Nõustun väga su mõtetega selle kahjunõude osas. Ning hea, et nime artiklisse kirja panid, tahtsin enne su story peale kirjutada, et avalikusta siis “kannatanu” nimi ka, on õiglasem natuke see asi. Lahkumineku kohta – hea, et nii vara teada said mehe iseloomust ning sinna suhtesse rohkem ei panustanud. Edu!

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuli 2021 at 23:51

      MA ei ole ju tema nime kuskile pannud

  • Avatar
    Vasta Riina 14. juuli 2021 at 21:05

    Kas selline asi on karistatav, et sa avalikustad nilbuste rääkija, see, et tema profiil sisaldab naise ja laste pilte, kuidas see sind puudutab. Kas see, et sa tõmbasid enda lausega “Naine ja lapsed on uhked” naisele ja lastele tähelepanu, oli vale? Tähelepanu tõmbas ju mees ja kas nurgas salaja võib ahistada inimesi ja kui see avalikustatakse, siis on see taunitav ja karistatav? Täiesti ebaõiglane, kuhu oleme jõudnud. Loodan, et võidad selle lahingu. Eks neil peavad nüüd tõendid olema, milles see kahju siis seisneb täpselt. Igasugu ahistajad tulebki avalikustada, karistada ohvrit.

  • Avatar
    Vasta Gerda 14. juuli 2021 at 21:05

    Ma kaebaks selle mehe kohtusse ahistamise eest ja nõuaks suuremat summat ?

    • Avatar
      Vasta E 14. juuli 2021 at 23:07

      Ma teeks sama. Selline käitumine ei ole okei. Tegemist ON ahistamisega ja see ei tohi olla tolereeritav.
      VÄGA häiriv on see, et üldse sellise asjaga saab kelleltki raha sisse nõuda…
      Oma tegude eest tuleb vastutada.
      Ma ei ole ammu nii närvis olnud kui nüüd seda postitust lugedes 😀 vanad haavad vist kiskus natuke lahti

  • Avatar
    Vasta Merili 14. juuli 2021 at 21:04

    Vahel on saa tunne, et enam hullemaks minna ei saa ja siis lööb elu jalaga veel näkku ka. Loll on öelda, mulle endale ka ei meeldi, kui mulle seda kõige madalamal hetkel öeldakse, aga 1 lähedane inimene alati korrutab, et “Kõik möödub.” Nii head kui ka halvad ajad, seega ootame lihtsalt paremaid aegu jälle :). Raudset meelt ja tugevat närvi!

  • Avatar
    Vasta Ingrid Tuveno 14. juuli 2021 at 21:03

    Ma olen täpselt samamoodi segaduses!! KUIDAS???
    Ma lihtsalt ei suuda uskuda et inimesed tegelt ka nii haiged on.

  • Avatar
    Vasta Kai 14. juuli 2021 at 21:03

    Oeh, ma ei oska muud soovitada, kui et jõudu ja et igale mõõnale järgneb tõus. Hangi endale ka hea advokaat. Loodan siiralt, et kõik laabub.

    • Avatar
      Vasta Muna 14. juuli 2021 at 22:10

      Mis see hea advokaat siin teeb, kui proua Malluka käitumine on seadusevastane?

      • Avatar
        Vasta K 15. juuli 2021 at 08:43

        Kas ikka tegelikult üldse on? Avaldatud pole isikuandmeid, mis pole avalikud, inimese pilt on olnud avalik ja see on kõigile kättesaadav info. Tegelikult on ju ahistatud Mallukat, minu arust on väga ok, kui inimene julgeb enda ahistamisest avalikult rääkida, on ka tõendid ju. Seega võiks esitada vastunõude seksuaalse ahistamise alusel ja nõuda veel rohkem kahjutasu, sest ahistatud on avaliku elu tegelast

      • Avatar
        Vasta Kai 15. juuli 2021 at 08:48

        Aga härra käitumine ei ole seadusevastane?

      • Avatar
        Vasta Saarmas 15. juuli 2021 at 10:08

        Millise seaduse vastane see käitumine siis ka on?

        Keelatud on kõrvutada inimese nime ebakohase väärtushinnanguga (seda ei ole ju tehtud?). Nt õelda, et Mari on idioot ja lapsepeksja vms. Samuti on keelatud inimese kohta valetamine. Seda ju ka tehtud ei ole Seega millise seaduse normi vastane käitumine see siis on? Sellest sarvekirjast ka e selgunud nagu.

  • Avatar
    Vasta K 14. juuli 2021 at 20:58

    Kusjuures sellest nõudest rääkides, ma naisena tuleks ja suruks sul kätt, et mu kaasa nii välja tõid, mitte ei kaitseks seda venda, kes lihtsalt niimuuseas oma riista pakub tissi vahele. Mis maailmas me elame. ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. juuli 2021 at 20:58

    Olen 100 protsenti sinuga nõus, pea vastu.

  • Avatar
    Vasta Yks 14. juuli 2021 at 20:56

    Kuna antud mees postitas sulle selle rõveduse oma päris nime alt (nii palju kui aru sain), siis poleks olnud väga raske tema naist leida ning isegi avastada, et neil lapsed on..
    Muidugi mulle meeldib see, et 4000 euri ning kõik hingehaavad on lapitud ja pereisa on taas tubli mees (!!!???). Tundub, et osadel inimestel on lihtsalt raha vaja ning seda üritatakse igalt poolt saada.
    Ega vägistajate, pedode jne abikaasad ning lapsed ju ka ei taha enam selle inimesega seotud olla, kuid aega ei saa tagasi keerata ning kahjuks nende tehtud otsused mõjutavad ka perekonda (ma ei kutsunud antud meest nendeks asjadeks vaid tõin ainult näite. Palun mulle mitte kahjunõuet saata Härra Sarv….).

  • Avatar
    Vasta M 14. juuli 2021 at 20:55

    Tead ,ma olin ühe taolise mehega 8 aastat koos.
    Juba kohe algusest peale olid sellised jamad ja ma oma lolli peaga kannatasin ära ja uskusin muidugi teda ja kõik teised olid pahad.
    Kuniks lõpuks jäin rasedaks, ja ta mu konkreetselt maha jättis rasedana.
    Siis mõtlesin küll, et no krdi ande padruneid palun, kuidas ma nii debiilik sain olla?

    Niiet parem jah..letitgoooo

    • Avatar
      Vasta Maarja 14. juuli 2021 at 22:07

      Ee wut? Ega Mallukas temaga koos ei ela. ?? või misasja?

    • Avatar
      Vasta Tiina 14. juuli 2021 at 22:39

      Mida Mallukas selle mehe perekondliku infoga peale peaks hakkama?

    • Avatar
      Vasta Kats 14. juuli 2021 at 23:03

      Mul õnnestus sellisega viis aastat koos olla ja arvata, et ta ilusad sõnad ning karja kaupa vabandusi, on puhas kuld. Lõppes sellega, et sain teada, et teine naine ootab minu mehe last. Nüüd nad siis elavad oma ilusat elu ja mina kuulen ikka veel pidevalt, kuidas tüüp ka sellele naisele sarvi teeb. Kahjuks on naine nii totuke ja nii sinisilmne, et usub nüüd omakorda, et kõik teised on pahad ja kurjad. Aga eks temagi mõistuseraasukene kunagi peani jõuab.
      Mina olen nüüd seda meelt, et sellistest tuleb suure kaarega mööda minna.