Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

on mis on, vähemalt ei ole mul seasilmad*

14. juuli 2021

Ütlen ausalt, et natuke on kentsakas praegu muudest asjadest rääkida kogu selle tohuvabohu keskel, mis on mu eraelu. Aga oh well. Väärt soovitused ei pea sellepärast soovitamata jääma. Ja noh, eluke veereb lõppude lõpuks edasi.

Millest ma teile rääkida tahtsin, tegelt juba paar päeva tagasi, enne kui elu hittis, on Cilamour ripsmeseerum. Minul on neist sealt SEE. No ja mis ma muud oskan öelda kui et super asi! Hakkasin seda kasutama siis, kui mul veel ripsmepikendused olid. (Seda võibki vabalt ripsmepikenduste kandmise ajal kasutada). Asetasin selle endale peeglilauale, et mul meelest ei läheks. Päris IGA päev tõesti ei püsinud meeles, keda ma petan, aga hulga rohkem oli ikkagi neid päevi, mil ma seda kasutasin kui mitte.

Kuidagi nagu ei jõudnud ripsmehooldusesse ka, sest kogu aeg tuli midagi vahele. Kuni ühel hetkel avastasin, et mul ongi ainult paar ripsmepikenduse karva alles. Tavaliselt on niimoodi, et kui ripsmepikendused ära võtta, siis paistab (vähemalt endale) nagu oleks mingid weird ass seasilmad. No ei ole nauditav vaatepilt. Aga seekord olid mu enda ripsmed jumala tugevad ja mulle tundus, et ka pikemad. Ju nad pidid olema, kui ma pm ei märganud enne lähivaatlust, et pikendused naaksus on. Panin seerumit alumise ripsmekaare peale kah ja need on ikka märgatavalt pikemad.

Nüüd ma polegi näinud pointi uuesti pikendusi panna. Mõtlengi siin parasjagu, et kui ma seda seerumit nüüd edasi kütan, siis mis asja mul nende pikendustega peaks olema. Nood ju teadupärast kurnavad ja lõhuvad omi ripsmeid täiega. Et parem siis juba tegeleda sellega, et enda ripsmed võimalikult heas korras oleks. Aga kui üks hetk selline tahtmine peaks jälle tulema, et võiks vahelduseks pikendused panna, on oma ripsmed kunstripsmete all juba piisavalt tugevad, et ei ägise nende all nii kõvasti. Nii et kasulik igatepidi.

Eks sellega ongi nagu ka juuste ja muuga, et võib nendega igast pulli teha ja igasugu lisasid panna. Aga kõige selle vältel oleks mõistlik omaenese olemasolevate juuste ja ripsmete ja küünte ja naha ja kõige eest ka ikka hoolitseda. Et kui varuosad üks hetk maha võtad, siis seal all midagi järel ka oleks. Niisiis ma loodan, et see postitus jõuab teiste seas mõne paadunud kunstripsmefännini. Kellegini, kes võib-olla siiamaani on mõelnud, et yolo, aga nüüd ehk soetab endale ka ripsmeseerumi. Võib siis mind hiljem tänada.

Cilamour tooted on Kehapoes kuni juuli lõpuni mõnusa soodushinnaga. Nii et kes on mingi hetk peeglist ise ka midagi seasilma-laadset näinud või tahaks niisugusest vaatepildist iga hinnaga hoiduda, siis kindlasti soovitan see seerum soetada. Olen super rahul sellega ja soovitan seega julgelt! Ega ei tule kellelegi üllatusena, et palju vähem on vaeva, kui enda ripsmed korras on ja I love me some vähe vaeva. Mul ausalt öeldes suvega parematki teha kui ripsmehoolduses lamada 🙂

Kas te olete tiim ripsmepikendused või tiim oma ripsmed? Kas kasutate mingeid vahendeid ka ripsmekasvu turgutamiseks?

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ingrid 14. juuli 2021 at 18:33

    Ikka oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 14. juuli 2021 at 15:57

    Ma ei tea, kas ma olen vanemaks saades tõesti niii laisaks muutunud või mis värk on, et võõra inimese juures 2+ tundi lamada on niiiiiiii piinarikas. Vanasti käisin ripsmetes ja küüntes tõesti nii, et nautisin. Ripsmeteski mingi 3 aastat. Nüüd küüntes suudan käia, aga samuti pigem loll ilukohustus. Aga ripsmed… nah. Never again. Ripsmeseerumi peaks küll muretsema, sest näost nagu riisisupp olemisest ka kopp ees ?

    • Avatar
      Vasta Mina ka laiskus ise 14. juuli 2021 at 18:31

      Kusjuures ma olen juba noores eas mõelnud, et kuidas üldse viitsitakse kuskil lebada või istuda tunde, et endale midagi külge kleepida. Mkm. Minust jäävad küll igasugused pikendused, küüned ja isegi solaariumis lebamine olemata. Andke andeks, et ma olen lihtsalt nii laisk.
      Mul on õnneks täitsa okeid ripsmed ja neid pluss kulme värvin aeg-ajalt ise. Ei jaksa mina hakata veel kuskile aega bronnima ja kohale minema. ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta mhh 14. juuli 2021 at 14:40

    Aga kuidas sa nii saad öelda, see on rassism loomade suhtes!