JUMALAITA NALJAKAS

jeesus, viitsid, halasta?

19. juuli 2021

Ma olen nädal aega vaadanud FB-st ja Instast, kuidas inimesed muudkui ringi käivad ja elu naudivad. Ise samal ajal masendunult diivanil lamades. Lastega jah vahepeal ronisin maja ette mänguväljakule või käisin poes. Aga üldiselt liikusin ma trajektooril diivan-voodi. Seega otsustasin ma täna ka “elu elada” ja bookisin ühe nunnu konteinermajakese Saku lähedal. Mõtlesin, et tulen siia, rüüpan veini, teen tööd ja siis vaatan terrassil istudes dramaatiliselt kaugustesse ja mõtisklen oma elu üle järgi.

Kahjuks ma unustasin taevaisale täpsustada, et KUI dramaatiline ma olla soovin. Sest 10 minutit peale siia saabumist otsustasin ma kommi süüa ja konkreetselt hambakroon kukkus lihtsalt heast peast välja. Selles suhtes, ma saan aru: veinipokaal käes, kaugustesse vaadates ja aeg-ajalt mõtlikult hambaid välja sülitades (nagu sihvkakoori) on muidugi WAYY dramaatilisem kui niisama istumine. Aga ausalt, see ei olnud siiski see, mida ma soovisin.

Seega kirjutasin Gailile 36 kirja, millele ta ei vastanud, kuni lõpuks otsustasin lihtsalt kliinikusse kohale sõita. Selles suhtes, et keegi seal minu lootuste kohaselt ikka olemas peaks olema, kes selle tagasi panna saaks. Ja kae nalja, seal oli AINULT Gaili, kes oli oma tööpäeva tegelikult lõpetanud ja omast heast südamest mind hambutustaatusest välja aitas.

Muidugi tassisin ma oma halva õnne sinna ka kaasa ja see masinavärk, kus kõik puurid ja asjad on, lõpetasid igasuguse koostöö, aga sellegipoolest sain ma kõik oma hambad suhu tagasi ja ei pea nüüd redneck style’is dramaatiline olema.

Niiet ei, ma enam isegi ei julge küsida, mis elul mulle homseks varuks on… Ma ausalt ei taha teada…

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marili 29. juuli 2021 at 08:36

    Mul tuli tarkushammas sünnitusest taastumisega samal ajal, see oli jackpot?

  • Avatar
    Vasta Veerandsajaline 20. juuli 2021 at 16:48

    Okei, miks ma nii räigelt olen hakanud samastuma su blogipostide vibe’iga, noh eriti see “mina vaatamas kuidas kõik hetkel hullult laifi elavad” ✌? Ja no mainin, et pole veel 30.ndateski, lapsetu olen ka veel õnneks ja vallaline olnud üle aasta. Haahah, kui masendav lõpp… ? Cheers, elu noh!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuli 2021 at 17:14

      No ON ju, kõik aina käivad kuskil ja panevad pidu jne, ma mingi…laman ??

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 20. juuli 2021 at 11:21

    No praegu on selline aeg, kus täiesti vabalt saad omale maski näkku visata, keegi ei pöörita silmi sellepeale. Mõtle et 3 a tagasi oleks see olnud hullem kui terve esirea puudumine 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuli 2021 at 11:40

      Haha, no õnneks see oli tagumine hammas JA tehti korda, nii et ma olen päästetud 😀

  • Avatar
    Vasta Mina 20. juuli 2021 at 07:22

    Mul lagunes hammas kohe pärast tööl lahkumisavalduse viimist. ?

  • Avatar
    Vasta Sille 19. juuli 2021 at 21:46

    Kas oskad öelda miks need kroonid ära võivad kukkuda? Käisin kunagi sinu reklaami peale Gaili juures (maailma parim hambaarst) ning üleval neli esihammast kroonid. Iga kord kui loen sinu postitust hammaste kohta, tekib kohe paanika, et kas võivadki lihtsalt ära kukkuda? ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuli 2021 at 11:09

      Ei tegelikult on mul need olnud mingi 7a ja pole miskit juhtunud ju. Ma ükspäev sõin siin Kreeka salatit ja hammustasid täie rauaga kivisse sama hambaga. Midagi ei juhtunud, aga ilmselt lõi lahti selle ??

  • Avatar
    Vasta OhLaa 19. juuli 2021 at 21:01

    Kes palju teeb, see palju jõuab ja tal juhtub ka palju. Head ja halba. Ei teagi, kas sa ise ka adud KUI toimekas sa tegelikult oled? Vahel rapsid veidi tühja ka, aga üldjoontes ikka väga tegus. Pidev ajutöö veel kõige otsa. Pole ime, et juhtub oluliselt rohkem kui niisama kulgejal.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. juuli 2021 at 21:02

      Ah mis sa ajad, mulle tundub, et ma ainult laman ?

      • Avatar
        Vasta T 19. juuli 2021 at 23:08

        Lamaja kohta oled sa ikka üliedukas inimene ju!
        Aga tegelikkuses sa ei ikka ei oleskle ju küll jalad seinal. Ainult lamajale ei saja lampi edukad koostööd sülle, ei anta laenu, et saaks osta oma elamise… Kamoon. Sa ei lama! Ma küll ei lama, aga krt sellist elu omale küll võimaldada ei saa nagu sina. Nii et. Vahepeal on lihtsalt see allakäigulaine ka vaja üle elada. Et siis saaks uus tõusulaine tulla. Kas meil mitte kõigil pole nii? Igatahes meeldetuletus – kui sa oled kaelani p*sas, ei tasu nina norgu lasta. Lihtsalt. Ära. Tee. Seda. Ja lõppude lõpuks lõppes see hambalugu sul ju kenasti 🙂
        Lööks su’ga veiniklaasi praegu kokku, a ma tartus. Nii et rüüpan üksinda siis. Tänks blogiposti eest 🙂 NIi amazing naine oled. Tahaks ka osata nii.

      • Avatar
        Vasta H 20. juuli 2021 at 00:09

        Ma ka imetlen seda kui hakkaja sa oled ja et teed alati oma mõtted-soovid kiirelt teoks. Mis siis, kui jutust jääb kohati mulje nagu “külitaksid” pool elust niisama maha 🙂 Aga sellest on kahju, et isegi kaasaegsed kroonid ei tundu liiga püsivad, kui nt reisil peaks lahti tulema, on jama ju.

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. juuli 2021 at 11:41

          Nad tegelt ikka vastupidavad, aga täie jõuga oliivikivi tõesti ei kannata hammustada 😀

  • Avatar
    Vasta meow 19. juuli 2021 at 20:26

    Kas ikka see sama hammas, mis sul veidralt krudises ja mida näitamas käisid?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. juuli 2021 at 21:02

      Nope, täiesti teine hammas kuskilt tagant ?

  • Avatar
    Vasta Ulvi 19. juuli 2021 at 19:06

    Ma olin ükskord tööl ja hammustasin saia ning pool esihambast lihtsalt murdus ära. Hiljem meenus, et laps oli paar päeva enne seda peaga vastu hambaid hüpanud, ju lõi midagi lahti.
    Mainin lisaks, et olen klienditeenindaja. Panin poe kinni ja lihtsalt nutsin, ei osanud muud teha, koju ka minna ei saanud.
    Seega alati saab hullemini, uhkes üksinduses kuskil majakeses vähemalt keegi ei näe su hambaid ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. juuli 2021 at 19:09

      Ma juba õnneks jõudisin hambaarstil ära käia ja olen fine ?