KODU

appi, ma kolin!

17. august 2021

Tüüpiline mina. Kogu aeg elan selle mõttega, et ah, aega on. Kuni ühel hetkel lihtsalt enam ei ole. Näiteks kolimine tundus kogu aeg mingi saja aasta kaugune teema, ainult et nüüd ootamatult istun, ümberringi WOX kolimiskastid, ega tea isegi, kuidas või kust alustada. Tõesti nagu puuga pähe saanud tunne, sest asju on nii-iii-iii palju, et ise ka aru ei saa, kust nad kõik tulnud on või kuhu mahtuma peaksid. See on imelik, sest alles ma tegin enda ja laste kappides suurpuhastuse. Saatsin selle tulemusena VÄGA suure hunniku asju Pandora Laekasse müügile. Kõik mu asjad peaksid nüüd seal poes täitsa olemas olema, seega soovitan läbi astuda! Ega neil riietel muud viga polnud, kui et pooled kleidid ei läinud enam eest kinni – uute tisside häda 😀

Kõik toimetused tahavad nagu ka kohe tegemist. Ühegagi alustada aga ei saa, sest enamik neist nõuavad seda, et mul oleks uue kodu võtmed käes. Et saaks seal natuke rahus ringi vaadata ja mõõta. Näiteks tahaks teada, palju mul värvi vaja läheb, et seal kiirelt toad üle võõbata. Aknaid oleks vaja mõõta, et saaks kardinad tellida. Ruloode osas õnneks lebo, sest Rulo saadab omalt poolt kellegi asjatundja, kes mõõtmised ise ära teeb.

Juba ülehomme tullakse kööki ümber tõstma, mis tähendab seda, et paar päeva tuleb söögi tegemiseta hakkama saada. Üleüldse tunduvad lähinädalad pehmelt öeldes üks korralik kaos.

Kuna minu tuba tuleb köögi asemele, ei saa ma köögi asju enne lahti pakkida, kui ta õiges kohas on. Ja seega ei saa enda toa asju ka õigesse kohta panna, sest noh… Tuba enne pole, kui sellest köök välja visatud saab. Õnneks on üks lastetubadest nii suur, et peab mahutama umbes kogu meie praeguse korteri sisu ja tuleb natukene aega kastide otsas elada. Samas on ennegi sellist elu mõnda aega elatud ja hakkama saadud, seega oleks nagu imelik haliseda. Korrutan endale lihtsalt, et kõik saab korda, mul on OMA KODU ja mul pole otseselt tuli takus sellega, et kõik täpselt kohemaid või eile valmis saaks, kuigi tahaks.

Aga okei, sukeldun nüüd kuskilt otsast pakkimisse. Kui ma enam kunagi ei kirjuta, siis teate, et olen ennast ilmselt kuskil kolimise käigus oksa tõmmanud või miskit 😀

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ripli 17. august 2021 at 12:16

  Ma võitsin ükskord sinu jagamismängus WOX kastide rendi, aga pole vaja läinudki seda, niiet kui keegi tahab ja WOX on nõus, et ma seda võitu edasi saan anda, siis võib märku anda, kes soovib.

  Ripli Mehine on FB.

  • Mallu
   Vasta Mallu 17. august 2021 at 15:41

   No see on küll eriti hea pakkumine, ma ei usu, et neil selle vastu miskit olla saaks 🙂