JUMALAITA KODU

kummitused

18. august 2021

Issand, ma ei tea, kas ma olen teile maininud, aga ma vihkan üksinda magamist. Ma ei tea, kas ma olen vaimselt ikka viiene, aga pimedas toas üksi und oodata on pehmelt öeldes creepy. Kui ma kellegi kõrval magan, siis ma jään vist alati sekundiga magama, isegi lapsed aitavad sellel puhul. Kahman kedagi kaissu ja juba magan. Aga kui ma üksi olen, siis lööb koheselt ATH välja ja absull ei ole probleemi kella kaheni kuskil TikTokis passida. Kui lõpuks silmad enam lahti ei püsi, panen telefoni ära ja kuulatan sada aastat iga kahtlast krõbinat, mis korterist tuleb.

Eile ka kogu aeg keegi kuskil krabistas ja nagistas. Ühel hetkel avastasin ennast mõttelt, et okei, ma loogiliselt eeldan, et see on mõni loomadest. Aga mõelda vaid kui TEGELIKULT on tegu kummitusega, kes elu eest mind parakasse üritab ajada. Mina aga rahus rehman käega, et ah, krdi jänes jälle sabistab kuskil millegagi. Üldse ei aidanud kaasa see, et kaissu roninud Priit hakkas äkitselt punnis silmadega lae poole vahtima. Ütleme nii, et ma jäin magama vist mingi kell kolm öösel ja nagu nui neljaks lõin silmad kell kaheksa lahti. Vist ei pea ütlema, et ma olen niii-iiii väsinud. Loomulikult olen ma ära pakkinud kohvimasina ja kõik muu eluks vajaliku, seega nüüd istun siin ja mõtlen, et kas lihtsam on kuskilt kastidest oma masin välja otsida või bensukasse sõita.

Igatahes saan ma nüüd siinse kummituste seast ära kolida, sest eile oli minu viimane öö siin korteris! Täna õhtul saan juba Lende ka, nii et saame siis käsikäes koos kastide vahel madratsil magada ja kuulata, mis hääli sealsed kummitused ka teevad.

Mul on kolijate tulemiseni viis tundi aega, seega ei viitsi isegi teeselda, et hakkan kohe pakkima ja tegutsema. Eile sai 90% asjadest kokku, aga need viimased 10 on nii tüütud, et ma lihtsalt nagu ei taha sellega enam üldse tegeleda. Õnneks on see trall varsti läbi ja ma ilmselt isegi ei mäleta seda väsimustunnet. Aga praegu on küll selline tunne, et issand jeesus, tooge keegi mulle teipi ja tass kohvi. Teipi, sest mul oleks vaja vaibad kinni teipida, mitte midagi dramaatilisemat 😀

Kas te ei karda üksi magada?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar