NIISAMA JUTTU

sain sinise silma ja uue eesnime, mis endal uut

25. august 2021

Mul on teile täna vaid kaks asja rääkida. Okei, äkki õhtul on rohkem, aga praegu tuli blogimise isu ja kirja panemiseks on täpselt kaks ideed.

Esiteks see, et tööd teha ei maksa. Tahtsin mina Lamps4Makeup loosi tarbeks pilte teha ja selle jaoks oli mul vaja natukene lükata kappi, mille peal asetsesid lambid. Kapp aga ei liikunud normaalselt, seega vaatasin üles, et äkki midagi on kuskil kinni (ma ise suht istusin kapi kõrval maas) kui sain äkki ühe lambiga otse piki piilumist. Ja mitte nagu galantselt natukene, vaid kukutasin ühe lambi endale näkku pooleks. Oleks mul mees, siis siit tuleks hea alus kuulujutule, et mees mind meigilambiga näkku peksis. Aga kuna ma vaid lastega kodus olin, siis neid plz mitte süüdistada.

Eriti õnnetult sain ma selle puidu osaga just silma kõrvale ja põsele otse luu pihta. Niiet 10/10-st näen varsti välja nagu oleksin rusikaga näkku saanud. Samas, ega mul uksest välja asja nagunii ei ole, seega võin siin kodus parmu moel külitada küll.

Teine asi: ma vahetasin üks hommik enda eesnime ära. Lihtsalt ärkasin ja olin nagu what, mulle ei meeldi nimi Mariann. Ehk siis tegin avalduse ja nüüd on mul… Muu nimi! Okei, ma ei viitsinud kõiki meile vahetama hakata, seega on Mariann nüüd mu keskmine nimi ja eesnime pole ilmselt ka raske välja mõelda, hehee.

Tõe huvides, kui ma too hommik ärkasin, olin ma just eelmine õhtu peolt tulnud. Et kui ma paar tundi hiljem vähe sirgem olin, siis oli küll korra mõte, et eee… Vabandage, kas ma just vahetasin oma nime ära. Ütlen kohe ära, et see on purjakil inimesele suht lihtsaks tehtud, tänks, Eesti riik! Aga teiseks, ega ma kurda. Ma siin blogis ka halanud, et no teps mitte ei suhestu kuidagi selle Marianniga. Täielik võõrkeha mulle. Sama hea kui kõik otsustaksid mind ühel päeval Heleniks kutsuma hakata, et küll ma ära harjuks. Hinges teaksin ikka, et see pole minu nimi. Nii et tänud mitte konditsioonis Mallule, kes selle otsuse minu eest vastu võttis ja selle teo ära tegi.

(Ma tegelikult ei tahtnud seda osa siia üldse kirja panna, et see peojärgsel hommikul tehtud sai, aga noh, mis me siin ikka teeskleme, et ma jumala purukainena diivanil istusin ja ametliku näoga nime vahetasin. Sry noh, ärge väga hukka mõistke 😀 )

Säh teile kontenti, ei ole ikka mina ka normaalne inimene. Õnneks pole ma seda ka kunagi väitnud. Ja nagu ma sõbrale ütlesin, siis see nimevahetus on täpselt selline asi, et ütle, et su vaimne tervis pole päris korras, ilma, et sa ütleksid, et su vaimne tervis pole päris korras.

Mis endal uut muidu?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar