Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

mida teie iga päev kasutate?

29. august 2021

Suvi on küll suht kindlalt läbi, aga kuna mul hetkel oma eluga midagi paremat teha pole (ja kui ka on, siis ei viitsi) tuli mul mõte jagada teile kuut viimase aja lemmiktoodet. Ma pead ei anna, kas nad kõik nüüd just suvel ostetud on. Võib-olla mõni enne ka, aga see suvi said nad kõik vatti ja saavad edasi ka. Vähemasti nii kaua, kuni mul neid veel jagub. Mainin kohe ära, et tegemist ei ole reklaampostiga, kuigi nad on ühel või teisel ajaperioodil firmade käest katsetamiseks saadud, siis minupoolne lubatud reklaam neile on ammuilma ära tehtud. Seekord tahan lihtsalt soovitada asju, mis mul iga päev kasutuses on ja väga meeldivad. Mida kõike ma ei tee, et oma päris kohustusi mitte täita, onju 😀

Kuna see suvi oli nii palav, siis meikida oli ennast päris mõttetu. Kõik voolas nagunii rahumeeli näost maha. Kuna aga vanus on seal maal, et päris meigita kogu aeg ringi käia ei kannata, siis leidsin ideaalse lahenduse ühe toonitud päevakreemi näol. Selle nimi on piisavalt keeruline, et kirjutada ma seda isegi ei oska, aga lingi võin visata küll – aga palun. Tavaliselt need toonitud päevakreemid väga midagi ei kata. Aga kui näonahaga olulisi probleeme pole, siis tumedamad silmaalused varjab ära ja ülejäänud näonaha tõmbab ka ühtlasemaks. Ja mis suvel eriti oluline oli – SPF 30, et viiekümbiselt mitte kortsus kartul olla. Kuumad ilmad on läbi, aga mul veel veits alla poole pudeli alles. Niisiis kasutan seda ikka iga päev, kui hullu meiki teha ei viitsi (ja üldiselt ei viitsi).

Millagi suveaal sain ka endale katsetamisks Plumme ploomiõli, mis samamoodi pea igapäevases kasutuses. Panen seda nii näkku niisutuseks kui ka juustesse. See lõhnab hästi mõnusalt martsipani järgi ja paneb juuksed eriti mõnusalt läikima. Kellel pikendused on, siis teavad ilmselt ise ka, et kui neid korralikult ei hoolda, lähevad need eriti elutuks ja koledaks. Ja kuna ma olen laisk nagu lohe, siis päris mugav on nägu sisse õlitada ja siis ülejäägid juustesse määrida. Või vastupidi. Kuidas jumal juhatab.

Mis veel eriti hea – see õli ei ummista poore, mistõttu on teda hea kasutada ka muu näohoolduse rutiini alguses. Suurem pudel kestab mega kaua, isegi siis, kui kasutad seda iga päev. Seega jällegi, soovitan soojalt. Ahjaa, kes ei julge kohe suuremat pudelit tellida, siis tellige näiteks tester, see on soodsa hinnaga ja kestab tõesti kaua. Ilmselt nii kaua, et suure pudeli soetad juba julge südamega. Selles suhtes, kui on üldse mingi toode, mis korraga sobib sajaks asjaks, siis see on just see pudel, mida sul vaja on. Olen sellega isegi meiki maha võtnud, haha.

dsc_5432-5908160

Meigieemaldamiseks on minu meelest parim asi siiski kookosõli, sest ega selle ploomiõliga ei raatsi nii palju priisata. Minu oma on MIRA firma oma ja ta elab ustavalt mu meigilaual juba kuid. Üli mugav on sealt meigieemalduslapiga natukene õli võtta ja paari sekundiga on kogu meik maas. Ma ei tea, mis imeasi see on, aga isegi veekindel meik tuleb sellega ludinal maha. Ja kui ei viitsi rohkem näonahaga tegeleda, hõõrud jäägid näkku ja näohoodus – done! Paneks lingi ka, aga seda vist enam ei ole seal poes tootevalikus. Üldiselt arvan, et igasugune kookosõli ajab asja ära.

Minu selle suve lemmiklõhn on kindlalt see Guccy Flora. Praeguses pudelis on vaid paar piiska järel. Kui ma suudan end kokku võtta ja ükskord selle tollimaksu deklareerimise ära teha, peaksin enda uue lõhna ka kätte saama, mida TikTokis suure hurraaga kiideti. Nii kaua kasutan selle ära – kõik, kellele magusad ja värsked lõhnad meeldivad, on sellega ilmselt samamoodi super rahul.

Ma mäletan, et ma kunagi blogis rääkisin, et mina ei saa aru, mis värk see highlight on, et miks on tarvis näost lampi läikida. Nüüdseks olen aru saanud, et see sama läige võib isegi minu väsinud näkku mingisuguse “tervisliku sära” tuua. Nii et võite kindlad olla, et kui juba meigi tegemiseks läheb, panen seda ka. Ühtlasi kuulsin hiljaaegu, et peale 30ndat eluaastat ei tohiks naised kasutada “puudri kujul” asju. Vedelamad tooted andvat loomulikuma tulemuse muti näos. Ehk siis kaasmutid, soovitan! Maksab vähe ja särab nagu vanapagan.

Vot säärased soovitused teile siis, ehk on kellelegi abiks. Ja vastu tahaks ka soovitust küsida – kas keegi on veel pikenduste kandja ning raatsiks jagada, mis šampooni ja palsamit te kasutate? Ma olen juba eelmisest sügisest kogu aeg seda šampooni ja sama firma palsamit kasutanud, aga viimasel ajal tundub, et need ei sobi nagu enam hästi. Seega kui kellelgi on miski hea leid, andke teada, prooviks ka järele.

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta P 31. august 2021 at 12:37

    Ma soovitaks kindlasti proovida Umberto Giannini tooteid, neid Kaubamajas ning Douglases müügil.
    Eriti mõnusad on nende juukseseerumid, kuid šampoonid ja palsamid on sama head.
    Ja nende toodete lõhn? Imeline!

  • Avatar
    Vasta Merilim 30. august 2021 at 15:03

    Matrix tooted juuksepikedustele tradehousis

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 30. august 2021 at 11:30

    Juustele vaata linalakk.ee
    Ise kasutan tavalisi tooteid ja arrrrrmastan neid. Neil eraldi tooted ka pikendustele.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. august 2021 at 11:52

      Tänks, vaatan üle!

  • Avatar
    Vasta SS 30. august 2021 at 11:14

    See lõhn, mille tellisid on minu meelest Kurkdjiani replica? 😀 vabandust kui eksin. Aga julge oled, et niimoodi nuusutamata/proovimata ostad! Ma ei julgeks 😀 Igatahes ootan huviga tagasisidet, et kas päriselt ka meeldib 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. august 2021 at 11:27

      Pidi olema jah mingi lõhna sarnane, aga ma pole siiani alustanud selle tolli värgiga.. 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 30. august 2021 at 08:36

    TLab professional juuksetooteid julgen soovitada. Äkki leiab sealt ka pikenduste jaoks midagi. Tootevalik on lai ja 99% looduslikud. Oma blondeeritud juustele kasutan kookosõli sarja. Juuksed on ilusasti niisutatud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. august 2021 at 09:37

      Neid ei või pikendustega kasutada, mul on need olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta E 29. august 2021 at 22:39

    Juuksurilt tellisin viimati selle https://tradehouse.ee/en/?i=3767 ja sarnase roosat värvi pudeliga šampooni, pluss veel samast sarjast mango juukseõli ja läks kokku ainult 27 euri, aga ülimalt rahul ja nende peale jäängi nüüd:D banaanimask ja peale seda mango juukseõli on nii mõnus kombo

  • Avatar
    Vasta K 29. august 2021 at 21:08

    Veekindla meigi mõte ongi selles, et ta ei ole mitte vesi-, vaid rasvlahustuv 😉

  • Avatar
    Vasta Mirru 29. august 2021 at 18:38

    Proovi kukupesa tükkshampoone ja palsamit. Seda sama palsamit on hea ka raseerimisel kasutada ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. august 2021 at 19:10

      sealt ei osta ma midagi 😀

  • Avatar
    Vasta meow 29. august 2021 at 15:58

    ooo, mis lõhna sa TikToki soovitustest tellisid? ma ka sinna lõhnade TikToki sattunud ja käisin ükspääv kaubsis neid nuusutamas. tom fordi red cherry on üks mida seal rämedalt kiidetakse ja see on megaaaa hea, aga see maksab üle 200 euri ?

    • Avatar
      Vasta Bluebird 30. august 2021 at 02:09

      Eelmise ploomiõli postituse peale tellisin suure pudeli, oli ale ja sinu koodiga sai veel alla.
      Armastan ploome, aga vot selle õli lõhna ei kannata, liiga läila.
      3x kasutasin ja nii ta seisab kapis. Käsi välja viskama ei tõuse, suht kallis ikkagi, aga kasutamiseks ka käsi ei tõuse, nina krimpsutab ette kui ukse avan ?

      • Mallu
        Vasta Mallu 30. august 2021 at 09:38

        Eks see lõhna teema on jah individuaalne, ma ise armastan seda ja kõik sõbrannad kiidavad ka 😀 Aga ma ise magusa lõhna fänn ja kui näkku panen, siis kaob see suht ruttu ära, või ma lihtsalt ei tunne 😀

      • Avatar
        Vasta vee 30. august 2021 at 11:08

        Aga müü siis mulle 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 30. august 2021 at 11:12

          Muidugi! Tehke aga heaga diili!

        • Avatar
          Vasta Bluebird 30. august 2021 at 11:36

          VEE, saada mulle oma Fb link blueriki441@gmail.com,
          Saab messengeris mugavamalt diili arutada.