Riided TESTIN JA ARVUSTAN

pls ostke riided ära, mul remonti vaja teha*

30. august 2021

Ma olen vist juba maininud, et mingi aeg enne uude koju kolimist tegin vanas kodus suure sorteerimise ja harvendamise. Väga suur osa mu riideid jäi selle tagajärjel endale uut omanikku ootama. Sain aru, et rahaliselt võtab uus kodu mingi aeg ilmselt päris suure osa sissetulekust enda alla, seega ei tundunud mõttekas kõiki riideid kuskile tasuta laiali jaotada. Nagu ma tavaliselt väga hea meelega teen, kui endal parasjagu peenike pihus pole.

Alguses oli mul idee, et panen kõik riided kuskile internetti müüki. Aga siis natukene oksendasin endale iga kord kurku kui mõtlesin, et pean kõik riided ükshaaval üles pildistama. Aga mitte ainult, vaid neile hinna mõtlema, nende kohta küsimustele vastama, need postitama jne. Ei tundunud sugugi miski, millega oleksin viitsinud või tahtnud tegeleda. Siis tuli mulle meelde, et nägin hiljuti sellise koha reklaami nagu Pandora Laegas. Otsustasin nendega ühendust võtta.

Natuke olin ärevil ka selle kadalipu osas, et pean need riided ju ikkagi ise kohale viima, kõigele hinnad mõtlema ja siis seda boksi iga natukese aja tagant täitmas käima. Sorri, aga võeh.

Pandora Laeka puhul meeldib mulle see, et neil on olemas ka e-pood, kuhu nad pidevalt uut kaupa lisavad ja tänu millele saavad ka mitte Tallinnas elavad inimesed endale riideid tellida. Tundus, et niimoodi läheb müük palju kiiremini. Seega saigi nendega käed löödud!

Suur oli aga minu imestus KUI lihtsasti need asjad tegelikult käivad ja kui vähe see kõik aega võtab. Eriti suur boonus oli veel ka nende asukoht, mis on Mustika keskuses. Mis tähendas minu jaoks seda, et ma sõitsin sinna, panin asjad käru peale, sõitsin nendega poe juurde, asjad võeti vastu ja paar päeva hiljem olid need juba müügis.

Selline teenus on minu jaoks eriti mugav just selle tõttu, et ma absoluutselt ei oska mingeid asju hinnastada. Olen proovinud küll seda, et vaatan ja uurin netist erinevaid hindasid aga olgem ausad, osad müüvad mingit Didriksoni kombekat 15 euriga ja teised täpselt samasugust 45 euriga. Kuidas ma peaksin siis teadma, mis on õiglane hind? Ja kust üks ristiinimene sellise aja võtab?

Õnneks on Pandora Laeka toredal tiimil juba piisavalt kogemust, et teavad, mis hinnaga mingeid asju ostetakse. Mõistagi tegi see kogu protsessi eriti lihtsaks. Loomulikult on seal võimalus ka ise hinnad mõelda, koostades näiteks tabel kõikide oma toodete ja hindadega. Kui mõne asja puhul hinda mõelda ei oska, siis on nad lahkesti nõus aitama ja oma kogemusele põhinedes hinna mõtlema.

Seal olles sain ka teada, et asjade müüki toomiseks ei pea sugugi ise Tallinnasse kohapeale sattuma. Vabalt saab nendega kokku leppida, et saadad oma asjad hoopis SmartPosti või mistahes muu postiteenuse abil.

Hästi vastutulelikud ja toredad on nad seal ka. Ma näiteks ei ole iial näinud, et mõnes poes oleks nii tore inimene, kes teab väga täpselt kogu kaubavalikut, oskab täpselt soovitada, millisest boksist sa mõne endale sobiliku riideeseme võiksid leida ja oskab ise ka väga lahedaid asju veel lisaks sulle näidata. Hinnad on seal ka mega õiglased ja normaalsed. Ei ole nii, et mõni kasutatud asi sisuliselt uueväärse hinnaga on pandud.

Ja teate, ma mõtlesin, et no mingi paar kuud ilmselt ikka läheb aega, kuni oma asjad müüdud saan, aga suur oli minu üllatus, kui juba umbes nädala ajaga oli mulle sealt kogunenud pea 300€! Ja kui väikese vaevaga! Ausalt, ma ei kujuta ette, et ma iial enam oma riideid pildistada, pakkida ja saata viitsiksin ? Palju mugavam on need kokku koguda ja lihtsalt Pandora Laekasse müüki viia.

Boksi rent on seal ka mega normaalse hinnaga. Nädal on 10€, mis tundub nii vähese vaeva eest lausa naeruväärselt väikene summa. Ja kes on samamoodi laisavõitu või ei oska enda riietele ise hinda mõelda siis kümne euro eest nad valmis samamoodi teie asjad ise hinnastama.

Kes nüüd sinna ise kohapeale minna ei saa, siis nad olid lahkesti nõus jagama sooduskoodi, millega on e-poest kaupade tellimine kuni 11.09 koodiga “Mallukas” transporditasuta!
Näiteks minu poolt läks sinna müüki üks mu lemmikumaid kleite, kuhu mu tissid kahjuks enam ei mahu.
Need püksid on jalas mega mugavad, aga ma olen avastanud, et ma vist ikka rohkem kleidi kui pükste inimene. Aga no vaadake kui kenasti need jalas istuvad:

See imeline Mammu Couture kleit ja no ka see, üks mu suur lemmik, mis muideks Naistelehe esikaanelgi olnud on. Kahjuks taaskord. Liiga suured tissid, mis sinna enam hästi ei mahu.

Mulle endale jäi näiteks silma see pluus. Tundub eriti mugav. Ja see kleit. Huvitav, kas see oleks too much mu seljas?

Igatahes, nagu te näete, siis valik on neil mega suur ja poes kohapeal veel suurem. Mõtlengi, et peaks mingi päev sealt veel läbi minema, kuna lastele uueks kooli/lasteaia aastaks riideid vaja ja no ei ole ju pointi kõiki asju uuena osta, kui saab ka taaskasutusest mega korralikud ja kvaliteesed asjad.

Igatahes, kes ise poodi kohapeale minna ei saa siis koodiga “Mallukas” saatmine kuni 11.09 tasuta ja kellel vähegi võimalik, minge kindlasti ka kohapeale ja andke teada, kas midagi minu boksist oma tee teie riietekappi leidis.

*Postitus sündis koostöös Pandora Laekaga

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta JJ 31. august 2021 at 14:20

    Kle, jah. Sellest 300-st 65 tuli minult, aga kahjuks selle lillelise maksikleidi pidin tagastama – jääb tiba lühikeseks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. august 2021 at 14:22

      Krt, hea kleit on!