KODU

enam ei saa mulle aknast sisse vahtida*

5. september 2021

Uskumatu, aga vaikselt hakkab elutuba ka ilmet võtma. Kuna ma elan esimesel korrusel, siis ei saa ma kardinateta elada. Samas need eelmised kardinad, mis siia jäeti, ei olnud päris minu maitse. Lisaks olid nad suht läbipaistvad ja kuna päike paistab elutuppa üsna kogu aeg, siis oli telekat päris nadi vaadata, kui sealt päike vastu peegeldas. Kardinatega on aga see asi, et neid on mul vaja nii elutuppa, lastetuppa, minu tuppa kui Mari tuppa. Seega läheb nende välja valimise, tellimise ja valmistamisega veel jupp aega.

Rulood olid aga asjad, millega mul tõeliselt kiire oli. Kui elutoas saab veel kuidagi ka ilma hakkama, siis lastetoas oli asi ikka väga nadi – esimese päiksekiirega ärkasid lapsed kohe üles. No ja ega neid õhtul ka eriti hea magama panna ei olnud, kui õues veel täiesti valge oli. Seega oli vaja pimendavaid ruloosid ja no suht kohe, veel parem kui juba eile.

Õnneks tuli mulle taaskord appi Rulo ja ma pean ütlema, et nii kiiret tegutsemist ma näinud ei olegi. Ühel päeval kirjutasin, järgmine päev tuldi aknaid üle mõõtma, viie päevaga olid rulood kohal ja kuuendal päeval tuldi neid paigaldama. Ise ei pidanud õnneks lillegi liigutama, sest olgem ausad – mul pole enda ruloode paigaldamise oskusesse erilist usku ka.

Elutuppa tulid poolpimendavad voldikkardinad, lastetuppa täiesti pimendavad, aga muidu välimuselt täpselt samasugused. Kuna lastetoaga pole veel suurt tegeleda jõudnud, siis neid näitan mõni teine kord, aga täna demonstreerin siis uhkelt elutoa ruloosid. Muuseas, mul endal polnud õrna aimugi, milliseid ruloosid ma siia tahan, aga õnneks on neil väga osavad eksperdid, kes mulle üht koma teist soovitasid ja nii sai valik suht kiirelt tehtud.

Mul peavad rulood pidevalt ees olema, sest elutoa akna taga on laste mänguväljak ja seal on suht tihti inimesi. Veits imelik oleks siin poolalasti ringi tuiata. Küll aga on kassidel vaja aknast välja vaadata, seega pean ma ühe ruloo kogu aeg all hoidma, sest muidu hakkavad nad rulood ise eest ära kratsima ja see mulle eriti ei sobi.

Kuna ma pole ilmselt ainukene inimene maailmas, kellel ruloohäda on, pakkus Rulo ka teile lahkelt sooduskoodi “MALLUKAS”, millega saate ruloo ostult lausa 20% allahindlust. Ma igatahes soovitan soojalt, eriti neile, kellel on mingis X suuruses aknad ja tahate mugavat ning kiiret teenindust. Kui eriti hea hinnaga tahate saada, siis soovitan vaadata ka nende leiunurka.

PS! Eriti mõnna üllatus on veel see, et kood kestab septembri lõpuni ja üks õnnelik tellija, kes minu koodi kasutab, võidab oma tellimuse osturaha tagasi. Nii et kellel ruloopuudus, siis kasuta aga julgelt koodi ja äkki saadki just sina endale lõpuks oma rulood puhta tasuta.

Mina nüüd ootan pingsalt kodu edasi valmimist (eriti uut diivanit), et saaksin teile veel rohkem arengut näidata. Can’t wait!

*Postitus sündis koostöös Rulo’ga

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liisa 7. september 2021 at 15:01

    Mul on ka rulo`lt päris mitu rulood ja ei saaks rohkem rahul olla.
    Kui akutrell on siis paigaldamine ka ülilihtne.
    Klienditeenindus ka väga suurepärane.
    Peaks ainult selle puhastusvahendi tellima kuna kassid ja kärbsed rulood kohati ära mäkerdanud.

  • Avatar
    Vasta Evelyn 6. september 2021 at 00:28

    Uksele pane ruloo tavalist pidi – ülevalt alla. Saad alla kassile vaatevälja ja enda varjad ära.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2021 at 11:39

      ma seda ei saa teha, sest jänes närib alt need nöörid läbi, kui näeb neid 😀

      • Avatar
        Vasta P. 6. september 2021 at 22:38

        Ma oleks elutppa hoopis kõigile akendele poolpimendavad triibutajad pannud, kassetina. Ei saa jah jätta nii, et alt kinni, ülevalt lahti, aga saab siis jätte triibud avatuks või kinni, kas terve akna ulatuses või poole… Seal poleks midagi närida, kuna see nn kassett takistab. Ainus miinus neil, et hirmsasti kolisevad need. Samas see pisiasi meie peres 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 7. september 2021 at 09:32

          Mai tea miks, aga need kassetikad mulle eriti ei meeldi 😀

  • Avatar
    Vasta MP 5. september 2021 at 21:48

    Teine teema, aga kas blogid midagi ja millalgi ka Mari esimesest aktusest ja koolipäevadest? Oleks tore lugeda. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2021 at 12:47

      Tead, ma ei tea, mida sellest väga blogida 😀 Oli aktus ja… siis käisime söömas 😀

  • Avatar
    Vasta Rita 5. september 2021 at 21:04

    Tark ei torma. Tagasihoidlikult, aga edasipüüdlikult, et oma eesmärk lõpuni viia ?. Väga äge tulemus. Need rullood annavad toale nii palju juurde. Sellist viimistlust ja kodust hubasust ning privaatsust ?

    Väike soovitus, lisada rulloo sooduskood, koos kehitusajaga blogi rubriiki “sooduskoodid” ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2021 at 12:48

      Jaa, hea idee, tänks!

  • Avatar
    Vasta E4 5. september 2021 at 20:03

    Kas seda rulood alt ülesse ei saa tõsta?
    Siis oleks kassidel koht kus välja vaadata ja sul privaatsus alles ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. september 2021 at 12:48

      Jänes sööks alumised ruloo nöörid ära aint 😀

  • Avatar
    Vasta Tyy 5. september 2021 at 18:35

    Kui sa voldik kardina tõstad alt üles kuni diivani selja kõrguseni, siis on igal kassil oma aken ja mitte essugi ei näe sisse. 🙂
    Ootame uue diivani saabumist õhinaga.
    Kuigi ma olen juba neli kuud Eestis tagasi, pole ikka harjunud meie valgete öödega või noh nyyd siis hommikutega ja uni on väga rikutud. Minu ruloo on nii hele ja läbipaistev, et sada korda öösel vahin kas unustasin ette tõmmata. Vastu hommikut üritan päevatekki kardinapuule sokutada ja miljon korda mõelnud homme tegelen selle probleemi lahendusega…. Seega sel korral osalen loosis .

    • Avatar
      Vasta KK 6. september 2021 at 11:25

      Kas ma tohin täiesti veidra küsimuse küsida, mis pole kardinatega üldse seotud? Kas Sa kolisid tagasi Eestisse peale pikka eemal olemist? Ma olen kümme aastat Eestist eemal elanud ja mõtlen tagasi kolimisele, aga freaking out ja oleks tore kuulda, et pole põhjust põdemiseks 😀
      Aitähh 🙂

  • Avatar
    Vasta Vaike 5. september 2021 at 17:28

    PLIIIIIIS see osturaha tagasi mulle, mul on vaja remonti teha! 😀

  • Avatar
    Vasta Marie 5. september 2021 at 17:10

    Ma just tahtsin vahtima tulla… milline pettumus! ??‍♀️

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. september 2021 at 18:01

      Sellest ühest õnneks saab päris normilt sisse vaadata:F