REISIMINE TESTIN JA ARVUSTAN

puhkus Haapsalus*

20. september 2021

Polnud siin paar päeva bloginud ja juba oli selline tunne, et olen viis aastat eemal olnud. Tegelikult pidasin lihtsalt väikevenna sünnipäeva, mis nõuab omaette postitust. Pärast pidu läksin suurest pidutsemisest puhkama. Hestia Hotel Haapsalu Spa ei oleks saanud mind õigemal ajal kutsuda, sest see spontaanne väike tripp läks peale üritust vägagi asja ette.

Ma olen vist enamikke Eesti spaasid juba külastanud. Ei tea mina, kuidas see Haapsalu nii kahe silma vahele jäänud on, et sel suvel sinna lausa kordagi ei jõudnud. Küll aga oli seal nädalavahetusel nii ilus ilm, et oleks võinud suve pähe ära petta küll. Päike paistis ja isegi vee ääres oli mõnusalt soe. Ausalt täitsa uskumatu, et ma sinna enne sattunud ei ole. See on nii ilus koht, mõnusa spaa ja lisaks üliheade hindadega.

Minu meelest on Eestis puhkamine kohati ikka tõeline kirves. Seda toredam, et neil on praegu see pakkumine, et kui nende kodulehelt broneerid ja kasutad sooduskoodi CAMP-WELCOME, saad standardtoa umbes 50 euroga. Superior tuba (see, kus ma peatusin) maksab selle diiliga umbes 80€. Isegi peretuba on alla saja euro, seega kellel väikesed puhkuseplaanid mõttes, soovitan Hestia Haapsalu Spa peale mõelda.

Hestia Hotel Haapsalu Spa
Vaade hotellitoa aknast – ei ole paha!
Selline üllatus ootas ka laual – väike mull ja maiustused, kui nunnu!

Nagu ikka, tahan ma spas alati mõnda hoolitsust proovida. Kuigi võiks mõelda, et massaaž peaks olema kindla peale minek, on mul sellega mitmes kohas päris nadisti läinud. Kord on ruumis mega külm, kord lobiseb massöör terve aja ja kõige hullem on veel see, kui sind massaaži asemel õrnalt silitatakse. Ma olen kogu aeg nii pinges, et tahaks ikka korralikku mudimist saada.

Haapsalus mul aga tõeliselt vedas. Tõesõna võin vist öelda, et ma pole vist iial nii head massaaži saanud. Mõtlesin terve aja sellele, et kuidas on võimalik, et inimene suudab teha massaaži täpselt nii õige piiri peal. See oli piisavalt tugev ja parasjagu lõõgastav, aga mitte ebameeldivalt valus. Ma sain no nii korralikult läbi muditud! Semi on tunne, et peaks ainuüksi selle naisterahva pärast kord nädalas Haapsalusse sõitma hakkama, haha. Mul oli lausa nii hea, et jäin piinlikul kombel 3x magama, mis muidu oleks suva, aga äratasin ennast iga kord norsatuse peale üles, ups. Nii et kes õnnelikul kombel Haapsalus elab, siis bronnige endale kohemaid Annely Jugapuu juurde aeg. Te ei kahetse.

Näost on vist näha, et ma sain just maailma parimat massaaži

Hotell ise on parajalt suur ja sobib tegelikult ka ideaalselt lastega puhkuseks, sest spaa osas on kõik (!!!) basseinid mõnusalt soojad. Reaalselt ma VIHKAN neid spaasid, kus lõdisedes ühest basseinist teise minema peab, aga seal oli nii soe ja hea. Kaasa aitas ilmselt ka see, et päike siras spaa akendest sisse ja no tõesti 100% suve vibes! Ma ise spaa-alal palju pilte ei teinud, aga päriselt mõnus. Piisavalt erinevaid saunasid ja erinevaid basseine. Mu lemmik oli see aurukas, kus sai endale muda topsiga lavale kaasa võtta ja näomaski teha. Lisaks sai seal ennast soolaga koorida, aga ma soovitan seda mitte teha, kui sa just jalgu raseerinud oled. Keda rohkem huvitab, siis nende kodukal on spaa osast galerii ka, ma ei saanud seal suurt pildistada, rahvast oli omajagu. Ei tahtnud, et keegi end vastu tahtmist mu blogist leidma peaks.

Muidugi pidin ära katsetama ka hotelli restorani Blu Holm. Mekkisin nii burratat, nende maksapasteeti kui kanasalatit. Toidud olid kõik maitsvad, ma oleksin lihtsalt soovinud, et ma poleks paar tundi tagasi söömas käinud. See tunne on nii halb, kui toit on imeline, aga sisse mahub teda vähe.

Ühesõnaga soovitan ma Haapsalu spad kõigile – vahet pole, kas perega, kaksi, või miks mitte ka üksida. Ja peale imelise massaaži soovitan ma ära proovida ka näohoolduse. Mulle viimasel ajal tundub, et mu nahk hakkab jälle kuivaks kiskuma, seega läks see värskuse ja sära hoolitsus mulle asja ette. Mis eriti huvitav – nad kasutavad oma hoolitsustes Eesti oma brändi D’Difference tooteid. Kunagi aastaid tagasi sain ka neid endale katsetamiseks, aga ma ei tea, kuidas või miks ma nendega rohkem edasi ei katsetanud. Seekord oli mu nägu peale koorimist, maski ja niisutamist nii pehme, et patt tundus lausa meikigi peale panna. Kui ma seda siiski lõpuks tegin, oli see nii ühtlane ja ilus, et hakka või ise endale seda hooldust tegema.

Näiteks kasutati mu hoolduses seda õrna happega näokoorijat, mida ma veits pelgasin, sest mul on üsna tundlik nahk. Igasugused koorimised panevad tavaliselt mu näo mega kipitama, aga see oli tõesti õrn ja lillehapetega (?) niiet ma ei kipitanud isegi siis, kui ta seda päris pikalt ja põhjalikult mu näo sisse masseeris.

Kahjuks ma ei tea, mis mask see oli, aga see oli alguses selline geelijas ja mõne aja pärast hakkas näos vahutama. Ma tean, et üsna lamp on kirjeldada näohooldust, aga ma tõesti kavatsen neilt välja uurida, mis tooteid nad kasutasid ja siis kõik need endale ka osta. Just nii mõnusad olid. Loodan, et nad on nii lahked ja avaldavad mulle ka seda, mis järjekorras ja mida endale näkku panna tuleb. Sest ma sain alles ükspäev teada, et mitsellaarvesi tuleb näost maha pesta – huvitav, mida ma veel ei tea ja valesti teen. Nii et kui keegi annaks mulle nimekirja toodetest koos järjekorraga, siis saaks ehk minu nahast kord asja, kes teab.

Muuseas, rääkides lastega puhkamisest, siis seal on ka lastele hoolitsusi ja isegi mängutuba olemas, seega päris nice!

Ei tea, kuidas nii läinud on, et ma elus üldse nii vähe Haapsalusse sattunud olen, sest see on NII armas ja väike ja hubane linnake, kus on üli palju häid söögikohti ja mõnus vibe. Tahaks sinna nüüd varsti uuesti sattuda. Seekord näiteks lastega koos. Neil oleks seal ka kindlasti üliäge.

PS! Kõik puhkajad saavad hommikuti käia ka tasuta näojoogas, mis pidada olema imeline viis enda nägu noorena hoida, nii et soovitan proovida.

Kui kellelgi veel on Haapsalu spaas käimata, siis loosin ka ühele teist väikse puhkuse superior toas koos õhtusöögiga spaa restoranis. Et loosis osaleda polegi vaja muud teha, kui mulle kommentaarides teada anda, kelle endaga puhkusele kaasa võtaksid. Juba reedel loosin võitja!

PS2! Kes veel vaktsineeritud pole, saavad hotelli regades endale täitsa tasuta lasta teha kiirtesti (millega saab kahe tunni jooksul veel kuskile sööma minna vms, nii et üli mugav!)

Loe ka neid postitusi!

1,202 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Taavi 6. jaanuar 2023 at 19:35

    Tänud ülevaate eest

  • Avatar
    Vasta Laura 29. september 2021 at 10:54

    Elukaaslasega läheks ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 28. september 2021 at 07:25

    Koos elukaaslasega – kiire elutempo tōttu vajaks väga seda puhkust.

  • Avatar
    Vasta Kairit 28. september 2021 at 07:17

    Võtaksin kaasa oma mehe ja väikse preili .meil saab oktoobris 6aastat 🙂
    Kui veab ehk saab lapse ämma juurde viia ja kord aastas 2-kesi ka olla:) 😉

  • Avatar
    Vasta Elis 28. september 2021 at 07:09

    Võtaksin kaasa ema? Meile mõlemale kuluks väike puhkus ära?

  • Avatar
    Vasta Merily 28. september 2021 at 06:23

    Enda õe, cuz moms need a vacation ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Ketlin 28. september 2021 at 00:19

    Võtaksin kaasa enda mehe. Saaksime üle pika aja aega nautida ka kahekesi koos 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 27. september 2021 at 23:58

    Oma mehe ja kõhubeebi ?

  • Avatar
    Vasta Tiiu 27. september 2021 at 22:50

    Ikka armsa ületöötanud elukaaslase. 19 years and counting ❤️

  • Avatar
    Vasta Anete 27. september 2021 at 22:11

    Kaasa võtaksin oma ema, kes väärib lõõgastust kas või hetkeks.

  • Avatar
    Vasta Terje 27. september 2021 at 22:10

    Koos armsa sõbrannaga kellega ei ole pikalt kohtunud 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 27. september 2021 at 22:07

    Peikaga ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristina 27. september 2021 at 22:01

    Oma kohe 11ks saava tütrega sünnipäeva puhul teeks naisteka ?

    • Avatar
      Vasta Helen 27. september 2021 at 22:54

      Kaasa võtaks oma elukaaslase, et kahekesi koos ilusat aega nautida, mida peale lastesaamist pole teha saanud 🙂 Lapsi vaataks seni ema 🙂

  • Avatar
    Vasta L 27. september 2021 at 21:47

    Elukaaslase!

  • Avatar
    Vasta Natalie 27. september 2021 at 21:47

    Peiksi 🙂

    • Avatar
      Vasta Anete 27. september 2021 at 22:08

      Kaasa võtaksin oma ema, kes väärib 170% lõõgastust, kasvõi hetkeks.

  • Avatar
    Vasta Kaisa-Liisa 27. september 2021 at 21:45

    Läheksin peikaga ?

  • Avatar
    Vasta Annika 27. september 2021 at 21:41

    Pole neli aastat puhkust saanud, kuluks ära küll ??

  • Avatar
    Vasta J 27. september 2021 at 21:31

    Kui mees jõuab pikalt tööreisilt koju, oleks paras selline puhkus ??

  • Avatar
    Vasta Piret 27. september 2021 at 21:30

    Abikaasa ja tütardega. Enneaegse beebi ja koroona tõttu, pole ammmuu saanud oma suurt last kuskile viia. Viimane aeg oleks Haapsalu üle vaadata

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 27. september 2021 at 21:26

    Emaga koos läheks!?

  • Avatar
    Vasta Silja Šnaider 27. september 2021 at 21:23

    Tere.
    Läheks oma kõige parema sõbrannaga kellel on vaja väga puhata ja lihtsalt olla. Kohe saab aasta sellest, kui on puhas olnyd rinnavähist, käisime koos kontrollis ?.
    Viiks ta sinna ja lihtsalt oleks, puhkaks.
    Eks ma isegi vajan seda, sest äkki tuli külge vererõhu tõbi.
    Tunnen ennast vastikult ja väsinud.
    Aga ega see pole hala. Ma võtan ennast kätte ja võidan ?
    Ühesõnaga vaja puhata, sest erivajadustega laste kool võtab kõik ???

  • Avatar
    Vasta Katre 27. september 2021 at 21:10

    Või kui ta ei tule siis mõni sõbranna ikka tuleks?
    Kuigi üksi minek ei olems ka üldse paha?
    Suudaks kahe inimese eest puhata vabalt(eriti kui 3a pole üldse üksi puhanudki)

  • Avatar
    Vasta Katre 27. september 2021 at 21:08

    Abikaasaga

  • Avatar
    Vasta Andra 27. september 2021 at 20:17

    Unistus..kui see vaid täituks..
    Ikka laste issiga läheks ?

  • Avatar
    Vasta Virge 27. september 2021 at 20:00

    Puhkus koos oma mehega kuluks küll ära??

    • Avatar
      Vasta Kristina 27. september 2021 at 22:03

      Oma kohe 11ks saava tütrega sünnipäeva puhul teeks naisteka ?

  • Avatar
    Vasta säde 27. september 2021 at 19:12

    läheksin heleniga. helen on mu parim sõbranna. kirjutan seda siin ajusurnuna. kuluks ära küll peale kaht aastat lapse küljes istumist.

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. september 2021 at 19:04

    Õe võtaks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 27. september 2021 at 18:59

    Oleks väga ühte mõnusat perephkust vaja!

  • Avatar
    Vasta Karina 27. september 2021 at 18:57

    Elukaaslase v sõbrannaga läheksin. Vahest võib ju endale puhkust laste ja töö kõrvalt lubada:)

  • Avatar
    Vasta Karina 27. september 2021 at 18:52

    Läheksin elukaaslasega või sõbrannaga. Argipäevaelust ja lastest peab ju vahest puhkust võtma 🙂

  • Avatar
    Vasta Janika 27. september 2021 at 18:49

    Läheks koos elukaaslasega ja seekord jätaks põnnid koju. Polegi pärast laste sündi (5a) kahekesi kuskil puhkamas käinud. Much needed!

  • Avatar
    Vasta Kirsti 27. september 2021 at 18:12

    Läheksin koos elukaslasega. Pole väga ammu kuskil spaas käinud.

  • Avatar
    Vasta Mairis 27. september 2021 at 17:58

    Läheksin koos oma pojaga, kuna tal seda nii väga vaja. Tervised olid alles kehvad ja väike energia ei teeks paha ??‍?

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. september 2021 at 17:49

    Armsa elukaaslasega, kes kevadel lõpetas ülikooli ja pole saanud üldse puhata veel sellest pingutusest ja ise läksin just kooli töö kõrvalt, et tempo on hull olnud 🙂
    Vaatasin ise ka, et uus Laine ehk Haapsalu Hestia tundub proovimist väärt?

  • Avatar
    Vasta Helen 27. september 2021 at 17:48

    Koos oma värske abikaasaga läheks kudrutaks küll ??

  • Avatar
    Vasta Valeria Liigsoo 27. september 2021 at 17:44

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Katarina 27. september 2021 at 17:43

    Elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Aki 27. september 2021 at 17:23

    Võtaksin endaga kaasa oma elukaaslase. ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. september 2021 at 17:23

    Ma läheksin lihtsalt iseendaga! No okei abikaasa vötaksin ka kaasa aga no jumal näeb, kuidas ma pean eemale saama ja ennast poputama. Olen see õnnelik pedagoog, kes töötab koolis samas külas, kus elab. Ja no johhaidii, ei ole ka need nädalavahetused mee lakkumised kui lapsed ja vanemad pidevalt sisse piiravad.
    Seega jah, viiksin enda vaimu ja keha puhkama küll!

    • Avatar
      Vasta Sandra 27. september 2021 at 17:25

      Mulle meeldib see oilt, mis mu nime körvale tuli. Väga sarnane reaalsusega ?

  • Avatar
    Vasta Minna 27. september 2021 at 16:59

    Läheks oma kalli elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta J. 27. september 2021 at 16:51

    Elukaaslasega, enne kui beebi saabub 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätriin Onemar 27. september 2021 at 16:45

    Elukaaslasega muidugi ❤️

  • Avatar
    Vasta Dagmar 27. september 2021 at 16:44

    Võtaks mehe kaasa(ja 1a lapsi pole ka kuskile jätta, et ehk peab nemad ka kaasa sebima)
    See oleks mega vajalik puhkus

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. september 2021 at 16:33

    Läheksin oma peikaga. Oleks selline esimene minipuhkus koos?

  • Avatar
    Vasta Krisli 27. september 2021 at 16:32

    Kaasa võtaksin kalli elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Liina 27. september 2021 at 16:27

    Võtaks kaasa oma Mees poole & meie 3 kuuse poja ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. september 2021 at 16:25

    Läheks äkki sõbrannaga, pole pikalt saanud mahti kokkugi saada..

  • Avatar
    Vasta Siiri 27. september 2021 at 15:57

    Kaasa võtaksin oma armsa sõbranna! Viimasest spaapuhkusest on nii palju möödas, et ei mäleta enam isegi kloorilõhna ja massaažist ei hakka rääkimagi. Kui keegi küsiks, et millal viimati sain, siis.. ooops ? Minu “massaaž” on pigem lastega koos päeva otsa võimlemine (loe: koristamine, küürimine, pesemine, söögi tegemine jne).

    Kas sinna muidu elama saab ka kolida v? ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Kaisa 27. september 2021 at 15:54

    Mehe võtaksin kaasa, väga on puhkust vaja ☺️

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. september 2021 at 15:52

    Läheksin koos elukaaslasega, sest kogu selle lapsetralli kõrvale on vaja ka oma aega ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. september 2021 at 15:45

    Võtaks mehe kaasa ja puhkaks täiega ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. september 2021 at 15:30

    Läheks koos abikaasaga. 3 lapse kõrvalt jäeb tihtipeale kahekesi aega väheks. Seega väike puhkus kuluks ära küll. ☺

  • Avatar
    Vasta Triin Jefanov 27. september 2021 at 15:22

    Võtaksin abikaasa kaasa ❤️

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. september 2021 at 15:09

    Nii hea on lugeda, kui keegi meie väikest ent armast ja soojust täis Haapsalut kiidab. Imeline linn, kus elada. Aga puhkusele võtaks kaasa oma armsa mehe, kellega viimati saime 1-1 aega veeta üle 4a tagasi, vahetult enne esimese lapse sündi?. (Kui jätta välja telksi ees istumine, lapsed kõrvaltoas magamas)

  • Avatar
    Vasta Taivi Pedor 27. september 2021 at 15:07

    Läheksin oma kalli elukaaslasega !

  • Avatar
    Vasta Liset 27. september 2021 at 15:07

    Läheksin puhkusele sõbrannaga, kuna tal oleks väga vaja yht puhkust oma väikse lapse kõrvalt :))

  • Avatar
    Vasta Kärolin 27. september 2021 at 15:02

    Elukaaslase?

  • Avatar
    Vasta Siiri 27. september 2021 at 15:01

    Pere

  • Avatar
    Vasta Riin 27. september 2021 at 15:00

    Kaasaga pole ammu kuskil kahekesi käinud. Kui õnnestub lapsed kuhugi jätta ;), sii läheks täitsa kahekesi. Kui aga ei õnnestu, läheme siis neljakesi 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 27. september 2021 at 14:47

    Härraga ja võtaks kindlasti kaasavara ka kaasa

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 27. september 2021 at 14:45

    Läheks koos kaaslaseda nädalavahetust nautima ??

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 27. september 2021 at 14:43

    Läheks koos kaaslasega nädalavahetust nautima ??

  • Avatar
    Vasta Kairit 27. september 2021 at 14:43

    Sooviksin väga imeilusasse Haapsallu minna! Läheksin puhkama koos perega! Abikaasa ja tütrega! ?

  • Avatar
    Vasta Angela 27. september 2021 at 14:40

    Plaanin juba pikalt elukaaslasega spaasse minekut ning ideaalne oleks minna Haapsallu ?

  • Avatar
    Vasta Annika Sutt 27. september 2021 at 14:36

    Kaasa võtaksin oma kalli mehe 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika Sutt 27. september 2021 at 14:35

    Kaasa võtaksin oma kalli mehe Christer Ahven 🙂

  • Avatar
    Vasta Maila 27. september 2021 at 14:28

    😀 ikka oma mehega, puhkus kuluks meile ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 27. september 2021 at 14:27

    Ikka abikaasa ja pisipoja, oleks nii tore sügisene puhkus ??

  • Avatar
    Vasta Lu 27. september 2021 at 14:24

    Mehelaadse toote võtaks kaasa ?

  • Avatar
    Vasta kirke reinboom 27. september 2021 at 14:17

    Enda pere vanima liikmega?

  • Avatar
    Vasta Helin 27. september 2021 at 14:14

    Võtaksin kaasa mehe ning lapsed jätaksin vanavanemate hoole alla ?

  • Avatar
    Vasta Chrissy 27. september 2021 at 14:00

    Kindlasti oma kalli Kaasaga läheks ? kuna kohe kohe oktoobris on ka sünnipäev tulemas siis oleks see ideaalne kingitus ja pisike puhkus lastest sünnipäeva puhul ????

  • Avatar
    Vasta Rainer 27. september 2021 at 13:51

    Tüdruksõbra

  • Avatar
    Vasta Mari Nugis 27. september 2021 at 13:48

    Kaasa võtaksin abikaasa ? Polegi kuskil käia saanud peale lapse sündi juba 2a tagasi ?

  • Avatar
    Vasta Teele 27. september 2021 at 13:45

    Kindlasti oma elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Mari 27. september 2021 at 13:43

    Sooviksin osaleda. Kaasa võtaksin sõbranna, kes pole väääga kaua puhanud ning samuti on tal sünnipäev tulemas ?

  • Avatar
    Vasta Eve 27. september 2021 at 13:41

    Läheks koos mehega ?

  • Avatar
    Vasta Keti 27. september 2021 at 13:38

    Läheksin koos abikaasaga, kellega saab oktoobris tähistada 12 aastat kooselu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. september 2021 at 13:34

    Mina võtaksin kaasa abikaasa ?

  • Avatar
    Vasta Terje 27. september 2021 at 13:30

    Elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Ann 27. september 2021 at 13:28

    Ma võtaks oma overworked ja underfucked sõbranna kaasa. Noh endal ka suht sama seis tegelikult.

  • Avatar
    Vasta Pilleriiiin 27. september 2021 at 13:28

    Kaaslasega

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. september 2021 at 13:26

    Koos elukaaslasega ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. september 2021 at 13:23

    Ikka mehega sooviks minna, polegi ammu lapse kõrvalt puhata saanud ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. september 2021 at 13:21

    Sõbra võtan kaasa

  • Avatar
    Vasta Meeli 27. september 2021 at 13:18

    Võtaksin enda silmarõõmu kaasa.kellega polegi saanud veel kuskil käia ja omaette olla

  • Avatar
    Vasta Elina 27. september 2021 at 13:16

    Kaasa võtaks õe

  • Avatar
    Vasta AnniqaK 27. september 2021 at 13:14

    Mina kingiksin selle paketi oma vanematele, ka nemad peavad puhkama ja elu nautima ❤️
    Nad oleks seda igati väärt ja pole ka sada aastat vist kuskil käinud ?

  • Avatar
    Vasta Silja 27. september 2021 at 13:12

    Koos oma elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Ürli 27. september 2021 at 13:11

    Kindlasti võtaksin kaasa oma varateismelise poja, kes väga igatseb ja tunneb puudust minuga koos kvaliteetajast, meie ühisest ajast.
    Ja mis saaks olla veelgi ideaalsem, kui see minipuhkus. ?

  • Avatar
    Vasta Kristlin 27. september 2021 at 13:09

    Läheksin koos elukaaslasega, kuna mõlemal oktoobris sünnipäev tulemas ?

  • Avatar
    Vasta Ürli 27. september 2021 at 13:02

    Puhkust läheksin nautima oma varateismelise pojaga, kes tunneb nii puudust meie omavahelisest kvaliteetajast. ❤️

  • Avatar
    Vasta Anks 27. september 2021 at 12:58

    Läheksin koos armsa elukaaslasega, kellega plaan juba julgelt paar aastat kuskile kahekesi minna on, aga pole lihtsalt kätte võtnud ja midagi ära bronninud. Elu tuleb vahele. Kui võidaks, oleks lihtsalt kohustus minna ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. september 2021 at 12:49

    Võtaksin kaasa parima sõbranna.. ühte puhkust spaas oleks hädasti vaja, et patareid täis laadida 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 27. september 2021 at 12:44

    Praegu kuluks üks mõnus puhkus täiega ära, läheksin koos sõbrannaga:)

  • Avatar
    Vasta Maria 27. september 2021 at 12:44

    Läheksin oma tütrega koos puhkama. ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 27. september 2021 at 12:39

    Oi kuidas tahaks ka seal puhata oma mehega ?

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 12:39

    Läheksin koos oma kalli elukaaslasega. Temaga koos on kvaliteetaeg! ?

  • Avatar
    Vasta Cindy 27. september 2021 at 12:38

    Võtaksin oma teise poole kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 27. september 2021 at 12:37

    Mina läheks kindlasti koos elukaaslasega :* :*
    Varsti meil esimene beebi tulekul ja see oleks hea võimalus veel kasutada aega iseendale 🙂
    Ning ka elukaaslasel sünnipäev tulekul, mistõttu saaks kohe kaks asja korraga tehtud ja tähistatud 🙂 :*

  • 1 2