KODU

noh, sisekujundajad!

14. oktoober 2021

Nagu te teate, olen ma juba päris mõnda aega teinud koostööd Konverter poega. Olen aru saanud, et paljud teie seast on endale sealt koju üht-teist soetanud. Kood “MALLUKAS” kehtib endiselt nii e-poes kui kohapeal, seega kasutage aga julgelt edasi!

Mis mulle selle poe juures eriti meeldib on see, et ma ei pea ootama. Nagu te olete ehk mõistnud, tahan ma kõike saada hiljemalt eile. Neil aga on kõik Tallinna laos olemas, seega saan selle kulleriga paari päeva jooksul kätte ja kui eriti usin olen, saan ise kasvõi kohe järele minna.

Te olete ka hästi palju mind mu kodu sisustamisel aidanud ja nüüd tuli mul eriti äge idee, kuidas teilegi kasulik olla saan. Nimelt läheb mul koostöös Konverteriga käima äge kollaaživõistlus! Selles osalemiseks ei pea sa tegema mitte midagi muud, kui panema konverteri tootevalikust kokku mingi kollaaži. Olgu see siis elutuba, magamistuba, esik – you name it, mille inspiratsioon endal esimesena peale tuleb. Kui sa kollaaži teha ei oska, siis tegelikult on see näiteks Canva lehel ülilihtne. Paned sinna otsingusse photo collage ja saad isegi vasakult ribalt valida “interior design”. Seal lihtsalt sisestad enda alla laetud pildid ja kollaaž ongi valma! Kes veel uhkemalt teha oskab, siis see on lubatud. Ma ise lihtsalt kasutan seda lehte.

Muidugi on Konverter välja pannud ka tuusad auhinnad lausa kolmele! Esimese koha võitnud kollaaž saab 250€ kinkekaardi, teise koha omanik 100€ kinkeka ja kolmanda koha võitja saab endale 50€ Konverter kinkekaardi, mille eest endale koju ägedat kraami soetada.

Mina näiteks tegin sellise vannitoakollaaži. Kuna mulle tundub, et ma ikka see elu ehk vannitoa valmis saan, siis mõttes tegelen juba muidugi kujundamisega. Korraga koitis mulle, et vannitoas ei pea kasutama ainult vannitoamööblit! Tuleb välja, et saab ka lihtsalt tavalist kummutit kasutada! Ja see värv sobib mulle sinna iiii-deee-kalt:

Peegel (okei, ma pean tunnistama, et tegelikult olin ma kahe peegli vahel, SEE meeldib ka tegelt täiega).

Taim

Tualetthari

Kummut

Ja kuna mul varsti terendab ka köögi valmis saamine, siis tegin ühe kollaaži ka täitsa sellisest…sisustuskaupadest, mitte päris mööblist. Et igasuguse väikse nodiga saab juba olemasolevaid asju ruumis täitsa uueks teha, on ju vana tõde! Nagu näha, siis tahan ma kööki veits kuldset sisse tuua, aga need värvilised pokaalid ja klaasid – neist ma ka mööda vaadata ei saanud, sorrriii.

Huh, igatahes, minge koostage nüüd teie ka mõni äge kollaaž ja juba nädala pärast loosime võitjad välja 🙂 Oma kollaaži võid saata mulle meilile marianntreimann@gmail.com või siis panna FB-s sama postituse kommentaariumisse.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta maurus 17. oktoober 2021 at 17:24

    Kui sa sisekujundajate pöördud, siis selle tegevusvallaga seotuna soovitan sulle köögis mitte kasutada kuldset tooni. Väga hea valik on sinu elutoas kombinatsioon tumerohelisest, pruunist puidust ( puidust vahesein) ja kuldsetest lisanditest. Kuldne on väga pretensioonikas värv ja kööki, kus lippavad ringi loomad, läbustavad ehk lapsed ja mis paraku mitte alati kõige paremas korras pole, ei ole kuldne sobiv. Soovitav sul oma valge-halli ja musta kombinatsiooniga kööki elavdada nt. türkiisiga. Väikesed detailid, mitte palju, aga teeb asja säravaks.Pealegi sobib ta sinu elutoa rohelisega ja ka rohekas-hallid Smeg kodumasinad ei jää võõraks.
    Edu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. oktoober 2021 at 12:04

      Tänks, jääb siis must!

  • Avatar
    Vasta H 14. oktoober 2021 at 18:14

    Nii äge võistlus! Ega kollaažidele mingi laike koguma ei pea hakkama? Lihtsalt teed kollaaži, võtad võistlusest osa ja ootad, kas läks õnneks? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. oktoober 2021 at 19:25

      Just nii 🙂