NIISAMA JUTTU

vana hea männiku

19. oktoober 2021

Kuna pesemisvõimalusteta korteris võib mõnda aega täitsa edukalt elada, siis lõpuks olin sunnitud siiski kotid kokku pakkima ja lastega Kardo juurde kobima. Üksida oleksin ilmselt mõne sõbranna juurde diivanile roninud, aga kolme lapsega see nii lihtne ei ole, seega tundus loogiline siia tulla. Seda enam, et mu enda kodu on endiselt kohutav kaos ja ma lihtsalt ei suutnud ega tahtnud ennast nii palju kokku võtta, et koristama hakata.

Seetõttu oli eriti loogiline, et tulin Kardo juurde ja… hakkasin siin koristama. Haha, mul oli tunne, nagu ma oleksin koristaja, kes võib kõik meeldivad asjad endale võtta. Selles suhtes ei tundnud isegi süümekaid, sest ma olen päris kindel, et kui Kardo mu nipsasjakesi aasta aega isegi liigutanud ei olnud, siis ei hakka ta neist ilmselt ka puudust tundma. Üldse tekkis mul eile väga painav küsimus, et kas meist kahest olen mina see korraarmastajam pool? Ma poleks seda elusees uskunud, aga kui ma eile kapisisemusi ja vannituba küürisin, siis veidi hakkasin uskuma küll 😀 Muuseas, me tegime eile Kardoga netis ATH testi (ega need muidugi super täpsed pole), aga ta väitis, et mida rohkem ta ATH kohta uurima hakkas, siis seda rohkem tundus talle, et tal võib ka mingi vorm sellest olla. Igatahes minu test ütles, et “you probably have severe ADHD” ja Kardo oma, et ainult “possibly” niiet võib-olla on see tõesti nakkav, haha.

Kohe näha, et ma olen Nelgis – prügikast on sekundiga triiki täis ja pooled prügikotid vedelevad veel esikus, sest need ei mahu lihtsalt kuskile ära, ups.

Muidu on eluke täitsa norm, kui saab pesemas käia ja puha. Ainult mu nina on NII kinni ja hääl nii ära, et ma peale kähisemise ei suudagi eriti miskit teha. Ma loodan ikka varsti imekombel terveneda, sest meie soojamaareis hakkab armutult lähenema ja teadupärast tõbised endale reisimist lubada ei saa. Lapsed muud juttu enam ei ajagi, kui üks lennukisõidu jaur ja ujumise jaur ja muu säärane. Tahaks ka nende asemel olla, sest minu silmis on see puhkus pigem see, et me lihtsalt lohistame lapsi ühe basseini äärest teise ja noh, oleme väsinud. Aga mis teha, elu selline.

Ma pean tunnistama, et muidu Nelgis olla on päris tsill. Mu diivanilohk on veel kenasti alles ja lapsi saab palju kiiremini lasteaeda ja kooli. Aga noh, oma kodus oleks siiski parem. Seda enam, et ma pean nagunii iga päev seal käima loomi söötmas ja puure kasimas. Peakski varsti selle luriseva Marta lõunaunne sokutama ja ise Laagri poole ajama panema, Tiit on ennast raudselt pealaest jalatallani täis sittund ja tahab ühte vahuvanni saada.

Avapildil on kraam, mis ma endale Kardo köögist rotti lasin. Ai, kus hakkan nüüd baosid aurutama ja leiba küpsetama, I guess

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta OhLaa 20. oktoober 2021 at 20:18

    Mu meelest on see absoluutselt võrratu kui lapsevanemad oskavad olla sõbrad ka ilma paarisuhteta. Et nad üldse oskavad olla sõbrad. See on lastele palju olulisem kui vanemate vaheline kirglik armusuhe.
    Ma teid kumbagi ei tunne, aga olen täitsa uhke teie mõlema üle ?

  • Avatar
    Vasta P. 20. oktoober 2021 at 10:25

    Nii rikutud mõtlemisega oletegi kõik 😀
    Mis see probleem siis teie arust on või kelle mätta otsast vaadatuna? Meesterahvaste seisukohast? Ma leian, et kui kõigi asjaosaliste poolest on selline ajutine lahendus ok, siis mis siin üldse kellelgi teisel kobiseda v arutada. Ja mis puutub Mallu peikat, siis… ….arvestades suviseid juhtumeid vms oleks mul nt üsna ükskõik, kui meespool veidi armukade või umbusaldav või kahtlustav peaks olema. Mõtleb ka järelikult oma rikutuse tasemel ja see ei saaks kuidagi minu probleem olla.

  • Avatar
    Vasta Toktor vassiljev 20. oktoober 2021 at 00:15

    Mis sinna kipud siis? Käid dushi all ära ja koju magama, ega sul voodi remondis pole.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. oktoober 2021 at 09:21

      Tead kui oleks minu lastevaba nädal, siis just nii ma teeksingi. Aga kuna on minu nädal, siis tunduks natukene suur sahmerdamine see, et ma toon lapsed lasteaiast Kardo juurde, tsillin siin, viin lapsed pessu, siis autoga Laagrisse magama ja siis hommikul jälle Männikule lasteaeda/kooli.

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2021 at 21:02

    Fakt, et sul on diagnoositud ATH ja sa said testi tulemuseks “you probably have severe ADHD” ja minul pole mingit diagnoosi ja sain tulemuseks “you are totally ADHD” on päris murettekitav ?

  • Avatar
    Vasta H 19. oktoober 2021 at 20:40

    Ma sain “YOU PROBABLY HAVE ADHD” ja mul kohe kindlasti pole ADHD
    😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. oktoober 2021 at 09:18

      oled testis käinud :D?

  • Avatar
    Vasta Peep 19. oktoober 2021 at 16:33

    Millist ATH testi tegite?

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. oktoober 2021 at 13:49

    Üldse mitte paha pärast vaid päriselt loomulikust huvist, et kui sa oled nagunii Gerdiga koos, siis miks sa tema juures remondi ajal ei ole/pese?:)

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. oktoober 2021 at 15:31

      Nagu ma ka postituses mainisin, siis kolme lapsega pole kuskil väga mugav olla

      • Avatar
        Vasta Tiina 19. oktoober 2021 at 17:34

        A kuidas Gert sellesse suhtub vms? Kui sa eksmehe juures ööbid vms??Magate ka ühes toas.-mhh.’?Mina kui enda vaateväljast vaatan siis minu jaoks pole see okei… Või mina olen imelik? Kuidas nii??

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. oktoober 2021 at 17:49

          Miks me ühes toas magama peaks 😀 v et kui magad kellegagi ühes majas, siis peaks kohe midagi toimuma v? ?

      • Avatar
        Vasta triinu 19. oktoober 2021 at 22:15

        Sa ei pea vastama kui ei taha aga kuidas te ühist tulevikku näete, kui sa juba praegu ei tunne end mugavalt oma lastega tema juures olles?
        Minu jaoks päris huvitav vaatenurk.

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. oktoober 2021 at 09:23

          asi ei ole ju mugavalt tundmises kui sellises, Gerdil on lihtsalt väiksem korter ja seal nelja lapsega + meie kaks ei oleks super palju ruumi. Seda enam, et mul oleks vaja olnud kaasa tassida kõik laste asjad ja riided jne. Te kõik räägite, nagu ma oleks eluks ajaks nüüd Kardo juurde sisse kolinud, tegelikult räägime me siin nädalakesest 😀

    • Avatar
      Vasta Zz 19. oktoober 2021 at 19:09

      Mulle nt jälle tundub loogilisem see Männikul olemine, sest siis jääb see laste edasi-tagasi sõidutamine vanemate vahet ära + kui Gerdiga nn ametlikult koos ei ela ka ? aga see on ainult minu arvamus.