Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

söön õlgkaabu ära kui…*

22. oktoober 2021

Veits aega tagasi instas juba näitasin, mis uut kraami WIBO mulle hiljuti saatis, aga no seda ei kannata kohe kuidagi siin ka jagamata jätta. Ühesõnaga, nad on välja tulnud täitsa uue brändiga, mille nimi on NAM. Ja mis selle juures kohe silma jäi – see mõnus veepiiskade imitatsiooniga pakend, no nii ägedad!

Kõige suuremat elevust tekitas minus keha highlighter, millele esimese hooga kohe rakendustki ei suutnud mõelda 😀 Aga eks ta üsna loogiline tegelt ole, et veits rangluudele ja dekolteele ja umbes sinnakanti äkki annab mõnusa sära. Lisaks sain ekstra säravad lauvärvid, huulepulgad ning Wet Nude ja Dazzling Desert paletid. Kiire proovimine näitas, et pigment on neil kõigil super hea! Ja mul on tunne, et isegi SUPER hea, on selle kohta vähe öeldud. Mu pilt vb ei näita nii hästi välja, aga storydesse panin ka instas!

Praegu esimese hooga ei suuda leida, mis see täheühend NAM täpselt tähendab. Aga eks sellest tähtsam on nagunii asjaolu, et need tooted on nii puhtad kõigest jamast, mida muidu sageli kosmeetikasse topitakse. Kes kursis pole, siis soovitan end viia, sest see hulk sõna otseses mõttes sodi, mida isegi väga suured ja tuntud firmad müüvad. Huh. Ei ole parim asi, mida teada, aga samas parem ikka kui pea liiva all muudkui halbu asju tarvitada ma arvan.

NAM kosmeetika on lausa sedavõrd puhas, et napilt imekspandav, et neil üldse midagi purki on pista 😀 Aga näe, on. Igati ilusad ja hea pigmendiga tooted pealekauba (ok, sellest tuleb varsti joomismäng, et joo iga kord, kui ma mainin, et NAM asjad hea pigmendiga on, aga no mai saa midagi teha, et on! )

Nende toodetes ei ole muide loomset päritolu koostisosi, parabeene, formaldehüüde, mineraalõli, palmiõli, mikroplasti, BHA-d, TEA-d, BEA-d. Mul on nüüd ainult üks küsimus. Nimelt et kui on olemas kosmeetikabrände nagu NAM, mis suudavad teha niiiii imeliselt ohutu koostisega jumestustooteid, siis miks kõik seda ei suuda? Või nad ei taha? Sest NAM toodete hinnad pole teab mis kõrged ka, et asi saaks hinnas olla. Lihtsalt niisama moe pärast teeks loomkatseid ja topiks ilgelt ebatervislikku jama oma toodetesse? Ja seda isegi siis, kui selleks enam absull vajadust pole? Hästi ei saa aru, miks keegi peaks sellise asjaga tahtma tegeleda, aga okei. Ega ma ei saagi kõike mõista…

Üks asi, mille peale ma neid tooteid proovides mõtlesin, on see, et kas ma olen ainus, kes eriti üldse ei ole jälginud toodete säilivusaega? No see pisike lahtise kreemitopsi sümbol, kus on kirjas 6M või 12M vms vastavalt tootele. Ausõna ei taha öelda, kaua ma oma elu elasin teadvustamata, et meigiasjadel ka “kõlblik kuni” on. Pigem olin sedasorti vend, kes vana ikka enne ära kulutas kui uue avas. Ei ole siin midagi heast peast raisku lasta. Aga no mõni asi ei lõppe ju iialgi otsa. Ripsmetušš võib vabalt mingi paar aastat oma töö kenasti ära teha. Või no kes pigem harva meigib, sellel säilivad jumestuskreemid, puudrid ja üldse vist kõik asjad suht aastaid.

Aga vot ei maksa neid asju kuni viimse värvipiisani ruunata, vaid peaks seda va säilivusaega ka ikka silmas pidama. Muidu võib juhtuda, et koostisosad lähevad toote sees pahaks ja tont seda siis enam teab, mis asju endale näkku määrid. Või juustele või kehale. Nii et mina tegingi nüüd enda meigikotile tiiru peale ja viskasin välja kõik, mille kohta tean, et see juba iidamast-aadamast mul seal. Osade kohta ei mäleta ka väga täpselt, neile praegu halastasin. Mitme küsitava eluea pikkusega toote saingi kohe uue ja noh, nõks parema koostisega NAM oma vastu vahetada. Ma meigin end ikka natuke liiga sageli, et pidevalt seitsesada eri parabeeni näos ringi käia. Ilmselt see lõputult ilma tagajärgedeta ei mööduks.

Igatahes vaadake enda meigikotid ka üle ja kui üks või teine asi välja vahetamist vajab, siis äkki joppab ja NAM toodete hulgas just vajalik asi olemas. Või kui pole, siis tervest Wibo e-poest raudpolt midagi leiad 🙂 Ja ärge üldse tulge rääkima, et te kõik aegade algusest peale neid meigitoodete “kõlblik kuni” märke jälginud olete ja mina ainus teadmatuses kobaja. Söön suure õlgkaabu ära, kui lood sedasi peaks olema 😀

Mind täiega huvitaks, et kui palju te meigiasjade puhul jälgite, mida need sisaldavad? Aga seda “kõlblik kuni” märgikest? Mis tegelt iga meigitoote peal olemas on, aga mida ma enda meelest alles üsna hiljuti esimest korda elus nägin, hahha 😀

Kood “MALLUKAS” annab kuni oktoobri lõpuni (!) Wibo e-poes kõikidelt toodetelt -30%, kui keegi nüüd avastas, et kasutuskõlblikke meigiasju enam suurt järele ei jäägi 😀 Või kes lihtsalt tahaks üht head kvaliteetset brändi katsetada. Aga muidugi ei kehti sooduskood ainult NAM toodetele, vaid ikka kõigele 🙂

Ja otseloomulikult tuleb siia lõppu üks kingiloosike ka. Nimelt annab Wibo ühele kommenteerijale rikkaliku kingikotitäie NAM kraami. Võite kommenteerida, millist NAM toodet kindlalt omada tahaksite ja võitja kingikotti jõuabki muu hulgas raudpolt ka tema soovitud toode.

*Postitus sündis koostöös Wibo’ga

Loe ka neid postitusi!

109 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Laura 27. oktoober 2021 at 09:50

    Wet Nude paleti katsetaks hea meelega ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 26. oktoober 2021 at 09:49

    Mina tahaks proovida NAM AQUA CONCEALER 🙂

  • Avatar
    Vasta Lüüli 26. oktoober 2021 at 09:01

    NAM Wet Nude Make Up Palette on see mille ära prooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 25. oktoober 2021 at 23:40

    NAM Wet Nude Paletti☺️ Tegelt tahaks kõike ? tellisin see suvi esimest korda üldse wibost ja tõesti üllatas mind oma hindade ja kvaliteediga.

  • Avatar
    Vasta Stiina 25. oktoober 2021 at 20:48

    prooviks kindlasti dazzling desert paletti:)

  • Avatar
    Vasta Kati 25. oktoober 2021 at 19:16

    Veensid mind ära, nüüd tahan ka seda lauvärvi!

  • Avatar
    Vasta Kerlin 25. oktoober 2021 at 18:59

    Jumestuskreemi oleks küll uut vaja ?

  • Avatar
    Vasta Virsi 25. oktoober 2021 at 13:46

    NAM WET NUDE MAKE UP PALETTE paluxxx! :)))))

  • Avatar
    Vasta LILIAN 25. oktoober 2021 at 09:18

    NAM Water Foil Eyeshadow sooviks proovida. Tundub nii hea pigmendiga, et tahaks kohe ise katsetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirly 25. oktoober 2021 at 00:27

    Ohhhjaaa, ma TEAN, et säilivusajad on, aga ma USUN, et kui praegu dorteerima lähen, ei jää vist duht miskit alles, sest 9k rasedust+ 6k beebi majas ja no nii nad seisavad. Seega varsti tahaks hakata nina kodudt väljapoile pistma ja kuluks uued tooted ära ?

  • Avatar
    Vasta Liina 24. oktoober 2021 at 22:48

    NAM Wet Nude Paletti prooviks.

    Otseselt neid säilivusi ei jälgi. Tunde järgi kui koristan meigisahtlit ja tean et miski on sada aastat vana juba siis mõnikord viskan ära, oleneb tootest, eks ripsmedušš muidugi on see mis annab tunda, kui enam ei kõlba ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 24. oktoober 2021 at 21:25

    Ausalt tunnistades pole ka üldse säilivusaegu vaadanud ?
    Aga neid NAM tooteid tahak küll proovida, aga kui peaks valima siis esmalt Võtaks endale prooviks selle NAM AQUA CONCEALER ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 24. oktoober 2021 at 21:16

    Imselt puuder, sest suur mukkija ma ei ole??

  • Avatar
    Vasta triin 24. oktoober 2021 at 20:46

    Mina ausalt ütlen siis pole üldse säilivusaega vaadanud ups??aga prooviks ära Nam wet nude paletti ära:)

  • Avatar
    Vasta Liis K 24. oktoober 2021 at 19:41

    Mina tahaks proovida NAM WET NUDE MAKE UP PALETTE.. Tundub ja kindlasti ka on super! ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 24. oktoober 2021 at 13:18

    Noh, mina tegelikult TEOORIAS tean, et see märgike toodete peal on ja et peaks jälgima. Aga reaalsuses…. ikka kuidagi ei raatsi neid poolikuid asju minema visata.
    Praegu ei julge isegi meigiasju vaadata. Koroona + väikelapsega kodus = ei ole üle aasta juba eriti meiki kasutanud. Ja noh, kui nüüd ühel päeval oli vaja, siis esiteks otsisin nagu lollakas, et kuhu ma need asjad pannud olen. Ja teiseks ei julgenud mingeid aegumistähtaegu üldse vaadata 😀
    Wibo pood iseenesest hea avastus, seal mõnusaid asju ja mis põhiline, ei ole hingehinnaga. Nagu…ma tean, et ilmselt need 59 eurosed puudrid-värgid on väga head ja kvaliteetsed. Aga lihtsalt…. mul elab mingi väike majanduslikult mõtlev kollike kusagil kuklas, kes isegi sellise mõtte peale välja kargab ja kõrva poriseb, et “no kas tõesti on sul seda ikka VÄGA vaja?”

    A Wibo poest kiirelt vaadates jäi silma SMOOTH’N WEAR MATTE POWDER – see kollageen seal sees tekitas uudishimu 🙂
    Ja noh, LOVELY CUCUMBER PRIMER & SERUM tundus ka huvitav.

  • Avatar
    Vasta Stella 24. oktoober 2021 at 12:50

    Tahaks NAM Get Wet Blusher Brush-i 🙂

  • Avatar
    Vasta K 24. oktoober 2021 at 10:53

    Ma viskasin ka alles hiljuti hunniku meigiasju minema, mil säilivusaeg kindlalt ammu läbi. Süda tilkus veidi verd, sest osa asju oli tõesti minimaalselt kasutatud. ?NAM AQUA CONCEALER – sellest ära ei ütleks. ?

  • Avatar
    Vasta Berit 24. oktoober 2021 at 10:40

    Meelsasti prooviks NAM aqua concealer, kuna pole veel seni ideaalset toodet leidnud

    • Avatar
      Vasta Meery-Heleen 25. oktoober 2021 at 09:25

      Paar korda aastas teen oma meigiasjadele inventuuri. Aga olen neid ära visanud pigem selle järgi mida ei kasuta ja mis on vb olnud meigikotis juba aasta või rohkem.
      Pole kahjuks kunagi jälginud meigitoodete avamisest alates kuid. See suvi tegin viimati oma meigikotis tühjenduse. Vaja oleks palju asju aga silma jäid NAM AQUA CONCEALER niisutav peitekreem ja NAM Wet Nude Palett.

  • Avatar
    Vasta Leili 24. oktoober 2021 at 10:22

    https://www.wibo.ee/toode/nam-wet-nude-make-up-palette/ prooviks järgi kas ikka on nii hea pigmendiga ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 24. oktoober 2021 at 09:13

    Sooviksin proovida Volume Drama Mascara ripsmetušši.

  • Avatar
    Vasta Helina 24. oktoober 2021 at 00:27

    Minu unelm: NAM Aqua Concealer

  • Avatar
    Vasta Anu 23. oktoober 2021 at 23:13

    Ma tahaksin neidsamu lauvärve, mida sa instas näitasid ?
    Muidu olen ikka olnud just pigmendi pärast Urban Decay usku, kuigi need maksavad umbes pool neeru. Pärast su storyt tekkis tõsine huvi NAMi proovida.

  • Avatar
    Vasta Chrislin 23. oktoober 2021 at 22:28

    NAM Wet Nude Paletti sooviks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Getu 23. oktoober 2021 at 20:49

    Just tellisin endale wibolt asju, tunduvad head, saab ära proovida, kuid ostukorvi seekord see kehasädelus ei mahutunud, ometi väga sooviks ?

  • Avatar
    Vasta Liina 23. oktoober 2021 at 19:54

    Sooviks hea meelega proovida wet nude paletti .

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 23. oktoober 2021 at 18:38

    Uut jumekat oleks vaja! See mis praegu kosmeetikakotis on päris ammu seal juba ?

    Ja nüüd Sinu jutu peale hakkan asju läbi sorteerima – pole kungi aegumise peale mõelnud…

  • Avatar
    Vasta Anneli 23. oktoober 2021 at 18:17

    Sama patune nagu sina, ei jälgi säilivust. Esiteks vist ongi kodune kasvatus, et ei ole mingit raiskamist ja siis proovid ikka toote lõpuni ära kasutada enne kui uue ostad või avad. Teiseks muidugi see, et kui toode juba halvaks läinud, siis peaks ju ometi aru saama – huulepulki ja ripsmetušše olen ikka raatsinud ära visata küll kui kahtlaseks muutuvad. Puuder ja lauvärvid on mul aga juba 5 aastat vanad, ups! Kui saaks kinkekoti, siis muidugi revideeriks enda meigikoti kullipilguga üle, aga hetkel loodan, et miskit tervistkahjustavat seal ei leidu. Kõige rohkem sooviks saada uut ripsmetušši ja näoseerumite fänn olen ka!

  • Avatar
    Vasta Geili 23. oktoober 2021 at 18:05

    Säilivusaega hakkasin ma jälgima mõned aastad tagasi, kuid kahjuks koostisosade suhte ole jätkuvalt liiga ükskõikne ? Terve meigiarsenali välja vahetamine tundub muuhulgas üsna kuluka tegevusena ? NAM kollektsioonist tahaksin proovida Dazzling desert make up paletti, lisaks pimedasse sügisesse värve (muidu kasutan nude toone). ? Sama kollektsiooni peitepuuder/kreem tundus ka muideks väga huvitav, just selle pealekandmise protsess. ?

    • Avatar
      Vasta A.A 23. oktoober 2021 at 20:22

      Sooviks enamus asju proovida.

  • Avatar
    Vasta Annakas 23. oktoober 2021 at 17:46

    Sooviks proovida Forever Better Skin Foundation 🙂

    • Avatar
      Vasta Helina 24. oktoober 2021 at 06:59

      Tahaks proovida wet nude paletti

  • Avatar
    Vasta T 23. oktoober 2021 at 15:10

    Sooviks väga seda paletti: https://www.wibo.ee/toode/nam-dazzling-desert-make-up-palette/

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. oktoober 2021 at 14:47

    Desert make up palett tundub äge 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 23. oktoober 2021 at 12:15

    Mina sooviksin proovida Nam Wet Lips lipsticki kuna mul huuled pidevalt mõranevad ja ei ole veel leidnud sellist huulepulka või palsamit, mis huuled mõnusalt pehmeks teeks ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. oktoober 2021 at 11:47

    Kindlasti tahaks seda wet nude paletti proovida/omada ?

  • Avatar
    Vasta K 23. oktoober 2021 at 11:01

    Mina avastasin kaa Wibo tänu sinule. Siis olin veel lapsega kodune aga hakkasin valmistuma tööle minekuks. Enne rasedust, meikisin igapäevaselt ja see meeldis mulle. Rasedus ja peale sünnitust, väga ei viitsinud.
    Aga nüüd, kus olen pea 2. Aastat kasutanud Wibo tooteid…olen täielik fänn toodetel ja enda meikimisel. Kuna tooted on põnevad (ntx lauvärvid jne)…siis meigin isegi nädalavahetustel…sest pigment on neil hea ja lihtne endale peale kanda. Ja see tegevus on hakanud nii meeldima, tänu Wibo toodetele.
    Elu lōpuni olen tänulik sulle Wibo eest ???
    NAM’i pole veel jõudnud proovida, eriti põnev tundub palett.
    Säilivust püüan ikka jälgida, aga kuna kasutan palju…siis pole probleemi sellega ?

    Muidu, mul Härra arvab….et mul töö juures armuke vms…kuna igapäev kasutan lauvärve, põsepuna jne. Ta ei saa aru sellest, et need on nii head tooted ja sp mulle meeldib ennast meikida ja neid värve kasutada.

    • Avatar
      Vasta Merike 23. oktoober 2021 at 16:02

      Sooviks hea meelega proovida seda wet nude paletti ?

  • Avatar
    Vasta Monsa 23. oktoober 2021 at 10:30

    Kuidas sul see ripsmekas paar aastat võiks vastu pidada, see kuivab ju ära? ?
    Ise tellisin viimati wibo ripsmetuši, mida olen sealt mõned korrad ostnud ja on väga pro, aga viimane kord tuli suht kuivanud toode ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. oktoober 2021 at 09:42

    Tahaks seda imelise pigmendiga paletti proovida, mida instas näitasid ?

  • Avatar
    Vasta Reedu 23. oktoober 2021 at 08:13

    Omg. ?Ma vist olen see aastaid ühte-sama asja kasutav prügi näkku määrija, sest AUSALT:
    1) enne kindlalt meigitooteid ära ei viska kui tõesti juba päris otsas või juba pärispäris vanad
    2) pole õrna aimugi, mida mu meigitooted sisaldavad
    Seega luban et täna võtan ette ja teen meigikotis inventuuri ? ja enda näonaha huvides mingit jama enam ei osta ?.

    Ja NAM toodetest tahaks proovida üht mahedat nude toonis huulepulka, kuna praegune läheb eelnimetatud põhjustel esimesena prügikasti.

  • Avatar
    Vasta Reedu 23. oktoober 2021 at 08:12

    Omg. ?Ma vist olen see aastaid ühte-sama asja kasutav prügi näkku määrija, sest AUSALT:
    1) enne kindlalt meigitooteid ära ei viska kui tõesti juba päris otsas või juba pärispäris vanad
    2) pole õrna aimugi, mida mu meigitooted sisaldavad
    Seega luban et täna võtan ette ja teen meigikotis inventuuri ? ja enda näonaha huvides mingit jama enam ei osta ?.

    Ja NAM toodetest tahaks proovida üht mahetat nude toonis huulepulka, kuna praegune läheb eelnimetatud põhjustel esimesena prügikasti.

  • Avatar
    Vasta Maria 23. oktoober 2021 at 01:04

    Keha highlighter oleks täiesti uus kogemus ja hea meelega prooviksin ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärolin 23. oktoober 2021 at 00:40

    Päikesepuudreid või kontuurimispallett ning ripsemtušš oleks idekas kindlasti.
    Wibo lauvärve katsetaks ka meeleldi ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 23. oktoober 2021 at 00:24

    NAM AQUA CONCEALERit prooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 22. oktoober 2021 at 23:15

    Vahetasin mingi aeg tagasi kogu meigivärgi wibo omade vastu. Aga seda uut sarja pole veel proovinud tõesti. Üks lauvärvi komplekt kulub alati ära.

  • Avatar
    Vasta Maris 22. oktoober 2021 at 22:53

    Prooviks natuke kõiki! ?

  • Avatar
    Vasta Darja 22. oktoober 2021 at 22:49

    NAM AQUA CONCEALERit prooviks küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Maris 22. oktoober 2021 at 22:45

    Prooviks kohe kõiki tooteid – kas just korraga aga järgemööda küll! ?

  • Avatar
    Vasta A. 22. oktoober 2021 at 22:45

    Keha Highlighterit tahaks proovida. Mul on väga tundlik nahk ja kui ma neid parim enne märke ei jälgiks oleksin koguaeg kärnas.?

  • Avatar
    Vasta Liisi 22. oktoober 2021 at 22:32

    Nude make up palette tahaks proovida.

    Kuupäeva jälgin küll aga alati ei viska ära ikkagi kui kuupäev läbi 😀

  • Avatar
    Vasta Keit 22. oktoober 2021 at 22:26

    Kui nüüd hoolega järgi mõelda vajaksid välja vahetamist mu jumestuskreemid ja pikalt olen tahtnud spicy huulelöiget wibolt proovida. Muidugi tundub üli kena olevat wibo uue nam sarja laovärvi pigment ja see kui ilusad tooted on ☺️

  • Avatar
    Vasta Maarja Vilimäe 22. oktoober 2021 at 22:20

    Kuna need tooted on nii puhtad, siis sooviks vist küll kõike proovida:)

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 22. oktoober 2021 at 22:14

    Uut NAM Wet nude paletti tahaks kindlasti proovida!ja kui päris aus olla siis peale ripsmeka ja laineri pole hetkel ühtegi meigi asja kodus tänu millele olen nii mõnegi sünnipäeval käigu ära jätnud ?

  • Avatar
    Vasta Siret 22. oktoober 2021 at 22:02

    Lauvärve tahaks väga. Seekord võiks võita ka, nii tahaks. Kaua ma ikka must-valgelt ringi lasen ?

  • Avatar
    Vasta Merily 22. oktoober 2021 at 21:57

    Keha highlighterit tahams proovida raudselt. Ise jälgin hoolsalt säilivusaegu, sest nahk on ülitundlik ja iga vanem asi teeb kohe liiga. Kirjutan alati avamiskuupäeva toote peale ja iga kuu vaatan meigikorvi sisu üle. Just saigi teine maru hõredaks sorteeritud?

  • Avatar
    Vasta Merily 22. oktoober 2021 at 21:51

    Mina olen vana mukkija, õudne suisa. Mida vanemaks jään, seda rohkem staffi endale näkku topin – hommikuti ikka kena 20 min peeglikese ees ning pintsliga seda ja näpuotsaga toda vaja näkku panna 😀 Aga no mida sa teed, kui pärast (vähemalt oma meelest) niiiii hea välja näed (oh mu ego). Eks ma tegelikult natuke ikka vaatan küll neid säilivusaegu, kuid mõnda lemmikut ei ole südant lihtsalt prükki visata, sest “veidi” üle lubatud aja lahti olnud. See “veidi” tuleb minu puhul sellest, et suviti meiki ei kasuta ja siis ongi kohe 3 kuud asi seisnud…

    Aga kotis on inventuur tehtud ja olemas vaid nn vajalikud asjad. Kuid nende “vajalike” asjade seas ei ole NAM WET NUDE MAKE UP PALETTE`i , mida ma küll proovida sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Nelli 22. oktoober 2021 at 21:48

    mina sooviksin väga WATER FOIL lauvärvi proovida. Aga muidu olen kehv asjade äraviskaja, eriti puudrid ja pliiatsid on pikalt kasutusel.

  • Avatar
    Vasta Silvia 22. oktoober 2021 at 21:24

    Olen totaalne anti-meikija, kes aegajalt mõtleb, et oh nüüd võiks seda meigivärki ikkagi teha. Ehk läheks üsna ükskõik mis, aga lauvärvi palett või jumestuskreem oleks vast esimene asi, millega midagi peale oskaks hakata.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 22. oktoober 2021 at 21:22

    NAM MARINE WATER MIST prooviks küll.
    Ma arvan, et mu ripsmedušš on köva aasta vana. Parem ei vaata säilivust, teeb oma töö ära külll ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 22. oktoober 2021 at 21:20

    Mu meigikarbis pole ühtki toodet aegunud hetkel kuna seal pole peale ripsmetušši midagi. Mul läks eelmine kuu boiler katki ja uputas mu vannitoa. Boileri all pesumasina peal oli mul ilus punane suuremat sorti karp kõikide mu meigiasjadega.
    Nii mõnus kui karp vettib läbi ja kõik asjad on väga kuumas vees. Ja siis ma viskasin vihaga kõik minema, helistasin mehele ja ütlesin, et lisaks veeboilerile vajan ma ka KÕIKI uusi meigiasju aga ostma pole tänaseni jõudnudki. Olin vahepela haige ja tööl ei käinud seega pole ka siiani vajadust olnud, või pigem pole viitsinud/tahtnud seda shoppamist ette võtta.

  • Avatar
    Vasta Katre 22. oktoober 2021 at 21:08

    Kindlalt tahaks võita seda kingikotti, ma arvan et mu kosmeetika on dinosauruste ajast ja vajaks värskendust küll !

  • Avatar
    Vasta Alice 22. oktoober 2021 at 21:07

    Neid lauvärve tahaks väga proovida??

    • Avatar
      Vasta Kristiina 22. oktoober 2021 at 22:47

      Ma kasutasin alati kõige odavamat jumestuskreemi ja see oligi kõik, ei mingit primerit, fixing sprayd, kontuurimist ja muud peenutsemist. Võtsin kokku end lõpuks (olen 25) ja tellisin Wibo kodulehelt endale kogu varustuse mis üheks korralikuks meigiks vaja võib minna ning ma olen väga üllatunud kui hea lõpp tulemuseni ma jõudsin. Kindlasti sooviksin proovida veel nende tooteid, lauvärve või lausa huulepulka mida ma pole kunagi kandnud.

  • Avatar
    Vasta A 22. oktoober 2021 at 21:07

    Nam aqua concealer tundub põnev toode mida tahaks proovida
    Ja siis muidugi see pakett

  • Avatar
    Vasta M. 22. oktoober 2021 at 20:45

    Ise prooviks NAM WET NUDE MAKE UP PALETTE! Tundub olevat sellised toonid, mis kindlalt rakendust leiaksid ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 22. oktoober 2021 at 20:40

    Millalgi sel sügisel just avastasin sama, ja et nt huulepulk oli aastal 2014 ostetud ? Meigikott sai kohe hulga kergem pärast säilivusaja ületanud asjade eemaldamist- ja no ma sellised kuu-kaks üle paremad asjad jätsin ikka alles veel ? Hea meelega prooviks uusi häid asju ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiine 22. oktoober 2021 at 20:30

    Väga pakub huvi NAM WET NUDE MAKE UP PALETTE, aga tundub et peab sealt hakkama tellima edaspidi

  • Avatar
    Vasta Mari 22. oktoober 2021 at 20:10

    Meigipaletti sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 22. oktoober 2021 at 20:05

    Kusjuures tänu sinu eelmistele koostöödele Wiboga, avastasin nende tooted ka enda jaoks, üks kõigekõige lemmikumaid on siiani nende ripsmekas Volume Drama Mascara(teeb ripsmed niiiii pikaks ja lihtsalt wow, mis toode)? Meigitoodete puhul ikka üritan jälgida, mida nad sisaldavad ja päris igat toodet tänu sellele ka ei osta. Sellest kõlblik kuni märgisest olin ja olen ka teadlik, aga tuleb tunnistada, et iga tootega seda ei jõua jälgida ja on ikka mõni asi kauemaks ka kasutusele jäänud?
    AGA loosis osaleks ka ning kuna jõulud ja aastavahetus tulemas, siis NAM Get Wet Body Highlighter oleks toode, mida kindlasti vaja oleks!

  • Avatar
    Vasta Terje 22. oktoober 2021 at 19:58

    Kasutan wibo tooteid juba mõnda aega ja olen ülirahul! Tahaksin kindlasti proovida NAM toodete lauvärve.

  • Avatar
    Vasta L. 22. oktoober 2021 at 19:58

    NAM wet nude make up palette’i tahaks täiega katsetada!

  • Avatar
    Vasta D 22. oktoober 2021 at 19:55

    See toode täpselt see, mis vaja NAM AQUA CONCEALER ja ega silmameigi paletist ka ära ei ütleks, tahaks mõnusat puhast kosmeetikat suurima rõõmuga kasutada. 🙂

  • Avatar
    Vasta OhLaa 22. oktoober 2021 at 19:48

    Mul on meigitooteid üsna minimaalselt ja enamasti ühed ja samad. Väga vanu asju õnneks polegi. Varasemalt oli, aga vahepeal oli pikk periood, kus ei lubanud endale mitte midagi. Lõpuks sai puuderkreemituub lausa pooleks lõigatud, et viimane piisk kätte saada. Hädapärane on nüüd jälle ilusasti olemas, aga just vaatasin, et nii plass kraam. Mitte mingit sära. Häbilugu ?
    Proovin seda sära siis võita ? Wet Nude Make Up Palette võiks ühe ilmetu naisega imet teha küll.

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 22. oktoober 2021 at 19:47

    Sooviks proovida NAM WET NUDE MAKE UP PALETTE
    Ripsmetušši vahetan vist meigi asjadest kõige tihedamini, muud asjad kuidagi püsivad kauem täis ja ei kipu ära viskama 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 22. oktoober 2021 at 19:44

    Wet nude palett tundub väga-väga vajalik, sest sellise pigmendiga sädelust mul veel ei ole. Või siis sooviks proovida erinevas toonis huulepulkasid, nendest on tõesti mu meigikott täitsa tühi..

  • Avatar
    Vasta K R I S T I 22. oktoober 2021 at 19:31

    Aitäh! Leidsin tänu sellele lugemisele oma uue lemmiku koha, kust meigitooteid tellida. Sai just korralik ost tehtud, vahetpole, et meik minu näole kuus paar korda jõuab, vana tuli selle jutu peale eest likvideerida, sest tooted vaid aastaid seisnud. ? On aeg taas oma nägu tihedamini särama lüüa ja “emmerollist” taas “naiseks” saada!

    Kui õnn soovib seda veelgi enam, siis Nam kollektsioonist sooviksin kindlasti: NAM WET NUDE MAKE UP PALETTE ?

  • Avatar
    Vasta Helen 22. oktoober 2021 at 19:15

    Highlighter tundub kõige põnevam, mida tahaks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 22. oktoober 2021 at 19:15

    Kuna olen kaks last järjest saanud ja olen tüüpiline kanaema, et ei käi väga palju väljas, siis olen üsna kindel et praeguseks on enamus tooted aegunud ?? varsti tööle minek, selleks ajaks oleks hea uusi asju proovida ?

  • Avatar
    Vasta Jane 22. oktoober 2021 at 19:11

    Ma ei teadnudki, et selle brändi tooted on vabad igasugusest jamast? kohe tahaks ju kõike nüüd proovida?

  • Avatar
    Vasta A. 22. oktoober 2021 at 19:03

    Olen kursis küll selle säilivusaja asjaga, aga ma reaalselt jääksin vaeseks kui seda iga asja puhul jälgisin! St… vast vaeseks ei jääks, sest kõik need inimesed, kes end iga päev meigivad ostaks selle loogika järgi uued tooted sama tihti või tiheminigi, aga mulle lihtsalt tundub arutu raha mahaviskamisena see kui ei jõua toodet vaat et veel ühe käe sõrmedel lotletav arv kordigi kasutada kui juba peaks asja ära viskama ja uue ostma ? Meigin ennast nimelt umbkaudu kord paari kuu jooksul, samas, siis teen ikka korraliku näo pähe ja kuigi mu meigikotis ei ole teab mis palju erinevat kraami, reeglina ükski asi teist ei dubleeri, ainult huulepulki ja lauvärve on mõni rohkem kui üks, on ikka vaja nii üht kui teist kui kolmandat toodet ja ikkagi on välja kujunenud omad lemmikud, mille hinnaklassi arvestades võiks enne juba professionaalse jumestaja juurde iga kord minna kui kord aastas uus meigikoti sisu osta. Seda olen küll teinud, et aastate jooksul olen kujundanud oma meigirutiini n-ö puudripõhiseks – mineraalpuuder, põsepuna, kontuurija, highlighter, lauvärvid on kõik puudrikujul, kulmude jaoks pliiats – mulle vähemalt endale tundub, et see formaat sellisel määral ei rikne kui vedelad tooted. Ripsmetušš ja huulepulk… Noh, neid peab vähe tihedamini tõesti uuendama, kuid kindlasti lasen ka nendega ikka kõvasti sellest “parim enne” tärminist üle (ja täiesti teadlikult), primer oli ka n-ö vedelal kujul vanasti, aga see sai otsa (pärast mitut aastat kasutamist) ja uut pole veel ostnud, ei tea, kas lähiajal ostangi kui nii vähe seda meikimisvärki ette tuleb…
    Seega jah, teadlik olen ja teadlikult lasen üle need tärminid, samas ma leian, et seal on vaks vahet, kas omada kompaktset meigiarsenali, kus pea kõik asjad on igal meikimiskorral kasutuses ja seega ollakse vägagi teadlik, mis millises seisukorras on või hoopis põhjatut meigikotti, kus endalgi ülevaade puudub, mida kõike seal leidub ja kui vanad need asjad (mis tihti üksteist dubleerivad ning millest enamikku enamikel meikimiskordadel ei kasutatagi) on (on endalgi sellise meigikoti periood elus olnud), siis tasuks ikka üks korralik inventuur ette võtta küll ?

  • Avatar
    Vasta Marin 22. oktoober 2021 at 19:03

    Hea meelega prooviks ära! Vajalik oleks: NAM DAZZLING DESERT MAKE UP PALETTE

    • Avatar
      Vasta K 22. oktoober 2021 at 20:08

      Ammmu vaatan aegajalt nende tooteid aga pole tellinud, sest meigikott asju täis 😀 samas kujutan ette, et paljud juba samamoodi säilivusaja läbinud. Kasutan jumestuskreemi, puudreid jne haruharva, seega enamasti ma viskaks siis üsna kasutamata asjad minema ja ei raatsi nii. Ripsmetušš saab kenast 1,5 kuuga tühjaks. Sellega probleemi pole. Põsepuna ka igapäev kasutuses aga otsa see vist nii ruttu ikka ei saa, et säilivusaeg läbi saaks. Aga ehk naeratab nüüd õnn mulle ja saan kaua oodatud wibo ära proovida ja vana meigi välja vahetada 🙂 wet and nude paletti prooviks küll.

  • Avatar
    Vasta lillll 22. oktoober 2021 at 19:00

    Meigin igapäevaselt, kuid lauvärve ja huulepulki nüüd küll päris igapäevaselt ei kasuta, seega pean piinlikkusega tunnistama, et tõenäoliselt oman mitut huulepulka, mis säilivusaja pooles kohe kindlasti enam kasutuses ei tohiks olla… Toodete koostisosi pole oluliselt jälginud, kuid need kaubamärgid, mis loomkatseid teostavad, on minu ostukorvist kindlasti välistatud. Seega olen õnnelik, et reklaamid veel üht ettevõtet, mis on taskukohane, samas ei teosta loomkatseid! Sooviks väga NAM Dazzling Desert meigipaletti 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilyn 22. oktoober 2021 at 18:56

    Nam wet nude lauvärvipaletti sooviks proovida ?

  • Avatar
    Vasta Liis 22. oktoober 2021 at 18:52

    Uut NAM Wet nude paletti tahaks kindlasti proovida!

  • Avatar
    Vasta Pätu 22. oktoober 2021 at 18:44

    Ma sooviksin proovida NAM eye shadow! ??

    Aga seda blogi lugedes, mõtlesin, et mida üldse teha vananenud meigiga? Lihtsalt ära visata või saab ka kuhugi viia, midagi teha sellega?

  • Avatar
    Vasta Liisa 22. oktoober 2021 at 18:40

    Huulepulka,ripsmedussi ja lauvärve ?

  • Avatar
    Vasta Helen Jürisson 22. oktoober 2021 at 18:39

    Üks niisutav peitekreem kuluks ära küll. Ja meigitooted on hirmvanad mul küll, peaks ära viskama.

  • Avatar
    Vasta Liis 22. oktoober 2021 at 18:34

    Kuna ma meigin nii harva, siis pole kehtivust vaadanud. Mulle jäänud mulje, et mineraalkosmeetikal ei olegi sellist asja, aga ma pole ka vaadanud.
    See eest koostisosasid jälgin hoolikalt ja eelistan alati looduslike tooteid, mida pole loomadel testitud.

  • Avatar
    Vasta Liisa 22. oktoober 2021 at 18:33

    NAM wet nude meigipalett jäi kohe silma, väga väga puudus just sellisest asjast meigikotis, eriti nüüd, sest selle postituse peale suure südamevaluga lennutasin prügikasti oma ainsa 8 (!!?) aastat tagasi ostetud Diori lauvärviduo, niiet I really need a new one???

  • Avatar
    Vasta Elina 22. oktoober 2021 at 18:32

    Uut huulepulka oleks vaja!

    • Avatar
      Vasta Kristi 22. oktoober 2021 at 19:38

      Keha highlighterit tahaks proovida ?

  • Avatar
    Vasta Liis 22. oktoober 2021 at 18:26

    Ei usalda ei wibot ega firmasid kes teevad nahasõbralikke tooteid lihtsalt selleks, et näida rohelisem ja samas toodavad edasi ka kräppi sisaldavat meiki.
    Full meiki saab ka teha täiesti nahasõbralike toodetega, eeskätt näiteks mineraalkosmeetikaga. Jane Iredalel, Lily Lolol ja meie oma Eesti Ontic mineralsil on super häid meigiasju kôikvõimalikes toonides. Koostis ei võta silme eest kirjuks nagu nendel nami omadel, seal siiski kahtlase väärtusega koostisosi.
    Mineraalkosmeetikal on ka pikem säilivusaeg!
    Meiki on mul täpselt niipalju kui kasutan. Igapäevaselt on mul suht full meik, sh lainer ja lauvärvid. Kuna kasutan koguaeg, ei aegu miski ja ûle ka ei tarbi, ostan vaid seda mis vaja. Lauvärvipaletid on mu suur nõrkus kuid saan aru, et üle ühe paleti tegelikult korraga vaja ei ole.

  • Avatar
    Vasta Elisa 22. oktoober 2021 at 18:20

    Avastasin Wibo tänu sulle ja olen nende toodetega mega rahul. NAM sarja ei ole veel proovinud, aga tahaksin NAM WET NUDE MAKE UP paketti katsetada ?

  • Avatar
    Vasta Helina 22. oktoober 2021 at 18:19

    Sooviks proovida Wet nude paletti

    • Avatar
      Vasta Tiia 22. oktoober 2021 at 18:51

      Uut huulepulka oleks vaja, midagi mõnusalt spgiseselt tumedat!

    • Avatar
      Vasta Kersti 22. oktoober 2021 at 21:18

      Highlighter on hetkel vajalike toodete topis ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 22. oktoober 2021 at 18:19

    Sooviks väga seda lauvärvi paletti proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 22. oktoober 2021 at 18:15

    Hetkel tundus kõige vajaminevam asi sealt kollektsioonist Aqua concealer?

  • Avatar
    Vasta Raili 22. oktoober 2021 at 18:14

    NAM lauvärve.

  • Avatar
    Vasta Kairi 22. oktoober 2021 at 18:13

    Keha highlighter tundub mega põnev, seda sooviks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Grit 22. oktoober 2021 at 18:10

    Sooviks make up paletti 🙂
    Ja tunnistan ausalt, et pole neid säilivusaegu meigi asjadel jälginud!

  • Avatar
    Vasta Leanne 22. oktoober 2021 at 18:08

    DAZZLING DESERT MAKE UP PALETTEi tahaks küll no nii hirmsasti proovida! Vaevalt ise seda raatsin kunagi osta 😀 Mul ilmselt neid aegunud tooteid küllaga, no vähemalt pooled asjadest 😀

  • Avatar
    Vasta Geilia 22. oktoober 2021 at 18:00

    Ma olen juba peaaegu aasta aega mega wibo fänn, mu meigikott ainult wibo toodetest koosnebki? minu arvates need kõik asjad nii head, et tekib sõltuvus neid osta? aga kahjuks siiani veel ühtegi Nam toodet mul ei ole, hea meelega prooviksin wet nude paletti ja body hilighterit?

  • Avatar
    Vasta Mare 22. oktoober 2021 at 17:56

    Kindlasti tahaksin proovida lauvärve. Meigi juures on mul olulisemad silmad ja huuled.
    Sain teada sellest säilivusest u 5 a tagasi. Vahetasin siis kõik ära, aga kuna 2 väikest last järjest siis kõik uus on jälle aegunud kuna kuskil ei käi?
    Küünelakkidel ma ignoreerin veel seda säilivust.

  • Avatar
    Vasta Kertu 22. oktoober 2021 at 17:55

    Keha highlighterit tahaks küll katsetada ??

    • Avatar
      Vasta R 23. oktoober 2021 at 00:08

      keha highlighterit sooviks kül katsetada?