KODU

minu armas diivanike*

24. oktoober 2021

Kuna te olete juba ilmselt Instas näinud, et mu uus diivan on kenasti kohal, siis tunduks paslik sellest ka natukene rohkem juttu teha. Lihtsalt päris mitmed on küsinud, et milline diivan see täpselt on ja mis kangaga jne, seega panen teile kogu info teile siia kirja, et oleks olemas.

Divasofti diivani valisin välja ja tellisin augusti lõpus (kirjutasin siin sellest lähemalt). Kes oleks võinud arvata, et MINA midagi nii kaua oodata jaksan, sest üldiselt tahan ma kõike ikka kohe. Veel parem kui eile. Ootamisele aitas õnneks kaasa vist see, et ma kolisin ja nagu te aru saate, on siin kogu aeg miskit teha ja toimetada olnud. Seega läks see aeg pigem kiiresti.

Mina saatsin neile oma toa mõõdud ja Divasoft tegi minu eest kõik muu. Reaalselt esimene kavand ideega sobis mulle juba ideaalselt ja midagi ma muutma ei hakanud. Näete, selline:

Vahepeal sain ma pilte isegi sellest, kuidas mu armas diivan valmib ja no see on küll üli äge. Lihtne on minna poodi ja osta laost esimene diivan. Aga hoopis teine tera on see, kui valid ise täpsed mõõdud, täpse kanga ja üldse iga osakese oma diivanist.

Tumba suhtes olin alguses kahevahel, aga tegelikult on see üli mõnus lisa, eriti kui rohkem inimesi külas on. Lisaks saab seda liigutada “nurka” ja moodustub pesalaadne toode, kus on mõnna vedeleda ja filme vaadata. Lapsed kutsuvad seda “suureks voodiks” tegemiseks, haha. Muul ajal lükkan ta saare kõrvale, siis on seal hea jalatseid ära võtta, kui koju tuled.

Materjaliks valisin ma sameti. Kuigi mitmed teist uurisid, et kas seda ebamugav puhastada ei ole, siis minu väike nipp siin ilmas on võtta uus ja puhas nõudepesunuusik, teha see veidi niiskeks. Sedasi tulevad kõiksugused loomakarvad ja pudi kergesti maha. Loomulikult on mu diivan juba erinevaid plekke saanud, aga kõik need on lihtsalt niiske lapiga üli kergesti maha tulnud. Seda kangast soovitati loomadega koju ja ma nõustun, puhastada on lihtne!

Nagu alati – mina üritan pilte teha ja kassid pressivad ennast elu eest igale fotole

Ma ise olen muidugi universumi kõige suurem kodus lebaja. Seega olen esimene, kes kinnitab, kui oluline on valida endale koju ilus, aga ennekõike mugav diivan. Mul on olnud selliseid isendeid, kus istud “valele kohale” ja lööd tagumendi ära, sest keset diivanit on mingid kõvad ühenduskohad jne. Ei meeldi! Seega kvaliteetne diivan võib olla päris suur väljaminek, aga see on asi, mida sa kasutad aastaid ja iga jumala päev, seega on see minu meelest üks asjadest kodus, kuhu raatsin ka ise iga kell rohkem kulutada.

Teine asi on voodi, sest noh, seal meeldib ka lamada, hehe. Ja kui sul on diivan, mis on kvaliteetne, lihtne puhastada ja hooldada, siis see kestabki sul lihtsalt forever. Või nii kaua, kuni sa ise juba remonti teed ja uut tahad (seda on mul endal elus korduvalt juhtunud, upsss!). Ja no see diivan on nii ilus, et ma ei kujuta ette, millise vastu ma teda üldse välja vahetada peaksin tahtma. Ei näe seda juhtumas, sorri.

Aga kui teil on ka kodus plaan diivan välja valida ja piilute Divasofti toodangu poole, siis kood “Mallukas10” annab teile diivanilt allahindlust. See kehtib siis nii e-poes kui ka kohapeal (siis peate lihtsalt mokaotsast mainima, et te teate koodi Mallukas).

Pean tunnistama, et tegelikult on mu unistus olnud kogu aeg valge diivan, aga ma olen selle vea juba elus teinud ja see püsis valgena umbes kaks minutit. Seega lepin vabalt selle sinakas-rohelise tooniga, sest see on üks mu lemmikvärve ja noh, seda diivanit on suht raske täis läbustada. Uskuge mind, nii mina kui mu lapsed oleme seda korduvalt üritanud 😀

Milline diivan teil kodus on? Mille järgi valisite? Ja kui kaua teie meelest on ühe diivani eluiga? Või kui tihti te välja vahetanud olete?

*Postitus sündis koostöös Divasoftiga

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Annika 25. oktoober 2021 at 17:55

    Ma olen just endale kööki tellimas ja vaatan, et nii ilus töötasapind Marmor sul 🙂
    Tegin screeni ka juba , kust tellitud, aga kas jagad, mis hinnaklass neil on? 🙂
    Siis tean, kas hammas hakkab peale või pean kõrgsurvelaminaadi ikka võtma 😀

  • Avatar
    Vasta Anneli 25. oktoober 2021 at 11:48

    Tere Mariann, kas sinul ei jäänud, selle tapeediga iga paani vahele valged ribad?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. oktoober 2021 at 14:03

      Ei jäänud, aga mul paigaldas ekspert ka ?

  • Avatar
    Vasta Liis 25. oktoober 2021 at 11:32

    Täiega soovitan alist tellida diivani puhastamiseks sellise asjanduse- 2-Way Pet Hair Remover Roller Removing Dog Cat Hair From Furniture Self-cleaning Lint Pet Hair Remover One Hand Operate
    https://a.aliexpress.com/_mNT9IQS
    No ma ei kujuta ette elu sametdiivaniga ilma selleta! Kasutan ka vaiba peal. Kui omaarust tolmuimejaga vaip puhastatud ja sellega ûle teen on hämmastav kui palju karvu sealt veeel tuleb!

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. oktoober 2021 at 14:03

      Jaa. Mul on see!

  • Avatar
    Vasta Kati 25. oktoober 2021 at 11:21

    Meil on Belluse diivan. Sarnast tooni ning ka sametist. Mega mugav ja mõnusalt suur! Ja silmale ilus vaadata ka. Maksis 2000eur. Täiega rahul! Loodan, et kestab pikalt 😀

  • Avatar
    Vasta G 25. oktoober 2021 at 10:39

    Tean, et sellist asja kunagi ei avaldata, aga palju u selline diivan maksma läheb? Jah kangad ja täidised erinevad, agaaa umbes, siis tean hakkata raha koguma 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. oktoober 2021 at 10:42

      Seda pole keeruline nende kodukalt vaadata, seal kõik erinevate moodulite hinnad olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 25. oktoober 2021 at 07:47

    Tere, ma küsiks hoopis, et kust on kardinad ja väliskardin pärit ja mis on kardina värvi nimi?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. oktoober 2021 at 09:54

      Kardinatest teen ka eraldi posti lähiajal 🙂

  • Avatar
    Vasta Anci 24. oktoober 2021 at 16:44

    Minu diivan Softrendist. See maksis kindlasti ka rohkem, kui keskmiselt need maksavad, aga kvaliteet on investeering. Saan oma diivanilt katted karkassini maha võtta ja soovi korral lasta uued Softrendis õmmelda. Forever diivan!