TESTIN JA ARVUSTAN

kas armiplaastrid töötavad?*

3. november 2021

Kui ma rinnaopi olin ära teinud, siis lugesin, et umbes kuue nädala pärast võib kasutama hakata ka armiplaastreid või armikreemi. Need peaksid armid väiksemaks ja vähem märgatavamaks muutma. Samas ütlen ausalt, et kuna mu armid on täpselt rinna all, siis ise ei näe ma neid mitte kunagi ja seega ei olnud see mu enda jaoks eriline teema. Küll aga kõigile teistele, kes mult opi kohta küsisid, tundus see vist küll suur asi. Ülipaljud uurisid, et kui suured need armid siis on jne. Noh, arusaadav, et keegi ei taha pärast suurte armidega elada, aga sellise operatsiooni puhul pole minu meelest suurt vahet.

Kui aga mulle pakuti proovida Hansaplasti armiplaastreid, siis mõtlesin seda huvi pärast siiski teha. Eks arme ole igasuguseid ja mõnikord on nad kohtades, kus neid hästi näha ja seetõttu võiksid nad ju ilusamad olla. Nt keisriarmid jne. Seega eksperimendi mõttes võtsin pakkumise vastu ja tegin kolmenädalase kuuri. Ühes pakis on 21 sellist plaastrikest, mis on läbipaistvad, pehmed ja venivad, seega lõikasin ma nad rahumeeli pooleks, et mitte head plaastrit raisata. Kui ma neid mingi hetk instas ka näitasin, siis üks meditsiiniinimene kirjutas mulle ka, et ta soovitab oma patsientidele just neid samu keisrihaavade puhul. Niisiis usun, et üks plaaster katab sellegi kenasti ära.

Mis mulle nende puhul siis meeldis, küsite? Esiteks ei olnud üldse tunda, kui need peal olid. Ei olnud kuidagi häirivad ega torkinud kuskilt. Lisaks on need veekindlad, seega ei pidanud peale pesu kohe välja vahetama. Üldiselt soovitatakse neid kasutada värsketel armidel, aga Hansaplasti omad pidavat töötama nii uute kui vanade armide puhul. Minu omad olid juba pea viis kuud vanad, nii et võiks öelda, et panin nad proovile küll.

Ahjaa, pakend ütleb, et neid sobib kasutada ka näoarmidel. Sellisel juhul kulub neid vist õige vähe, sest nagu öeldud, saad endale ise sobiva tüki välja lõigata.

Igatahes, mis ma ikka pikalt soiun. Kes lisainfot soovib, siis SIIN on neist veidi rohkem kirjas. Näitan parem enda enne ja pärast tulemusi. Vabandan kohe ette ära, et mul võis veidi asend ja valgus erineda, aga enda tissialust on nii raske pildistada ja isiklikult ütlen, et mina oma silmaga näen küll vahet ja täiega! Mu armid olid alguses juba erinevad, st paremal pool oli arm algusest peale veidi laiem ja punasem (parem rind paranes ka tsutt aeglasemalt). Aga nüüd on mõlemad armid palju ühtlasemad, heledamad ja vähem märgatavad. Kuigi jah, ega ma neid ennegi märganud.

Igatahes, kellel on mõni arm, mis teda häirib, siis ma soovitan ära proovida. Mina ütlen küll, et tulemust tõesti on näha ja kindlasti aitavad nad armi vähem märgatavaks muuta. Koodiga “Mallukas15” saate Azeta poest neid terve novembrikuu jooksul soodsamalt osta! Hetkel on seal ainult ühe plaastriga pakid, aga ongi hea – saate ära katsetada, ilma et peaks korraga suuremat summat välja käima.

PS! Instagramis läks loos ka käima, kus võib võita kaks pakki (2 x 21 tk) haavaplaastreid.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eleriin 3. november 2021 at 15:50

    Need kuluksid kindlasti ära,siiani olen proovinud erinevaid armu kreeme,mis väga pole aidanud.Sooviks just katsetada neid kõhul,mis on venitusarmide tõttu sama triibuline nagu sebra reaalselt ja samuti veel lisaks erakorralise keisri lõike haav.

  • Avatar
    Vasta Merje uueni 3. november 2021 at 12:38

    Tunduvad head. Endal läheks ka vaja äkki.