Kingiloos Riided TESTIN JA ARVUSTAN

KIRA uus äge kraam!*

9. november 2021

Ma ei tea, kas te mäletate, aga eelmisel talvel kiitsin ma teile KIRA saapaid. Kandsin neid terve talve ja kevade ja endiselt ei ole mul nende kohta muud kui kiidusõnu. Mega mugavad, hoiavad jalad kuivana, nendega ei ole võimalik libiseda ja jalad jäävad soojaks. Lisaks näevad sedavõrd armsad välja, et sobivad nii talvejope kui mantliga koos kandmiseks. Okei, ilmselt selliseid kriteeriume suudavad täita ka mõned teised saapad, aga mina ei tea küll ühtegi jalatsifirmat, mis oleks nii rohelise maailmavaatega. Näiteks saabaste puhul kasutati ära teiste firmade kangajääke ja vanu rehve – kui tuus! Nii et kõik, kes mulle kirjutasid vahepeal, et kuule, kas oled veel nende KIRA saabastega rahul – jaaa, muidugi olen! Ja kohe tuleb jälle see aeg aastas, kus neid kandma hakata saab, jee!

Äsja tulid nad välja uute toodetega ja loomulikult on needki keskkonnasõbralikud. Nimelt saab nüüdsest soetada KIRA dressikomplekte. Minu meelest on hallid dressid täpselt sellised asjad, mis igaühel kodus olemas on (või peaks olema). Pusa saab kanda koos retuusidega, püksid passivad hästi kokku maikaga ja no loomulikult sobivad nad ideaalselt ka omavahel kokku. Üli mõnus kodus toimetada või suvel sõpradega grillides selga visata. Okei, minu puhul tuleb olla aus – ma olen enamuse ajast vaba aja riietes, haha.

KIRA dressid on:

✓ mõnusalt pehmed

✓ hingavad

✓ mugavad 

✓ ajatu lõike ja pretensioonitu värviga

✓ loodud kestma

✓ kannavad sind aasta läbi sumedatest suveõhtudest kargete talvehommikuteni 

✓ toodetud Eestis taaskasutatud kangast

Mis minu meelest veel eriti äge – iga ostetud “LEAVE NO TRACE” dressikomplekti pealt annetab KIRA 10 eurot World Cleanup Day liikumise heaks. Üldse võiksid minu meelest väga paljud firmad KIRA-st eeskuju võtta. Kas sina teadsid, et iga sekund läheb veoautotäis tekstiili otse prügilasse? Või et hinnanguliselt ainult 12% riietest läheb taaskasutusse, hoolimata sellest, et suurem osa tekstiilidest on ümbertöödeldavad? Novot. Vähemalt on nüüd jälle üks firma juures, kes hoolib sellest, et meie maailm poleks prügiga ülekoormatud. Nagu öeldakse – ühe mehe prügi on teise mehe varandus ja minu meelest need dressid on sellest ehe näide!

Mina olen oma komplekti juba korduvalt pesnud ja saan kinnitada, et pehmuselt on nad samasugused kui pakist välja võttes, seega usun siiralt, et selline klassikaline komplekt jääb mulle veel aastateks kasutusse. Olgem ausad, mugavad vabaajariided on 90% see, mida ma kannan, niiet ma olen vist ideaalne katsealune ja kritiseerija. Kuigi kritiseerida ei ole siin tõesti miskit.

Mina võtsin endale mõlemad M suuruses, aga praegu on mul tunne, et püksid oleksid võinud ikka S olla. St praegu on ka hästi, aga kes tahab veits snug’imat fit’i, siis pigem võtta number väiksem, vähemasti püksid.

Kui sa tunned, et su elust on selline dressikomplekt puudu, siis kood MALLUKAS annab sulle ostult 15% soodukat kah! Ühele õnnelikule kommenteerijale loosin ma aga välja 100€ kinkekaardi, mille eest saad siis ise omal valikul midagi KIRA lehelt – olgu selleks siis dressid, saapad või hoopis ägedad tenniseid, mida ma miskipärast alles nüüd näen. Kevadel soetan endale ka kindlasti paarikese!

*Postitus sündis koostöös KIRA’ga

Loe ka neid postitusi!

196 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Elise 23. november 2021 at 13:17

    Olen pikka aega juba imetlenud Kira ettevõtmisi ja tooteid. Seni ei ole veel raatsinud kuidagi osta, aga juba ammu tean, et ühel hetkel ostan saapad küll ära! Loosiõnne kaasabil tuleks ost veel kiiremini 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 23. november 2021 at 12:50

    Lisaks muule on väga sümpaatne ka KIRA vastutulelikkus liiga väikeste saabaste ümbervahetamisel suuremate vastu. Väga kliendisõbralik ettevõte.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 23. november 2021 at 12:42

    Oh, just sellised dressid ongi mu kapist puudu!

  • Avatar
    Vasta Triinu 22. november 2021 at 19:23

    Just need dressid ongi veel kapist puudu!

  • Avatar
    Vasta Pille 22. november 2021 at 18:14

    Nii äge, et meil on Eestis selline firma, kes päriselt hoolib meie maailmast!! Ja samuti influenzer kes seda promob!! Olen ausalt nii palju inimesi unfollowinud, sest mul lihtsalt nii kahju näha kuidas ainult reklaamitakse plastikut ja prügi! Eks iga muutus algabki iseendast aga influencerid siiski aitavad inimestel omi valikuid teha. Tegin just Euroopa Solidaarsuskorpuse vabatahtliku teenistuse Itaalias ning projekti teemaks oli just nimelt keskkonna säästmine , zero waste ja kliimasoojenemine jne. Seega on see teema veel eriti südamelähedane mulle! Väga tubli sellise üleskutse ja aitäh päriselt kasuliku reklaami eest!!

  • Avatar
    Vasta Milvi 21. november 2021 at 10:56

    Ühed uued dressid kuluksid ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Egle 20. november 2021 at 18:16

    Mina olen ka nendest saabastest juba mitu hooaega unistanud, aga hind on veidi krõbe ja pole raatsinud. Äkki loosiõnn naeratab 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. november 2021 at 01:03

    Oii, kuidas tahaks Kira jalanõusid! Lihtsalt siiani pole rahakott veel kahjuks seda võimaldanud. 🙂 Nii, et nüüd oleks see võimalus!

    • Avatar
      Vasta Janne 22. november 2021 at 19:34

      Õuujeee…. Kira saapad! Need on ju nagu unistus!
      Nende toimetamistel pikemat aega silma peal hoidnud ja kindlasti on soov ka ise saapad, kui ka dressid ära proovida. ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 15. november 2021 at 15:59

    BF jalanõusid olen ostnud lastele aga iseendale pole veel raatsinud, kuigi neid KIRA saapaid olen ikka aegajalt piilunud. Konkekaart kuluks seega väga ära!

  • Avatar
    Vasta Siiri 15. november 2021 at 12:12

    Neid saapaid tahaks küll proovida. Mul pidevalt jalad külmetavad ja saabaste ostmine on tihti õnnemäng – kas peavad seekord normaalselt sooja või ei.

  • Avatar
    Vasta Merike L 15. november 2021 at 09:31

    Mulle palun! Väga fännan mugavaid riideid/jalanõusid, eriti kui nende ökoloogiline jalajälg nii pisike on ja Kiral on ilus disain ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti 14. november 2021 at 13:16

    Sooviks küll nende tooteid proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Suusi 12. november 2021 at 18:14

    Just olengi saabaste otsingul ja pika uurimistöö tulemusel jõudsin järeldusele, et… Minu elust on praegu puudu Kira saapad! Ja dressidest ei ütleks ka ära. Ega tennistest.

  • Avatar
    Vasta AL 12. november 2021 at 10:17

    Peale teist beebikandmist on kodused dressid just kapist puudu.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 12. november 2021 at 10:11

    Hea meelega võtaksin endale ka sellised dressid, kuna ei ole dressikomplekti 🙁

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 12. november 2021 at 08:38

    Oooo, Eesti ettevõte, Eestis toodavad, väikefirma, naiste asutatud, taaskasutus ja ringmajandus, ja nii ilusad tooted ka veel – ideaalne ju! Tahaks ka proovida!

  • Avatar
    Vasta Kertu 11. november 2021 at 23:17

    Mul on Kira tossud (seni kõige mugavamad jalanõud üldse) ja ootan, et vanad saapad juba ära laguneks, et saaksin ka Kira saapad tellida. Marati dressidele on aastaga augud sisse tulnud, seega prooviks hea meelega ka Kira dressid ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Geits 11. november 2021 at 22:37

    Noo mina vajaks küll seda sotist krediiti ? Naudin sajaga dressides käimist ja mis saaks olla selliste ilusate dresside vastu ?

  • Avatar
    Vasta stefani 11. november 2021 at 10:46

    Mulle nii meeldib see, et mitme blogija kaudu heade toodeteni jõudnud, millest muidu vb midagi ei teaks :O Dressid on ülinunnud ja saapad ka!

  • Avatar
    Vasta Kristi 10. november 2021 at 21:01

    Neid saapaid tahaks küll proovida ja kinkekaart kuluks marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 10. november 2021 at 20:34

    Ma lihtsalt armastan Kirat, ja just sellel põhjusel, nagu sa välja tõid, et ma ei tea rohelisemat varianti! Eelmisest (või lausa üleeelmisest?) aastast võtnud hoogu, et sealt jalanõud osta, seega ei saa loosi maha magada ?❤️

  • Avatar
    Vasta Doris 10. november 2021 at 19:51

    peaks ka auguliste vanade t-särkide asemele mingid viisakad koduriided hankima tõesti:)

  • Avatar
    Vasta Liisa 10. november 2021 at 18:48

    Dressid meelitavad oma comfy olemisega aga samas on saapaid palju rohkem vaja.
    Loodetavast mahutavad ka veidi laiema jala.

    • Avatar
      Vasta Kristi 11. november 2021 at 20:35

      Üks mõnus dress on minu garderoobist puudu, nii et pöidlad pihku !

  • Avatar
    Vasta Merike 10. november 2021 at 18:47

    Saapaid oleks vaja küll. Tunduvad ideaalsed koeraga jalutuskäikudeks, eriti praeguste ilmadega 🙂

    • Avatar
      Vasta Liina 10. november 2021 at 23:46

      Olen juba pikalt neid Kira saapaid vaadanud, aga pole veel raatsinud osta, sest tegelikult saapad olemas. Kevadeks need tossud tunduvad ka ägedad. Dressid oleks ideaalne jõulukink. Mulle väga meeldib nende jätkusuutlikkuse põhimõte. Kuna ketkel kulutusi elukohale väga palju, loodan praegu loosiõnnele.

  • Avatar
    Vasta Jev 10. november 2021 at 18:12

    Väga kasuliku infoga postitus. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Kristi 10. november 2021 at 17:29

    Kuidas dressid pesule vastu peavad, kas see “pehme” efekt mis paljudel dressidel on pigem püsib või kaob peale esimest pesu ? 🙁
    Saapad tunduvad samas küll väga praktilised 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 10. november 2021 at 16:55

    Tõesti vinge loos, sooviksin ka neid dresse, kuna endal kõik dressid ja retuusid ära retsitud kodu ehitamise käigus siis mõnusaid puhkekaid enam polegi alles ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 10. november 2021 at 15:09

    Prooviks saapad ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 10. november 2021 at 14:03

    Ohh, päris duus. Kusjuures ma hiljaaegu just vaatasin KIRA saapaid. Et no uus hooaeg tulemas, et kas võtaks. Mulle ka väga meeldib nende väike maailmaparandusidee! See on tõesti nii sümpaatne. Praegu olen õnnelik, et neid juba ära ei tellinud. Ehk sooduskood on küll ahvatlev! /nagu ka loos. vihje-vihje/
    Miks mul enne saapad tellimata jäid on see, et kahjuks pole neid võimalik enne proovida. Mul suht lai jalg ja soovin suht palju varust saapasse, siis võiks neil küll kusagil Tallinnas mingi esinduseke olla, kus proovida saaks. Ikkagi suht kallid saapad.

  • Avatar
    Vasta Laura 10. november 2021 at 10:57

    Dressid prooviks isegi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Janika 10. november 2021 at 10:41

    Mina kavatsen igatahes endale saapad tellida, kas siis krediidiga või ilma 🙂

  • Avatar
    Vasta külli 10. november 2021 at 10:17

    Ma tellisin saapad juba septembris, ei jõua ära oodata, millal valmis saavad (materjali tarneraskused) – eriti arvestades tõsiasja, et mul, eee… hetkel ei olegi saapaid (on ühed kontsaga, mida ma ei kanna :)). Dressid tunduvad ka väga mõnusad, ega ära ei ütleks küll.

  • Avatar
    Vasta Monika 10. november 2021 at 09:53

    Kira dressidest ära ei ütleks 🙂

  • Avatar
    Vasta A4 10. november 2021 at 09:36

    Neil on hooandjas ka projekt, mis vajab hoogu 😉

    https://www.hooandja.ee/projekt/kira

  • Avatar
    Vasta B 10. november 2021 at 08:24

    Sooviks nende dressid ära proovida. On juba mitu korda silma jäänud

  • Avatar
    Vasta Ann 10. november 2021 at 03:57

    Oh, mis lahe ettevõtte ja kui lahe loos! Ma ilmselt valiks endale ka mõnusad dressid.

  • Avatar
    Vasta Anu 10. november 2021 at 02:57

    Toetan iga taaskasutuse ja maailmakoristusega seotud firmat. Aga kas dressid või saapad – otsustamatus

  • Avatar
    Vasta Silva 10. november 2021 at 01:14

    Tõesti väärt ettevõtmine Kiral?
    Ja kõigele muule lisaks nende tooted näevad ka väga kenad välja ?

  • Avatar
    Vasta Kerlin 10. november 2021 at 01:00

    Dresse sooviks küll ?

  • Avatar
    Vasta Jaana 10. november 2021 at 00:54

    Eelmine aasta juba vaatasin neid saapaid, äkki siis nüüd läheb ostuks..

  • Avatar
    Vasta GerliS 10. november 2021 at 00:21

    Kuna polegi ühtegi cooli dressikomplekti, siis kuluks ära ?

  • Avatar
    Vasta Mutt 9. november 2021 at 23:54

    Ma sooviks oma mehele kinkida saapad. Kuna seal praegu aled ka saabastele, siis peaks ise nats juurde panema ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 9. november 2021 at 23:50

    Igati jàtkusuutliku tegevuse poolt! Leave no trace!!

  • Avatar
    Vasta Liina 9. november 2021 at 23:48

    Just täna mõtlesin, et kaua ma nende vanade dressidega käin, lähen ja ostan uued. Aga hoopis said lapsed endale uued jalanõud ja endale ei raatsinudki midagi osta. Kui peaksin saama kinkekaardi siis kulutan selle kindlasti ainult enda peale.

  • Avatar
    Vasta Kadi 9. november 2021 at 23:42

    Ma olen juba aastaid selliste talvesaabaste otsingul, mis aitaks selle rõveda libeda aja üle elada, nii et see kinkekaart kuluks küll ära!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 9. november 2021 at 23:25

    Ühed KIRA ketsid kuluksid ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Karin 9. november 2021 at 23:15

    Dresside-inimene ma pole, aga Kira jalatseid olen juba tükk aega osta mõelnud.
    Mõtlesin lausa ka Hooandja kaudu endale jalatsid valida, aga pole üldse kindel, et need laiale jalale sobivad (sa kirjutasid oma eelmises postituses, et sul on kitsas jalg ja need Kira omad on mõnusad – pani laiuses kahtlema).
    Aga katsetaks ära ikka, kui loosiõnn peaks naeratama 🙂

  • Avatar
    Vasta Alma 9. november 2021 at 23:03

    Ma ilmselt vajan neid!?

  • Avatar
    Vasta Enel 9. november 2021 at 23:00

    Juba ühe story ajal mõtlesin, et ohh, mõnus dressikomplekt seljas. Ikka rändasid mõtted sinna, et kust kohast Mallukas need skooris. Ei hakanud tülitama ka, et uurida. Aga tänks universum ? Info tuli ise minuni ja äkki õnn ka naeratab ??

  • Avatar
    Vasta Siiri 9. november 2021 at 22:57

    Saapaid sooviks küll!

  • Avatar
    Vasta Diana 9. november 2021 at 22:45

    Oeh, dresse oleks küll uusi vaja. Viimase aja lempad niked suutsin just remondi käigus ära lõhkuda ja määrida kogemata 🙁

  • Avatar
    Vasta Keli 9. november 2021 at 22:42

    Väga tore ettevõte ja selliseid ettevõtjaid peaks olema rohkem. Need dressid on ise nii ilusad, et muudavad igaühe kauniks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketlyn 9. november 2021 at 22:42

    Mul oleks ka neid dresse vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 9. november 2021 at 22:41

    Väga äge leid see KIRA ?

  • Avatar
    Vasta Helena 9. november 2021 at 22:35

    Mul on nii palju erinevaid dresse olnud. Enamus lähevad topiliseks, kõvaks ja karedaks või kuluvad lihtsalt ära. Ma olen soetanud seinast seina hindadega dresse. Tore oleks leida lõpuks dressid, mis on mugavad, pehmed ja vastupidavad. ?

  • Avatar
    Vasta Helena 9. november 2021 at 22:34

    Mul on nii palju erinevaid dresse olnud. Enamus lähevad topiliseks, kõvaks ja karedaks või kuluvad lihtsalt ära. Ma olen soetanud seinast seina hindadega dresse. Tore oleks leida lõpuks dressid, mis on mugavad, pehmed ja vastupidavad. ?

  • Avatar
    Vasta Gigi 9. november 2021 at 22:27

    Saapaid oleks vaja. Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta K. 9. november 2021 at 22:26

    Saapad, jah! ♡

  • Avatar
    Vasta Eliis 9. november 2021 at 22:25

    Unistan saabastest juba tükk aega aga pole võimalust neid osta. Kinkekaart oleks lotovõit 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 9. november 2021 at 22:00

    Tõepoolest vägevad dressid ja ketsid ka väga uhked. Tõesti-tõesti tunnen, et selline komplekt on mu elust puudu — nagu kaltsakas pikutan siin diivanil.

  • Avatar
    Vasta Marian M 9. november 2021 at 21:59

    Saapad paluks. Dresse leian Paavlist ka ?

  • Avatar
    Vasta Eve 9. november 2021 at 21:33

    Saapaid oleks vaja küll, aga ega dressidest ka ära ei ütleks!

  • Avatar
    Vasta kristin 9. november 2021 at 21:31

    Mullegi kuluks sellised dressid marjaks ära!! ?

  • Avatar
    Vasta Mari 9. november 2021 at 21:11

    Tahaks ka neid saapaid!

  • Avatar
    Vasta Kadri 9. november 2021 at 21:10

    Tahaks ka kord ühed korralikumad dressid soetada ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisett 9. november 2021 at 21:08

    Need saapad on juba pikalt silmapiiril olnud, et vot neid tahaks küll omale 🙂 Aga dressid tunduvad ka mõnusad.

  • Avatar
    Vasta Kati 9. november 2021 at 21:01

    Nii hea, et on selliseid firmasid, kes väärtustavad keskkonda meie ümber ja annavad oma panuse taaskasutusse.

  • Avatar
    Vasta Maris 9. november 2021 at 20:41

    Tahaks saapaid!

  • Avatar
    Vasta Tiina K 9. november 2021 at 20:38

    Beebiga kodus olles sellistest dressidest ära küll ei ütleks ?? ja miks mitte ka pikemateks jalutuskäikudeks ühed soojad saapad ??

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 9. november 2021 at 20:35

    Issand kuidas tahan just neid saapaid!! Need on nii ilusad ja kõige olulisem on minu jaoks et pole libedad ja on vetthülgavad. Okei, kihvt väljanägemine on täpselt sama oluline ? Mustad sobiks iga riietusega ja sinised ja punased on nii erilised!
    Appi, 80-aastased käivad minust ikka tunduvalt kiiremini libedaga ?? Täiega kardan kukkuda, aga ei taha mingeid hobuseraudu ka saabaste alla päris ?KIRA omad tunduvad sobivat nagu rusikas silmaauku. Muidu uisutan edasi nagu lehm libedal jääl. Täna juba pidin ninali lendama paar korda ?Muidugi tennised ja dressid on ka ägedad aga first things first ? Et siis jään ootama ???

  • Avatar
    Vasta Marili 9. november 2021 at 20:22

    Saapad ja dressid mõlemad tunduvad väga praktilised ja ilusad. Ja nii äge, et taaskasutatud materjalidest tehtud 🙂

  • Avatar
    Vasta Andrika 9. november 2021 at 20:03

    Kuna ma kärutan oma beebiga igapäev olenemata ilmast siis need saapad kuluksid väga ära ?

  • Avatar
    Vasta Cindy 9. november 2021 at 19:48

    Kinkekaart kuluks ära küll, sest juba aasta aega vesistan KIRA pärast 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 9. november 2021 at 19:45

    Ostsin aasta tagasi sinu blohi lugedes KIRA saapad ja siiani nii rahul nendega. Väga tahaks tenniseid ka proovida?

  • Avatar
    Vasta H 9. november 2021 at 19:45

    Ühed head saapad kuluksid küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Cindy 9. november 2021 at 19:44

    Juba aasta aega vesistan, et saaks ka endale KIRA saapad või muud neilt, aga pole raatsinud veel. Äkki võidan ?

  • Avatar
    Vasta Jo 9. november 2021 at 19:44

    Mul on dressidega pigem negatiivne kogemus, seda nii odavate kui kallimate brändidega, seega oleks suur soov lõpuks istuvad, kvaliteetsed, mugavad ja loodussõbralikud dressid saada. Tüüpiline on, et peale pikemat autosõitu on põlved kottis või pesusus asendub pehmus topilisusega. Igatahes hoian endale pöidlaid!

  • Avatar
    Vasta Ülle 9. november 2021 at 19:39

    Ma avastasin KIRA brändi eksistentsi alles eelmise kuu lõpus sõpratega matkal käies. Saabaste kohta tuli nii palju kiidusõnu, et tekitas isu ühel hetkel need endalegi soetada. Seega hoian pöidlaid pihus ja soovin ka teistele head loosiõnne! ✌︎

  • Avatar
    Vasta nele 9. november 2021 at 19:36

    Kuna mul veel pikalt vaid remondiarveid tasuda vaja, endale miskit head lubada ei saa, siis heameelega lubaks endale ühed ägedad Kira dressid?

  • Avatar
    Vasta Silvia 9. november 2021 at 19:20

    Oi nii tahaks seda kinkekaarti, saapaid piilusin juba eelmisel aastal. Hea kuulda, et kestavad. Dressid kuluks ka kohe ära, kodukontor on mul suhteliselt jahe ja suviste haaremipükstega tiba külm. (need mul Eerini omad, ka megatore eesti bränd)

    • Avatar
      Vasta Keli 9. november 2021 at 22:43

      Väga tore ettevõte ja selliseid ettevõtjaid peaks olema rohkem. Need dressid on ise nii ilusad, et muudavad igaühe kauniks 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 9. november 2021 at 19:11

    Need dressid tõesti must have! Palun mulle ühed ??

  • Avatar
    Vasta Merje 9. november 2021 at 19:08

    Mul on ka saapad, samuti rahul. Dresside ostmist plaanin juba mitu kuud, aga tahaks enne kaalust alla võtta ja alles siis osta ? Nii et kinkekaart kuluks vägagi ära.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 9. november 2021 at 18:50

    Saapad oleks idekad???

  • Avatar
    Vasta Kadri 9. november 2021 at 18:43

    Niiiiii väga tahaks nende saapaid! Kaalun isegi hooandjas toetamist, et sealtkaudu siis ikka need saapad skoorida 😀

  • Avatar
    Vasta Ingela 9. november 2021 at 18:38

    Oi ma nii ammu häid, korralikke talvesaapaid otsinud.. Ja dressikomplekti ka pole ? aga viimase kingiks küll ilmselt emale ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 9. november 2021 at 18:34

    Dressid kuluvad praegu hädasti ära ?

  • Avatar
    Vasta Eve 9. november 2021 at 17:45

    Need dressid oleksid ideaalsed mulle kui igavesele külmavaresele. Ja kuna ma enamik aega töötan kodukontoris ja “kontoririieteks” on dressid, siis hakkavad kõik juba kuluma. ?

  • Avatar
    Vasta Hellu 9. november 2021 at 17:39

    Oleksin õnnelik, kui 100€ krediidi võidaks. Ostaksin endale lõpuks korralikud saapad mis peavad rohkem kui ühe talve vastu, eelmine talv käisin üldse aind tossudega. ? Ütleme nii, et ma olen selline ema, kes raha kulutab ennem oma laste peale kui iseenda peale.
    Kui võidaksid selle summa, siis raiskaks selle 100€ aind enda peale. ??

  • Avatar
    Vasta Dagne 9. november 2021 at 17:37

    Jaa, saapad palun!

  • Avatar
    Vasta Martin 9. november 2021 at 17:21

    Oi ma nillisin neid saapaid eelmine aasta ja nüüd tuletasid jälle meelde.. Väga lahedad!

  • Avatar
    Vasta Kadri 9. november 2021 at 16:34

    Selliseid saapaid oleks küll vaja, millega jalad soojad ja kuivad püsivad – pikk maa iga päev töölt kõndida + jalutuskäigud lapsega.

  • Avatar
    Vasta Kaija 9. november 2021 at 16:25

    Vot see on nii õigel ajal loos, mul väga saapaid vaja, mis ei ole libeda ja täna oli juba jäide maas. Igapäevaselt olen jalakäija ning hea saabas on ülioluline.

  • Avatar
    Vasta Annakas 9. november 2021 at 16:16

    Üks korralik paar dresse kuluks küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 9. november 2021 at 16:15

    Tahaks väga neid saapaid 🙂

  • Avatar
    Vasta J. 9. november 2021 at 16:13

    Nende saabaste peale olen juba ammu mõelnud 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 9. november 2021 at 16:08

    Kindlasti valiksin saapad!!! Vajan just selliseid, mis meie kliimas jalad kuivana hoiaksid! ? Selle sügise planeeritud välja minek seega kinkekaart oleks abiks küll ?

  • Avatar
    Vasta Kat 9. november 2021 at 16:02

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Riina 9. november 2021 at 15:59

    Kuluksid marjaks ära küll! ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 9. november 2021 at 15:58

    Mul ei ole mitte ühtegi dressipaari, sest mulle lihtsalt ei meeldi käia poes asju proovimas. Aga dresse oleks ju vaja hädasti, help.

  • Avatar
    Vasta Tiina K 9. november 2021 at 15:51

    Beebiga kodus olles kuluks ühed vabaaja dressid ära küll ?? või miks mitte ka pikemateks jalutuskäikudeks ühed soojad saapad ?

  • Avatar
    Vasta Merit Otisalu 9. november 2021 at 15:39

    Oo. Need dressid sobiksid megahästi ? või saapad? Või dressid ja saapad? ??

  • Avatar
    Vasta Airi 9. november 2021 at 15:38

    Uued dressid kuluks täiega ära!!!!

  • Avatar
    Vasta Triin 9. november 2021 at 15:36

    Appi, need saapad tunduvad must have! Eriti viimast talve arvestades ? siis oleks hea lapsega ka jalutamas käia, mul koguaeg häda et varbad külmetavad ? ja siis küsiks dressid mehelt jõuludeks juurde ja oleks komplekt koos ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 9. november 2021 at 15:28

    Dressid kuluks väga ära!

  • Avatar
    Vasta Triin U 9. november 2021 at 15:12

    Just täpselt see, mida ma vajan, et enda kolme poisi kõrval mõnus ja ilus kodune emps olla.
    Boonuseks muidugi kõik see, mida KIRA teeb looduse säästmiseks.

  • Avatar
    Vasta Pille 9. november 2021 at 15:06

    Ma tahaks neid saapaid, sest kolin Eestisse tagasi ja kodumaa muld on detsembris nii jälk ? Pls, et ma kohe südarit ei saaks ja pankrotti ei läheks, siis Mallu tee isamaale (ja mulle) teene?

  • Avatar
    Vasta Maarika 9. november 2021 at 15:04

    Osalen ka loosis: dressikomplekt oleks väga teretulnud 🙂 😉 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirru 9. november 2021 at 14:53

    Mul oleks kindlasti saapaid vaja. Mul peale rasedust jalg muutunud ja enamus jalanõud on lootusetult väikseks jäänud. Täna just proovisin oma ühtesid k/s saapaid ja no nii kitsad olid ?
    Loodan, et kira saapad sobivad ka vähe laiemale ja kõrgemale jalale. ?

    • Avatar
      Vasta Anna Maria 9. november 2021 at 18:22

      Kira saapad on täpselt need mida oleks vaja – isegi tuntud firmade saapad lähwvad nii kiirelt läbi ja peab peaaegu iga aasta uued ostma. Kira tundub palju vastupidavam 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 9. november 2021 at 14:47

    Palun mulle! ?

    • Avatar
      Vasta Kaia 9. november 2021 at 15:31

      Ma olen hull halli järgi, nii et see dressikomplekt? oi seda oleks tarvis

  • Avatar
    Vasta J 9. november 2021 at 14:41

    Mina kingiksin hea meelega saapad oma kolleegile, kes talviti väga palju jala käib. Libisemiskindel tald aitaks tal igal hommikul tervete kontidega tööle või lapselaste juurde jõuda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 9. november 2021 at 14:36

    Neid saapaid sooviks küll ?

  • Avatar
    Vasta Kats 9. november 2021 at 14:31

    Awww! Kira on mu lemmik! Mul nii botased kui saapad ja megarahul. Dresse pole veel ostnud, sest ma m6tlen koguaeg, et v6tan 10 kilo alla siis ostan. Aga kui ma nyyd kinkekaardi võidan, siis ostaks selle eest enda suuruse ja kui olen 10 kilo alla v6tnud siis ostan uued 🙂 k6lab nagu plaan 🙂

  • Avatar
    Vasta Keit Kolga 9. november 2021 at 14:25

    Ma unistan ka saabastest mis kestaks ja oleksid mega vastupidavad ja vettpidavad. Ent see dressikomplekt on ka üli kena ja blogi lugedes tekkis mõte et kuidas saaks riided taaskasutusse saata. Pärnus on võimalik ainult HMi viia see kotike mis pmt minema viskaks.

  • Avatar
    Vasta Kristel Päll 9. november 2021 at 14:24

    Nii ägedad!?

    • Avatar
      Vasta Eve 9. november 2021 at 17:44

      Need dressid oleksid ideaalsed mulle kui igavesele külmavaresele. Ja kuna ma enamik aega töötan kodukontoris ja “kontoririieteks” on dressid, siis hakkavad kõik juba kuluma. ?

  • Avatar
    Vasta Maret 9. november 2021 at 14:23

    Uuuh, mõnus, täiega vajalik üks selline lebokomplekt (loe: komplekt, millega hommikust õhtuni lastele järgi joosta ?) ?

  • Avatar
    Vasta M. 9. november 2021 at 14:19

    Need saapad on nii mugavad, soojad ja kerged. Hea meelega prooviks dresse ka.

  • Avatar
    Vasta Karmel Kübard 9. november 2021 at 14:15

    Väga nunnud dressid ?tunduvad mega pehmed ja mõnnad❤️

  • Avatar
    Vasta Liina 9. november 2021 at 14:10

    Saapad kuluks väga ära?

  • Avatar
    Vasta Gerda 9. november 2021 at 14:07

    Väga äge, et järjest rohkem on vastutustundlikke ettevõtteid. Kahju sinult, et endiselt on veel vähe kohti, kes vana tekstiili tasuta vastu võtavad just ümbertöötluseks. Kas keegi peale H&M-i veel teab mõnd? Taaskasutuskohti on küll rohkem, aga katkised linad ja vanad rätikud olen seni ainult sinna saanud viia.

  • Avatar
    Vasta Mir 9. november 2021 at 14:02

    Loos ei saaks tulla paremal ajal. Juba paar kuud mõtlen, et peaks saapad ära tellima. ??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. november 2021 at 13:59

    Dressid tunduvad nii mônnad?

  • Avatar
    Vasta Tamara 9. november 2021 at 13:56

    Neid dresse oleks küll vaja, tunduvad supper mõnnad ?

  • Avatar
    Vasta Viktoria 9. november 2021 at 13:50

    Vaatasin, et nii ilusad dressid, aga siis piilusin saapaid ja no need veel ilusamad? midagi väga uut ja tundmatut minu jaoks, mida sooviks proovida, sest ma olen kahjuks suur reklaamiohver???

  • Avatar
    Vasta Madli 9. november 2021 at 13:46

    Kusjuures ma olen üks neist imelikest inimestest, kellel polegi selliseid mõnusaid kodudresse. Õigemini kunagi olid, aga need kulusid katki ja nüüd olengi ilma ja pean kodus teksadega või hommikumantliga olema. Just eile mõtlesin, et pean ennast kokku võtma ja kusagilt dressid hankima, aga ma ei teadnud, kust otsima hakata – nüüd tean, aitäh!

  • Avatar
    Vasta Lisete 9. november 2021 at 13:45

    Ohhh Kira saapad on mu lemmikud! Hea meelega kingiks peiksile ka jõuludeks, aga need on ka üpris kallid (muidugi arusaadavalt). Äkki naeratab mulle õnn ?

  • Avatar
    Vasta Sandra T 9. november 2021 at 13:32

    Mina sooviksin osaleda! Niiinii tahaksin endale neid dresse ja saapaid ka ? Külmavares nagu ma olen, siis elan konkreetselt enamus aastast sossudes dressides ja soojad saapad on ka kapist puudu.

  • Avatar
    Vasta Merilin 9. november 2021 at 13:30

    Prooviks ära need dressid, sest tunduvad samapehmed kui pilvekesed ja just need ongi puudu kapist ???

  • Avatar
    Vasta Grete 9. november 2021 at 13:22

    Kindlasti tahaksin KIRA dresse?

  • Avatar
    Vasta Laura 9. november 2021 at 13:18

    Sooviksin saapaid, kuigi ka dressid tunduvad väga mugavad :).

  • Avatar
    Vasta Nele 9. november 2021 at 13:11

    Ohh. Need on just need, mis mu riidekapist puudu on?

  • Avatar
    Vasta Kristi 9. november 2021 at 13:11

    Eelmisel talvel kogu aeg piidlesin neid saapaid, kuid sel aastal tuleb kindlasti ära osta.

  • Avatar
    Vasta Kaili 9. november 2021 at 13:08

    Kodusesse mugavasse outfitti võiks natuke rohkem panustada küll ja need Kira dressid tunduvad selleks just ideaalsed❤️ Osalen heameelega loosimises?

  • Avatar
    Vasta Kaia 9. november 2021 at 12:59

    Valik on keeruline- sooviks nii saapaid kui ka dresse?

  • Avatar
    Vasta K 9. november 2021 at 12:53

    Väga ilusad dressid 🙂
    Kannaksin kindlasti

  • Avatar
    Vasta Liina 9. november 2021 at 12:53

    Omg, ma niiiii väga tahan neid saapaid, unistan neist juba eelmisest talvest ?❤️

    • Avatar
      Vasta Mari-Liis 9. november 2021 at 14:46

      Ma kipun olema hall hiireke, kapis kõik riided hallid. Kuid ikka on üks kodune HALL komplekt puudu. Loosiõnne tõttu ta tuleb koju ära!

  • Avatar
    Vasta Kady 9. november 2021 at 12:52

    Ma vääriks ühte mõnusat ja sooja dresside komplekti 😉 !

  • Avatar
    Vasta K 9. november 2021 at 12:51

    Oo, tunduvad mõnusad, olekski uusi dresse vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 9. november 2021 at 12:43

    Hea meelega prooviks nende tooteid, tunduvad väga mõnusad ?

  • Avatar
    Vasta Helerin 9. november 2021 at 12:40

    Ühed mõnusad mugavad dressid kuluks küll riidekappi ära ☺️

  • Avatar
    Vasta Siks 9. november 2021 at 12:37

    Dressid sohvikule ofc

  • Avatar
    Vasta Kristiina 9. november 2021 at 12:34

    Saapaid olen juba tükk aega nillinud aga need dressid tunduvad ka mega mõnusad olevat. Kinkekaardi eest soetaksin endale dressid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 9. november 2021 at 12:31

    Ma olen piilunud nende saapaid, aga kuni selle sügiseni vanad veel toimisid, nüüd vist liim nii kulunud, et tulid matkasaabastele esimesed veed sisse. Nüüd oleks sustainable kui laseksin liimi taastada, aga oleks ka hea hoopis võita uued 🙂

  • Avatar
    Vasta Annett 9. november 2021 at 12:24

    ???

  • Avatar
    Vasta Kadi 9. november 2021 at 12:23

    KIRA on tõesti üks ägedamaid ja praktilisemaid asju, mis viimasel ajal Eesti disaini hulgas ilma teeb. Kinkekaarti kasutaksin päris kindlasti saabaste soetamiseks.

  • Avatar
    Vasta Kristi 9. november 2021 at 12:22

    Ühed mõnusad dressid kuluks igati ära ?

  • Avatar
    Vasta MarianneL 9. november 2021 at 12:21

    Osalen ka loosis: dressikomplekt kodus oleks väga teretulnud

  • Avatar
    Vasta Siret 9. november 2021 at 12:21

    Dressikomplekti oleks vaja küll…. Agaa.. miks ei ole neil mõõte kirjas? Vähemalt mina ei leia ?‍♀️ Alati kui kuskilt riideid tellin, siis kleit sobib pigem pluusiks ja pikad püksid on heal juhul 3/4 pikkuses ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 9. november 2021 at 12:21

    Just tellisin Kira saapad ja nüüd nillin neid dresse

  • Avatar
    Vasta Liina 9. november 2021 at 12:20

    Kui võidaksin, siis ostaksin kindlasti esmalt saapad :). Tahaks saapaid, mis ei lähe kohe katki, hakka kohe vett läbi laskma ja ei kulu kohe pealt ära.

  • Avatar
    Vasta Katukas 9. november 2021 at 12:18

    Neil tõesti ägedad saapad aga minu laiale ja kõrgele jalale peale barefootife ei kannata enam midagi otsa surada aga no dressid kuluks ära küll…..veidi külm on juba kleidiga mööda hoovi last magama sõidutada ?

  • Avatar
    Vasta Liina 9. november 2021 at 12:16

    Oh need dressid näevad superhead välja! Kindlasti kannaks neid kodukontoris katkematult 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 9. november 2021 at 12:14

    Mugavaid dresse oleks ikka vaja

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. november 2021 at 12:14

    Üks mõnus dressikomplekt kuluks küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa M 9. november 2021 at 12:13

    Kodukontori outfittide hunnik vajabki täiendust ja mõnusad keskkonnasõbralikud dressid-yes please!!

  • Avatar
    Vasta Angelika 9. november 2021 at 12:12

    Sooviks väga neid saapaid soetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarika 9. november 2021 at 12:11

    Üks dressikomplekt kuluks ära küll, kuidagi on nii, et endale pole juba liiga kaua miskit ostnud, ainult lapsele?

  • Avatar
    Vasta Sille 9. november 2021 at 12:10

    Peangi just talvesaapaid ostma. Kira saapad oleks ideaalsed!

  • Avatar
    Vasta Annakas 9. november 2021 at 12:09

    Need dressid tunduvad lihtsalt niiii mõnnad ja mugavad. Äkki loosiõnn lõpuks naeratab ja saan tänu sellele endale need mõnnad dressid lubada 🙂

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 9. november 2021 at 12:09

    Saapad näevad küll väga ilusad välja, prooviks need ära.

  • Avatar
    Vasta Anzelika 9. november 2021 at 12:04

    Jep, mulle neid kõiki vaja! ?

  • Avatar
    Vasta Imbi 9. november 2021 at 12:03

    Need dressid näevad nii mõnusad välja. Heameelega soetaks endale ka, aga kahjuks rahaline seis sellist väljaminekut hetkel enne jõule kindlasti ei luba. Ehk saan siit hoopis endale varajase jõulukingituse ?

  • Avatar
    Vasta Triine 9. november 2021 at 12:03

    Dressid on mu lemmikud, ma ei teadnudki, et on selline firma olemas, kust saab loodussõbralikke ka. Aitäh! ?

  • Avatar
    Vasta Inga 9. november 2021 at 12:00

    Selline dressikomplekt on minule küll täielik “must be”. 🙂 Ja minu jaoks nii oluline, kui tooted on keskkonnasäästlikud, propageerivad taaskasutust vms.

  • Avatar
    Vasta Janeli 9. november 2021 at 11:58

    Tundub, et saan jõuluvanale nüüd oma soovi edastada. Sellise komplekti leiaks hea meelega kuuse alt?

  • Avatar
    Vasta P. P. 9. november 2021 at 11:54

    Kuna liigun peamiselt jala, siis ühed KIRA saapad oleksid väga teretulnud minu garderoobi! 🙂 loosijumalad, paluuuun õnn mu õuele! ?

    • Avatar
      Vasta Kadi 9. november 2021 at 12:02

      Mul vist vaja neid dresse, peale lapse saamist muid riideid ei tunnista ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. november 2021 at 11:52

    Olen juba pikemat aega KIRA lehte jälginud ja neid saapaid nillinud.
    Tohutult geniaalne idee ja olen täielik fänn!

  • Avatar
    Vasta Kaidi 9. november 2021 at 11:50

    Unistan ka juba ammu Kira saabastest, aga kuna eelmised saapad alles “töötavad”, siis pole olnud veel vajadust uusi osta, aga kui loosiga võidaks, siis küll ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta LiisJ 9. november 2021 at 11:50

    Tundubad megamõnusad ?

  • Avatar
    Vasta Elina 9. november 2021 at 11:50

    Mul on Kira saapad ja võin kinnitada, et kogu jutt mugavusest, praktilisusest ja kokkusobivusest vastab tõele. Kannan neid sel sügisel juba kuu aega igapäevaselt ja rohkem rahul ei saagi olla. Kui loosiõnn naeratab, siis prooviks need dressid ka ära! Pöidlad pihus?

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. november 2021 at 11:52

      Ma panen ka täna kindlalt jalga 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 9. november 2021 at 11:50

    Ma vajan korralikke saapaid, millega ei libiseks, kui laste ja loomadega jalutamas käia! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 9. november 2021 at 11:45

    Paistavad üli mugavad dressid ja samas nii ilusad, et ainult kodus ei raatsikski nendega olla.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 9. november 2021 at 11:45

    Tahaks küll midagi mõnusat siin kõledas ja jahedas sügises kanda. Kahjuks hinnaklass liiga krõbe mu jaoks ?

  • Avatar
    Vasta HeidiR 9. november 2021 at 11:38

    Woow, osaleksin küll loosis, sest halle dresse (ja ka ei muud värvi) mul küll veel pole 😀

  • Avatar
    Vasta Janne 9. november 2021 at 11:35

    Ma eile vaatasin videost, et ohoo mis ägedad dressid ja nagu küsitult sain täna vastuse, kus neid saab? Tõesti dressid on ühed riideesemed, mis peaksid/võiksid olla kõigi riidekapis?

    • Avatar
      Vasta Kristiina 9. november 2021 at 11:51

      Ma ostan endale mega harva sääraseid dressikomplekte kuna kardan, et pärast pesu tulevad vastikud tupsukesed peale. Loodan kindlasti loosi õnnele, et saaks endale korraliku dressikomplekti mis ei lähe peale esimesi pesusid koledaks ??

  • Avatar
    Vasta Doris 9. november 2021 at 11:33

    Minu elust on puudu nii nende armsad dressid, kui ägedad saapad. ? Loodan loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Aile 9. november 2021 at 11:33

    Ma ei saa aru, kes üldse koroonaajal midagi muud peale dresside kannab..

  • Avatar
    Vasta Dorid 9. november 2021 at 11:33

    Minu elust on puudu nii nende armsad dressid, kui ägedad saapad. ? Loodan loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 9. november 2021 at 11:31

    Peab endalegi jälle uued hallid dressid soetama. Need on tõesti must have koduseks õdusaks olemiseks eriti külmade ilmadega ?

  • Avatar
    Vasta Evka 9. november 2021 at 11:31

    Uued tennised võik küll kevadeks endale ja lapsele KIRA-st osta. Seega oleks kinkekaart abiks 🙂

  • Avatar
    Vasta agnes 9. november 2021 at 11:28

    Need saapad tunduvad juba pildilt vaadates nii mugavad ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 9. november 2021 at 11:15

    Ohoh, dressid on tõeliselt nunnud ja saabuvate kõledate ilmadega oleks ju super need selga tõmmata ja diivanile pleedi alla kerra tõmmata

  • Avatar
    Vasta Elo 9. november 2021 at 11:13

    Seda lugedes ma tean et mul just see dressikomplekt puudu ?tulen loosirattasse ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 9. november 2021 at 11:08

    Ougaad, ma armastan dresse ja muud riided vòib maha kanda.
    Selline komplekt oleks ideaaalne ju ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 9. november 2021 at 11:07

    Soovin väga neid pehmeid ja mugavaid dresse ?

  • Avatar
    Vasta Maris 9. november 2021 at 11:05

    Oi, suurima rõõmuga kannaks KIRA dresse või saapaid:)