Uncategorized

minu elu on tore!

25. november 2021

Tere kaunist neljapäeva! Nagu te aru saate, siis mul on täna rohkem kui hea tuju! Ma eile kirjutasin instas, et mu eluunistus oleks, et mul oleks keegi naaber sõber, et siis ma saaks tema juures pesemas käia. See ilmselgelt on ehe näide sellest, et mul ei ole eriti loogilist mõtlemist, sest mu eluunistus võiks olla ikka see, et mul oleks ENDA vannituba, kus pesemas käia, aga mis sa hädaga ära teed. Peakski emalt küsima, et kas mitu korda ma väiksena pea peale kukkusin.

Igatahes kirjutasid mulle mitmed läheduses elavad inimesed, et nad hea meelega lubavad minusuguse õnnetu ja pesemata inimese enda juurde, seega haarasin täna kõrvalmajas elava naise pakkumisest kinni ja liipasin talle ukse taha. Kostiks viisin pudeli veini ja vastutasuks sain seista voolava vee all. Palun kõik mõelge täna korraks minule, kui te pesema lähete (okei, see kõlab nilbelt) ja tänage issandjeesust, et teie mööda naabrite uksetaguseid kolistamas käima ei pea. See poolteist kuud pesemisvõimalustele on mind ikka väga tänulikuks teinud asjade suhtes, mis enne iseenesestmõistetavad olnud on.

Mina, vana mats, unustasin muidugi pessu minnes oma rätiku koju, seega pidin, silmad häbi täis, hoopis nende oma rottima. Vot sellel hetkel sain ma aru, kust see perserätikute teema tuleb. Omas kodus on suht suva, aga mina palvetasin seal küll, et ma nende parasjagu nende pere ühist perserätti ei kasuta. Samas… pesta sain, oleks patt sellise asja peale vinguma hakata, kui see seda ka oli.

Hea tuju on ka selle pärast, et tundub, et ka minu vannituba päris elu lõpuni tühjaks kastiks ei jää, sest peale pikka vaagimist ja kaalumist leidsin ma lõpuks ehitusmehe, kes mulle väga detailse pakkumise koos lepinguga tegi, vaatas objekti üle ja hakkab töödega pihta. Enne on vaja natukene vana jama parandada, aga õnneks tundub mulle et ehk seekord läheb kõik hästi ja veel selle aasta sees saan oma kodus pesemas käia. Ja ma luban, et võtan siia vastu kõik need, kellel kodus parasjagu see needus nimega vannitoa remont käib!

Lisaks käisin ma ükspäev Floorinis ja sain lõpuks paika, mis plaadid mulle seina ja põrandale tulevad! Seina tuleb SEE ja SEE plaat. Põrandale SEE. Osadele seintele tuleb ikka helehall mikrotsement ka, nagu ma soovisin. Seega plaadid on tellitud ja laos olemas ka, niiet mulle tundub, et asjad päriselt-päriselt liiguvad. Muuseas, Floorin aitas mind plaatide valikuga täiega palju, mina tegin siiski lõppvaliku vastavalt enda maitsele ja sellele, mis hetkel kõige rohkem ales oli, hehe. Kuskilt otsast peab ju inimene säästma ka, eriti kui Wolti kuller iga päev ukse taha asja teeb ?

Rahalise poole pealt ei ütleks, et see remondimehe vahetus mulle kuidagi soodsamaks läks. Selles suhtes, et tema tehtud töö pean ma kinni maksma + lisaks uuele töömehele, et ta selle lõpuks valmis ka teeks. Seega mõtlesin ma, et kuigi ma enne sellel teemal heietasin, siis teen lõpuks Bigbankis selle remondilaenu taotluse ära. Siis on tehtud, raha kohe olemas, saan kõigile ära maksta ja head elu ootama jääda.

Muuseas, peale seda, kui ma rääkisin teile oma kodulaenu teekonnast, siis kirjutasid mulle päris paljud, et ka nemad tänu minu kogemusele just sealt parimate tingimustega laenu said. Niiet olge aga lahked. Lisaks küsisite te minu käest sooduskoodi, aga seda mul kahjuks pakkuda ei olnud ega ole. Küll aga avastasin ma täna nende kodukale minnes, et isegi nemad on musta reede pakkumistega kaasa läinud ja praegu saab sealt küll soodsamalt vajalikku laenu, kellel see parasjagu mõttes olnud on. Kestab veel paar päeva, soovitan üle vaadata. Öelge veel, et need musta reede pakkumised mõttetud on – saab hea hinnaga plaate ja laenu, mida eluks veel vaja.

Ma tahan tänada kõiki, kes eelmise postituse peale mu kodukest kiitsid, no kohe rõõmupisar tuleb silma sellise asja peale, suured tänud, sõbrakesed! Sellised väiksed asjad, nagu pisikesed komplimendid ja pesemisvõimalused ja hea hinnaga plaadid ja usinad töömehed teevad elu ikka tunduvalt rõõmsamaks. Seega andke mulle teada, kuidas ma teie päeva paremaks muuta saaks, hirmsasti tahaks, aga ei oska nagu kuidagi.

(postitus on tegelikult eile kirjutatud, täna mul enam nii hea tuju ei ole, eks järgmisest postitusest saate lugeda, miks)

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Anett 25. november 2021 at 23:35

  Mul iga kord kuskil külas käsi pesema minnes kummitab see perserätiku teema, et oot on ikka õige rätik v 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Mariine 25. november 2021 at 20:08

  Loen ja imestan, enamasti jätad päris normaalse mulje ja siis põmm! Sa lähed ilma oma käterätita pesema ja siis kahtlustad naabri perseräti kasutamist. Sulle anti kasutatud käterätik? Vabandust, kui see must huumor oli, ei saanud pihta. Kui oli, siis, …

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. november 2021 at 20:14

   Ma tegin nalja jaa 😀

   • Avatar
    Vasta Mariine 26. november 2021 at 09:20

    Ok, siis ikka oled päris normaalne!

 • Avatar
  Vasta Margariita 25. november 2021 at 17:58

  Oh kui hea, et vannitoa järjejutu uus osa on olemas. Sa saad ikka igast mäest üle. Nüüd kohe varsti jõuab see päev, kui lobistad isiklikus vannitoas ja haarad nagist oma isikliku pe…erätiku.

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. november 2021 at 18:39

   Unistan sellest!?

 • Avatar
  Vasta Mammu 25. november 2021 at 16:54

  Alati mõtlen et tahaks kirjutada kui palju ma sind ja sinu tegemisi imetlen aga kuidagi ikka mõtlen et ahh, teised nagunii kiidavad ja kirjutavad, mis see minu kommentaar ikka muudab, kaob ära teiste vahele. Aga vb just see üks kommentaar lisaks teeb veel tuju paremaks?. Mumeelest võiks sinusuguseid just rohkem olla??‍♀️. Tavaline inimene oma rõõmude ja muredega.☺️ Kodu on ilus, lapsed on ägedad ……ei hakka kõike loetlema, aga pole vist ühtegi asja mida sa teinud/öelnud oled millega ma ei nõustuks??‍♀️? .

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. november 2021 at 19:42

   suur aitäh sulle!

 • Avatar
  Vasta Getlin 25. november 2021 at 14:42

  Hei, kindlasti neid pesemisvõimaluse pakkujaid palju aga minu juurde võib ka mullivanni tulla 🙂 kui soovi on aga jään teist kaugele olen Põhja- Tallinnas (Kolde pst). Aga soovin ilusat päeva, huvitav on ikka teie jutukesi lugeda:) Olgem moodsad:)

 • Avatar
  Vasta maurus 25. november 2021 at 14:28

  Väga hea vannitoa plaatide valik. Alguses oleks pakkunud päris matti valget, aga see oleks jäänud vast liiga haiglalik.

 • Avatar
  Vasta P. 25. november 2021 at 11:48

  Äge, et asjade kulg sul seal jälle helgema suuna on võtnud 🙂 Eelmised kodu pildid olid tõesti ilusad.
  Saan aru ,et midagi pead sa eelmisele töömehele jah maksma, aga kas jõudsite kuidagi normaalsele kokkuleppele ka, et kui palju siis? Või saabki tolle summa, mida nõudis?

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. november 2021 at 12:42

   Kolm ehitusfirmat andsid mulle enam-vähem summa, mida tema tehtud töö väärt oli (vähem kui ta küsis), niiet ma saatsin talle kirja, et näe, tee arve selles suuruses, aga ta pole vastanud veel 😀

 • Avatar
  Vasta M 25. november 2021 at 11:46

  Minu päeva võid aidada paremaks teha lihtsalt sellega, et oled minu poolt ?
  Nimelt töötasime mõlemad elukaaslasega samas asutuses ja elasime lasnamäel minu üürikas. Samal ajal ostis elulaaslane endale isikliku korteri, mida me koos siis aasta aega renoveerisime, kuni korter valmis. Elukaaslane palus mul üürika ära anda ja koos temaga korteri sisse kolida (olin ju seda ehitanud ja sisustanud nagu oma kodu) ja nüüd napilt 2 kuud peale uude korteri kolimist, otsustas tema mind teavitada, et pole kunagi suhet soovinud ja soovib edasi üksi elada. Ja et mina pean päeva päealt välja kolima ? noooh, kodu pole, üürikat pole, raha ka enam mitte, kolisin maale ema juurde ?

  Lihtsalt, et kurioosne juhtum, kus ehitad ja sisustad oma kodu ja siis päevapealt tuleb keegi ütlema, et palun koli välja nüüd. Isegi ei tänatud tehtud töö või kulutatud aja ja raha eest. Selline ära kasutamise tunne on

  Vot sellised huvitavad lood ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. november 2021 at 12:57

   Issand jumal, obv ma sinu poolt. Ma saan aru, et ega tundeid ei saa sundida jne, aga no tema poolt ikka tõeliselt tont käitumine. Mismõttes pole suhet soovinud, miks ta siis üldse sind endaga kokku elama kutsus, sõbrana v :D?