TESTIN JA ARVUSTAN

wtf need päevadepüksikud on?

30. november 2021

Kes mäletab, siis suht ammuilma saatis Rocking Undies mulle proovimiseks päevadepüksikud? Kas on sünnis neid nii kutsuda? Igatahes nad saatsid ja ma näitasin teile instas ka. Kuigi sellised asjad on turul olnud päris pikalt, siis mina pole nende katsetamise vastu huvi tundnud, kuni noh… praeguseni. Ütlen ausalt, ma tegingi seda pigem eksperimendi mõttes, sest kuskilt on see hype pidanud ju alguse saama?

Ütlen ka kohe ära, et siin postituses võib kellegi jaoks olla liiga palju infot või rõvedat juttu. Ma küll täpselt ei tea veel, mis ma kirja panen, sest kõik mu postitused hakkavad nii, et ma lihtsalt alustan kirjutamist ja vaatan, kuhu täpselt välja jõuan omadega. Aga lihtsalt infoks, et võib juhtuda, ja kui sind absull ei huvita päevadepüksid ja sul pole plaani ka neid kasutama hakata, siis jäta see postitus heaga vahele.

Kui sul aga mingi huvi on (samas tundub gross), siis loe aga heaga edasi, sest täpselt sama suhtumisega liginesin ka mina neile pükstele ja nüüd olen nii kaugel, et tellisin endale võrdlemisi kopsaka raha eest kolm paari juurdegi. Ja kes mind vähegi teab, siis ma ostan endale haruharva asju, mida mul päriselt VAJA on. Igasugune pudi-padi langeb mu ostukorvi nagu noored daamid seebikates pikajuusteliste Pablode ette. Aga vajaliku ja praktilise kraami ostmisel veeretan ma alati kopikat nagu vallavaene.

Nüüd ma vist edasi ei peakski kirjutama, sest ilmselgelt saite aru, et mulle nad meeldisid. Soovitan teilegi ja jutul lõpp. Aga ma natukene räägin siiski lähemalt ja vastan küsimustele, mis te aeg-ajalt mulle nende kohta esitanud olete. Peale selle, et “Noh, proovisid siis? kuidas oli?”.

Ütlen nii, et ausalt, käsi südamel – kodus kandmiseks super mugavad! Ma küll pelgasin alguses, et tulevad mingid mähkmelaadsed tooted, aga tegelikult näevad nad lihtsalt välja nagu täitsa tavaliselt musta värvi alukad. Isegi bikiinide alumist osa on ja hipstereid ja stringe ka. Ma proovisin nad kõik ära, aga ise eelistasin neid tavalisi hipstereid. Kõik, kes kurdavad, et need ei ole üldse seksikad, siis jah, sekspesu alla nad tõesti ei kategoriseeru. Samas ma ei tea, kui paljud meist üldse päevade lahinal mingisuguseid sukatrippe ja siidstringe jalga tõmbaks. Kui te seda teete, siis jumala eest, you go girl, aga mina tahan päevade ajal diivanil lamada ja küpsiseid näost sisse ajada.

Kodus kandmiseks on need, nagu öeldud, IDEKAD! Ja noh, nagu te teate, siis ma kodust lahkun nagunii ainult noa ähvardusel. Seega tegingi ma selle väljamineku ja tellisin kolm paari veel, et järgmiste päevade ajal varustatud olla. Ma ei tea, kas mind on õnnistatud väikse verejooksuga, aga mul ei hakanud kordagi midagi kuskilt lekkima, isegi mitte öösel ja isegi mitte siis, kui ma kasutasin seda stringide varianti, millesse mul kõige vähem usku oli.

Ma ise kartsin kõige rohkem seda, et need kõndides sahisevad nagu mingisugused vakstutükid, sahh-sahh, aga no käsi südamel, jumala tavalised alukad. Selle vahega, et ei pea tampoonidega mässama. Viskad pessu, kuivatad ära ja kogu aeg on kodus olemas. Jääb ära see mure, et okei, mul hakkasid päevad, aga tampoone olen unustanud osta.

Ma ei ütle, et ma nüüd 100% nende peale jään. Uksest väljudes eelistan ikka tampooni varianti, aga kodus – jumala haud, proovige lihtsalt. Päriselt pole kuskilt otsast rõve ja ei istu oma verehunnikus, nagu ma ise kartsin. Kõik on jumala fine! 😀 Ainukene asi, mis võib tampoonikasutajatele veidi üllatav olla, on see, et kui vetsus käid ja juhtud potti kiikama, siis on küll tunne, et nojah, kena veresaun. Tampooni sees ei saa nagu üldse aru, paljukest verd tuleb, aga nii on see üsna…nähtav. Mina seda jällegi miinuseks ei loe, lihtsalt üks selline asi, mida ma ise täheldasin.

Et siis jah, mis mul muud öelda, et pole sootukski nii rõve, kui ma arvasin või kartsin. Hoopis päris tsill on, nii et kellel huvi, võite rahus proovida. Ma usun, et hea, kui paarike või kaks kodus olemas on. Mingit sooduskoodi vms mul jagada pole, aga niisama kogemust jagada lubasin, seega seda ka tegin 😀 Mul tunne, et ma vist oman kõiki asju, mida päevadeks välja mõeldud on: tampoone, erinevaid neid krdima topsikukeseid ja nüüd siis päevapükse kah. Selles suhtes hea, et seda olukorda ei teki mul vist küll iial, et omg, päevad hakkasid, pean poodi tormama 😀

Kas te olete sääraseid pükse proovinud?

*Postitus sündis koostöös Rocking Undies’ega

Loe ka neid postitusi!

31 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kadri 2. detsember 2021 at 01:19

    Ostsin ka endale paar kuud tagasi sellised püksid, väga rahul olen. Kasutan lisaks topsikut ja tunnen end väga hästi kaitstult.
    Kaks aastat kasutasin pestavaid sidemeid koos topsikuga, aga pean ütlema, et pärast pükste soetamist ma enam neid sidemeid ei ole kasutanud.

  • Avatar
    Vasta Mari 1. detsember 2021 at 23:16

    Mul on ka need püksikud ja üldiselt muud ei kasuta päevade ajal… va juhul kui spasse v ujulasse lähen ja päevadepüksikuid kanda ei saa, siis lõheb käiku mooncup v tampoon. Aga jaa, väga mugav lahendus. Alguses tellisin endale komplekti Thinxe, mega rets tollimaks oli veel otsa ? ja siis tellisin Amazonist veel posu teise firma püksikuid, et terve menstruatsiooni saaks vajadusel ilma lisa pesemiskordadeta ära katta nendega.

  • Avatar
    Vasta T 1. detsember 2021 at 12:44

    Olen nüüd umbes pool aastat kasutanud ja vähemalt minusugustele paksudele muttidele (no ikka päriselt paksudele, mitte “peegel näitab vist 5 kg ülekaalu”) ideaalne lahendus. Tõsi küll, ma kasutan Modibodi omi, sest meie kohalikelt firmadelt ma enda suurust ei leidnud.
    Muidu oli mul ikka tampoon + side. Ka need kõige suurema imavusega tampoonid ikka aeg-ajalt lekkisid ja side kippus lühikesevõitu olema. Ööseks panin kaks sidet, et tagapool ka ära katta, ja mingil hetkel hakkasin öösiti kasutama üleüldse neid hiiglasuuri uriinipidamatuse sidemeid. (Lisaks tampoonile – öösiti oli mul ikka see kõige rohkem mahutav tampoon, aga hommikuni see kindlasti vastu ei pidanud.) Need uriinipidamatuse omad, jah, ei lekkinud, aga need on tõsiselt suured ja ebamugavad ja kodust välja sihukestega ei lähe. Ja siis millalgi tekkis mul see jama, et tampoonid justkui enam ei sobinud: tekkisid kõhuvalud. Ainult sidemega oli hullumaja, sest ainult need uriinipidamatuse omad olid enam-vähem sobiva pikkusega, et kuskilt midagi ei lekiks, aga need on ebamugavad. Kupsikut proovisin kunagi ka, aga mulle sattus vist mingi imelik mudel: õhuaugud olid umbes poolel kõrgusel ja nii kui tase nende aukudeni tõusis, hakkas kogu värk kohe korralikult lekkima. Eriti ei kiskunud nagu mingit teist mudelit ka katsetama.
    Niisiis tellisin need püksid. Ja tõesti, ei leki. Modibodi mudelitel Overnight ja 24h ulatub see n-ö sidemeosa tagant värvlini (24h mudelil ulatub ka eestpoolt värvlini) ja no tegelikult ka, maga, mis asendis tahad, mitte kuskilt ei leki.
    See nende pesemine ja kuivatamine on võib-olla pisut tüütu. Modibodi omadel on juhend, et loputada jaheda veega, kuni vesi jääb puhtaks, ja pesta siis pesumasinas. Mul iga päev masinatäit pesu ei teki, ühe paari alukate pärast ka pisut kummaline masinat tööle panna, nii et üldiselt pesen ma neid käsitsi ja kui päevad läbi, siis viskan kõik need käsitsi pestud alukad masinasse ka. Aga käsitsipesu korral kuivavad need, eriti see 24h mudel, päris kaua. Kui ühel hommikul pesen, siis järgmiseks hommikuks veel päris kuiv ei ole. Nii et sellega tasuks arvestada: kui päevade ajal ainult neid pükse kasutada, siis minimaalselt tuleks hankida kolm paari 24h või Overnight pükse.

  • Avatar
    Vasta Mrs 1. detsember 2021 at 10:46

    Minu jaoks asendamatud. Tupesisesed vahendid (tampoon, menstr.anum) mulle ei sobi. Tavalised hügieenikad tekitavad enamasti allergiat (peale kallite ökokate). Kasutasin pestavaid hügieenikaid, aga nt rattaga sõites tuli jälgida, er poleks trukkidega jne.
    Ja siis proovisin neid püksikuid. Ja siis tellisin veel ja kui 10-aastasel tüttel päevad hakkasid, tellisin ka talle.
    Sportimisel on need asendamatud. Nii päevade ajal kui muidu. Ma nt hüpata ei saa üldse ilma, et tilk püksis poleks. Tellisin päevade stringid endale ja nenega on trennis nii mugav. Ei pea kartma, et mis siis saab, kui hüppenööriga hüpata tuleb ja on liibukate all piisavalt nähtamatud.
    Ma olen Modibodi pükste fänn, seal eri mudeleid ja eri värve.
    Ei viitsi enam muude vahenditega üldse sebida, kannangi ainult pükse nüüd.
    Hooldamine ka lihtne – külma veega läbi loputada ja ilma pesuloputusvahendita pessu (koos muu pesuga). Nöörile kuivama (kuivati on out) ja korras.

  • Avatar
    Vasta Kkkk 1. detsember 2021 at 05:37

    Kasutan püksikuid ja parim otsus ever

  • Avatar
    Vasta ann 1. detsember 2021 at 03:33

    Küllap ongi head asjad, aga nagu mõnele tundub kuutopsik tabu, siis tundub mulle tabu nende pükste kasutamine tampooni/sideme/topsiku asemel. Neid päriselt kasutataksegi nii? Et sidet ei pane, tõmban lihtsalt püksid jalga? Kas märg olla ei ole? Ja see ämbritäie olluse voolamise tunne esimestel päevadel… ? Ise kasutan topsikut. Reaalselt on meeldetuletus peal, et tops tuleb vahepeal välja võtta, sest no üldse mitte midagi ei tunne ja päevi nagu polekski. Samas mul viimasel ajal pigem vähese voolusega päevad ja ei taha selleks päev otsa topsi kanda. Siis vb tõesti ajaks püksid ka asja ära. Kas need hoiavad lõhna ka kinni? Sest kui ma sidet või tampooni kandsin oli küll see mingi spetsiifiline tunda. Ja tunnen teiste inimeste puhul k a selle ära. Ei, ma ei mõtle mingit haisu kui sellist, vaid lihtsalt see päevadele iseloomulik lõhn… kui keegi teab, üldse, mida ma silmas pean?

    • Avatar
      Vasta Vaike 1. detsember 2021 at 20:42

      Ise pole kasutanud, aga miks peaks olema märjem tunne kui sidemega?

  • Avatar
    Vasta oi jah 1. detsember 2021 at 00:43

    mind nyyd küll ära ei veenanud ! Kuidas see toimib? Mul ei ole alla panuks muud kui tavaline püksik ja kuhu see laar verd siis koguneb? Või on tõesti mõnel see kogus nii nähtamatu. Tõesti mis on see väike kogus, mis keskmine ja siis suur?
    Mul täitub suur tampoon 20 mintsaga sedavõrd,et lihtsalt oma raskusega vajub välja. Ja nii 5 päeva+ 2 päeva kus ehk peab paar tundi vastu. Kas see on vähe või palju ei tea. Sõbrants istub tunde wc-s ,siis ehk onminu kogus ok?
    Aga mingi püksikuga hakkama saada, tundub ulme. Mis teie arvate?

  • Avatar
    Vasta Naine, kahjuks 30. november 2021 at 23:58

    Ei proovi, sest mul on suht günekoloogiline verejooks vahepeal, st usaldan vaid tampooni+sidet ja pean neid üsna tihti vahetama (õnneks mitte iga tunni järel), aga jah…. Moon cupi ei julge ka sp proovida. Ja ei aita sünnitused ka, ei lähe see jura paremaks! Äkki nüüd kolmandaga joppas, aga kardan veel loota.

    • Avatar
      Vasta Mrs 1. detsember 2021 at 10:48

      Merula’l on XL suuruses menstruatsioonianum.

  • Avatar
    Vasta Tikker 30. november 2021 at 23:44

    Ma ise kümme aastat kuutopsikut kasutanud ja viimased paar aastat kuupesu lisaks. Just sellepärast, et vahel ikka midagi lekib, pmst siis pesukaitsmete asemel, ainult kordi mõnusam. Mu lemmik lõige ka hipster. Mis nende disainil viga on, jumala ok näevad välja ju 😀

    Aga jah, tampooni kasutasin viimati ilmselt enne Plika sündi (kes praeguseks 13) ja neid hurmavaid haiglasidemeid vahetult pärast Poisi sündi (kes on praeguseks 11). Mu majapidamises pole üle 10 aasta ühtki sidet ega tampooni olnud 😀 Ma ei oska enam üldse mõeldagi, et peaks käima poest ühekordseid hügieenivahendeid ostmas.

    Kui Plikal päevad hakkasid, siis ostsin talle seitse paari kuupükse ja nüüd hiljuti mõned korduvkasutatavad sidemed veel lisaks. Üks väikeses suuruses kuutopsik ootab ka, äkki tahab kunagi proovida. Ta pole igatahes mu valikute üle kurtnud ega nõudnud, et ma peaks talle ühekordseid sidemeid ostma vms 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 30. november 2021 at 22:55

    Ma mõtlen, kuidas neid ikkagi kasutada. Kas terve päev lippad ühtedes ringi või vahetad nagu sidemeid???‍♀️?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2021 at 00:27

      Oleneb vast sellest, kui hullud päevad on. Öised püksid vahetad hommikul ikka ära ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta A4 30. november 2021 at 22:53

    Tellisin ka hiljuti aga ühed hakkasid ikka lekkima. Siis avastasin oma rumala peaga, et ma ei pesnud enne kasutusele võttu neid läbi. Madalama äärega ei lekkinud aga ühed võtsin kôrgema pihaga ja pitsiga ning need lekkisid. Aga mugavad on tõesti. Ma lasin kodus aind nende alukate väel ringi ja ei tahtnud üldse riide panna. Mega mugav oli olla. Nüüd plaanin ka 3 paari juurde osta, nendest 3 jääb väheks?

  • Avatar
    Vasta Triin 30. november 2021 at 22:45

    Ok sain seda postitust lugedes praegu aru, et mul on ikka korralik shoppamissõltuvus… St jaa ma tean, et ma ostlen palju ja igal suvalisel ajahetkel on paar pakki automaati saabumas (praegu ootan kaheksat pakki, aga noh black Friday ja jõulud jms eksole?), aga no alati tundub, et JAA mul tõesti on seda asja tarvis, mida siin reklaamitakse ja ikka KOHE on vaja, mitte et lasen homseni seedida ja siis vaatan edasi.
    Anyway – mul olid need sinu reklaamitud hipster püksikud juba ostukorvis ja hakkasin maksma , kui ÕNNEKS tuli meelde, et mul on kaks viimast aastat spiraal ja päevasid pole täpselt nii kaua olnud ka…? Ehk siis seda konkreetset toodet äkki siiski nii väga VAJA pole ?

  • Avatar
    Vasta K 30. november 2021 at 21:19

    Ma vihkan tampoone ja sidemed ei ole ka just väga mugavad. Päevadealukaid kasutan paar aastat, lemmikud on Thinxi ja Knixteeni omad, need on kõige vähem erinevad tavalistest alukatest – mugavad ja ma ütleks, et ka täitsa ilusad. Mingid odavad 15 eur asjad (vist oli BNB) tellisin ka kunagi, aga kvaliteedivahe oli väga suur ja häiris see, et see jalgevaheosa on valge. Nullkulu blogis on paljusid erinevaid katsetatud, sealt saab ka head lisainfot.

  • Avatar
    Vasta nipitiri 30. november 2021 at 20:08

    Kõige mugavam kombo eales on kuutopsik ja päevade alukad! Esimene päev on muidugi ebamugav, aga siis on kõigega ja igas asendis ebamugav olla 😀 aga ülejäänud ajal võib täiesti ära unustada, et igasugused päevad üldse eksisteerivad. Kiidan väga ka öiseks kasutamiseks mõeldud päevade püksikuid. Erinevalt sidemest ei ole need üldse ebamugavad (nagu tavalised alukad), umbsed (nagu sidemed), lekkimist ei pea kartma, kordagi pole öösel üles ärganud mingi rõveda märja tundega.
    Olen sageli kohanud seda suhtumist, et ”iuu kui rõve. tampoon on ikka palju puhtam ja hügieenilisem”, aga pikaaegse kopsiku-kasutajana arvan ma täiesti risti-vastupidi. kopsiku panen hommikul sisse ja vahetan seda ainult kodus, kus ümbrus ja käed on puhtad. harjutamine teeb meistriks ja kopsiku välja võtmine ei põhjusta ka mingit veresauna ümbruses. elus ei tahaks kuskile ühiskasutatavasse vetsu ronida tampooni vahetama. ühesõnaga, kes ei taha tampoone kasutada ja pelgab kuutopsikut siis VÄGA soovitan proovida just kuutopsiku ja päevade alukate komplekti. nii võib olla kindel, et terve päev püsib kõik puhas, ei tunne mingit verd voolamas ja samas tänu alukatele saab olla kindel, et midagi ei leki ega sega nagu sidemed seda teevad.

  • Avatar
    Vasta T. 30. november 2021 at 19:55

    See võrdlus vallavaesega on täpselt kümnesse. No siin msuta reede ajal pakuti neid püksikuid aledega uksest ja aknast, aga kedi kuulõppp oli ja üldsegi tundusid kõik muud asjad jälle tähtsamad kui need püksikud (palgapäeval ostsin hoopis kampsuni, mida olin juba aastasadu piilunud :D) Nendega ongi see jama, et 1 paarist ei piisa, ma arvan, et mingi miinimum 3 peaks vähemalt olema, et jõuaks normaalselt ära pesta ja kuivatada. Ideaalis võiks 5+ neid olla. Ja seda kuidagi ei raatsi… Ohkad ja mõtled, et okei, see kuu veel tampoonid, siis…

    • Avatar
      Vasta Mrs 2. detsember 2021 at 00:09

      Osta jupikaupa. Ma alustasin ka ühe-kahe paariga. Kandsin pestavate sidemetega vaheldumisi. Need kestavad kaua, ei pea igal aastal uusi ostma 🙂 Niiviisi jupikaupa ostes saab kulu pisut hajutada.
      Mul on 7 paari ringis vist. Keegi juba mainis, et need 24H omad kuivavad kaua, sellega tuleb arvestada. Ja no kui iga päev pesu ei pese, siis peaks pükse ka tagavaraks olema.

  • Avatar
    Vasta Anett 30. november 2021 at 19:51

    Mulle tundub rõve mitte see, et lekib, vaid see veri ju eritab ikka spetsiifilist lõhna ka. On neil pükstel lisaks imavale osale mingi.. ee haisulukk ka?

    • Avatar
      Vasta Mrs 2. detsember 2021 at 00:10

      Ma pole täheldanud mingit haisu. Ja mul on üsna tundlik lõhnameel. Kui ma nina päris jalge vahele torkan, no siis vb on tunda. Aga mul tuttavad ja töökaaslased üldjuhul ei tee seda 😛

  • Avatar
    Vasta Kaidi 30. november 2021 at 19:24

    Mul endal ka kaks paari nende alukaid olemas. Alles paar kuud tagasi ostsin. Tõesti kodus käimiseks on nad okeid ja mulle meeldib neid ka kanda siis kui pesukaitse jääb väheks aga tampooni ka pole mõtet kasutada…siis haaran nende püksikute järele( ka siis kui küla peale minekut).
    Aga veidike nad siiski sahisevad minu arust 😀 veidi jäigad on jalge vahelt. Ära harjub muidugi, ka sellega, et tegelikult ka veidi niiske on mõnel hetkel tunne, sest materjal ei ima nii kiiresti kui sooviks. Aga ei midagi hullu. Mõnd paari omada on kohati päris mugav, aga täitsa üle ma traditsioonilistelt vahenditelt küll ei lähe.
    Ning nagu nad mainivad, siis püksikud on head ka väikse uriinipidamatuse korral, et neil kellel võib-olla lihased natuke nõrgad ma soovitaks küll neid püksikuid.
    Ainuke asi, vb oleksid võinud nende eest hoolitsemisest ka natuke rääkida. Ei ole päris nii lihtne nagu tampooni vahetamine.
    Käte vahel tuleb jaheda veega loputada ja siis spordipesuvahendiga masinasse. Seisma ei tohi jätta ei niisama ega vette seisma, pesuloputusvahendit kasutada ei tohi. Igaks juhuks huvilistele mainin 🙂 Õnneks on iga ostuga juhend kaasas!

  • Avatar
    Vasta K 30. november 2021 at 19:23

    Mina ostsin Prismast, olid tunduvalt odavamad kui mujal. Ja mulle meeldisid väga! Mul alati sidemega selline tunne,et kohe jookseb läbi, siis nende pükstega seda ei olnud. Kodust väljas kandsin koos tampooniga, sest muidu oleks läbi lahmanud, sest mul üsna verised päevad. Aga muidu 10/10. ❤️

  • Avatar
    Vasta Ann 30. november 2021 at 18:57

    Ise pole proovinud, küll aga mõtlen et peale sünnitust oleks need ju totaalset elupäästjad.

  • Avatar
    Vasta grinch 30. november 2021 at 18:46

    Ma sooviks teada, kas see imav osa on ainult ütleme selles ulatuses, nagu hügieenisideme puhul oleks (jalgadevaheline ala ja natuke peale)? Näiteks selili magades ei piisa vahel öösidemest ka ja ikka lekib “loomulikku renni mööda” pea seljani välja, kas sellised püksid peaks lekke kinni?

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. november 2021 at 18:54

      Tead ma ei tea öelda, sest mul ei juhtunud öösel midagi, st leket. Aga sa kindlasti võid neile kirjutada ja küsida, et millised nende pükstest sobiks sulle sellise vooluse korral aitaks 🙂

    • Avatar
      Vasta S 30. november 2021 at 20:32

      Mul on ka selliseid, millel see lekkekindel osa on värvlini. Väga bueno. Kasutan koos topsiga ja ka ilma. Ostsin Viljakusmonitor lehelt. Samas Amazonis on ka väga soodsaid. Mõtlen prooviks tellida.

    • Avatar
      Vasta A4 30. november 2021 at 22:54

      Tead, mul ka vahel nii ja sp ma ühed võtsingi kôrgema pihaga. Nendel ongi täitsa ülesse välja see “side” pm terve tagumine pool seda materjali

    • Avatar
      Vasta Mrs 1. detsember 2021 at 10:53

      Ma ise kasutan Modibodi omi ja neil on suure imavusega pûkstel taga ikka paras polsterdus. Sobivadki just ööseks. Pole midagi lekkinud mul veel. Samas päevaseks ajaks need liiga “mähkud”, aga no püsti seistes sinna taha kanni peale veri ei jōuagi.

  • Avatar
    Vasta K 30. november 2021 at 18:12

    Aga kuidas on selle rõveda voolamise tundega, see, mis ka sidemeid kasutades?
    Ma selle tunde pärast juba iga minuti järel tahaks kontrollida, ega läbi ei lase

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. november 2021 at 18:27

      Haha, seda unustasin mainida, et jaa esimene kord kasutades oli jaa selline tunne, et omggg ma lekin. Aga sellega harjus suht kohe 😀