Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

häid soovitusi tuleb nagu oavarrest*

7. detsember 2021

Natuke on veel aega teile jõulukinkideks ideid jagada, aga ega pikka pidu enam pole ka. Juba paari nädala pärast ongi pühad käes. Ja ma täna soonel, hahha 😀 Mul on mõned väärt soovitused veel varuks, kui keegi parasjagu kimpus peaks olema nendega. Üks neist on mu juba vana, aga samas suht uus lemmik – Plummé ploomiõli. Käisin ja kurtsin neile juba, et otsa sai, olge inimesed, andke juurde. See panigi mõtlema, et kui mulle üks toode endale nii väga meeldib, siis miks ma sellest ometi rohkem juttu ei tee. Suvel korra mokaotsast kiitsin. Noh ja millal oleks selleks parem aeg kui nüüd, mil kõik palehigis häid kingiideid otsivad.

Üldiselt on juukse- ja näohooldustoodete puhul nii, et teise naha- või juuksetüüpi teadmata ei maksa sellest valdkonnast kinki üldse tehagi. Isegi kui vaatad peale ja mõtled, et aimad väga täpselt, kas teisel on kuiv või rasune nahk, siis tegelt see vist päris nii lihtne pole. Ma ei tea super täpselt isegi omaenese nahatüüpi, kui päris aus olla. Nii et selle koha pealt võib laia kaarega mööda panna. Siis peab kingi saaja mõtlema, et kuhu see toode nüüd edasi anda või peab sootuks minema viskama. Ei ole mõttetumat asja kui kingitus, mille otsimise ja ostmise alla on pandud aega ja raha, aga mis siis kuskile tolmu koguma jääb. Või koguni prügikastis maandub. Muidugi vaevalt et kõik inimesed kõiki asju kohe minema loopiva kukuvad, ikka pakutakse enne teistele, siis see on ikkagi võimalus. Parem katsuda oma aega ja raha kohe eos targemini kulutada kui sellise tõenäosusega riskida.

Eelmise lõigu irooniliseks jätkuks on see, et naistele täiega meeldib igasuguseid kvaliteetseid keha-, näo- ja juuksehooldustooteid saada, hahha 😀 Ei ole meiega lihtne. Aga oi kui rõõmsaks teeb, kui saad just enda naha- või juuksetüübile mõeldud toote, mille puhul konkreetselt ei  jõua ära oodata, et end sellega sisse määrida. Novot, mul Plumméga just selline lugu ongi – ega see asjata pidevalt tühjaks saa. Igatahes sobib see otsast lõpuni naturaalne ploomiõli igale viimsele kui nahatüübile. Lihtsalt nii ongi, et tasakaalustab nii rasust kui kuiva nahka ega sisalda ühtainsatki lisaainet.

No vaadake kui ilusas karbis see tuleb, puhas lust sellist kinkida või ise kingiks saada 🙂

Minu soovitused on sellega edastatud ja kes siit nüüd idee sai, siis vana hea sooduskood “mallukas” annab Plummé e-poes 20% alet. Nagunii jõulude ajal kulub raha nii suure mühinaga, et tasub heaga igast soodukast kinni haarata. Mitte nagu igast selles mõttes, et ostke kõike, mis sooduses… Ah, saite aru küll 😀 Ahjaa ja üldse ei pea ilmtingimata kellelegi teisele ära kinkima, vabalt võib iseenda nahale ja juustele ka hoida täitsa. Täpselt nagu minagi teen 🙂

*Postitus sündis koostöös Plummé’ga 

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mina 8. detsember 2021 at 10:03

    Mul oli mingi Lumi õli, mis oli talvel super, aga sellel polnud eriti hea lõhn. Mul on muidu üsna jama nahk, vahel akne ka, aga õli sobis iseenesest. Vahel külmaga tõmbas naha nii kuivaks ja siis plätserdasin ööseks õli näkku. Nii et ma nõustun sellega, et õli sobib igale nahatüübile.
    Kas Plumme õlil on okei lõhn? Ma vist tellin selle, ammu vahin seda. Ploomid peaks normaalse lõhnaga olema ju. Ma ei tea, kas nad üldse lõhnavad. ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. detsember 2021 at 10:40

      See lõhnab nagu martsipan!?

      • Avatar
        Vasta Bluebird 14. detsember 2021 at 11:28

        Telli tester. Mõtlesin ka, et no ploom ju ja neid söön isuga. Aga vat selle õli lõhn oli minu jaoks liiga läila ja intensiivne.