KODU

halleluuja, ime on sündinud!

28. detsember 2021

Palun peatage korraks kõik oma tegevused ja toimetused, sest mul on teile parim uudis maailmas. Okei, ilmselt teil on maksimaalselt suva, sest teie elu see ei puuduta, aga MA SAAN ENNAST OMA KODUS PESTA! Ma ei ole küll kunagi lotoga võitnud, aga ma eeldan, et see tunne on täpselt sama. Täitsa utoopiline – lihtsalt astud vannituppa ja seal on dušš ja…pesed?!

Ma ei ole veel harjunud ka selle luksusega, et ma saan sooja veega käsi ja nõusid pesta. Aga lihtsalt, et te kindlasti aru saaksite, siis ma SAAN. Ja mul on soe vesi. Hämmmastav, kuidas sellised igapäevased asjad rõõmu teha saavad.

Vannituba päris valmis veel ei ole, sest üks vend oli siin ju koroonas ja siis ei saanud tööd edasi teha, aga nüüd on veel vaid nipet-näpet teha ja siis peaks ta valma olema või nii. Homme tuleb vann, praegu paigaldatakse WC potti* ja nagu ma mainisin, dušš on seinas!

Ükskord halasin siin, et ma ei tea, kas kasutan enda vana dušši, või ostan uue, mis oli hirmkallis. Noh, läksin kellegi kommentaari soovituse peale kuldsele keskteele ja ostsin uue, aga mitte nii hirmkalli. Täpsemalt SELLE. Ja mina ei tea, mis värk sellega oli, et nii mitmed kirjutasid, et vihmadušš on mega mõttetu, aga mulle küll täiega meeldib ja ma ei saa aru, mis ta täpselt osade jaoks mõttetuks teeb. Samas olen ma praegu nii võlutud pesemisvõimalusest, et ilmselt võiks mulle see soe vesi pangest ka pähe sadada.

Ma olen siin vahepeal põnevusega vannituppa kraami ka ostnud. Noh, rätikuid ja vannitoavaiba ja WC-paberi hoidiku. Tahtsin endale Naka riiuleid osta, mis on mega ilusad, aga kui ma instas neid riiuleid näitasin, mis ma tahtsin, siis üks hea inimene andis mulle mingisuguse Tartu mehe kontakti, kes mulle täpselt samasugused riiulid tegi rohkem kui poole odavalt. Lisaks sain ise täpsed mõõdud anda ja nüüd olen mega rahul. Üks riiul ja nagi on juba seinas, teine läheb siis üles, kui vann paigas on.

Tahaks teile juba kõike näidata, noh…selles olekus, et kõik valmis on, aga natukene tuleb sellega veel oodata. Igatahes ei jõudnud ma ära oodata ja tegin täna juba mõned pildid, et teile veits aimu anda. Jep, sest ma olen kindel, et teid huvitab endiselt mu sajaaastane vannitoasaaga.

Jah, mind juba häirivad need erinevat värvi totsikud ja potsikud, pole piisavalt “instagrammable”, aga no neid ma igatahes kasutan ja kuskil ma neid hoidma pean ?
Jumal, kuidas ma armastan neid rohelisi plaate ?

Selle neoonsildiga oli nii, et kohe, kui ma neid Konverteri tootevalikus nägin, siis ma teadsin, et üks neist peab mu vannituppa tulema, sõnum tundus sellel igatahes vannituppa täiesti ideaalne.

Nende piltide pealt võiks eeldada, et nagu oleks täitsa valma, võiksin teid ära petta küll eksole. Tegelikult on see praegu paras…ladu või nii. Aga pole hullu, peaasi, et inimene ennast pesta saab ja mina kohe õnnelik.

*ma kirjutasin postituse päeval valmis, aga ma ei saanud enne pilte teha ja töömehel ees koperdada ?

Loe ka neid postitusi!

36 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Helen 6. mai 2022 at 11:27

  Kas oleks võimalik riiulite valmistaja kontakti saada? Endale samuti NAKA riiulid silma kohe täitsa kinni jäänud, kuid need on vastikult kallid.

 • Avatar
  Vasta Riina 29. detsember 2021 at 20:23

  Ma olen nii vanamoodne vist, aga kus sul duššinurgas vesi ära voolab? Vanasti oli äravooluava keset duššinurka, aga sul seina ääres? Võibolla ise oleks pannud põranda ja seinaplaadid värvi mõttes teistpidi, eriti kui mööbel ka roheline. Aga ikkagi kena ja maitsekas.

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 20:46

   All seina ja põranda ühenduskohas on trapp:) aga ma olen ise ka mõelnud, et vb oleks võinud plaadid vahetuses olla ?

 • Avatar
  Vasta T. 29. detsember 2021 at 19:59

  Mõnus, avar, maitsekas. Olen täitsa kade kohe 🙂
  Rohelised plaadid oleks ma võib-olla teistpidi pannud. Aga niipidi on ka kena.
  Vihmadušš on mu meelest vähemasti pikajuukselistele täiesti asendamatu: mõlemad käed on vabad ja saab juustest igasugu šampooni- ja palsamijäägid paremini välja loputada.

 • Avatar
  Vasta KK 29. detsember 2021 at 18:49

  Kas ma olen värvipime, sest minu silmale on need plaadid sinised?
  Muidu mulle meeldib, tundub ruumilt ka hästi suur.

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 19:34

   mulle öeldakse tihti, et hoopis mina värvipime, seega võivad vabalt sinised ka olla 😀

 • Avatar
  Vasta Brittly 29. detsember 2021 at 17:39

  Ma oleksin soovitanud duširuumi ossa ka pinki, nagu ma endale teha lasin- nii mõnus on istudes dušitada!

 • Avatar
  Vasta Brittly 29. detsember 2021 at 17:37

  Ma oleksin soovitanud duširuumi ka pinki, nii nagu ma oma vannituppa lasin teha- nii mõnus on istudes dušitada!

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 17:45

   Ma ei tea miks, aga mul tulevad silme ette ainult need vanainimeste pesemise pukid? näita siis enda oma ?‍♀️ ma ise mõtlen, et kui istuda tahan, saan vanni minna juu ?

 • Avatar
  Vasta Ly 29. detsember 2021 at 15:47

  Nii kummaline, et on arvamused et vannituba on isikupäratu. Minu arust on absoluutselt isikupäratu praegu moes olevad marmor stiilis plaadid, mis ilmselt 5a pärast on moest läinud. Mulle näiteks meeldib klassikaliselt tagasihoidlik, mitte ülepaisutatud ja väga “isikupärased” vannitoad. Värv ei loo isikupära 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 16:01

   haha, nii hea, et sa seda ütlesid, sest ma just mõtlesin, et tea, kas ma oleksin pidanud panema vannituppa halli asemel valge marmori 😀

 • Avatar
  Vasta AK 29. detsember 2021 at 14:32

  Kus selle “Please be naked” sildi juhe on/läheb? Kas kuskil plaadi all peidus? ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 14:34

   see juhe ehitati kuskile lae alla, ma eeldasin, et see oleks päris kole, kui ta möööda seina ripuks kuskil 😀

 • Avatar
  Vasta Kerli 29. detsember 2021 at 13:29

  Kas sinna sildi alla tulevad mingid kapid ja tööpind, kus siis pesudega majandada?

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 13:31

   tegelt kogu see seinaosa, kus pesumasin ja kuivati ja boiler, läheb kapi sisse ja siis sinna üles osasse tulevad riiulid keemia ja säärase jaoks 🙂

 • Avatar
  Vasta Mina 29. detsember 2021 at 11:20

  Igaühele oma. Kellele vihmadušš, aga nt Tiit peab kindlasti lugu just oma pesukausist. ? Vannituba on väga ilus. Mulle täiega meeldib see roheline sein. Ema mul ostis hiljuti sarnases toonis hommikumantli, ja ütleb siis, et issand, see nagu vanamutivärv, aga mis siis, kannan ikka. Mul oli, et ei, see on jumala popp värv praegu. Aga no inimesed näevadki värve erinevalt. Mulle isiklikult väga meeldib.?

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 12:35

   Tiit jah dušist suurt ei hooli 😀 Minu meelest ka see roheline mega ilus 😀

 • Avatar
  Vasta K. 29. detsember 2021 at 01:02

  Kas vannitoast sai sein maha võetud, et see nüüd nii suur on! Väga ilus näeb välja! Sul on ülimalt hea maitse! ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 12:51

   Pool endist saunaseina tuli maha jaa ?

 • Avatar
  Vasta Tigu 29. detsember 2021 at 00:28

  Palun Tartu töömehe kontakti, kes vannitoariiuli tegi 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 12:42

   Facebookis kirjutasin Robert Kastsejev 🙂

 • Avatar
  Vasta dex 29. detsember 2021 at 00:23

  Appi mis ving, liiga sünge ja liiga ..suur vannituba?? Ma ei ole elus näinud, et keegi vinguks selle üle, et kellegi vannituba liiga suur oleks… Mulle igatahes
  väga meeldib ja kuigi mulle meeldib ka väga sünge sisustus siis tean, et sa paned sinna värvidega ka mõnusa twisti ja siiani on täiega meeldinud su sisustusvalikud. Kui on viitsimist ja jäab häirima, siis võib kõik värvilised pudelid ümber kallata amazonist tellitud vannitoa pudelitesse aga mdea, ikka on inimestel pesuvahendeid, ma pole näinud pointi neid elu eest varjata 😀 Väga ilus vannikas ja super töö ehitusmehelt!

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 12:52

   Noh. Ootame kuni valmis saab, eks siis näis, kuidas välja kukkus ?

 • Avatar
  Vasta Liisukas 28. detsember 2021 at 23:53

  Aasta lõpuks veel midagi positiivset, mis võiks veel ägedam olla ?
  Need rohelised plaadid on šefid. Ja vannituba tundub nii suur ja avar. Mulle sümpatiseerivad sellised nurgatagused.
  Mis muud, kui naudi ?

 • Avatar
  Vasta Katre 28. detsember 2021 at 23:48

  Ainult 2 värvilist asja, äge silt ja roheline sein. Muu on nii megasünge ja igavavõitu. Praegu mingi moodu värk, et kõik peab valge või hall olema? ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 00:07

   Mööblit pole seeski veel ju 😀 see ka roheline

   • Avatar
    Vasta Notmycupoftea 29. detsember 2021 at 01:16

    Jah, kuidagi.. not instagrammable. Kui ülejäänud korter on omapäraselt maitsekas, siis vannituba tuleb hall ja isikupäratu. Kõige lihtsam lahendus (nagu mõnel ainult musta riietudes), teeme kõik halliks ja siis ostame värvilisi vidinaid. NMCOT.

    Aga leidsin sellise maali ja mõtlesin kohe kuidas see sulle tuppa sobiks

    https://fineartamerica.com/featured/3-nocturne-in-black-and-gold-the-falling-rocket-james-abbott-mcneill-whistler.html?product=art-print

    Mul tumerohelist sisustuses üldiselt pole, aga sellest maalist olen täiesti obsessed.

    • Mallu
     Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 12:41

     Vannituba pole ju… valmis 😀

     • Avatar
      Vaike 29. detsember 2021 at 13:18

      Not instagrammable on aasta argument. ? Sitta see, kas endale meeldib.

     • Mallu
      Mallu 29. detsember 2021 at 13:33

      nii kahjuks on jaa 😀

  • Avatar
   Vasta Saskia 29. detsember 2021 at 10:08

   Selline n-ö “igav” viimistlus on selles mõttes praktiline, et kui äkitselt tekib soov elamine müüa või välja üürida, siis mida vähem on püsiviimistluses isikupära, seda lihtsam on. Ma ise olen ka mitu korda loobunud muidu heast üürika diilist, kus oli värvipime inimene tapeete valinud jne. Et selles mõttes valge-hall-puit hästi safe valik, annab sisustusega värve juurde mängida. Aga need hallid kõnniteeplaadid põrandal ja seinas on kummaline valik veidi, tugev kontrast muidu hästi hubase korteriga. Peamine muidugi, et elanikele endile meeldib ja rahul on 🙂

   • Mallu
    Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 12:39

    Tead, ma ise olen ka nüüd vaadanud, et see tumehall on vb tsutt LIIGA tume, aga ma loodan, et kui vann ja mööbel ja vaip paigas, siis kokku on ikka mõnus 😀

 • Avatar
  Vasta Riina 28. detsember 2021 at 23:42

  Holy smokes, kui suur ? Ma arvasin, et mu mees liialdab, kui ehitas meile vannitoa sama suure, kui mõne korter. Kõik kiidavad, et nii mõnus suur ja avar. Aga no minu kolm vannituba mahub sinu vannituppa, ilmselt ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 00:08

   Lainurk jätab äkki selle mulje, et NII suur ?

   • Avatar
    Vasta Margariita 29. detsember 2021 at 10:11

    Ei, ei, ikka on suur.
    Mul on kogu elamine alla 40 m2, sul on see vannituba 45 m2?

    Pe…erätikute pildid on nii armsad ja neoonsilt on super!

    • Mallu
     Vasta Mallu 29. detsember 2021 at 12:38

     Mul on vannituba mingi 13 ruutu vist? Mai mäleta täpselt