LAPSED

elu õied ja vetsupaber

7. jaanuar 2022

Laia ringi küsimus kõikidele, kellel on lapsed: mis värk on neil sellega, et ükskõik, millal nende käest paluda, et nad sulle paberit tooks, tulevad nad alati tagasi justnimelt täpselt ühe ruudu WC paberiga. Vahet ei ole, kas ma ütlen, et sooviks nuusata, või seisab Marta mul poti kõrval ja soovib paberi ulatamisega “aidata”, siis alati täpselt üks ruut.

Maas võib veest ujuda ja kui paluda tuua paberit – ikka see sama üks uhke ruut. Viimane kord rebis Marta veel selle ruudu küljest väikse lisajupikese maha, et see pefektne oleks. Nagu Pille eile ütles, et mis nad ise maksavad selle eest, et nii kokku hoiavad v?

Samas kui nad ise pissil käivad, siis kasutavad nad ära vähemalt pool rulli, muidu ei saa hakkama. Või kui tilk vett maha kukub, siis kuivatatakse ikka mehise osaga majapidamispaberi rullist. Aga hoidku jumal, et teistele rohkem kui ruudu pakuks.

Et siis jah, sellised laiahaardelised ja maailmauudiseid mitte mingil määral kajastavad mõtted tänasesse õhtusse.

WC paberiga väike seik ka eilsest, sest just see mulle selle küsimuse tekitaski. Lende tahtis nuusata ja Marta kohe abivalmilt pakkus, et tema toob. Lippaski siis oma pontsakate jalgade sahinal vetsu ja naases sealt võidukalt selle ühe kurikuulsa ruuduga. Lende nuuskas sinna kuidagi hädapärast sisse (sest ega ma ju ometi juurde tuua viitsinud minna) ja pani paberi kapiservale.

Mõne aja pärast ütleb Marta kurvalt: “Emme, mulle ei maitse see…” ja võtab suust välja selle täis nuusatud paberiruudukese, mis nüüd rohkem pigem lägane plönn oli.

Niiet jah, igav nende lastega siin ei hakka. Mari küll ei ole, tema läks mu vanematega jälle Pärnusse, aga Marta ja Lende seltskond on hetkel puhas kuld. Pidin nad täna Kardole tagasi viima, aga vot ei vii. Mis siis, et nende kahe vahel on kitsas, siis kaisu üle ei kurdeta ja mul pole jälle vaja, et ma endale siin ette kujutama hakkaksin. Niiet sorri Kardo, eks näis, millal oma lapsed tagasi saad.

(Tegelt homme ikka saab, ma ju trenni, sest fitness is my passion ja muu selline värk)

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta KL 10. jaanuar 2022 at 21:52

  Appi Meil kodus TÄPSELT sama asi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ma olen üritanud öwlda ka et paberit on vaja rohkem kui üks ruut aga noh jh. Hea et selle ühegi siis saab🤷🏼‍♀️😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 11. jaanuar 2022 at 10:54

   elu õied oma ühe ruuduga 😀

 • Avatar
  Vasta Helery 8. jaanuar 2022 at 11:13

  Oo, jaa, nii ära tundmis rõõm🤣. Mu kolmene teab täpselt, millest sa räägid.

 • Avatar
  Vasta Katrin 7. jaanuar 2022 at 22:49

  Jätkuvalt üks inimlikuimaid lahkuminekuid ever. Kõik mu tuttavad, kes lahku läinud mehest, omades ühiseid lapsi, sõdivad ja nõuavad, et laps oleks kellapealt emma-kumma juurde toodud, nagu kohtu korras kokku lepitud.
  Olete Kardoga ülihead vanemad oma tüdrukutele ja suureks eeskujuks selles osas ❤️
  Also, mul laps ajab tihti midagi maha ja kui ma ütlen, et too ruttu paberit, siis toob täpselt selle ühe ruudu.. klassika.

 • Avatar
  Vasta Mina 7. jaanuar 2022 at 21:21

  GO FITLIFE! Kui sa teaks mu elektriarvet.. Mul on endal ka tunne, et hakkan selle ühe ruuduga tagumikku pühkima, et seda talve üle elada – kuskilt peab kokku hoidma.

 • Avatar
  Vasta Viivika 7. jaanuar 2022 at 19:45

  Minu 3 aastane kasutab siis, kui ise pissib ka ainult ühte ruutu 😀 Vahest, kui ise ulatan talle rohkem on kohe kisa lahti, et tema tahab ainult ühte 😄

 • Avatar
  Vasta T 7. jaanuar 2022 at 18:44

  Lucky bastard…terve ruut! Ma saan heal juhul täpselt sellise nirtsaka kui palju ühe väikese inimese pöidla ja nimetissõrme vahele jääb 😂😂

  • Mallu
   Vasta Mallu 7. jaanuar 2022 at 19:33

   on ka seda meil juhtunud 😀

   • Avatar
    Vasta Helmi 8. jaanuar 2022 at 14:35

    Lasteaed!

 • Avatar
  Vasta Kerli 7. jaanuar 2022 at 18:23

  Maitea kuidas mina juba 3 kuud kord nädalas trennis olen suutnud käia! Tglt tean- käin seal oma õega. Iga kolmap nagu aamen kirikus on meil õega mokalaat/vingunurk/komöödiaminutud jõusaalis…kus muuhulgas ka trenni saame ära tehtud.
  Võiks ju kohtuda emma-kumma juures ja kooki süüa, aga me valisime jõuxi.
  30min sõudeergomeetri taga läheb nagu ludinal ja siis ongi juba pool trenni läbi.

  Ma olen 2 pisikesega 3aastat jutti kodune olnud ja nii ootan seda oma aega, et saaks kodust korraks minema.
  Laupäeviti on tunnine õuematk. Lasteta

 • Avatar
  Vasta Stella 7. jaanuar 2022 at 18:08

  Sama😂