SUHETEST

kui seks ei ole lõbus, vaid…probleem?*

6. veebruar 2022
4924761_460s_v1-4267155

Mu viimase “mänguasja” postituse all kirjutasid paljud kommentaarides, et kaks põhilist põhjust, miks ühtegi mänguasja veel ei oma, on esiteks see, et maru kallid tunduvad kõik. Teiseks see, et ei tea millist võtta, sest valik on niii suur. Ava ükskõik milline sekslelude e-pood ja valik võtab silme eest kirjuks.

Ma tahaksin kõigile neile soovitada, kes pole kunagi midagi omanud ja ei tea, kust või mida soetada, mis rahakotile suurt põntsu ei pane, piiluda Naked Love e-poodi. Eriti lihtsaks teeb seal lehel valiku see, et seal ongi ainult üks toode – pisikene bullet-tüüpi vibraator. Ja uskuge mu sõnu, et kõik need, kellel lihtsalt niisama vahekorrast orgasmi välja meelitada ei õnnestu, saavad selle abiga oma voodiellu ikka väga palju juurde tuua.

Nagu te aru saate, siis mina ja mu sõbrannad oleme igasuguste teemadega väga vabameelsed ja ka seksiteemad ei jää meil arutamata. Ma muidugi maailmastatistikat ei tea, aga nii paljud naised on voodis aeg-ajalt feikinud. Miks? Noh, ilmselgelt mitte selle pärast, et saada näitlemise maailmameistri tiitlit, aga uuringud on tõestanud, et naised teevad seda reaalselt enamasti selle pärast, et mitte “kehvemad” olla. Kõiksugu pornovideod, mida netist leida võib, on täis kriiskavaid ja ohkivaid ja “nautivaid” naisi, aga no kuulge… Päris elu ei ole selline, et “maha ja taha” ning mõlemate orgasm on naks kohal. Pole midagi teha, et meestel on see kergem tulema. Samas kui lausa 70% naisi saavad orgasmi AINULT välispidise stimulatsiooni tulemusena.

Paraku kardavad naised tihtipeale öelda, mida nad sooviksid ja mehed lihtsalt ei taipa midagi muud katsetada. Miks nad ka peaksid, kui naine teeskleb ja jätab sellega mulje, et kõik on justkui parimas korras. Ma muidugi saan aru ka, et kui oled aasta aega teeselnud, et voodielu on parimas korras, siis oleks justkui imelik lampi mainida, et kuule, ma tegelikult ikka ei ole enamasti saanud. See võib tõesti veidi awkward olla.

Aga noh, kui kaaslane ikka armas on, siis tuleb mõnikord pidadada ka ebameeldivaid vestlusi, arvan mina. Sest laias laastus on seks tegevus, mida tehakse elu lõpuni ja see võiks ikka nauditav olla. Vastasel juhul avastad sa ennast olukorrast, kus hakkad seda vältima ja see muutub pigem kohustuseks. Ja suhtele selline asi kindlasti hästi ei mõju.

Ma tean, et mu lugejate seas on palju lapsevanemaid ja minu meelest just lapse saamine on intiimelule sageli suur “põnts”. Peale sünnitust, pideva imetamise ja lapse eest hoolitsemise sees tuleb kiiresti see mõte, et mu keha on loodud ainult selle väikse inimese jaoks. Minul küll tekkis, sest ma tundsin, et see on literally AINUKE asi, mida ma tegema pean. Toitma, kussutama, kallistama, kiigutama. Mis kuradi seks, hull oled peast või!?

Muidugi mingi hetk see taandub ja hakkab “inimese tunne” tagasi tulema, kuid ma tean kahjuks neid, kes peale lapse saamist aastakese või rohkemgi vooditegevusest eemale hoidma jäänud on. Ma ei taha muidugi üldistada, sest ma tean ka naist, kes kurtis nädal peale sünnitust, et kahju, et arst tegevused mõneks nädalaks ära keelanud on, sest tahtmine olla nii suur. Ma arvan, et sellel on kindlasti seos sellega, et kui nauditav ja vaba see tegevus enne oli. Sest kui see juba enne oli selline “no okei, võib kah, kui sa nii väga tahad…” siis ega see mõte hiljem kuigi helgem pole.

Selle pika soigumisega tahan ma soovitada üheks esimeseks variandiks kindlasti Naked Love naudingupakki. Uskuge mind, see tõesti muudab kõik paremaks ja kui sa juba selle “mängulusti” kätte leiad, on sul endal ka kindlasti pärast palju rohkem arusaama, mida edasi endale öökappi varuda tahaks. Aga alustuseks ideaalne! Seda enam, et see on taskukohane (ja koodiga “Mallukas” VEEL taskukohasem!).

Kingitus iseendale ja oma kaaslasele võiks lausa öelda. Miks mitte ka sõbrannale, ta ka inimene!

Mis on veel super huvitav: raamat nimega “Leia oma kirg”. Ma ei ole seda praegu veel päris läbi lugenud, aga sirvisin – reaalselt väga huvitav lugemine igale naisele ja ka neile, kellel on naine. See raamat käsitleb kõiki probleeme, mis naistel voodis ja oma kehaga rahu tegemisel ja tundma õppimisel ette tulla võib. Selle on kirjutanud seksuaalkoolitaja Emily Nagoski ja see on vist nagu kohustuslik kirjandus. See seletab nii detailselt, kuidas naised mõtlevad, mismoodi erutuvad, mis seda takistada võib ja kuidas seda lahendada. Ma panen siia paar pilti mõnest leheküljest ja kui sa tunned, et ka sul oleks seda infot vaja, siis soeta endale see raamat! Avardab silmapiiri.

Mida ma selle pika jutuga öelda tahan – ma loodan, et te olete oma voodieluga rahul. Ja kui ei ole, siis uskuge mind, te ei ole ainukesed. Naiste seksuaalsus ja vaimne tasakaal on omavahel nii tugevalt seotud, et kõikvõimalikke probleeme on tuhandeid. AGA neid on võimalik lahendada ja ma soovitan unustada häbitunde ja seda teha! Sest me kõik väärime head keretäit keppi 😁

Nagu ma mainisin, siis kood Mallukas annab Naked Love lehel naudingupaketile 10% allahindlust, aga ma teen teile väikese loosi ka, kes siin kaasa rääkida viitsivad ja tahavad. Seda saab muidugi anonüümselt teha, aga kõikide kaasarääkijate vahel loosin välja teie enda vabal valikul kas naudingukarbi või selle raamatu. Anna lihtsalt teada, kumba sa sooviksid. Sest tegelikult on ju nii palju küsimusi, mida “niisama lambist arutama ei satu”. No näiteks, et kuidas tulla sellest seksikoomast välja? Kas on võimalik, et kaks inimest lihtsalt ei sobi seksuaalselt kokku või on võimalik seda muuta? Kuidas arutada partneriga ebameeldivaid ja “piinlikke” teemasid ja kas keegi on seda edukalt teha suutnud ja suhte paremaks muuta? Ühesõnaga kõiksugused seksijutud on täna siia oodatud, hea meelega räägin teiega kommentaariumis kaasa 😏

*Postitus sündis koostöös Naked Love e-poega

Loe ka neid postitusi!

161 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta llllllll 17. veebruar 2022 at 23:04

    Seda raamatut sooviks küll väga. Kuna olen üles kasvanud peresuhtevägivalla keskel, on mitmeid traumaatilisi mõttemustreid sügavalt sisse juurdunud ja seks pole vaimselt päris nii lihtne, kui võiks olla. Muidugi käin ka teraapias, kuid antud teemal juurde lugemine ei teeks kindlasti paha.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 11. veebruar 2022 at 22:02

    Ütleme nii, et kaks last on teinud oma töö ja seksi tähtsus elus on kordades vähenenud, aga õnneks mitte täiesti kadunud… veits peab pingutama, et leida jõudu ja motti alustamiseks, aga pärast on alati hea 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 11. veebruar 2022 at 14:20

    Jumal tänatud, et kunagi sind kohe uskusin ja endale nüüd Lelosi ja muid vidinaid olen ostnud 😁
    Enne seda ei olnud tundnudki seda, mida nüüd nende erinevate mänguasjadega.
    Oleme peale lapsi hakanud mehega rohkem arutama, et kus mida kuidas, kuid paraku vahest kipub see jälle unarusse jääma ja ikka oleme punktis “maha ja taha”.
    Eks üritame end parandada nüüd jälle ja ehk hakkavad asjad paremax minema🤣

  • Avatar
    Vasta M 10. veebruar 2022 at 16:48

    Valiksin naudingukarbi.

  • Avatar
    Vasta Helen 10. veebruar 2022 at 15:08

    Ma olen oma praeguses suhtes väga vabameelseks läinud oma kaaslasega. Ta väga austab ja aktsepteerib mu soove, samas julgustab mind ka piisavalt uusi asju proovima ning paneb mind end enesekindlalt tundma voodis. Selle enesekindlusega on mul varem probleeme olnud ja ilmselt seetõttu ka väga igav ja üksluine see teema olnud. Kuna ootamatult mees tegi valentinipäeva kingi (meil polnud plaanis kinke vahetada), siis heameelega teeks meile kingituse naudingukarbinäol.

  • Avatar
    Vasta U 10. veebruar 2022 at 13:31

    Mul ka yks sõbranna kes juba haiglas beebiga olles kurtnud, et issand seksi tahaks. Ise aga esimese lapsega füüsiliselt 3 kuud ei saanud ja kuni lapse 10nda kuuni oli füüsiliselt väga valus. Teise lapsega saime nahistama juba kui laps oli kuune ja oli lihtsalt alguses veidikene ebamugav. Hea käivitaja sel hetkel oli lelo vibraator 😀 kuna hetkel õhtul voodisse saabudes tundub seks selline väga teise järgiline, siis loeksin heameelega seda raamatut 🙂

  • Avatar
    Vasta LL 10. veebruar 2022 at 01:15

    Mul on 2 väikest last 3a ja 1a. Viimane “hea keretäis keppi” sain 1a4k tagasi (vist, ega enam täpselt ei mäletagi). Kui just ma seda orgasmi, mis ma paar ööd tagasi unes sain, sisse ei arva. Tänaseks olen laste isaga lahus.
    Tagasi vaadates mõistan, et ainus “suhtlus”, milles leidsime ühise keele, oligi vaid seks (isegi temaga suudeldes ei saanud ühte rütmi). Aga see seks oli maruhea. Võibolla veidi ühekülgne, aga sellegi poolest parim, mida ma saanud olen. Issand, nüüd mõtlen, et äkki olen hoopis sellest “mind blowing seksist” ilma jäänud. Agq pooltel kordadel lõpetasime üheaegselt, ülejäänud kordadel kogus ta end ning ma lõpetasin teisel ringil. Ma ütlesin, mida tahan või juhatasin ta muul viisi õigele teele. Igal juhul kui lõppes seks, lõppes ka suhe, sest kui me ei seksinud, siis me tülitsemine. Huvitaval kombel, kui me praegu üksi ühes ruumis oleme, siis keemia tekib uuesti, aga praegu ma teadlikult ei lase ei teda ega seda mõtet endale ligi. Pärast on hea seks, kolmas rasedus ja kolme lapsega üksi olek!

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. veebruar 2022 at 01:35

      Eks jah ainult hea seksi najal suhe ei püsi. Muid asju peab ka ikka olema paraku 😌

  • Avatar
    Vasta Ahlam 9. veebruar 2022 at 15:50

    Meil suhtes õnneks seksist rääkimine ei ole piinlik. Koos oleme olnud 4 a, mõlemad alustasime Suht kogenematutena. Koos oleme avastanud ja arenenud. Peaaegu koguaeg saame üheaegselt orgasmi, mees saab lih aru kui mul “hakkab tulema” ja jõuab siis ise ka lõppu. Mõnikord vajan lisaabi, siis lih suunan. Üldiselt tahaks see ruttu tulla, aga oleme õppinud kontrollima. Kunagi arvasin, et ma ei saagi, sest eelnevate partneritega Ei olnud kunagi saanud. Rääkimine aitab palju, oleme avatud. Isuga on nii nagu ikka – tõusud ja mõõnad. Eelmine aasta olin rohkem oma ED-ga hädas, tundsin ennast nii paksu, ebaseksika ja ebakindlana, kui muidu seksisime üle päeva / kahe / max kolm siis venisid vahed nädalaks vähemalt või isegi rohkem. Andis mõista, et tahab rohkem. Rääkisime, mees mõistis mind ka ja on omalt poolt rohkem efforti pannud, et luua see keskkond ja toetab mind enesehinnanguga. Kuigi ta on koguaeg toetav olnud, aga eks need asjad (enesetunne, tunne, et Pole seksikas v et olen paks) on ainult Minu peas kinni. Pean ise ka ikka pingutama, löön end üles kui ebakindlalt tunnen jne. Mina sain igaljuhul aru, et iseenesest ma seksikana ennast Ei tunne alati ja see on Okei, kui ma sellepärast Ei taha. Samas võin ka ise pingutada, et vaatav meeleolu luua, kui ikka partner tahab rohkem. Mõlemad peavad pingutama, et asi Ei muutuks rutiinseks või igavaks. Rääkima peab, kui piinlik on , siis lihtsalt tuleb teha algust. Mänguasjad on jutuks tulnud, aga veel Pole proovinud. Hetke seisuga on lih nii, et koguaeg tundub, et nüüd on lagi käes – enam paremaks minna ei saa ja iga kord on ikka parem😀 samas kui peaks jälle mingi probleem olema, usun et leiame lahenduse v on vaja värskust tuua

  • Avatar
    Vasta Kaidi 9. veebruar 2022 at 00:58

    Mul on kaks alla kolmeaastast last kodus, aga ütlen ausalt, et kuigi seksi on eriti peale teise lapse sündi vähem, siis minu arust on intiimsust ja üksteise mõistmist nagu rohkem. Oleme pea 10 aastat koos olnud ja eks alguses oli rohkem sellist feikimist ja maha ja taha värki, aga peale lapsi nagu ei tundnud enam vajadust ja kuigi me selleteemalisi vestlusi pidanud ei ole, siis kuidagi sujuvalt läheb see teineteise mõistmine ajaga iseenesest aina paremaks.. karbi loosis osaleks ka 😁

  • Avatar
    Vasta naine 8. veebruar 2022 at 23:32

    Olin 11 aastat suhtes, kus ma ei saanud aru, miks seksi tähtsustatakse. Ta oli mu esimene partner ja ma kogesin küll reeglina alati orgasmi, aga kunagi ei tundnud, et peale seda tahaks veel seksida. Meie suhtes oli tasakaal paigast ära – tema soovis alati rohkem kui mina ja selle peale, et rääkida, meist kumbki ei tulnud. Sellel hetkel ei osanud teisiti. Mehega läksid meil teed lahku ning alles nüüd, mõni aeg tagasi, hakkasin uurima ning sain teada, et ma pole vaginaalset orgasmi kunagi kogenudki. Rääkimata tupeava- või emakakaelaorgasmist. Ning klitoriaalne orgasm, mida kogesin, ongi selline, millega võiks seksimaratoni lõpetada, kuna peale seda tuleb kiirelt magus uni.
    Soovin seksuaalsusest ja seksist rohkem teada saada ning hea meelega loeksin seda raamatut 🙂

  • Avatar
    Vasta Katu 8. veebruar 2022 at 20:03

    Sooviks naudingupaketti kui loosiõnn naeratab, sest pole endale veel seda imevidinat ostnud:)

  • Avatar
    Vasta I 8. veebruar 2022 at 19:26

    Sooviksin väga seda naudingukarpi proovida, miks, sest seks on nii ja naa, sama orgasmiga , tahaks tunda tõelist orgasmi. Olen vaadanud sekslelusid, aga osta pole tihanud, tea kas toimib ja päris kallid ka teised ja tundub, et mu partner ka ei rõõmustaks nende vidinate üle, kardab vist konkurentsi🙂

  • Avatar
    Vasta Sära 8. veebruar 2022 at 11:31

    Vot ei teagi kuidas seda lugu alustada.
    Kunagi noorena u 16 aastaselt oli Tallinnas Nahkhiire baar ja sai sinna mindud sõbranna kutsumise peale.
    Seal olid mustlas mehed kes millegi pärast huvi tekitasid (praegu tuleb hirm nahka kui sellele mõtlen) ju need mehed olid nii 35-40 aastased. Kutsuti, et lähme aga taksoga nende hotelli Peoleo. Nii me sõitsimegi. Muidugi jõime vahuveini. Kohale jõudes osteti burksi ja muidugi siis läksime nende kämpingusse. Huhh seal ootasid muidugi need mehed teadagi mida(tasuta lõunaid ei ole olemas 😔) Mina olin neitsi ja kuidagi ei tahtnud enda sisse kedagi. Sõna otseses mõttes peksin käega tal pihku. Hirm oli nii suur 😔Sõbrannale tehti asi ära.
    Siis kuidagi ütlesime sõbrannaga, et soovime wc. Läksime ja peitsime end ära seal wc. Ja siis üks hetk põgenesime sealt.
    Peale seda juhtumit ei ole ma kunagi suutnud jõuda orgasmini seesmiselt mehega olles 😔😔😔
    Loodan et see kunagi juhtub ikka.
    Hetkel partnerit ei ole ja tore oleks see vidina karp võita, et endale ise naudingut pakkuda.

  • Avatar
    Vasta Eff 7. veebruar 2022 at 16:18

    Hea meelega kingiks sõbrale.

  • Avatar
    Vasta Kiku 7. veebruar 2022 at 14:36

    Esimese elukaaslasega me füüsiliselt ei sobinud (tagantjärgi tarkus). Sellest ka huvipuudus. Nüüd uue elukaaslasega on sobivus väga hea ja probleemid võluväel kadunud. Füüs. sobivus on kõige alus, ma ütlen!
    Paraku on mehed ikka üsna egoistid voodis ja pidevalt tuleb neile ikka meelde tuletada, et:”aga mina?” Ja kui ma ikka 3 min rahul ei ole just sel korral, siis nii ütlegi. Ta õnneks mul hea mees ja võtab õppust ja järgm. kord korvab 😀
    Raamatut loeks küll! 2 mänguasja on. Täidsa piisab hetkel. Kui poest osta need kallid, siis hea suur Hiina aitab ju 😂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 15:06

      Mehed vajavad elus üldse palju “väljaõpetamist”, aga mis muud kui tore kui õppust võtab, siis on lootust 😄

  • Avatar
    Vasta E 7. veebruar 2022 at 14:14

    Olen enda kaaslasega koos olnud 4 aastat, millest 3 pole me seksinud mitte ainsatki korda. Sest. Meesterahval on stress ja libiido on kergelt öeldes miinuspoolel. Kaks aastat üritasin leida lahendust, kannatasin ja proovisin olla lootusrikas, et küll läheb üle see madalseis. Ei läinud. Hakkasin otsima kõrvaltegevusi teiste meeste näol (ju mind taevaisa selle eest kunagi karistab, aga..). To be honest- nii kvaliteetset, raputavat ja avameelset seksi pole olnud mul mitte ühegi suhte ajaloos. Mõte seksist enda kaaslasega ei kõneta mind tänasel päeval enam üldse. Ei oskaks seda enam isegi päevakorda võtta, sest nii palju aega on lihtsalt käest lastud ja asume tugevas friend zone’is.
    Mis teeb kogu selle olukorra minu silmis kurvaks, on see, et mu nö “uued kaaslased” on samuti eranditult kõik suhtes. Samamoodi nagu mina, ei oska ka nemad lahendada oma kaaslasega seksiga seonduvaid probleeme ja puudujääke ning on läinud kergema vastupanu teed väljaspool suhet. Samal ajal kui vana hea mugavustsoon on liiga mugav, et sealt lõplukult väljuda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:56

      Eeeeeeee kuidas ma seda nüüd ütlen… See ei ole just suurem asi suhe. Aga kui lihtsalt suhtes olemine on nii oluline, et parem tegeled aastate kaupa oma suhtes kuival olemisega ja mujalt seksi otsimisega, siis noh. Mida ma ikka kostan.

  • Avatar
    Vasta Merks 7. veebruar 2022 at 12:10

    Meie mehega oleme olnud üksteise esimesed ning sekselus koos arenenud. Hea seksi saladuseks ilmselt võibki pidada avameelsust ja tagasisidet – mitte ainult kriitikat, vaid ka kiitust. Nüüd tagasi vaadates võin öelda, et esimesed aastad oli meil ikka halb seks, aga kui paremat pole saanud, siis ei oska nuriseda ka 😀 Iga korraga muutume osavamaks, seks läheb paremaks, proovime pidevalt midagi uut. Kui lapsed on hõivanud meie magamistoa, siis alati on olemas ka vannituba, suurtuba ja köök… Praeguseks oleme koos olnud 9 aastat, meil on kaks imearmast last ning mina küll tunnen, et hoogsamad ajad on veel ees 😀 Enesearendus on samamoodi osa sekselust, sest kui inimene ise ei tea, mida ta tahab ja mis/kus talle meeldib, siis on raske ka teist selles vallas suunata. Ma ei näe, et seksist või oma soovidest rääkimine oleks kuidagi piinlikum kui küsida, mida mees õhtuks süüa soovib, aga see oleneb ilmselt inimestest ja suhetest. Loosis osalen ka hea meelega. Kingikomplekt võib olla uus ja huvitav avastamine.

  • Avatar
    Vasta A4 7. veebruar 2022 at 09:21

    Me räägime alati mehega nendest asjadest. Mitu korda avastanud teda arvutist lugemas, kuidas naisele midagi muud pakkuda ja teha. Ise otsib ja googeldab, et mul max hea oleks ja siis proovime ja kui ei sobi siis noh, vähemalt proovitud ja vaatame edasi. Alati enne on massaaz ja siis edasi😁ise ta tahab nii ja mulle sobib😁 tema eesmärk on alati, et peaasi et mina oleks rahuldatud😁aga lõpuks oleme siiski mõlemad ikka. Väga harva, kui üks meist ilma on jäänud. 1 mänguasi meil on, ka mehe algatusel ostetud. Hea meelega prooviks seda naudingu pakki ja vaataks mida põnevat see meile toob😊

  • Avatar
    Vasta Carmen 7. veebruar 2022 at 08:48

    Olen elukaaslasega 5 aastat koos olnud ja saan öelda, et mõned korrad olen saanud seda korraliku orgasmi aga kuna nüüd oleme esimese lapse ootel siis jääb kartus, äkki ta ei taha mind või äkki mulle ei meeldi enam vahekorras olla 🙄 Natukene vürsti võiks olla veel enne kui beebsu sünnib, ehk siis peale sündi tekib ootus jälle midagi teha 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 15:03

      Seda üldiselt ei juhtu, et mehed ei taha 😀 Enamustel siin vastupidine probleem pigem, hahha 😂

  • Avatar
    Vasta EvaLiisa 7. veebruar 2022 at 05:53

    Osaleksin ka naudingukarbi loosis, sest tundub, et on vaja iseseisvalt oma seksuaalset pinget leevendada. Olen terve elu olnud äärmiselt suure seksi isuga ja hetkel uues suhtes on mul meeletult raske. Olen inimesega pea aasta juba koos olnud, kõik klapib aga ta tahab seksida nii harva. Nädalas kord on minu jaoks liiga vähe. Ma lihtsalt olen väga suure isuga alati olnud, ei saa sinna midagi parata. Mees ütleb, et tema ei vaja nii palju seksi ja ta pole minuga seksi pärast koos. Ma olen ennast magama nutnud tihti, sest kui erutad meest teed talle oraalseksi ja siis ta ütleb, et ta ei taha seksida? Tekib tunne nagu ma pole enam piisav, kas ma pole enam piisavalt atraktiivne. Tunnen, et kui ma ei saa piisavalt seksida siis olen ma tige ja kuri ja ärritun iga asja peale lambist. See pinge sees on nii meeletu. Olen palju mõelnud vibraatori peale ja tõesti oli kunagi 15aastat tagasi šlongi kujuga hiigel peenis aga mingit mõnu sealt ei osanud tooaeg nagu saada. Hetkel tunnengi, et pean mingisuguse abilise endale vaatama, sest vastasel juhul see suhe ei püsi. Inimesed on erineva seksuaalsusega ja ikka täielik jackpot mu meelest kui kõik klapib.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 15:02

      Karm tõde, aga kui te omavahel selles osas ei klapi, siis võib-olla see pole suhe, kus olla. Sest sellised vajadused on väga suur osa elust ja kui ta lihtsalt ei taha ja sina sellepärast vastu tahtmist kuival oled, siis noh. Mõttekoht. Eriti kui veel rohkem kui pool elu ees, siis kas see on elu, mida sa tahad elada…

  • Avatar
    Vasta Myrru 7. veebruar 2022 at 01:36

    Ma olen ikka Kui on õige partner saab avameelselt ja vabalt rääkida oma mõtetest, tunnetest ja soovidest 🙂 Just nii toimib ka minu suhe. Mees soovib ise mind avastada ja uurida, et mis on kõige parem ja mis mulle meeldib. Võiks asja alati veel rohkem vürtsitada selle karbiga. Kõik ei ole ka nii halvasti, kui tundub. Peab ise mõtted õigesse kohta juhtima ja leidma sarnase mõttelaadiga partneri 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 7. veebruar 2022 at 01:00

    Me klapime ja teesklema ei pea aga asi muutus üksluiseks peale lapse sündi. Ostsime küll advendikalendri aga avastamiseks kulus rohkem kui 24 päeva. Enne last oleks ilmselt 24h kulunud. 🤭Võidu korral sooviks raamatut lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 6. veebruar 2022 at 23:58

    Mina vist kuulun ka selle vähemuse sekka, kes saab vahekorra ajal 3-5x orgasmi. Ühtepidi on see tore, aga kui mõni päev see nii kergelt ei käi tekib millegipärast tunne, et peaks seda natuke feikima, et kaaslane end kehvati ei tunneks, sest tema naudib väga minu tulemisi.
    Varasemalt olen olnud ka niisuguses suhtes, kus seks oli minu jaoks pigem vastumeelne, sest tülitsetud sai palju ja tihti sai kuulda ka etteheiteid, miks ma ei taha kui härra tahab. No nii need asjad ei käi ja kui vaimselt poolelt mees naist ei toeta ja elu pigem põrguks oma alkoholilembusega teeb, siis ilmselgelt ei ole ma tema pohmakahommikul valmis kohe voodisse asjatama tormama. Too aeg sai seetõttu ka kiirema lõpetamise eesmärgil enamuse ajast feigitud. Õnneks on see aeg läbi ja uus kaaslane on Mees suure algustähega.

    Sedalaadi mänguasju olen ka juba ammu vaadanud ja soovinud osta, kuid ausalt tunnistades on asi jäänud tegelikult julguse taha – millegipärast tundub mulle endale ikka natuke piinlik niisuguseid asjakesi osta 😅 praegune kaaslane on küll julge proovima erinevaid asju ja viis mind mõnda aega tagasi esimest korda sekspoodi ka, aga ma vist olin terve aja näost punane ja ei julgenud just väga palju häält teha, mida ma päriselt sealt poest osta tahaksin. Sellise karbikese võitmine ilmselt tõestaks, miks niisuguseid mänguasju vaja on ja julgustaks teinekord poes ka julgemalt valima. Kaaslane rõõmustaks päris kindlasti koos minuga 😁

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:53

      Igasugune vahekorrale survestamine on okse. Ükski normaalne mees (ega naine) ei tee oma partnerile nii, seda enam kui kuradi alkovines või pohmas peaga, öööök. Mul on siiralt hea meel, et sa enam selles suhtes pole ja loodan, et üksi teine naine ka mitte.
      Ja sekspoes käimisega on sul küll puhas valehäbi. Ma nt väga soovitan Ulaka Kaunitari poodi. Seal nii chill teenindus, et ma garanteerin, et igasugune imelikkuse tunne kaob täiesti märkamatult 🙂

  • Avatar
    Vasta Tahan jääda anonüümseks 6. veebruar 2022 at 23:48

    No mul sündis teine laps ja ausalt, me mõlemad mehega tahame seksida, aga koguaeg vajab mingi laps tegelemist 😅 ainuke variant on kähkukaid teha, aga mina ei saa nii ruttu lahti😂 äkki see vidin aitaks? 😅👌 ja näiteks, isegi kui ma üksi tahaks tegutseda, siis mu põrisev vibra põriseb nii kõvasti, et raudselt see ärataks kedagi üles vms 🤣🤣🤣🤣 ühesünaga jah, tahaks proovida seda pihuvidinat👌

  • Avatar
    Vasta Kätu 6. veebruar 2022 at 22:55

    Valiksin naudingute karbi 🙂
    Eee… Meil küll kõik hästi, aga alati võiks ju veel paremini olla 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. veebruar 2022 at 22:48

    Postituse peale tellisin kohe miskipärast just raamatu endale. Tundub väga vajalik lugemine ja ootan põnevusega. PS! Rahva Raamatus on hetkel soodukas ka sellel!
    Naudingupakki tahaks ka kindlasti proovida. Kui ei naerata loosiõnn, siis teen ka sellele kohe tellimuse. 🙂

  • Avatar
    Vasta L 6. veebruar 2022 at 22:35

    Mulle meeldis seks. Meeldis nii väga, et vahest mehed ei suutnud sammu pidada. Orgasme väga ei saanud, aga tihti oli nii hea seks, et jalad pärast ei kandnud. Kuid pärast rasedust, mitu kuud oksendamist, sünnitust, õmbluseid ja 3 emakapõletikku pole tahtmisest haisugi. Eks sinna aitasid ka kaasa stress, valu ja vaimne murdumine, peale lapse isa lahkumist. Nüüd, kus olen pidanud olema üksi raseduse, sünnituse ja lapsega, siis ei ole aega seksile mõeldagi. Ausalt öeldes günekoloogi juures käiminegi on kerge trauma. Ma ei kujuta ettegi, kas jõuan kunagi seksi juurde tagasi. Äkki sellest karbikesest oleks abi. Raamat kindlasti tarka infot täis, aga peas jookseb koguaeg 573 asja korraga ringi ning lugemine tundub peaaegu võimatu tegevus hetkel

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:42

      Sa kõlad nagu noor inimene, nii et ma väga loodan, et jõuad ikka seksini tagasi. See annab elule nii palju juurde. Ja kuni õiget meest ootad, siis õnneks on super lelusid ilmas lademetes, nii et ma soovitaks nendega järjest katsetama hakata 🙂

  • Avatar
    Vasta T 6. veebruar 2022 at 22:32

    Oma mehega on seks midagi imelist- ausalt, me saame samal ajal ja see juba on eriline, mida paljudel ei juhtu. Küll aga peab ta sisse laskma, see annab selle viimase surina🤭😅. Ja mees saab väga hästi aru kui ma ei saa, ei oskaks varjata. Leian et omavaheline rääkimine on vajalik. Ja ega me kohe algusest nii prod ei olnud. Ikka katsetad, kuni leiad selle õige.. aga mänguasja oleks ikka vaja, sest ma tahan palju rohkem kui mehel kahjuks aega on ja laste olemasolu mängib ka ikka rolli.
    Ennem oma meest arvasin, et ju siis ei saagi. Nüüd tagantjärgi võin küll julgelt öelda, et mul on suurus oluline, sest ta peab ikka alati hästi sügavale lükkama ja kui ma ei ütleks seda talle siis ta ei julgekski, sest arvab et teeb haiget. Nii et suhtlus on niiii oluline!! Ja kui sa seda ei tee, siis kas see on õige suhe? Aga jaa ma hoian kõiki pöidlaid ristis, sest mu oma sõrm ei jõua nii palju tööd teha, nagu mina tahaks😁

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:40

      Naiss! Selliseid asju kohe lust lugeda, et kellelgi nii hästi ka 😄

  • Avatar
    Vasta Meko 6. veebruar 2022 at 22:24

    Mina pole kunagi teeselnud ja olen kohe suhte alguses välja öelnud, et mina ei saa kui ainult abiga. Ja see pole kunagi probleem olnud. Nüüd olen oma kaasaga üle 10 a koos olnud ja mäletan hästi seda, kui välja öeldud sai. Siis olime noored ja ta veidi kohkus, sest polnud kunagi sellele mõelnud ja enne käis suvakad “maha ja taha”. Õnneks sellistel teemadel oleme hästi palju rääkinud ja meie seksuaalne klapp on parim. Tõesti meil klapib. Raske oli siis, kui mees ei suutnud teha raseduste ajal, kui suur kõht ees. Tema isiklik kiiks. Ja eks peale sünnitust läks ka aega mul, et tagasi reele saada, aga hetkel kõik väga hästi … Kui välja arvata, et niisama see ei tule.
    Aga meil oma asend, kuidas saan kõige lihtsamini (tema abiga) ja nii ongi alati, et enne mina ja siis tema! Me ei tee kunagi nii, et mina enne ei saaks. See on raudpolt KINDEL! 🤩
    Sooviksin osaleda lelu loosis, sest ainult 1 küll on, Rabbit, aga vana ja niru juba. Tõesti juba 8 aastat vist😂 just rääkisime, et peaksime midagi uut vaatama. Nii väga soovin!!!!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:39

      Hahha see 8-aastane jänes tahab ehk tõesti peale nii pikka teenistust pensile ära minna 😀 Tagumine aeg miskit uuemat hankida 😄

  • Avatar
    Vasta M 6. veebruar 2022 at 22:23

    Ma olen meie peres see, kes rohkem seksi tahab ja mees pigem hoidub sellest. Küll on vabandus, et väainud ja peab tööl käima ja laps (1a8k) on kodus jne..
    Noh, nüüd laps käib lasteaias ja vabal päeval ju tegelikult oleks rahulikult aega, aga ma ei teagi, mis ta mõtleb. Oleme sellest ka rääkinud ja endale olen ostnud väikese vibraatori, aga minu jaoks pole see ikka see, mis koos mehega.
    Seda naudingukarpi prooviks küll, ehk läheb mehe jaoks ka see tegevus paremaks. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:38

      Võib-olla tal stressirohke periood (kui varem on teil vajadused rohkem klappinud?), aga võib-olla sa tahadki rohkem kui tema. Eks peate suhtlema sel teemal omavahel. Natuke nadi teadmatuses olla ja endale vb ette kujutama hakata lõpuks, et viga sinus vms. Aju kipub tühimikke täitma, parem sellest hoiduda ja asi lahti rääkida.

  • Avatar
    Vasta V 6. veebruar 2022 at 22:22

    tere

    Olen ka 3 lapse ema Ja mitte kohe 3i ole neid vajadusi hea kui korra nädalas tulevad vahest ple sedagi mitu nädalat isegi kuud. ja sellep ka suhete mul suht piiril vahest kuna seksuaalsel ei toimi ja nu mitte ei oska toimima ka panna kui lihtsalt ple seda tahtmist.
    mida soovitaksite et kasvõi midagi toimiks või tõesti ongi mu keha selline mis lihtsalt bloki vagekorda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:36

      Tead ma ei ole vist piisavalt asjatundja, et siin mingeid selliseid nõuandeid jagada, aga guugelda ja proovi leida keegi, kes päriselt teab ja oskab öelda, mis teha.

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. veebruar 2022 at 22:21

    Nagu enamused naised ma olen ka Samas paadis et raske on jõuda orgasmini. Ma siiski naudin seksi aga väike lisa abi või teadmine kuidas sinna jõuda kuluks igati ära. See raamat kõlab nagu aamen kirikus igati vajalik. 😆

  • Avatar
    Vasta L 6. veebruar 2022 at 20:57

    Kuna orgasmi saamisega raskusi ja seksiks polegi aega ega tahtmist viimasel ajal, valiksin komplekti.

  • Avatar
    Vasta Sirts 6. veebruar 2022 at 20:45

    Seda karbikest prooviks küll🙌

  • Avatar
    Vasta Ann 6. veebruar 2022 at 19:57

    See naudingupakk tundub väga huvitav ja kui võitma ei peaks, siis tellin ise 🙄

  • Avatar
    Vasta Anu 6. veebruar 2022 at 19:39

    Ma niimoodi feikinud ei ole aga praeguse elukaaslasega on täiesti teisiti kui varem, st mul on keset seksi värinad jne, mis on nõrgemad kui orgasm aga sellised mõnulained käivad üle. Ja kui ta mu kliitoriga tegeleb, siis tuleb see päris orgasm aga ta jätkab ning kui vanas suhtes ei lasknud siis rohkem toimetada, siis praegu vaatan ja ootan, kas sellest jätkutegevusest tuleb veel midagi või ei. Vahel ma mõtlen, et ehk ta ei tee mu kehareaktsioonidel vahet?
    Aga mul on Lelo Sila, mis on päris hea aga kuulu järgi tundub, et Sona või Sona Cruise oleks parem. Mida Sa soovitaksid? Igatahes peaks katsetama veel teistsuguseid mänguasju.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:27

      Sila on mu lemmik, aga julgen kinnitada, et sa ei pettu ka Lelo teistes toodetes. Ise alustaksin odavamatest ja liiguksin edasi. Noh nagu ma tegin ka tegelt 😀 Need lähevad järgemööda järjest paremaks, aga super head on absull kõik 😄

  • Avatar
    Vasta Marju 6. veebruar 2022 at 19:20

    Sooviksin naudingukarpi 🙂
    Avastasin alles paar aastat tagasi, et seks võib olla fantastiline mitte hea 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:24

      ❤️

  • Avatar
    Vasta P. 6. veebruar 2022 at 18:49

    Neil vähestel kordadel, kui olen pidanud teesklema, pole ma seda küll teinud selleks, et mitte “kehvem olla”, vaid et mees end kehvasti ei tunneks, et tal ei õnnestu mind taevastesse lennutada. Sest neil kordadel olen alati teadnud, et asi pole mitte mehes, ta just on teinud endast kõik mis suutis, ag alihtsalt mõnikord on mingi seisund või ma ei tea mis asi, et tee mis tahad, ei õnnestu mehega, kuigi endalgi mul võib tahtmine suur olla. Neil kordadel ei aita isegi niisama ise masturbeerimine. Ja mõnikord jääb hätta isegi lelo, mis enamjaolt suudab oma töö suht ruttu ära teha. Samas kui ma ikka absull teeselda ei viitsi, olengi öelnud, et ma seekord jään ilma, sest et noh.. lihtsalt vale päev vist, aga vähemalt tegevus ise on siiski nauditav.

    Ma olen ka üks neist, kel pärast lapsi lihtsalt ei ole mitte mingitki tunnet enam alles :/ No ei ole see päris seks enam üldse nauditav. Samas kui mänguasjadega fantaseerin ikka ju päris olukordadest. Paraku päris seks on iga kord lihtsalt pettumus. Muidugi kõig emuu seas, mis suhet on räsinud, on ka olematu seks oma jälje jätnud. Kõige hullem on see, et ma pelgan isegi nt uue potentsiaalse kaaslasega seksini jõuda, sest ei taha pettuda….. A noh. Kui eproovi, ei saagi teadma. Nõme olukord on igatahes..

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:24

      Eks see seks ole paljuski peas kinni. Ega ma mingi teadlane ei ole, aga pakuks, et kui vaimsed teemad lahti harutad, läheb seksiga ka paremaks.

  • Avatar
    Vasta T. 6. veebruar 2022 at 18:40

    Mul ka mõned on kuid siiski miskit uut ikkagi vaja, vaheldust just. Usun, et see raamat võib selles palju aidata ja kindlasti ka uus mänguasi tooks vürtsi juurde. Õnneks mehele meeldib uusi asju proovida ja nõus kuulama ja tegema kõik, et tuleks soovitud tulemus.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 6. veebruar 2022 at 17:41

    Ma olen 3-kuuse poisi ema, ja mina kaaaaa ei suutnud ära oodata millal seksida saab😅😅😅 sest juba raseduse ajal meil oli see raskendatud, sest mu köht oli igal pool ees ja ei saand mingit mugavat poosi jnejne, niiet mingi kaks kuud enne sünnitust vajus lihtsalt kuidagi ära 🥲 ja oiiii kui ma esimest korda peale sünnitust seksi sain…*heaven, I’m in heaven*

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:22

      🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 6. veebruar 2022 at 17:13

    Ma tahaks seda raamatut, sest karbi osas sain juba vareminfluentsitud ja on olemas 😀

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 6. veebruar 2022 at 16:52

    Olen ise hüpnoositerapeut ja järjest rohkem naisi pöördub teraapiasse et just leida üles oma kadunud seksuaalsus. Praegu tundub see väga teema olevat ja tubli Mallukas et sellest teemast räägid. Loodame et julgustad paljusid naisi tegelema oma murega et nad saaksid nautida elu ja seksi😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:18

      Ma loodan sama, oleks tuus kui seda probleemi vähem oleks.

  • Avatar
    Vasta Liisu 6. veebruar 2022 at 16:42

    Ma ei tea, kas see on stressist (õigemini kas mul on stress) või milles asi, aga millegi pärast peale laste saamist ei ole ma eriti aldis seksima. Kuidagi üldse pole isu j tahtmist ja seda mõtet, et õhtul kui lapsed lõpuks magama saadud on, veel mehega voodis hullama hakata… Seda mõtet ei suuda ma vahel üldse taluda. Ja olen minagi väga tihti tabanud end mõttelt, et teen seda, sest Tema tahab ja ootan ära, kuni ta lõpetab ja noh siis ütlen et “ah, mul ikka täna ei tule” või midagi sellist. Et noh ..kanntan vaikselt ära kuni temaga on korras, siis saab magama minna lõpuks.
    Ja meil on mänguasju ka, aga kuna meil väike elamine, siis pisem magab meiega samas toas, seega peab vaikselt olema, siis nagu ei kutsu väga “mängima” ka. Sest noh, niimoodi ei saa väga nautida, kui kuklas tiksub mõte “ole tasa, muidu lapsed ärkavad”…

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:15

      Tead väikeste lastega üldse see, et päeva jooksul annad vaimselt ja füüsiliselt nii palju endast ära, et lihtsalt polegi enam järel midagi õhtuks. Tahaks lihtsalt oma aega ja tunnike vaikust. Pluss naistel see ka, et kui mingi stressipojake, siis essa asjana kohe seksiisu läinud. Meestel suht vastupidi, et seks aitab stressist jms üle olla. Keeruline see värk.

  • Avatar
    Vasta Janeli 6. veebruar 2022 at 16:36

    Hetkel mehega tahame katsetada erinevaid vibraatoreid, muid lelusid, erinevate omadustega libesteid. Veidike värskust voodiellu

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:13

      Õiged mõtted, värskus voodielus on ainult hea!

  • Avatar
    Vasta Ruth 6. veebruar 2022 at 16:35

    Minu jaoks pole seks üldse oluline, ma ei tunne sellest puudust ega vajadust selle järgi, mees aga vastupidi koguaeg tahaks. Eks leiame kuldse kesktee. Võibolla olen ma lihtsalt imelik, erinevaid partnereid olnud ka aga mu arust kõik samamoodi olnud… Aga naudingukarpi võiks uudistada küll.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:10

      See on reaalne asi, et teie vajadused ongi skaala eri otstes. Tegelt oleks hea, kui need oleks ikka suht lähestikku, muidu on paratamatult keegi rahulolematu. Aga noh. Kuni suudate kompromisse teha, seni vist toimib I guess…

  • Avatar
    Vasta Keili 6. veebruar 2022 at 16:33

    Huvitav tõesti, et ikka tunneme seksiteemadel rääkides end ebamugavalt. Ja seda ka oma partneriga tehes.
    Iseenesest saan ülikiiresti orgasmi, aga seda juhul kui olen mõtetega kohal. Aga tihti on nii, et mõtted ei lase olla ja mees jõuab väga kiiresti juba peaaegu õnneliku lõpuni kui mul alles hakkab mingi tunne tekkima ja siis olen solvunud. Võiks ju siis midagi ette võtta… aga ei. Seetõttu tunnen end mina kehvasti ja mehel ei ole ju siis ka erilist rõõmu kui naine kõrval põrnitseb.

    Olen 36 aastane kahe peaaegu teismeliste noormeeste ema. Mul on olnud ainult üks sekspartner.
    Kogu aeg on tunne, et tahaks midagi uut kogeda… aga mida? Armastan palju lugeda ja nagu ise teate siis romaanides on palju huvitavaid kirjeldusi mida võiks ju isegi kogeda. Kahjuks minu mees ei armasta lugeda ja seetõttu ta ka ei saa teada mis mõtted või soovid minu peas on. Ja kui siis läheb asjatamiseks… on mul nägemus, aga ma ei oska (loe ei julge) oma soove kõva jäälega välja öelda. Ja siis tekib trots ning pahameel. Mees ei saa aru mida ma tahan ka minu arvates on mees arusaamatu ning koba, sest ta ei tee nagu ma ette kujutan. Aga jaa… mehed ei ole ju selgeltnägijad… niikaua kui me ei julge omavatel rääkida… siis ei juhtugi midagi.
    Muide… kui seksimise ajal kogu aeg rääkida…? Siis olen kamandaja… niigi olen ja siis voodis ka veel 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:09

      Eks kui nii kaua ühe inimesega koos olnud, siis tekivad mingid kindlad viisid, kuidas seks käib. Juba tead ette pm, mis järgmisena tuleb. Ma soovitaks kaasata lelusid, uusi kohti seksimiseks, rääkida ootustest ja fantaasiatest. Sa oled veel noor inimene, seks ei peaks nii stagneerunud asi olema su jaoks.

  • Avatar
    Vasta Kadri 6. veebruar 2022 at 16:21

    Mõned korrad on tulnud ette, et teesklen, aga õige juhendamise peale saab ikka orgasmi, vähene tutvus ka selle taga, vaja veel harjunist üksteisega. Soovin osaleda ka naudingukarbi loosis, pole ühtegi vidinakest kodus

  • Avatar
    Vasta Janely 6. veebruar 2022 at 16:09

    Sa siin kuskil ütlesid, et pole kohanud meest, kes alasti naise puhul esimese asjana mõtleks, palju ta kaalus juurde on võtnud. Ma tean ühte sellist: mu eks. Seksuaalelu kannatas ka selle all meeletult. 😀 Praegusele kaaslasele pidin ise õpetama ja seletama, et puhtalt sisse-välja mind lõpuni ei vii, tuleb rohkem vaeva näha ja no pärast seda kunagi pole probleemi olnud ka, mind kunagi ilma ei jäeta. 😀
    Osalen paki loosimises ka 😏

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:03

      Öäk. Su eksmees. Tore, et nüüd kõik toimib 😌

  • Avatar
    Vasta L. 6. veebruar 2022 at 16:01

    Naudingukarpi sooviks 🙂 see on asi mida tuleb arutada. Kunagi oli üks lahmakas vibraator aga see sai likvideeritud sest ei sobinud mulle 🙂 hetkel ilma vibraatorita kui õnneks mehega leidsime viisi kuidas ka mina orgasmi saan 😉 katsetamise ja suhtluse teema puhtalt 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:02

      Katsetamine ja omavahel suhtlemine paistavad läbivalt toimivad taktikad olevat, tore et teilgi 😄

  • Avatar
    Vasta Hmm 6. veebruar 2022 at 15:42

    Esimeses suhtes ei lubanud mees mul ühtegi vibraatorit osta, sest siis ei taha ma teda enam üldse. Hmm.. võib öelda, et see võimalus oli täiesti olemas 😀. Ta lihtsalt oli kohutav voodis. Olime koos 12 aastat ja sellest ajast ma arvan, et 1,5 aastat kokku sain mina orgasmi. Ülejäänud aja olin võimas näitleja 🙈.
    Teises suhtes läks natukene aega ja siis ei olnud ühtegi korda kui mina poleks orgasmini jõudnud. Ta lihtsalt teadis mida teeb ja kuidas teeb. Võimas tunne on 3x järjest lõpuni jõuda.
    Tema kinkis mulle ka minu esimese vibraatori, sest naistepäev oli ja lilli talle kinkida ei meeldi 😀. Seejärel ostsin ise pisikese vibraatori ja seda saime koos nautida.
    Viimane kaaslane oli hästi avatud kõigele ja rääkisime omavahel palju, et kuidas on hea ja kuidas ei ole. Õppisime teineteist pidevalt puudutuste kaudu tundma.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:01

      Partnerile iseenda ebakindluse tõttu voodilelusid keelata on ikka mega turnoff, hea, et sellisest mehest lahti said 🥲

      • Avatar
        Vasta Hmm 9. veebruar 2022 at 22:59

        Esimene partner oli ja ilmselt on ka täna omamoodi frukt.
        Temaga koos oli seks kohustus. Ma ei nautinud seda 70-80% ajast ning lasin tal lihtsalt ennast rahuldada, sest ma ju pidin. Olin noor ja ei osanud enda eest seista. Täna ma sellisel moel ennast ära kasutada ei laseks. Kohutavalt valus on kui endal isu ei ole aga mees tahab 😔.
        Igatahes olen õnnelik, et enam niimoodi kannatama ei pea.

        • Mallu
          Vasta Mallu 10. veebruar 2022 at 01:32

          Väkk kui vastik. Tore tõesti, et sa enam siukest asja kannatama ei pea 😕

  • Avatar
    Vasta Kris 6. veebruar 2022 at 15:29

    Uu, mina isaleks ja võidu korral sooviks seda pakki. Raamatud ei ole päris minu teema 🙃 Aga mul kehaga läbisaamine väga kõikuv- just peale laste saamist. Esimene sünnitus oli konkreetselt trauma mu kehale ja mõistusele ja sellest taastumine oli pikk. Mehega oli intiimsus null ja vähemalt aasta ei olnud seksist juttugi. Aga vastu pidasime. Mees suutis mind lõpuks ikkagi veenda oma helluse ja tähelepanelikkuse ja asjadega ❤️ Teised sünnitused on lihtsamalt läinud aga kehaga on ikka korralik laastamistöö toimunud ja no.. lastetaaegsest enesekindlusest ja enesega rahulolust pole väga palju järel. Siiski, praeguseks olen meie sekseluga ikkagi rahul. Mees on aktiivsem pool ja leiutab igasugu asju, et meil ja mul oleks hea ja olen selle eest talle lõputult tänulik ☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 13:59

      Hea mees sul 🙂

  • Avatar
    Vasta P 6. veebruar 2022 at 15:26

    Esimene aasta oli seks juba erutav sellepärast, et palju oli avastamist ja ennast kellelegi nii intiimselt avada, see on kuidagi kirjeldamatu kogemus. Aga see oli hea, mitte super. ( ei olnud orgasme) Teine aasta olime teinetesiega juba, et harjunud. Seks oli hea, aga mitte super.(polnud orgasme) Ja siis PÕMM! hakkasime avameelselt seksist omavahel rääkima. Naersime voodis, kui miski isegi piinlik oli ja võtsime vabalt. Keskendusime teineteisele rohkem ja alates sellest ON SEE SUPER! Tõime tuppa mänge, rääkisime seksi ajal. Vibraatorit ma kordagi üksinda kasutanud ei ole, kui aus olla. Aga mul on neid kodus kaks . Lisaks veel mingeid erinevaid vidinaid. Kasutame neid koos voodis, aga mitte koguaeg. Selle ähkimise ja puhkimisega oleme saanud endale kaks last. 😀 Aga See ei ole ka nagu probleeme meie sekielule toonud. Ikka leiame aega, et midagi vallatut koos teha, mõned korrad nädalas. Ma mäletan, et algul oli mees selline, et 5 minutit ja kõik. aga nüüd oskab ta enda keha üle kontrolli mitte nii kiiresti kaotada ja teeb pause tegeledes minuga. Muidugi on ka kähkukaid. need on erutavad ja ma ei tunne ennast ka halvasti, kui mina koguaeg ei lõpeta. enamus ajast ikka teen seda. Ma arvan, et paljud ei peagi stressama , kui see kohe ei toimu. Ma arvan, et aeg võib palju muuta. Aga tuleb ka enda hirmudest üle olla ja rääkida, endaga ja mehega vaeva näha. 😀 nüüd juba 6 aastat olen ma mega rahul sellega ! 😀 Ja see naudingu karp tooks ehk veel särtsu meile juurde. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 13:57

      Tore lugeda kohe, et ajapikku avameelsemaks olete muutunud ja sellega voodielus ainult võitnud, naiss! 😃

  • Avatar
    Vasta Anni 6. veebruar 2022 at 15:26

    Me oleme mehega 15 aastat koos olnud ja meil käib ka hooti aga pigem ikka rohkem kui keskmised paarid oleme me seksinud ,nii palju vähemalt kui ma teistega olen rääkinud ,on aeg kus päevas teeme mitu korda ja siis teine nädal teeme 3 korda . Meil olemas mänguasjad aga no kes siis uutest asjadest ära ütleks :)minul tuli peale sünnitust kohe isu tagasi ja ma tahan isegi siis seksi kui riius oleme siis panen nagu korraks riiu pausile ja peale seksi olen riius edasi ,kes siis heast seksist mingi riiu pärast ilma jääb 😀
    osalen naudingukarbi loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kiss 6. veebruar 2022 at 15:17

    Oi issand sellest võiks eepose kirjutada…😂
    Olen oma 29 eluaastast viimased 13 aastat olnud suhtes,ühe sama mehega ofc.😂 Selle aja jooksul on seksis olnud igasuguseid perioode,verinoortena oli aegu,kus ööpäeva jooksul sai 9 korda seksitud. Olgem ausad,olen ka mina üks neist kellel orgasm kergelt ei tule ja aegade jooksul on ette tulnud ka teeseldud orgasmi,lihtsalt halastusest,sest ta on niiiii väga püüdnud ja ta on mul väga kriitiline enese suhtes . Aga üldjuhul siiski teesklust ei ole,seks on käinud tõusude ja mõõnadena meie suhtes,kuid eks see ole loogiline ka. Hetkel on kõik tõusuteel ja seda just sp,et me oleme justkui taas armunud,avastame teineteist ja seda kui väga me siiski teineteist armastame ja see fiiling annab seksile tohutult juurde. Vestluseid on meil ikka maha peetud selle aja jooksul ja kindlasti tänu sellele me nii hästi teamegi mis teineteisele meeldib ja kuidas üksteist üles kütta. Mänguasju meil leidub ja erinevaid. 5-6 aastat tagasi oli mees algul küll korra solvunud,et noh,tundis end vähem mehena,kuna mänguasju proovida tahtsin,kuid sellest saime kiirelt üle. Hetkel on kõik nii super,vahest teeme lastevaba nädalavahetuse,et teineteisele intiimselt aega pühendada ja see annab väga palju juurde suhte toimimisele. Võidu puhul valiksin naudingukarbi.🤭

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 13:53

      Naiss, tore kuulda, et ka pikaajalistes suhetes kõik vabalt toimida saab, kui asju teadlikult mitte unarusse jätta. Tublid noored! 😃

  • Avatar
    Vasta Merru 6. veebruar 2022 at 15:14

    Naudingu karpi sooviks küll ❤️
    Olen mehega koos olnud juba kohe 7a, alguses olime nagu takkad üksteise küljes.
    Nüüd kui esimene laps on juba 2a, ja peagi teine tulemas, siis mina pean tunnistama täitsa ausalt, et mina ei saa orgasmi ilma mänguasjadeta. Ma ei tea mis juhtus.. aga väga raske on mehega vahekorras olla, kui sa juba eos tunned, et su Yoni ei tee täna jälle koostööd😔
    Mees väga tihti rõhutab, et tähtis on minul tullla- tema on ju mees meestel läheb see asi kiiremini.
    Vahepeal on isegi tuju täitsa null, kui ma näen, et mees tahab, aga ma ei suuda talle pakkuda seda mida ta soovib- näha tulemas mind. Ja see annab korraliku põntsu voodielule.
    Oleme kasutanud ühte mänguasja aga see oli nii halb, et isu kadus ära😂.
    Tegelikult need mänguasjad ei ole ns siia maailma leiutatud, ja tore kui ka paarisuhtes seda koos voodis kasutatakse. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 13:51

      Ma usun, et väga paljudel see teema, et pärast lapsi asjad keerulisemad jne. Eks sellega tuleb teadlikult tegeleda, õnneks tänapäeval nii palju abivahendeid, millega voodielu huvitavamaks teha 😃

  • Avatar
    Vasta Liivi 6. veebruar 2022 at 15:08

    Lisaksin enda kogemusest juurde, et kui selline minivibraator ei muuda kõike paremaks, siis tasub proovida õhu- või helilainetel töötavaid stimulaatoreid. Minule vibratsioon eriti ei mõju. Soodsamate mänguasjade vibratsioon on täielik kliitori surm, Lelo Gigi veel midagi teeb, aga tulemus on siiski lahja, poolik, ei midagi erilist. Hoopis teine lugu on Lelo Sona, Enigma ja Womanizer Premiumiga. Kui neile hammas peale ei hakka, siis Satisfyer on proovimiseks taskukohasem. Minule tundub küll lahjem ja esimene eelistus see mul ei ole, aga siiski toimib. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 13:48

      No just, selleks, et teada, mis toimib, tuleb proovida 😃 Inimesed ja nende tundlikkus erinev.

  • Avatar
    Vasta L 6. veebruar 2022 at 15:04

    No minu käitumine annab küll igati mōista, kas saan või ei, nii et terve selle armee juures pole küll keegi seda veel küsima pidanud. Ja ei ole ilma ka jäänud, sest seks on eneserahuldamine, kasutades selleks teist inimest, ei oota, et mees peaks mind rahuldama.

  • Avatar
    Vasta Merje 6. veebruar 2022 at 15:01

    Ma ei saa aru naistest, kes ütlevad et neil ei ole mingit vibraatorit vaja, piisab mehest? Kas te siis omaette ei hullagi, ainult mehega? Tundub, et mõndade jaoks on eneserahuldamine nii tabu teema. Siin lugedes on ikka kurb lugeda, kui koos on oldud 10 aastat ja ainult 1 korra saadud orgasm, ja ei julgeta veel rääkida… No jeesus, see on ju üks tähtsamaid asju, millest TULEKS rääkida, mitte vaikida.
    Aga kellel pole isu, soovitaks proovida muid kohti, peale magamistoa voodi. Jah, kui päris väga ekstreemseks ei julge minna, siis kasvõi hotellis, saab korrakski koduseinte vahelt välja. Arvestades, kuidas keskmine Eesti paar teeb (pimedas ja teki all), siis ei imesta, et väga ei taheta teha, kuna põnevus justkui puuduks.

    • Avatar
      Vasta Siret 6. veebruar 2022 at 16:00

      Mul tekib sellise jutu peale küsimus, et mida sa sööd, et nii tark oled ja täpselt tead, et keskmine paar teeb pimedas ja teki all ning milline on keskmine paar?

  • Avatar
    Vasta Marju 6. veebruar 2022 at 14:59

    No peale sünnitust on ikka raske tagasi sama tihedalt seksida nagu enne rasedust/sünnitust. Mul oli ikka konkreetne blokk sellega pikka aega. Liht tundsin et kui laps koguaeg seal rinna otsas rippus ja max tähelepanu sai siis kuidagi mu energia seda lähedust veel kellegile pakkuda.. oli liht otsas. Polnud kusagilt seda võtta. Aga olen nõus, naise erutus hakkab juba ajutasemel pihta. Kui ikka hommikul juba mingi teema/vaidlus pihta hakkab ega siis õhtul ei toimu midagi, eriti kui see jääb lahendamata või kordub koguaeg uuesti ja uuesti.

  • Avatar
    Vasta Anni 6. veebruar 2022 at 14:44

    Naudingukarpi sooviks küll! Mehega küll väga hea klapp, aga vahel tahaks natuke lisastimulatsiooni juurde

  • Avatar
    Vasta Liisukas 6. veebruar 2022 at 14:40

    Peale seda, kui 2 aastat tagasi lahutasin, siis mõtlesin küll, et kas on võimalik, et harjud kellegi uuega nii ära, et ta saaks aru, mis just mulle meeldib – aga on küll 🙂 Ma arvan, et läks mingi pool aastat muidugi aega, aga on veel avastamisrõõmu. Siiski, rääkida, kuidas ja mismoodi, ikkagi tundub natuke imelik, sest kaaslane, krt, on selline, et ei räägi üldse sellistest asjadest. Ja kui ma peaks selle teemaks võtma, siis ma tunnen, et ta ilmselt tunneb ennast halvasti. Et siis ootan lihtsalt, et vahest millegagi üllatatakse. Kuna näeme siiski harva, siis vahest tunnen, et naudingutest jääb puudu, seega see pisike peopessa mahtuv vidin võiks ju olla küll voodi kõrval sahtlis 🙂

  • Avatar
    Vasta G. 6. veebruar 2022 at 14:33

    Ma küll alles noor veel, aga pole vist kordagi veel sellist lõplikku orgasmi saanud. Nagu keegi siin ka ütles, siis võibolla ma selle lihtsalt enda jaoks nii palju rohkemaks mõelnud, aga no nüüd ei teagi. Muidugi on see tõsiasi, et mõlemad partnerid, kes mul on olnud, mõlema jaoks olen ma esimene olnud ja kogemust ju erilist pole. Hetkel nüüd jälle vallaline ja tahaks kõigepealt ise leida enda jaoks selle, mis mulle sobib ja meeldib ja siis vaataks, kas mõni mees ka seda mulle pakkuda suudab. Osalen naudingupaki loosis.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 14:51

      Usu mind, kui sa saad orgasmi, siis sa TEAD 😀 See pole selline umbmäärane asi 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 6. veebruar 2022 at 14:32

    Ma loen hetkel seda raamatut just nimelt kuna tundsin ka ebakindlalt ennast ja iga leht edasi mõtlen, et tõesti kõik peaks seda lugema. Loomulikult eriti naised, kes tunnevad ebakindlust ja ka need naised, kes on enesekindlad. Kohustuslik meeste seas, kelle meelest porno on normaalne, et õpetada kuidas meie kehad päriselt toimivad.
    Kuna raamat juba on siis valiks teise variandi, et ise ka õppida ja leida uusi väljundeid.

  • Avatar
    Vasta Liisuke 6. veebruar 2022 at 14:24

    Oleme mehega koos olnud 10a ja pean tunnistama, et olen selle aja jooksul ainult 1 korra orgasmi saanud. Kuulun ka nende naiste hulka, kellel raske orgasmi saada, vaginaalset pole ka kunagi saanud. Nüüd kui meil kaks väikest last, on seks veel eriti tahaplaanile jäänud ja mind pole see ausalt öeldes juba aastaid huvitanud. Tänu sinule Mallukas, ostsin ka endale Lelo Sona ja sellega saan võrratuid orgasme, kuid mehele ma pole julgenud sellest vidinast rääkida ja üldse tundub seksist rääkimine mulle tabuna. Tean, et peaksime selle teema tõsiselt ette võtma, aga ei tea kust alustada.

    • Avatar
      Vasta Merje 6. veebruar 2022 at 15:06

      Sorry, aga see tundub täielik ajaraiskamine…Mida on sul karta, kui suu lahti teed?

      • Mallu
        Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 13:45

        Eks teoorias on lihtne rääkida, aga ma kujutan ette, et kui minna mehele ütlema, et pole 10a midagi tundnud pm, siis ega see talle ka tore pole. Mis ei tähenda, et ei peaks rääkima – kindlasti peaks. Aga jah, ei oskagi soovitada, mis nurga alt seda hea teha oleks…

    • Avatar
      Vasta Liisuke 6. veebruar 2022 at 15:24

      PS! Seda raamatut sooviks küll väga väga võita ❤️

    • Avatar
      Vasta M. 6. veebruar 2022 at 17:45

      Ei ole lihtne see asi. Ma olen vaginaalselt orgasmi saanud ainult 1 korra elus. See oli väga võimas tunne! Praeguse mehega saan teinekord kliitori orgasmi, aga mitte sugugi alati. Omaette on see kindlustatud. Nii et väike naudingupakike kuluks ära küll

  • Avatar
    Vasta Liis 6. veebruar 2022 at 14:18

    Eks kõigil on halvemaid ja paremaid aegu, aga vahel on tõesti nii, et no apsull ei viitsi.. Kusjuures ise ka ei tea miks, sest halva seksi üle ma küll kurta ei saa, pigem vastupidi 🤷‍♀️
    Ühtegi voodilelu kasutanud pole, saab ilma nendetagi, aga sama võiks ju olla see naudingu karbike öökapi sahtlis, kindlasti prooviks kui juba olemas oleks 😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 14:20

      Jaa, meil on ka kunagi sõbrannadega see jutuajamine olnud, et MIKS on sellised perioodid, kus nagu absull ei viitsi ja ei taha, aga kui juba pihta hakkab, siis mõtled, et wtf, MIKS ma ei tahtnud 😀

  • Avatar
    Vasta Anu 6. veebruar 2022 at 14:17

    Stress ja lapsed on vahel ikka nö piduriks, aga minul on natuke teistpidine probleem 🙂 mis pole ju probleem, aga ikkagi 🙂

    Kuna mina saan reaalselt kesmiselt 3-5 orgasmi vahekorra ajal, siis mees seda alati eeldabki. Vahel tahaks lûhikest seksi ja kaisus uinuda, aga mees tahaks pikalt, et ma ikka korduvalt tuleks..

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 14:21

      Eks see meestele mingi “kõva mehe värk” tunne vist 😀 Aga tee suu lahti ja ütle, et kallis, täna annan ma sulle 5 min ja siis keeran magama 😀

  • Avatar
    Vasta X 6. veebruar 2022 at 14:01

    See naudingupakk tundub väga huvitav ja kui võitma ei peaks, siis tellin ise 😀 Ma ka ei saa ns seda orgasmi kätte, ikka abi vaja. Mehe pealt ka näha, et ta veidi kurb kui mina ei saa orgasmi, ta tunneb et ta ei tee midagi piisavalt. Aga ausalt ta nii tubli, teeme foreplayd ja muid värke, aga mul midagi veel vaja 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 14:17

      Ütleme nii, et ega see pakk mööda külge tõesti maha ei jookse 😀

  • Avatar
    Vasta Ananass 6. veebruar 2022 at 13:59

    Kui siit blogist selle teemaliste postituste alt saab enamjaolt lugeda, kuidas inimestel kohe üldse ei õnnestunud ja ei õnnestunud ja siis järsku saadi jonksu ja nüüd kõik wow, siis mingi ime läbi mul vastupidi. Voodielu alustades tulin pmst puudutuse peale. Nüüd aastaid hiljem orgasm isegi ei terenda silmeees. Pea võttis üle? Hea meelega loeksin seda raamatut, äkki saaksin paremini aru, mis muga toimub.

  • Avatar
    Vasta Kätz 6. veebruar 2022 at 13:55

    Me saame elukaaslasega absoluutselt kõik seksiteemad räägitud avameelselt, kellele mis meeldib, mida tahaks katsetada jne, teisiti ei kujutaks ettegi kui peaks feikima miskit.
    Oleksin huvitatud raamatust.

  • Avatar
    Vasta M. 6. veebruar 2022 at 13:47

    Meil just vastupidi läks voodielu peale esimese lapse sündi palju põnevamaks. Eks peale sünnitust oli tõesti nii 2 kuud paast aga vaikselt saime rajale tagasi. Ei läinud kaua kui taipasime, et tegelikult õhtuti tahaks lihtsalt patja vajuda… ning ei teinud ka kergemaks asjaolu, et laps ärkas õhtul tihedalt. Tuli leida muu lahendus, et paarisuhe toimiks. Hakkasime ära kasutama lapse lõunaune aegu (mees tuli nt koju lõunale 😏) no täielik gamechanger! Laps magas õues, seega meie teda ei häirinud ja kogu maja oli meie päralt! Hiljuti soetasime mänguasju ning ka see on tase omaette 😉
    Kui õnn naeratab, siis sooviks naudingupakki.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:48

      Ma ei tea miks, sest sa võõras inimene, aga mul kohe tuli heldinud naeratus näkku, kui su kommmentaari lugesin 😀 You go guys! 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 6. veebruar 2022 at 13:46

    Oi, ma aastaid arvasin, et ma ei saagi lihtsalt orgasme. Siis aastaid mõtlesin, et äkki see mida ma tunnen ongi orgasm aga ma ise olen endale selle palju meeldivamaks mõelnud. Ma olen praeguse elukaaslasega 8 aastat koos olnud ja viimasel aastal oleme me siis lõpuks leidnud selle mis viib mind orgasmini ja no see ongi ikkagi väga hea 😀
    Ma kartsin seda temaga rääkida ja see jutuajamine juhtus kogemata aga peale seda olemegi rohkem rääkinud ja aru saanud et tulebki rääkida .
    Vidinaid on mul kaks aga õnneks kaaslasega seksi ajal neid ei vaja 🙂 Iseendale mängimiseks on küll head 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:49

      Vidinaid ei pruugi “vaja” olla, aga ma soovitan proovida ikka. See on nagu topeltpull 😀

  • Avatar
    Vasta Karuke 6. veebruar 2022 at 13:39

    Ja naudingupakki proovida küll. Oleks juba aeg esimeseks päris orgasmiks

  • Avatar
    Vasta Karuke 6. veebruar 2022 at 13:37

    Kas kellelgi on veel nii, et olete mehega koos olnud aastaid ja vaginaalset orgasmi pole kunagi kogenud?

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:43

      Ma võin ausalt öelda, et 90% juhtudest ei juhtu seda mul never 😀 Niiet ma usun, et kellelgi ikka on veel nii 😀

    • Avatar
      Vasta Kadri 6. veebruar 2022 at 13:47

      Mina ka ei saa vaginaalset orgasmi. Ainult kliitori .

    • Avatar
      Vasta Ty 6. veebruar 2022 at 14:38

      Aitas mehe vahetus 🙂 füüsiline sobivus ON reaalne asi. Ma ei räägi suurusest… Ma arvasin 15a, et olen frigiidne, kuni leidsin mehe, kellega 3-4 korda orgasmi saada jutti ei ole mingi probleem. Naised, ärge süüdistage ennast – ega iga mees, kellega kodu mängida saab ei pruugi füüsiliselt sobilik olla.

    • Avatar
      Vasta Gerdu 6. veebruar 2022 at 16:44

      Oleneb mehest. Ühega pole saanud, kuid teisega jällegist olen vahekorra ajal saanud vaginaalset orgasmi ka 3 korda😏 pluss kliitori… Ilmselt mängib rolli siin omavaheline keemia ja mehe kogemused selles vallas…

      • Mallu
        Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:16

        Kõik mängib rolli jaa.

  • Avatar
    Vasta Kristi 6. veebruar 2022 at 13:35

    Ma üks enamusest, kes vajab välist abi orgasmi saamisel, õnneks või kahjuks pole kunagi teeselnud. On nagu on ja isegi ilma orgasmita seks suurendab omavahelist lähedust.
    Raamat tundub kasulik lugemine ja kuluks marjaks ära! Ohtralt kehapositiivsust ja müüdimurdmist, kindlasti aitab tuleviku enesekindlusele ja orgasmidele kaasa.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:44

      Jaa, ma nõustun sellega, et alati ei olegi see orgasm põhiline, aga kena on, kui ta ka ikka tuleb onju 😀
      Tore boonus.

  • Avatar
    Vasta Karuke 6. veebruar 2022 at 13:35

    Üks selline piinlik teema minu jaoks, ma ei tea kas kellelgi on veel nii, aga olen mehega koos olnud juba 5 aastat ja ta pole kordagi näinud minu alumist poolt karvasena. Ainult sama siledana nagu beebi tagumik. Et muidu ma teda ligi ei lase kui soeng korras pole. Kas kellelgi ka nii?
    Seda raamatut loeksin küll hea meelega!

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:38

      Ei, sa ei ole ainuke 😀 Ma arvan, et mu esimene peika vist ei teadnudki, et naistele kuskile karvad kasvavad, sest ma käisin alati nagu aamen kirikus seda muudkui raseerimas iga kord enne kui teda nägin 😀 Praegu reaalselt NEVER enam ei viitsiks. Ma muidugi ei tea, kuidas sa ennast karvutuna hoiad, aga näiteks kui sa vahatamas käiks, siis käid kord 3 nädala jooksul. Lõpuks sa enam ikka päris karvutu pole, ikka juba miskit kasvab seal, enne ei saa ju minnagi. Aga ma päriselt ausalt arvan, et see, et su alumine korrus karvutu on, ei ole ainus põhjus, miks su mees sinuga seksida tahab 😀 Ma miskipärast arvan, et see oleks talle nüüd üsna tore vaheldus sealt miskit leida kah 😀 Ära põe! Või siis küsi ta käest, et kas sul muidu on mõni eelistus, v on sul suva 😀 (ma arvan, et tal suva)

      • Avatar
        Vasta Karuke 6. veebruar 2022 at 13:48

        Väga hea vastus Sinu poolt. Peaksin vist julguse kokku võtma jah, muidu ikka päris tüütu koguaeg raseerida ja muretseda, et oleks kõik sile mis sile. Aitäh!

        • Mallu
          Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:50

          Üldse minu meelest see raseerimine on nii tüütu tegevus. Pärast kõik sügeleb ja on max ebamugav 😀 Vahatamine palju mugavam ja ei ärrita nii palju seda õrna nahka seal. Niiet pane aga vahatamisse aeg kirja ja ma arvan, et su mees isegi ei märka midagi 😀

  • Avatar
    Vasta T 6. veebruar 2022 at 13:35

    Minul oma praeguse kaaslasega on olnud kõige parem klapp üldse. Kõik sujus iseenesest, kuid kuna viimase paari kuu jooksul on olnud elu nii pingeline(või ma lihtsalt tahan selle kaela ajada).. siis nüüd on see seks jäänud ikka väga väga tahaplaanile.
    Tea kas on ikka normaalne, et 25-30 aastased seksivas 3 -4 korda kuus 🤔. Ennem juhtus 3-4 korda nädalas.
    Natukene nagu kurvaks teeb, kuidagi kui mina tahan siis tema ei viitsi ja siis kui tema tahab, pole mul enam tahtmist..
    kõik muu on väga hästi, kaisutab, musutab jne, aga..
    Ja kusjuures ennem oli kõik vastupidi, tülisid oli palju aga seks väga väga kirglik.
    Nüüd oleme nagu maha rahunenud, ei tülitse enam nii, aga oleme siis ka niisama tuimemaks jäänd.. vist 😏
    Valiksin naudingukarbi !!😁

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:40

      Tead ma arvan, et igas suhtes on erinevaid perioode. Ei oleks ju mõeldav, et ka peale 20a abielu iga pöev nagu jänesed laseksite ringi. Aga tõsi on ka see fakt, et süües kasvab isu ja kui juba suurem auk sisse jääb, siis tekib see rõve tunne kuklasse, et shiiiit, pole ammu seksinud, nüüd juba PEAKS, muidu on imelik. Aga seks ei ole ju asi, mida sa PEAD tegema ja ennast sellisel hetkel sundida… see tekitab lõpuks selle, et absull ei taha. Ma muidugi mingi seksiekspert pole, aga kõige lihtsam variant oleks ilmselt mehega rääkida. Või öelda, et näed, mul siin see uus asi, ehk proovime koos järele 😉

    • Avatar
      Vasta Heleri 6. veebruar 2022 at 13:59

      Hhahhahaaa 3-4x kuus. Ilus!
      Meil pigem 1-2x kuus, ma usun et väga paljudel väikeste lastega vanematel oleks see 3-4x helesinine unistus

      • Mallu
        Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 14:17

        Ah, eks neid aegu ole igasuguseid. On nädalas 3-5x ja on kuus 3-5x ja on selliseid aegu, kus mitu kuud miskit ei toimu (eriti peale beebit obv)

  • Avatar
    Vasta Liis 6. veebruar 2022 at 13:28

    Ei feigi aga komplekti tahaks ikka, ehk loosiõnn naeratab esmakordselt ka😁

    mees küll tore aga tihtipeale kodust pikka aega ära aga mis sa teed kui isutab🥲 krdi tööreisid dead inside🥲

  • Avatar
    Vasta Eku 6. veebruar 2022 at 13:27

    Tere!
    Mul on rõõm, et seksist räägitakse avameelselt ja juletakse sel teemal vestelda. Ise olen pigem konservatiivne ja tagasihoidlik sel teemal. Olen abikaasaga koos juba ligi 17 aastat ja enne lapsi tundsin end täiesti vabalt temaga. Nüüd on oma aega vähe, tugisvõrgustik väike, et hoidjat võtta vmt.
    Oma toas asju ajades tuleb toimetada nagu pubekas- salaja ja vaikselt. Mees tuleb koju ja arvab, et naine on paljast mehe nägemisest kohe valmis… no krt, mul pole seksist mõtlemiseks isegi aega. Argipäev möödub mul kodus lastega toimetades js tööl käies. Üles kütmiseks ei piisa 10 minutit miilustamisest. Minu jaoks algab eelmäng juba varem- ehk siis päeva jooksul kogunenud mõnusatest hetkedest. Kui on ebakõlasid olnud, siis mingit “make up” seksi ka ei tule. Kui me aga leiame selle aja olla koos, siis meil on ülivõrdes mõnus… 😋

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:45

      Eks see ole enamikel naistel nii, et ei piisa sellest, et mees tuleb, lööb plaksu vastu tagumikku ja kergitab “seksikalt” kulmu 😀 Tööd on vaja teha, mehed! 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 6. veebruar 2022 at 13:23

    Meie peres on praegu suur teema seks või õigemini selle puudumine. Mina ei taha juba pikka aega ja nüüd mees on visanud õhku küsimusi miks ma ei taha jms. See omakorda tekitab minus halva enesetunde, et kui ma nüüd teeks, siis oleks justkui kohustus.
    Ma lihtsalt ei taha, peale 2 viimase lapse ( 1 ja 4 a) sündi ma ei tunne seksikalt. Mul on 20 ülekilo, mis kangekaelselt keelduvad ära minemast. Ja kui sa ei tunne , et oled seksikas, siis ei suuda ka seksi nautida.
    Alustasin nüüd kaalulangetus teekonda UUESTI, käisin rasvaimus . Ma ise kinnitan endale, et kui keha saab korda, küll siis isu tagasi tuleb. Võib olla peaks rohkem tegelema selle probleemiga. Lähen vaatan sinu soovitud asju, äkki on abi neist.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:46

      Õõõõõõh, ma ausalt kujutan ette, kui vastik see tunne olla võib. Kes tahaks midagi sellist kohustusest teha… Ja ega mehel ei saa ka just parim feels olla, kui teab, et naine lihtsalt “kannatab ära”. Aga nii palju kui ma mehi tean, siis ei ole ma veel sellist kohanud, kes paljast naist nähes mõtleks esimese asjana, et hmmm, huvitav palju ta juurde võtnud on 😀

    • Avatar
      Vasta Eku 6. veebruar 2022 at 15:25

      Enesekindel naine on alati seksikas. Naise keha teeb elujooksul läbi nii palju muutusi. Mina olen oma mehe puhul märganud, et tema neile muutustele tähelepanu ei pööra ja need on minu isiklikud ebamugavused. On see rasedus, lisakilod, päevadega seotud paks olemise tunne, keha pärast imetamist vmt… Mina leppisin 7 lisakiloga, kuigi naiselik enesehaletsus ja kaalulangetuspüüdlused pole ka kuskile kadunud. Kuid tuleb olla uhke ka oma keha üle- see on lapsed siia ilma toonud ja igast jama läbi elanud…
      Räägi oma kaasaga, ausalt!
      Jõudu!

      • Mallu
        Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 13:55

        Selles on sul tuline õigus, et enesekindlal inimesel ausalt võivad olla kõik ülekilod või iluvead, aga ta mõjub ikka ilusalt. Kuigi mehed suht tuimad olendid, siis seda näevad isegi nemad 😃

  • Avatar
    Vasta Liisbeth 6. veebruar 2022 at 13:19

    No 10a tagasi sai ikka pidevalt teeseldud.. Praegu mõtlen, et miks krdi pärast ma seda tegin??? Aga tänaseks olen aru saanud, et mul ongi raske orgasmi saavutada ja see võtab kõvasti aega. Peale lapse sündi kusjuures muutus see lihtsamaks aga isu seevastu jäi vähemaks. Praegu, 5a peale lapse sündi, olen jälle tagasi “rajal”. Isu on tagasi ning katsetan erinevaid asju ning ei puudu ka erinevad lelud. Ilma nendeta ilmselt enam ei saaks 🙈 Olen mehega ka neid “ebameeldivaid” vestlusi pidanud ning tänu nendele ta pingutab rohkem ja ükski akt ei lõppe ainult ühe poolse tulekuga 😏
    Kui loosiõnn naeratab, siis valiksin naudingukarbi 😝

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:47

      Mehed peavadki rohkem pingutama, sest naistel on raskem sinna jõuda. Ja pingutavaid mehi on alati lust vaadata 😀

  • Avatar
    Vasta M 6. veebruar 2022 at 13:12

    …Eelmisele kommentaarile lisaks!
    Uues suhtes on mul ka üks sekslelu kaasas, sest tõepoolest ilma selleta raske orgasmi saada, ma olen inimene, kellel sada mõtet peas seksi ajal ja raske välja lülitada. Meest see absoluutselt ei häiri, kuna rääkisime selle jutu ära esimene kord, kui teemaks tuli. 🙂
    Seega sooviks ka naudingukarpi, et kõik veel rohkem nauditav oleks ja tahaks uusi asju proovida :).

  • Avatar
    Vasta Jaanika 6. veebruar 2022 at 13:10

    Minul oma eelmise partneriga seksi osas sujus väga hästi ja ei pidanud palju sel teemal rääkima. Aga uues suhtes nii hästi ei lähe ja olen pidanud palju seda jutuks võtma, et midagi peab muutuma ja uusi asju proovima. Mitte ainult ühte asendit. Aga mehel kogemust vähe. Aga tegelen sellega. Aga olen kuulnud, et kui palju mänguasju kasutada siis lõpuks keha nii öelda harjub sellega ära ja siis muud moodi enam ei saagi. Ja tõesti mänguasjad kallid aga on plaan soetada midagi kindlasti. Sest no muus osas suhe toimib.
    Võtaksin heameelega naudingupaki loosist osa.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:23

      Okei, sorri kallike, aga see “keha harjub ära” jutt on kõige lollim asi, mida ma kuulnud olen 😀 millega keha harjub? Orgasmi saama? On see siis nii halb või 😀 Ja nagu ma välja tõin – 70% naisi EI SAAGI muud moodi, mitte selle pärast,et nad “ära harjunud on” vaid neile ei piisagi ainult vahekorrast, see lihtsalt… on nii 😀

      • Avatar
        Vasta M 6. veebruar 2022 at 13:28

        Jaaaa, ma täiega nõus! Mis siin ära harjuda on, kui tehiskaaslastega jõuad kaugemale kui niisama. See on ju ainult tore! 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:41

          JUST!

        • Avatar
          Vasta TT 6. veebruar 2022 at 14:01

          Mina olen üks neist naistest kes feikis oii kui palju aastaid ilma midagi ütlemata ja lôpuks kui välja selle uudisega tulin, oleks see peaaegu meie suhte maksnud mulle 🙁 praegu küll ausus majas aga mitte lôpuni jôudmine môjutab meid endiselt väga.
          Mulle oleks niiii niii niii vàga vaja seda imemasinat 😥

          • Mallu
            Mallu 6. veebruar 2022 at 14:16

            Miks selle välja ütlemine suhte maksnud oleks? 🙁

          • Avatar
            TT 6. veebruar 2022 at 16:14

            Sest mees oli väga haavunud sellest, et olin talle üle 10 aasta valetanud, mis on ka täiesti põhjendatud (oleme koos juba 15 a, ta on mul ainus ja arvasin alati, et asi on minus ja seepärast ka feikisin). Ja teine asi oli see, et meil tekkis vale tõttu väga suur paus sisse ja siis rajale saamine oli keeruline. Tema jaoks oli see nii ebaõiglane, et tema saab ja mina nn suuri orgasme ei saa ja siis väga kauaks üldse tema loobus seksist. Proovisime igasugu asju, et minul ka ikka hea oleks aga siiani tulutult. käisin isegi yoni tantramassaašis (see kusjuures andis tugevamad kliitoriorgasmid mulle) 😉
            Seepärast siis haaran ka igast imevidina pakkumisest 😀 😀 😀 tahaks kaa neid imelisi orgasme!

          • Mallu
            Mallu 7. veebruar 2022 at 14:04

            Ausalt natuke lollakas on solvuda selle peale, et naise keha on mehe omast erineva ja üleüldse me toimime teistmoodi 😃 Tra küll…

      • Avatar
        Vasta Patso 6. veebruar 2022 at 13:40

        No mina olen ka selles kategoorias mes mehe nö kuivaleon jätnud pikalt peale last.seks oli küll viimane asi mida ma tahtsin ja siiamaani on isu selle järgi väiksem kui enne.õnneks saab meest muudmoodi ka rõõmustada ja ta enamus aega saab aru ka kui mul isu pole.1 mänguasi mul on küll aga tahaks teisi asju ka proovida heameelega sealt pakist 😄

        • Mallu
          Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:44

          Jah, muidugi on muid viise meest rõõmustada, aga keegi peab SIND ka rõõõmustama ju 😀

      • Avatar
        Vasta Liisuke 6. veebruar 2022 at 14:18

        Oleme mehega koos olnud 10a ja pean tunnistama, et olen selle aja jooksul ainult 1 korra orgasmi saanud. Kuulun ka nende naiste hulka, kellel raske orgasmi saada, vaginaalset pole ka kunagi saanud. Nüüd kui meil kaks väikest last, on seks veel eriti tahaplaanile jäänud ja mind pole see ausalt öeldes juba aastaid huvitanud. Tänu sinule Mallukas, ostsin ka endale Lelo Sona ja sellega saan võrratuid orgasme, kuid mehele ma pole julgenud sellest vidinast rääkida ja üldse tundub seksist rääkimine mulle tabuna. Tean, et peaksime selle teema tõsiselt ette võtma, aga ei tea kust alustada.

        • Mallu
          Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 14:19

          Oh sa tupsununnukene! Teinekord pane lapsed magama, jooge paar kokteili või pokaalikest veini ja ütle, et sa tellisid just toreda asja, mida sa üksi proovisid, aga tahaks nüüd temaga koos proovida. Usu mind, ta ei ütle ei :D!

          • Avatar
            Liisuke 6. veebruar 2022 at 14:55

            See tundub hea mõte, peab järgi proovima, aga hetkel mul jalg kipsis ja lapsed kõhuviiruses😁 PS! Seda raamatut sooviksin väga väga võita ❤️

          • Mallu
            Mallu 6. veebruar 2022 at 15:06

            Okei, täna pääsed, aga kui jalg terve ja lapsed kah, siis mine veinijahile 😀

  • Avatar
    Vasta M 6. veebruar 2022 at 13:08

    Mul kahjuks läksid eksabikaasaga teed lahku ja füüsiline suhtepool näitas esimesena märke, et on miskit mäda ja selle korda tegemiseks on vaja korralikku pereteraapiat. Kahjuks asjad olid nii kaugele läinud juba, et seks oli minu jaoks nii vastumeelne, et ma põhimõtteliselt lihtsalt lamasin seal ja ootasin, et kõik läbi saaks. Ja nii aastaid.
    Miks?
    Kuna ise käisin mööda psühholooge ja arvasin, et ma olen aseksuaalne, siis tuli välja, et oligi hoopis tegemist täiesti tavalise olukorraga – pärast lapse saamist oli keha ainult lapse päralt ja ei suutnud taluda isegi seda, kui mees mu poole vaatas. Aga see oli ka seetõttu, et ma tundsin end üksi. Kõik lapsega seotud asjad olid minu peal, tema käis suva aegadel tööd tegemas ja ma olin täiesti kurnatud. Kui hilisõhtul koju tuli, istus diivanile ja ootas, et hakkaksime nüüd omavahel siis asju tegema.. See tekitas väga palju tülisid.
    Kahjuks lõpuks viskas üle, sest tema poolt midagi ei muutunud ja olin ka ainuke, kes psühholoogi juures käis, psühholoog ise ütleks ka mulle lõpuks, et tal pole mulle mitte midagi öelda ja ma olen tegelikult ise kõik välja mõelnud, mida ma tegema peaks (ehk siis lahku minema).
    Ma tõsimeeli arvasin, et ma ei tahagi kellegagi seksida ja mind ei eruta miski, et mu keha on rikutud ja ma ei taha enam kunagi ühegi mehega seksida.
    Siis aga tuli mu ellu uus inimene ja temaga on nagu uus hingamine… Küll aga on paljuski ka erinevused selles, kuidas ta mu elus eksisteerib – arvestab kõigega ja kõigiga, ka mu lapsega; küsib, kuidas ta tööplaane peaks tegema, et need minu omadega kattuks; aitab koduste töödega ja teeb süüa jne jne jne. KUI peakski juhtuma see, et ma ei jaksa nt seksida, siis see on tema jaoks täiesti fine – minu jaoks oli see mega ärevust tekitav, sest eelmises suhtes oli see alati tüli tekitaja.
    Ehk siis kokkuvõttes – kui mõlemad pooled ei taha tõsist tööd teha, et asju korda saada (ja enamikel kordadest pole asi kohe kindlasti ainult seksis, vaid üleüldiselt suhtes), siis need asjad ei saa ka korda…

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:20

      Jaa, see ju vana tõde, et kui mees on naise jaoks VAIMSELT olemas, siis on ka suurem tõenäosus, et naine tahab ka füüsiliselt koos olla. Aga kui sa tegeled päev läbi lapsega, siis koristad ja õhtul pead veel viisakalt härrale “kätte andma” siis mul tekiks ka vastikus Nii kahju, et sa mitu aastat nii elasid 🙁 Aga hea meel kuulda, et nüüd kõik hästi on!

    • Avatar
      Vasta A 6. veebruar 2022 at 15:13

      Südamest aitäh Sulle selle postituse eest!!Annab lootust, et kuna olen sama tee läbi käinud siis lõpuks ristub mu tee ka kunagi selle õige inimesega. Hetkel naudin vaid seda, et mu kodus pole kedagi, kes ootab diivanil, et mul märjaks läheks ja otsa hüppaks…. võeh.

      • Mallu
        Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 13:46

        Ma arvan ka, et mida rohkem neist asjadest rääkida, seda normaalsemaks see muutub. Ja seda rohkem julgevad naised lahendusi otsida. Äkki.

    • Avatar
      Vasta L 6. veebruar 2022 at 20:55

      Appi, tunnen täiega samamoodi! Olukord ka sarnane. Üldse mingit isu pole seksida, lapsed ka väiksed ja olen 2a kodus olnud nendega. Väiksem 1,5a ja imetan ka siiani.
      Nüüd hiljuti kuskil kuulsin, et osadel naistel ongi nii, et saavad lapselt làheduse kätte ja ei tahagi rohkem midagi. Kuna imetan öösel ka, siis tahangi ajal, kui laps ei söö, lihtsalt rahu saada ja magada, ei kannata kohe, kui mees ka veel midagi saada tahab.

      • Mallu
        Vasta Mallu 7. veebruar 2022 at 14:34

        See päriselt on jah nii väikeste laste emadel, et kogu vaimse ja füüsilise vajadus on pidevalt nii täidetud, et mees võibki tahaplaanile jääda. Nii et sinul ei ole küll mingit viga, et sa praegusel perioodil eriti või üldse intiimsust ei soovi. Elu.

  • Avatar
    Vasta Marii 6. veebruar 2022 at 12:54

    Ma ei mäletagi kuna ma viimati feikisin orgasmi. Kui ei saa siis lihtsalt ütlengi et ei saanud 😅

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. veebruar 2022 at 13:05

      Jah, ma praeguses eas (haha, nagu ma oleks vana daam) ka ei näe pointi selelle 😀 Või üldse pärast kokkuvõtet teha, et kas sain v mitte 😀 selles suhtes, et.. alati ei pea saama, et protsess niisamagi tore oleks 😀