JUMALAITA

aiii, kus mõni asi on magus

8. mai 2022

Tere emadepäeva kõikidele emadele! Minu hommik hakkas kohe väga armsalt. Mari andis mulle kaardi ja ütles, et ta on kella kuuest saadik üleval olnud ja Sipsikut lugenud. Kui Marta ja Lende ärkasid, andis Mari neile kohukest ja luges neile Sipsikut edasi. Seda muidugi ainult paar minutit, kuni Lende vingus, et see on igav ja Marta üritas raamatuga minema joosta. Aga algus oli nunnu, tekitas kohe sellise tunde, et kui see pole “emadusvõit”, siis mis üldse on. Noh, et nad vahepeal paar minutit suudavad omavahel normaalsed olla 😁

Ma tegelikult tulin täna siia rääkima hoopis teistsugusest võidust, mis tegelikult juhtus juba jupp aega tagasi, aga mul pole mahti olnud seda siia kirja panna.

Nagu te ehk mäletate, siis ma olen aegade algusest selle kuradi Buduaariga saaginud. Ma olen ammu leppinud, et meediaväljaanded aeg ajalt mu blogist või storydest midagi nopivad, aga üldiselt nad ikka enne küsivad minu käest luba. Olen sellest tegelikult enne ka kirjutanud, aga minu mitte soovimine kuskil meedias figureerida ei tulene sellest, et laadiidaa, ma nüüd maru kuulsus välja karanud, et ärge rääkige minust luba küsimata, vaid pigem sellest, et nendel nupukestel pole minu jaoks mitte mingit pointi.

Mul on oma lugejad ja oma jälgijaskond olemas, kelle jaoks mu sotsiaalmeediakanalid ja blogi eksisteerib (aeg-ajalt😁). Mul pole vaja, et minu jutust võetakse suvaline katkend ja tehakse sellest mingisugune “pommuudis”, mille ainuke väärtus on NEILE rahalise tulu tekitamine. Minule ausalt sellest mingit tolku pole, kui Buduaar nokib kuskilt välja 3 kuud vana story (jumal teab kuidas) ja lajatab oma lehel, et “ŠOKEERIV TÕDE- Mallukas tegi X asja!”. Kuigi tegelikult on see täiesti kontekstist väljas ja sellel puudub igasugune uudisväärtus inimesele, kes minust nagunii miskit eriti ei tea.

Mitte, et ma väidaks, et mu blogi ise mingi suure uudisväärtusega oleks, aga no laias laastus mina kirjutan oma elust teile, teie loete ja nii me siin oma sümbioosis istume, onju? Kes tahab, see loeb. Aga 99% sellest jutust on niisama loba ja minu arvamus millestki, millel puudub võõrale inimesele absoluutselt mitte mingisugune väärtus. Mistõttu on see ring selline, et näiteks mina kirjutan postituse, et krt üldse ei jõua peale tööd oma kauaigatsetud veinipokaali haarama, Buduaar kütaks sellest loo “ŠOKEERIV TÕDE – Malluka töö segab ta alkoholismi!”. Ja loomulikult oleks seal all kommentaarid:

  • Kes see krdi Mallukas üldse on?
  • Issand, sellisel alkohoolikul on lapsed?
  • Sellise asjaga ronis meediasse?
  • Pole elu sees nii paksu jobu näinud, jne

Laias laastus mina neid ei jälgi ja enamasti neid artikleid isegi ei näinud, aga öelge siis, miks ma peaksin seda sellegipoolest tahtma? Et mingi firma teeniks rahalist kasu sellest, kuidas nad minu sisuloomet küsimata varastavad ja kopeerivad, et see siis suvalistele inimestele, kes ei tea mind ja mu elust ei huvitu, mõnitamiseks ette laduda. Pole minu meelest kuidagi võrdne diil, või isegi üldse mingi diil.

Jõuame siis nüüd teemani ka. Ühesõnaga panin mina mingi hetk üles märked, et minu sisu igasugune kasutamine on keelatud (ilma minuga kooskõlastamata) ja selle rikkumisel saadan rikkujale lihtsalt 5000€ arve. Ega kaua ootama pidanudki, sest loomulikult oli üsna pea Buduaar platsis mingisuguse artikliga, mille sisu oli mitu kuud vanadest storydest salvestatud. Ei viitsinud enam, seega näitan teile minu kirjavahetust Buduaariga:

Nagu…Te oleksite pidanud nägema, kuiii kuramuse õnnelik ma olin. Või noh, alguses olin pigem vihane ka, sest krt, kui ma suudan ÜKSINDA tekitada endale 50K suurema lugejaskonna, kui neil terve pundi peale kokku õnnestunud saada on, siis kui rotikas sa olema pead, et kamba peale ka ei suuda mingit semi normaalset sisu ISE luua, mitte vabandada, et oii sorri, me ei pannud tähele, et sinu tööd rottida ei või. Our bad! Kui te ei oska sisu luua ja toota ise contenti, siis pange amet maha ja prooviga muuga õnne?!

Aga what ever, igast sopaajakirjandust jääb nagunii olema, las nemad ka siis olla. Vähemalt nüüd ma tean, et nad mind oma jurast välja hoiavad. Kui märkate, et pole hoidnud, siis andke teada. 5000€ mööda külge maha ei jookse 😁.

Ehk siis sellise positiivse looga soovin teile head emadepäeva ja palju emadus- ja eraeluvõite teile! ❤️

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maria 8. mai 2022 at 10:23

    Katrin Tust….ega ta juhuslikult puukuurijast ei ole? 🤣

    • Avatar
      Vasta Sss 8. mai 2022 at 15:03

      😂😂😂

    • Avatar
      Vasta Mina 8. mai 2022 at 16:35

      Haaah hea 🤣
      PS: Elu24 teeb sama nalja kogu aeg – jumala lambiteemad tõmmatakse kuskilt kellegi tuntud inimese lausest käima. Kui sellise asja eest saab keegi palka, siis on see ikka väga lihtsalt saadud raha.

    • Avatar
      Vasta Mariine 8. mai 2022 at 17:08

      Võiks veidi laiemat silmaringi omada

  • Avatar
    Vasta Teistmoodi kodu 8. mai 2022 at 10:13

    Ilusat emadepäeva sulle, Mallu! 💖

    … oleks vôind ikka arve Buduaarile kütta, nad oleksid parema õppetunni saanud ja korraliku miinuse selle artikli eest 🙈😸…