AVALDAN ARVAMUST

kas sa oled peategelane?

7. juuni 2022

Mingi sada aastat tagasi arutlesid teised blogijad, et kas nemad näevad end oma eludes peategelasena või hoopis kõrvaltegelasena. Iseenesest huvitav teema, sest kuigi ma kaasa ei rääkinud, olen ma selle peale palju mõelnud. Pigem selles võtmes, et ma ei teadnudki, et maailmas on olemas inimesi, kes EI näe iseennast peategelasena?

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta R 7. juuni 2022 at 19:17

    Ma ikka olen peategelane, aga no “nalja” on elus ikka saanud- näitex kuni 28nda eluaastani elasin nagu “õige” on- leidsin peika, deitisine, lõoetasin ülikooli, sain lapse, läksin korralikule tööle ja siis BOOM- tekkis armuke 🙈 jäin lõpuks isegi kaaslasele pm vahele. Kolisin eraldi elama, jätsin armukese mõne aja pärast maha, tegin karjääri, elasin vallalise elu, ostsin omale korteri ja uue auto ja BOOM- sattusin ise armukese rolli 🤪
    Ka see tuli suure pauguga välja ja mina elasin oma elu omaette edasi, aga pool aastat hiljem mees siiski võttis end kokku, tegi oma elus korrektuurid ja hakkasime uuesti suhtlema, deitima, 1,5a hiljem alles kolisime kokku, veel 1,5a hiljem abiellusime ja mõned kuud peale seda jäin lapseootele, kes peaks varsti ilmavalgust nägema. Ehk nyyd mõned aastad saaks mõnusalt veeta, ilma suuremate plot twistideta 😀