Kingiloos

nagu oleks esimest korda Lottemaal (kingiloos ja sooduskood ka!)*

5. juuli 2022

Nagu te teate, olen ma vist kaheksa aastat jutti iga suvi Lottemaal käinud. Või oota, päris beebi Mariga vist ei käinud, seega kerge googeldus vastab minu eest, et esimene kord sai seal käidud 2014. aastal. Püha jumal, aeg lausa lendab! Aga ma pean käsi südamel vanduma, et tänavune Lottemaa külastus oli mu kõigi aegade lemmik! Lausa nii tore oli, et esimest korda mõtlesin, et oleks võinud isegi paar tundi kauem olla 😁 Ja mu lemmik osa oli see, kus ma keerasin Lottemaa parklasse ja Lende karjatas: “Emme! Sa oled NII TUBLI! Leidsidki Lottemaa üles!”.

Vaadake vaid, kuidas Lotte muutunud on 😁 2014. aastal…
…ja 2022. aastal. Mõned lapsed on pildile vahepeal juurde tulnud 😁

Mitte et eelmistel aastatel midagi häda oleks olnud. Park areneb iga aastaga ikka korralikult ja tegevusi on seal lastele alati palju olnud. Sel aastal oli lihtsalt esimene kord, kus sain kõikide lastega rahulikult isegi etendust vaadata – MITTE KEEGI ei jooksnud minema! Ilmselgelt tuleb selle au eest Martat tänada, aga tõesti on iga eelmine aasta olnud nii, et kas keegi on päris väike, et asjadest aru ei saa. Või mõni omadega sealmaal pudilane, kellel mõistus ei võta, aga jalad see-eest kannavad topelt kiiresti. Või nagu Marta eelmine aasta, et nagu saab aru küll, aga tegelikult Lotte tegelastest veel palju ei pea. Rääkimata sellest, et sõna kuulata ta ka väga ei tahtnud.

Aga see aasta *sisesta siia heldinud ohe* oiii kui tore oli! Mari on ammu juba tegelastest vaimustunud, aga Lendel tuli see suurem Lotte armastus alles see aasta. Ta oli super põnevil, et saab Lottet näha ja temaga koos mängida. Marta on ka Lotte multikaid vaadanud, aga tema lemmik on hoopis Roosi.

Ideaalne oli ka see, et me läksime peale Marta lõunaund, seega oli suurem rahvamass juba ära käinud ja inimesi just mõnusalt parasjagu, ei mingisugust tunglemist. Muidugi hilise mineku miinus oli jälle see, et lõpuks oli tunne, et oleks võinud ikka varem minna, oleks saanud kauem kohapeal olla 🥲

Meie külastuse ajal olid parasjagu pulmad – Dr Ave ja Mihkel abiellusid. Lapsed vaatasid terve aja, silmad punnis etendust, plaksutasid ja laulsid kaasa. Ma ise ka muidugi, ikka mega käima tõmbavad need Lottemaa elanikud. Hiljem said lapsed kontserdil veel Lottega käest kinni tantsida ja värvilisi friikartuleid süüa. Reaalselt juba räägivad, et noh, millal me uuesti lähme. See aasta randa ujuma ei jõudnud (vesi oli niiiii soe, jalgupidi ikka käisime) ja mitmed majad jäid üle vaatamata. Ega polegi vist midagi teha – lapse soov on seaduseks ja ilmselt peamegi see suvi veel vähemalt korra sammud sinna poole seadma.

Ja ma tean, et see jutt hakkab juba igavaks muututma, aga iga jumala aasta imestan, et kuidas sinna nii ideaalsed tegelased on leitud. Kõik tulevad juttu puhuma, plaksu lööma, tantsima – sada protsenti Lottemaa tegelased. Hakka või arvama, et nad ongi sinna sündinud.

PS! Kõige viimasena lahkumise eriti äge osa on see, kus terve Lottemaa rahvas tuleb kokku ja laulab sulle, kuni sa rongiga minema sõidad. Jooksevad veel hundirattaid tehes järele ja no… 100% eriti tuus emotsioon lastele ja endale ka.

Mul on teile kaks head uudist: esiteks on mul teile pakkuda sooduskood “mallulottemaal”, mis kehtib kuni 12.07! Sellega saate siis pileti osta 3€ soodsamalt!😍 Piletit saad osta SIIT!

Ja teiseks, kuna te olete nii nunnukesed, loosiks ma ühele õnnelikule välja piletid kogu perele! Selleks jäta vaid siia postituse alla kommentaar, et millal ise viimati Lottemaad külastasite ja 12.07 loosin ka selle välja, kes oma perele piletid tasuta saab!

*Postitus sündis koos Lottemaaga!

Loe ka neid postitusi!

1,127 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Karolina 15. juuli 2022 at 20:57

    Viimati käisime eelmisel suvel ☺️

  • Avatar
    Vasta KV 14. juuli 2022 at 19:14

    Käisime viimati äkki 4-5 aastat tagasi. Kõige väiksema lapsega polegi seal veel käinud. Alaliselt elame küll teisel pool lahte, kuid on plaan tulla Eestisse ja väga tahaks lastega Lottemaale minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 14. juuli 2022 at 07:12

    Meie pole veel Lottemaal käinud aga ma juba tean, et see meeldiks väga nii mu tütrele kui ka mulle, sest olen ise ka paras Lottefänn. 😁

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuli 2022 at 23:46

    Viimati sai käidud eelmine suvi 🙂 seal käimine on aasta kindel käik 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirje 13. juuli 2022 at 22:44

    Ei olegi käinud varem Lottemaal. Ja nüüd suvepuhkuse ajal plaanis minna kuna väike fänn ootab nii väga🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuli 2022 at 15:55

    Me käisime esimest korda 2015 ja oleme iga aasta ikka vähemalt korra käinud. See nagu pere tradisioon. Viimati käisime eelmisel suvel. Tahaks väga minna!! 🙂

    • Avatar
      Vasta Liina 13. juuli 2022 at 18:30

      Käisime 2021 22. juuni. Meile kõigile väga meeldis. Sel aastal kindlasti plaanis uuesti minna ☺️

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. juuli 2022 at 15:10

    Polegi käinud veel 🙁

  • Avatar
    Vasta Maarja Mägi 13. juuli 2022 at 14:45

    Viimati käisime päris mitu aastat tagasi. Iga aasta mõtlen et nüüd on see aasta kus me sinna uuesti jõuame 🤔

  • Avatar
    Vasta Kaidi 13. juuli 2022 at 13:43

    Pole veel mitte kordagi Lottemaale jõudnud! Aga tahaks ühe kaheaastase hirmsasti see suvi sinna juba viia:)

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. juuli 2022 at 10:17

    Meie oleme iga-aastased Lottemaa külastajad. Seekord lähme juba kolme lapsega, neiud niiii ootavad 🙂

  • Avatar
    Vasta Rina 13. juuli 2022 at 06:22

    Meil pole siiani õnnestunud perega ära käia, aga väga väga tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mummm 13. juuli 2022 at 00:44

    Sellel aastal plaanime minna esimest korda😊

  • Avatar
    Vasta Õnneliis 12. juuli 2022 at 23:32

    Ei olegi veel kahjuks käinud Lottemaal..

  • Avatar
    Vasta Kristel 12. juuli 2022 at 23:00

    Talvel, oli pisut külm aga vahepeal sai majades end soojendada. Sel aastal pole veel jõudnud aga kindlasti lähme. Lapsed juba ootavad.

  • Avatar
    Vasta Linda 12. juuli 2022 at 22:28

    Polegi veel käinud, aga sellel laupäeval on lapse 3. sünnipäev ja siis plaanis teda üllatada Lotte-päevaga. Seega oleks piletite võit super 🧡

  • Avatar
    Vasta Eff 12. juuli 2022 at 22:20

    Laps on käinud vast pm iga suvi, st, viimased 8a vast. Nüüd juba 10. Aga tahab ikka minna, kuigi arvan ise, et ehk juba aitab 😀 vana mutt, varsti pigem diskole ööklubisse 😂 Kuid jah, nii kaua, kuniks ta tahab minna, siis las ta aga käib. Fantaasiamaailm on vahva.

  • Avatar
    Vasta Maria 12. juuli 2022 at 22:06

    Eelmisel aastal käisime esimest korda ja kahjuks ainult muusikali vaatamas.

  • 1 2