TESTIN JA ARVUSTAN

vähem maksta on ikka parem*

29. august 2022

Ütlen täiesti ausalt, et kui mulle kunagi OstaEU koostööd pakuti, siis oli mu esimene mõte see, et…ma ei viitsi. Kui suured hinnaerinevused meil välismaa poodidega ikka olla saavad, et ma selle paari euro nimel jaksaksin hakata sadu erinevaid lehkülgi läbi kammima ja hinnaerinevusi kirja panema. Seda mõtlesin ma täpselt selle hetkeni, kuni taipasin, et Maril on kooli pea kõiki uusi riideid ja jalatseid vaja, Lendest ja Martast rääkimata. Trenniriided, spordijalatsid, vahetusjalatsid, kummikud, vihmariided, sügisriided – APPI!

Okei, tavalisi riideid ikka veel leiab, mida kombineerida, aga eriti kiire oli mul just kummikute leidmisega. Kohe, kui vähekene vihma maha tuleb, ei ole ju tossudega õue asja. Aga muidugi on lapsed just niimoodi kasvanud, et Lende kummikud on talle väiksed, aga Martale alles suured. Ja Mari kummikud talle väiksed, Lendele ikka veel suured. Seega oli mul vaja ASAP osta ära kolmed kummikud.

Ma olen neile korduvalt justnimelt Crocksi kummareid ostnud, sest need on nii mõnusalt kerged ja mugavad jalga panna. Olingi juba endale ühest Eesti netipoest kummikud ostukorvi ladunud, kui lugesin OstaEU kodukalt artiklit, et mida lasteaeda vaja oleks ja sattusin sealt kuidagi lingile, kus müüdigi justnimelt neid Crockse, mida ma lastele tahtsin. Ja siis ma sain aru, et see hinnaerinevus ei ole teps mitte ainult paar euri, eriti kui sul on vaja rohkem kui ühte paari. Eesti veebipoes kasutasin ma isegi mingit sooduskoodi, mis andis lausa 30€ alla, aga ikka oli Saksamaalt tellides 40€ soodsam. Ütle nüüd, et väike sääst, eksole.

Mul on vist muuseas pakk juba kohe käes, seega olen ma oma säästust nii inspireeritud, et vaatan kindlasti teiste poodide pakkumised ka üle. Ise muidugi kõike poode ei tea ega viitsiski läbi kammida, aga õnneks toovad nad oma kodukal tihti häid võrdlusi välja. Lisaks on neil olemas kinnine FBi grupp, kuhu nad jagavad välismaa poodide sooduskoode, et te veel eriti hea hinnaga asju soetada saaksite.

Ja kes veel ei tea, kuidas OstaEU süsteem käib, siis asi on väga lihtne. Teed endale nende kodukal konto, registreerid selle ära, misjärel avaneb hunnik eri riikide aadresse, mida saate siis kasutada välismaalt tellimiseks. Teie teete väljamaa lehel endale tellimuse OstaEU lattu ja nemad saadavad paki teile sealt koju. Nii lihtne ongi.

Kellele veel see OstaEU süsteem segaseks jäi, siis soovitan kuulata SEDA postcasti, saate kindlasti paremini aru!

PS! Praegu saavad kõik liitujad endale ka 5€ transpordikrediiti, nii et soovitan seda pakkumist kasutada! Ja vaadake ka SIIT pakkumisi!

*Postitus sündis OstaEU’ga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar