Uncategorized

feilidest. üks rõvedam kui teine

30. september 2022

Nagu sügisele ikka kohane on, jäin ma puhta tõbiseks. Aga kuna ilmselt praegu on pool Eestit tõbine, siis sellest mul midagi väga pikalt soiguda ei ole – ilmselt teate isegi, mida ma tunnen. Küll aga tahtsin teile oma eilset feili jagada. Konkreetselt siiani ei saa aru, kuidas mu aju vahepeal nii errorisse läheb.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Marika 30. september 2022 at 23:41

  Palun vabandust aga sinu lugu isegi lohutab mind natuke, kuna oli veelgi rõvedam ja mul veel saatusekaaslasi 🙂 Sest noh, mul ÕNNEKS lihtsalt ei juhtunud söömise ajal ja ei meenutanud sedasama sööki. Mul on kodus kutsikas ja leidsin eelmine nädal täpselt samasuguse rõveda paksu täissöönud puugi enda diivanilt. See oli niiii rõve, et ma lihtsalt öökisin jupp aega enne kui suutsin midagi välja öelda enda vennale, kes mõtles et peab mulle juba kiirabi tellima 🙈🙈

 • Avatar
  Vasta Vaike 30. september 2022 at 13:59

  Kui mu kassi küljes kunagi megarõve täissöönud puuk oli, siis otsustasin, et lasku see rõvedus end ise lahti, aga mina ei näpi! Teadsin ju küll, et see võib vabalt toas juhtuda ja nii näiteks mu voodisse sattuda, aga lootsin parimat. Õnneks ei kohtunud ma selle värdjaga enam kunagi ega ole ka kordagi enam puugirohuga liiga pikka vahet sisse lasknud. Abiks seegi. 😀

 • Avatar
  Vasta Katri 30. september 2022 at 10:48

  Kuidas küüslauguriisi teed???

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. september 2022 at 10:50

   Tegin riisi valmis. Siis hakkisin küüslauguküüned ja tšilli. Siis viskasin õli sisse pannile. Segasin sinna hulka aurutatud riisi ja lõin sisse muna. Maitsestasin sojaga.

 • Avatar
  Vasta S 30. september 2022 at 10:31

  Millegipärast kohe pärast su postituse lugemist hakkas mind kummitama laul: “It’s corn, a big lump with knobs, it has the juice.” 😅😅

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. september 2022 at 10:38

   hahaha, see on hea lugu küll, aga see “mais” mind nii rõõmsaks ei teinud, kui see laul 😀