Uncategorized

Kas ma ainuke, kellele Lidl ÜLDSE ei meeldi?

12. veebruar 2023

Ausalt, kas ma ainuke, kes sellest Lidli haibist aru ei saa v? Nagu ma eelmisel nädalal rääkisin, siis proovin edaspidi toidukulusid kontrolli alla saada. Ma ei tea, kui hästi see siiani läinud on, sest täna näitas äpp, et toidu peale on kulunud 450€ ja hetkel on alles veebruari algus…Vabandan ennast sellega, et sinna sisse läks ka väljas söömine ja ikka paar woltimist/boltimist ka.

Loe ka neid postitusi!

22 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Katz 19. veebruar 2023 at 20:04

    Väiksed 200 ml veinikokteilid on seal mõistliku hinnaga ja (minu arust) head. 😉

  • Avatar
    Vasta Madli 17. veebruar 2023 at 18:47

    See veisehakkliha ajas nii palju rasva välja, et ma ei tahaks uskuda, et see üldse veiseliha on. Eelistan siiski eestimaist edasi või vähemalt tuttavaid tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta seesam 14. veebruar 2023 at 21:13

    I hate Lidl

  • Avatar
    Vasta Toivo 14. veebruar 2023 at 16:26

    Minule sobib!👍

  • Avatar
    Vasta Mariine 13. veebruar 2023 at 14:45

    Olen käinud välismaal palju Lidlis ja siin ka, nädala-paari tagant korra käin. Ostan ainult söögikraami. Siiani pettuma ei ole pidanud, hinnad ka normaalsemad kui Selveris ja Coopis. Puhas ja korras. Müüjad ka ei uima.

  • Avatar
    Vasta Britt 13. veebruar 2023 at 12:17

    Ma Eestis pole käinud, aga Prantsusmaal on see üks mu kodupoodidest. See kassavärk on siin sama: pole üheski poes nii kiireid müüjaid näinud ja ma olen juba loobunud asjade kotti panekust. Lihtsalt ei jõua. Loobingi kärusse ja siis auto juures panen normaalselt kottidesse.

    Ruumi muidugi siinsetes Lidlites jagub ja tootevalikuga olen ka rahul. Liha ma näiteks ainult Lidlist viimasel ajal ostangi – null kvaliteediprobleemi. See-eest ei osta mina sealt hoopis puu-ega köögivilju. Mul on hoopis nendega kehvad kogemused olnud. Seest mädanenud granaatõunad jne. Pluss on neil mingeid asju, mida siin väga mujal ei müüda. Nt. halloumi juust jne.

    Aga ma olen aru saanud, et see, mida pakutakse + päritoluriik, ongi riikide kaupa väga erinev. Tunglemise osas on muidugi nii, et teatud kellaaegadel on iga pood hullumaja puhvet. Ma korra käisin 17.30 oma koduselveris ja vandusin, et ei iiiiiial enam. Iseteeninduskassadesse oli ka pikk järjekord, kõik inimesed igal pool vihaste nägudega. Tänasin õnne, et mul tegelikult on luksus käia poes suht ükskõik mis kellaajal ja kavatsen seda luksust ka edaspidi kasutada ning 5-7 vahel poodi ei roni 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. veebruar 2023 at 12:42

      Ma Hispaanias ka armastasin Lidlit 😀 Ja kui ma siin käisin, siis oli kell mingi 1-2, ei tohiks just tipptund olla, aga ma ka krt ei tea 😀

    • Avatar
      Vasta Zz 13. veebruar 2023 at 17:33

      Prantsusmaa Lidl + Carrefour 😍🤌
      Eestis lidl kuidagi pisike ja kesisema valikuga. Paar-kolm korda vist käinud poole aasta jooksul. Rimi ja Selver kuidagi “kodusemad” ja lähimad muidugi ka😃

  • Avatar
    Vasta Ülle 13. veebruar 2023 at 08:58

    Trenniskäimise riideid kaubamärgiga Crivit olen aastaid kasutanud, olen seda kaubamärki varasemalt välismaa Lidli st ostnud ja mulle sobib küll. Vastupidav ja mugav ja odav. Muidugi on seal poes mõnikord ebamugav liikuda aga mõtlen et kui ma tahan oma raha eest rohkem saada, siis kannatan ära. W5 puhastusvahendite sari meeldib mulle, pähklisegud, kuivained, mahemärgiga puuviljade juurviljade valik on seal suur. Lihatooteid ei tarbi, seda ei oska kommenteerida, mozarella on küll hea ja nö.käsitöö pastad . Esimese hooga ei tule kõik meelde, aga kui ma sinna poodi juba satun, siis leian üksjagu palju, mida osta. Aga muidugi, kui raha on, saab ka “paremates” poodides käia. Vaene ei virise 🙂

  • Avatar
    Vasta T 13. veebruar 2023 at 01:16

    Meil mehe poolt perekond Lidlisõltlased. Absull igast träni ostetakse sealt. Isegi kui ükskord ämm näitas, mis tal uued asjad on, vaatasin huviga, aga kui ütles, et Lidlist sai, siis kogemata purskasin naerma. Aga mees oli just enne öelnud, et ta pere vist KERGELT lidli fännid.
    No ise pigem ei käi, aga kui käin, siis ostan kindlad asjad, nt lapsele päevamähkmed, tume ciabatta (see on seal 80senti ja maitseb kordades paremini, kui need prisma 3-4eurised), kuna ma nutella fänn ei ole, liiga mõru on, siis meeldib sealne duo kreem, mis valge ja pruuniga pooleks. Ja pestod ja marco makaronid on ka head.
    Aga kui ükskord mehe perekonna õhitusel (et “no see piim ja liha on seal tapselt samad, mis igal pool”) ikkagi läksin sinna kogu toidukorvi ostma, siis hoolega valitud singitükk läks prügikasti, samamoodi jogurt. Mees muidu mul sööb kõige ja ei ole valiv, aga kui tal juhuslikult pärast viilu sinki kõht valutas, siis ta ütles “raudselt see Lidli pask” 😀 vot siis.
    Lihast ja kanast ja piimast ja muust sellisest käin kaarega mööda, aga friikartuleid nt pole vahet, mis poest osta.

  • Avatar
    Vasta Kaja 12. veebruar 2023 at 23:58

    Ilmselt kõlan nagu mingi äratõusnud tont, aga ma ei suuda käia mujal kui Selveris. Hinnad on jah kallimad, aga meie pood Saaremaal on väga puhas (ja see on minu jaoks toidupoe puhul väga oluline). Mingi aeg käisin siin Maximas. Ai pagan, piimalett haises, põrand oli räpane ja lihaletis oli vist mingi pakend katki läinud nii, et see verine vedelik oli riiulitel kuivanud. Ja see on minu jaoks deal breaker. Selveris sellist asja pole iial näinud.
    Lidl tuleb meile siia ka – lubatakse lähimate valgusaastate jooksul. Eks näeme. Saan aru, et seal on palju selliseid kaubamärke, mida mujal pole. Jälle, mulle meeldib teada-tundud Farmi, Alma, Maks&Moorits jne, mitte Lupilu, Pikok 😁 (vaatasin kiirelt kliendilehest, mida pakutakse).

  • Avatar
    Vasta Liis E 12. veebruar 2023 at 18:30

    Ma ka vist nüüd kolm korda Lidlis käinud. Nooo ei. Mingite asjade, mis ma ostnud, maitsed on nii rõvedad, et lõpuks jääbki seisma ja koer saab omale. Enam ei lähe ka, mõttetu. Ja Tartus on seal ALATI nii palju inimesi, vahet pole mis kell lähen.

  • Avatar
    Vasta Tigu 12. veebruar 2023 at 16:59

    Olen paar korda käinud. Esimene kord oli leidsin sinihallitusjuustu, mis oli megasoodsa hinnaga ja maitses hästi. Tundus hea leid aga oli ainult ühekordne sooduspakkumine äpiga. Teine kord ei jäänud silma enam ühtegi asja, mis elevust tekitaks ja mille pärast peaksin oma kodupoe Lidl’i vastu vahetama. Kana- ja lihatooteid ei ostaks sealt samuti, kuna on läbi käinud, et nende tarneahelas on loomapiinamine, sh linnulihal. Mujal kauplustes on ikkagi vähemalt õrrekanade ja vabapidamisel kanade munad olemas. Lisaks pole seal automaatkassasid ja järjekorrad on juba väljaspool tippaega tüütult pikad. Ei kujuta ette mis õhtul kella kuue ajal seal veel toimub.

    • Avatar
      Vasta Olga 19. veebruar 2023 at 09:03

      Loomapiinamine, päriselt? Mis sa muidu arvad, mitu Tallegi kana päikesevalgust on näinud vōi arvad, et Eestis toodetud lihatoodete loomad on kuidagi paremini koheldud? Elavad nad kōik pimedates puurides omaniku suva järgi, vōi kuidas maksab ükskōik mis vorst paari euro ringis? 😒

  • Avatar
    Vasta Evelin 12. veebruar 2023 at 13:50

    Sama. Olen seal korra ära käinud ja kuigi see mul 5 minuti jalutustee kaugusel, siis rohkem pole käinud. Käin Selkus, mis ka 5 minuti jalutustee kaugusel. Ok valetan, tegelikult tellin Selverist kulleriga nädala toidu koju.
    Ma ei kannata üldse neid mega suuri poode, kus sada kilomeetrit ringi pead kõndima, inimmassid ka ei meelita ja ega seal Lidlis mulle väga miskit silma ei hakanud ka, mida ma sööks. Mingi paari meelepärase toote pärast ka seal käima hakata ei näe mõtet.

  • Avatar
    Vasta Heleri 12. veebruar 2023 at 13:44

    Mina külastan Tartu Lidleid küll ja seal peale avamist enam mingit tohutut tunglemist pole. Esimesel korral käies mõtlesin pm sama, et no ma ei viitsi trügida ja suvalisi asju võtta 😃
    Praeguseks on välja kujunenud teatud asjad, mida just sealt ostan. Nt külmutatud paneeritud mozzarella pulgad, mida kuumaõhufritüüris ülihea teha. Lisaks leiab sealt tõesti põnevaid pakkumisi, nt jõuluks sai mu laps sealt väga ägeda kahepoolse tahvli, mis oli väga soodsa hinnaga. Aga igapäevaoste teen muudes poodides.
    Soovitan kunagi uuesti sinna minna, aga kindlasti mitte tipptunnil 😃

  • Avatar
    Vasta Maria 12. veebruar 2023 at 13:37

    Ei käi, pole käinud ja esialgu pole plaani ka minna. Kui muud poodi ligedal pole, ehk astuks tungiva vajaduse peale sisse, aga võib-olla ka mitte.

    Tundus just täpselt selline, nagu sinagi siin kirjeldad, nii et ootuspärane.

  • Avatar
    Vasta Karina 12. veebruar 2023 at 13:32

    Sama!
    Olen ostnud huvi pärast nö uusi asju. Absoluutselt kõik on läinud prügikasti. Mul ka tuttavad jauravad, et oiii seal eestis toodetud piim jne. Aga mu käsi ei tõuse kui peale kirjutatud ingl keeles Milk- raudselt keemia😂🤦‍♀️ aga ma veidi imelikum kui keskmine eestlane.
    Viinamarja ja veini pärast ka ei viitsi jaurata seal pensionäridega.

  • Avatar
    Vasta Tinkerbell 12. veebruar 2023 at 13:30

    tapselt sama kogemus, isegi hakklihaga tapselt sama 🤣 ma olen sellele poele 5x voimaluse andnud, aga jaan siiski barborast tellimise juurde, kui säästa tahan.

  • Avatar
    Vasta Elerin 12. veebruar 2023 at 13:19

    Mul ikka head kogemused. Ütlen ausalt et enne kui lidlis käisime oli kuu raha toidule umbes 600-700 eurot, viie liikmeline pere. Nüüd ostame nädala kraami lidlist, vahest nipetnäpet nädala sees ka mujalt poest ja toidu peale raha kulub kuus umbes 300-350. Kõiki asju ma lidlist ei osta, näiteks hapukoort ja hakkliha ja kindlasti veel paar asja aga enamus ikka lidl. Närvi ajab küll et inimesi täis ja kõik koperdavad ees koguaeg 😀 aga ikka lähen ja käin. Ostan palju asju ka soodukate ajal ära, liha nt ja viskan sügavasse ja muud asjad mis säilivad.

    • Avatar
      Vasta Berit 12. veebruar 2023 at 22:53

      Jah, mõned korrad olen sattunud, aga üldiselt käin seal väga harva. Lihakraami ei ostaks juba tõesti seetõttu, et mõni aeg tagasi oli artikkel, kuidas loomi väga halvasti koheldakse. Kusagilt peab ju see soodne hind tulema, eks :S Vahel käin uudistamas näiteks šokolaade, mis seal teistsugused ja põnevad, aga üldiselt olen selle odava kraami kvaliteedi ja eetilisuse suhtes veidi skeptiline.

      • Avatar
        Vasta kk 13. veebruar 2023 at 16:56

        Ma ei tea, kuidas Eestis aga Itaalias nt. müüakse vahel ka Fair Trade šokolaade jm. kraami seal.