Uncategorized

omg, uus beef Katrin Lustiga

3. juuli 2024

Ma vaatasin oma eilseid storysid ja ausalt siiani naeran. Mul on tõesti mingi huvitav komme leida endale väga saikarid “vaenlased”. Mul on vist mingi trauma, et ma tunnetan nartsissistid kaugelt ära ja ma kohe hea meelega tahan neid paika panna. Ega ma niisama hulle torkida ei viitsi, aga kui nad mu sõbrannade kallale lähevad, siis ei pelga jah suud lahti teha.

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ehtne tiss ja ei mingit tattood 13. juuli 2024 at 18:45

  Lusti kohta ytlen, et olles temaga kohtunud, ei jatnud ajuhiiglase muljet. Volts tundus ka ja ennast tais. Mallukat ei tunne, kommenteerin vaid, et no ma ei tea kuidas tatoodega eided kyll nii palju pappi kokku ajavad tanapaeval.

 • Avatar
  Vasta Klaabu 13. juuli 2024 at 14:44

  Mind huvitab hoopis see, et kas BSH kustutab oma instast Agne Vaheri ka ära? Lubas ju suure suuga, et kustutab kõik need kes Mallut instas jälgivad. Põnev! 🤭

 • Avatar
  Vasta F 5. juuli 2024 at 11:36

  Mina ei saa aru, miks Lust ei võinud enda tööd teha ja kajastada osalejate arvamust suvepäevadest? Ta ei mõelnud neid ju kiuslikult välja, vaid olid reaalsed kirjad. Pigem oleksite võinud Kristinaga tunnistada, et ei saagi kõikide ootustele vastata ja mitte hakata Lusti kallal võtma, kes oli ainult info vahendaja.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuli 2024 at 13:25

   Kus ma olen öelnud, et ta neid artikleid avaldada ei võinud? SELLES pole ju teema olnudki 😀

 • Avatar
  Vasta Nimi 5. juuli 2024 at 00:12

  Viimasest muutmata kujul lugejakirjast…Ma ei usu elusees, et teie vestlusõhtule tuleks inimene, kes teid päriselt jälgib igalpool ja kuulab teie podcaste. Siis see inimene ju teaks millised te olete, kuidas ja mida te räägite jne, aga see lugejakirja saatja tundus nagu sellest shokis olevat, justkui ta ei tunneks teid ega poleks eales jälginudki. Ma ei usu ka, et Lust selle ise välja mótles, sest liiga palju detaile oli kuidagi. AGA, WHAT IF..kui sinna läks BSH algatusel mingi tema fänn/spioon, kes lihtsalt jälgiks seal mis toimub ja pärast kannaks ette kóik negatiivsed asjad, no et äkki joppab ja saab teid hiljem sellepärast “tangide vahele võtta” ja sellepärast nüüd ongi iga väiksemgi “eksimus” nii üle vólli keeratud ja meediasse teavitatud because she can..

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuli 2024 at 13:26

   Ah, ma ei usu seda ka 😀

 • Avatar
  Vasta 1 4. juuli 2024 at 19:03

  Päris hale, kuidas seletad Lustist kui vanamutist, aga kui Bsh sind mutiks sõimas, siis oli küll targutaja valmis, et sa temast ainult mõned aastad vanem🤣🤣
  Ehk siis paras paar Bshga, langed täpselt samale tasemele ja veel madalamalegi…

  • Mallu
   Vasta Mallu 4. juuli 2024 at 19:07

   Ma pole elusees kasutanud tema kohta sõna vanamutt – see, et ta mulle sõnu suhu paneb, on tema enda “algatus”. Ma ütlesin et rasedad vanad inimesed ei peaks sellise jamaga tegelema, mida ta korraldab 😀

 • Avatar
  Vasta Ago 3. juuli 2024 at 17:22

  Uus episood BSH nädalast on väljas ja ülevaadet polegi veel? 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. juuli 2024 at 19:31

   Pole vaadanud 😄

 • Avatar
  Vasta E4 3. juuli 2024 at 13:55

  hmmmm, Kristina just oli raadios öelnud Lustile, et ärme kakle…🤔

 • Avatar
  Vasta R 3. juuli 2024 at 13:41

  ta nüüd jagas oma FB lehel su postitust. jäi mulje nagu ta oleks kade, et teenid raha blogiga:D

 • Avatar
  Vasta Katukass 3. juuli 2024 at 13:34

  Kas keegi seletaks millest see kõik alguse sai, et Lust Kristinaga beefis? Olen aru saanud, et Kristina ütles oma mingites storided päris rõvedalt Lusti kohta aga sellele mis eelnes 🤷‍♀️ selle kohapealt olen veidi kahtlev, et kas kõigiga vaja viia beef alati nii kaugele, targem annab järele ju. Ja lust tundus vähemalt normaalne, et nõme vaadata teid üksteist heitimas..
  Suvepäevade suhtes ma ei saa aru, kas need vingujad olid mingid 20 aastased rämedad peobitchid, et rahule ei jäänud. Ise ka tahtsin nooruses pidutseda hommikuni ja mällu tõmmata aga prlt (olles Mallu vanune) tundub südaöö juba mega hiline. Muidugi, kui üritus on ja vestusõhtu juba hilja on siis tiksuks ka kaasa aga no kui ka arvad, et peaks piiri tõmbama, magama minema vms siis kes selle pärast vinguma peaks. Ma saan aru, et neil ju ei keelatud edasi tiksuda ja pidu panna? Ja mis ime hostimist nad siis eeldasid teilt? Tore, kui üldse mingi võõraste inimestega suhelda viitsite ja kui rahvast palju siis muidugu kõik ei saa üks ühele aega. Täiesti lamp teema tundub, millest ‘asi’ teha. Ega üritusi ja värke võib teisigi olla millega rahule ei jääda aga kas siis kohe meedias vinguma v raha tagasi peab nõudma. Ei kujuta ette, et lähen teatrisse v nt stand upile ja pärast nõuan pileti raha tagasi, sest ei meeldinud – igal inimesel on õigus oma arvamusele ja maitsed o n erinevad aga ka iga kogemus annab midagi. Ok ja ei jäänud rahule vestlusõhtuga ja sellele järgnevaga – aga kas ööbimine oli sitt või toit ei maitsenud või kokteil oli vale ? Et 90% tagasi nõuda. Kui majutuse ja söögiga probleeme polnud siis selleks ma alust ei näe, et tagasi maksta. Mõned vb leavadki viise, kuidas nö free dinnerit (ja majutust/pidu) saada ja teenivadki nende bad reviewedega. Kuu algus ju – palk pole veel laekunud 🤣

  • Avatar
   Vasta K. 3. juuli 2024 at 20:25

   Mul sama vastust vaja. KUST SEE LUSTI teema alguse sai? Ehhh🫢

   • Mallu
    Vasta Mallu 4. juuli 2024 at 18:53

    1. Lust oli Kristina peale pahane, et Kristina tema jaoks tööd ei tahtnud teha
    2. Lust tegi story, kus mõnitas meie vestlusõhtut
    3. Kristina tegi close friend story, kus ütles, et see nõme
    4. Lust hakkas avalikult kurtma, et Kristina kiusab
    5. Mina ütlesin fuck Lust, et Kristina kallale lendas lampi
    6. Lust heietamas sada aastat, kuidas ma teda rasedana laiman 😀