SUHETEST

Kas sina lõikad juba oma mehe varbaküüsi?

30. märts 2013

Internetis on teadupärast sadu huvitavaid foorumeid, kus püstihullud ja natuke vähem hullud eided käivad oma probleemidest rääkimas. Enamasti on seal vist sellised tavalised arutelud, et mis te täna süüa teete ja millist nõudepesuvahendit te kasutate (kauaks seda jätkub ka muidugi). Mõnikord on seal ikka tõelisi pärle. Näiteks sain lingi, kus naine siiralt oma sookaaslastelt uuris, et kas nemad ka oma mehekese varbaküüsi lõikavad.

Üllataval kombel vastasid ainult pooled tavalise “issand sa oled selline idioot, värdjas, loll ja mõttetu eit, tapa ennast ära, muidugi ei lõika ma oma mehe varbaküüsi!”, aga tuli ka vastuseid, kus naised kinnitasid, et nemad tõesti “oskavad varbaküüsi paremini lõigata kui mehed”, seega tegid nad seda hea meelega.

Mind nüüd huvitab, et mille järgi saab paika panna seda taset, et kui hea varbaküünelõikaja keegi on? Ma saan aru, et kui mu mees tõesti iga jumala kord endal pool väikest varvast maha lõikab, siis küünekääridega ennast silma pussitab ja kogemata käärid mööda kõndivale väikelapsele ninna lükkab, siis ehk võtaks ka mina selle koorma enda kanda. Samas…kui halb saab üks mees varbaküünte lõikamises olla? Ja kas nad siis sõrmeküüntega saavad hakkama? Või ütleb naine iga kolmapäev: “Kallis, on küünelõikusaeg!” ja istuvad mugavalt elutoadiivanile, kus üks, õllepudel käes, telekat vaatab ja naisuke, keeleotsake suust väljas, andunult küüsi lõikab?

Ma ei teagi, kas ma tahan nüüd siin lõpus ohata, et “oeh, mehed” või “oeh, naised”…

“Oeh, inimesed!”

 

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kail 20. detsember 2013 at 19:41

    Khuul, see on küll kõige naljakam post, mida ma siiani lugenud olen.