Uncategorized

kuidas Mallu endale pikad juuksed sai

14. august 2014

Te ju kõik teate, kuidas ma nutsin oma juukseid taha. Nutsin mis ma nutsin, aga et sellest juuksed pikemaks ei lähe, siis ulatas mulle oma abistava käe Hairexpress. Nemad paigaldavad siis selliseid uudseid pikendusi, mida ei kleebita pähe ei teipide ega keratiinidega, vaid hoopis sõlmitakse su oma juustesse kinni.

roosa-3784981

Kodulehelt ka teile natuke juttu juustest endast ja pikendusstiilist:

Simply Natural juuksepikendused

Simply Natural on uusim kõrgkvaliteetne juuksepikenduste bränd Eestis. Tegu on maineka Soome kaubamärgiga, mis on juba sealse turu vallutanud ja laieneb nüüd hoogsasti üle maailma. Simply Natural kasutab oma pikendustes 100% naturaalseid India Super Remy juukseid. See tähendab, et lisaks sellele, et kõik juuksed on õiget pidi (nagu inimese peas), on ka kõik karvad salkudes täpselt ühepikkused. See omakorda tagab ühtlase tiheduse salgu otsast tipuni ja erakordselt ilusa ja kvaliteetse välimuse. Kõik B tähega algavad toonid värvivalikus on koguni tulnud tehasest ilma igasuguse juuksevärvita. Neid on seal pleegitatud mustadest juustest, kuni on saavutatud soovitud toon. Selline kompromissitu püüdlus kvaliteedi poole ei jää märkamatuks. Tegemist on hetkel parimate juuksepikendustega Eestis.

Simply Natural „Mago“

Ilumaailmas käib kõigis valdkondades pidev areng, ning olemasolevaid lahendusi ja tehnoloogiaid arendatakse. Aeg-ajalt toimuvad siiski suuremad innovaatilised hüpped. Selleks on antud juhul Simply Natural „Mago“. Uute juuksepikenduste kinnitustehnoloogia on paar aastat tagasi välja töötatud ja nüüd hiljuti turule jõudnud ja patenteeritud. Pikendused kinnituvad päris juuste külge naturaalse puuvillase nöörikesega. Selle jaoks on kasutusse võetud ainulaadne sõlm, mis pannakse kõikidele pikendustele tehases külge. Professionaalne koolitatud juuksur paigaldab need kliendi pähe läbi spetsiaalselt välja töötatud metoodika. Tulemuseks jääb enneolematult loomulik tunnetus kliendile ja ülim diskreetsus. Sõlmkinnitus on äärmiselt väikene, märkamatu, ning pakub liigendsüsteemi juuste loomulikumaks liikumiseks peas. Samuti ei tekita need peanahale stressi, ei riku absoluutselt kliendi enda juukseid, ning on äärmiselt tugevad ja vastupidavad, taludes kõikvõimalikke igapäevaseid toiminguid, nagu pesemine, föönitamine, sirgendamine, saun jne. „Mago“ juuksepikendusi ei ole praktiliselt peas tunda, need tunduvad sedavõrd loomulikud. „Mago“ tehnoloogia koos  „Simply Naturali“ juuksekvaliteediga tagab parima lahenduse teie juuste pikendamiseks, mida seni on nähtud.

Põnevus oli mul muidugi sees. Esiteks selle pärast, et kas juuksur sai pikendused minu värviga kenasti värvitud ja kas need on mu enda juustetooniga samad. Olid! Ainult et noh, 50 cm pikemad kui mu enda kiharad.

ennep-7605811

Imearmas Viktoria muudkui puhus minuga juttu ja nagu muuseas oli möödas poolteist tundi ja juuksed olid peas. Ma pean tunnistama, et ma olin terve aja niii põnevil ja ei suutnud ära oodata, millal ma oma kiharatega juba tänavale minna saaks! Kui lõpuks sain, siis sain esimese 10 minutiga komplimendi võhivõõralt, et küll mul on lahedad juuksed. Tänaseks päevaks olen ma neid üle kahekümne kindlasti saanud ja see on nii lahe, sest ma pole kunagi olnud see, kes tänaval võõrastelt komplimente väga saaks.

juuxed-8641261

Eriti lahe on see, et kõik pulmakleidid nägid mu juustega koos nii lahedad välja, et raudpolt võin öelda, et minu pulmapiltidel olen ma just täpselt nii roosade juustega kui praegu! Ja pulmasoengusse lähen ka Viktoria juurde, sest nagu meie vestlusest selgus, on ka tema pulmakuupäev sama mis meil Kardoga 🙂

Praegu on mul juuksed olnud umbes nädalakese ja ma olen nii-nii-nii rahul! Kammin neid oma tangle teazeri moodi asjaga, mis ma Levelzone’ist sain, mille nimi on Tangle Angel ja pean meeles pidama ainult need õhtul läbi kammida ja patsi panna ja olemas ta ongi! Ainuke miinus on see, et kuna mu enda juuksed olid üsna lühikesed, siis et seda ülemineku kohta varjata, pean ma tegema lokid/patsi, või siis nad klambritega ühele küljele panema. Veidi rohkem jamamist juustega kui enne, aga ausalt see on seda väärt!

Hairexpress on lausa nii kena, et teevad kingituse ka ühele Malluka blogi lugejale. Selleks on siis 30 eurot maksev Gelishi püsilakkimine ja maniküür!

Et seda endale võita, mine kliki LIKE Hairexpressi Facebooki lehele ja kirjuta mulle kommentaariks parim toode, mis teie oma pikkadel juustel kasutate!

Loe ka neid postitusi!

67 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta mina ja pikendused, we go way back | Mallukas 19. jaanuar 2016 at 17:01

    […] mago juuksepikendused, ehk siis need sõlmitakse sulle pähe. Blogisin ka neist, teema leiad SIIT. Kahjuks nende miinuseks oli see, et neid ei saanud samal meetodil hiljem pähe panna, seega tuli […]

  • Avatar
    Vasta back school dvd 6. september 2014 at 09:20

    Completing coursde assignments, preparing presentations, and studying for exams are time-consuming practices for all college students.
    Learning to read can be straightforward and successful once you’ve found
    the ideal method of teaching for you, for example the sounds of the language.
    Instead of being an unknown quantity, school is once again a famiuliar
    and routine place of learning, spending time with classmates and friends, having fun, and getting into
    trouble.

    Review my homepage – back school dvd

  • Avatar
    Vasta Karmen 23. august 2014 at 11:10

    Hei, mis sai loosist?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. august 2014 at 13:42

      Facebooki lehel loosisin välja

  • Avatar
    Vasta Käthlin 21. august 2014 at 17:45

    Kuna mu juuksed on suvel üsna kuivad, siis kõik niisutavad juustesse pihustatavad tooted on teretulnud. Eriti meeldib schwarzkopfi moisture kick.

  • Avatar
    Vasta Kaili 17. august 2014 at 17:49

    Ma kasutan hetkel Keratech works šampooni ja palsamit, need teevad juuksed hästi pehmeks. Macadamia toodetest meeldivad kõik peale šampooni ja leave-in kreemi. Veel võin soovitada BC Moisture kick spreipalsamit, Moroccanoil õli ja Tigi S Factori Dream Drops seerumit. Redkeni extreme sarja tooted on ka väga head.

  • Avatar
    Vasta Liina 17. august 2014 at 10:23

    Kõige parem toode, mida mina oma juustel kasutanud olen, on, nii uskumatuna, kui see näib, üks vene palsam rukkileiva ja tatraõliga. Ta teeb juuksed oma struktuurilt selliseks nagu sirgendatud juuksed, või sellised nagu shampoonireklaamides.. sellised heas mõttes oma kaalult rasked, toidetud juuksed, ent samas väga kerged ja puhtad. Ta ei ole sirgendava toimega, aga ta silub juuksekarva ja peale seda pole tarvis mingeid lisapalsameid panna. Ja tõesti, olen kasutanud bodyshopi, mitmeid Joico, väga mitmeid Tigi ja schwarzkopfi shampoone ja kõige sarnasem on see vb Joico K-paci palsamiga, ainult, et parem!

  • Avatar
    Vasta Noomi 16. august 2014 at 04:46

    No pikendustega sain väga väheseid tooteid kasutada. MATRIX sleek Look sari oli Remydega põhiline ja juusteostesse sama sarja mask ja palsam ka. Nüüd ilma vahel maskitan takjajuureõliga, kui soovin suuri lokke siis kasutan tradeekspressist yhte merevetikate ja soolaga sprayd, argaania õli ja hairmania kollast viimistlusvahendit ostan salongist. Juuksevärvi toonin kemoni punasega mis ravib juukseid ka sealjuures imehästi. Shampoon ja palsam vahelduvad erinevatega aga päris toidupoe omasid ei kasuta, muidu juuksed nagu käkid.

  • Avatar
    Vasta Tiina 15. august 2014 at 14:27

    Hei, kust sellist ümbrist saaks oma telefonile ?

  • Avatar
    Vasta Triin 15. august 2014 at 12:50

    Vaieldamatu lemmik on INEBRYA ICE CREAM PRO AGE ARGAN OIL TREATMENT (http://tradehouse.ee/et/?i=26509) – teeb juuksed hetkega pehmeks, siledaks ning neid on peale pesu lihtsam kammida. Parim osa on selle toote imepärane lõhn, soovitan kõigil proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Carine 15. august 2014 at 11:20

    Tangle Teazeri juukseharja kasutan juba mitu aastat ja RICH’i šampoonid-palsamid-õlid on ka viimasepeal 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie L 15. august 2014 at 11:12

    Mina olen õlide fänn! Olengi uue otsingutel hetkel..

    Enda pikad kiharad pidin samal põhjusel maha lõikama..olin nad iseenda lollusest nii ära rikkunud :'(
    eelmine aasta panin ka pikendused, teibid.. tänu sellele tasapisi kasvasid kuid ka nende aeg sai otsa… igatsen juuksepikendusi nii väga tagasi.. 🙁

  • Avatar
    Vasta Malin 15. august 2014 at 10:49

    Macadamia Oil tooted kui raha on ning kui mitte, siis tavaline kookosõli 🙂
    Loodan, et õnn naeratab, sest elan sealt 5 sammu kaugusel 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 15. august 2014 at 10:48

    Muna kasutan nö maskina, lisan mõnikord ka tl mett. Super hooldus ja kindlasti juuksed tänavad Sind.

  • Avatar
    Vasta Maarja 15. august 2014 at 10:12

    Ausalt öelda on minu arust parim asi juustele kookosõli, mida ma ka ise regulaarselt maskina kasutan. Juuksed on kohe hästi pehmed ja siidised nagu oleks mingis eriti kallis salongis käinud 😀

  • Avatar
    Vasta Angie 15. august 2014 at 07:55

    Minu lemmik juuksetoode: http://tradehouse.ee/et/?i=30061 ja muidugi kiidaks Macadamia tooteid 😉

  • Avatar
    Vasta Liz 15. august 2014 at 07:41

    Parimaks leiuks siiani on kookosõli, millega maski teha 😀 Jamamist on kõvasti, aga tulemus on super 😀

  • Avatar
    Vasta reelika 15. august 2014 at 07:41

    TAHE BA GOLD MASK on päris hea, soovitan väga 😉 http://tradehouse.ee/et/?i=33297

  • Avatar
    Vasta evelin 15. august 2014 at 01:06

    Mulle meeldib naturaalne kraam niisiis igasugused õlid: Kookosõli, makadaamiõli, argaaniaõli. Mässamist veidike on aga tulemus seda väärt! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit Tiigrr 14. august 2014 at 22:35

    macadamia õli, õlid üldse on juustele head, kuid kas pikendusega sobib ei tea.

  • Avatar
    Vasta Helen 14. august 2014 at 22:11

    Goldwell Stylesign Sleek Perfection Thermal Spray Serum ehk siis kuumakaitse 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 14. august 2014 at 21:33

    Kookosrasv on imeline. Kasutan ainult seda ja see teeb tõesti head.

    • Avatar
      Vasta Helen 14. august 2014 at 23:05

      Kuidas te seda kookosrasva kasutate? Kas sobiks ka rasusele peanahale? Mina tahaks nii hirmsasti omale natukenegi pikemaid juukseid, aga mu juuksed LIHTSALT EI KASVA. Lisaks on nad peenikesed ja kergelt lokkis ja igasugune soeng on võimatu. Nuuks…

      • Avatar
        Vasta Marilin 16. august 2014 at 20:51

        Peanahale ei maksa üleöö jätta. Minul tekkis siis mingi kõõma moodi asi juustesse, kuigi öeldakse, et kookosõli peaks ka kõõmavastane olema. Sellest ajast peale panen otstest alates ja siis 2-3cm juurtest jääb vabaks.
        Ma arvan, et sobib ikka rasusemale peanahale ka. Loputa lihtsalt külma veega alati pesu lõpus, see peaks aitama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. august 2014 at 21:29

    Nr 1 asi on kookosrasv 🙂 jätan nii korra kuus üleöö pähe . Juuksed mõnusad siidised 🙂 kuna mul on pepsini juustel naturaalne lokk, siis kasutan palju kuumakaitset sirgendamisel.

  • Avatar
    Vasta liisa 14. august 2014 at 21:12

    Mina ka oma pikkade juustega midagi erilist tegema ei pea. Sampoon ja palsam ainult. Peale pesu märgadesse juustesse dermosili juustesse jäätavat palsamit kasutan ka. Vahest panen juuseõli. föönitan harva ja sirgendan ka megaharva. Lihtsalt on pikad ja sirged juuksed ja sellised mulle meeldivadki. 🙂 muideks, mul on ka selline roosa salk juustes !

  • Avatar
    Vasta Riina :) 14. august 2014 at 21:05

    Mina võtan suvalt šampoone riiulilt, mis esimesena kätte juhtub selle ka võtan.
    Kuna meil korteris on jube kräpp vesi (isegi valged nõud teeb halliks). siis ülepäeva pean oma juukseid pesema. Palsamit ei kasuta, sest siis pole mul üldse juukseid peas (rotisaba).
    Ema juures pesemas käies (allikavesi) on juuksed 3 päeva vähemalt super ilusad 🙂 )kui mitte lausa 4 päeva)
    Peale lapse sündi hakkasin oma juukseid kinni kandma. Ja nüüd harjumusest on need mul koguaeg krunnis. Kuidagi jalgu jäävad ja ma ei tea…tahtsin lühemaks lõigata, aga mõni (loe: abikaasa) ei luba v noh talle ei meeldi vms.
    Harja vahetasin ka selle tangle teazeri vastu ja super hari lihtsalt. Minu õrnakese peanaha juures teeb see hari imesid- nii kuivanud juustega kui ka märgadest läheb läbi ludinal.
    Ps. Kui ma väike olin, siis karjusin nagu rattapeal, kui juukseid lõigati. Kohutav “valu” oli 😀 Ja kuna ma ei viitsinud oma juukseid kammida, siis olin ma enamus ajast poisipeaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 14. august 2014 at 20:51

    Kuigi mul ei ole kõige pikemad juuksed, siis ma püüdlen selle poole jõudsasti 🙂 minu lemmikud on Macadamia Oil juuksesarja tooted

  • Avatar
    Vasta Karin 14. august 2014 at 20:42

    Juustel kasutan hetkel Rich pure luxury argan de-frizz & shine misti.

  • Avatar
    Vasta Kaire 14. august 2014 at 20:33

    Ma olen vist ainuke, kes iga kord, kui šampoon otsa saab, ostab suvalise šampooni. Palsamit ei kasuta üldse, pesen juukseid 1-2 korda nädalas, nad lihtsalt mul kogu aeg puhtad. Ja kui uut šampooni on vaja, siis ostan kindlasti mõne teistsuguse, kindlasti mitte sama mis just otsa sai. Vajan vaheldust, ei salli üksluisust oma šampooniriiulil! 😀

  • Avatar
    Vasta Mailis 14. august 2014 at 20:32

    Mina oma juustel erilisi vahendeid ei kasuta, kuna mu peanahk lihtsalt ei kannata mitte midagi peale BABE shampoonide. Aga soovitaks hoopis CeraWand 19/32 koonustange- vot ainult selle imeviguriga saan ma endale ilusad printsessi lokid, mis püsivad ka pärast seda, kui ma kodunt välja jõuan.

  • Avatar
    Vasta päka 14. august 2014 at 20:29

    pean ka blogijaks hakkama 😀
    saaks ka need kallid juuksed tasuta pähe, aga ma poleks nii võimas kui sa ma tean 😀

  • Avatar
    Vasta Sirli 14. august 2014 at 20:26

    Parim toode, mida kasutan.. hmm, ei oskagi ju öelda.. šampoon on ka täiesti tavaline avonist tellitud.. palsamit ei kasuta, kuna siis peaks juba samal päeval juukseid uuesti pesema ja teeb need üliõhukeseks. Ei maskita, ei õlita.

    Oiii, kuidas ma igatsen ka taga oma sabakondini juukseid.. oli vaja maha nüsida eksole!! (ja see pole esimene kord kui selle vea tegin) Nüüd aastaga on nad õnneks juba omajagu kasvanud – nii 25-30cm. Aga teine aastake veel, siis ehk saan taas rõõmu tunda.

  • Avatar
    Vasta Laura 14. august 2014 at 20:21

    Oh sa püha püss, 75 salku x 4.80€ nagu ma kodulehelt loen??
    Ma vist ei hakka siis unistama 😀

  • Avatar
    Vasta mmm 14. august 2014 at 20:18

    Kuna olen patsidega juba rohkem kui 5 aastat ja needki juba üsna pikad, siis on mu juuksehooldus veidi lihtsam ja pingevabam kui muidu. Ei pea enam kohevust lisama, neid pidevalt sättima ja lõikama. Muidu oleks mul niiiiii sirged ja peadligi õhukesed juuksed, et annaks otsad. Seega hetkel on parimad sõbrad mul erinevad kallid šhampoonid, mis mingit kama mu patsidesse ei jätaks. Mulle meeldib roosa TIGI šhampoon, palsamit ei kasuta.

    • Avatar
      Vasta mmm 14. august 2014 at 20:19

      See eest küüned on mul tavalised ja töö nõuab, et need ka avalikusele näitamiseks sobiks, seega üks hea püsilakk oleks nagu rusikas silmaauku.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 14. august 2014 at 20:15

    Mu saladus on mitte kammida juukseid, haha. 😀
    Üldiselt kammin oma juukseid jah umbes korra nädalas. Õnneks on mu juuksed nii mõnusad, et pusasid ega muud jama eriti ei teki. Kasutan mingeid Sim salongi shampoone.

    Millal loos toimub? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. august 2014 at 20:18

      Ahjaa, unustasin selle lisada. No teeks mingi.. esmaspäevani?

  • Avatar
    Vasta Reet 14. august 2014 at 20:14

    Mitu nö salku sulle pähe pandi? Nii ilus!

  • Avatar
    Vasta Karin 14. august 2014 at 20:14

    Mina olen kaks korda hairexpressis pikendused pannud. Nad on raudselt kõige profimad. Minu rikutud juuksed teeb siledaks ja paneb läikima joico k-pak õli.

  • Avatar
    Vasta l 14. august 2014 at 20:14

    Palju see juuksuriskäik maksma läks? Endalegi pakub huvi midagi säärast juustega ette võtta.

  • Avatar
    Vasta Marii 14. august 2014 at 20:14

    Heh! Kui nüüd aus olla, ega ma oma juustesse midagi “erilist” ei pane. Šhampooni, vahel natuke palsamit- ja voila! Juuksed kasvavad mul nagu mühinal, eelmistel jüuludel oli mul kukal ja üks poole täitsa kiilas, aga nüüd on juba peaaegu õlgadeni! Selline siis ongi minu “juukse kasvu “saladus””

  • Avatar
    Vasta Laura 14. august 2014 at 20:12

    Mitu salku sulle paigaldati?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. august 2014 at 20:18

      75 salku

  • Avatar
    Vasta Nele 14. august 2014 at 20:11

    Oliivõli on suht ainus asi, mida omale juustesse olen määrinud ning mis tõesti juuksed pehmemaks tegi. Pole julgenud rohkemat katsetada pärast seda, kui üritasin oma juukseid (naturaalne blond) hõbepalsamiga heledamaks saada ning tulemuseks olid lillad juuksed 😀

    • Avatar
      Vasta Nele 14. august 2014 at 20:19

      No näed..juba tuli meelde, et pärast lapse saamist kasutasin ka neid vaalaplatsenta ampulle, et juuste väljalangemine peatuks ning et veidikenegi juuksed pikemaks kasvaks. Ei tea, kas selle toote pärast just juuste väljalangemine peatus, aga pikemad nad igaljuhul küll pole.

  • Avatar
    Vasta Katre 14. august 2014 at 20:10

    Plantur 21 šampoon ja palsam – taastasid värvimisest räsitud juuksed imeväel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 14. august 2014 at 20:10

    Minu suurimad sõbrad on Loreal’i Kerastase sajrast šampoon ja palsam. Jumaldan neid tõsimeeli. Mul on koguaeg olnud probleeme katkiste otstega kuna mul on nii peenikesed juuksed. Kerastase toodetega on need probleemid kõvasti vähenenud.

    • Avatar
      Vasta Karin 14. august 2014 at 20:17

      Mina kasutan ka neid,väga kallid,aga paremaid pole,ausalt.

  • Avatar
    Vasta Carol 14. august 2014 at 20:04

    Kuna minu juukseotsad muutuvad tihtipeale liiga kuivaks siis kannan otstesse oliiviõli 🙂 . Ei jää mitte mingit nö rasvast tunnet, kuna juuksed imavad selle väga kiiresti sisse. Oliiviõli üldse multifunktsionaalne vahend, mida ei pea ainult söögi tegemiseks valmistama 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Kelly 14. august 2014 at 20:01

    Kookosrasv- kõige parem niisutus, kohevus ja kiirem juustekasv on garanteeritud!!

    • Avatar
      Vasta Kail 15. august 2014 at 12:25

      Ma ei saa aru. Loen ka muudkui, et jube mõnus mask see kookosõlimask, no tegin ka siis korra ja… ma ei saanud seda peast ära enam pärast! Pärast 3 pesu olin ikka peast õline ja päris mõte on üldse mingit õlimaski teha, kui pärast seda peab 100x pead pesema. Erilist mõju ei märganud ka pärast, mis ongi minu meelest loogiline, kuna mitmekordne peapesemine taandas kindlasti kõik õlimaski eelised ära. Niisiis. KUIDAS te teete seda õlimaski või pigem.. kuidas selle välja saate pärast, nii et sellest maskist ka kasu on?

      • Avatar
        Vasta Kail 15. august 2014 at 12:33

        Tõstan oma kommi siia alla, sest ma pole enam kindel, kas keegi seal ülalt loeb neid enam. Aga tahaks kuulda lahendusi 🙂
        Ma ei saa aru. Loen ka muudkui, et jube mõnus mask see kookosõlimask, no tegin ka siis korra ja… ma ei saanud seda peast ära enam pärast! Pärast 3 pesu olin ikka peast õline ja päris mõte on üldse mingit õlimaski teha, kui pärast seda peab 100x pead pesema. Erilist mõju ei märganud ka pärast, mis ongi minu meelest loogiline, kuna mitmekordne peapesemine taandas kindlasti kõik õlimaski eelised ära. Niisiis. KUIDAS te teete seda õlimaski või pigem.. kuidas selle välja saate pärast, nii et sellest maskist ka kasu on?

        • Avatar
          Vasta Kail 15. august 2014 at 12:34

          No nüüd läks päris peesse 🙂 Ok, ma siiski 3. korda ei hakka panema 😀

        • Avatar
          Vasta Marilin 16. august 2014 at 20:43

          Ma teen ka kookosõliga maski. Lihtsalt panengi otse pähe ja enamasti panen liiga palju ka. Hoian siis mõnda aega (ükspäev olin kodus, õlimask peas, koristasin ja vaatasin, et ajaga hakkab hapuks minema, ei jõua pead ära pesta – läksin mask peas linna) ja pesen siis maha. Šampooni kulub natuke rohkem ja enamasti pesen 2 korda, et kindel olla, et õli välja on tulnud. No ja siis palsam ikka ka. Ilma olen ka proovinud, juuksed on rohkem lendlevad (elektrit täis) siis.

  • Avatar
    Vasta mariliis 14. august 2014 at 19:59

    Mulle mingil põhjusel sobivad imehästi Diplona shampoonid. Muidu on mul üsna sirged ja ludus juuksed aga see shampoon teeb juuked kohevaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Juuli 14. august 2014 at 19:59

    Kasutan Four Reasonsi šampoone, need lõhnavad niii hästi.

  • Avatar
    Vasta muri 14. august 2014 at 19:59

    Ma muidu igati su poolt, aga ma ei saa pihta, miks lõigatakse enda juuksed lühikeseks ja siis topitakse kunstjuuksed? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. august 2014 at 20:01

      Sest ma olen IDIOOT! 😀 Tegelikult lõikama pidin, sest juuksuri sõnul olin ma nad nii ära rikkunud 🙁

  • Avatar
    Vasta Trints 14. august 2014 at 19:56

    Minu lemmiktoode juustele on meemask. Lihtsalt kord kuus määrin vedela mees endale juustesse, lasel seal olla mitu tundi ( keeran juuksed rätikusse ) ja pesen välja. Juuksed on niiiiiiiiiiiiii siidised ja niiiiiiiiiiiiiiii pehmed!

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. august 2014 at 19:55

    Olen alles parima toote otsingul, aga ütleme nii, et see šampoon teeb minu juustega imesid – http://www.lookfantastic.com/l-oreal-serie-expert-vitamino-color-shampoo/10444886.html ja sellel on niiii mõnus lõhn!!

  • Avatar
    Vasta K 14. august 2014 at 19:53

    …hmmm, kui Viktoial on sinuga sama pulmakuupäev, kas ta jõuab veel klientidega tegeleda? Sel päeval on pruudil endalgi palju sättida ja teha… vaevalt ta kellelegi teisele veel soenguid teha jõuab… Kuid kunagi ei tea. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. august 2014 at 19:55

      Ta abiellus viis aastat tagasi samal päeval (kui õigesti mäletan :D) Lihtsalt kuupäev on sama

      • Avatar
        Vasta K 14. august 2014 at 20:17

        Siis küll. Tore kokkusattumus 😀

        • Avatar
          Vasta Sandra 15. august 2014 at 08:48

          Kusjuures ma lugesin ka, et misasja, ise abiellub ja siis teeb veel teisele soengut. 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu J 14. august 2014 at 19:51

    Oma juustele kasutan Macadamia Oil juuksetooteid- maski ja õli. Lisaks pesen juukseid Tahe shampooni palsamiga. Tulemus on sile, pehme ja läikiv. Olen väga rahul 😉