Beebiootus KARDO LAPSED

ütle mulle üks ilus tütarlapse nimi

9. aprill 2016

Aitäh kõikidele, kes meile igasuguseid huvitavaid nimesid pakkusid. Ma igaks juhuks ütlen, et ma hindan küll seda, et te kõik kaasa elate ja tahate aidata nime valida, aga kõigil tasub meeles pidada, et maitsed on erinevad. Seega ei tasu pahaks panna (ja veel hullem, mõnitada) neid, kelle nimevalikud ka minu maailmas just kõige ägedamaks nimeks ei kvalifitseeru. Seega ma mainin lihtsalt uuesti, et meile ei maksa soovitada nimesid, kus oleks esindatud X,Y,Z,C ja sellised võõramaised tähekesed. See pole esiteks meie maitse ja teiseks peab see nimi ka Mari omaga kokku minema. Mari ja Donna-Thelia-Regalia ei oleks just kuigi kenasti kokku sobivad, onju.

Nagu öeldakse – maitse üle ei vaielda, selle üle kakeldakse!

Minu maitsele ei ole ka need nimed, kus on sees igasugused bellad ja ellad ja bellid ja ellid. Lihtsalt mulle ei meeldi nimes see “ELL” kõla. Ja no iga teine on vist praegu mingi bell või bella. Sama popp kui omal ajal Mari oli. Vaatasin eile oma Geni sugupuud ja vaatasin sealt, et pool suguvõsa on olnud Marid või ajas natikene rohkem tagasi minnes, Marrid.

On veel igasuguseid nimesid, mis mulle maitse järgi ei ole. Mitte selle pärast, et nimel endal midagi viga oleks, aga keegi või miski on need nimed minu jaoks ära rikkunud lihtsalt ja no enam ei ole teha midagi. Näiteks nimi Saara. No minu meelest imeilus nimi, aga no ei saa mina seda oma tütrele iial panna, sest kunagi mu parima sõbranna peika pettis teda ühe Saaraga ja lojaalsusest sõbrannale hakkasin ka mina sellest sekundist seda Saarat jälestama.

Toon veel mingisugused suvalised näited. Nimi Marii on väga ilus. Liis Marii oli mul kunagi väga hea sõber, aga kunagi käis minuga kuskil ringis neiu nimega Marii, kes alati oma jalgevahet sügas, nõnda, et ta lõpuks hüüdnime “tupeseen” endale külge sai. No ei hakka ma ju oma beebile tupeseent nimeks panema.

Nimi Ingel tundub  mulle jumala õõvastav. Nagu laps oleks surnud vms 🙁

Üldiselt ei ole mul mingit soovi super ERILISE nime järele, mida nüüd kindlasti mitte kellelgi teisel ei ole. Ma tahan tavalist, ilusat, selge kõlaga nime, mida ei oleks raske hääldada, ega kirjutada. Lisaks olen ma tõesti kahevahel, kas on lapsele üldse kahte nime vaja, nagu Maril, sest ega mina teda kunagi Johannaks kutsunud ei ole, ikka Mariks. Seega olekski ta nimi võinud olla lihtsalt Mari ja asi ants. Aga no jumal teab, äkki ta kunagi ise eelistab Johannat rohkem ja saab siis oma teise nime üle õnnelik olla. Samas ei taha ma ka jube levinud nime, seetõttu ongi välistatud need Bellad ja Ellad ja Miad.

Teate, mis nimi mulle veel ei meeldi? Mariann…Ma ei tea miks, aga terve elu on mul mingi imelik tunne olnud, et see poleks nagu minu nimi. Väiksena olin Mannu, siis Mari ja nüüd Mallu – need hüüdnimed meeldivad mulle kõvasti rohkem, kui Mariann. Kuigi kui teiste inimeste nimi on Mariann, siis ei ole mul selle vastu midagi. Lihtsalt mulle konkreetselt tundub, et see ei sobi mulle. Mitte, et ma teaks, mis siis paremini oleks sobinud.

Minu isa tahtis mulle Salé nimeks panna, aga kuna seda hääldatakse Salee ja mu ema kartis, et äkki ma olen lõpuks paks (you were right, mom!) siis mattis ta selle idee maha. Suht piinlik oleks tõesti ringi vaaruda pekikihi all ja uhkusega oma nimeks Salee öelda.

Ma praegu sirvin neid kommentaare nimedega jooksvalt, aga tõepoolest ei ole mõtet soovitada Lotte nime, sest ma ei hakka oma tütrele ja koerale sama nime panema, ausalt kah. Ma lausa hakkasin kõva häälega naerma, kui seda lugesin.

Kardol on muuseas vaid üks kriteerium – lapsel ei tohi olla ühegi naise nimi, kellega ta kunagi… kontaktis olnud on 😀 Kui ma siis ütlesn, et no anna mulle heaga list ja ma siis välistan need tüdrukud, siis seda ma miskipärast ei saanud. Aga lubas jooksvalt mainida ja lisas kohe ära, et näiteks nimi Salme on välistatud. Õnneks mul seda plaani polnud ka, nii et pole hullu.

Aga no kaua ma siin ikka soiun asjade üle, mis mulle ei meeldi. Näitan siis teie pakutute seast neid, mis täitsa hästi meeldisid. Sulgudesse panen Kardo arvamuse.

  • Madli – Mulle meeldib ka versioon Madlike, selline armas nimeke. (Normaalne nimi, oma lapsele ei taha panna, tahaks midagi särtsakamat)
  • Kärt – Väga äge nimi! (Kõlab hästi, samas mul oli algklassides üks Kärt, kes lasi tunni ajal rämeda peeru ja siis kõik narrisid teda, et Kärt lasi kärtsu)
  • Liisu – Selle välistas Kardo kohe ära, sest ta olla kunagi ühe Liisu tissidega mänginud
  • Marta – Minu papa õe nimi oli Marta ja mulle meeldiks see nimi väga. (Normaalne nimi, ma ei oska muud öelda, mulle meeldib)
  • Anna – Väga ilus ja klassikaline naisenimi  (Mingi Anna saatis mulle kunagi msnis endast paljaid pilte…)
  • Iti Susanna – Ainuke, mis mulle kahenimeliste hulgast meeldis (Ei meeldi, ma teadsin kunagi ühte Itit, kes oli pikanäpumees)
  • Klara – Selline mõnus ja konkreetne, tugev nimi. (Klaara on nagu väga hea aknapesuvahendi nimi)
  • Madiken – Mulle meeldib, Kardo ütles: “Ei”
  • Nora – Meeldib väga, aga vist jube popp (Ei)
  • Brita – Mul oli keskkoolis väga äge sõbranna nimega Brita ja nimi on tal ka väga lahe (Ilus nimi, aga ei taha oma tütrele)
  • Mirtel – Samamoodi, hirmus populaarne, eks. (See on normaalne nimi, jah)
  • Saskia – Hästi äge nimi! (Ma ei teaaa….)
  • Kirsi – Kirsi ja Mari sobiksid minu meelest nii armsasti kokku ja samuti on see ainuke K-tähega nimi, mis natukenegi meeldis. (Ei ma ei tahaks oma lapsele)
  • Loore – Mulle väga meeldib. (See kõlab nagu Nora ja ei teki seda tunnet, et tahaks kutsuda oma last nii lihtsalt, muidu ilus nimi).

Kui ma sundisin Kardot ütlema siis mingigi nimi, mis talle meeldiks, siis esiteks oli ta sada aastat vait ja mõtles väga hoolega. Siis ta ütles, et Louise, Ronja ja Marta on tema lemmikud. “Tahaks midagi sellist, mis poleks mingi jube eriline, aga samas ei oleks kõige tavalisem nimi ka,” mõtiskles Kardo.

Huuh, sai nüüd hulganisti nimejuttu räägitud! Nüüd, kui te meie kõiki kriteeriume teate, siis võite veel lahedaid nimesid pakkuda 🙂

beebicenter-2-2684569

Loe ka neid postitusi!

421 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Heloise Kanna 9. aprill 2024 at 22:44

    Lumi- Lee

  • Avatar
    Vasta Loore 14. märts 2017 at 17:58

    Hanna, Maria, Ilse/Else, Laura, Liisi, Grette, Anette, Luuna, Stella, Caro-Lee/Ly/Liis, Jana, Jette, Janely, Mirtel, Mirelle, Marta, Mia, Herta, Helga, Kristelle, Agnes, Ave, Eva, Bella, Diana, Eliise, Nicole, Nicolette, Rebecca, Roosa/i, Ophelia, Sophie, Olivia, Charlotte, Lotte, Vicky, Victoria, Veronica, Mariann, Pauline, Paula, Uljana, Alice, Zelma ja teised armsad nimed.

    • Avatar
      Vasta Loore 14. märts 2017 at 18:52

      Daisy, Janet.. Endal lapsed Luuna ja Stella minu arust hea valik=)

  • Avatar
    Vasta K 5. juuni 2016 at 17:23

    Delisa – minu jaoks kõige ilusam nimi
    🙂 .
    Minu tütrel on ja ei kujuta ette, kui
    kunagi peaks veel tütre saama..väga
    raskeks läheb ..
    Delisa on 1 uuemaid nimesid, vanus
    kuni 8-9 a. vist, minu neiu on 1
    esimesi Delisasid Eestis 🙂

    • Avatar
      Vasta ohoo 13. oktoober 2017 at 12:37

      Üks esimesi ? Siis ta peaks oma 20 aastane olema?

  • Avatar
    Vasta Maris Altma 24. mai 2016 at 21:27

    Mina loodan, et kunagi KUI peaksin rasedaks jääma ja tütar tuleb, siis tema nimeks saab Arya. Jah on küll, Y sees kuid mis teha kui
    olen Troonide Mängu fänn 😀 😀 😀

    Muidu on veel kaks ilusat nime Anriette ja Elieanora. Ei ole liiga ummamuudud aga samas ilusad ja naiselikud ning ravusvahelised,
    et kui näiteks soovib minna välismaale elama ning su nimi on näiteks Maris (nagu minul), kuulen pideval Marissa või
    ameerikalikult Ma (ärr)is.

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. mai 2016 at 21:30

    Sandra , Mirell ?

    • Avatar
      Vasta Katrin Koppel 17. mai 2016 at 16:16

      Pakun Mairiin.

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. mai 2016 at 21:27

    Berit ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. mai 2016 at 19:08

    Tütre nimi Keili
    Veel meeldivad Kaili ja Keiti.

  • Avatar
    Vasta Helen 26. aprill 2016 at 12:08

    Marta on küll väga ilus nimi aga Mariga liiga sarnane. Kehv on hüüda Mari-Marta tuppa! Või kui emb-kumb teeb pahandust, siis
    hüüad Mar… Mar… ja mõtled mida sinna lisada;)
    Mulle meeldiks Anna, teine nimi võiks siis olla vähe uhkem nt. Anna Matilda või nii.
    Meeldib ka Kärt või Lumi või Anni.

  • Avatar
    Vasta Tuuli 25. aprill 2016 at 17:42

    Elsa

  • Avatar
    Vasta :) 13. aprill 2016 at 19:48

    Tean et see “ELL” liide seal küll sees,
    kuid minu arvates üks imeilus nimi
    Lisella

  • Avatar
    Vasta Liina 12. aprill 2016 at 21:08

    Nimi mis mulle alati on meeldinud ja mida ma ei tea, et oleks paljudel on Hanne-Loore.

  • Avatar
    Vasta Alex :) 12. aprill 2016 at 20:57

    Lisette
    Annabel
    Reete
    Liisa
    Anni
    Meriliis
    Andra
    Kadri

  • Avatar
    Vasta Ruta 12. aprill 2016 at 11:59

    Ragne-Maria, Lea-Maria 🙂

  • Avatar
    Vasta Gg 11. aprill 2016 at 23:52

    Marta Susanna meeldib mulle ja läheks Mariga ilusti
    kokku 😉

  • Avatar
    Vasta Altius 11. aprill 2016 at 18:07

    On teil juba mingid mõtted tekkinud või lemmikud välja vaadatud? 🙂

  • Avatar
    Vasta Viki 11. aprill 2016 at 17:51

    Äkki see aitab nime valikul: http://izismile.com/2016/04/11/funny_picdump_52_pics-37.html

  • Avatar
    Vasta Katre 11. aprill 2016 at 16:23

    Kathleen
    Kethlin
    Sharlotte
    Sophie
    Sofia
    Londa
    Katalin
    Sharlott
    Rosetta
    Ronja
    Sandy
    Lisell
    Lisandra
    Mirell
    Melissa
    Mirtel
    Katre

  • Avatar
    Vasta Naksu 11. aprill 2016 at 15:35

    Meril, Mirta

  • Avatar
    Vasta pix 11. aprill 2016 at 13:23

    Kui ma mõned päevad tagasi oma
    sugupuud uurisin jaäid mulle silma
    järgnevad nimed 😀
    Elora-Johanna, Mirtel-Mirell, Maria,
    Liina, Sofia, Gerda, Ella,
    Glory-Lizette, Loreida..
    Neid oli veel ja ka päris selliseid
    mida ei usuks et neiu kannab 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 11. aprill 2016 at 13:17

    Sellistest lihtsatest nimedest pakuks
    välja veel Meeri.
    Aga miks ka mitte Liisa, Merili,
    Kelli, Kristin, Lii, Anni, Liilia, Piia
    Kuskilt leidsin ka siukse nime nagu
    Lille ja siis olekski Mari ja Lille.

  • Avatar
    Vasta Miia 11. aprill 2016 at 09:23

    Viimasel ajal tunduvad L-tähelised tüdrukute nimed
    eriti armsad, näiteks Liise, Liisel, Loora/Loore, Loviis,
    Linda-Liise jne, samas on ka väga armas nimi nt Murel
    🙂

  • Avatar
    Vasta Keidy 10. aprill 2016 at 22:14

    Endale meeldib näiteks Kirtel, Kettel, Kaisa,
    Kerli-Maria, Sandra. ?

  • Avatar
    Vasta TT 10. aprill 2016 at 21:31

    Minu tütre nimi on Ronja ja mulle tundub, et see väike
    armas kratt ongi saanud oma nimega sobiva iseloomu
    kaasa. Väike heasüdamlik krutski. Olekskngi
    pakkunud, et pange Ronja kuna usun, et vahvatel
    vanematel sünnibki vahva krutski laps aga seda juba
    pakuti. Minu poolt siis soovitus: Ramona

  • Avatar
    Vasta Käts 10. aprill 2016 at 21:30

    Änn!

  • Avatar
    Vasta A. 10. aprill 2016 at 18:53

    Kertu, Kirsika, Emma, Laura, Maarja,
    Sandra.

  • Avatar
    Vasta uuts 10. aprill 2016 at 17:35

    Pärli, Merit, Madlenne 😀

  • Avatar
    Vasta laura 10. aprill 2016 at 16:00

    Jette johanna

  • Avatar
    Vasta Lonni 10. aprill 2016 at 15:53

    Mulle tudub, et mida kaugemale tallinnast minna, sedaimelikumaks nimed lähevad. Ma pole elus nii palju jennifere ja melanised
    kuulnud, kui Lasva järve ääres, kui kord sinna sattusid

  • Avatar
    Vasta L. 10. aprill 2016 at 15:52

    Palju palju õnne!
    Pakuks Kati-Rosanna või Loore-Lee
    Endal kodus Lenna ja Laura.

  • Avatar
    Vasta Lonni 10. aprill 2016 at 15:44

    Mina paneks oma lapsele nimeks Elli või Anni

  • Avatar
    Vasta NIMI 10. aprill 2016 at 14:45

    Harper, Hanna, Kendra, Loreen, Luisa, Imbi, Kelli, Gerlin

  • Avatar
    Vasta P 10. aprill 2016 at 14:31

    Liisa, Liisu, Katariina, Karoliina,

  • Avatar
    Vasta Katt 10. aprill 2016 at 12:40

    Sonja, Adeele, Karoliine, Kaisi, Natali, Mariette, Aurora

  • Avatar
    Vasta Jessica 10. aprill 2016 at 12:18

    Pakun oma õe nime – Brianna Maria 🙂

    • Avatar
      Vasta Lonni 10. aprill 2016 at 15:54

      Jessica ja Brianna? Mina pakun, et te ei ela Tallinnale lähemal kui 150 km

      • Avatar
        Vasta Skorpaneiu 10. aprill 2016 at 18:11

        Natukene rumal ja ennatlik arvata, et
        mida kaugemal inimesed linnast
        elavad, seda imelikumaks ja
        ebatavalisemaks nimed muutuvad ja
        inimesed ise, kellel on selline
        natuke “erilisem” eelistus nimede
        suhtes. Selline mulje jääb, et topite
        kõik ühte patta. Ei ole nii, et
        ainult maal elavad inimesed
        eelistavad kuidagi moodi
        “erilisemaid” nimesid! Ka linnas
        elavad inimesed panevad oma lastele
        selliseid nimesid, nagu siin mainiti.
        Kasvõi näiteks just see sama Brianna!
        Mulle see nimi muidugi ei
        sümpatiseeri ja eelistan samuti
        lihtsaid nimesid, aga see ei tähenda
        seda, et üldistaksin inimeste nime
        valikuid selle järgi, kui kaugel
        keegi linnast elab! See ju on absurd.
        Ja kuna elan ise maal, siis julgen
        öelda, et nii ikka pole. Siin maal
        elavatel lastel, kõigil on lihtne ja
        ilus eesti nimi, nii et, ära hakka
        ajama mingit distantsi juttu, nagu
        sellest oleneks midagi. 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 10. aprill 2016 at 18:12

          Nõustun Skorpaneiuga!

  • Avatar
    Vasta =) 10. aprill 2016 at 12:07

    Klara, Kendra, Kiara, Maia, Marta, Luna

  • Avatar
    Vasta Age 10. aprill 2016 at 09:59

    Pakun enda täisnimest teise poole – Midrit.

  • Avatar
    Vasta Ke 10. aprill 2016 at 09:58

    Kui oleks tütar sündinud oleks nimeks
    saanud Loora Mia. Meeldivad veel
    Loviise, Melinda, Ann, Lauret.

  • Avatar
    Vasta L. 10. aprill 2016 at 09:03

    Kirsika 🙂

  • Avatar
    Vasta Saara 10. aprill 2016 at 09:02

    Ma juba tükk aega olen mõelnud soovitada Lumi 🙂 Mari ja Lumi.

  • Avatar
    Vasta A 10. aprill 2016 at 07:00

    Mette

  • Avatar
    Vasta K 10. aprill 2016 at 00:52

    Minu jaoks vaieldamatud lemmikud on Säsil, Ursula,
    Harriet näiteks ?

  • Avatar
    Vasta G 9. aprill 2016 at 22:43

    Pakun…Marta Mee

  • Avatar
    Vasta daria 9. aprill 2016 at 22:19

    Nika (võidu jumalanna)
    Kira (ei mingit jamamist vokaalidega, nagu ka Mari nimes)
    Nora
    Aurora
    Lori

  • Avatar
    Vasta Anneli 9. aprill 2016 at 22:19

    Vau, MARTA sobib ju ideaalselt! MARi, MARta
    – õekestel sarnased nimed, nii ilus. Ja liitnimi
    Marta Kene (Marikene, Martakene) on ka nii
    lahe!

  • Avatar
    Vasta Triin 9. aprill 2016 at 21:14

    Mulle terve elu meeldinud nimi Kertu. Silme ette tuleb kohe üks rõõmsalmeelne ja vahva tüdrukutirts.:)

  • Avatar
    Vasta Aive 9. aprill 2016 at 21:06

    Kirke, Keira, Marita

  • Avatar
    Vasta T 9. aprill 2016 at 20:58

    Katrissa!

  • Avatar
    Vasta Mai 9. aprill 2016 at 20:52

    Alana
    Marta-Maria
    Adeele
    Lara
    Aureelia
    Geteleen
    Marileen
    Tuuli
    Kete-Lee
    Marleen
    Kirke
    Loreen
    Teele

  • Avatar
    Vasta N 9. aprill 2016 at 20:51

    Karola sobiks Kardoga hästi või Karmen 🙂

  • Avatar
    Vasta :) 9. aprill 2016 at 20:36

    Tuule Riin

  • Avatar
    Vasta h 9. aprill 2016 at 20:13

    Pakun lihtsalt suvalisi nimesid;
    Irma, Janelle, Mai, Iisebel, Anni, Kaisa, Laura,
    Liisa, Hanna, Marta, Minna, Miina, Eda,
    Salma, Saskia, Mailiis, Kristin, Lee, Lilian,
    Berit, Senni

  • Avatar
    Vasta Sal 9. aprill 2016 at 19:59

    Matilda? Eleanora? Berta?

  • Avatar
    Vasta Pirx 9. aprill 2016 at 19:45

    Armastan ka lihtsaid ja kenasid nimesid. Minu nimekirjast kaks ilusat nime mu tütardel ka nimeks sai 🙂 Aga siis näiteks: Emili(a),
    Hanna, Mirtel, Teele, Adele, Loore, Loreen, Susanna, Stella, Iris, Sofia, Eleonora, Stina, Loviise.

  • Avatar
    Vasta Merily 9. aprill 2016 at 19:45

    Pakun ka siis paar nime 🙂
    Loora, Mari-Liis, Marion, Maria, Marianne, Paula Maria, Mariete, Mariin (!), Helen, Mette Marit, Mariliis, Emma Mari (!), Janet
    Maria, Sofia, Katre, Marleen, Merili, Lissel Marie.

    Loodan, et olin abiks, väga ilusad nimed on! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 9. aprill 2016 at 19:43

    Bia

  • Avatar
    Vasta Anu 9. aprill 2016 at 19:40

    Mia Susanna, Mall-Mirtel

  • Avatar
    Vasta :) 9. aprill 2016 at 19:33

    Johanna Marleen? Anette, Angela, Karmen, Kerttu,
    Anette Emilie, Elis? Saskia ja Sofia nii armsad nimed.
    Pisitirtsu oleks ka ilus nimi Ingrid.

  • Avatar
    Vasta Lisandra 9. aprill 2016 at 19:21

    Mette 🙂

  • Avatar
    Vasta Irina 9. aprill 2016 at 19:15

    Kiara, Amiina, Alexsandra

  • Avatar
    Vasta Krissu 9. aprill 2016 at 19:13

    Sonja 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 9. aprill 2016 at 19:00

    Liisa/ Liisu

  • Avatar
    Vasta Leena 9. aprill 2016 at 18:59

    Mari ja Ann sobiksid kokku ???

  • Avatar
    Vasta Kriss 9. aprill 2016 at 18:52

    Praegu meeldib endale nimi Eliise

    Kui 18a tagasi tütart ootasin, olin
    täiesti veendunud,et lapse nimeks
    saab Liisa, kui aga esimest korda
    beebile otsa vaatasin siis ei olnud
    ta mitte üksraas Liisa nägu 😀 vaid
    on hoopis Triinu moodi 😀 ja nii ongi
    minu tütre nimi Triinu.

    Hiljem on olnud juhuseid kus on
    tuldud ütlema, (nt mänguväljakutel
    jms) et nimi Triinu on justkui loodud
    talle. 😀 … Lapsenad olid Triinul
    metsikud lokid :D, nii ta siis
    jooksis ringi lokid tuules lehvimas,
    oli kõigi lastega sõber, alati oli
    igasuguste fantaasiarikaste mängude
    autor ….. 😀

  • Avatar
    Vasta Arle 9. aprill 2016 at 18:24

    Nimi nimeks kuid elu on näidanud ,et mida lihtsam nimi seda lihtsam ka lapsel elus ei pea jurama mitu II-d või y on sidekriipsuga
    või ilma
    Enda tütre nimeks Kirsika ja väga rahul nimega 🙂
    Edu nime otsingul

  • Avatar
    Vasta Am 9. aprill 2016 at 18:16

    Hanna-Maria?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 9. aprill 2016 at 18:08

    Pakun tutvusringkonnast mõned nimed, mis mulle
    endale isiklikult väga meeldivad:
    Lotta Maria- minu tütre nimi
    Marta Maria
    Leen Marii
    Anni Loore
    Saskia
    Marta Mia
    Madli

  • Avatar
    Vasta Laura 9. aprill 2016 at 18:04

    Meril Joanna

  • Avatar
    Vasta E 9. aprill 2016 at 18:00

    Noora, Riste, Marvi

  • Avatar
    Vasta L 9. aprill 2016 at 17:29

    Lihtsad ja ilusa kõlaga nimed – Maidel, Piibe, Paula, Leeve, Ebe, Harriet.

  • Avatar
    Vasta Grete 9. aprill 2016 at 17:27

    Minul õelastel nimed Nora Maia ning Rubi Lisa.
    Millegipärast mulle meeldib nimi Rubi. Kuid meeldib
    ka Nora, Loore ja Loona… mulle meeldib kui nimes on
    R täht. Aga Loona on üks vähestest nimedest mis
    mulle meeldib ja on ilma R-ita.

  • Avatar
    Vasta M 9. aprill 2016 at 17:26

    Marita, Marit

  • Avatar
    Vasta Gerli 9. aprill 2016 at 17:15

    Marit
    Marita
    Gerli
    Liisu
    Mari Liis
    Marja Liisa
    Renna
    Jaanika
    Kelli
    Annamari

  • Avatar
    Vasta Janeli 9. aprill 2016 at 17:14

    Meriin 🙂

  • Avatar
    Vasta Mann 9. aprill 2016 at 16:47

    Roosi

  • Avatar
    Vasta ee...? 9. aprill 2016 at 16:37

    Okei… 3-aastane Lisandra või Delis on normaalne. Aga kas te, inimesed, kujutate ette 50-aastast Lisandrat või Delist? Osad nimed
    lihtsalt on sellised… lapsenimed.

    • Avatar
      Vasta LiaMia 9. aprill 2016 at 17:04

      Kas sa kujutad ette 3 aastast Ilmet
      või Vellot? Kunagi olid need
      lastenimed. Nimed vananevad lastega
      koos ning 50 aasta pärast ei taha
      äkki keegi lapsele nimeks panna
      Mirtel või Sandra, sest just siis on
      selle nimelisi vanureid palju ning
      need on vanainimeste nimed.

  • Avatar
    Vasta Birven 9. aprill 2016 at 16:35

    Joanna Marii? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 16:59

      Ma ju ütlen, et Marii on tupeseen, miks te pressite seda 😀

      • Avatar
        Vasta Annika 9. aprill 2016 at 19:32

        Mu sugulasel on laste teised nimed samad, kui ei eksi siis oli see Marietta eesnimed on vanemal Rose ja nooremal Carola.
        Mu meelest väga lahe. Näiteks Ann Johanna, Anni Johanna, Marta Johanna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kair 9. aprill 2016 at 16:32

    Murel

  • Avatar
    Vasta meow 9. aprill 2016 at 16:29

    Pakun ühe veel – Meeri. Mul ka imearmas ja tore
    sõbranna selle nimega. Ja mu arvates on ka Tuuli päris
    äge nimi.

    • Avatar
      Vasta meow 9. aprill 2016 at 16:41

      ….või siis pange minu nimi Ave, haha 😀 paned Maria
      otsa ja saad tõelise klišee, aga sobib Mariga. Ok, sit*
      nali… 😀

  • Avatar
    Vasta Mull 9. aprill 2016 at 16:25

    Mulle hirmsasti meeldib Suusi, aga ei tea, kas hakkaks
    riskima seda oma lapsele nimeks panna., pigem siis
    hüüdnimena. Veel meeldivad väga Iti, Säde, Teele, Friida.
    Aga teile justkui sobiks Marta ideaalselt 🙂

    • Avatar
      Vasta Mull 9. aprill 2016 at 16:55

      Teie Endli teemaga sobib Endla ka, aga oleneb, äkki te ei
      taha nime ära lörtsida, et kui Endel siis ikka Endel.

  • Avatar
    Vasta Külli 9. aprill 2016 at 16:06

    Marta Rianna sobiks Mari Johanna
    nimega hästi.

  • Avatar
    Vasta Külli 9. aprill 2016 at 16:04

    Marta Rianna sobiks Mari Johanna
    nimega väga hästi. Vb veel Karola või
    Mariin.

  • Avatar
    Vasta Liisa 9. aprill 2016 at 15:57

    Nu kui Mari-Johanna juba on siis teistpidi Hanna-Marii? 😀
    Aga mulle meeldivad veel Kirke, Säde, Säsil, Elys, Edith,
    Loore ja Sirelin. 🙂
    Palju edu nime valimisel! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kr 9. aprill 2016 at 15:52

    Iiris, Mariaana

  • Avatar
    Vasta Alina Kalistratova 9. aprill 2016 at 15:35

    Mari ja Kadi ?

    • Avatar
      Vasta Kadi 9. aprill 2016 at 18:05

      Imelik on vaadata, et kellelegi Kadi nimi meeldib 😀
      Ise oleksin paremameelega mõne muu nimega 😀

  • Avatar
    Vasta LiaMia 9. aprill 2016 at 15:29

    Olen kuulnud perest, kus on kolm
    tütart ning neil kõigil on üks ja
    sama keskmine nimi ja see on kuidagi
    nii armas minu meelest. Nii ilus
    oleks kui oleksid lapsed Mari Johanna
    ja Marta Johanna.

    Samas ma ei tea kah. Praegu just tuli
    mulle pähe nimi Matilda. Minu meelest
    isegi sobib Mari Johanna kõrvale.
    Mari Johanna ja Matilda. Kui kolmas
    tütar ka peaks sündima siis olekski
    komplekt koos: Mari, Matilda ja Marta
    🙂 Lahedad nimed minu meelest

    • Avatar
      Vasta Katre 9. aprill 2016 at 16:32

      Moekunstnik Marilin Sikkali neli tütart on kõik sama teise nimega – Linda.

  • Avatar
    Vasta Kro 9. aprill 2016 at 15:20

    Ellen Amanda

    • Avatar
      Vasta Ally 9. aprill 2016 at 15:35

      GREETE

  • Avatar
    Vasta nsjd 9. aprill 2016 at 14:58

    Ma pakuks, et Ingrid võiks üks sobiv nimi olla. Näiteks
    Ingrid Treimann ju väga kauni kõlaga ja Mari ning
    Ingrid ka sobivad omavahel 😀

  • Avatar
    Vasta Felicity 9. aprill 2016 at 14:58

    Mari Johanna ja Kris Susanna sobiksid ilusti. Igapäevaselt Mari ja Kris.

  • Avatar
    Vasta E 9. aprill 2016 at 14:55

    Mirtel-Brit, Lenna, Adeele (üks tuttav on isegi Ateele).. pehmed ja armsad naiselikud nimed 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 9. aprill 2016 at 14:53

    Olen kuskil juba varasemalt kirjutanud ka…Mul tütar Nora Ly aga ausaltöeldes see Ly seal taga täiesti mõttetu. Passinimi
    lihtsalt 😀 Norast polnud ma populaarsusest hoolimata nõus loobuma…Ma polnud oma mehega veel tuttav kui teadsin, et
    minu tütrest saab kunagi Eleanora. Paraku ei teadnud ma siis seda, et võtan endale mehe kelle lähisugulane on juba sama
    nime ja ka sama perekonnanimega…ja nii saigi Eleanorast Nora ja lisasime mehe pakutud Ly. Hiljem saime teada, et Nora Ly
    tähendab Vietnamis valguse kõnet. Aga järgmisele lapsele paneks ma kindlasti ühe nime. Tüdruku nimedest meeldivad veel
    Sonja, Ayla, Arabella, Adele, Luna ja sinu mainitud Loore 🙂

  • Avatar
    Vasta ritsik 9. aprill 2016 at 14:48

    Kas tead, et Marta on tuntud piiblinimi? Luuka 10:40. Oli
    kaks õde, Marta ja Maarja, Marta aina toimetas ja töötas, et
    küllatulnud Jeesusele laud katta, Maarja istus Jeesuse juurde
    tema õpetust kuulata. Sellepärast on Marta maisete
    tegutsejate ja Maarja vaimsemate väärtuste poole püüdlejate
    võrdkuju.

  • Avatar
    Vasta Janne 9. aprill 2016 at 14:44

    Pakun suvalt nimesid, mis meelde
    tulevad. Võin juba öelda, et mõni ei
    meeldi mulle üldse, aga kuna ei otsi
    endale ja maitsed on erinevad
    siis…: Ramona, Romina, Lorena,
    Matilda, Alisa, Aila, Herta, Linnet,
    Mirja, Jete, Taia, Marion, Deivi,
    Leena, Raili, Iren, Doris, Maite,
    Rutt, Nele, Berit.

  • Avatar
    Vasta I 9. aprill 2016 at 14:42

    Kirke

  • Avatar
    Vasta Kätlin 9. aprill 2016 at 14:39

    Mulle meeldib nimi Mirjam 🙂 R- täht nimes annab
    tugeva kõla 🙂 lisaks on minu meelest Lisandra huvitav
    ja kõlav nimi 🙂 aga usun,et kui laps sünnib, siis tead
    juba näo järgi öelda,mis talle parim nimi 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 9. aprill 2016 at 14:36

    Teresa, Delisa, Hannah, Sabrina, Marlen, Õie,
    Lisell

  • Avatar
    Vasta Lehte 9. aprill 2016 at 14:18

    Mulle meeldivad: Sädeli, Pärlis, Kirlis, Pääsu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 9. aprill 2016 at 14:18

    Iti-Marii on üks väga ilus nimi minuarust 😉

  • Avatar
    Vasta Andra 9. aprill 2016 at 14:14

    Lisann-Mari
    Kirke Kai

  • Avatar
    Vasta M. 9. aprill 2016 at 14:13

    Britta
    Anette
    Lota
    Emili
    Indra
    Barbara
    Sofia

    • Avatar
      Vasta meow 9. aprill 2016 at 14:54

      Lota on ju suht Lotte 😀 aga Kirke on ka äge, jah. Keegi
      siin veel pakkus

  • Avatar
    Vasta Allu 9. aprill 2016 at 14:12

    Piia- Lisandra vōi Sonja- Laura

  • Avatar
    Vasta Kadri 9. aprill 2016 at 14:09

    Mul selle lihtsa ja raske nime jutuga tuli meelde, kui
    pidin koolis esimeses klassis esimest korda kirjutama
    paberile oma täispika nime ja ausaltöeldes ma ei
    osanud sinna midagi kirjutada ja mõtlesin, et mis mu
    nimi siis on. Kodus kutsuti ikka aina esimese poole
    järgi.. seda, et seal sidekriips on ja veel midagi, sellest
    polnud mul halli haisugi+perekonnanimi

  • Avatar
    Vasta Kristi 9. aprill 2016 at 14:03

    Herta

  • Avatar
    Vasta Greiss 9. aprill 2016 at 14:01

    No sul veab, et Salé/e nimest pääsesid, sest sellel on prantsuse keeles täiesti sobimatu kõrvaltähendus.. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 15:41

      Mis see tähendab siis :D?

      • Avatar
        Vasta Muki 9. aprill 2016 at 16:41

        http://dictionary.reverso.net/french-english/sale
        Ühtegi ilusat tähendust ei ole.

      • Avatar
        Vasta Greiss 9. aprill 2016 at 17:56

        Ei, salé/e päris nii hull siiski pole kui sale, hääldus ka erinev neil 🙂 Salé põhitähendus on jumala viisakas, “soolane” … lisaks siis
        labane, räpane, ropp, rõve nagu mingi nali nt ja võib käia ka inimese kohta aga seda tglt nii negatiivses tähenduses eriti palju
        ei kasutata.

  • Avatar
    Vasta Egle 9. aprill 2016 at 13:50

    Arvasin algusest peale, et tüdruk 🙂 Palju õnne! Nimedest lähevad sinu stiiliga kokku ilmselt sellised iseloomuga ja nö tabavad
    nimed. Pakuks nt Anna, Brita, Anett (täiega ilus minu arust), Aneta, Merili, Renate, Kadri, Agat(h)a, Agat(h)e, Karmen, Ester, Elita,
    Greta, Kerli, Jane, Janet. Keiti, Mai, Marita, Merit, Leena, Piia, Triin, Kristin.

  • Avatar
    Vasta Põmm 9. aprill 2016 at 13:44

    Kaisa?

  • Avatar
    Vasta Skorpaneiu 9. aprill 2016 at 13:21

    Nimi Madli kõlab ilusti ja on üldse
    armas nimi, aga sellega tuleb meelde
    kohe Pääsukese laulu: Midli-Madli,
    Kudli-Kadli jne… 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 9. aprill 2016 at 13:21

    Hanna-Leonor,Sädeli,

    • Avatar
      Vasta Merka 9. aprill 2016 at 13:29

      Appi, mul on naerukad 😀

      • Avatar
        Vasta Lonni 10. aprill 2016 at 15:48

        Vikeste linnade naised on lollakad…

  • Avatar
    Vasta Helve 9. aprill 2016 at 13:19

    Aliide, Liidi, Lili, Maretta, Malle,
    Marta, Paula, Riin, Koidu, Tiiu,
    Hilja, Helgi, Viie, Ellen, Helmi,
    Piret, Aila, Helena, Margaret,
    Merike, Margit, Margot, Epp, Elo,
    Sirje, Liia, Kaari, Reeli, Kerli,
    Eerika, Aldona, Hellis, Egle, Eglis,
    Laume, Jana.
    Nii palju lapsi ei jaksa sünnitadagi.

  • Avatar
    Vasta Kelli P 9. aprill 2016 at 13:19

    “Klaara on nagu väga hea aknapesuvahendi nimi” appi kui hea ma suren:D:D

    Alati võiks minna raamatunimede teed – Kitzbergil olid Mari ja Tiina ning Mari ja Miili, Tammsaarel Mari ja Krõõt, Vildel Mari ja
    Leenu, Mõmmi-aabitsas Mari ja Mai 🙂

    • Avatar
      Vasta K 9. aprill 2016 at 15:36

      üldjuhul on nendes raamatutes ikka vastandlikud inimesed ka need nimekandjad. ma ei usu, et on hea mõte panna oma lastele
      sellist kombinatsiooni. Ükskord nad seda “Libahunti” loevad niikuinii ja Mari võib end päris nirult tunda.. Teistega sama lugu.

  • Avatar
    Vasta Ketu 9. aprill 2016 at 13:19

    Särtsu täis Siret – (sobib ka
    perekonnanimega) 🙂
    Keidi – sobib Kardo nimega.
    Melissa – hästi armas nimi, aga
    selline spetsiifiline: kas meeldib,
    või ei meeldi.
    Maris – küll Mari-tüvega, aga see
    s-lõpp teeb sellest piisavalt
    eristava nime Mari Johannast.

  • Avatar
    Vasta Kriss 9. aprill 2016 at 13:16

    GEA

  • Avatar
    Vasta Keiti 9. aprill 2016 at 13:14

    Johannaga läheb vb kokku Janne.

  • Avatar
    Vasta Triin 9. aprill 2016 at 13:12

    Mul oli kinnisidee, et laps peab saama Astrid Lindgreni tegelase nime. Ja siis oli ta kuni sünnini Madlike. Mul oli tagavaravariant ka
    ja kui laps sündis, siis läks tagavaravariant käiku. Madlikesega lõin põnnama. Et nagu kuidas ta on lõpuks 55a vana Madlike :S

    Väga ei saa aru, kes soovitavad Sulle nime Anni või Anna. Et ise oled Mariann, üks laps on Mari ja teine Anni? Minu meelest veits
    naljakas 😀

    Ronja ja Mari sobiks koos ülihästi 🙂 Aga sa vist hüüad Mari ka vahel Ronjaks, röövlitüdrukuks? 😀

  • Avatar
    Vasta mai 9. aprill 2016 at 13:12

    Naljakas on lugeda kuidas enamus kiitlevad enda laste nimedega, umbes nii: ” sulle küll isabella-mia ei meeldi aga minu lapsel
    selline nimi” 🙂

  • Avatar
    Vasta Maryan 9. aprill 2016 at 13:07

    Mulle endale hetkel meeldivad nimed Kadriann ja
    Maris.?

  • Avatar
    Vasta M. 9. aprill 2016 at 13:06

    Marta-Miina, Mari-Liis? ?

  • Avatar
    Vasta Merka 9. aprill 2016 at 13:05

    Oeh, naerda sai palju, kui komme
    lugesin :´D Päris keeruline see
    nimevärk, aga mu meelest poistele
    palju raskem miskit leida. Tüdrukute
    nimedega pigem see teema et ilusaid
    on palju, aga raske valida 😀 😀 😀
    Mina pakun omaltpoolt Teele, Tuuli,
    Ida, Eeva. Aga edu 😀

    • Avatar
      Vasta meow 9. aprill 2016 at 16:22

      Mu arust poisiga just kergem 😀 klassikalisi ilusaid
      meestenimesid nii palju, a la Karl, Robert, Hannes,
      Kristjan jne

  • Avatar
    Vasta L 9. aprill 2016 at 13:00

    Meeli, Lisett(e), D(T)aisi, Kreete, Marili nt. 🙂

  • Avatar
    Vasta Soovitus 9. aprill 2016 at 12:58

    Kui teine tütar samasugune kratt tuleb nagu Mari, siis Ronja sobiks imehästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Lepatriinu 9. aprill 2016 at 12:55

    Marta sobiks teile tõesti hästi.
    Pakuks veel Rete, Nele, Triin, Kadi.
    Endal on lemmiknimeks Scarlet, hüüdnimega Scatty ühe väga ägeda raamatukangelase järgi. Meeldib veel Kary Nobeli preemia
    saanud biokeemiku järgi, aga kumbki kahjuks väga eestisse ei sobi:)

  • Avatar
    Vasta Liisi 9. aprill 2016 at 12:49

    Loviisa või Loviise 😛

  • Avatar
    Vasta Dagmar 9. aprill 2016 at 12:49

    Minu tütre nimi on Melani ja kui ta omale õekese peaks
    saama, siis on ta Melissa. Aga lugesin kunagi, et Sulle
    vist Melani nimi ei meeldi, seega see jääb ära 😀 Edu
    nimeotsingutel!

  • Avatar
    Vasta Tiina 9. aprill 2016 at 12:47

    Piia, Janeli….. Kuna Mari on sinu
    nimele sarnane, on üks idee panna
    teisele plikale nimi, mis kuidagi
    Kardoga klapib, nt Kadri, Karmen,
    Keit või su meeldivast listis ära
    nimetuatud Kärt.

  • Avatar
    Vasta Kadri 9. aprill 2016 at 12:42

    Kirsten

  • Avatar
    Vasta Anu 9. aprill 2016 at 12:37

    Anni on näiteks lihtne ja ilusa kõlaga nimi ?

  • Avatar
    Vasta J. 9. aprill 2016 at 12:36

    Marta ja Loore on kusjuures praegu
    sama popid kui Mirtel! 🙁
    Samuti kirjutasid, et Triinu-Liis on
    juba teil olemas aga Iti on ju
    Mirjami laps kas see sind ei häiriks
    kui paneksid sama nime? Nagunii
    tullakse ütlema, et tema järgi 😀
    Minu meelest sinu enda nimekirjast on
    Madli (Madleen, Marleen) väga hea
    valik! Samuti meeldib mulle Kirsi ja
    just sobivuse ja ka K-tähe pärast 🙂
    ma pakkusin eelmises kommentaaris ka
    Linda ja Kirke 🙂 samuti, mida
    eelmise postituse all meelde ei
    tulnud on veel Herta, Agnes, Tess 🙂
    kui K-tähega edasi arendada siis on
    suhtelised toredad nimed lisaks
    Kirkele ka Kertu, Keiu, Keit(i), Kea,
    Kene(li).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 12:38

      Kõik nimed on ju kuskil kellelgi olemas, seega mind väga ei huvitaks, et Mirjami lapse nimi on Iti, kui ma ikka tõesti tahan Iti panna. Triinu-Liis on aga väga spetsiifiline nimi, aga Triinu või Liis paneks küll suvalt, ei arvaks, et kellegi järgi vms. Loore olla popp jah, aga Martat ma nagu kuulnud väga pole (üldse kellegi lapsel vms).

      Linda meeldis Kardole küll, aga minu silme ette tuleb kohe mingi vanamutt 😀

      • Avatar
        Vasta J. 9. aprill 2016 at 12:49

        No kuule ega Mari ka tea mis popp ja
        noortepärane nimi siiski pole 😀 aga
        vaatamata sellele on see kauni kõlaga
        nimi (no nii Linda kaitseks 😀 ). Kas
        sa kujutad ette 80aastast Miat
        (vastupidine näide 😀 )? Aga su
        suguvõsas oli nimi Pauliine kuidas
        oleks Paula-ga? Paula + midagi juurde 🙂

      • Avatar
        Vasta marta-linda 9. aprill 2016 at 12:51

        Marta on Epp Petrone ühe tütre nimi.

        Linda tähendab hispaania keeles
        ilusat. On väga meeldiv
        rahvusvaheline naisenimi ja meil
        Eestis seostub veel rahvusliku
        Lindaga ka.

        • Avatar
          Vasta KK 9. aprill 2016 at 13:28

          Linda-Luise väga ilus 🙂

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 12:28

    Mul kodus väike Emma. Veel meeldib Adele, Britt,
    Greth, Käti, Leona

  • Avatar
    Vasta Laura 9. aprill 2016 at 12:26

    Maria, imeilus nimi 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 9. aprill 2016 at 12:24

    Kirsika

  • Avatar
    Vasta J. 9. aprill 2016 at 12:21

    Mia Mai, Hanna-Loora

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 12:21

    Marta Kerstine

  • Avatar
    Vasta Gerli 9. aprill 2016 at 12:16

    Mulle meeldivad Margrit, Mena, Mirget,
    Maibrit, Karola-Brit, Krisete

  • Avatar
    Vasta Hehh 9. aprill 2016 at 12:14

    Tundub et Marta/Martha meeldis teile kõige enam.
    See pole üldse tuntud, vähemalt mina näiteks ei tea
    oma tutvusringkonnas ühtegi sellise nimega naist.
    Samas Maarja mis siin kommentaariumis pakuti
    mitmel korral on nii kulunud nimi juba, tean 6 inimest
    kel nimeks Maarja. Marta sobib ilusti 🙂 mõlemad
    lapsed oleksid M tähega.

  • Avatar
    Vasta J 9. aprill 2016 at 12:13

    Teise lapse nimi võiks ju samuti kahest nimest
    koosneda, las õdedel olla ikka ühe palju nimesid 🙂 Ma
    ise ka arvamusel, et kuna Mari Johanna on nime
    poolest nii sinusse, siis pange teisele lapsele miskit,
    mis oleks Kardosse, aga samuti koosneks kahest
    nimest.
    Ütle Kardole, et ta natuke mõtleks, kas Mari ja Kirsi
    tõesti ei sobiks kokku? See oleks niiii armas kooslus 🙂
    Aga siis Kirsile ette/taha miskit Kardolikku. Samuti
    sobib Mariga kokku Marta, aga siis ka ikka vaja
    Kardost midagi ette/taha sellele nimele.
    Kuidas teile tundub veel Mirte? Geili? Lenna? Luise?
    Desire(e)? Kendra? Kerda? Sireli (Sama teema, mis
    Kirsiga)?
    Ja ma mõtlen veel, et kuna Maril on esimene lühike ja
    teine pikk nimi, siis las õed matchivad 😀 (Väga hea
    näide on Iti Susanna, aga selles pole Kardot, samas
    Susanna ja Johanna lähevad kokku).

  • Avatar
    Vasta Taisii 9. aprill 2016 at 12:12

    Mirta, Kirke ja Madli meeldivad mulle millegi pärast

  • Avatar
    Vasta B 9. aprill 2016 at 12:10

    Minu neiud on Martha, Brita ja Melani.5a tagasi kui
    Martha nime sai, siis see väga popp polnud aga oraegu
    juba suht, küll aga ilma h täheta mis meie neiu
    vanaema järgi sai.

  • Avatar
    Vasta Neiu 9. aprill 2016 at 12:04

    MAARJA!!!! mõtle vaid, kui ilusti kõlaks. Ilus eesti nimi, aga mitte liiga populaarne.

  • Avatar
    Vasta allukas 9. aprill 2016 at 12:03

    Mind ajavad ka need igasugused Eleanorad, Theodorad, Isabellad ja Delysa Lysandrad vaikselt kihelema. Ega muidugi emmele
    otse ütlema ei lähe, et “noh, mis seebika järgi järgmiseks oma lapsele nime panete, MacGyver vä?”, aga need nimed lihtsalt ei
    ole üldse kohe minu maitse.

    Samas, mulle ei meeldi ka see, kui nimed, mida hääldad kahe täishäälikuga, on ühega kirjutatud – nt see Klara või Nora, Adele
    on viimasel ajal jõle popp. Mu arust võiks ikka olla siis pigem Adeele, Noora ja Klaara. Sellest valikust kaaluksin ise üldse
    Adeelet, kui see omakorda uus “Mia” ei oleks.

    Ja siis muidugi need moenimed. Kunagi oli vist Mia, nüüd on Sohvia, Sofi, Adele, poistel Tristen, Robin, Rasmus. Et iga üks
    üritab jõle originaalne olla, aga paraku n+10000 emmet enne teda olid ka.

    • Avatar
      Vasta Katre 9. aprill 2016 at 16:42

      Mul sama põhimõte. Et hääldus ja kirjapilt peaks kokku minema!

  • Avatar
    Vasta Aa 9. aprill 2016 at 12:01

    Olivia, Helmi, Maia, Paula, Sadu, Aule, Martina -jube ilusad vähepopulaarsed

  • Avatar
    Vasta Mariliis 9. aprill 2016 at 12:00

    Dora, Emili, Siiri

  • Avatar
    Vasta E 9. aprill 2016 at 12:00

    Anelje või Kristal on sellised vähemlevinumad.

  • Avatar
    Vasta S 9. aprill 2016 at 11:51

    Heli, Kaia, Lehte, Linda, Kari, Kertu, Marta ja
    Madli on ka mõlemad ägedad 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 9. aprill 2016 at 11:45

    Minule näiteks meeldivad hullult
    A-tähega nimed.
    Enda tütrele kunagi sai valitud
    nimeks Agnes ja sobib nagu rusikas
    silma auku :).
    Pakuks välja näiteks Ann (sinna saaks
    teise nime veel külge mõelda),
    Adelin, Anriett.

  • Avatar
    Vasta Caro 9. aprill 2016 at 11:43

    Gabriela, Cassandra või Lisandra on ühed ilusad
    nimed!:)

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 11:42

    Mirtel, Marta ja Madlike (ja Kirke) on mu lemmik
    tüdrukunimed üldse ja üks neist saab ka mu tütre nimeks juhul
    kui peaksin veel kunagi tütre saama. 🙂

  • Avatar
    Vasta anni 9. aprill 2016 at 11:36

    Nii nunnu mumeelest Maila, Marieta

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 11:31

    Mai

  • Avatar
    Vasta Eve 9. aprill 2016 at 11:31

    Mia

    • Avatar
      Vasta Skorpaneiu 9. aprill 2016 at 11:35

      Üldse postitust ei loe? Selgelt
      kirjas ju, et nimi Mia on välistatud! 🙂

    • Avatar
      Vasta Merka 9. aprill 2016 at 13:27

      Vabandust, tehke mulle keegi selgeks,
      mis inimestel nende Miadega on? Kui
      mulle alguses ka meeldis see, siis
      nüüd juba ammu enam mitte. Lihtsalt
      üleküllastus neist. Enam ei suuda
      meelde jääda, kes on Mia-Mirell, kes
      Mia-Mai, kes Mia-Maria ja kes
      lihtsalt Mia (nagu kunagi ammu oli
      mingi telenovela Lihtsalt Maria).
      Poiste popimate nimedega sama häda,
      enam ei tea, kes on Roop, kes Robi,
      Robin. Nagu eestikeele käänded
      lähevad järjest reas.

  • Avatar
    Vasta liisa 9. aprill 2016 at 11:28

    Mul sama asi, et ei meeldi bellid-ellid jne
    Aga kui kunagi peaks tütar tulema on vaieldamatu lemmik Herta.
    Samuti meeldib Friida ka.

  • Avatar
    Vasta e 9. aprill 2016 at 11:26

    Mari ja (H)äli 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 12:21

      Häli kõlab nagu keegi häliseks kuskil nurgas 😀

      • Avatar
        Vasta meow 9. aprill 2016 at 16:25

        Jaaa! 😀 suht spooky

  • Avatar
    Vasta Gerly 9. aprill 2016 at 11:24

    Kas Mirell käib ühte patta Bellade ja Elladega? 😀 Ise olen poisi ootel, 21 päeva tähtajani, nimetu poiss. Oleks plika, siis oleks meil
    varsti väike Mirks(Mirell) 😀
    Välja pakutud nimedest tundub ka, et teie Mari ja Marta sobiksid hästi kokku. Aga siis oleks ka Martale lisanime vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Babam 9. aprill 2016 at 11:23

    Linda
    Anna-liisa
    Liisa
    Hanna
    Laura (kõik Laurad on ilusad..)
    Anett(e)
    Ave
    Kasandra
    Sandra

    Ei soovita liiga sarnaseid nimesid panna, sest muidu hakkab segamini minema..

  • Avatar
    Vasta Kadri 9. aprill 2016 at 11:20

    Melek
    Meliin

  • Avatar
    Vasta Mari 9. aprill 2016 at 11:20

    Hanna, Hanna Eliisa

  • Avatar
    Vasta M 9. aprill 2016 at 11:16

    Mirell? Samuti hääletaksin Mirteli ja Marta poolt :)!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 9. aprill 2016 at 11:16

    Emilia-Liisa

  • Avatar
    Vasta Elo 9. aprill 2016 at 11:13

    Säde on selline eriline ja lihtne nimi 🙂

  • Avatar
    Vasta M 9. aprill 2016 at 11:11

    Minul kodus kolm tüdrukut: Maribel, Marleen ja
    Marliis 🙂

  • Avatar
    Vasta evelin.m 9. aprill 2016 at 11:11

    Pakun.ka.siis paar nime 🙂
    Helenia
    Heleene

  • Avatar
    Vasta Annakas 9. aprill 2016 at 11:09

    Anna Lisett on ilus nimi 🙂

  • Avatar
    Vasta A 9. aprill 2016 at 11:07

    Mari väike õeke Heili.

    Heili Treimann, ilus ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 9. aprill 2016 at 11:06

    Agne-reete
    Anna-liisa
    Andra
    Luisa
    Anete
    Eliise
    Karinee
    Kristi
    Anna-luisa
    Emili
    Kristel
    Annika
    Ireen
    Liilia
    Marleen

  • Avatar
    Vasta Loor 9. aprill 2016 at 11:06

    Mina soovitaksin Matilda, hüüdnimi ongi Matildal
    Madli 🙂 Veel meeldib Arabella, Ronja 🙂

  • Avatar
    Vasta MP 9. aprill 2016 at 11:00

    Karmel on nimi, mis hakkas mulle
    alles hiljuti meeldima. Hüüdnimeks
    oleks näiteks Karamellike. 😀 😀

    • Avatar
      Vasta MP 9. aprill 2016 at 11:01

      Keira on ka ilus nimi.
      Kuskilt olen kuulnud ka sellist nime
      nagu Lumidee.

      • Avatar
        Vasta MP 9. aprill 2016 at 11:21

        Keira Treimann sobib ju päris hästi? 🙂

        • Avatar
          Vasta Altius 9. aprill 2016 at 12:00

          Kaisa Treimann

      • Avatar
        Vasta sigrid 9. aprill 2016 at 14:21

        Minu tütar ka Keira:) Kaks vanemat tütart Kertu ja Kärol:)

  • Avatar
    Vasta liina linder 9. aprill 2016 at 11:00

    Mileene, Kirilee, Reniita,Renata, Rahel, Leelo,
    Romili, Dioleen, Gertu, Mariin, Riinu, Kätriin,
    Kariine, Geiti, Gita, Merli, Mirtel, Rebeka,
    Marelle, Mariel, Kadi, Heleene, Heilika, Inga,
    Riini. Need osa loendist mis mulle meeldivad.
    Äkki meeldib mõni sullegi. ?

  • Avatar
    Vasta Siret 9. aprill 2016 at 10:59

    Kristel, Heleri, Karin, Kadi, Kati, Krete, Maren

  • Avatar
    Vasta käta 9. aprill 2016 at 10:59

    Kiara

  • Avatar
    Vasta Viki 9. aprill 2016 at 10:55

    Kiira

  • Avatar
    Vasta Liisu 9. aprill 2016 at 10:55

    Pakuks Katriin või Melaida, viimane on mu lemmik ?

  • Avatar
    Vasta KKK 9. aprill 2016 at 10:54

    Näiteks Emily, Lauriin, Inga Nora, Lysandra, Kristi, Mariliis,
    Laureen, Kaisa, Merike, Kristiina,

  • Avatar
    Vasta Sandra 9. aprill 2016 at 10:50

    Mini tütre nimi on Saskia. Kui alguses nime üldse talle
    otsisin siis olin sada protsenti veendunud et nimeks
    tuleb Elli/Älli või mõni nimi Kr-algusega.. aga siis
    hakkasin unes nägema kuidas teda Saskiaks kutsusin ..
    see lihtsalt hakkas mind kummitama. Nüüd ta siis on
    seda nime kandnud juba 8 aastat ja tegin õige valiku.

  • Avatar
    Vasta Astrid 9. aprill 2016 at 10:50

    Helene, Marit, Noora

  • Avatar
    Vasta Kats 9. aprill 2016 at 10:50

    Mari ja Murel? 🙂

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 10:49

    Sa kirjutasid, et need ELLidega nimed ei sobi.
    Igaksjuhuks pakun sulle Marielle(Mariel jne), väga
    sarnane Mariga 😀
    Mulle meeldib Rahel ja Laura. Mõlemat kaalusin oma
    tütrele, aga tütar sai nimeks Marelle 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 9. aprill 2016 at 10:45

    Hele Riin on näiteks minu väikese õe nimi ja
    see on ilus ja lihtne nimi?

  • Avatar
    Vasta Annabel 9. aprill 2016 at 10:45

    Ronja on nagu väga lahe nimi 🙂 veel on ilusad näiteks
    Luisa/e, Ano(o)re.

  • Avatar
    Vasta Signe 9. aprill 2016 at 10:45

    Häli
    Sära
    Hedvi
    Lilli

  • Avatar
    Vasta G 9. aprill 2016 at 10:44

    Airi, Marin, Elika, Merit, Maire, Merike, Marlen, Kleer, Ketlin

  • Avatar
    Vasta Moon 9. aprill 2016 at 10:43

    Mirt on üks vahva nimi?

  • Avatar
    Vasta M 9. aprill 2016 at 10:42

    Linda, Elisabet

  • Avatar
    Vasta Müra 9. aprill 2016 at 10:41

    Reti, Emili… Katarina on ilus. Pihel 🙂

  • Avatar
    Vasta Allu 9. aprill 2016 at 10:40

    Keit

  • Avatar
    Vasta Krõõt 9. aprill 2016 at 10:37

    Laura
    Selma
    Tiina
    Karmen ja Karolina (sobiksid Kardo
    nimega)
    Vilve
    Lea
    Heli

  • Avatar
    Vasta Kats 9. aprill 2016 at 10:33

    Nii tore, et Marta edasi jõudis. 😀 Samas nüüd lugesin
    Iti Susanna nime ja kuigi eraldi mulle kumbki nimi ei
    meeldi, siis koos on täitsa äge ja no kuidagi sobiks see
    nimi teie perre. 🙂

  • Avatar
    Vasta S 9. aprill 2016 at 10:29

    Roosi, Rosanna(e), Kertu. Madleen,
    Lenneli

    Enda tütar mul Meribel…nimi mis
    sulle üldse ei meeldi, seega seda ma
    pakkuda ei saa 😀

  • Avatar
    Vasta Eveliin 9. aprill 2016 at 10:28

    Kunagi olin nii kindel et kui saan tütre panen nimeks
    Eneliis aga kui eelmine aasta sain teada et tirts
    tulemas siis millegipärast ei meeldinud see mõte üldse
    kohe.Mehega panime kohe paika et tuleb üks nimi ja
    see ka selline tavaline mitte praeguste poppide
    nimede nimekirjast.Nimeks sai Nele 🙂
    Pakkuda ei oska,tuleb lähtuda sellest mis sobib teile
    mõlemale ja selle nime öeldes tunned kas see võiks
    sobida 🙂

  • Avatar
    Vasta A 9. aprill 2016 at 10:25

    Astrid,
    Milda,
    Meeri,
    Stiina,
    Sonja,
    Gerda,
    Eva Maria,
    Anna Paula

  • Avatar
    Vasta Marleen 9. aprill 2016 at 10:24

    Teeks ka siis oma pakkumise: Madleen, Mirgit, Marliin, Mariin (kuigi ilmselt see teile ei lähe), Mirlian, Kirlit. Meeldivad ka Melissa
    ja Marta, kusjuures Mari ja Marta oleks teil tõesti ilus paar õdesid 🙂

  • Avatar
    Vasta :] 9. aprill 2016 at 10:24

    Äkki Kadri või Kadriann? Või siis Marta, Jaana, Rika,
    Mirjam?

  • Avatar
    Vasta mai 9. aprill 2016 at 10:19

    Pilleriin, Riin, Helen, Kriste, Mariin

  • Avatar
    Vasta :) :) 9. aprill 2016 at 10:15

    Karoliina, Karolin, Mirtel

  • Avatar
    Vasta Kelly 9. aprill 2016 at 10:15

    Minu nimi on siis õudusunenägu- algab k-ga, keskel on “ell” ja lõpeb y-ga 😀 Tegelikult lapsena mõtlesin alati, et mul on niiii imelik
    nimi, sest ma ei suutnud ette kujutada, kuidas saab täiskasvanud inimese (näiteks vanaema) nimi olla Kelly. Nüüd olen siiski ära
    harjunud ja oma nimega rahul.

    Aga beebi nime kohta- Kirsi oleks küll väga-väga ilus ja armas nimi talle 🙂

    • Avatar
      Vasta Kelly 9. aprill 2016 at 11:07

      Võtsid mu sõnad suust teine Kelly ?
      plaanisin just samasuguse kommentaari
      kirjutada ?

  • Avatar
    Vasta B 9. aprill 2016 at 10:14

    Minu jaoks on armas nimi Iiris/Iris ja siis on veel
    huvitavad nimed Grit, Indra ja Kira.

    • Avatar
      Vasta Mariza 9. aprill 2016 at 11:24

      Iiris/Iris meeldib mulle ka ja oleksin tütrele
      just selle nime pannud, aga kuna sündis teine
      laps ka pojana, siis sai tema nimeks Dominic! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kad 9. aprill 2016 at 10:14

    Minu teine laps kes pidi tüdruk olema, oleks olnud
    Elena. Ka lihtne ja armas nimi. Kahju. Et poisslapsele
    seda panna ei sobinud… 😀

  • Avatar
    Vasta mao 9. aprill 2016 at 10:12

    Pls mitte Ronja 😀 See mu naabrite koera nimi
    😀

    • Avatar
      Vasta Mann@ 9. aprill 2016 at 10:37

      Mulle meenud ronjaga nagu vene parm davajjj ronjaaa
      idi suda 😀

      • Avatar
        Vasta mao 9. aprill 2016 at 14:02

        no onju 😀

        • Avatar
          Vasta TT 10. aprill 2016 at 21:30

          Mnjah! Tore teada siis et armas
          lasteraamat vene parmu ja koeraga kohe
          seostub.

  • Avatar
    Vasta :) 9. aprill 2016 at 10:11

    Kristi, Kären,Kerttu,Melissa,Rhea,Lisete,Katrin,Gerrit

  • Avatar
    Vasta Kik 9. aprill 2016 at 10:10

    Karin-sobib Mariga ja Kardoga ka ?

  • Avatar
    Vasta Tessa 9. aprill 2016 at 10:06

    Panen mõned nimed koos, nii nagu
    tean, kuid ka eraldi on need ilusad 🙂
    Tessa Johanna
    Tebi Margaret
    Saskia Sofia
    Minna Matilda
    Emma Maria
    Karinee Dolores
    Milda Marleen
    Jette Leen
    Helena
    Britta
    Miina
    Heleene
    Keidi
    Mona

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 10:06

    Kaia
    Kaia-Liis(a)/(u)
    Liina
    Brigite
    Angela

  • Avatar
    Vasta Mirru 9. aprill 2016 at 10:05

    Mulle meeldivad sellised nimed nagu
    Karmen, Karoliina, Karolin, Maarjan
    ja enda nimi Mirjam 🙂

  • Avatar
    Vasta Mailika 9. aprill 2016 at 10:02

    Mulle ei ole ka kunagi enda nimi meeldinud. Eelistan
    lihtsalt Mannu olemist 😀

    Aga Madelin on kena 🙂

  • Avatar
    Vasta Avokaado 9. aprill 2016 at 10:00

    Kui ma kunagi tütrekese peaksin saama, siis raudpolt
    saab tema nimeks Liisbeth 😀
    Sellest nimevalikust aga meeldib kõige rohkem Marta
    ja Loore. Kirsi oleks ka äge, sobib Mariga kokku : )

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 09:57

    Endale meeldivad nimed Bianka ( tegelt Bianca) ja Paula 😀
    Kui valida M tähega nimedest siis on ägedad Madli, Marion ja Madiken , Mariel ja Mia-Madison.

  • Avatar
    Vasta L. 9. aprill 2016 at 09:55

    Kuna mul on töö juures hirmus igav, olen viimased 2 päeva sinu blogile palju kaasa elanud ja mõelnud erinevate nimede peale 😀
    Avastasin sellise vahva koha: http://www.netiemme.ee/EE/3581/?
    fsrch=&ppage=2&filter[SEX]=F&filter[NAME]=&filter[INFO]=&filter[COUNTRY]=Eesti&filter[NAME_START]=K&filter[NAME_
    END]=

    Seal saab ise valida näiteks nime algustähe ja päritolu, lisaks näitab ka tähendust.. Huvitav sirvimine 🙂

  • Avatar
    Vasta helina 9. aprill 2016 at 09:53

    ruth?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 12:26

      Kunagi oli malevas üks Ruth, keda kutsuti rutt-rott-laibakott miskil põhjusel 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 9. aprill 2016 at 09:53

    Et Mari nimi algab Sinu nime esitähtedega, siis teise tütrekese nimi võiks alata Kardo nime esitähtedega 😛 Näiteks Kadri, Kairi,
    Karin jne. Lihtsalt 1 pisike mõte… 😉

    • Avatar
      Vasta Laura 9. aprill 2016 at 10:08

      Arvan samuti, et teise tütre nimi võiks alata nt K-tähega, paar kommentaari tagapool olev Keiu on ilus ja lihtne nimi. Samuti
      seostub mulle isiklikult nimedega Mari ja Marta kohe üks ettevõte – OÜ Marimarta 😀
      Lisaks veel, et kui peaks tulema ka kolmas laps, siis oleks loogiline jätk, et ka tema nimi algaks M-tähega, sama lugu on minu
      arvates ka sellega, et kui panna lapsele 2 nime, siis on jällegi justkui loogiline, et ka teistel lastel 2 nime, sest miks nemad peaksid
      siis “nimevaesemad” olema, kui õde/vend 😀 😀 aga võib-olla on see minu mingi imelik loogika ning mis iganes teie lapse nimeks
      saab, on see kindlasti parim valik! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merike 9. aprill 2016 at 09:52

    Lisanna, Lisandra, Iti Maria, Kendra, Kirke
    Lisette, Hannaloore, Berit.

  • Avatar
    Vasta Emili 9. aprill 2016 at 09:52

    Keiu, Keidi

  • Avatar
    Vasta Kerttu 9. aprill 2016 at 09:51

    Minu tütar on Liisa-Lille ja kui kunagi õe saab
    siis tema nimeks saab Õie-Liis. Lille ja Õie on
    mu vanaema ja vanatädi kes on mulle üüratult
    tähtsad.
    Ühe tuttava laste nimedest meeldivad Täheli ja
    Pärja.
    Teie valikuid lugedes jäi silma Ronja ja pähe
    turgatas Ronja Rihanna 😛

  • Avatar
    Vasta abiks ikka 9. aprill 2016 at 09:50

    Grettel, Eva, Karoliina, Kristiina, Kadri, Mirt(el)

  • Avatar
    Vasta maria 9. aprill 2016 at 09:49

    Asta, Miina, Minna, Melaanie, Meeli, Maie, Marje,
    minuarust ilusad lihtsad eesti nimed

    • Avatar
      Vasta maria 9. aprill 2016 at 09:53

      Veel Mai ja Mai Roos

  • Avatar
    Vasta Astrid 9. aprill 2016 at 09:48

    Mina arvan et võib ju nime mõelda aga kui ta kohe
    üldse nt ei ole Liisa nägu siis ei saa ju ka seda nime
    panna:) Minul endal on Mirtel ja Meribel. Aga
    meeldivad veel Mirt ja Ingrid.

  • Avatar
    Vasta PillesPositivePower 9. aprill 2016 at 09:48

    RONJA = )

  • Avatar
    Vasta M 9. aprill 2016 at 09:47

    Näiteks Meelika, Maarja?

  • Avatar
    Vasta Liliana 9. aprill 2016 at 09:47

    Mia

    • Avatar
      Vasta Ann 9. aprill 2016 at 10:16

      Mallu just kirjutas, et ta ei taha Miat ja ikkkka topid 😀
      lugesid ka ikka postitust?

  • Avatar
    Vasta Liina 9. aprill 2016 at 09:45

    Ise olen ka hetkel samal otsingul mehega, ka
    preili sündimas oktoobris, niiet nii hea, et isegi
    guugeldama ei pea, piisab sinu blogist 🙂 Meil on
    hetkel lemmik Laura, minu kalli isa auks 🙂

  • Avatar
    Vasta A 9. aprill 2016 at 09:45

    Eliis(e) näiteks mõne lisanimena, või ka üksi 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisandra 9. aprill 2016 at 09:43

    Bärbel 🙂

  • Avatar
    Vasta H 9. aprill 2016 at 09:41

    Anna, Anett, Linda?

  • Avatar
    Vasta k... 9. aprill 2016 at 09:40

    Tutvusringkonnas – Loviisa, Loviise, Marta, Loore-Lee, Marta- Mii, Hanna-Nora, Iiris-Elisabeth, Paule ja Paula, Sonja, Ella,
    Klara…Gretely-Greetelii-Greteli neid versioone ka on, sünnipäevakaarti tehes ei suuda kunagi meenutada, kuidas nime
    kirjutamine läks, paljudel on veel rrrrrr ka probleemne. Mirteleid hetkel pea igas lasteaia rühmas ja trennis…

    Mul endal Emilia ja Luisa kodus.

  • Avatar
    Vasta Piret 9. aprill 2016 at 09:40

    Väga omapärane nimi on ka Kirsti, mulle väga meeldib.
    Ja sinu valikutest läheb minuarvates kõige paremini
    kokku Mari ja Marta – oleks väga vinge ☺

    • Avatar
      Vasta K. 9. aprill 2016 at 14:46

      Mulle meeldib ka nimi Kirsti, rõõmuga kannan seda.
      Samas on niiiii palju jama sellega – küll olen Kristi või
      Kersti, siis mõni leiab, et hullult armas on mind
      Kirstukeseks kutsuda ning mõne jaoks on selle
      tähestiku -rst- hääldamine pärast i’d probleem,
      mistõttu mu nimi kõlab nagu Kõrsti.

  • Avatar
    Vasta Katre 9. aprill 2016 at 09:39

    Minu arvates on Kirsi ilus nimi nagu sa
    eespool mainisid. Üks tuttav alles ütles mulle
    ühe omapärase tüdruku nime : Romili ☺️
    Vaatasin, et Kardo oli pakkunud Ronja , ni
    enamvähem sama ?

  • Avatar
    Vasta Petra 9. aprill 2016 at 09:37

    Miina.

  • Avatar
    Vasta :) 9. aprill 2016 at 09:37

    Hanna-Britt? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:38

      Britt ei meeldi, sidekriips ka ei meeldi ja üldse.. ei meeldi 😀

  • Avatar
    Vasta S 9. aprill 2016 at 09:36

    Minumeelest Marta sobiks ideaalselt Mariga kokku. Aga kuna Maril on kaks nime siis ka teisel
    lapsel võiks ka teine nimi olemas olla. Ma pakuks Marta Ann(a)\ Hanna

  • Avatar
    Vasta Anneli 9. aprill 2016 at 09:33

    Kuidas nimi Liisa meeldiks? 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 9. aprill 2016 at 09:33

    Miti

  • Avatar
    Vasta K. 9. aprill 2016 at 09:33

    Källy päris ilus nimi. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:35

      Ometi on seal Y, mida ma raha eest ka oma lapse nimesse ei soovi 🙁

      • Avatar
        Vasta K 9. aprill 2016 at 09:51

        Kuidas kõlaks õed Maare ja Mari 😛

      • Avatar
        Vasta k. 9. aprill 2016 at 11:11

        Aga kuidas kõlaks Kärdu? ?

  • Avatar
    Vasta Kädy 9. aprill 2016 at 09:32

    Mai-Riin
    Piibe-Liidia

  • Avatar
    Vasta lemmikud 9. aprill 2016 at 09:32

    Maria, Eliise, Liisa, Marie, Lisanna

  • Avatar
    Vasta Jk 9. aprill 2016 at 09:32

    Lorette, Eliise, Maarja, Baiba, Teele, Loviise, Eveli,
    Britt-Marii, Jaana.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:36

      Ikka üks tupeseen ja baaba sisse sokutatud 😀

  • Avatar
    Vasta maret 9. aprill 2016 at 09:31

    Loore-Linda

  • Avatar
    Vasta Altius 9. aprill 2016 at 09:30

    Mari ja Mirt- väga meeldib. Mari ja Marta tunduvad mulle liiga sarnased, aga nagu öeldud, maitsed ongi erinevad 😀

  • Avatar
    Vasta Krista 9. aprill 2016 at 09:30

    Trista

  • Avatar
    Vasta Krissu 9. aprill 2016 at 09:29

    Kirsi on ikka tore nimi 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 9. aprill 2016 at 09:28

    Kätlin, Katleen, Maris, Meelike, Meelika, Maaria, keilin, merilin,
    Marite, Mai, Margot, Marili

  • Avatar
    Vasta Kissu 9. aprill 2016 at 09:27

    Mis mul pähe tuleks ja mis Mariga
    sobiks oleks Kadi – siiani kõik Kadid
    keda teadnud olen on väääga toredad
    olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta tiuxx 9. aprill 2016 at 09:27

    Meie tütre nimi on Keili. Sai valitud haiglas ja
    meeldis kohe mõlemale, kuigi seda nime
    polnud valikuvariantide sees kirjaski.
    Aga mulle meeldib Saskia ka kohutavalt,
    abikaasale mitte. 🙂

  • Avatar
    Vasta MX 9. aprill 2016 at 09:27

    Marianne

  • Avatar
    Vasta E 9. aprill 2016 at 09:27

    Lili, Marta, Säde, Mirth.
    Mari ja Marta sobiks ülihästi kokku 🙂

    • Avatar
      Vasta E 9. aprill 2016 at 09:30

      Aaa.. Kirke ja Saskia on ka kihvtid nimed 🙂

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 09:26

    Jette on imeilus nimi 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarion 9. aprill 2016 at 09:25

    Miret, Madle, Maare, Kristiine, Sonja

  • Avatar
    Vasta :) 9. aprill 2016 at 09:25

    Amanda ja Loore või Loora on ilusad. Esimesed 2
    minu vanavanaema ja tema tädi järgi:)

  • Avatar
    Vasta M 9. aprill 2016 at 09:25

    Doris-Doreen 🙂 mõlgub mõtetes kui ükskord tütre
    saan

  • Avatar
    Vasta S. 9. aprill 2016 at 09:24

    Minu arvates nimed Adeele, Hanna, Lisett ja
    Mirtel kõlavad malbelt ja armsalt 🙂

  • Avatar
    Vasta E 9. aprill 2016 at 09:24

    Egeriin

  • Avatar
    Vasta Kelli 9. aprill 2016 at 09:24

    Mirete 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 9. aprill 2016 at 09:24

    Kuidas meeldib Ameelia? Minu tütre nimi ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 9. aprill 2016 at 09:23

    Heii!

    See lapse nime valik on ja üks pähekl ise panime nime nii, et sõitsime vallavalitsusse,et nime panna. Mina tahtsin Looret ja mees
    tahtis Mai panna nimeks. Kuna Mai ole tema vanaema nimi. Siis panimegi kokku lihtsalt Looremai:D Iseenesest on Mai ka päris
    lihtne ja selge nimeke.

  • Avatar
    Vasta T 9. aprill 2016 at 09:23

    Mulle meeldivad: Susanna, Jete, Adeele, Anete, Arabella, Aliis. Ei tea mis kiiks mul selle A tähega on. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mina 9. aprill 2016 at 09:22

    Äkki Helmi kvalifitseeruks lihtsa aga mitte väga tavalise/levinud nimega 🙂 iseasi et see võibolla on mõne jaoks vanamuti nimi 😀
    mulle endale meeldib

  • Avatar
    Vasta Keiu 9. aprill 2016 at 09:22

    Keiu, Kaidi,Mailis,Maris…

  • Avatar
    Vasta Kelly 9. aprill 2016 at 09:21

    Jeeehaa, Marta oli ka minu pakkumine
    eelmise postituse all aga väikse vimkaga –
    Martha. ;D Noo see tõeeesti ilus nimi igatepidi
    🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 9. aprill 2016 at 09:21

    Anni ja Mari oleks ka väga armas nimepaar õdedele.

  • Avatar
    Vasta * 9. aprill 2016 at 09:21

    Rebeka

  • Avatar
    Vasta Tüdruk 9. aprill 2016 at 09:19

    Jete, Emma, Lenna, Luisa, Anni, Inna,

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:20

      Jete on vist praegu iga tüdruku nimi, lisaks meenutab jetit. Emma ei meeldi, Lenna on ilus, Anni ei meeldi, Inna ka mitte (nagu innaaeg:D)

      • Avatar
        Vasta meow 9. aprill 2016 at 16:32

        Lenna on nagu Lenne 😀

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 09:17

    Karin, Liis(a)

  • Avatar
    Vasta Heli 9. aprill 2016 at 09:15

    Deliisa
    Melissa
    Vanessa
    Laura Maria ( või lihtsalt Laura )
    Heleriin
    Triin
    Triinu Liis

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:17

      Triinu Liis oleks muidugi väga hea variant, aga kuna meil juba üks selline on, siis jääb ära 😀

      • Avatar
        Vasta käta 9. aprill 2016 at 09:51

        Aga ära ole enam Triinu söber?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 12:26

          ok hea mõte

          • Avatar
            Triinu Liis 9. aprill 2016 at 15:27

            Ma ka nōus.. Siis saad kindlalt panna.
            Poleks muret

  • Avatar
    Vasta maris 9. aprill 2016 at 09:15

    Minule meeldib Vanessa,endal selle nimega preili
    kodus kes aastaseks sai just

    • Avatar
      Vasta Mina 9. aprill 2016 at 10:00

      Mul on ka kodus 4 aastane Vanessa ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 9. aprill 2016 at 09:15

    Säde oleks väga lahe nimi??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:17

      Kardo meelest kohutav nime 😀

  • Avatar
    Vasta Haydee 9. aprill 2016 at 09:15

    Huvitav, mis on ebameeldivat või veidrat nimedes Ella,
    Elli ?? Need ju normaalsed ja lühikesed vanad nimed. Ei
    tea ka, et ülipopulaarsed oleks. Bellamia, Mirabell jne
    tõesti ülepaisutatud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:18

      No mulle lihtsalt isiklikult ei meeldi miskipärast. Ella meenutab mulle vastikut kongus ninaga nõida, Elli on armas, aga see “ELL” nimes ei meeldi lihtsalt. Aga see ikka igaühe enda maitse asi, mul on see niimoodi,

  • Avatar
    Vasta G 9. aprill 2016 at 09:15

    kui mina tytart ootasin olid minul kaks kindlat valikut, kas Karma ( tugev ja konkreetne , ei esine mitmel sajal inimesel, mis oli ka
    meie kriteerium nr1) või Jette ( armas , ja samas ei tea kah väga sellise nimega kedagi ). Mees tegi oma valiku ja Nimeks sai Jette.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:18

      Karma is a bitch, oleks vist põhilause mida ta kuulnud oleks 😀

  • Avatar
    Vasta E 9. aprill 2016 at 09:15

    Mulle meeldib Brit 🙂 väga võimalik et saab ka mu lapse
    nimeks kes kohe kohe peaks sündima kui ta Briti nägu
    on 😀 mõnikord on nii et mõtled nime välja ja siis laps pole
    üldse seda nägu 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:19

      Brit on tõesti ilus nimi 🙂

      • Avatar
        Vasta Kats 9. aprill 2016 at 10:30

        Mulle ka enne meeldis, aga siis nägin sinu ja Briti
        livechatti ja seal Britt ütles, et ta vihkas oma
        nime noorena, kuna see riimub väga koledate
        sõnadega…. ja seega see sai minu nimekirjast
        kohe maha kriipsutatud 😀

        • Avatar
          Vasta E 9. aprill 2016 at 12:05

          Sellepärast mõtlesin pigem ühe t’iga samas
          kõla see väga ei muuda jah 😀 No õnnneks on
          mul veel valikus Laura ja veel mõni 😀

  • Avatar
    Vasta käta 9. aprill 2016 at 09:14

    Kelin
    Iti Marii

    • Avatar
      Vasta käta 9. aprill 2016 at 09:17

      G(K)ertrud

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:19

        Ei meeldi, meenutab vanamutti 😀

        • Avatar
          Vasta käta 9. aprill 2016 at 09:49

          60 aasta pärast ta ongi vanamutt :F
          Paned Bibi ja asi ants 😀
          Söödad bibi kommee ja oled rongaema 😀
          Aga Chryzthal Charlotteh Jasmynie
          Eleanoforder Treimann?

          Aa, aga panee Rihanna?
          Shakira?
          Britney?
          Kaari?
          Emili
          Marili/mareli
          Juta?

          • Avatar
            käta 9. aprill 2016 at 09:50

            Desiree

        • Avatar
          Vasta Gertrud 9. aprill 2016 at 18:24

          🙁

  • Avatar
    Vasta Jannu 9. aprill 2016 at 09:14

    Merethe 🙂

    • Avatar
      Vasta kk 9. aprill 2016 at 09:20

      Möhhh??? 😀

  • Avatar
    Vasta L 9. aprill 2016 at 09:14

    Mirtel ja Marta on tõesti väga lahedad!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:14

      Meile ka meeldivad 🙂

      • Avatar
        Vasta Mari-Liis 9. aprill 2016 at 11:41

        Mirtel on jumala hea nimi.

        (Mu plikal Mirtel Marie. Mees tahtis Mariet. Ma ei
        taht. Ta ka alla ei and, tuli kaks nime siis. )

  • Avatar
    Vasta Srx 9. aprill 2016 at 09:14

    Sirel või Sirelin

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:14

      Mulle sirelilõhn väga meeldib, aga nimena kuidagi nagu ei sobiks perekonnanimega minu meelest.

  • Avatar
    Vasta :) 9. aprill 2016 at 09:13

    Minu mehele meeldis väga Marta. Valisime siiski
    natuke teistsuguse nime, Kendra. Marta sobiks aga
    teile minu arvates väga hästi.

  • Avatar
    Vasta Anita 9. aprill 2016 at 09:12

    Marita tundub ka selline, mis võiks sobida, ka
    perekonnanimega 🙂

  • Avatar
    Vasta a 9. aprill 2016 at 09:12

    Roosi.
    Aga Marta meeldib sinu välja toodud nimedest enim 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:15

      Roosi on ämma kassi nimi 😀

      • Avatar
        Vasta Eva 9. aprill 2016 at 10:14

        Roosi on mu ämma koera nimi 😀

  • Avatar
    Vasta Brigitta 9. aprill 2016 at 09:12

    Minu tüdruku nimi Brenna plaan oli küll panna nimeks
    Brianna.
    Ilusad nimed on veel Marie,Karolin,Stella

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:15

      Brenna ja Brianna pole meie maitse, Marie on väga ilus, aga liiga Mari moodi. Karolin mulle ei meeldi ja Stella on nimena ilus, aga kuna üks teatud Stella mul judinad peale ajab, siis oma last ma selle nimega rüvetama ei hakkaks 😀

      • Avatar
        Vasta Kats 9. aprill 2016 at 10:16

        Kui ma laps olin, siis ühtede mustlaste hobuse nimi oli Stella 😀

  • Avatar
    Vasta Anneli 9. aprill 2016 at 09:12

    Kerda, Greta, Annika, Teele

  • Avatar
    Vasta K. 9. aprill 2016 at 09:12

    Lugedes seda postitust.. Saskia ja Ronja on väga
    kihvtid nimed. Saskia nüüd küll vast rohkem levinud,
    aga Ronjat tean vaid ühte ☺

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:16

      Ma tean ka ühte Saskiat, aga Ronjat ei tea ühtegi. Ja Martat me ka kumbki ei tea 😀

      • Avatar
        Vasta Mirtel 9. aprill 2016 at 10:44

        Annika oleks ka lage nimi

  • Avatar
    Vasta maari 9. aprill 2016 at 09:11

    Miks mitte lihtsalt Ann?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:16

      Ma ei tea, ei meeldi 🙁

  • Avatar
    Vasta Mirjam 9. aprill 2016 at 09:10

    Kui tahta mõlemale lapsele liitnime, siis teie pakutule olen kohanud ka liiteid, nt: Marta Magdaleen(a) ja Rael Saskia.
    See esimene on muidugi ka mu lemmik, minu arust kõlavad nii hästi kokku.

    Edu teile nime valimisel 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:16

      Magdaleena meenutab mulle seda haiglat 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 9. aprill 2016 at 09:10

    Aga kui Liisu ei sobi (noh selle tissivärgi pärast), siis ehk Liisi. Selline ilus lihtne 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:11

      Liisi on nii levinud nimi, et raudselt on ta ühe säärasega sahkerdanud 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 9. aprill 2016 at 09:10

    Laura-Liisa on minu arvates ilus ja armas nimi ning
    sobiks ka Mari Johannaga 🙂

  • Avatar
    Vasta M 9. aprill 2016 at 09:10

    Getter, Gre(e)te, Lisette, Elise, Triinu, Elisabeth? 😀

  • Avatar
    Vasta n 9. aprill 2016 at 09:10

    Natali
    Samas lihtne, ilus ja eriline
    Ja Mari nimega sobiks kokku väga hästi (:

  • Avatar
    Vasta Liina 9. aprill 2016 at 09:10

    Tohutult armas nimi minu arvates on Minna Loore. 🙂

  • Avatar
    Vasta R 9. aprill 2016 at 09:09

    Kaisa -lihtne nimi. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:12

      Ma vihkan ühte Kaisat, not gonna happen 😀

      • Avatar
        Vasta Kaja 9. aprill 2016 at 10:22

        Ja lisaks on see hobuse nimi 🙂

        • Avatar
          Vasta Merka 9. aprill 2016 at 12:58

          No kust võtavad inimesed, et Kaisa on
          hobuse nimi? Ma saaks aru, et keegi
          pakkus Mustik või Maasik nimeks.
          Johhaidi. Mu sõber nimetas oma koera
          Anneliks. KAs see on nüüd kohe koera
          nimi või?

  • Avatar
    Vasta Kel 9. aprill 2016 at 09:08

    Karoliina, Kerda, Gerda… tglt on raske teisele
    inimesele nime pakkuda ☺
    Ma oma tütrele paneks nimeks Piia, nii väga meeldib
    AGA ootan teist poissi ? ja rohkem lapsi meil plaanis
    pole.

  • Avatar
    Vasta N 9. aprill 2016 at 09:07

    Mulle väga meeldib nimi Säde ? Särtsakale tüdrukule
    särtsakas nimi

  • Avatar
    Vasta Kiku 9. aprill 2016 at 09:07

    Kristiina Johanna 🙂

  • Avatar
    Vasta A.T 9. aprill 2016 at 09:07

    Meile mehega meeldisid liitnimedest Linda Marii ja
    Laura Liisa, lõpuks panime Emilia, polnud üldse popp
    nimi ja ühelgi tuttaval ka polnud sarnast nime aga kuu
    peale tütre sündi oli eestis üks popimaid nimesid :S
    aga meile endiselt meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 9. aprill 2016 at 09:07

    Johanna on väga ilus nimi. Minu tütar on Johanna-Liisa
    ?

  • Avatar
    Vasta Anastasia 9. aprill 2016 at 09:06

    Lihtsalt – Susanna?
    Ka näiteks Lea

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:07

      Kardole ei meeldi see Susanna eriti. Ma pakkusin Marta Susanna, aga ta selle Susanna koha pealt virises 😀

    • Avatar
      Vasta Merka 9. aprill 2016 at 12:54

      Hopp, Johanna ja suts, susanna!

  • Avatar
    Vasta Signe 9. aprill 2016 at 09:06

    Lisbeth või kui lihtsam kirjapilt siis Liisbet

  • Avatar
    Vasta Riina 9. aprill 2016 at 09:06

    Triinu , Triinu-Liis , Triinu-Helena, Lenna, Mariiali. Ma tahtsin kunagi panna oma tütrele nimeks Neteli- hellitavalt siis Netu vms
    kutsuda teda aga mul on hoopis kaks poega-Sebastian ja Tobias 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 9. aprill 2016 at 09:06

    Meie elukaaslasega mõtlesime ka tükk aega nime.. küll
    ei sobinud mehele üks ja küll on sobinud minule teine
    😀 kriteeriumiks oli samuti see, et nimi ei esineks igal
    kolmandal ning oleks siiski suupärane.. lõpuks
    otsustasime ühendada omavahel kaks nime, Hanna
    meeldis mehele ja kuna minule meeldis Elora, aga
    suupärasem on öelda Hanna-Loora siis olemegi siiani
    sellele kindlaks jäänud 🙂 nüüd jääb veel ainult kuu
    oodata, et oma Hanna-Loorat kätel hoida ning
    nimepidi kutsuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Altius 9. aprill 2016 at 09:06

    Marleen, Killu, Stiina, Liis, Tessa

  • Avatar
    Vasta Iti-Kati 9. aprill 2016 at 09:06

    Moona /Marleen/Anna-Ly/Lee. Endal mul jube tobe nimi
    ??,aga siin paar ilusamat

  • Avatar
    Vasta kerli 9. aprill 2016 at 09:06

    Mind ka ei tõmmanud need väga erilised nimed. Ja
    kindlasti oli välistatud ka sidekriips . Mia tundus ka
    mulle liiga palju esindatud olev nimi.
    Aga mul on algusest peale meeldinud nimi Mai .
    Ilus,lihtne ja mitte just väga populaarne nimi.
    Õnneks oli ka meespool sellega rahul, niisiis meie
    perre sünnib aprilli lõpus või ehk koguni mai alguses
    väike Mai. ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 9. aprill 2016 at 09:04

    Pange Mirjam ja asi ants 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:06

      Ilus nimi küll, aga ei taha panna 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 9. aprill 2016 at 09:04

    Mulle hullult meeldib Mileen või siis Marleen.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:06

      Lahedad nimed, aga meile nagu ei lähe peale.

  • Avatar
    Vasta Kris 9. aprill 2016 at 09:03

    Milla, Anni, Ineke, Natali

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:06

      Milla ja Inekese nime kuulen küll esimest korda 😀

      • Avatar
        Vasta A.T 9. aprill 2016 at 09:08

        Milla oli mul vanaema lehma nimi :S 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:12

          Hahah! 😀

    • Avatar
      Vasta Merka 9. aprill 2016 at 12:52

      Milla Maagia?

  • Avatar
    Vasta ivsh 9. aprill 2016 at 09:02

    Mina ei saa sellest aru, miks osadele
    inimestele meeldib, kui kõigil nende
    lastel on üks ja sama nimi (sulle
    soovitatakse siin ka palju
    Mari-sarnaseid). Umbes, et Kristi,
    Krista ja Kristo. Mulle tundub alati,
    et need vanemad on veits soodad peast
    :). Aga noh, igaühele oma!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:03

      No mulle ka meeldib, kui nimed on ikka sobivad, mitte mingi Chriztine ja Lea 😀 Aga tõesti, igaüks otsustab siiski õnneks vaid oma laste nimed ise 😀

      • Avatar
        Vasta ivsh 9. aprill 2016 at 09:04

        Ei, ma ei mõtlegi, et ei peaks
        teineteisega sobima, aga mitte nii,
        et Mari, Marii ja Maria.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:05

          Jah, liiga sarnased ma ei taha jah, et segi läheksid.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 9. aprill 2016 at 09:02

    Saskia ja Säsil on ilusad nimed. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:03

      Mulle ka Saskia meeldib, Säsil on ehk liiga särtsakas 😀

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 09:01

    Serena, Mirtel, Liine, Getelin 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:02

      Mirtel meeldib nendest kõige enam 🙂

    • Avatar
      Vasta ivsh 9. aprill 2016 at 09:03

      Aga Aura veekeskus?

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:04

        Haha, ma ei tulnud selle pealegi, et Serena veepark olemas on!

  • Avatar
    Vasta Krista 9. aprill 2016 at 09:01

    Anni on ka mu meelest selline armas ja lihtne nimi 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:02

      Mu hüüdnimi oli väiksena Anni 🙂

  • Avatar
    Vasta Caro 9. aprill 2016 at 08:59

    Marta ja Mari oleks ju vahva nimepaar õdedele. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:00

      Jah, seda me mõtlesime ise ka 😀

  • Avatar
    Vasta Stiina 9. aprill 2016 at 08:59

    Melissa?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:00

      Kardo ütles: Päris cool! Mina ütlen, neeeeh!

  • Avatar
    Vasta Madli 9. aprill 2016 at 08:59

    Madli on väga särtsakas nimi, aga
    väljamaalased ei oska seda hääldada 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:01

      Kardo ütles, et tule Madli ja näita meile, kui särtsakas sa oled 😀

      • Avatar
        Vasta Madli 9. aprill 2016 at 09:15

        Minu särtsakust saab täna
        Protestis näha 🙂

    • Avatar
      Vasta Muki 9. aprill 2016 at 17:08

      Madli on minu meelest just selline
      lödi nimi, kus puudub igasugune
      särtsakus. Meenutab konnakudu külmas
      kraavivees või midagi sarnast lödi ja
      pudedat. Kudli kadli midli madli.

      No offence to any Madlis though.

      Siin nimetatutest on Sonja väga
      kuningannalik nimi, Marta on armas
      nimi, mõni nimi jäi veel kõrvu
      kõlama, aga enamik ei puudutanud
      ühtegi hingekeelt. Arvan, et võite
      küll enne sündi nime välja mõelda,
      kuid kui lapsele pärast sündi näkku
      vaatate, siis 50/50 tunnete, et sobib
      hoopis midagi muud. Meie peres
      täpselt nii oli, et enne sündi
      mõtlesime esimesele lapsele nimeks
      panna Henry või Georg; aga kui laps
      sündis, ei sobinud need nimed
      absoluutselt selle lapsega kokku. Sai
      hoopis ilusama nime. Teise lapsega ei
      hakanudki enne sünnitust mingeid
      nimesid paika panema, mõtlesime, et
      küll õige nimi ise tuleb. Tuligi.

      Tüdrukunimedest oleks mul praegu
      esikohal Liisa Emilia. Ei ole raske
      hääldada ka lapsel endal ning kõla on
      väga ilus ja naiselik.

  • Avatar
    Vasta Ksenia 9. aprill 2016 at 08:58

    Mariell 🙂 ilus nimi Marleen ka selline mis vb sobiks
    teile 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketu 9. aprill 2016 at 08:58

    Maia Liisa 🙂

  • Avatar
    Vasta Annabel 9. aprill 2016 at 08:57

    Mulle meeldib nimi Emma

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 08:58

      Emma on minu meelest liiga samasse auku Ellaga, ehk siis üldse ei meeldi. Aga kunagi lapsega kui Spice Girlsi fännasin, siis tahtsin
      küll kunagi oma lapsele Emma nimeks panna 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 9. aprill 2016 at 08:57

    Ainus tütarlapse nimi, mis mulle meeldib on Greteli(y). Ülimõnusa kõlaga. Ootan isegi last kuid ei tea veel sugu. Kui tuleb pisiplika
    siis paneks selle nime kindlalt. 🙂 Päikest.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 08:58

      Ei istu meile 🙁

  • Avatar
    Vasta (: 9. aprill 2016 at 08:56

    Klaudia.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 08:57

      Meenutab mulle sõna klamüüdia 😀

  • Avatar
    Vasta K 9. aprill 2016 at 08:54

    Mariteli äkki sobib 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 08:57

      Oh jeesus, tundub väga kummaline nimi 😀

    • Avatar
      Vasta Mann 9. aprill 2016 at 09:02

      Lollakas oled v??

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 9. aprill 2016 at 09:04

        Kas nüüd kohe lollakaks vaja inimest sõimata, eksole. Maitsed on erinevad!