SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

arvustus: restoran Argentiina

19. aprill 2016

Ühel kaunil päeval kutsus mind külla restoran Argentiina. Kuna mu vanemad meid pidevalt aitavad, siis tundus õige mõte ka nemad meiega kaasa võtta. Minu ema aitab mul tihtipeale Mari paberimajandusega ja üldse igasuguste asjadega, milles ma abi palun. Kasuisa on aga see inimene, kellele me hädiselt helistame, kui meil midagi katki läheb, sest tal on lausa kuldsed käed. (Vaadake, kus ma nüüd alles moosin, sest mul on üsna pea vaja, et ta aitaks Mari mängumaja Haapsalust Tallinna tuua ja siin kokku ka panna :D).  Ühesõnaga läksime me viiekesti ühel õhtul sööma ja kuna keegi meist ei olnud seal restoranis käinud, oli põnevus sees. Mina olin veel muidugi päev läbi nälginud, sest mul polnud kodus seda “midagi head”. Seega ma ei jõudnud ära oodata, kuni kell saab seitse ja me saame ükskord sööma minna. Igatahes selline mu perekond siis ongi 🙂 Tjah, Mari on puudu, sest tema läheb meil kell 8 magama ja seetõttu pidi tema sellest pullist ilma jääma.

pere Mis esimese asjana silma jääb, on muidugi interjöör. Restoran on hästi ruumikas ja seintel on igasugust põnevat kunsti. Lisaks on köögi kõrval mingi…lahtine grillköök? Ma muidugi võin nimetusega eksida, aga seal saab oma silmaga näha, kuidas su road mõnusal grillil valmivad. Ei tasu vist mainida, et tänu sellele oli üle maja ülihea toidulõhn.

Meie teenindajaks oli üks jube muhe meesterahvas, kes oskas kõike soovitada, ei jäänud ühelegi küsimusele vastust võlgu ja viskas nii mõnusalt nalja. Ma olen ise selline inimene, et mulle meeldib täiega, kui inimesed võtavad vabalt ja ei ole puised ja “olen-hästi-ametlik” suhtumisega.

interjöör

Mu ema ja väikevend eelrooga ei soovinud, küll aga otsustasime mina, Kardo ja kasuisa, et meil on kindlasti eelrooga tarvis ja muidugi võtsime me kõik meriande. Vaene Kardo – ta just enne rääkis sellest, kuidas kammkarbid näevad välja nagu meres elav pekk ja ta plaanis hiigelkrevette võtta, aga kuna kasuisa jõudis nende tellimisega ette ja mina vingusin, et “Kardoooo, ma tahan ju kammkarpe maitsta!” siis mis tal muud üle jäi, kui need tellida. Hiljem ta muidugi kiitis neid ja oli oma tellimusega väga rahul. Seega soovitus – proovige alati midagi uut! Isegi, kui te arvate, et tegu on mere pekiga.

Minu sinimerekarbid olid parimad, mis ma iial saanud on. Lausa nii head, nagu oleks nad ise kodus valmis teinud! Imelises kastmes ja täiuslikult küpsetatud karbid on minu jaoks üks lemmikroogasid ja kes neid veel maitsnud ei ole ja ise kodus katsetada ei julge, siis ma soovitan Argentiinasse minna ja karbid ära proovida. Küll aga ei soovita ma karpe tellida restoran Lusikas, sest seal serveeritakse neid mingi imeliku kibeda sidruni(?) kastmega ja peale seda te küll enam karpidele võimalust ei anna. Aga karpe on ka jube lihtne ise teha!

ellroad-3959981

Muidugi peale selle kuhja karpide sisse nosimist ja Kardolt kammkarbi näppamist oli mul kõht juba väga täis, aga kui pearoad lausa said, oli raske sellesse mitte “sisse sukelduda”. Minu valikuks oli veiseliha+hiidkrevetid, mis teenindaja sõnul on just hea valik naistele, sest liha on seal parajalt vähe ja lisandiks suuu-uuuured krevetid. Ma võtsin ühe kätte ja imestasin, et need on sama suured kui imiku käed, päriselt ka :D! Pildi pealt ei tundu ehk nii väga, aga need on hiigelsuured.

pearoad

Ühesõnaga võtsid kõik endale veise, välja arvatud mu väikevend, kes jäi tuttava seakarbonaadi juurde. Kõik sõid ja kiitsid. Mina suutsin oma toidust ainult väikse killukese süüa, sest no lihtsalt EI MAHTUNUD! Lisaks toodi meile lauda lausa viis erinevat kastet, mis olid nii head, et ma mitu korda juurdlesin, kas oleks viisakas need endale lihtsalt sisse juua. Eriti soovitan ma seenekastet – ma arr-rr-rrrmastan seenekastet ja kui ma oskaks kodus nii head seenekastet teha nagu Argentiinas, siis ma vist oleks ennast juba seenekastmest lolliks söönud.

Üldse ongi Argentiina restoran tegelikult rohkem liha- ja grillresto, sest lihavalik on seal üüratu. Kardole jäi siiani kripeldama mingi kilone lihakäntsakas menüüst, mida ta kindlasti kunagi proovida tahab. Ma ei tea küll, mitu päeva enne selleks ennast näljutama peaks, et kogu see lihalaadung endale sisse pressida, aga jah. Liha on seal HÄÄ! Minu steik oli super!

DSC_9716

Selleks ajaks kui teenindaja tuli meilt uurima, et mida me magustoiduks soovime, olid kõikide kõhud nii täis, et ma ei mäleta, kas me üldse suutsime inimesele sõnakestki vastata või mitte. Igatahes märkas ta kohe seda, et minu toit oli pea puutumata, selle pakkis ta kohe mulle kenasti kaasa, mille üle ma olin supertänulik, sest kui ma hommikul ärkasin ja oma lapsekäe suurust krevetti nosisin, tundsin ma ennast maailma kõige õnnelikuma raseda naisena maailmas! Aga magustoitudest. Me kõik ägasime, et me vist ei suuda magustoite süüa, aga selle peale pakuti, et ärme siis igaüks endale eraldi rooga võta, et ta toob meile lauale mõned erinevad magustoidud ja siis saame vähemalt neid mekkida.

magustoidud

Siinkohal oleks vist paslik mainida Kardo reaktsiooni, kes muidu kunagi suur magustoidusõber ei ole, aga need kõik ükshaaval läbi maitses ja muudkui rohkem mõnust mõmises. Eriti maitses talle majakook, mida ta enda sõnul võiks süüa lausa terve ämbri. No ma maitsesin siis ka ja see oli suussulav, mahlane ja… no üks parimatest kookidest, mida ma söönud olen. ELUS! Seega kui ma enne arvasin, et mu lemmiktort on sefiiritort, siis nüüd ma tean, et selleks on hoopis Argentiina restorani majakook.

Ma muuseas arvasin, et meie teenindaja sõbralikkus ja kiirus ja üldse väga mõnus olek PEAB olema ju sellest tingitud, et ta loomulikult teab, et meid sinna kutsutud on ja kuna ma sellest ka kirjutan, siis on talle ülemuse poolt sõnad peale loetud, et ta ikka võimalikult head tööd teeks. Aga teate, mis ühel hetkel selgus – tal polnud õrna aimugi, et meid kuskile kutsutud oleks või, et ma mingisugune imelik klient oleks, kes hiljem sellest külastusest oma muljed kirja paneb. Seega oli ta just nii lahe, kui ta muidu tavapäraselt on igaühega, mida oli nii tore kuulda. Meiega oli samal ajal restoranis ka Signe Kivi ja ma kuulsin oma kõrvaga, kuidas ta ka meie teenindajat igasuguste sõnadega ülistas, seega oli ta kõigi lemmik 🙂

Lõpetuseks ei olegi mul midagi muud öelda, kui et minge kiigake ka sinna, kui lihaisu või hea mereanni isu peale tuleb. Hinnad on minu meelest mõistlikud ja toidud ning teenindus on super. Ja ma ausalt ei ütle seda selle pärast, et nad mind sinna ise kutsusid, vaid räägin sulatõtt kui ütlen, et raudselt satun sinna lähiajal veel!

 LOOS LÕPPENUD!

Loe ka neid postitusi!

234 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Birgit 22. aprill 2016 at 07:08

    Ma ei ole ka kahjuks kunagi käinud seal, aga kuulnud ainult häid sõnu selle koha kohta. Seda postitust lugedes hakkas lausa ila
    tilkuma 😀 Ma lugesin sinu postitust mitu korda uuesti ning vaatasin ka restorani menüüd põhjalikult ja midagi kindlat on väga
    raske välja tuua, mida tahaks seal proovida, aga suure mereandide fännina ma ütlen, et sooviksin väga proovida neid krevette ja
    kammkarpe ja see veiseliha tundub ka super. Kui saaks prooviks terve menüü ära 😛

  • Avatar
    Vasta Kelly 21. aprill 2016 at 19:56

    Ei ole seal veel kunagi käinud aga
    tahaks proovida neid suuri krevette!
    Avastasin endas alles hiljuti
    krevetivaimustuse ja nüüd, peale sinu
    piltide vaatamist, vesistan nende
    järele veel eriti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mellu 21. aprill 2016 at 16:25

    Ei ole seal veel kunagi käinud aga tahaks proovida neid
    krevette, muidu eriline krevetifänn pole aga need
    tunduvad tõesti head!

  • Avatar
    Vasta Lisanna 21. aprill 2016 at 14:53

    Tahaks seda majakooki küll nüüd proovida,
    kahjuks pole sinna varem sattunud, aga
    tundub väga maitsev

  • Avatar
    Vasta Hanna 21. aprill 2016 at 14:46

    Mereannid tõesti nägid head välja ja magusale ka ära ei ütleks 😉

  • Avatar
    Vasta Mirjam 21. aprill 2016 at 14:20

    Vürtsikad sinimerekarbid Argentiina
    moodi- vot need prooviks kindlasti
    ära. Ammu juba mõte olnud
    sinimerekarpe mekkida,aga kuidagi
    pole õnnestunud 🙂

  • Avatar
    Vasta Eeps 21. aprill 2016 at 11:30

    Selle reklaami peale tahaks seal tsipa liha süüa küll… Suu jookseb juba vett 🙂

  • Avatar
    Vasta Evald 21. aprill 2016 at 09:17

    Ei ole varem käinud. Viiksin oma raseda naise sinna
    sööma. Ta muudkui palub, et ma “midagi head” tooks,
    kuid siiani ma pole veel täppi pannud. Ehk see siis
    läheks peale. Ta armastab mereande, kuid karpe pole
    siiani minu teada söönud.

  • Avatar
    Vasta Katriin 21. aprill 2016 at 08:51

    Käinud seal ei ole, kuid peale nende isuäratavate piltide vaatamist, sooviks kindlasti ära proovida need suured-suured krevetid
    ning ka mõne magustoidu! 🙂

  • Avatar
    Vasta MB 21. aprill 2016 at 08:44

    Prooviks kindlasti krevette ja miskit head liha ka ??

  • Avatar
    Vasta Evelyn 21. aprill 2016 at 08:26

    Suurepärane koht ja söögid, iga kell läheks tagasi seda
    kõike nautima! 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. aprill 2016 at 23:21

    Ei ole, aga prooviks hea meelega! 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 20. aprill 2016 at 23:18

    Tahaan mereande ja seda maitsvat liha.
    Kindlasti lähen sinna- kas v6iduga või ilma. 😛

  • Avatar
    Vasta Mari 20. aprill 2016 at 23:16

    Sooviks liha, su kirjelduse järgi tundub super!
    Käinud ma seal pole veel.

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. aprill 2016 at 23:14

    Ei ole käinud. Tahaks karpe ja krevette
    proovida elus esimest korda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gloria 20. aprill 2016 at 22:55

    Ei ole kunagi käinud, aga nüüd tahaks seda liha ja kreveti kombot… ja siis muidugi neid karpe.. ja kui juba siis majakooki kah.
    Eino tänks südaöisete isude eest 😀

  • Avatar
    Vasta elli-mari 20. aprill 2016 at 21:51

    pole kunagi argentiina restos käinud, aga see su imikukäe-surf&turf tundub päris imeline *insert südamesilmadega emoji*

  • Avatar
    Vasta Kessu 20. aprill 2016 at 20:48

    Väga hea arvustus. Tekkis suur tahtmine minna ja proovida midagi, mida varem proovinud ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 20. aprill 2016 at 20:32

    Ise ma liha ei söö, seega jääksid minu valikuks ilmselt friikad, jalapeno snäkid, sibularõngad ja muu taoline. 😀 Vähemalt pooled
    magustoitudest prooviks ära!
    Peikal laseksin mingi fancy liha valida.

  • Avatar
    Vasta Ellen 20. aprill 2016 at 20:30

    Oooo, mina tahan kindlasti neid sinimerekarpe proovida! Võtan plaani selle restorani mineku 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. aprill 2016 at 20:26

    Vaese tudengina on mul olnud au sealt ainult mööda kõndida . Sinimerekarbid prooviksin ära (pole kunagi proovinud, aga sa oled
    neid väga hästi reklaaminud :D)

  • Avatar
    Vasta Maris 20. aprill 2016 at 20:14

    Muuhulgas on Argentiinas neljapäeviti päevapraeks ülimaitsev grillitud lõhefilee! 5€ eest uskumatu kvaliteet. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 20. aprill 2016 at 20:09

    Käinud pole, aga ma ei tea mida ma prooviks, sest mu isud erinevad iga poole tunni tagant (ja ma pole rase, mis siis veel saaks?), nii
    et ma otsustaks kohapeal 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 20. aprill 2016 at 19:51

    Sooviksin proovida grillitud kammkarpe ja abikaasa valiks kindlasti mõne grillitud veiseliha variandi. Tallinnasse eriti tihti ei satu,
    aga järgmisel reedel oleme just tulemas ja teeksin mehele sünnipäevaüllatuse.

  • Avatar
    Vasta Elina 20. aprill 2016 at 19:18

    Käinud veel ei ole, aga nüüd tuli suur maja koogi isu peale:)

  • Avatar
    Vasta Liivi 20. aprill 2016 at 18:44

    Ei ole olnud võimalust, kuigi ka Tallinnas ja sooviks väga külastada.
    Mereannid, liha…. no millest me räägime 😛
    Ehk kunagi tekib võimalus ka 🙂
    Praegu aga vesistan siin suud kogu selle jutu peale 😀
    Tore lugemine/arvustus järjekordselt, suured tänud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 20. aprill 2016 at 17:21

    Mina ei ole Argentiina restoranis käinud, kuid nüüd tekkis nii
    suur isu nende isuäratavate toitude järele. Mina eelistaksin
    mereande, need on lihtsalt parimad?

  • Avatar
    Vasta Kats 20. aprill 2016 at 16:06

    Oi kuidas ma tahaks ka neid sinimerekarpe proovida.
    Ma pole kunagi neid saanud ega ise teha julgenud ja
    tagatipuks mul pole õrna aimugi, kuidas neid süüa. See
    ka põhjuseks, miks ma neid varem restos ise tellida
    pole julgenud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. aprill 2016 at 15:28

    oi pagana-pagan! minu valikuks oleks
    kindlasti kammkarbid ja veis. Mees
    võtaks mul ka kindlasti kohe liha –
    ta alati vesistab Masterchefi
    vaadates neid lihatükke 😀 aga no ma
    ei oska niimoodi liha valmistada :/

  • Avatar
    Vasta Kaie 20. aprill 2016 at 15:09

    Restoranist olen kuulnud ja sooviks kindlasti kunagi külastada.mProoviksin hea meelega erinevaid
    mereande.

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. aprill 2016 at 14:07

    Ma olen megasuur mereandide ja selliste
    “soojamaareiside” toidusööja..aga Eestis on
    meil üsna väike valik oma isude täitmiseks 🙁
    Argentiina restoranis pole ma varem käinud,
    aga olen ka palju head sellest kuulnud, eriti
    vaadates veel nende rikkalikku menüüd, kus
    üks asi on maitsvam kui teine. Aga minu
    eelroaks oleksid krevetid ja pearoaks võtaksin
    grillitud pardifilee 🙂 ja kui peaks ruumi
    jätkuma ka magustoidu jaoks, siis usaldaksin
    samuti mitte erilise magusasõbrana Kardot ja
    valiksin majakoogi!

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. aprill 2016 at 13:26

    Mina ei ole ka selels restoranis veel
    käinud aga Sinu jutu peale tahaks
    küll minna, kõht hakkas korisema. 😀

  • Avatar
    Vasta Eneli 20. aprill 2016 at 13:00

    mina pole Argentiinas käinud, aga nende
    menüüst tahaks KÕIKE maitsta ja kohe
    praegu!

  • Avatar
    Vasta Vaike 20. aprill 2016 at 12:02

    Ma tahaks kõike seal maitsta. 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. aprill 2016 at 11:46

    … ja Argentiinas midagi proovida pole veel õnnestunud

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. aprill 2016 at 11:45

    Kammkarpe sööks ja lambatalle karree tundub ka meeliülendav 😛

  • Avatar
    Vasta ML 20. aprill 2016 at 11:10

    Meil oli Argentiina restos eelmisel aastal firma jõulupidu ja toit oli seal tõesti maitsev, interjöör mõnus ja teenindus tasemel 🙂

    • Avatar
      Vasta ML 20. aprill 2016 at 11:15

      … ah jaa, sõime vist filee mignoni ja sinna juurde tulid ka need kastmed, mida oleks tõepoolest hea meelega kavõi joonud 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 20. aprill 2016 at 10:39

    Prooviksin grillitud tiigerkrevette kalaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Annu 20. aprill 2016 at 10:23

    Argetiina restoranis pole käinud aga
    kindlasti kui võimalus tekkiks
    prooviksin mereande, kuna need ka
    minu ühed lemmikud ja veisesteiki
    prooviks ka kuna olen saanud
    erinevates kohtades väga head steiki
    ja osadest kohtades kohutavat, seega
    kindlasti prooviks selle steigi ka
    seal lisaks mereandidele ära 🙂
    Loodan loosi õnnele, kuna peagi ka
    sünnipäev tulemas ja oleks tore
    perega lõunatama minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Käthlin 20. aprill 2016 at 09:31

    Mina ei ole eriti Tartus käinud, liiatigi siis restoranis Argentiina. Aga hea teada, kui sinnakanti juhtuma peaksin, et sinna on kindel
    värk sööma minna, et ei pea pettuma 🙂 Ega muidugi südamesopis lootus et ehk võidaks on ikkagi 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. aprill 2016 at 08:40

    Grillitud kammkarbid ja Veise sisefilee jämedam osa (400g) tunduks ideaalne kombo ühel mõnusal õhtusöögil

  • Avatar
    Vasta Liina 20. aprill 2016 at 08:19

    Suu jookseb vett 😀 Raseda isude ajal ei tohiks
    selliseid asju küll üldse lugeda 😀
    Armeenia restoranis pole ma veel käinud, aga
    nüüd tahaks minna küll, niii väga 🙂 Valiksin
    kindlasti kammkarbid või sinimerekarbid, kuna
    neid pole kunagi proovinud ja ise ilmselt ei
    oskaks ka teha…seda seenekastet jooks ilmselt
    minagi 🙂 ja majakook oleks ka ilmselt minu
    valikus 🙂 Kaasa võtaksin oma kalli mehe, kes
    kindlasti tahaks seda kilost lihakäntsakat 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 20. aprill 2016 at 08:00

    Pole küll seal kunagi käinud. Aga ma pole vist kunagi
    ühtegi restorani arvustus nii lugenud, et isutab kõikide
    roogade järgi. Nüüd mul lihtsalt ON VAJA sinma
    restorani minna!

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. aprill 2016 at 07:11

    Pole suurem lihasööja, AGA kui head liha pakutakse siis mekin
    hea meelega ja pean lugu. Argentiina restosse pole jõudnud
    kuid peale Sinu ülistusi tuleks sammud sinna seadma ja
    linnuliha austajana jäi silma grillitud pardirinna filee ning
    elukaaslane ei ütleks ära grillitud lõhest! Kõik lihale 😀

  • Avatar
    Vasta pix-rix 20. aprill 2016 at 07:04

    Mina sinna restorani veel jõudnud ei ole, aga kindlasti tahaksin minna koos oma kalli abikaasaga. Kuna kammkarpe pole ka elus
    proovinud, siis need prooviks kindlasti ära ja see kook muidugi ka. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 20. aprill 2016 at 00:16

    Elasin seal lähedal ja lubasin sinna koguaeg minna.
    Muidugi ei jõudnud ja nüüd elan Argentiinast üsna
    kaugel. Minu hingel on samuti seal pakutavad
    mereannid, sest ausõna, sa pole ainuke, kes neist vaid
    kiidusõnu pillub 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 19. aprill 2016 at 23:53

    Sinimerekarpe sooviks küll mekkima minna, polegi
    veel Argentiinasse jõudnud, aga olen palju head
    kuulnud! 🙂

  • Avatar
    Vasta marleen 19. aprill 2016 at 23:52

    Ei ole veel käinud, aga mereande tahaks seal väga proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 19. aprill 2016 at 23:50

    Olen muidu suur restoranide fänn, aga Argentiina
    restorani ei ole ma veel külastanud. Kui ma tavaliselt
    kuskile sööma lähen, siis üldiselt leian endale menüüst
    mōned meelepärased road,mida proovida tahan..
    Argentiina restorani menüüd tsekates, sooviksin ma
    küll enamus toite proovida ? Kōik nii isuäratavad!
    Grillitud kammkarpidest ja vürtsikatest
    sinimerekarpidest ära ei ütleks ? Grillitud lambatalle
    karree vōib samuti maitsev olla.

  • Avatar
    Vasta Hanna Aksalu 19. aprill 2016 at 23:16

    Mina sööksin mereande!! ?

  • Avatar
    Vasta runde 19. aprill 2016 at 22:54

    Siin saaks juba täitsa ootamatult teha
    uurimistöö KUI palju inimesi ja MIKS ei ole
    varem veiseliha söönud. Mina kaasa arvatud 🙂
    Ma olen kunagi söönud kodus tehtud veiseliha
    rulle, mis olid saapatallaks keedetud 😀
    Palun ARGENTIINASSE veiselihaga tutvust
    tegema!

  • Avatar
    Vasta Ellu 19. aprill 2016 at 22:45

    Loen tihti seda blogi ja nüüd on aeg tulnud kommenteerida.
    Ma pole kunagi söönud ei veiseliha, ega karpe, üldse selliseid eksootilisi sööke (või vähemalt minu arvates
    eksootilisi).
    Selle teema peale tekkis mul aga nii suur huvi vaadata netist järele, mis see Argentiina restoran endast
    kujutab. Vau, võiks öelda, et väikelinna inimesele võivad need hinnad küll pahviks võtta( või siis ainult
    mind 😀 )
    Igatahes kuna mul on puhkus… siis sellise võidu pärast sõidaksin ma kindlasti 300 km pealinna et proovida
    kammkarpe ja krevette 🙂

  • Avatar
    Vasta Inga 19. aprill 2016 at 22:32

    Proovin ka loosiõnne 🙂
    Mina läheks hea meelega sinna sööma koos
    oma mehega, kes oleks seal nende igasugu
    grilllihade vahel nagu paradiisis 🙂

  • Avatar
    Vasta janet 19. aprill 2016 at 22:21

    ei ole käinud seal söömas, aga ma ei
    ole ka mitte-mittekunagi söönud
    merekarpe ja hetkel enne
    magamaminekut ma ju TAHAN NEID!!
    kuigi ise pole maitsnud aga sinu jutt
    ajas neelud käima 😀 ja kuna ka minu
    lemmik on sefiiir, mida ma sööks
    päevast päeva siis nüüd tahaks küll
    seda majakooki proovida, et kas ta on
    tõesti parem kui sefiir 😀 !

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. aprill 2016 at 22:19

    Kuna kell on palju ja kõht megatühii, siis nüüd on tunne, et ma pole kunagi süüa saanud, sest see on ikka vääääga tühi.
    Ise olen imekombel 1x Argentiinasse sattunud (imekombel, sest elan nö maal ja pealinnas vaid mõnes üksikus kohas söömas
    käinud). Seekord olime seal ühe ürituse raames, teenindajad tabasid alati õiget hetke, et midagi pakkuda, jooki juurde valada.
    Keskkoht oli väga muheee! Toidud olid eelnevalt tellitud, seega ma ei tea mis need täpselt olid, kuid liha oli ülimaitseb ja ei olnud
    mingi peki käntsakas nagu paljudes kohtades, kui üritad Tai liha saada 😀 Tavaliselt ei söö ma väga nö heina, kuid seal maitses see
    hein imeliselt. Oskaks kodus ka nii hästi teha, siis võiks minust isegi salatifänn saada. Niiet, mina jäin ka väga rahule kõigega ja
    sooviks kunagi uuesti minna kui päälinna satun 🙂 Kahjuks või õnneks miinuseid ei oskagi välja tuua. (isegi wc oli omapärane, nagu
    väike tuba kohe) 😀

  • Avatar
    Vasta Teevi 19. aprill 2016 at 22:11

    Sooviks ka neid imikukäe suuruseid krevette nüüd ju proovida!

  • Avatar
    Vasta Virks 19. aprill 2016 at 22:10

    Ma olen Argentina restorani mitmel korral lõunale sattunud. Ülimaitsvad liharoad. Paistab olevat lõunasöögi kohana väga
    populaarne, sest lauad on enamasti kõik täis. Veisesteiki ei ole seal ma veel proovida saanud – see oleks minu eelistus.

  • Avatar
    Vasta R 19. aprill 2016 at 22:07

    Pole ise kahjuks sinna veel sattunud, kuid magustoidud tunduvad küll ülimalt head, niiet ilmselt prooviksin juba need siis ära!

  • Avatar
    Vasta Mann 19. aprill 2016 at 21:51

    Mul hakkas selle postituse peale suu vett jooksma.
    Ausalt pole seal kunagi käinud, aga tahaks väga minna.
    Oskan head sööki hinnata! ?

  • Avatar
    Vasta Getri 19. aprill 2016 at 21:43

    Ma jalutan seal suht tihti mööda ning seal tuleb jube head lõhna! Sattunud sinna kahjuks pole, aga ila hakkab küll iga kord
    jooksma.

  • Avatar
    Vasta Kätlin N 19. aprill 2016 at 21:43

    Nüüd oleks küll patt sinna minemata jätta!
    Mereannid on minu suured lemmikud, neid prooviks
    seal suurima hea meelega! ?

  • Avatar
    Vasta Mari 19. aprill 2016 at 21:39

    Tavaliselt loen restoranide arvustused läbi ja unustan, aga seda lugedes hakkas suu KOHE vett jooksma. Värske tallinlasena
    tahaks küll proovida uut ja põnevat toidukohta ja minu valik oleks kammkarbid ( mida ma pole elusees veel proovinud, kuigi
    armastan mereande) ja lammast, mida ma pole ka aastaid söönud.

  • Avatar
    Vasta A. 19. aprill 2016 at 20:57

    Ma nüüd ei tea kas ma kirjutan seda kommentaari teist korda või esimene jäi lihtsalt avaldamata, sest lehekülg jooksis kokku. Aga
    igaks juhuks kirjutan uuesti, sest noo tahaks väga minna. Olen Tartust pärit, aga just sel nädalal lähen paariks päevaks Tallinnasse
    ja reede õhtusse sobiks täpselt üks restoranikülastus. Ilmselgelt pole seal varem käinud ja üldiselt Tallinna restoranikohad on
    suhteliselt teadmata minu jaoks. Kuna viimaseid suurepäraseid karpe sain Austraalias ja Eestis pole neid kuskil tellinud, sest olen
    kartnud pettuda, siis ilmselt telliksin seekord neid 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin P 19. aprill 2016 at 20:46

    sooviks neid suuri krevette
    proovida… pluss muidugi mõni mõnus
    lihane pearoog 😛

  • Avatar
    Vasta anneliis 19. aprill 2016 at 20:36

    Kammkarpe ja muid mereande tahaks
    küll proovida ning kuna elukaaslane
    on suur lihasõber, siis meeleldi
    läheks sööks kõhud head-paremat täis
    seal. 🙂

  • Avatar
    Vasta K 19. aprill 2016 at 20:29

    Prooviksin foie gras ja kammkarbid heameelega ära.

  • Avatar
    Vasta P 19. aprill 2016 at 20:28

    Ise ei ole proovinud ja olen tegelikult taimetoitlane, kuid oma lihaarmstajast mehe viiksin sinna suurima rõõmuga! Tal järgmine
    nädal sünnipäev ka seega oleks imelinee kingitus talle 😛

  • Avatar
    Vasta Triin 19. aprill 2016 at 20:25

    Pole kunagi mereande(peale krevettide) söönud. Sinu
    jutu peale tahan proovida. Sooviks küll selles sinu
    kiidetud restoranis süüa.

  • Avatar
    Vasta Silja 19. aprill 2016 at 20:24

    Argentiina pakub ka mõnusaid päevapraade, nii et olen lõuna ajal sinna ikka sattunud. Nii kvaliteetset grill-liha või -kala saada 5 €
    eest on ju nagu poolmuidu 🙂
    Teenindajad on seal ka reeglina väga toredad ja ilmselt ma tean juba seda meesteenindajat ka, kellest sa räägid 😉 Tõeliselt
    tähelepanelik ja muhe tüüp 🙂
    Kui me töökaaslasega sinna esimest korda läksime, siis sattusime nii vaimustusse, et nädal aega järjest käisime ainult seal lõunal 🙂
    Õhtustama koos kaasaga pole aga sinna olnud mahti minna, nii et jään nüüd fortuunale lootma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 19. aprill 2016 at 19:45

    Kunagi ammu käisin seal dringil, aga väga tahaksin erinevaid mereande proovida ja muidugi ka kvaliteetset ja hästi valmistatud
    liha! Paistab ideaalne koht, kuhu mehega minna. Olen viimasel ajal igasugustest erinevatest allikatest kiidusõnu kuulnud selle
    restorani kohta 🙂

  • Avatar
    Vasta Barbara 19. aprill 2016 at 19:44

    Pole enne käinud, aga mereande prooviks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Merily 19. aprill 2016 at 19:39

    Ma ei ole mitte kunagi seal käinud! Sooviksin väga sinna sööma minna perega, hea oleks eksamite pingest pisut eemale saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 19. aprill 2016 at 19:33

    Prooviks seda ju-ma-lik-ku kooki! Selleks sõidaks spets teise linna proovima, tundub nii hea!

  • Avatar
    Vasta Triin 19. aprill 2016 at 19:27

    Ma kõnnin iga päev sealt mööda ja alati olen mõelnud, et peaks seal ära käima. Hetkel tahaks merekarpe – su ülistuslaul mõjus 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 19. aprill 2016 at 19:24

    ei ole proovinud aga nüüd nagu tahaks küll. Väike plaan on minna kaema.

  • Avatar
    Vasta Sirle 19. aprill 2016 at 19:13

    Ei ole kunagi käinud, aga sinu jutt pani küll suu vett tilkuma. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 19. aprill 2016 at 19:12

    Olen seal korra liha söönud ja oli tõesti super. Aga
    mereande prooviks ka hea meelega, krevetid on mu
    suured lemmikud 🙂 peale pole nii ammu emaga
    kvaliteetaega veetnud..

  • Avatar
    Vasta AS 19. aprill 2016 at 19:10

    Ma vaatan päris palju igast kokasaateid, aga ise pole
    ma eriline kokakunstija. Ometigi, iga jumala kord, kui
    Masterchfis kammkarpe tehakse, vaatan ja mõtlen, et
    tahaks! No täiega tahaks! Ise pole yldsegi mingi
    mereanni-armastaja, aga vot kammkarpe tahaks korra
    elus kyll proovida. Eriti kui neid seal Argentiinas nii
    hästi tehakse 🙂

  • Avatar
    Vasta Merks 19. aprill 2016 at 19:09

    Ma olen alati arvanud, et kammkarbid
    ja sinimerekarbid on mingid kahtlased
    elukad 😀 Aga kui ma võidaksin, siis
    kindlasti prooviksin need ära.
    Friteeritud juustu maasikatega tahaks
    ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 19. aprill 2016 at 19:01

    Ei ole kahjuks veel Argentiinasse jõudnud ega seal midagi proovinud, kuid peale seda postitust on küll suur tahtmine kõiki neid
    asju proovida!

  • Avatar
    Vasta Noomi 19. aprill 2016 at 18:55

    ooo kuidas sooviks mereande seal nosida ?

  • Avatar
    Vasta Riina 19. aprill 2016 at 18:45

    Ei ole käinud selles restoranis, aga tahaksin proovida
    mereande. Ise ei ole teinud kunagi ja kardan, et ei
    tuleks nii hea välja ka 🙁

  • Avatar
    Vasta Akinai 19. aprill 2016 at 18:27

    Mina tahaksin anda võimaluse mereandidele.. kui sa
    neid alati nii hirmsasti kiidad ja mina oma üksikute
    kordadega mõnda mereelukat ampsates olen mõelnud
    et kessesedasööb, siis no ehk pole ma lihtsalt õiget
    asja saanud. 😀

  • Avatar
    Vasta Tiia 19. aprill 2016 at 18:16

    Korra olen käinud ja proovisin lõhet. Oli väga maitsev. Oleks tore uuesti külastada ja teisi roogi maitsta.

  • Avatar
    Vasta Carmen 19. aprill 2016 at 18:07

    Eriline lihafänn muidugi pole, aga see magustoiduring tundus küll ahvatlev 😉

  • Avatar
    Vasta Kai 19. aprill 2016 at 17:55

    Mina sooviksin kindlasti ära proovida grillitud veise väisfilee ja magustoidust Sinu arvustuse peale majakoogi.

  • Avatar
    Vasta Eva 19. aprill 2016 at 17:50

    Grillitud searibi oleks oivaline! Ja kuna minu kallis mees on ka suur-suur lihasõber siis oleks tema kindlasti ka rohkem kui õnnelik
    sellise kingituse üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Martin 19. aprill 2016 at 17:49

    Argentiinas ei ole käinud, aga kindlasti valiksin ka karbid ning need suuuured krevetid 😛

  • Avatar
    Vasta Karo 19. aprill 2016 at 17:40

    Oi kuidas mu suu hakkas vett jooksma. Kindlasti
    tahaks neid kammkarpe proovida ja magustoitu
    tunduvad oivalised?

  • Avatar
    Vasta Kristina 19. aprill 2016 at 17:32

    Elan Argentiina restoranile väga lähedal, kino kosmose taga ning ei ole sinna kordagi sattunud, kuid pärast sinu postitust hakkas
    ka endal ila jooksma ning tekkis soov nende menüü üle vaadata.
    Sooviksin kindlasti proovida seal grillitud tiigerkrevette küüslaugukastmes ja grillitud lõhe.

  • Avatar
    Vasta Riinu K 19. aprill 2016 at 17:23

    Prooviksin kindlasti lõpuks
    sinimerekarbid ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kateriin 19. aprill 2016 at 17:21

    Ei ole kunagi käinud seal. Tahaks väga minna
    mereande sööma näiteks

  • Avatar
    Vasta S. R 19. aprill 2016 at 17:14

    Mereande tahaks proovida!!! Ise ei tee kodus väga
    tihti mereande, sest olwn ainus, kes neid sööb.
    Jube isu tuli peale 😛

  • Avatar
    Vasta Tiivi 19. aprill 2016 at 17:09

    Kahjuks pole ise käinud, aga kindlasti tahaks erinevaid
    mereande proovida!

  • Avatar
    Vasta Merilyn 19. aprill 2016 at 17:06

    Appi kui isuäratav!! Mina tahaks kindlasti proovida
    esimest korda elus kammkarpe ja suure koogisõbrana
    ka majakooki 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. aprill 2016 at 17:00

    Oi kuidas tahaks neid kammkarpe 🙂

  • Avatar
    Vasta Aire 19. aprill 2016 at 16:58

    Oi kui mõnus postitus 🙂 Nüüd tahaks ise ka sinna
    sööma minna, sest varem pole seal käinud. Just neid
    samu merekarpe sooviks proovida, sest neid ma veel
    söönud pole. Ja erinevaid magustoite sooviks isegi
    süüa, sest mulle meeldib magus 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 19. aprill 2016 at 16:56

    Minu elukaaslane on maailma suurim lihasõber ja ma oleks ka õnnelik, kui saaks minna kuskile uude ja huvitavasse kohta välja
    sööma 🙂

  • Avatar
    Vasta K 19. aprill 2016 at 16:55

    Palun mulle need kammkarbid!! 😀 Loomulikult
    tahaks veel proovida seda veiseliha ja majakooki 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 19. aprill 2016 at 16:55

    Võidu korral võtaksin südame rindu ja läheksin oma
    elu esimest veiseliha proovima. Pole seni selle järgi isu
    tundnud, kuid sinu kirjeldus ajas hullumoodi suu vett
    jooksma! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. aprill 2016 at 18:23

      Sa pole enne veisesteiki söönud?! APPI, sa oled imelisest asjast ilma jäänud!

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. aprill 2016 at 16:52

    Oma mehe ja lapsega tahaks küll kammkarpe.Pole
    peale lapse sündi kuskile normaalsesse restosse
    sattunudki,laps juba kolme ja poolene ja nüüd saaks ta
    juba kaasa võtta:).

  • Avatar
    Vasta silvia 19. aprill 2016 at 16:48

    Oii, kõht läks nii tühjaks sinu juttu lugedes ja nende kodulehelt menüüd vaadates!

    Sooviksin proovida grillitud kammkarpe, grillitud veiseliha friikartulitega ja majakoogi 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 19. aprill 2016 at 16:48

    Tavaliselt ei teki kohe tahtmist restosse joosta pärast
    arvustuse lugemist, aga nüüd…tõesti suuuur huvi tuli
    karpide vastu, mida varem proovinud ei ole (tundub,
    et väääga paljudele oli see arvustus sümpaatne, nii
    palju vastukaja 😀 )

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. aprill 2016 at 16:45

    Olen päris mitu korda vaadanud restoran Argentiina menüüd ja kõik tundub NIIII hea, samas ise sinna kunagi jõudnud ei ole! Sinu
    postituse peale tekkis veel suurem tahtmine seda kohta külastada. Olen samuti suur mereandide ja veisefänn, seega valikuks
    osutuksid just need ja seda “mere pekki” pole ka kunagi olnud võimalust maitsta :D. Kaaslaseks kutsuksin oma kalli mehe, kellega
    pole väga-väga ammu kuskil restoranis (õigemini üldse kuskil) käinud.

  • Avatar
    Vasta Joanna Marie 19. aprill 2016 at 16:41

    Tahaks neid supermaitsvaid sinimerekarpe!!

  • Avatar
    Vasta Triin L 19. aprill 2016 at 16:37

    Kunagi pole seda merepekki ise mekkinud ehk siis esimene kindel valik oleks kammkarbid.

  • Avatar
    Vasta C. 19. aprill 2016 at 16:29

    Ma enne seda postitust ei teadnudki, et need hiidkrevetid on just see, mis mu elust puudu on. Nüüd ma tean, mis tunne Homeril
    on, kui ta sõõrikuid vaatab.

  • Avatar
    Vasta E 19. aprill 2016 at 16:26

    Mine pekki… 😀 😀 Ma ei ole üldse restoranides ja väljas söömas käija, aga selle postituse põhjal läheksin kohe Argentiinasse 😀
    Menüü on nii rikkalik, et ega valida ei oskagi.. Aga “My Kitchen Rules” vaatamise ajast jäid mind painama kammkarbid, niiet
    prooviksin ära grillitud kammkarbid 😀 Ja siis kindlasti veel midagi.. ja veel… ja veel! Oleks põhjust perega Tallinna tulla 🙂

  • Avatar
    Vasta A 19. aprill 2016 at 16:19

    Ei ole käinud, kuid seda majakooki prooviks seal hea meelega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 19. aprill 2016 at 16:15

    Oi see postitus ajas köhu jube tühjaks!! 😀 Kohutavalt isuäratavad näevad köik toidud välja..Pole kunagi Argentiina restoranis
    käinud,tegelt polegi kunagi üldse päris restoranis käinud..:) seega oleks ikka superlahe see auhind vöita! 😀 Mees on mul suur
    lihasöber ja pulma aastapäev ka varsti tulemas,superlahe üllatus oleks Saaremaalt Tallinna restorani söita 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 19. aprill 2016 at 16:09

    Mul mees viis mu sinna mõnda aega tagasi.
    Super teenindus jah, kuid minu lambakarre
    mulle ei istunud. Rasv oli kõik alles veel ja ei
    avaldanud kuidagi muljet. Mehe toit oli küll
    hea…ma muidugi ei mäleta, mida ta täpselt sõi.

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. aprill 2016 at 16:07

    Pole kahjuks Argentiina restorani veel jõudnud, kuid peikaga juba ammu vaatame, et menüü on väga isuäratav 😉 Hiidkrevettidega
    steik oleks kindlalt üks asi, mida prooviksime!

  • Avatar
    Vasta lilllll 19. aprill 2016 at 16:00

    See kook tundub nüüd niiii ahvatlev, et selle pärast läheks restorani küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 19. aprill 2016 at 15:56

    Ei ole kahjuks varem käinud, aga prooviksin grillitud lambatalle karreed

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. aprill 2016 at 15:48

    Kindlasti Sinu kiidetud majakooki tahaks proovida

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. aprill 2016 at 15:44

    Kuna mulle maitsevad hullult igasugused mereannid siis
    telliksin kindlasti seda. Ning miskipärast ma ei ole
    kunagi söönud veist, ei olenjulgenud proovida. Aga kuna
    sa seda väga kiidad siis prooviks ära. Ma kardan, et see
    ei ole hea ja siis ei julgegi kunagi proovida. Seega koht
    kus seda esimest korda proovida peab olema hea. Ning
    üldse oleks super äge see kinkekaart võita, kuna mul
    elukaaslasel on sünnipäev tulemas, tahaksin tema sinna
    sööma viia! Ta teeb alati kõik minu jaoks, tahaks korragi
    talle midagi armsat teha. Pealegi me pole käinud kunagi
    restoranis söömas, sest meie kodukohas hea restoran
    lihtsalt puudub.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. aprill 2016 at 18:29

      Veis on PARIM liha, mingi 100x parem kui siga 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 19. aprill 2016 at 15:43

    Ei ole kahjuks käinud, aga magustoite pugiks küll
    rõõmslat 😀

  • Avatar
    Vasta Elina 19. aprill 2016 at 15:42

    Ei ole eluski käinud, aga tahaks juuuuuuuu

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. aprill 2016 at 15:41

    Su jutu peale tahaks seda kilost lihakäntsakat kohe
    järama hakata. Pole kunagi seal käinud ja
    kinkekaardist ära ei ütleks

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. aprill 2016 at 15:38

    Ma ei ole kunagi Argentiina
    restoranis käinud. Sinna tuleb
    tõesti minna, sest menüü on nii
    ahvatlev, et ei suudagi esmapilgul
    midagi valida. Kuid arvan, et
    valiksin eelroaks värske pardiliha
    salati, pearoaks grillitud veise
    keele ja magustoiduks sinu soovitusel
    taevaliku majakoogi 🙂 Mmmmmm….
    Head isu!

  • Avatar
    Vasta Merili 19. aprill 2016 at 15:37

    Kuna pole linnakas, siis pole ka seal käinud 🙂 Üleüldse väga harva kui õnnestub välja sööma minna…

  • Avatar
    Vasta Krissu 19. aprill 2016 at 15:34

    Paraku ei ole ma Argentiinas käinud ?
    Aga seda lugedes hakkasin kammkarpide jãrgi isutama
    ?
    Kui sa Mallukas Pärnu peaksid sattuma, siis kindlasti
    külasta restoran Piparmûnt, sest seal on maailma
    parimad kammkarbid ???

  • Avatar
    Vasta kata 19. aprill 2016 at 15:31

    Ei ole kahjuks veel seal käinud.aga sinu kiidetud majakooki maitseks kindlasti.

  • Avatar
    Vasta olga 19. aprill 2016 at 15:26

    pole käinud, aga kindlasti külastan neid nüüd! jumaldan
    mereande, njomm???

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. aprill 2016 at 15:25

    Ma pole eluski neid karpe proovinud ja olen üldse väga mereanni võõras inimene.. Aga kuidag imekombel tuli tunne neid
    proovida.. Võtaks kohe mehe kaasa ja läheks.. 😀

  • Avatar
    Vasta Merike 19. aprill 2016 at 15:24

    Oi neid tiiger-hiiglaslikke krevette veiselihaga sööks ülima hea meelega. Ma jube kreveti fänn!

  • Avatar
    Vasta K. 19. aprill 2016 at 15:20

    Pole käinud, aga väga tahaks neid krevette ja veist maitsta

  • Avatar
    Vasta Evelin 19. aprill 2016 at 15:15

    Ei ole kahjuks Argentiinas veel
    midagi mekkida jõudnud, kuid
    sooviksin ka proovida tiigerkrevette
    veise sisefileega, njämm:)

  • Avatar
    Vasta Annika 19. aprill 2016 at 15:04

    Tahaks peale Hessi burksi mekkida ka peenemaid roogi. Hessi burks on muidugi ülim, aga vahelduseks ei teeks uued maitsed
    paha! Nomnom

  • Avatar
    Vasta Laura 19. aprill 2016 at 14:58

    Ei ole kunagi seal käinud ja üleüldse olen eemale
    hoidnud igasugustest restodest kuna ei julgenud
    minna kuhugi …mul selline tunne , et raudselt kõik
    arvavad et mida see vaal siit soovib, et istugu kodus .
    Ja lugedes kuidas 60 kg siin eluohtlikult paksuks
    sõimatakse siis on mul õigus. Aga olen juba nii tubli
    olnud ja kaal väheneb igapäevaga ja nii tore oleks oma
    tütre ja mehega minna kuhugi koos ☺

  • Avatar
    Vasta Minumoodimaailm 19. aprill 2016 at 14:47

    Ma olen seal ühe korra käinud ja see on imeline koht! Imeline atmosfäär, imeline teenindaja oli ka siis, imelised toidud!
    Absoluutselt kõik kuni pisidetailideni oli suurepärane 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 19. aprill 2016 at 14:45

    Kahjuks pole sattunud sinna ega pole varem kuulnud
    ka. Samuti pole varem lugenud nii head arvustust ühe
    söògikoha kohta.
    Kindlasti pean ka ise kunagi seal ära käima ja need
    karbid ära proovima. ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 19. aprill 2016 at 14:43

    Ei ole Argentiinas käinud, kuid sooviksin seal kindlasti
    ära käia ja proovida neid karpe, kuna pole varem neid
    söönud ja pole ka ise julgenud teha, sest olen ainult
    hirmsaid jutte kuulnud, mis saab kui neid valesti
    valmistada ?

  • Avatar
    Vasta Lea 19. aprill 2016 at 14:42

    Oeh, minul on jällegi Argentiinaga kehv kogemus. Sain ka sõpradelt kingituseks 50 eurose kinkekaardi ning soovisin lauda
    broneerida. Helistasin neile ja nad ütlesid, et sellel nädalal on absoluutselt kõik lauad hommikust õhtuni täis bronnitud ja
    järgmisesse nädalasse nad bronne teha ei lase, sest on veel liiga vara. Minu kinkekaardil hakkas aga lõppkuupäev juba
    lähenema ja nii ma helistasin neile pidevalt paari päeva tagant, lauad ikka täiesti täis. Ilmselt tõesti sellepärast, et mainisin,
    et mul on kinkekaart.

    Ühel päeval sattusin restost mööda kõndima ja vaatasin, et lauad jumala tühjad, täielik vaikus. Läksime siis sisse ja kuna
    kinkekaart oli juhuslikult kaasas, siis võtsime laua. Toit oli ok ja tõesti väga täitev. Kohutav oli aga meie meesteenindaja, kes
    kuuldes, et meil on kinkekaart, hakkas meid kohtlema nagu mingeid rotte. Lõpuks tuli välja, et jookide eest pidime ikkagi
    eraldi maksma, kuigi kinkekaardil selle kohta mingit infot ei olnud. Seega läks kinkekaardil osa rahast raisku. Uuesti enam ei
    lähe ja teistele ka ei soovita kohta, kellele raha meeldib saada, aga selle vastu teenust pakkuda ei sobi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. aprill 2016 at 18:31

      Hmm, kas sa oma kogemusest ka restorani juhatajale kirjutasid? Ma olen kindel, et seal oli mingi… jama 😀

  • Avatar
    Vasta H. 19. aprill 2016 at 14:40

    Istun loengus, kõht on tühi ja kodus ainult tatart ja.. ISSAND KUIDAS MA TAHAKS KÕIKE SEALT! Nämm.

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. aprill 2016 at 14:40

    Kurb aga tõsi ? ma pole üheski
    korralikus restos käinud ???vb tglt
    mingis tavalises olen aga alati on kõigil
    soov süüa kas burgerit,pizzat või midagi
    sellist mida oled varem söönud ja siis ei
    julge ise ka midagi teistsugust tellida,et
    äkki mulle ei maitse 🙁 ja siis teised söövad
    isukalt oma sööke ja mina sorgin kahvliga
    oma sööki ja nälgin 😀
    Muidugi tahaks võita 🙂 ja mereande ning
    maja kooki proovida..nomnom 😛

  • Avatar
    Vasta Sirts 19. aprill 2016 at 14:38

    Pole sea mitte kunagi käinud ja ausalt,sealt
    möödasõites ei ole kunagi isegi mõelnud,et TAHAKS
    sinna minna,aga praegu seda teksti lugedes ma väga
    väga tahaksin sinna minna ja just sedasama steiki
    krevettidega proovida…mmmmm!?

  • Avatar
    Vasta Õnne-Mari 19. aprill 2016 at 14:38

    Meeleldi läheksin prooviksin perega midagi uut, olen tavaliselt ikka jäänud vanade asjade juurde 😀 Pole kunagi söönud
    krevette,ega muid mereelukaid 😀 Aga supper oleks proovida ära! Ning kuna elan Pärnumaal,siis ei ole jõudnud Argentiinasse
    sööma. 🙁

  • Avatar
    Vasta Keiti 19. aprill 2016 at 14:38

    Mina pole väga mereelukate usku, kuid soovin
    väga, et see restoran mind ümber suudaks
    veenda ☺️

  • Avatar
    Vasta Kata 19. aprill 2016 at 14:34

    Ma ei ole Argentiina restoranis
    käinud, kuid võimaluse korral
    prooviksin kammkarpe – igasugustelt
    kokkamisvõistlustelt on need silma
    jäänud, kuid pole veel oma elus
    mekkida saanud.

  • Avatar
    Vasta Kai 19. aprill 2016 at 14:30

    Mina prooviks seda kilost lihakäntsakat või mingit
    muud sorti liha 🙂 Mereande ei ole ma kunagi
    proovinud, kuid kui juba minna, siis miks mitte ka neid
    proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. aprill 2016 at 14:26

    Grillitud kalavalik palun, aitäh 😀

  • Avatar
    Vasta Mary 19. aprill 2016 at 14:23

    Ma ei ole Argentiinas kunagi käinud. Kindlasti prooviksin mereande ja professionaalsest huvist tahaks seda majakooki ka
    mekkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. aprill 2016 at 14:19

    Ei ole seal käinud aga sinu jutt ajas väga isu peale. Eriti tahaks kammkarpi ja hiidkrevetti. Sinimerekarpe
    pole eluski kusagil tellida julgenud aga seal tahaks küll.

  • Avatar
    Vasta Marii 19. aprill 2016 at 14:17

    Ma 100% prooviksin merekarpe! 🙂 Ühed suured lemmikud

  • Avatar
    Vasta Meery 19. aprill 2016 at 14:16

    Issand, ma pole veel lõunat söönud ja neid pilte vaadates tuleb kohe sööma minna.
    Olen seal korra käinud, lauda sai tellidud liha, mis toodi soojal alusel ja liha alles seal alusel särises.
    Sooviks väga sinna sööma minna.

  • Avatar
    Vasta Janika 19. aprill 2016 at 14:14

    Kahjuks ei ole käinud, aga need merekarbid oleks
    kindel valik! 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 19. aprill 2016 at 14:11

    Ilmselt nagu 90% siinsest kommentaaridest, sooviksin ka mina paljukiidetud mereande proovida
    😛

  • Avatar
    Vasta Diana 19. aprill 2016 at 14:11

    Esiteks see jutt ja pildid juba olid
    nii ahvatlevad, et mul jäi vähe
    puudu, et ekraani lakkuda. 😀 Mis
    sest, et ma ei kujuta ette, kuidas
    reaalselt kammkarbid maitsevad, aga
    ma olen ka kõva MKR-i fänn ja juba
    ammu unistan nendest. Teiseks olen ma
    ka rase ja kujutasin juba ennast ette
    samamoodi järgmine hommik neid samu
    jääke söömas. No ja kolmandaks oleks
    lihtsalt lahe midagi võita, sest ega
    ma muidu väga võidumees just pole.
    Niiet kuluks ära küll. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 19. aprill 2016 at 14:08

    Ei ole käinud aga hea meelega laheks ja
    prooviks ära !

  • Avatar
    Vasta Kaiti 19. aprill 2016 at 14:07

    Sõidan hetkel bussiga näljasena töölt koju ja sülge
    voolab ahvatleva mereanni jutu peale. Olen suuuur-
    suuur mereannisõber. Argentiinas ei ole käinud, aga
    sellise värvika soovituse peale lähen kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Marilyn 19. aprill 2016 at 14:06

    Pole kunagi käinud, aga merekarpe tahaks kindlasti proovida!

  • Avatar
    Vasta Krislyn 19. aprill 2016 at 14:06

    Ma ei ole seal käinud aga su postitus ajas mulle meeletu
    karpide isu peale, kindlasti tahaks neid seal proovida!

  • Avatar
    Vasta k2 19. aprill 2016 at 14:05

    Kahjuks ei ole ma Argentiinas söömas käinud, aga võtaks julguse kokku ja prooviks ükskord sinu kiidetuid merekarpe! 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 19. aprill 2016 at 14:03

    Ei ole käinud aga väga tahaks minna. Eriti peale seda kui ma neid toidu pilte vaatasin. Kõht läks kohe nii tühjaks ja beebi hakkas ka
    nabanöörist tirima, et süüa antaks .. 🙂

  • Avatar
    Vasta Arle 19. aprill 2016 at 14:02

    Käinud kahjuks veel ei ole kuid
    sünnipäeval 25.04 läheksin suurima
    heameelega ja kindel valik oleks
    sinimerekarbid ja majakook 🙂

  • Avatar
    Vasta Sarah 19. aprill 2016 at 14:01

    Ma juba ainult nende sinimerekarpide pärast läheks
    sinna, tahaks väga neid proovida, aga kodus ei saaks
    never nende tegemisega hakkama 😀 pluss oleks tore
    oma naine nädalavahetusel välja sööma viia(ükskõik
    mida, me sööme suht iga õhtu kiirnuudleid) 😀

  • Avatar
    Vasta Kerstin 19. aprill 2016 at 14:01

    Ütlen ausalt, pole kunagi mereande söönud. Ja kuna
    mehega pole ammu väljas käinud, siis haaraksin ka tema
    kaasa toitu nautima. Pole argentiinat külastanud
    varem.

  • Avatar
    Vasta J. 19. aprill 2016 at 13:58

    Selles restos käinud pole ja kuna
    kammkarbid on minu jaoks veel täitsa
    avastamata eelroog hea meelega
    prooviks neid seal!

  • Avatar
    Vasta Hedi 19. aprill 2016 at 13:56

    Ma ei ole seal kunagi käinud,aga ma arvan, et kui ma
    sinna satuks,siis prooviks kindlasti ära kammkarbid,
    sest olen neid pikemat aega tahtnud maitsa, aga pole
    veel sellisesse restorani jõudnud,kus neid pakutakse.
    Ja muidugi krevetid. Äkki seekord õnn naeratab! ?

  • Avatar
    Vasta Edith 19. aprill 2016 at 13:55

    Selle kirjelduse peale läks küll kõht tühjaks.
    Olen hetkel lapsega kodune, tahaks küll end
    Argentiinas tuulutada. Kammkarbid ja
    veiseliha – kaks minu lemmikut 🙂

  • Avatar
    Vasta KK 19. aprill 2016 at 13:54

    Argentiinas pole käinud, aga no need
    merekarbid prooviks nüüd küll ära!

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. aprill 2016 at 13:53

    Ei ole seal käinud, aga tahaksin väga
    minna ja proovida samuti erinevaid
    mereande:)

  • Avatar
    Vasta Kiku 19. aprill 2016 at 13:46

    Ma ei ole seal käinud aga kogu see kirjeldus
    kohast ja toitudest on vaimustav ja kuna olen
    ise ka rase siis oleks isu küll proovida
    mereande päris kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta nell 19. aprill 2016 at 13:44

    Üks rase vajab veel neid krevette! Vägaaaaa! Seega
    kindlasti prooviks neid…ja seda majakooki, ämbrist
    piisab.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. aprill 2016 at 13:55

      Haha, Kardo ütls muuseas samad sõnad, et ta võiks terve ämbri süüa seda 😀

  • Avatar
    Vasta Inge 19. aprill 2016 at 13:43

    Kuna meie esimesel aastapäeval mees viis mind mitmekäigulisele õhtusöögile, kus talle endale tegelikult väga midagi ei
    maitsenud ja kõht jäi tühjaks, siis ma tahaks teda nüüd viia kuskile tema kind of kohta. Ta on meeletu liha haige, seega väga
    meeldiks Argentiinas kindlalt! Me võtaks ma arvan selle lihavaliku kahele näiteks, meest kindlasti isutaks see kilone lihakäntsakas
    ka. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 19. aprill 2016 at 13:41

    Mmmmm, krevetid… 😛

  • Avatar
    Vasta Hanna Maria 19. aprill 2016 at 13:41

    Ei ole sinna veel sattunud, kuid tahaksin proovida grillitud kammkarpe ja kõik need kastmed tunduvad ka nii maitsvad!

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. aprill 2016 at 13:39

    Ei ütleks ühest mõnusast pardirinna fileest või lambatalle karreest küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen Kogermann 19. aprill 2016 at 13:37

    Ma ei ole kunagi Argentiina restoranis söömas käinud, aga koguaeg on mõttes olnud, et võiks minna. Nüüd sain sellele veel
    rohkem kinnitust, et tuleb läbi käia ja midagi maitsvat ära proovida. Ma lihtsalt jumaldan mereande!

  • Avatar
    Vasta Triin 19. aprill 2016 at 13:37

    Pole varem käinud seal, aga prooviks kindlasti filee mignon stake.

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 19. aprill 2016 at 13:34

    Ei ole käinud, aga pärast selle postituse lugemist tahan kindlasti minna, sest söögid tunduvad võrratud 🙂

  • Avatar
    Vasta J 19. aprill 2016 at 13:34

    Kuna meie pere ainuke meessoost esindaja on väga lihafänn ja krevetifänn siis viiks ma teda sinna sööma. Ja üleüldse oleks see
    väga hea kingitus reedeks, kuna see nädalavahetus saab ilmselt viimast korda veel 3 liikmelise perena sööma minna või teine
    variant kasutada kinkekaart ära peale Pelgulinnast tulekut järgmine nädal 4 liikmelisena 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 19. aprill 2016 at 13:34

    Olen väga pikalt sinna tahtnud ikka minna ning iga kord kui mööda sõidan, mõtlen jälle, et nüüd lõpuks võiks minna. Poiss-sõbral
    on kohe-kohe sünnipäev ka ning see oleks imeline koht kuhu minna, peale seda muidugi kui oleme laulukaarelt alla
    hüpanud(köiega ikka). 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 19. aprill 2016 at 13:33

    Teise raseda naisena TAHAN ma seda kooki! MUL ON
    VAJA SEDA 😀

  • Avatar
    Vasta Anneli 19. aprill 2016 at 13:31

    Aitäh Mallu. Sinu kirjeldused on nii head, et mul tulid külmavärinad peale 😀 Sellist pulli pole enne söögijuttude peale küll
    juhtunud.
    Tahaks proovida kammkarpe, sest pole neid elus söönud (#piinlik) ja T-bone on ka kindlasti mõnna.

  • Avatar
    Vasta ann 19. aprill 2016 at 13:29

    ma tahaks sama praadi, mis sa sõid. see tundub superhüperisuäratav!

  • Avatar
    Vasta Mariliis 19. aprill 2016 at 13:29

    Sõin seal esimest korda korraliku ja ülimaitsvat grillitud pardifileed. Enne seda arvasin, et inimesed segased, et sellist tallanahka
    söövad ja veel heaks peavad. Ma lihtsalt oli sattunud ülihalvasti valmistatud pardi peale. Peale seda ülihea pardiliha söömist
    võtsin julguse kokku ja proovisin kodus ka jäere. Ja no tõesti ongi üheks mu lemmikuks kujunenud. Kahju on muidugi sellest, et ma
    seda varem ei avastanud vaid pidin leppima tallanaha pardiga ning mõtlema, mis teisel kül viga on, et sellist jama kiidavad 🙂
    Suurima hea meelega läheksin sinna uuesti ja sellel korral prooviksin veiseliha .

  • Avatar
    Vasta diana 19. aprill 2016 at 13:27

    Me oleme pikalt otsinud kohta kus sinimerekarpe proovida, ükskord kirjutasin isegi Sinule soovituse saamiseks 😛 Pole aga siiani
    sinna maani jõudnud ja seega oleks meie esimeseks valikuks kindlasti need karbid. Loomulikult prooviks siis kiidetud majakoogi
    ka ära ja mis sa hing veel ihkad ! 🙂 (Kui siis ainult veini ka veel 😀 )
    Võit tuleks õigesse kohta !

  • Avatar
    Vasta C 19. aprill 2016 at 13:26

    Olen Argentiina restoranis proovinud kõiki eelroogasid, need on lihtsalt imelised. Käisime suurema
    seltskonnaga seal söömas ja võtsime kogu eelroogade menüü. Teiseks roaks sõin kala, see oli imeline.

  • Avatar
    Vasta r 19. aprill 2016 at 13:24

    issake, ma olen NIIIII ammu plaaninud sinna minna. kool oli seal lähedal ja kõndisin koguaeg mööda sellest kohast ja unistasin.
    toiduks valiksin kas grillitud veiseliha või selle kalavaliku kahele. mmmmmmmmmm

  • Avatar
    Vasta K 19. aprill 2016 at 13:24

    Ei ole veel kahjuks käinud seal, aga olen ainult positiivseid muljed kuulnud. Hea meelega prooviks nende veise välisfileed 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. aprill 2016 at 13:22

    Ei ole käinud ega ka maitsnud. AGa väga tahaks!

  • Avatar
    Vasta K 19. aprill 2016 at 13:21

    Mina tahaksin proovida neid kammkarpe ning kindlasti seda majakooki, kui seda võiks lausa ämbritäie ära süüa, siis peab ju
    proovima 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 19. aprill 2016 at 13:21

    Ma pole kunagi kammkarpe proovinud ja need
    proovika küll ära. Ja heast lihast ka ära ei
    ütleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 19. aprill 2016 at 13:21

    TAHAN MARJAKOOKI 😀

  • Avatar
    Vasta Hele 19. aprill 2016 at 13:20

    Ohhh, milline loos! Minu armas-kallis issi, kes meid elukaaslasega sarnaselt sinu kasuisale tõesti kõiges aitab, mis kuldseid käsi
    vajab, on juba megaammmu sellesse Argentiina restorani tahtnud minna, aga oleme alati pisuuut liiga kalliks selle hinnanud
    hetkeolukorra jaoks. Aga kinkekaga sinna minna ja vajalik osa ise juurde maksta tundub ju küll idekas!
    Ma kujutan ette, kui hea meel mu maailma parimal papsil oleks, kui me kõik koos sinna minna saaks!
    Ta ise kunagi googeldas ja leidis selle resto, nüüdseks juba aaasta tagasi vast ja ütles kohe, et need lihad nägid piltidel nii head
    välja, et ta peab sinnna minema! Nüüd on vaesekesel juba terve aasta see 900g lihakäntsakas kripeldanud!

  • Avatar
    Vasta R. 19. aprill 2016 at 13:20

    Pole seal kunagi varem käinud. Aga sellise arvustuse peale tekkis küll soov 🙂 Prooviksin koos
    elukaaslasega kammkarpe, sest tunduvad maitsvad ja varem polegi neid mekkinud.

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. aprill 2016 at 13:20

    Ei ole käinud seal restoranis. Satun üldse harva
    restorani ja veel harvem Tallinna restorani, aga tekkis
    väga suur huvi seda postitust lugedes! Mereande pole
    väga söönudki kunagi, kuid kuna praegu rasedusega
    absoluutselt liha isu pole siis sooviks tõesti häid
    mereande süüa kohas kus maitsevad need
    suurepäraselt, et sellest saaks hea kogemus ja julgeks
    järgmine kord ka proovida! Ja kodulehel pilte vaadates,
    appppiiii suu jookseb vett, isegi lihatoidud mis praegusel
    ajal mind tavaliselt öökima ajab tunduvad niii head!
    Grillitud lambatalle karree või grillitud tiigerkrevetid
    kalaga..mmmmm?

  • Avatar
    Vasta Sheila 19. aprill 2016 at 13:19

    Käisin seal koos isaga tema sünnipäeva puhul õhtusöögil. Võtsime grillitud lihavaliku kahele, mis oli lihtsalt nii võrratu ja hõrk!
    Seekord sooviksime minna proovima mereande, mida Sa soovitasid 🙂

  • Avatar
    Vasta Dianad 19. aprill 2016 at 13:19

    Ei ole kunagi sattunud sinna aga
    hiidkrevette ja seda imemaitsvat majakooki
    nosiks küll?!!!

  • Avatar
    Vasta Elen 19. aprill 2016 at 13:18

    Ei ole käinud. Aga olen ka rase ja no need sinimere
    karbid tekitavad küll uudishimu. Nii et ma tahaks küll
    väga proovima minna 😛

  • Avatar
    Vasta Liia 19. aprill 2016 at 13:18

    Pole veel jõudnud. Mereannid ja kõik eksootiline on
    huvitav ja kindlasti maitsev.

  • Avatar
    Vasta Mae 19. aprill 2016 at 13:17

    Ma vajan krevette, mida suuremad, seda parem 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 19. aprill 2016 at 13:16

    Mul pole õrna aimugi kus see restoran asub v mida
    seal pakutakse ☺ ,kuid kuna lähiajal on Tallinna tulek
    … võiks seal mõnusalt ju mehega aega veeta ja punnis
    kõhtudega Pärnu rahvale rääkima tulla kui mõnus ja
    tore kõik oli (loodetavasti☺☺)…

  • Avatar
    Vasta käxu 19. aprill 2016 at 13:15

    Ei ole ka mina Argentiina restos käinud ja
    kui aus olla, siis ega polegi väga restodes
    söönud (vaid mõnes üksikus). Proovida
    tahaks karpe, sest pole neid kunagi
    saanud ja iga kord, kui sa kirjutad, kui
    head asjad need on, tekib kiusatus ka ise
    proovida aga teha ei oska ja kardan
    sattuda kohta, kus neid hästi ei tehta.

  • Avatar
    Vasta Anna 19. aprill 2016 at 13:14

    Pole käinud, aga väga tahaks! MM, see majakook. Ja kammkarpe tahaks ka väga proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta keit 19. aprill 2016 at 13:14

    Oh kuidas ma seda veiseliha ja
    majakooki nüüd maitsta sooviksin,
    pean ikka oma sammud ka sinnapoole
    seadma. Kinkekaart oleks muidugi
    eriti super 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi 19. aprill 2016 at 13:14

    Neid karpe sööks ja kamme ka.

  • Avatar
    Vasta Heleri 19. aprill 2016 at 13:13

    Mina ei ole käinud! Hea meelega prooviks kõike
    huvitavat 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin Vislapu 19. aprill 2016 at 13:13

    Argentina restoranis varem ei ole käinud ja
    suur soov oleks proovida mereande???

  • Avatar
    Vasta Silvia 19. aprill 2016 at 13:12

    Pole käinud seal, aga tahaks minna. Majakoogi prooviks küll ära.

  • Avatar
    Vasta Helena 19. aprill 2016 at 13:12

    Krevetid ja veis..grrr..jah palun!

  • Avatar
    Vasta Mirjam N 19. aprill 2016 at 13:11

    Lugesin su postitust, vaatasin pilte ja no naturaalselt suu jookseb vett. Kui ma sinna restosse satun, siis alustan proovimist
    grillitud T-Luupihvist – ilmselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 19. aprill 2016 at 13:11

    Ma elasin aasta aega Argentiina restoranist üle tee ja olin nii loll, et kunagi sisse ei astunud, kuigi seda silti päeval ja ööl
    magamistoa aknast vahtisin! Ise kurtsin kogu aeg, et südalinnas pole ühtegi mõnusat kohta, mida avastada. Täiega prooviks
    veiseliha rare’ina, sest pooltoorest suussulavat punast liha saab nii harva.

    • Avatar
      Vasta Sandra 19. aprill 2016 at 13:35

      Rare nüüd küll pooltoores ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Martin 19. aprill 2016 at 13:11

    Olen korduvalt seal käinud ning alati
    võtnud lihavaliku, kuid sooviks
    proovida ka mereande.

  • Avatar
    Vasta Elise 19. aprill 2016 at 13:10

    Nagu sa juba mainisid, et tuleb midagi uut proovida, seega minu valikuks osutuksid sinimerekarbid või kammkarbid. Tunduvad
    head ja huvitavad. Süljenäärmed hakkasid kohe aktiivsemalt töötama.

  • Avatar
    Vasta Liis 19. aprill 2016 at 13:10

    Kuna ma liha ei söö siis mereande sooviks küll proovida ja neid magustoite… Mul on just magustoidu isu… ja kuidas sa selllest
    mahlasest koogist räägid… lõnks- pidin neelatama et ila ei voolaks 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 19. aprill 2016 at 13:09

    Ma pole sinna kunagi varem sattunud, aga olen mõelnud küll selle peale. Reisile Sinuga saates on neil ka üks auhind õhtusöök
    Argentiina restoranis, siis on huvi tekkinud juba 😀 Aga sooviks kindlasti neid magustoitusid proovida, pildilt näevad niiiiii
    ahvatlevad välja!

  • Avatar
    Vasta H.M. 19. aprill 2016 at 13:09

    Ükskord oli mul võimalus ühe ürituse raames sinna minna, aga mul laps oli sel ajal nii pisike, et ei õnnestunud, Mees käis ja
    ülistuslaul oli muidugi vägev.
    Ma tahaks ka kindlasti kammkarpe proovida, sest pole elus neid söönud ja väga sooviks ka proffide poolt küpsetatud veiseliha
    süüa.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 19. aprill 2016 at 13:09

    Varem pole kahjuks käinud aga kui lähen siis prooviks kindlasti kitsejuustusalatit ja lambatalle karreed.. nommmnom 😀

  • Avatar
    Vasta britt 19. aprill 2016 at 13:09

    ei ole seal käinud, aga muidugi tahaks nüüd ka need sinimerekarbid ära proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Diana 19. aprill 2016 at 13:08

    Mina käin seal nädalas korra lõunatamas kindlasti ja see seenekaste on tõesti IMELINE. Veel ei ole jõudnud lõunavälisel ajal
    menüüd käia sirvimas, aga karpide järele tekkis küll isu!

  • Avatar
    Vasta Janika 19. aprill 2016 at 13:08

    Argentiinas ei ole veel käinud, kuid selle arvustuse
    peale tahaks sinna viia oma elukaaslase, kes on tohutu
    liha fänn 🙂 Mina tahaks sealt proovida mahlaseid
    grillribisid ja muidugi magustoitu, ja mees võtaks
    kindlasti selle kilose lihatüki mis Kardolegi silma jäi 😉

  • Avatar
    Vasta M. 19. aprill 2016 at 13:08

    Mina tahaks ka neid samasid suuri krevette.

  • Avatar
    Vasta H 19. aprill 2016 at 13:07

    Ei ole käinud, aga telliks ilmselt grillitud lihavaliku kahele ja eelroaks tiigerkrevetid küüslaugukastmes 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 19. aprill 2016 at 13:07

    Ei ole Argentiina restoranis veel käinud aga peale sellist jutu lugemist tühja kõhuga tekkis küll suur-suur soov! Kuna pole varem
    neid erinevaid mereelukaid proovida julgenud aga sa alati neid kiidad, siis prooviks neid hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta f 19. aprill 2016 at 13:06

    Miks te Mari kuskile kaasa ei võta?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 19. aprill 2016 at 13:06

    Pole sattunud sinna kahjuks, aga hea meelega
    prooviks ära need kurikuulsad merekarbid 🙂 Olen
    mõelnud küll kodus teha, aga pole väga julgenud 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. aprill 2016 at 13:05

    Kahjuks pole mul õnnestunud Argentiinasse
    minna…üks ainus kord kui üritasime, polnud
    neil vaba lauda aga sellest ajast saati kriibib,
    kuna olen megapalju head nende kohta
    kuulnud. Ja ajaga aina enam 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. aprill 2016 at 13:05

    Ei ole kahjuks käinud seal veel aga neid magustoite tahaks küll proovida ja arvan, et kaaslane tunneks rõõmu lihavalikust 🙂

  • Avatar
    Vasta M 19. aprill 2016 at 13:04

    OIIII kus ma sinna minna tahaks! Me elukaaslasega oleme ühed suured lihaarmastajad, oleme käinud mitu korda Tallekeses ja
    Pullikeses liha söömas, aga teenindus jätab seal niiiivõrd soovida, et sinna ausalt enam tagasi ei kutsu. Sellepärast tahaksingi nüüd
    sinna Argentiinasse minna, sinu kirjelduse järgi tundub küll nii superlukkksss koht et no PEAB ära proovima. Mina võtaksin
    kindlasti veiseliha ja kui ma lugesin mingist kilosest lihakäntsakast mis Kardole kripeldama jäi, siis ma olen kindel et mu
    elukaaslane valiks menüüst just selle kõige suurema lihatüki, haha 😀 Ja olgem ausad, neid kohti, kus TÕESTI head liha saab, ei ole
    meil Tallinnas nüüd üüratult palju, aga siinkohal ütleb juba restorani nimi, et seal peab liha olema. 😛

  • Avatar
    Vasta KARDO TREIMANN 19. aprill 2016 at 13:04

    Ma läheks sinna iga kell tagasi 😀

  • Avatar
    Vasta Margit 19. aprill 2016 at 13:02

    Pole käinud, aga selle jutu peale läheks sööks end mereandidest punni 😀

  • Avatar
    Vasta ml 19. aprill 2016 at 13:02

    Ei ole käinud Argentiinas söömas, aga peale sellist arvustust telliks kasvõi otsekohe koju toitu sealt 🙂 Kahju, et Tartust kaugel
    vaid.
    Mereannid ja hea liha on parimad, neid võiks iga kell süüa !!!

  • Avatar
    Vasta Laura 19. aprill 2016 at 13:01

    Argentiina restos varem käinud ei ole, aga sellise jutu peale tahaks küll väääägaaa neid krevette ja eriti majakooki proovida. Kuna
    kohe kohe tähistame elukaaslasega viiendat aastapäeva, siis oleks see võit selleks puhuks lausa täiuslik.

  • Avatar
    Vasta Jane 19. aprill 2016 at 13:01

    Ei ole käinud seal restoranis aga kindlasti olesk see väga tore kogemus ning kindlasti sooviks mekkida neid suuuuuri krevette 🙂
    Olen hetkel kodune emme -igasugune restorani külastus tooks rõõmu 🙂

  • Avatar
    Vasta Aveli 19. aprill 2016 at 13:01

    Ohh:) mereande prooviks kindlasti ja võtaksin oma kalli mehe kaasa, keda ainult nädalavahetustel töö tõttu näha on.. Endal kooli
    lõpp pooleli ja närvid korralikult läbi. Üks korralik kõhutäis kuluks ära:)!