NALJAKAS Uncategorized

kuidas ma trussikuärisse sattusin

18. juuni 2016

Pool aastat tagasi jõime sõbrannaga veini ja kuidagi läks jutt selleni, et ma olin kuskil näinud mingit ülestunnistust välismaa neiu poolt, et müüb netis oma truspareid ja teenib sellega mingi 2000€ kuus. Mõtlesime, et no tohoh pele, kus siis selliseid asju üldse müüakse või ostetakse ja hakkasime googeldama. Jõudsime mingi saidini, aga et üldse seal midagi näha, ala teiste kuulutusi, siis tuli sinna konto teha ja maksta mingi ühe dollari regamise eest.

No fain, maksin kenasti oma kaardiga ära, vaatasime seal ringi, aga see tundus ikka rohkem mingi veits vale sait olevat, sest seal olid mingid naised kuulutustega: “Panen endale pulgakommi sisse ja söön oma trussikud magustoiduks peale” ja muud sellised asjad, seega see ei tundnud väga see koht olevat, kuhu oma H&Mi bokseripaari müügile viskad ja mitu sotti skoorid.

Siis läks teema üldse mujale ja me liikusime trussikuteemadelt edasi, panin selle lehe kinni ja unustasin selle olemasolu igaveseks. Kuni nüüd hakkasin ma eile lambist vaatama enda panga väljavõtet ja kuskile mingisse imelikku kohta on läinud iga kuu maksed, kokku 125 euro väärtuses. Kuna see koht, kuhu raha läks, oli mulle jumala võõras, siis uurisin pangast, et mis pagana makse see on.

Kui ma sain vastuseks, et eee, te olete teinud endale VIP konto kasutatud trussikute müügi saidile, siis noh… ütleme nii, et ma ei tea, kas mul on rohkem kahju kaotatud eneseväärikuse, või 125€ üle, mis ma trussikusaidile “annetanud” olen viimase poole aastaga. Piinlik on, aga veel rohkem on naljakas. Ma päriselt naersin nii kõvasti, et mul tulid pisarad silma.

Eriti kui sõbranna mainis, et ma saan seda arvatavasti vaidlustada, sest ma pole ju olnud nõus maksma iga kuu mingeid summasid. Samas ei leia ma, et vähem mark oleks pangaga vaielda, et ausalt ma EI OLE viimased pool aastat musta trussiku äri peal olnud ja päris ausalt ei tahtnud ma seal ENDA NIMEGA vipkasutajat teha.

Ühesõnaga, ma loodan, et ma enam EDASIPIDI sinna maksma ei pea ja loo moraal on selline, et kui sa jood sõbrannaga veini ja mõtled, et just musta truspari äriga sa majja rikkuse tood, siis tegelikkuses kaotad sa 125€ ja vähemalt mingi osa oma eneseväärikusest 😀

Kahju ainult, et ma ei mäleta seda parooli ega e-maili ega midagi, muidu müüks kiirelt 125 euri eest mõne allaripaari maha…

tumblr_nbykshyi831tv4k5po1_500-4190027

Ma pikalt mõtlesin, et kas peaks kirjutama, et “mu sõbraga juhtus naljakas lugu” aga no, mis ma ikka valetan. Kaotasin trussikute mustal turul *pun intended* 125 euri ja kõigest pool eneseväärikust. Jumal tänatud, et ma enam veinitada ei saa, kes teab, kuhu ma veel endale konto teinud oleks 😀

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Vasta tühja maksmisest | Mallukas Mallukas % % 5. juuli 2019 at 11:14

  […] Mul on halb mälu. Niiii kohutavalt halb mälu. Muidu poleks hullu miskit, lihtsalt aeg-ajalt ununeks siia-sinna minna ja siis on vaja alandlikult vabandada ja oma mitteminemist kahetseda, aga mis mind närvi ajab, on kui ma tühjalt midagi maksan. Selliseid asju ikka juhtub. Mäletate ju ise seda, kuidas ma trussikuärisse siseneda proovisin…(LINK). […]

 • Avatar
  Vasta Kaisa 26. juuli 2016 at 18:41

  Sain korraliku kõhutäie naerda 😀 😀 sinuga ikka juhtub… :’D :’D :’D

 • Avatar
  Vasta Aire 26. juuli 2016 at 17:04

  ???

 • Avatar
  Vasta Kelly 18. juuni 2016 at 17:33

  Sa püha püssssss ????? Sa ikka
  jätkuvalt suudad üllatada, kurat küll ??

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. juuni 2016 at 17:34

   ups noh 😀

 • Avatar
  Vasta Triin 18. juuni 2016 at 14:31

  No nii hea lihtsalt??pisarad silmas
  naermisest?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. juuni 2016 at 14:32

   😀

 • Avatar
  Vasta Pisi 18. juuni 2016 at 14:04

  Soovitan sul vaidlustada. See summa läheb iga kuu maha seni, kuni leping ei ole üles öeldud. Kuna sa konto andmeid ei tea, siis
  vaidlusta panga kaudu tehing ja ehk sinuga võetakse siis ühendust.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. juuni 2016 at 14:06

   Ma siis üritan jah 😀

 • Avatar
  Vasta Krista 18. juuni 2016 at 14:00

  Irwww…that’s it 😀

 • Avatar
  Vasta Eleri 18. juuni 2016 at 13:56

  😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Kategoorias “Juhtub ainult Mallukaga!” 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. juuni 2016 at 14:04

   Nüüd jah, teid kõiki olen ma nüüd hoiatanud 😀

 • Avatar
  Vasta Mariann 18. juuni 2016 at 13:55

  mulle on kunagi feissarisse kirjutatud et kas ma tahaks
  oma truspareid müüa. mees oli vaimustuses ideest, mina
  mitte niiväga ja sinnapaika asi jäi ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. juuni 2016 at 13:56

   Haha, no vot, minule ei tehtud asja nii lihtsaks, pidin nagu lihtrahvas ise ikka otsima, et kus ja mis 😀

 • Avatar
  Vasta Sandra 18. juuni 2016 at 13:54

  Sina püha jessas, pole vist elus nii palju naernud! 😀 😀 😀 Kuidas, no KUIDAS Sinuga sellised asjad juhtuvad?! Oh armas aeg!
  Tänud hea huumori eest! 😀 😀 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. juuni 2016 at 13:56

   Loodame, et ma nüüd elu lõpuni neile maksma ei pea, muidu ma enam varsti ei naera 😀

   • Avatar
    Vasta Sandra 18. juuni 2016 at 14:27

    Raha suhtes on jah jama, see ikka väga suur summa. :/ Aga no muidu… Naera puruks. 😀

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 18. juuni 2016 at 14:30

     Eks ma esmasp uurin pangast, äkki ma ikka ei pea olema VIP liige seal edasi 😀

 • Avatar
  Vasta Elex86 18. juuni 2016 at 13:53

  Hahahaa.. Appi, kui hea! 😀 Kõht juba valutab
  naermisest. 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. juuni 2016 at 13:55

   Ausalt, mul ka 😀