NALJAKAS Uncategorized

minu kiiksud

30. juuli 2016

Eelmine “perekonnakiiksude” teema hakkas sujuvalt selleni minema, et inimesed hoopis enda kiiksudest rääkima hakkasid. Mulle sobib, sest ma just üksõhtu mõtlesin sellest teemast kirjutada, aga kui kirjutama hakkasin, olid kõik justkui peoga pühitud. Aga kuna mulle nüüd tänu kommentaaridele mõni selline enda veidrus meenus, siis panen ruttu kirja, enne kui jälle ununeb.

  • Ma trükin kõiki oma tekste ainult kahe sõrmega. Ma ei tea miks, aga ma ei ole iial harjunud rohkemaid sõrmi kasutama ja ma vaatan iga kord kadedusega, kuidas keegi rohkem kui kahega trükkida toksib. Ma ei saa aru, kust nad selle imelise oskuse omandanud on? Kõik peale minu on salaja kuskil sekretärikursusel käinud või?!
  • Ma armastan kuivanud leiba. Maailmas ei ole paremat asja, kui kuivanud leib ja peale juua külma coca-colat. Õudne kombo, aga kui ma peaks valima oma viimase eine, siis ma võtakski vist need kaks. Kui saaks kolmanda komponendi ka valida, siis viskaks paar grillitud hiigelkrevetti ka peale.
  • Ääred on parimad! Ma sain oma esimeses töökohas ettekandja ametis šoki, kui ma nägin, et inimesed jätavad pitsaääri alles! Minu meelest, kui sa võtad selle kolmnurkse pitsatüki, siis mida väiksemaks pitsa läheb, sinna suunas kahaneb ka tema väärtus. Krõbe äär on parim, pehme sisu on see, mille ma võin pigem järele jätta.
  • Kui mõned inimesed vihkavad varbaid, siis seda kiiksu ma ei mõista, ma aga jälestan neid kehast väljapoole nabasid. Ma ei tea, ehk on asi selles, et mulle väiksena aina räägiti, et naba ei tohi näppida, see läheb põletikku ja hakkab mädanema ja…ok, nüüd ma korra mõtlen, et KES üldse mulle lapsena sellist rõvedust rääkida võis… Aga see selleks. Naba tundub selline rõve asi, millel peaks omaette laskma seal “augus” olla, aga kui see on väljas, siis see on mulle sama hea, nagu kellegi soolikad ripuks paljalt välja kuskilt kehaaugust. Uuuh! ERITI räme on see minu meelest siis, kui rasedate naba selline on ja see riiete alt välja hängib, nagu mingi salajane song. Mul käis täna rase sõbranna külas ja kui ta särgi üles tõstis, siis ma pidin peaaegu ketti panema, ta nabasoolikas oli väljas! 😀

Mul tegelikult tuleb igast imelikke asju enda juures nüüd veel meelde, aga need on nii rõvedad, et ma arvan, et teist keegi ei suuda mind iial enam sama pilguga vaadata ja ma kaotan kõik oma vähesed alles jäänud sõpradest, kui nad mõistavad mu tülgastavat tegelikku mina.

Kõige suurem veidrus peab olema see, et ma olen lihtsalt RÄME inimene. Ma loen mõnikord kuskilt blogist, et uuuh, küll see huulepalsami totsik on ebahügieeniline, mõelda vaid, paned OMA NÄPU sisse sinna ja siis kõik su näpu otsas elavad salmonellad ja lihasööjabakterid lähevad sinna totsikusse ja see on nagu niii iuuuu! Ja siis olen mina, kes ma ei tuleks iial selle pealegi, et üldse millegi sellise üle juurelda. Ma reaalselt olen vist kõige vähem bakteritele mõtlev inimene ever, sest arvestades seda, et ma siin ükspäev ei viitsinud tõusta, et salfakat tuua ja oma jalast soki võtsin ja sinna nuuskasin… Et noh, kas ma pean veel midagi lisama :D?

Kunagi istusin ma rahumeeli köögipõrandal ja nüsisin köögikäääridega varbaküüsi lõigata, kui mu eks äärepealt ropsima hakkas ja ütles, et see on kõige rämedam asi,  mida ta elus näind on. Ma siiani ei saa aru, milles mure. Käärid on käärid ju, miks nendega ei võiks varbaküüsi lõigata? (As we speak ma mõistan, et äkki siin on jälle mingi seos, et ma pärast nende kääridega ala midagi sööki lõikaks vms ja see oleks jube ebahügieeniline, aga noh, ausalt ma ei tuleks selle pealegi. Ega tulnudki, kuni praeguseni 😀 Kõigile külalistele lohutuseks, et see oli vähemalt 5 aastat tagasi ja mul nüüd on päriselt küünekäärid olemas, ärge kartke!) (või kas on…?)

Midagi kukub maha? Ah mul suva, võtan üles ja söön ära! Samas kui külmikus on midagi lahtisena seisnud, siis seda ma enam ei taha. Oskan ka mina mõndadel hetkedel esteeti mängida, eksole!

  • Mõnikord ma ütlen Kardole, et mul on talle salajutt ja siis tegelt lasen talle kõrva krooksu. See vist ei ole nii mõnikord, sest ta ei usu mind enam kunagi, kui ma talle jälle seda salajutu juttu ajama hakkan, vaid paneb näpud kõrvadesse ja jookseb minema.
  • Ma ei kuula peaaegu kunagi muusikat. Ma võin istuda haudvaikuses, aga muusikat kuulan ma vaid koristades. Noorema kuulasin kassides ka, aga enam ma ei kassi. Samas kõik mu muusika on mu kassimisaegadest, sest ma ei kuula ju kunagi uut peale, nii ma kuulangi koristades hitte nagu “Avril Lavigne – Fall to pieces” jne 😀
  • Mul peab olema kodus alati vähemalt kolme erinevaid sorti “häid asju”. Kunagi sõbranna tuli külla ja küsis, et kas mul midagi head on. Ma kurvalt ütlesin, et noh, MIDAGI häda pärast leiab, aga peakski poodi minema varusid täiendama. Need “midagi häda pärast” olid siis pulgakommid, kolme erinevat sorti jäätist, küpsiseid, shokolaade, pulgakomme, kummikomme ja kõrsikuid. Ja kui see on mu midagi “häda pärast” siis mõelge, mis magusavarud on mul kodus, kui mu varu korralikult täiendatud on! Mul on külmiku peal suur punutud korv kõige selle “millegi hea jaoks”. Ja see on suuuuuuur!
  • Ma olen vist nii palju kokasaateid vaadanud, kus rõhutatakse seda, et toit peab olema nii tehtud, et iga osa taldrikul harmoneeruks teistega ja moodustaks kokku imelise suutäie. Ala, et liha on hapukas-magus, siis salat annab krõmpsu ja värskust, kartul on aga magusapoolne ja siis nad kõik koos “sing on a plate”. Seega kui ma süüa teen, siis ma proovingi kogu aeg KÕIKE KOOS ja kui ma olen siis saavutanud soovitud harmoonia ja näen, kuidas Kardo (või ükskõik kes, aga no teda ma enamasti süües näen) sööb enne ära need asjad, mida ta nn vähem tahab ja siis näiteks liha jätab viimaseks “maiuspalaks” siis see ajab mind hüsteeriasse 😀 Pelšše, pane kõiki maitseid korraga suhu!!!!
  • Laive tehes selgus, et ma pilgutan haiglaselt vähe. Ma ei tea, palju teised “normaalsed” pilgutavad, aga keegi isegi luges ära, palju ma minutis pilgutasin ja siis googeldas, et palju normaalne oleks ja selgus, et ma mega ebard.
  • Ma saan oma paremat puusa “pesast” välja nihutada. Raksuga. See on mu hinnatuim peotrikk: “Pane oma käsi siia!” ja siis teen seda ja vaatan, kuidas inimesed, tülgastus silmis, minust kaugenevad 😀

Ma võiks jätkata, aga ma olen kindel, et te nüüd arvate, et ma olen maailma kõige haigem inimene ja ei loe mu blogi enam kunagi, seega ma lõpetan selle postituse ja lähen pühin mingi vana soki või trussikupaariga pisaraid.

chbxqvo-1679155

Mis teie veidrused on?

Loe ka neid postitusi!

203 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta kiiksud vol 2 | Mallukas Mallukas % % 27. jaanuar 2021 at 13:50

    […] ja ma kohe mõtlesin, et teeks blogipostituse kah. Muidugi on minevikumallu ette jõudnud ja sellise postituse valmis teinud, aga ega ma ajaga normaalsemaks läinud ei ole, pigem on neid kiikse lisandunud. Kuigi ma võiks […]

  • Avatar
    Vasta Janek 26. juuni 2018 at 22:36

    Minu veidrus on number 13. Kui ma vaatan kella ja see juhtub 13 minutit peale täistunni olema, siis ma jätan oma tegevuse pooleli ja ootan ära, millal 14 tuleb. See on vahel päris tüütu. Ju siis on lapsena räägitud, et see on halb number. Kuraditosin.

  • Avatar
    Vasta Riin 5. august 2016 at 09:48

    – WC paber peab pealt jooksma. Mu õel
    on just vastupidi, peab alt jooksma.
    Kui teineteisel külas käime, siis
    muudkui keerame neid rulle 😛
    – nõud peavad kappides/sahtlites
    õigesti olema. kruusidel sangad
    paremal (mis sest et ise olen
    vasakukäeline ja kruusi võttes pean
    sanga pöörama). Noad, kahvlid,
    lusikad õiget pidi igas mõttes.
    – vihakn olukorda, kui olen enne
    meest magama läinud, ennast teki
    sisse keeranud ja magama jäänud. Siis
    tuleb mees teki alla ja see külm õhk
    ajab mind alati ärkvele ja nii
    kurjaks. Olen rääkinud pikka aega, et
    võtame rinevad tekid, aga ta arvas,
    et siis on lahutus ka 😀
    Mees jälle kirub, et ma ennast alati
    nii teki sisse mässin, kuna kaissu ei
    saa võtta – olen tulikuum.
    – mulle ei meeldi, kui teised
    pereliikmed koristavad. minu jaoks
    tähendab koristamine kindlat
    järjekorda: asjad oma kohtadele,
    võtan tolmu, KÕIK nurgatagused
    tolmuimejaga, siis pesen põranda.
    Eriti ärritab, kui mees võtab
    tolmuimeja välja ja teeb lihtsalt
    keset elamist “raja”. Koristagu siis
    kõik juba!
    Mõlemal on meil see kiiks, et meeldib
    käia paljajalu, aga puru ei tohi olla.
    – üks kord, kui mees pesu kuivama
    pani, sain teada, et mul see kiiks
    ka, et see peab olema tehtud minu moodi.

    eks neid asju on veel, mis hetkel ei
    meenu.
    aga seoses laste saamisega olen
    muutunud palju rahulikumaks oma
    kiiksude osas. pole vist niipalju
    aega stressata nende pisiasjadega.
    kunagi olin tunduvalt hullem 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 1. august 2016 at 22:43

    Ma söön toorest liha. Lihtsalt ns toores ilma maitseaineteta. Mulle meeldib koera lõhn, eriti kui ta märg
    on. Ma vihkan toas maas liivaterasid. Mul on siis tunne, et terve tuba on räpane. Ma ei taha puudutada
    ega vaadata kartuli välja kasvanud idusid. Need on niiii vastikud. Mul on õõvastav vaadata kuskil
    vaglasid. Kui ma olen metsas ma kardan alati metssiga. Püüan seda hirmu ikka maha suruda, sest ega ta
    lambist ei ilmu lagedale. Mulle ei meeldi öösel näha ennast peeglist või üldse sellest mööda minna. Ma ei
    vaata siis kunagi peeglite poole. Mulle ei meeldi toas ere päikesevalgus. Üldse ei meeldi tegelt päike
    Kannan suht aastaringselt päikeseprille. Kui autos poest tulles käib hea laul sõidan koju alati pikemat
    teed pidi, et see laul lõpuni kuulata. Riidekapi uksed peavad olema kodus kinni, eriti öösel. Seal elab
    siiamaani kapi koll 😀 ma olen selles enam kui kindel :D. Kardan väga kõrvaharki. Jube putukas. Samas
    meeldivad keldrikakandid 😀 ilusad hõbedat värvi pisikesed ringi siblivad putukad. Vetsus siblivad vahel
    ringi vahin neid ns :D. Meeldib tegelt keldri lõhn ka ja veel vanade majade lõhn. Osade trepikodade lõhn.
    Oehh aitab kh 😀 muidu arvatakse veel et ma veidrik päriselt.

    • Avatar
      Vasta Sanna 6. august 2016 at 20:32

      Ega sa juhuslikult jäär ei ole 😀

    • Avatar
      Vasta Laura 5. mai 2017 at 00:01

      Tundub, et me sinuga suht sarnased 🙂 mul samad kiiksud.

  • Avatar
    Vasta Triin 1. august 2016 at 21:31

    Minul käivad mõlemad puusaluud välja. Vahel
    külili pikutades hakkan ühte puusaluud
    jõnksutama edasi-tagasi, meest ajab see
    hullult närvi, ma ise ei pane tähelegi, et nii
    teen ?

  • Avatar
    Vasta L 1. august 2016 at 21:12

    Haha neid kommentaare nii huvitav lugeda, aga minu
    kõige veidram kiiks on mind mäletamist mööda terve
    elu saatnud, kuigi olen juba 21. Nimelt pean ma
    suurtes korterelamutes esimesest trepist enne üles
    jõudma, kui välisuks sulguda jõuab. Nii lamp, aga alati
    kui ma üksi kusagil sellises majas liigun, teen esimesel
    trepil megasprindi ja siis ronin rahulikult edasi. Vahel
    veel kujutan ette, et kui ma nüüd enne ukse sulgemist
    üles ei jõua, kukub trepp kokku vms 😀
    Samuti saan ma ainult kõhuli magada, sest kuulsin
    väiksena, et selili magade tulevad luupainajad.
    Ja ma ei saa tuttavate või sõprade kuuldes vetsus käia,
    alati tulevad parakad et kõik kuulevad, kuidas ma
    soristan ja siis judgevad salaja. Samas avalikes
    vetsudes on jumala savi, sest sinna inimesed lähevadki
    ju pissile?! Samuti ei pea ma vajalikuks potti paberisse
    mässida, kui see pealtnäha puhas on.
    Kui mul toit maha kukub vms siis mul jumala savi, söön
    ikka ära, siiamaani pole surmavat haigust külge
    saanud.

  • Avatar
    Vasta Birx 1. august 2016 at 19:59

    Mina ka jälestan neid täis kasvanud nabasid. Õudne lihtsalt 😀 Jumal tänatud, et mul endal ei ole. Siis lisaks ma vihkan
    vereSOONI, veri kui see punane vedelik, sellest on mul jumala kama kaks, aga just sooned on mu täielik õudusunenägu. Kui ma
    kunagi kusagilt lugesin, et väljapaistvad veresooned pidi mehel seksikad olema siis ma olin nagu WTF 😀 Veresooned
    absoluutselt IGAL inimesel mis on nahast kõrgemad(ok mul praegu kirjutades hakkab juba paha) on rõvedad ja kui mõnel on
    selline paks kusagil või hästi palju neid siis ma lihtsal ei suuda vaadata, ma keeran pea ära või väldin vaateväljas seda. No
    atleedid on mu õudusunenägu 😀 Vere võtmist ma ka loomulikult vihkan ja iga kord ma olen paanikas, süda läheb pahakas ja
    selline nagu veidike paanika tekib ja mis kõige hullem, mul endal on veresooned nii peidus seega see teeb verevõtmise
    protseduuri alati keerulisemaks ja vahest torgitakse mitu korda ja just see katsumine ka alguses kui otsitakse sooni, nõela ei
    pea veel võetudki olema aga ma juba peaaegu minestan.

    Ja mul on muusika just vastupidine sulle, ma armastan muusikat kuulata ja ei talu eriti vaikust. Ma kuulan kogu aeg peaaegu
    igal pool, arvutis olles, väljas käies kui ma üksinda lähen kusagile jne. Nii palju head muusikat on olemas ja ma ei kujuta ette
    kuidas on võimalik, et keegi lihtsalt ei kuula seda 😀 Mul tekivad alati sellised ägedad emotsioonid muusikat kuulates ja see
    kuidagi annab motti juurde, sporti teen siis ka alati kuulan.

    Puuviljad ma pean ära pesema, üldiselt peaaegu kõik. Kujutan alati ette kuidas mingid bakterid mis tekitavad kõhuhaigusi
    ronivad sealt koore peale söödava osa peale ja üldse kui ma mõtlen, et kust need tulevad, kuidas neid transporditakse ja mis
    inimesed nendega kokku on puutunud, fui.

    Ma ei saa toas olla teadmisega, et mul on väljast tulles käed pesemata, rõve on, esimene asi on, et pean alati kohe käed ära
    pesema, kuigi ma ei tea kas see on kiiks, tundub kuidagi normaalne seda teha. Samas siin räägitakse, et hügieen on üle
    hinnatud, selleks ütlesingi.
    Kodust välja minnes ma ka alati kontrollin elektriasju ja vahest lihtsalt lähen koridorist tagasi tuppa, et vaadata veel üle.

    Mis siis veel, aa see matsutamine, vihkan seda ka, tunnen kuidas närvi lähevad krussi kui keegi ei suuda oma SUUD KINNI
    HOIDES süüa.

  • Avatar
    Vasta Merrr 1. august 2016 at 15:01

    Ennatlikult ütlen , et olen 26a ja
    muidu normaalne.
    Frikadellisuppi süües jätan ALATI
    frikadellid viimaseks.
    Magan ALATI jalad teki all, ja
    jäsemed ei tohi üle voodiääre
    rippuda!! (nende koletiste pärast,
    kes mu voodi all elavad) 😀
    Ujuma minnes ei lähe kunagi üksi
    vette, ei uju ma ka teistest
    kaugemale. (nende kollide pärast, kes
    jalast tõmmates mind vee alla tirivad) 😀
    Turvaväravatest läbiminek tekitab
    minus ärevust. (pole kleptomaan, aga
    küll mul on kiipkaarte täis rahakott
    piiksuma hakanud. on unustatud
    elemente makstud riiete külge,
    väravad on ka kuumast lambist
    piiksuma hakanud, just siis kui mina
    kavatsen sealt läbi traavida.)
    Vanavanemate juures söön ma toitu
    kahvlilt/lusikalt hammastega.
    Pimedas (õhtul/öösel) vetsus käies
    jooksen voodisse tagasi. (nende
    samade voodialuste kollide pärast) 😀
    Kardan pimedaid trepikodasid 😀
    Vanemate kodus elades palvetasin, et
    tuled trepikojas põleksid, kui koju
    läksin. Vanemaks saades häiris mind,
    kui trepas tuli põles, kui ma olin
    koju ära jõudnud. Jõudsin viimasele
    korrusele välja ja ikka jooksin alla,
    et tuli kustutada. Ma poleks saanud
    ilmselt magada ka, kui ma poleks
    kustutama läinud. 😀 Õnneks nüüd
    omaelupeal olles on trepikojatuled
    liikumisanduritega. (taevas olgu
    tänatud :D)
    Mind võib mitu AASTAT kripeldada see,
    kui ma kellelegi mõtlemata olen
    halvasti öelnud.
    Mulle ei meeldi vanad inimesed, need
    väga vanad, seniilsed, kes, tundub,
    et ei saa vahepeal millestki aru.
    Vihkan sünnade pidamist. (enda, mehe,
    lapse) Hädaga teen ära, aga ise olen
    seejuures kohutavalt stressis. (kas
    külalised ikka kõik süüa saavad, on
    neil lõbus, kas neile meeldib söök.
    OMG keegi haigutas.. noniii nüüd on
    lõpp..)
    Vetsu kiiks on ka mul. Avalikus kohas
    ei saa asjatada, kui keegi ukse
    lähedal või kõrval kabiinis. Proovin
    häääästi poti äärt mööda lasta, või
    pillun paberit ette, et väga ei
    soriseks. nr 1 käib siis jutt 😀
    Piimapakk peab olema ÕIGET PIDI
    kannus. (kuidagi valus on vaadata,
    kui valest otsast on nurk ära lõigatud)
    Vihkan musti värvi sokke. Tunduvad
    kuidagi…. mustad 😀
    Käsi kuivatades peavad mõlemad käed
    niisked olema. Ei saa kuivatada nt.
    kui loputan kiiresti ühe käe ja
    kuivatan ühte kuiva ja ühte märga kätt 😀
    Kardan hirmsasti hunte ja haisid.
    (mitte, et neid maitea suvalises
    Pangodi järves ujuks) 😀

  • Avatar
    Vasta SP 1. august 2016 at 14:03

    Mina kannan käekella paremal käel. Omast arust see
    ei tundukski kiiks aga kuna pidevalt küsitakse, et miks
    mul kell paremal käel on….siis tundub, et see on siiski
    kiiks. Aga las ta siis olla 😀

  • Avatar
    Vasta Ohjahh :) 1. august 2016 at 13:16

    Mina lapsena v siis teismelisena vms raamatut lugedes
    kitkusin endal juuksekarvu peast üksikult ära ja siis söin
    sellenn juure ära. Ise pole tähelegi pannud, kuni jälle
    öde vöi ema tuppa tuli ja voodikörval juuksepahmaka
    avastas. Katsudes oli aegajal tunda ka, et siilikas on juba
    kitkutud juuste tagasi kasvamisest, aga kuna ükshaaval
    suht tömbasin neid siis oli ühtlaselt mitte ühte suurt
    laiku otseselt. Nüüdseks olen sellest kiiksust välja
    kasvamud ja küüsi ka enam ei näri, kuid üks kena röve
    kiiks on siiani säilinud ja endalgi selle peale möeldes
    hakkab kergelt halb,kuid ikka teen alateadlikult.

    Nimelt nii kui kusagil mingi kärn v ebatasasus nahal v
    jumala eest mingi kööma teema peas on, siis see lausa
    karjub ära kratSimise järgi ja mis köige hullem hiljem ära
    söömise, eriti veel kärnad.
    Huh, seda välja kirjutades juba tekivad judinad ja
    hakkab paha aga nii on.

    Veel häirib mind ennast jubedalt, et elukaaslane jätab
    kelloksid ja need hommikusöögi helbed jogurti v piima
    sisse likku enne kui ära sööb, et need peavadki pehmeks
    minema ja ära vettima et niion hea ?? ma just
    jälestan vettinud ja juba pehmeks läinud kröbinaid.

    Kellegi teise matsutamist ja luristamist ka ei meeldi
    kuulata ja üleüldse praegu raSedana enamus veidraid
    vms hääli häirib 🙂

    Selle viimase kiiksu üle mul on endal ka nöme, aga mulle
    ei meeldi enam kui ml 8a poeg mulle küljealla poeb ja
    mo peal lebotab jne. Eks ma enamjaolt kannatan ära ja
    ei ütle midagi ja lasen ikka tal ka nats lebotada enda
    juures ja vastas ja peal, aga tegelikkuses ennast on
    häirima hakanud millegipärast ja jube paha tunne on
    selle pärast kuidagi endal sees, et ei taha et enda laps
    küljeall koguaeg oleks.
    Aga samas ise mehe küljeall ja kaisus on vaja mul
    koguaeg olla kui laps magamas ja kui ta siis ei viitsi
    teleka ees öhtul kaisutada v tahab midagi muud teha nii,
    et ei saa mult just ümbert kinni hoida v ma pooleldi ta
    peal lebotada siis mul moss jälle, et miks ta mind siis
    kaissu ei taha 🙂

    • Avatar
      Vasta Ohjahh :) 1. august 2016 at 13:19

      Wc paber peab ka mul kindlalt ülevalt poolt jooksma.
      Ja vanemaks saades ajavad igasugused rövedused
      öökima nagu need tatti lutsutavad neeegrilapsed jne
      netis , isegi seda kirjutades vöttis silmad märjaks ja ajas
      öökima.
      Noorena vöisin igasuguseid röveduSi vaadata ilma
      mingi okse refleksita.
      Nb, mitte, et ma oma 28a über vanur oleksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 1. august 2016 at 00:48

    Eks neid on ikka mitmeid:
    -nagu paljudel, ei lase kellelgi teisel pesu kuivama
    panna. Kõik panevad minu jaoks liiga lohakalt ja
    jätavad asjad kortsu
    -wc paber peab jooksma alt poolt
    -ei suuda mitte kuskil kraanivett juua
    -pudeliveest jätan alati u veerandi alles, sest sealt
    maalt on minu jaoks gaasid juba liiga välja läinud
    -igapäevased tarbeesemed peavad olema just seal kus
    ma harjunud olen. Kui on kuskil mujal, siis suure
    pobina saatel panen tagasi
    -mustad nõud kraanikausi kõrval. Miks? Kui raske on
    neid kraanikaussi panna?
    -vanasti kui vetsus käisin panin alati ukse lukku, mis
    sellest et üksi kodus olin ja teadsin et kedagi ka lähiajal
    ei tule. Uks lihtsalt pidi lukus olema. Viimased aastad
    aga vastupidi, uks jääb alati pärani lahti hoopis.
    -häirib kui keegi ei kasuta süües nuga ja häirib ka see
    kui keegi kasutab nuga mis ei ole kahvliga paaris
    -ma ei suuda paljalt magada. Suvise kuumusega on see
    üsna hirmus aga ikka peab särk seljas olema ja tekk
    vhmlt üle tagumiku tõmmatud olema

    Ma olen täiesti kindel et neid kiikse on veel, nii
    väiksemaid kui suuremaid, aga need olid esimesed mis
    meelde tulid

  • Avatar
    Vasta Kims 1. august 2016 at 00:41

    Jumal tänatud, et need kommentaarid
    otsa said lõpuks, saan ka magama
    minna rahus nüüd. Samas igas
    kommentaaris leidsin tükikest
    iseennast, seega pliis ärge mind
    kuhugi kinni pange! 😀

  • Avatar
    Vasta Pillekas 31. juuli 2016 at 23:59

    ma ei salli värvilist voodipesu, toore liha katsumist ja
    lõikamist ja koledaid asju

  • Avatar
    Vasta Rel 31. juuli 2016 at 22:00

    Ma ei saa endal küüsi viilida. Kananahk tuleb ihule. Eks ma seda ikka lõpuks teen, sest noh…peaks ju, aga hästi ebameeldiv
    tegevus.

  • Avatar
    Vasta Krissu 31. juuli 2016 at 21:41

    Oh, kui huvitav teema 🙂
    Mul näiteks see ninanokkimise teema.
    Konnusid alati peidan voodi v diivani ääre alla,
    oleneb kus parasjagu olen.
    Võõras kohas samuti ei istu wc ääre peale.
    Kui stringid ebamugavalt linna peal, vaatan, et
    keegi ei vaata ja topin käe püksi, et kohendada.

  • Avatar
    Vasta Sirts 31. juuli 2016 at 21:29

    * ma vihkan kui inimesed peale kohvi segamist selle segamispulga veel suust läbi tõmbavad, külmavärinad käivad kohe üle 😀
    * ma ei suuda süüa tavalist juustusaia, aga kui näiteks on võileivagrilli vahel tehtud või mikrokas soojendatud juustusai, siis
    võin vabalt süüa
    * ma ei suuda süüa juustuvorsti, aga kui saial on juust + vorst – vabalt söön 😀
    * ma vihkan inimeste varbaid ja kui võimalik, palun alati sokid jalga panna 😀
    * kui mingil tootel on parim enne kuupäev käes, no thanks, mina seda ei söö, isegi kui pole veel avatud 😀
    * ma söön burgerit osadena – kõigepealt pealmine sai, siis pihv ja siis alumine sai 😀
    * alati kui näiteks on Hessi või Mäkki minek, siis kui tellin eine, söön ma enne friikad ja siis burgeri. vastupidine on välistatud ja
    isegi 1 friikas ei tohi alles jääda 😀
    * ma ei suuda alasti magada, siuke tunne on, et nagu oleks.. alasti? :D:D
    * alati peale suitsu tegemist ma pean saama kasvõi ühe lonksu mingit vedelikku, muidu hakkab nii paha olla
    * mul on komme inimestele lambist enam mitte vastata chatis ja niimoodi ma suudan inimestega suhteid ära rikkuda. 🙁
    Hetkel rohkem ei meenu, aga neid on meeletult tegelikult veel 😀

  • Avatar
    Vasta K 31. juuli 2016 at 21:14

    Keegi siin kommenteeris, et kui magab kellegi kaisus, siis ei julge kõvasti hingata. Ohh juudas mis nõme komme mul oli. Kui
    magasin kunagise kuti kaisus.. no ikka täitsa kaisus.. tema käsi minu pea all, siis ma ei julgenud oma pead tema käele toetada 😀
    No arvasin, et tal raske ja käsi sureb ära jne. Igal juhul hoidsin ma terve? öö pead üleval. Magasin ise ikka megakehvasti.
    Ükskord kui kilpnäärmeid arsti juurde kontrollima läksin ja UH tehti, siis arst üllatus, et oiiii kui tugevad kaelalihased teil on, et
    mis tööd te teete ka?
    Mina: eeee… arvutiga.
    Vaatas mind veidralt ja küsis, et aga mis sporti siis teete.
    Mina: ei teegi.
    Ausalt, ma ei taha teada mis ta mõtleks miks mu kael nii tugev on 😀

    • Avatar
      Vasta Helina 31. juuli 2016 at 22:45

      hahaha nii hea 😀

  • Avatar
    Vasta M 31. juuli 2016 at 21:13

    Mul neid kiikse jagub:
    1. Mulle meeldib inimeste juukseid nuusutada,
    samuti ka nt oma kodus kassi ja koera
    nuusutada.
    2. Mulle hullult meeldib bensiini-, värvi -ja
    lakilõhn.
    3. Ei talu, kui keegi mälub mu kõrval.
    4. Ma kardan käia avalikus kohas ja isegi külas
    olles wc-s (kardan, et keegi kuuleb, kuidas ma
    ennast kergendan)
    5. Ma lähen ülinärvi, kui ma toon endale
    köögist klaasiga vett ja laua peale pannes keegi
    võtab ja joob selle ära.
    6. Kardan samuti kaisus olles kõvasti hingata
    või üleüldse, kui on vaikne.
    7. Mul hakkab mõnikord süües üks lõualuu
    pool raksuma ja siis ma raksutan seda meelega
    edasi, sest mulle meeldib see “tunne” vms ?
    ?

    Kindlasti on veel neid kiikse, aga hetkel ei tuls
    meelde ?

  • Avatar
    Vasta Siiri 31. juuli 2016 at 20:50

    * Ma ei suuda käia võõras kohas pesemas (eriti jube, kui lähen kellegile paariks päevaks külla)
    * Teiste inimeste linade vahel ei suuda magada.
    * Hommikuti ma ei räägi. ( Kui elukaaslasega kokku kolisime, siis alles peale esimest kuud küsis, et miks ma temaga hommikuti
    ei räägi… kas olen vihane 😀 Aga asi pigem selles, et ma pole üldse hommikuinimene- ma alles ärkan )
    * Mul on igaks päevaks äratuskell helisema pandud. Mulle meeldib magada, aga samas mitte liiga kaua ( nooo, kunagi on olnud
    ka “hommikuid” kus olen ärganud 5 paiku õhtul alles ja pole õieti aru saanud kas hetkel on hommik või õhtu) Seega vaba päeva
    äratuskell on kell 12.00 – kui ärkan varem, tean et kell pole 12 ja kui ärkan äratuskella peale siis no tean kohe mis kell on 😀
    * Tööpäeva hommikul on mul u 7 äratuskella, mida ma lükkan sujuvalt 30 -45 min edasi.
    * Ei meeldi, kui keegi teeb nt süüa, maitseb vahepeal kahvli/lusika/kulbiga ja teeb sellega rahumeeli siis süüa edasi.
    * Teiste juures WC ei meeldi üldse käia 😀
    * Kui keegi sööb niimoodi, et tagahambad kokku plaksuvad- uhh :S

  • Avatar
    Vasta Terje 31. juuli 2016 at 20:46

    *mul on mingi väga keeruline teema numbritega. Äratuskella panen helisema nt 6:36; 6:42; 7:07 või 23:05
    jne (ehk minutite arv peab jaguma tundide arvuga või tundide arvu numbrite ristsummaga) . Alati
    mobiilinumbritel või pinkoodidel vms otsin numbrite vahel matemaatilisi seoseid ,nii jäävad mulle paljud
    numbid ka pähe. Kõigi jaoks, kellele sellest rääkinud olen, tunduvad need seosed nii keerulised, minujaoks
    nii loogilised.
    * ma ka ei kannata laevalgustite valgust. Samuti segavad magama jäämist igasugu vilkuvad ja mitte
    vilkuvad tulukesed(nt teleka ,ruuteri vms tuluke), need pean alati kinni katma.
    * ma ei kannata oranźi värvi
    * külmkapis peab olema asjad süsteemi järgi, ma ei suuda mõista kui inimestel on asjad seal suvaliselt.
    Muidu ma mega korrafriik pole
    * ma ei söö tähtaja ületanud või maha kukkunud toitu,sest mul on toidumürgitus kerge tulema.
    * mulle ei meeldi kui inimesed söövad otse potist, vormist, karbist toitu. Ise kunagi ei söö nii va
    toidutegemise ajal proovimine.
    * ma unustan igalepoole oma veetasse
    * ma ei suuda kanda midagi oma randme ümber ega vaadata enda või kellegi teise randmel olevaid veene.
    * ma ei kannata ebameeldiva häälega inimesi raadios, kohe vahetan kanalit.
    Rohkem vist kiikse pole.

  • Avatar
    Vasta Kats 31. juuli 2016 at 19:48

    1) Magama jäädes peab välisuks kindlasti lukus olema ja ka magamistoa uks kinni tõmmatud, sest kunagi kui ärkasin, siis
    õemees seisis ukse peal ja ehmusin kohutavalt. Peale seda ei suuda enam lahtise uksega magada.
    2) Pean alati magama vaatega sinna poole kus on uks.
    3) Kõik nõud peavad olema enne magama minekut ära pestud, isegi kui kell on 3 öösel.
    4) Ei suuda teiste inimeste nähes süüa, aja jooksul on asi paranenud ja elukaaslase juuresolekul julgen süüa ja häda pärast söön
    ka sugulaste-sõprade juures aga terve aja on kõht krampis ja toitu väga ei naudi. Vanavanemate ja vanatädide juures ei julge
    üldse süüa, sest tundub et kõik on kohutavalt must ja räpane, isegi kui tegelikult ei ole.
    5) Vanemate kodus käies pean alati ühest kindlast kruusist hommikukohvi jooma, sest teistest tassidest juures ei ole kohvil
    enam sama maitse.
    6) Tüli või stressi korral läheb nn “seest õõnsaks” ja ka suurim näljatunne kaob sekundi pealt ja ei suuda tükil ajal mitte midagi
    süüa peale seda.
    7) Satun paanikasse kui keegi etteteatamata või väga lühikese etteteatamise peale peaks külla tulema. Muretsen kas kodu on
    korras, kas on külalistele midagi pakkuda, kas ma ise näen sobilik välja, et külalisi vastu võtta jne jne.
    8) Judinad käivead üle selja kui keegi võõras inimene mulle bussis või tänaval vastu läheb.
    9) Tunnen end kohutavalt ebamugavalt kui keegi (isegi elukaaslane) minu kõhtu puudutab.
    10) Ei suuda mitte kellegi teise rõivaid kanda, isegi mitte kõige suuremas hädas.
    11) Avalikus kohas tualetis käies ei suuda prilllaua peal istuda.
    12) Ei suuda magada voodis kus mõni lemmikloom on maganud või või niisama lebanud/istunud.
    13) Maha kukkunud toit on ok, siis kui keegi ei näe 😀
    14) Säilivusaja ületanud toit lendab kohe prügikasti ja samuti pikemalt külmikus lahti olnud asjad.
    15) Ühtegi hallitavat asja ei suuda puudutada ega isegi mitte vaadata.
    16) Ragisevad lõualuud ajavad iiveldama. Mu emal süües on kilomeetri kaugusele lõualuude ragin kuulda, siiani tekitab
    judinaid kui kuulen.
    17) Kellelegi mitte midagi ei laena ja ise ka laenuks ei võta, sest koguaeg kardan, et ei saa välja laenatud asja tagasi või siis on
    see ära rikutud.
    18) Ei suuda kuulata kui keegi ropendab nagu voorimees.
    19) Iga päev pean duši all käima, isegi kui tegelikult must ei ole aga tunnen end kohutavalt ebamugavalt ja närviliselt kui ei ole
    pesema saanud. Ilmselt mingi psühholoogiline põhjus aga õnneks elukaaslasel sellega probleemi pole 🙂
    20) Äratuskella helistema pannes peab kellaaeg alati lõppema 0 või 5-ga.
    21) Kõik värvid peavad alati sobima, kõiges – riietuse, sisekujunduse ja isegi kingituste puhul (a la kaart, kommikarp,
    kinkepakend jms peavad olema toon-toonis või siis omavahel matchivates värvides).

    Ja kindlasti neid kiikse on veel aga need olid esimesed mis meelde tulid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annely 31. juuli 2016 at 17:25

    See söömise häälte mitte kannatamine või noh, et kui
    keegi matsutab ja sa närvi lähed või see sind häirib –
    see pidi olema mingi psüühiline häire. Mul nii hea
    meel, et ma pole ainuke psühhopaat ?
    Puuvilju eriti ei pese, tõesti, siis kui keegi kõrval on,
    siis nagu PEAB.
    Kõige suurem kiiks on mul ilmselt see, et kui
    vetsupaber WCs otsas on, ning ei viitsi koridori uue
    paberi järgi trampida pissise tutiga, siis mul pole mingi
    probleem näiteks käeulatuses rippuva rätiku nurgaga
    tutt kuivaks tõmmata ja rahus edasi elada.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 17:37

      Hhahaha, see viimane osa 😀 Ma loodan, et sa siis selle rätiku pessu ka viskad pärast 😀

  • Avatar
    Vasta Mi 31. juuli 2016 at 17:18

    Ma kiiksudest kirjutada ei viitsi, aga panin tähele, et
    paljud kommenteerisid, et nad ei istu avalikus wcs prill-
    lauale (ma ka ei istu). AGA mind huvitab miks avalikes
    wc-des pottidel kaaned on 😀 seda on niii räme avada
    sest never ei tea kas keegi on prill-lauale lasknud ja kas
    kaas on sellga koos 😀 õnneks pole veel juhtunud, et
    käed kuseseks saavad aga ma absoluutselt IGA KORD
    loodan, et mu käed kuseseks ei saaks 😀 võimalusel valin
    kabiini kus kaas juba üleval

  • Avatar
    Vasta Erika 31. juuli 2016 at 16:00

    Ei tea kas just kiiksud on aga midagi veidrat küll vist
    jah. Seda musta pesu sisse nuuskamist on omalgi ette
    tulnud. Ja raha peab olema rahakotis suuruse
    järjekorras. Väiksemad ees ja suuremad taga. Nüüd
    eurodega väga sularaha mul ei liigu aga krooni ajal oli
    nagu seda paberit rohkem. Siis see pidi kõik
    järjekorras olema. Mind ajas nii marru kui ex mees
    raha lihtsalt tasku surus ja kõik rahatähed olid
    segamini. Süües peab ka kõike kahvli peal olema ja kui
    ei mahu siis vahepeal tühjendan suhu ära ja mis
    kahvlile ära ei mahtunud võtan juurde ja siis hakkan
    mäluma kui kõik hea suus on ? Autoga sõites peab
    alati turvavöö peal olema. No see on selline hea asi. Ei
    suuda juua seda päris lauda piima. Joon ainult poe oma
    ja ainult 2.5% Mul piimaga väike trauma ? Kunangi
    käisime klassiõe vanaema juures ja siis vanaema
    pakkus süüa ja söögi kõrvale piima. Piima ära ei
    loksutatud ja nii mul oli teve klaasi täis koort. Oi see
    oli jäle. Ei suuda süüa ka pekki. Kardan kohutavalt
    ämmelgaid. Kui ikka väga lähedal on või lausa peal siis
    võtab ikka üle keha värisema ja on ka vesistamist ette
    tulnud. Samas väiksed ämmelga beebisid julgen kätte
    võtta. Kindlasti on veel midagi, aga hetkel ei meenu

  • Avatar
    Vasta Liis 31. juuli 2016 at 15:42

    Lisan minagi paar kiiksu. 😀
    *ma ei kannata kui keegi matsutab,
    külmavärinad käivad üle ja tahaks lihtsalt
    kallale joosta!
    *kui ma magan kellegi kaisus, siis ma ei julge
    valjusti hingata.
    *tolmused käed/jalad on üks kõige õudsem
    tunne, hullem on vaid muld vms küüne all!!!
    *ma ei söö parim enne möödas tooteid.
    *minu arvates on mjl maailma ilusaimad varbad
    😀 ja kui kedagi näen, vaatan kõigepealt
    varbaid/jalanõusid.
    *mind ajab iga väiksem asi oksele.
    *vihkan kui keegi ei odka laulda ja siis karjub
    täiest kõrist arvates et oskab laulda…
    *ma ütlen kõigile tuttavatele kohe näkku mis
    arvan ja ärritun kui keegi teine ei julge enda
    arvamust avaldada.
    *ma ei suuda avalikus vetsus prilllauale istuda,
    samuti proovin linnas olles võimalikult
    väheseid asju puudutada ja koju jõudes pesen
    alati käed.
    *mul hakkab endal ka “valus” kui keegi teine
    haiget saab – empaatia.
    *Ja lõpetuseks – ma ei kannata, kui kellegil on
    samad riided mis mul!!!

    • Avatar
      Vasta Pips 31. juuli 2016 at 21:14

      Ma olen kirjutanud Malluka blogisse
      komnentaari enda teadmata ja vale nime all ?

  • Avatar
    Vasta Nimi 31. juuli 2016 at 13:58

    Mul on mingi kahtlane kiiks tulnud, kui keegi minu pudelist
    joob või ma ise mehe pudelist nt vett joon, siis ma pean
    kõigepealt käega pudeli otsa puhtaks nühkima ???

    • Avatar
      Vasta PS 1. august 2016 at 09:27

      Oma käega lisad sinna hulga rohkem bakterejd 🙂

      • Avatar
        Vasta PS 1. august 2016 at 09:28

        Oih! baktereid*

  • Avatar
    Vasta kuusikumuusik 31. juuli 2016 at 13:56

    ei saa süüa negatiivse emotsiooniga, miski ei lähe alla. ei salli naiste ühiseid kohvetamisi, kohvi joomine on väga isiklik, isegi
    rituaalne toiming.

  • Avatar
    Vasta Marii 31. juuli 2016 at 13:46

    Ma vihkan, kui keegi end minu saunalinasse kuivatab,
    vahest abikaasa salaja ikka teeb seda ja siis ma pean
    rätiku kohe välja vahetama.
    Ma ei istu kaubanduskeskustes, bensiijaamades jt
    avalike kohtade wc-s prill-lauale.
    Vihkan, kui keegi kasutab minu asju. Ma ei laena
    teistelt asju ja hea meelega ei laena enda omi.
    Ootamatud külalised ei meeldi ka. Vajan natuke aega,
    et end võõrustamise lainele saada.
    Vanadel inimestel külas olles ei taha kunagi n.ö lauda
    istuda, isegi kohvi ei taha juua, sest mulle tunduvad
    nende nõud mustad. Äärmuslikes olukordades üritan
    ise laua katta, et saaksin endale kõige puhtamad nõud
    välja valida.
    Õhtul enne magama minekut koristan alati, et
    järgmine päev oleks mõnus uut päeva alustada.
    Töölaud peab korras olema, ma ei saa tööd teha, kui
    laual on segadus.

    • Avatar
      Vasta karol. 31. juuli 2016 at 18:11

      Haa-haaaaa, mul samad kiiksud:)

  • Avatar
    Vasta K 31. juuli 2016 at 13:30

    Kiiksud moned:
    Kuulan muusikat aint joostes.linnaga bussis soites.
    Kunagi purjakil peaga rokkisin ning raadiot kuulasin
    vahel.a autoga valjasoidul korval istudes krutin
    raadiokanaleid kuni sobiv laul tuleb.
    Liftis kui palav hakkas kunagi votsin jope.salli.mytsi
    ara et palavaga narvi ei laheks.et yle ei kuumeneks.
    Tuba voib vahel sassis olla a kappe sahtleid koristan
    tihti. Ning mustal riidel ei salli valget kybe.

  • Avatar
    Vasta Kadri 31. juuli 2016 at 13:12

    Mul on kiikse kindlasti väga palju, aga kõige esimese ja naljakamana tuli meelde see, et mulle meeldib poes tööstuskaupu
    (majapidamiskaubad, raamatud ja kõik muu selline) võtta mitte esimest, mis riiulil on, vaid tagant poolt, sest siis tundub, et seda
    pole näpitud ja on äkki korralikum 🙂

    • Avatar
      Vasta Kats 31. juuli 2016 at 19:52

      Sama siin 😀

    • Avatar
      Vasta K 31. juuli 2016 at 20:18

      Haahaa…ma teen sama ja mees ei saa absull aru mis
      seal vahet on ja miks ma esimest ei võta ???

  • Avatar
    Vasta Saskia 31. juuli 2016 at 13:10

    Maidea…sa oled vist kõige chillim inimene ever.
    Su sõpradel, sõbrantsidel, mehel ja lapsel ikka täiega
    veab, et neil on inimene kes teeb nii ajuvabasid asju ja
    kellega ilmselt mitte iial igav ei hakka.

    Mõnus.?

  • Avatar
    Vasta Lotte 31. juuli 2016 at 13:05

    Nii naljakas on lugeda neid kiikse 😀
    Panen siis mõningad enda omad ka kirja

    *Kõik pildiraamid seina peal või
    peeglid peavad otse olema. Muidu ma
    ei suuda samas ruumis viibida.
    *Toitu peab korralikult mäluma. Mind
    ajab nii kurjaks, kui mu elukaaslane
    mälub paar korda ja siis selle endale
    alla kugistab. Rõve lihtsalt 😀
    *Magama saan jääda ainult kõhuli (
    nüüd rasedusega siplen nagu selili
    olev kilpkonn, kuna ei leia
    normaalset asendit enam :D)
    *Ei karda samuti neid pisikuid ega
    baktereid, aga maha kukkunud asja
    enam ei saa süüa. Isegi õunad, mis on
    puu otsast alla kukkunud ei kõlba.
    Kuigi maal olles võib vabalt porgandi
    maast välja tõmmata, selle vihmavee
    tünnis või vastu märga rohtu puhtaks
    teha ja seda vabalt süüa. Kuna meil
    on maal ka loomad, siis võin vabalt
    palja jalaga lehma sita sisse astuda
    ja mul pole sellest sooja ega külma 😀

    Rohkem hetkel ei t

  • Avatar
    Vasta Kadri 31. juuli 2016 at 12:51

    -Ma vihkan külmkapis lahtiselt seisnud toite, sest
    neile jääb külmkapi maitse juurde ja see on rõve. Kõik
    peab olema karbis või potis või oma suletavas
    pakendis.
    -Ma ei joo kunagi klaasist jooki lõpuni, alati jääb põhja
    5mm.
    -Loputan alati ennem klaasi üle, siis lasen vett täis ja
    joon sealt natuke.
    -Ma ei suuda juua klaasist, kui keegi on sealt just
    joonud ja selle ära pesnud ning kappi pannud.
    -Ma jälestasin koolis söökla nõusid, õõh kui paljud
    inimesed nendeõt sõin. Võtsin alati ainult
    hammastega toidu nii, et need ka ei tohtinud vastu
    minna.
    -WC paber jookseb pealt
    -Ma ei suuda taluda, kui mees mu naba katsub
    -Mehe ninakarvad ei tohi sealt välja paista, kui mingi
    koll on, siis võtan kiiruga ise ära, peamine, et ta
    niimoodi kuskil ringi ei käiks.
    -Vihkan nõudepesumasinasse tekkivat haisu, kui seal
    on asjad juba päev sees olnud. Öökima ajab
    -Vihkan, kui pean lisaks oma pesudele veel kellegi
    teiste omi pesema, sest nende katsumine on
    tülgastav, eriti aluspesu.
    -Ma ei salli, kui vannis/duššinurgas on kellegi karvad,
    k.a enda omad
    -Mulle ei meeldi, kui väikesed lapsed lähevad mulle
    palja naha vastu, nt käsivars
    -Mul läheb alati sillast autoga üle sõites nn seest
    tühjaks.
    -Vihkan, kui mu hambahari on teise hambaharja
    vastas.
    -Ma ei suuda kanda teksapükse, kui need pole aot
    ümber jala.
    -Peldikus potilt tõustes lendab kohe kaas kinni ja vett
    lasen peale sõrmenukiga ise kuskil võimalikult kaugel
    olles.
    Ja lõpetuseks vihkan, et mees kõnnib alati avalikus
    kohas mu selja taga, paar meetrit tagapool,
    väidetavalt selle pärast, et ma käin liiga kiiresti.

    • Avatar
      Vasta meow 31. juuli 2016 at 16:48

      Milliseid teksasid sa siis 10-15 tagasi kandsid? 😀 siis
      ei olnud nn liibukad moes.. Ja hakkavad nüüdki moest
      minema

  • Avatar
    Vasta MP 31. juuli 2016 at 12:22

    Ja nt kui ema teeb kisselli ja see on
    jõudnud juba ära jahtuda, siis kui
    tahan juua, panen mikrouuni ja teen
    uuesti soojaks. Ei meeldi juua külma
    kisselli.

  • Avatar
    Vasta Rell 31. juuli 2016 at 12:14

    *Ma ei suuda vahest külas süüa. Eriti puudutab see nt
    kusagil vanade inimeste juures söömist. Toit käib lihtsalt
    suus ringi 😀
    *Ma ei suuda võõras kohas magada. Magan heal juhul
    paar tundi ja kõik.
    *Kui näen, et söögiriistade sahtlis on mõni nuga või
    kahvel tagurpidi siis pean selle ALATI õigetpidi keerama.
    *Auto võiks alati seest puhas olla. Mulle ei meeldi üldse
    kui mingi puru ja sodi igalpool on.
    *Ma vihkan oma varbaid, lahtiste ninadega kingadega ma
    käia ei saa. Plätud on okei!
    *Mulle ei meeldi teiste inimeste juukseid katsuda (välja
    arvatud mu oma laps ja mees).
    *Ma ei suuda teistel inimestel mingeid punne pigistada ja
    üldse nt massaazigi teha :D.
    *Mulle ei meeldi kui keegi minu klaasist joob.
    *Vetsupaber peab ka alati õigetpidi olema. Vanasti pidi
    paber alt jooksma aga nüüd peab pealt 😀
    *Ma vihkan seda kui keegi köögis mõne asja valele
    kohale asetab. Alati tõstan ringi ja kui ma seda ei tee, siis
    jääb see mu hinge närima 😀
    *Ma ei söö kunagi midagi, mis on parim enne kuupäeva
    ületanud. Isegi kui see veel kõlbab on see minu jaoks big
    no!
    *Bensiinilõhn on megahea!
    *Ma vihkan seda, kui keegi mu asju võtab. Vahet pole kas
    küsitakse või võetakse niisama. Olgu need siis ehted,
    riided või kosmeetika. Minu asju ei puudu keegi peale
    minu! 😀

    • Avatar
      Vasta Kats 31. juuli 2016 at 13:05

      Hey, soulmate! 😀

  • Avatar
    Vasta Käbi 31. juuli 2016 at 12:13

    – mulle meeldib kui asjad on erinevad. Kruusid, pliiatsid, viltikad jms peab kõik komplektis olema.
    – Kappides peavad asjad õigesti grupeeritud olema (mh nõud peavad samas suunas vaatama)
    – raamaturiiulis raamatud suuruse järjekorras 😀
    – kõik peab omavahel kokku sobima
    – mulle ei meeldi kui keegi mu riideid kannab või kosmeetikat kasutab
    Õnneks nii hull veel ei ole, et teistelt pereliikmetelt seda ei oota, teen ise lihtsalt kõik kiirelt korda, nii nagu peab 😀

  • Avatar
    Vasta Jaana 31. juuli 2016 at 12:03

    1. Ma jälgin alati volüümi keerates et viimaseks
    numbriks jääks kas 5 või 0, kui nii pole siis jääb räigelt
    kripeldama 😀
    2. Ma vihkan inimeste varbaid – õõh
    3. Kui mu käed on kuivad ja mul pole kätekreemi, siis
    sülitan kätte ja hõõrun laiali, sest ma ei suuda kuivade
    kätega olla 😀 😀 😀 😀
    4. Kui ma vetsus vett peale lasen, siis vaatan alati mujale
    sel hetkel 😀
    5. Ma magan kahe tekiga, üks on jalgade vahel (nii rõve
    on kui jalad kokku puutuvad) ja teine on peal.
    6. Ma ei taha paljaste kätega mulda puutuda voi mingit
    asja, mis on must ja tolmune, aga kui kindad käes, siis
    võin kõike teha 😀
    7. Kui ma süüa teen, siis selle tegemise ajal ma kunagi ei
    maitse toitu, maitsen alles siis kui söök valmis ja
    taldrikul 😀

    Kindlasti on neid kiikse veel, aga hetkel ei meenu 😀

  • Avatar
    Vasta B 31. juuli 2016 at 11:52

    Mul on veidruseid mingi 100000 tükki vist 😀
    kui ma nendest kõikidest räägiks kutsutaks
    ilmselt hullari auto järgi mulle 😀
    Nt: kui käin dušši all pesemas, siis kõigepealt
    pesen ennast ära,siis panen riided selga ja
    hakkan juukseid pesema.
    Teine kiiks on see, et iga õhtu enne
    magamaminekut joon vett, ehk siis võtan
    kapist tassi, lasen selle vett täis, siis võtan ühe
    lonksu ja kallan vee ära, siis lasen uuesti vett
    täis ja alles siis joon tassi tühjaks 😀
    Ja ma alati kui käin ka kodus vetsus, siis ma
    paberiga katan terve prill-laua ära, ma ei
    suudaks neverever lihtsalt sinna istuda 😀 😀

    • Avatar
      Vasta B 31. juuli 2016 at 11:55

      Haha üks meenus veel, mulle ei meeldi kui
      inimesed söövad minu lähedal. Kui nad ei
      matsuta siis kannatan ära, aga nt mu isa
      matsutab ja lurustab suppi vahepeal, seeee on
      niii rämeee ja ma alati õiendan temaga 😀

  • Avatar
    Vasta MP 31. juuli 2016 at 11:47

    Kiikse on palju, aga kõik kohe ei
    meenugi, aga üks asi mis mind just
    häiris oli see, et õde kasutas praegu
    mu näokreemi. 😀 Mulle väga ei
    meeldi, kui mu asju kasutatakse. Ja
    siis ma silmanurgast piidlesin, et
    palju ta seda kasutab ja mõttes
    rääkisin omaette ja palusin, et
    jumala eest ta seda palju ei
    kasutaks, aitab küll nüüd, palju ta
    seda paneb omale näole, otsa saab ju,
    appii. 😀 😀

    Kui vahest tehakse piima-makaroni või
    piima-riisi suppi või putrusid, siis
    alati panen sisse ka saia tükke. Ja
    sisu ennem, alles siis ääred. 😀 Saia
    tükid panen ka siis sisse, kui teen
    iga suvi marjamöksi. Et nt korjan
    tassi/kausi punassõstraid täis,
    tambin nuiaga ära, suhkur sisse ja
    saiatükid murran ka sisse. No nii hea
    ju. 😀

    Kui söögiks on kartul ja kaste, siis
    kartulid teen alati kahvliga pudiks,
    sest nii maitseb paremini. Ei saa
    mina aru, kuidas inimestele maitseb
    nii süüa, ilma, et ei teeks kartuleid
    mämmiks nagu väikesele lapsele. 😀
    Samuti ma jälestan makarone kastmega,
    siis need tunduvad ju eriti limased
    ja libedad ja no keegi ei saa
    jällegist minust aru, et miks mulle
    ei maitse makaronid kastmega. Aga on
    ju vastik!! 😀

    Teed joon hästi kuumana, nii kui vesi
    ära keeb, kotike sisse, vesi peale ja
    hakkan kohe sekundi pealt jooma. Ei
    tea, ma vist olen ainukene kes nii
    kuuma kannatab juua? 😀

    Alati on ööseks mul pandud padja alla
    pabertaskurätik, ise nimetan neid
    salhvakateks ja siis ema koguaeg
    parandab mind, aga mulle ikka meeldib
    nimetada neid salhvakateks, et kui
    hommikul ärkan, kui vaja, siis
    nuuskan või kui vahest nt öösel on
    vaja, siis on kohe hea padja alt
    võtta. Aga eks seda nuuskamist nt
    ajalehe või paberi sisse on ikka
    kunagi ette tulnud ja ka rohu sisse,
    et olen otsinud suurema rohulible vms
    lehe, siis nuusanud, kui pole
    käepärast kohe võtta olnud
    taskurätikut. 😀

    Hommikuti kui nägu pesen, siis ei
    kuivata nägu rätikuga, vaid võtan
    taskurätipakist pehme salhvaka ja
    siis asetan selle näole ja tupsutan
    näo kuivaks. 😀

    Hambaid pesen köögis kraanikausi
    kohal, mitte vannitoas, sest mulle ei
    istu kohe üldse see, et ma pean
    hambaid pesema, kui wc pott on kohe
    selja taga, vastiiiik. 😀

    Puuviljad, mida vaja pesta või veega
    üle lasta, siis teen seda ka
    jällegist kuuma veega, mitte külma
    veega, sest kuum vesi on mu arust
    ikka parem puuviljade puhastamisel. 😀

    Mulle ei meeldi kui võid võetakse
    pakist nii, et tehakse sinna suur
    auk, mulle meeldib ikka kui võid
    võetakse ilusalt, libistades vms,
    mitte et aetakse see nuga sügavale
    või sisse ja siis võetakse. Kole jääb
    see siis ju. 😀

    Jne…jne…jne… 😀

  • Avatar
    Vasta Carolyn 31. juuli 2016 at 11:40

    Ma ei kannata, kui mulle midagi
    varvaste vahele läheb, va vesi, või
    liiv. Mees aeg ajalt kiusab mind ja
    topib sõrmi mulle varvaste vahele.
    Täiesti okse tunne tuleb peale. Sama
    teema nabaga. Ei pane oma näppe
    nabasse mulle! Öäk:S
    Rinnahoidjad peavad olema
    polsterdatud, kasvõi natuke. Mitte
    iial ei pane ma selga neid
    pitsi-satsilisi kopsukaid. Kardan, et
    täiesti ebasobivas kohas kisub miski
    nibud kikki ja no pole meeldiv
    vaatepilt minu jaoks 😀
    Ma jälgin suvel inimeste varbaid.
    Vaatan, kas on ilusad varbad või
    koledad 😀 endal mingi kompleks, et
    mul koledad varbad ja seetõttu ei
    kanna ma peaaegu mitte kunagi varbaid
    paljastavaid jalatseid .
    Kui toit maha kukub ja see kassi
    karvu täis pole, kõlbab edasi süüa.
    Kui toidul kuupäev möödas, lendab see
    prügikasti.
    WC-paber peab jookma pealt.
    Juukseid ei kammi ma mitte kunagi,
    kui keegi mul selja taga seisab. Olen
    aastatega ikka päris mitu harja/kammi
    puruks visanud, sest nii närvi lähen,
    kui keegi samal ajal selja taga 😀
    Ja hommikusest kohvist jääb alati
    lonks kuni mitu tassi põhja.
    Neid kiikse kindlasti veel , aga need
    mis kohe pähe tulid.

  • Avatar
    Vasta eva 31. juuli 2016 at 10:56

    Ma saan mõlemad puusad välja lükata 🙂 käed lähevad
    küünarnukidest väga kaardu kui neile toetan 🙂 :).
    Mulle ei meeldi kui tuba on sassis. Koristan oma
    aastase järgi pidevalt. Keegi teine ei oska pesu
    kuivama panna, kui ainult mina 🙂 . Söön krõpsu koos
    šokolaadiga see minu meelest üks parim kombo. Neid
    on kindlasti veel aga ei tule meelde rohkem.

  • Avatar
    Vasta Reile 31. juuli 2016 at 10:52

    Minu kiiksud siis:
    1) pesu tahan samuti alati ise panna kuivama sest
    mees paneb need minuarust lohakalt kuivama
    2) ma ei kannata kuulata kuidas keegi minu kõrval
    toitu mälub, see ajab mind nii närvi et ma ei suuda
    lihtsalt olla ja pean märkuse tegema
    3) kodus teen alati hädasid uks lahti, ma ei taha
    kinnises wc-s olla lihtsalt 😀
    4) minus on nagu kaks isiksust – kas toad on laitmatus
    korras ja ühtki tolmukübet ei tohi olla või siis peab
    karkudega ringi liikuma
    5) kraanikausi ümbruses ei tohi peale nõude pesu olla
    ühtki tilka ning kui mees paneb mustad nõud
    kraanikausi kõrvale siis ma tõstan need alati sinna
    kausi sisse sest siis ei paista need nii palju välja
    6) rahatähed peavad olema rahakotis suuruse
    järjekorras
    7) ma ei kannata kui kellelgi on rähm silmas, kassil ka
    kogu aeg käin ja puhastan et neid ei oleks 😀
    8) mulle ei meeldi kui kass magab kuskil mujal kui oma
    pesas, talle neid mitmeid ostetud aga ta valib magada
    ikka kuskil kõval pinnal, siis ma käin ja tõstan teda
    ümber 😀 friik
    9) kuna ma töötan haiglas siis mul on rinnas nimeailt
    aga see keerdub alati teistpidi ja siis ma keeran seda
    päevas 99x

    • Avatar
      Vasta Reile 31. juuli 2016 at 10:55

      Ahjaa, kintsud ei tohi kunagi kokku puutuda, öösel mul
      selle jaoks vöike padi mille panen kintsude vahele. Ja
      põlveõndlaid ei tohi keegi puutuda ega sinna vastu
      midagi minna, see nii rõve mujaoks 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 11:11

        Mul oli ka väiksena jalgevahepadi 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 31. juuli 2016 at 10:33

    Magama minnes peavad kõik kapiuksed kinni
    olema(magamistoas siis) ja kardinad peavad sedasi ees
    olema, et kuskilt välja ei näeks.
    Ma ei maga kunagi nii, et käsi või jalg üle voodiääre
    ripuks. Õuduka kiiks …kujutan koguaeg ette, et keegi
    tuleb voodi alt välja ja hakkab jalast/käest sikutama
    või neid lakkuma. Ja ma olen 28a….mitte 8a.
    Magan iga öö kõrvatroppidega, ka üksi olles(hakkasin
    kinagi kasutama, sest elukaaslane norskab). Mõnikord
    võtan need alles paar h peale ärkamist ära, lihtsalt nii
    hea on vaikuses olla.
    Ja mu kõige suurem kiiks,) ma ei julge seda väga
    kellelegi rääkida)… ma vaatan “Kirgede tormi”. Jah,
    seda saksa seepi. Mõnikord võin vaadata kohe 5 osa
    järjest tagant järgi, kui mingil põhjusel näinud ei ole

    • Avatar
      Vasta M 31. juuli 2016 at 16:08

      Sa pole ainuke. Ma vaatan ka Kirgede tormi kohe huviga! 😀

    • Avatar
      Vasta Maiks 31. juuli 2016 at 16:50

      Millised head tropid kõrva on,nii et ikka blokiks ka ?
      ?

  • Avatar
    Vasta Reet 31. juuli 2016 at 09:55

    Wc paber peab pealt jooksma ka mul. Köögis ja
    vannitoas ma kuivatan kraanikausi ümbruse ja segisti
    alati peale kasutamist ära. Isegi kui kõögis poole tunni
    jooksul 20 x vett lasen. Küla peal vaatan õudusega
    kuivanud veejälgedega segistit. Avalikus wc- tõmban
    ka alati kätepaberiga segisti kuivaks 😀 😀
    Vihkan, kui keegi krõpsu kõrval sööb. Kuulen seda
    isegi teise tuppa. Ometi, kui ise krõmpsutan, pole
    midagi 😀
    Kui söön kanakoiba, söön ära vaid puhta liha ja
    krõbeda naha. Igasugu krõmpskondid, sooned ja muu
    pehme koht ajab öökima hamba all. Mees ja ema mul
    see eest söövad kanal kondid nii puhtaks, nagu oleks
    keegi mitu päeva lutsutanud neid.
    Vihkan, kui keegi mu tallaaluste pihta läheb(rahutud
    jalad). Isegi siis, kui laps neile vastu läheb.
    Vihkan, kui mees(ilmselt ükakõik kes, aga kuna keegi
    muu neid ei näpi hetkel) katsub mu nibusid. Tahaks
    lausa füüsiliselt oksele hakata 😀

    • Avatar
      Vasta Reet 31. juuli 2016 at 10:06

      Ja siis need tulid veel meelde: mul on mingi tõrge, et
      ma ei suuda omale isegi maailma suurima nohuga
      ninaspeid ninna lasta. Ennem kannatan kinnist nina.
      Ja kohvi ei joo ma kunagi lõpuni. Alati jääb väike tilk
      tassi põhja.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 10:22

        Mina ei suuda endale kurku midagi lasta 😀

        • Avatar
          Vasta Liisu 31. juuli 2016 at 10:54

          That what she said..

          • Mallukas
            Mallukas 31. juuli 2016 at 11:11

            that’s 😀 aga jah 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 10:21

      Mul kanaga sama asi, söön ainult mingid “paremad” kohad ära 😀 mingi 70% kanakoivast on jumala söödamatu 😀

  • Avatar
    Vasta k. 31. juuli 2016 at 09:42

    Issand, kui paljudel on samad kiiksud nagu
    mul. 😀
    * wc-s sülitan alati potti ennem või pärast
    häda tegemist, vahel isegi nii ennem kui ka
    pärast
    * ma ei kannata neid külmi jalgu ja varbaid
    enda jalgade vastas; uhh, nii vastik
    * ma ei suuda süüa vahest võõras kohas teiste
    nugade, kahvlite ja lusikatega. nt vanatädi
    juures. Tal proteesid ja sööb nö hammasteta.
    Matsutab ja lâtsutab ja juba mõte nendest
    nõudest… eks me kõik saame kunagi vanaks,
    aga jah.. 😀
    * ma “unustan” hingata. Mulle ei meeldi kõva
    häâlega hingata. Mulle ei meeldi kui teised
    näevad ja kuulevad mu hingamist. Elukaaslane
    pidevalt meenutab “hinga ka vahepeal”. Ma ei
    oskagi sügavalt kõhu kaudu hingata.
    * Hoian alati kõhtu sees. Aastaid juba.
    Ebatervislik, tean.
    * Piisad vannitoas – valamul, põrandal, wc-
    potis ees. Ma vihan kui inimesed tilgutavad
    pōranda vms täis. Koguaeg käin mopi ja lapiga
    neid likvideerimas.
    * vahel pesen piiskade pärast vannitoa peeglit
    mitu korda päevas.
    * Piima, keefiri, jogurti pakil peab olema kaks
    auku – mõlemad otsas lõigatud, et asi hingaks
    😀 Vihkan kui inimesed hammastega kisuvad
    hapukoore pakki augu. Nagu aahhhhhh.
    * Leib, sai ei tohi olla kotiga selili, st sile pind
    peab alumine pool olema.
    * Päikesepaistelisel ilmal tõmban rulood alla
    kui päike otse aknast sisse paistab – tolm
    lendab muidu silmnähtavalt tias ringi. Toad on
    korras, pestud, pühitud, aga õhus on ikka
    mingid tolmuosakesed näha. Wtf?! Kui päikest
    tuppa ei paista, ei ile ka probleemi.
    Elukaaslane ei saa aru sellest, kakub üles
    koguaeg. Naerab, et ma olen ikka friik küll, et
    ta peab sellest teistele ka rääkima, miks ma
    tōmban ruloosid päise päeva ajal alla, kui
    päike otse tuppa paistab. Vastavalt toale,
    kuhu päike sisse sitab, kisun rulood alla.

    Ohh, mul on nii palju kiikse ja rohkemgi veel.

    * sügan kõrva nagu koer – näpp kõrva ja siis
    raputad kiirelt kätt. Elukaaslane ei saa jälle
    aru :D. No kui kõrv sügeleb seest, siis mis ma
    tast silitan, sügada on vaja. Ütleb, et maa lausa
    väriseb/rapub kui seda teen. 😀 😀

    * juukseid kammin tihitipeale õues, vältimaks
    juuksekarvade lendlemist igalepoole. Korteris
    kui elasime, läksin rõdule kammima.

    * “Selga” vms magusaid küpsiseid söön vahest
    vorstiga, nii hea. 😛

    * kraanist vett vōttes lasen ka alati veel paar
    sekundit niisama joosta, siis lasen topsi vett
    vähemalt pool, valan tühjaks ning siis lasen
    alles joomiseks vee sisse.

    • Avatar
      Vasta k. 31. juuli 2016 at 09:54

      parandus:
      *päike paistab

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 10:20

      Ma ei saa aru, miks peaks vetsupotti sülitama :D? Miks üldse SÜLITADA vaja on 😀 ??

      • Avatar
        Vasta k. 31. juuli 2016 at 10:58

        Ei tea ise ka 😀 . Aga vahel koguneb tatt
        suhu, siis on kuidagi rõve/imelik see alla
        neelata. Peab wc-potist selle alla laskma.
        😀 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 11:11

          Iuuuu 😀 Ma pole vist elusees tundnud vajadust sülitada 😀

          • Avatar
            k. 31. juuli 2016 at 11:27

            Issanda loomaard on ikka
            kirju, eksole 😀

          • Avatar
            k. 31. juuli 2016 at 11:27

            loomaaed*

  • Avatar
    Vasta Helena 31. juuli 2016 at 09:41

    -Kui telekal või raadiol heli
    regullida, siis alati peab olema kas
    täisarv või äärmisel juhul 5, 15, 25
    jne.
    -Ma olen suhtes olnud 8 a ja pole
    veel siiani mehe ees krooksutanud ega
    peeretanud. Mind ajab ka ülinärvi kui
    mees seda teeb. Ma pole veel aru
    saanud, kas ja millal ta selle jaoks
    üldse minult loa sai 😀
    -Wc-paber peab jooksma pealt, kui
    jookseb alt, muudan ära.
    -Alati loputan enne tassi üle, kui
    kraanivett sealt joon. Isegi kui tass
    on äsja pestud.
    -Vihkan matsutamist ja lätsutamist.
    Võin ka võõrale öelda, et tegelt ka,
    suu kinni. 😀
    -Vihkan seda kuidas mu vend sööb. Tal
    on põsed vist paberist. Suu on kinni,
    aga ikka matsutab. Söön temaga
    erinevas toas 😀 😀
    -Mulle ei meeldi süüa kaks päeva sama
    toitu, v.a supid.
    -Eriti gross on segada kokku kartulid
    ja kaste soojendamiseks. 😀
    -Kui taldrikud on alt mustad, kuigi
    pealt on puhas, siis ma sealt ei söö.
    V noh, söön, aga oksemaitse kurgus.
    Miks inimesed oma taldrikuid
    korralikult ei pese? 😀
    -Mulle maitseb Coca-cola, aga mitte
    gaasid 😀 Seega loksutan kõik gaasid
    välja 😀
    -Kehtib 5-sekundi reegel. Kui on maas
    vähem kui 5 sek, kõlbab süüa 😀
    Ja neid kiikse on veel. Igapäevaelus
    need ei paista eriti välja. Sõprade
    arust olen täiega lebohunt 😀

  • Avatar
    Vasta meow 31. juuli 2016 at 09:38

    Hahahaa, ma nii naersin 😀 aga selline “midagi head”
    koht on mul ka ja selleks on terve üks sahtel köögis.
    Bakterite osas ma jälle Monk. Avalikes WCdes avan
    uksi salvrätikuga ja iial ei pane suhu asja, mis on maha
    kukkunud 😀 tegelt see on nii tüüüüütu. Ma räiges
    salmonellade jms pasa hirmus ei julgenud rasedana ka
    nii paljusid asju süüa. No ja muul ajal ka kardan, et
    kana on äkki nats liiga toores ja üldse pärast kanast
    toidu valmistamist desinfitseerin tööpinnad. Õudne.
    Samas soki sisse vb nuuskaks ma ka… 😀

  • Avatar
    Vasta Merit 31. juuli 2016 at 09:33

    Üldistest päris kiiksudest rääkides, siis neid
    ikka mõned on. Keegi ei tohi mitte kunagi
    seista minu seljataga. Ei salaja, ei teadlikult, ei
    korra ega kaua 🙂 Peeglitest sobivad mulle
    ainult mõned üksikud. Põhiline on peegli
    asukoht ja valgustus. Olen ka hotellis peegli
    seinalt maha monteerinud ja tassinud ringi
    kuni on sobiv koht leitud. Kui ma midagi söön
    või joon, siis mitte iial lõpuni. Viimase suutäie
    jätan kõigest alles. Kiiks, millest ma aga üldse
    aru ei saa on suitsetamine. Suitsetan üsna
    keskmiselt. Ikka umbes pakk kahe päeva
    peale. Aga ma ei suuda suitsetada sellisel
    päeval kui ma olen kusagil terve päeva üksi ja
    lihtsalt puhkan näiteks. Üsna raske on
    selgitada- et tööl olles ma suitsetan teistega
    koos, väljas käies suitsetan, kui on kùll vaba
    päev, aga see on aktiivne päev, käin ja teen, siis
    suitsetan. Aga oletame, et lähen 4 päevaks
    maakoju, olen seal üksi, magan, loen, päevitan-
    vot siis ei suuda suitsetada, mingi sisemine
    tõrge kohe tuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta Giselley 31. juuli 2016 at 09:30

    Kui enda kiiksudest mõelda,, siis ma eriti hull
    nagu Monk 😀 kodu peab alati korras ja puhas
    olema, kui midagi natuke segamini või laiali
    kodus on olnud ja ise olen pidanud ära
    minema kodust, siis see terve aeg kripeldab
    sees ja mõtetes 😀 süda on alati rahul kui kõik
    on puhas ja korras. Asjad peavad olema alati
    omal kohal ja millimeetri täpsusega, kui keegi
    peaks salaja mu asju puutuma ja liigutama või
    omast arust õigele kohale tagasi paneb, siis
    ikkagi saan kohe aru et keegi on mu asju salaja
    liigutanud 😀 ja mu sõbrannad kui külas
    käivad siis nad ainult vaatavad silmadega,
    kuna teavad, et mul sees hakkab keema kõik
    😀 😀 jaa kui ise külla lähen siis mõtlen kohe,,et
    võiksin seda ja teist kohe ise koristama hakata
    😀 😀 Isegi tööl peavad olema asjad riiulis või
    kuskil mujal täpselt nii nagu mina panen, kui
    tööle lähen ja midagi on teistmoodi siis sätin
    kõik tagasi, olen üritanud küll, et las olla aga
    see jääb KRIPELDAMA .. Toidust rääkida siis
    ühtegi pesemata asja ei söö, aga samas kui
    paki kirsstomateid ostan siis söön sekundiga
    need tolmukihised tomatid ära, ei kannata
    oodata 😀 ma ei suuda kaks päeva järjest sama
    toitu süüa, üldse olen suur toiduraiskaja,
    natukene midagi kuskil seisab läheb prügisse,
    aga õnneks mu mees on nagu tolmuimeja sööb
    suht kõike ning siis ei lähe nii hullusti raisku
    asju 🙂 Jõhker. Haiglatoite pole ma never
    söönud,, need tunduvad eriti kriipid,, koolis
    sõin samuti alles lõpuklassides ,, ei suutnud
    lihtsalt süüa neid 🙂 Jõhker kuidas mul peavad
    kraanikausid ja WC läikima 😀 isegi
    veepritsmeid EI TOHI OLLA 😀 Ma ei suuda
    kunagi nägu ja käsi käterätikusse või
    saunalinasse kuivatada, ainult
    majapidamispaberisse! Kodust ei tohi kunagi
    majapidamispaber puududa!!!! Kui mees
    kogemata poest valed WC ja
    majapidamispaberid toob ,, siis tunnen et
    oleks nagu maailma lõpp!!!!!! Ja
    nuuskamiseks peab ka alati paki salvakad
    olema(hello kitty omad soovitavalt).
    Võõrastes WC uhhh nendesse lähen ka alles
    kui piss silmis:D Kodus mul ütlus, et kõik peab
    joone järgi olema 😀 😀 õnneks mees nii välja
    koolitatud, et vahel teeme nalja selle minu
    puhtuse üle!!! Ma isegi teisest ruumist
    tunnetan ära, et kui mu mees midagi vaikselt
    on maha ajanud või üritab seda varjata 😀 😀
    Nooooo riiete ja jalanõude sättimisest ei
    tasuks mainidagi,,, kõik riideesemed eraldi
    triigitud viigitud iga asi oma riiulis,, kleidid ja
    muud rippuvad esemed peavad suht värvi
    järgi olema või toon toonis…. Üritustele või
    kuhu pidudele kunagi ma sama dresscode
    selga ei suuda panna, alati pean uue soetama.
    Autos on mul reegel, et süüa, juua EI TOHI,
    üldse oleks hea kui paigal istuks 😀 😀 uhhhhh
    jaaa kodus pesumasin ja nõudemasin ka suht
    kogu aeg huugavad,,,, ühtegi musta asja olla ei
    tohiks ….käsi peseks ka suht iga sekund:) Mul
    on kindlad ostukeskused, kus näiteks süüa
    käin ostmas, kasvôi sõidan teise linna otsa, et
    just sinna poodi minna. Ja ma ei suuda poodi
    minna ainult ühe asja järgi, see tundub nii
    pointless 🙂 Vb on veel mõni kiiks, aga
    hullemad said kirja 😀 😀
    PS õnneks aastatega üritan ikka iseloomu
    kasvatada ja veits kergemini asju võtta 🙂

    • Avatar
      Vasta LJ 31. juuli 2016 at 12:20

      Tundud olevat suht “lõbus” inimene, kelle
      seltskonnas viibida 😀

    • Avatar
      Vasta Kirsi 31. juuli 2016 at 15:05

      Otsi abi, päriselt.

    • Avatar
      Vasta A. 1. august 2016 at 11:16

      wow päris karm 😀 tunnen end päris normaalsena
      praegu 😀

    • Avatar
      Vasta K 1. august 2016 at 16:30

      Need pole kiiksud, vaid sundkäitumine. Üldjuhul
      vanusega vaid süvenev häire.

    • Avatar
      Vasta Karina 2. august 2016 at 17:51

      Kahjuks tõesti mõned ei saa aru kui neil oleks vaja psühhiaatri poole pöörduda. Asi on naljast kaugel.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 31. juuli 2016 at 09:27

    Minu kiiksud:
    1. Ma ei istu ennem wc-s kui pole prill-lauda paberiga
    puhastanud(isegi kodus)
    2. wc-paber PEAB pealt jooksma.
    3. Kodus ja ema juures mul PEAB uks lahti olema ja
    mind ei huvita, et mu s*tahais teisi tapab ?
    4. Ma jälestan, kui mu mees on vetsus ja uks lahti(a
    miks ta ei või ?)
    5.Ma ei suuda süüa piimasuppi makaronidega, aga
    riisiga küll ??
    6. Kui mul need punased päkapikud külas, siis iga vale
    sõna/liigutus ajab mind nii vihaseks, et ma lõpetan
    õhtu ilma hääleta ?
    Kindlasti on veel neid, aga need on top 6 ?

  • Avatar
    Vasta Ester 31. juuli 2016 at 09:20

    Mulle üldse ei meeldi kui toidu sees on mingid
    kondi tükid sattunud. See ajab mul söögiisu täiega
    ära. Ja millegi pärast just mina saan neid. Teistel
    pole peaaegu kunagi sellega probleeme ?

  • Avatar
    Vasta Kats 31. juuli 2016 at 08:51

    Kust ja miks need “Pelšše” jms väljendid sul tulid nüüd
    viimasel ajal?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 09:20

      Ma ei tea, mis vastust sa ootad sellele küsimusele? Miks üldse mingid väljendid tekivad ja kuidas?

  • Avatar
    Vasta mmmm 31. juuli 2016 at 08:50

    Lugesin enamuse kommentaaridest läbi ja tundub, et mul ikka päris vähe kiikse vist, kuigi ise seda arvanud poleks.

    *alati peab olema klaas või pudel veega minu lähedal (kui ma kodus olen)
    *mitte ealeski ei söö rämpsu hommikusöögiks, isegi kui on planeeritud cheat day, siis hommikusöök peab olema tervislik ja toitev,
    nagu mingi püha graal see hommikusöök 😀 samuti ei jäta ma hommikusööki mitte ealeski vahele, ja kui olen pidanud seda olude
    sunnil tegema, siis on terve päev väga kehv olla, uimane jne
    *otsin auto tankimiseks alati kõige inimtühjema bensiinijaama, sest üleüldiselt on bensukates need kõige jubedamad ja
    ebameeldivad bemmimehed, rekkaonud jne. Parem on üksinduses toimetada 😀
    *ma vihkan kui kõnnin tänaval ja keegi mehepoeg laseb mulle signaali, appi see on nii nii rõve ja ma lähen täiesti närvi selle peale ja
    vahel olen näitanud nimettissõrmega oimukohale ka, et katsu nüüd olla
    *kodus pean riideid kuivama panema ainult mina, mees paneb valesti kuivama 😀 vahel on mul lausa kahju teda ära ajada, aga ta
    viskab need umbes sinna peale kuidagi, siis jäävad meeletud kortsud ja mõned kohad jäävad niiskeks
    *nuuskamisega on nii, et kohe kui tunnen, et nohu on tulekul, siis ostan poest selle 8pack salfakapaki ja hoian kodus koguaeg pakki
    endaga, et ei peaks nii äärmuslikke meetodeid nagu riietesse nuuskamine tegema 😀 väiksena jäin tädi juures haigeks öösel ja seal
    ta lasi mul tekikotti nuusata, et paneb hommikul pessu – juba siis tundus mega rõve nii teha ja koperdasin siis tualetti ikka paberi
    järgi.
    *ei ropenda ja ei kannata kui naissoost kaaslased mu kõrval ropendavad, nagu vanad voorimehed
    *ei krooksuta ega puuksuta oma elukaaslase juuresolekul, see oleks küll absoluutselt mega romantikatapja, kuidas pagan peaks
    mu mees mind armsalt vaatama ja hellalt hoidma kui ma olen tal kodus krooksuv ja puuksutav olend 😀 lihtsalt jube

    Mõned asjad siin ei tundugi minu jaoks kiiksud, aga lugedes jäi mulje, et vist ikkagi olen kiiksuga, et selliseid asju ei tee, ega
    normaalseks pea 😀

    • Avatar
      Vasta k. 31. juuli 2016 at 09:48

      täpselt sama teema – teised ei oska pesusid
      kuivama panna, teevad seda täiesti valesti.

    • Avatar
      Vasta mmmm 31. juuli 2016 at 12:06

      ma kohe pean oma eelmist pikka kommentaari täiendama, sest nüüd tuli veel kiikse meelde ja äkki keegi saab samastuda?

      *meeldib süüa soolast toitu koos magusa joogiga, näiteks üks suur lemmik on juua soolase prae kõrvale magusat joogijogurtit
      *magama minnes peab magamistoa uks jumala eest kinni olema ja akendel rulood ees, alati kardan, et kui rulood ette ei tõmba, siis
      öösel ärgates vahib kellegi nägu mulle otsa sealt aknast (täiesti ebareaalne hirm, sest ma elan viiendal)
      *kardan operatsioone ja nendega kaasnevat narkoosi nagu tuld, olen veendunud, et kui ükskord mind narkoosi pannakse, siis
      enam ma sellest välja ei tule (ei ole elusees opil käind ega narkoosi all olnud)
      *kui keegi pereliige on lubanud kodus olla mingiks kellaajaks ja siis pole veel 15min hiljem jõudnud, hakkan automaatselt
      mõtlema, et nüüd küll midagi väga halvasti läinud
      *ei salli kui keegi kassajärjekorras konkreetselt seljas elab, siis ma astun demonstratiivselt ja järsult eemale ja küsin, et kas ta
      soovib minu eest maksma hakata või et kas ta kardab et teenindaja lahkub enne kui ta oma arve makstud saab
      *ei kannatanud alguses elukaaslase kommet, et ärgates kohe raadio üürgama panna, nagu las ma naudin vaikust ?
      *mulle meeletult meeldib rutiin ja kindel päevaplaan
      *magan alati ühe ja sama padjaga ja siis teen ka selle padja võimalikult lapikuks, nagu polekski patja pea all

  • Avatar
    Vasta lisandra 31. juuli 2016 at 08:41

    Vihkan seda, kui keegi tãis suuga räägib või söömise
    ajal keelt vastu suulage laksutab. Nii kohutavalt vihale
    ajab, et lähen kohe eemale või teise tuppa.

  • Avatar
    Vasta Carmen 31. juuli 2016 at 08:25

    Ma ei ole kunagi mõelnud kiiksude peale, ei tea
    kas need isegi kiiksud on, aga lihtsalt…
    kooliajal ma ei julgenud süüa võõraste või alles
    tutvunud inimestega. Peika juurde läksin
    nädalavahetuseks, siis ma ei söönud seal
    kordagi. Kartsin, et nad vaatavad, et ma söön
    liiga palju ja jälgivad mu söömist (et mis ma
    söön siin ah). Praegu sünnadel ma söön ka
    ülivähe, panen osa asju taldrikule ja võtan
    vahepeal paar ampsu ja ülejäänud toit seisab
    seal kuni ära lähen.
    Kui toitu söön, siis peab olema iga asi korraga
    suus ampsus (lihatükk, salat, kartul nt.)
    Külalisi tahan küll külla, aga kui nad kohal, siis
    ma tahaks et nad võimalikult ruttu ära läheks.
    Kui mul on megahea tuju ja pole samal ajal
    kellegiga koos olla, siis ma muutun väga
    kurvaks ja masetsen omaette.
    Kui viitsi hambaid pesta ja mõtlen, et pesen
    ruttu ära, siis hakkan samal ajal sekundeid
    lugema ja jälgima kust pesen, siis kokkuvõttes
    pesen ma tegelikult täiega kaua hoopis.
    Mehe kappi hoian korras (kõik kokku lapitud ja
    õiges kohas), aga enda kappi on suvalt riided
    visatud.
    Mehega on niimoodi, et ta läheb teisele
    korrusele midagi tegema, siis ütlen talle, et too
    mulle juba siis tolmuimeja vm, siis ta tuleb alati
    alla tagasi ja ei too, sest ta unustab kohe ära ja
    nii iga asjaga! Poolel teel pean meelde
    tuletama.

  • Avatar
    Vasta Anni 31. juuli 2016 at 08:23

    Minu kiiksud 🙂
    Nimelt kui mehel turritab ninast karv välja olenemata
    ajast või kohast pean ma selle kätte saama , viimati
    toimus see emos kui lapsega olime seal 🙂
    Jope , pusa või tasku lukud peavad kinni olema .. aii
    kui närvi see mind ajab kui lähen mehega jalutama siis
    kisan TASKUD 🙂 Siis saab aru ja tõmbab kinni 🙂
    Ja kui kell 23:00 saab lähen ma magama mis tähendab
    et peab valitsema pimedus ja vaikus 🙂 sellega on meil
    ikka korralik riid ka vahest 🙂
    Ahjaa alati kui poodi läheme siis tsekkan esimesena
    kosmeetika vahesse et äkki on mingi hea kraam
    soodukas näiteks Shampoon või palsam . .. mis siis et
    kodus on seda piisavalt aga tahan alati varustatud
    olla:) ja mida ma veel ei salli on et sõrme ja varbaküüsi
    lõigatakse vannitoas .. mulle ei meeldi et mingid
    jubinad mulle talla alla jäävad kui jalutan toas ringi
    paljajalu 😀

    • Avatar
      Vasta Anni 31. juuli 2016 at 08:26

      Oihh viimane läks segaseks 🙂 ei meeldi et sõrme ja
      varbaküüsi lõigatakse toas..st et elutoas , magamistas ,
      koridoris , köögis või kusagil mujal .. neid löigatakse
      ainult vannitas .. lihtsam veega alla lasta .. ei meeldi kui
      mingid jubinad mulle talla alla haakuvad kui paljajalu
      toas ringi kõnnin 🙂

  • Avatar
    Vasta SLP 31. juuli 2016 at 08:17

    issand ma südamest naersin su kiiksude peale, ülikõvad
    kiiksud.

    kui nüüd enda kiiksudele mõelda siis esimese hooga on
    selline, et OMG ma olen NIIII mõnus, i have no kiiksud
    😀 AGA ??

    facebookis/instas mingid väga sügavamõttelised pildi
    allkirjad – ERITI kui need kirjutatud inglise keeles, sest
    see veel diibim ju ??? tahaks minna öelda, et eat
    shit and die, keegi ei viitsi lugeda su 7 realist pildi allkirja
    🙁

    ma VIHKAN laelambi valgust

    küünelaki lõhn, bensukas, värvi ja keldrite lõhn – to die
    for. kui saaks pudelisse pnna siis ma kasutaks prfüümina
    pmst.

    ma niidan muru igapäev, esiteks mul onpaaniline hirm
    herilaste ees, kes pikema muru sees hängida võivad ja
    teiseks mulle retsilt meeldib niita

    bakteritest on mul ka poogen

    ma ei suuda magada võõraste voodipesude vahel. no
    ntks kui kellelegi kylla minna maale vms siis alati votan
    oma asjad kaasa. pluss votan ka triikraua kaasa, kuna
    täielik error on kortsus riided.

    lapsega seoses on suurim kiiks vist see, et mulle
    meeldib, et mu 2,8 aastane minu ja mehe kaisus magab,
    nii kui ma ta oma tuppa viin siis ei saa ise magada. haige
    inimene, ei lase lapsel rahulikult oma toas magada, eks,
    aga no mida ta siis magab nii rahulikult, et ma
    ei kuule teda :/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 08:19

      Ma pean nõustuma laelambi asjaga, JUBE valgus 😀

    • Avatar
      Vasta küüs kaapsab emailkausi põhja 10. august 2016 at 14:41

      Osadel kiiksudel on vist nupp. Või ongi juhukiiksud ja püsikiiksud. Lugedes triikraua kaasavõtmisest meenus, et ise kunagi ostsin sellise asja pärast reisitriikraua (sest teine kiiks, et võõrast triikrauda ei taha kasutada, ) ja … ma pole seda mitte kunagi kasutanud. Läks üle.

      Tühja kohta kiiksustikku see ei jätnud. Mul on esikupõrandal kiiks. Kui hakkan välja minema, siis astun alati esikus kiiksuga kohale. Spets laud seal. Seejärel ootan mõne minuti või söön näiteks veel kommi või õuna, sest alt naabrinaine spurdib selle kiiksatuse järel reeglina oma uksest välja.
      Kui kuskil põrandalauad kääksuvad, siis mõlgub meelde roheline Golden, Kuldrenett või pehme iiris…

  • Avatar
    Vasta Anneli 31. juuli 2016 at 07:58

    Mul on selline kiiks, et kui ma kohvi joon ja
    suhkrut lisan, siis alati peale segamist tõmban
    selle teelusika suust läbi (et ei tilguks) ja asetan
    suhkrutoosi peale. Järgmine hommik on hea
    sama lusikat samamoodi kasutada jälle. Ma
    ilmselt nii ei teeks, kui mul keegi peres veel
    kohvi suhkruga jooks (mees joob ilma
    suhkruta). 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 31. juuli 2016 at 07:39

    – Kodus mul wc-paberi hoidjat ei ole aga kui ma näen kuskil,et wc paber jookseb altpoolt,siis ma pean ära muutma 😀
    – Mulle ei meeldi käia toidupoes, eriti kui enne palgapäeva on raha ka mingid kopikad ainult – ma ei oska arvestada siis ja mul
    tekib paanika. Alati kui poodi sisse astun,siis on pea tühi ja ei tea enam,mida koju vaja oli 😀 Tõsine kiiks selle toidupoes
    käimisega, õnneks mees on selles osas vastand , niiet vedas! 😀
    – Mulle meeldib hoida kodu täpselt nii puhas,et kui nt ema või keegi juhuslikult peaks uksele koputama( kuigi kunagi ei tule
    keegi niimoodi ilma ette hoiatamata külla ) , poleks häbi oma segaduse pärast – suhteliselt puhtusefriik olen 😀 Mul muidugi
    pole last ka,kes kohe jälle sassi ajaks,niiet las ma siis olen hetkel puhtusefriik kuniks asjaolud vb muutuvad kunagi.. 😀
    – Seoses eelmise postitusega,siis mulle peab vähemalt üks päev ette teatama, kui tahab keegi külla tulla 😀 siis ma saan
    rahulikult ennast häälestada sellele lainele – Ma ei tea , miks see nii on 😀 Samas siin on vahest ka erandeid aga üldiselt mulle
    meeldib ette teada! 😀

    Raudselt on igasuguseid asju veel aga ei tule kohe kõik meelde.. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 07:41

      Ma ei suuda ka mingi 20 euriga poes käia, tundub nii jube 😀 MIDA ma üldse saan selle eest?!?!??! 😀

      • Avatar
        Vasta Kelly 31. juuli 2016 at 07:47

        JUST !!! 😀

  • Avatar
    Vasta Lilli 31. juuli 2016 at 07:36

    Hea rõve sa oled 😀
    Mul vastupidine kiiks, jumala eest mingi söök
    kuskile kukkunud ja keegi paneb suhu. Eeeiii.
    Voi mustade kätega söögiga pläkerdatakse.
    Igaks asjaks peab olema taldrik. Ja ma vihkan
    and I mean VIHKAN täissuuga rääkimist, st
    kuidagi mõned teevad seda ok’lt, kui suu juba
    tühjem ja no hädasti vaja rääkida midagi, a
    mõni on nii, et terve suu sisu näha. Ja vihkan
    kui süüakse nii, et suu ja huuled on sööki täis
    ja siis räägitakse selle suuga, nagu Krt tee oma
    suu puhtaks! Mõni sööb nii, et IGA KORD
    midagi suu peal. Mul ausalt ajab oksele 😀
    toojuures ei saanud sellistega sööma minna,
    ma pigem nälgisin 😀 ja mu täielik kiiks vist, et
    lauakombed peavad olema, nagu basic noad-
    kahvlid handle’mine. Ja vihkan kui sööki
    ahvitakse sisse ja ei naudita voi hakatakse
    enne sööma kui koik on valmis hakkama.
    Kuidagi ebaviisakas, tavaliselt jõuab
    viimasena lauda see, kes söögi tegi ja siis koik
    lahmivad. Iseasi, kui pole öeldud, et hakake
    pihta, siis küll. Noh, neid asju on veel. Nõude
    pesu peab ikka mega korralik olema, mõni
    peseb veega kuidagi ja nõud poolrasvased.
    Igatahes, mul nimekiri pikk, uptight bitch selle
    koha pealt, kuigi nõme on see, et järgiksin ma
    siis ise enda nõudmisi ka alati. Targutaja olen
    ka hullult 😀 omameelest tean kõike, mitte
    muhvigi ei tea. Ja veel üks kiiks – ma võiksin
    end saiavormist lõhki süüa – mul on
    saiavormiga taitsa mingi teema lausa. Vahel
    palvetan, et Prismas oleks seda Hiiu Köögi
    saiavormi, kui just nüüd ja praegu vaja. Mõnel
    on selleks lohutussoogiks shokolaad nt, mul
    on saiavormiteema. Kasutasin kommentaare
    postituse tegemiseks vist 😀

    • Avatar
      Vasta Marge 31. juuli 2016 at 11:11

      Minu kiiks on see, et ma ei salli inimesi, kes kasutavad kirjutades pidevalt mingeid inglise keelseid väljendeid vahele. Sellist teksti
      on lihtsalt vastik lugeda.

      • Avatar
        Vasta Lilli 31. juuli 2016 at 16:39

        Jaa, muide mulle ka ei meeldi ja ise teen
        seda! Vahepeal ikka väga jälgisin, et
        mitte, viimasel ajal on täiega tulnud! Ma
        süüdistan selles oma Sydneys elavat
        sõbrannat 😀 kuskile peab vastutuse
        veeretama!

  • Avatar
    Vasta Kristina 31. juuli 2016 at 06:40

    Minul on selline kiiks,mis on ka emal ja
    sõbrannal.Nimelt väga suur probleem on väljaspool
    kodu käies kuskil wc nr 2 tegemine.Mul töökoht
    selline kus mehed käivad ka meie wc ja no ei saa häda
    tehtud.Sõbrantsil on asi ikka päris hull kui ta oma
    mehega koos elama hakkasid käis sõbranna nr 2
    tegemas linna teises otsas elavate vanemate pool,sest
    ta ei suutnud vetsus käia kui mees oli kodus.Võttis u
    aasta kui ta lõpuks hakkas kodus vetsus käima.

    • Avatar
      Vasta Mary 31. juuli 2016 at 08:52

      ???? minul läks 2 aastat, enne kui suutsin hakata
      nr kahte. Okei okei, tänaseni kui tean, et mees wc
      kõrval vannitoas/teises toas (wc eraldi) on, siis ma ka
      kannatan. Mine pekki, kui peaks samal ajal mõni
      kõhugaasi poiss ka välja tulema. ?
      Muidugi mees ise võiks kas või mu näo ees sittuda,
      temal probleemi sellega pole. ?

    • Avatar
      Vasta Kristiina 31. juuli 2016 at 09:19

      Mul sama asi- külas võin kasvõi valude kätte surra ?
      Nii kui koju jõuan, siis võib kindel olla, et ma istun
      peldikus vähemalt 30min ?

    • Avatar
      Vasta Sinine 31. juuli 2016 at 09:20

      Mul ka sama mure..

      • Avatar
        Vasta Helina 31. juuli 2016 at 22:53

        Haha, peaks sellest ühinenud arvamustest mehele print screeni tegema, et ta ka näeks, et vot ma pole ainus.

        Ausalt, nii naudin seda, kui olen üksi kodus ja just on päevad alanud, siis võin rahumeeli pikalt vetsus istuda, sest teadagi –
        kõht lahti ja üldse megarõve olla.

        Nr 2 käimine sama. Eelmises kodus oli selline asi, et kuna tegu väga vana puumajaga, siis wc oli koridori peale üks, hiljem
        siis onu ehitas selle 1 meie pere jaoks, mistõttu paiknevuse poolest oli ta täpselt köögi kõrval. Õõh. Seega, et ma saaks
        pühalikus rahus ja vaikuses nr 2 tegemas käia, käisingi öösel vetsus, sest siis keegi ei seganud. Muidugi mitte juhul, kui
        vanem vend kõrvale kööki oma öist einelat läks korraldama, siis mu rahu rikutud..

        Ja praeguseski kodus elukaaslase juuresolekul palun tal panna muusika kõvemaks, et ta midagi ei kuuleks. Samuti ei julge
        siiani gaase ta juuresolekul väljutada. Ta samasugune nagu mu 1. kutt, kes ise rõõmsalt laseb auga kõik gaasid välja,
        seejuures tahab hirmsasti kuulda, kuidas ta naisuke gaase väljutab, samal ajal mõeldes, kas naised üldse kunagi
        peeretavad või kui jah, siis vaikselt kuskil 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 31. juuli 2016 at 03:34

    Mina esiteks ei söö kindlasti kahte “vedelat”
    toiduainet koos, st taldrikul olevad asjad ei tohi
    omavahel seguneda, a la tatar
    hakklihakastmega. Siis avalikus tualetis ei saa
    ka mina käia või vahel isegi kodus kui kuulen, et
    mees ukse taga olevas koridoris toimetab vms,
    siis tekib mingi psühholoogiline tõrge:D
    Trolliste (üldnimetaja kõigile ühissõidukitele)
    pükstega ei tohi jumalaeest voodi peale istuda:
    kes teab, kes seal istmel varem istunud on!!!
    Chatis peab iga lause lõpus olema emotikon,
    sest hallo, kust see teine inimene siis teab,
    millises tujus ma parasjagu olen ja kui mu
    vestluspartner tekstis emotikone ei kasuta, siis
    oleme me tülis või ta ei salli mind..kindlalt!!
    Muidugi ei tohi pruuni ja musta värvi riideid
    koos kanda, sest see on nii vale:S Minu arust on
    ainult heledad huuled ilusad (naturaalselt) ja
    isegi kui lähen ilma meigita välja, siis huuled
    peavad ikka natuke puuderdatud olema. Ja ma
    ei saa aru, miks mu sõbranna punasemate
    huulte nimel pidevalt oma huuli näksib:D
    Käsi pesen ka peale iga väikest liigutust, mis on
    väga irooniline, sest kolme seki reegel kehtib
    ka minu kodus ja küüned peab ka lõigatud
    saama jne:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 07:45

      Ma vanasti ei suutnud pissida muud moodi, kui et panin vetsus kraani jooksma ja siis ruttu pissisin, kui oli oht, et keegi võib kuulda. Nüüd heal juhul taipan ukse kinni panna :D:D

      • Avatar
        Vasta Lili 31. juuli 2016 at 09:18

        Ma ei kasuta chattis smaile väga tihti ja kõik
        arvavad et mul halb tuju või olen tösine 😀 nagu
        ma ei mõista milleks see nii oluline on 🙂

  • Avatar
    Vasta K 31. juuli 2016 at 01:56

    Tahaks su neid rämedaid kiikse kah kuulda:D
    Kuigi jah, see, et sa kodus pärast vetsus
    käimist käsi ei pese ja linnas retuuside all pesu
    ei kanna on niigi minu jaoks kosmos..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 07:44

      No siis ma sinu enda heaks hullemaks ei lähe enam 😀

  • Avatar
    Vasta edit 31. juuli 2016 at 01:54

    Minu kiiksud… 😀
    Väljaulatuvaid nabasid ma ARMASTAN!! Ma ei tea miks aga
    nad on lihtsalt ägedad! Ja veel meeldivad mulle veresooned,
    mis käe naha alt välja punnitavad.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Aga 31. juuli 2016 at 01:38

    Pesuvärk on mul ka. Kõik peab olema süsteemselt ja
    harmooniliselt. Selles mõttes on laste saamine hästi
    mõjunud. Praegu on hea kui üldse riputada jõuan. Aga
    ikka mõtlen heldimusega, et küll kord tulevad ajad kui
    saan pesu õigesti rippuma panna 🙂
    Kassalindile laon mina oma tavaari alati korralikult ja
    süsteemselt, teiste omasid ei vahi, neist on suva, ainult
    enda kaubad peavad olema ilusti, sirgelt ja ilma
    vahedega.
    Lisaks, kui igav on, siis hakkan mõnikord aega
    liigendama, st mõttes sekundeid lugema. Praegu mul
    muidugi igavaid aegu pole 🙂
    Kududes loen ALATI ringe või ridu kaasa. Mis mõttes sa
    ei tea, mitu ringi kannast varbani on? Boonus on
    muidugi see, et sokid tulevad sarnased.
    Mida siis arvata? Koleerik õrnade aspergerlike
    joontega.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 07:46

      Ma nägin ükspäev poes, kuidas üks onu pani oma asjad kassalindil üksteise järel RITTA 😀 Enne polnud sellist asja näinud 😀

  • Avatar
    Vasta S. 31. juuli 2016 at 01:35

    Mul on selline kiiks, et kui mu
    taldrikul on erinevad toidud, siis ma
    alustan söömist toiduainetest, mis
    mulle kõige vähem meeldivad ja kõige
    lemmikuma jätan kõige viimaseks. Sest
    niimoodi lähevad maitsed mu suus
    järjest paremaks ja viimasena jääb
    suhu kõige meeldivama toidu maitse.
    Kahjuks on vahel juhtunud nii, et
    mõned arvavad, et mulle ei maitse see
    asi, mille ma viimaseks jätan ja
    hakkavad seda nokkima mu taldrikult
    “sest sa ju ei söö seda”. Siis ma
    küsin, et kas sul jäi kõht tühjaks?

    Ma ei mõista inimesi, kellele ei
    meeldi muusikat kuulata. Nagu
    mismõttes? Ma saan aru, et mõnele ei
    meeldi raamatuid lugeda või telekat
    vaadata, aga muusika? On ju nii palju
    muusikastiile, et kõigile peaks
    leiduma midagi meeldivat. Ma ei
    kujutaks ette maailma ilma muusikata.
    Ma kuulan muusikat, kui teen tööd,
    kui ma olen poes ja ostlen, kui istun
    arvutis, kui loen raamatut, kui
    koristan, kui teen sporti, vahel
    isegi selleks, et magama jääda (kui
    mees kõrval liiga valjusti norskab).
    Muusika mängib taustaks, kui mul on
    külalised. Kui ma parasjagu ei kuula
    muusikat, siis ma laulan ise. 😀 Mu
    arvutis on 10 000 erinevat laulu ja
    ilma oma ipodita ma kodust ei lahku.
    Music is life.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 07:47

      Mina ei saa jälle aru, kuidas EI MEELDI raamatuid lugeda 😀 Sa isegi ei pea muud tegema, kui kuradi silmi liigutama edasi-tagasi 😀

      Muusikaga on see, et ma tööd teha ei saa mussi kuulates, mul läheb mõte sassi. Poes ka ei kuula, raamatut lugedes veel vähem, magama jäämisel kunagi noorena ka kuulasin, nüüd ma räägin voodis kardoga juttu 😀

  • Avatar
    Vasta tiuxx 31. juuli 2016 at 00:58

    Tegelikult selle pilgutamisega on nii, et igasugu
    ekraani taga inimesed “unustavad” pilgutada,
    silm hakkab kuivama ja sellepärast ongi
    ekraanid silmadele kahjulijud ja rikuvad. Peale
    laserkorrektsiooni olen enda pilgutamist väga
    tägelepanelikult jälgima hakanud ja vahest
    arvutis olles tõepoolest pilgutan liiga vähe.
    Teen siis sundpilgutusi, et silmu niisutada, sest
    ei soovi mingil juhul miinust tagasi..

    Kiiksude kohta niipalju, et mina ei seedi ka
    varbaid. Nt mulle ei meeldi kui mu mehe
    varbad vastu mind lähevad kasvõi öösel ja ei
    taha et ka tema minu omasid puutuks, kuigi
    vahel ikka kiusab mind.

    Raha peab olema rahakotis alati suuruse
    järjekorras ja õiget pidi.

    Kraanikausis ma ei luba nõusid panna kraani
    poole äärde, vaid alustama peab kaugemast
    nurgast. Oi kus ma olen kaasa kallal võtnud
    selle pärast, talle meeldib oma kohvitopse jätra
    täpselt kraani otsa alla, augu peale. Mina saan
    selle peale nii vihaseks, et kui pärast ise
    koristama ei peaks siis ilmselt oleks mõne tassi
    juba katki visanud.. 😀

    Mina pean magama alati voodi vabas ääres
    ukse pool. Ma tahan vahest öösiti ringi tuiata,
    peab olema vabadus käia. 😀

    Vahet pole kui palav mul magada on, tagumik
    on alati tekiga kaetud. Teki ots veel enda alla
    peidetud, et kuidagi pealt ära ei saaks tulla.

    Kindlasti on veel midagi, aga hetkel ei meenu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge 31. juuli 2016 at 00:58

    -Kui ma söön krõninaid piimaga, söön ma alati krõbinad
    ära ja piima jätan alles.
    -Ma ei kasuta kunagi meigi testereid poes, sest see
    tundub rõve
    -Sõbrannadega väljas käies üritan alati neist vähem
    süüa, sest muidu tunnen end paksuna(kuigi kõht on
    tühi)
    -Ma kardan lapsi(mitte sama palju kui ämblikuid, aga
    nad tundubad natuke hirmsad)
    Rohkem ei meenu 😀

  • Avatar
    Vasta maria 31. juuli 2016 at 00:36

    Ma nuuskasin ukspaev endale
    puksisaarde, sest sokke polnud :))
    ..ma saan oma kae sormedega
    katsuda oma rannet, sest kasi paindub
    iga nurga alla ja mu parem polv tuleb
    oma liigesest valja kui ma kukitan,Olin
    14 kui keegi mulle mootorrattaga otsa
    soitis ja parem polv sai palju viga,
    aasta hiljem jai kangeks ja tehti
    operatsioon, 6 tundi kiskusid kohret
    mis oli liigese vahele kasvanud valja.
    Nuud mu polvel pole enam sidemeid
    mis hoiaks liigest kindlalt paigas ja
    tugisukka ma kanda ei suuda.

  • Avatar
    Vasta Evelin 31. juuli 2016 at 00:36

    Kõiki asju ei viitsi siia kirja panna, aga ma ntx
    ei istu võõrastes kohtades wc potile, vaid nö
    kükitan ehk siis ei puutu prill-lauda. Sõprade
    juures ikka mõnikord aga ntx kuskil
    söögikohas v kaubanduskeskuses never. Isegi
    tööjuures mitte.

    • Avatar
      Vasta Grete 31. juuli 2016 at 13:27

      Sinusuguste pärast siis ongi prilllauad
      kusetilke täis ja peavad teised ka
      kükitama hakkama. Krt, mille jaoks see
      prilllaud siis üldse on. Võta end ikka
      kokku ja pane siis salfakaid vms 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 31. juuli 2016 at 00:35

    Ma ei suuda öökapile panna klaasi veega, sest iga öö ei
    taha juua ja alati pole meeles vett vahetada, ja no see
    tolmuse maitsega vesi, öäkkkkkkkk!!! Pigem joon
    pudelist, mis ka nö on aegunud. Selles suhtes, et kui olen
    pikalt korduvkasutanud sama pudelit, siis tekib korgi
    keermetele vms mingi hais juba. Eks mingid bakterid
    saavad seal vohada kui vastu hommikut morning
    breathiga sealt joon ???

  • Avatar
    Vasta Mann 31. juuli 2016 at 00:33

    Ma hakkasin mõtlema enda eksi harjumuste
    koha pealt ning KÕIGE enam häiris mind kahe
    kooseluaasta jooksul see kuidas ta viimast
    kohvilonksu loksutas suus. Sama tegi ta iga
    joogiga aga hommikul ma reaalselt yritasin
    enne tema viimast lonksu uksest välja saada.
    Siiamaani saame hästi läbi, aga kohvile ei lähe
    temaga.

  • Avatar
    Vasta Inga 31. juuli 2016 at 00:33

    Ma ei suuda süüa inimestega, kes matsutavad,
    lätsutavad jne. Lisaks mul oli kunagi komme
    oma peas mõelda sõnu ja siis sõrmedega tähti
    lugeda, see läks üle õnneks. Lisaks ma ei saa
    ma panen äratuskella alati 45, 50 jn. Ma ei saa
    kui on 43 nt. Ja sama käib kui nt panen telekat
    kõvemaks, arv peab olema ilus. Bena lõhn
    meeldib mulle ka. Ja ma ei talu varbaid,
    vaatan alati filmides, kuidas mees mudib nt
    naise varvbaid ja ainuke, mis ma mõtlen on, et
    issand tglt need on näitlejad ja mega rõve, kas
    nad enne selliseid tseene pesevad jalad ära või
    on savi. Ma ei tea, miks ma selliseid asju
    mõtlen 😀

  • Avatar
    Vasta Pöialliisi 31. juuli 2016 at 00:15

    Hahahaha meist tuleks sinuga head sõbrannad 😀 Kes
    koos soki sisse nuuskavad 😀
    Ma teen tavaliselt öösel nii, et kui ärkan vahest ja no
    nina on niiiii tatine et muidu magada ei saa ja ei viitsi
    üles ka tõusta- võtan põrandalt särgi või soki ja
    nuuskan sinna sisse 😀 arvasin et olen ainuke imelik
    kes nii teeb 😀

  • Avatar
    Vasta H 31. juuli 2016 at 00:15

    Ma trükin ka kahe sõrmega, kunagi üritasin ümber
    õppida aga ei jätkunud kannatust. Muusika
    kuulamisega sarnaselt, ma mõnikord unustan mitu
    kuud järjest midagi teadlikult kuulata, aga siis tuleb
    jälle periood, kus leian mingi laulu või artisti, mis väga
    meeldib ja siis on repeati peal. Ainult et hügieeni koha
    pealt olen üsna teises otsas skaalal. Väiksena
    keeldusin nt söömast, kui nõud või söögiriistad ei
    olnud laitmatult puhtad ja hoidsin nõude pesemisest
    kõrvale, kuna mõte teiste inimeste toidujääkidest ajas
    südame pahaks. Nüüd enam nii hull pole. Samuti ei
    kannata söömise hääli, mõnikord pean lihtsalt midagi
    teisele välja prahvatama. On lohutav lugeda, et ma
    pole ainus selline :D. Lisaks ma söön alati kõike pigem
    eraldi. Eriti halb on, kui nt salat ja soe kaste on koos.
    Siis ma jätan selle kokkupuutunud osa üldjuhul alles.

  • Avatar
    Vasta Triinu 31. juuli 2016 at 00:00

    Uuh ma olen nii räme inimene, et ma ei hakka
    oma suud paotamagi siinkohal:D
    Aga kiiksudest, ma pean 4x kontrollima kodust
    lahkudes, et kas sirgendaja on välja lülitatud ja
    seinast välja. Olen palunud seda kontrollima
    tulla ka naabril või sõbrannal kui ma ise kuskil
    kaugel juba. Siis mind häirib kui keegi kirjutab
    inglise keeles lauseid vigadega(nt fb
    staatuseks) ja kui inimesed kasutavad sõnu
    mida nad isegi välja öelda ei oska (nt
    adekvaatne-akvaatne). Ma ei kannata eriti
    külalisi, ses mul on koguaeg tunne et neil on
    minuga igav ja mul pole neile midagi pakkuda
    aga samas ise armastan külas käia 😀

    • Avatar
      Vasta Grete 31. juuli 2016 at 00:28

      Facebooki grupis mingi tüüp kunagi
      kirjutas, et kas keegi oskab öelda, kus
      kopsurönkenit teha saaks 😀 mind ajas
      see nii närvi, aga suutsin kuidagi ikka ilma
      grammatikanatsistamiseta üle elada.
      Samas siiani on meeles. On ikka kuradi
      lollpäid olemas 😀 mingu kooli mitte
      austraaliasse

      • Avatar
        Vasta Grete 31. juuli 2016 at 00:28

        Eestlased austraalias grupp oli see*

  • Avatar
    Vasta jane 31. juuli 2016 at 00:00

    Ma magan alati kahe teki ning kahe suure padjaga.
    Seda selleks et üks tekk saaks kaisus olla ja teine peal,
    patjadega aga nii, et pea on kahe padja vahel, st, et üks
    padi on näos.

    Kui mul laps väiksem oli ning veel lutti imes, siis mul
    pidi alati lutt riietusega mätšima.. ostsin kõik erinevat
    värvi lutid ning ei pannud talle never sinist lutti kaasa,
    kui outfit oli roheline.

    Mul peavad kodus taldrikul kõik toit eraldi olema, nt
    kartul ühes servad, salat teises, liha kolmandas jne..

    Ma ei söö mitte ÜHTEGI kooki ega torti va napoleoni
    kook ning seda ka vaid seda sorti, kus pole moosi
    vahel.

    Kui mul telefonil pole 100% akut ja olen laadija
    läheduses või autos, siis alati panen telefoni laadima.

    Ja nüüd paar päeva tagasi avastasin ühe kiiksu veel,
    ma ei julge telkida (kunagi pold sellega probleeme)..
    kõik ammu magasid, mina istusin ja ootasin telgis kella
    5ni kuni väljas valgeks läks ning jäin siis hädavaevu
    magama.

    Rasedana oli mul mingi loll kiiks veel, ma vihkan
    kohukesi, absoluutselt ei söö neid.. aga käskisin iga
    päev mehel endale poest kohukesi tuua palju ja
    eronevaid ja igast kohukesest võtsin ühe ampsu ning
    öökisin ja mees sai neid kohukesi ikka mõnuga süüa.

  • Avatar
    Vasta Maarja 30. juuli 2016 at 23:58

    Ma ei suuda juua ühtegi pudelis/pakis jooki mos
    seisnud on..ehk siis kui mahlapakk päevakese kiskil
    laual vedelenud on siis ta enam juua ei kõlba, aga noh
    ega ma külmkapist ka seisnud mahla enam juua ei
    suuda. Ühesõnaga kõik joogid on kohe tarbimiseks 😀
    (va. piim). Üleüldiselt minu arvates mitu päeva vana
    sööki süüa tundub jube mõte..ja säilivuskuupäevi
    jälgin ka koguaeg 😀
    Kui mõelda kust mul see kiiks tuleb, siis esimese
    asjana tuleb mulle meelde see kuidas ema rääkis
    kuidas ta ükskord seisnud nesteast vaatamata lonksu
    võttis ja mingi karvapall suhu tuli..uuuhh..mul tuleb
    kohe klimp kurku kui sellele mõtlen 😀 😀
    Aga väljaulatuvaid nabasid vihkan ka.. kuigi hetkel
    MAEITEAMIKS, aga oman ka sellist..esimese
    rasedusega kül polnud, aga nüüd viskas juba
    neljandast punni välja..väkk..sellinne tunne et pane
    teip peale, et pluusi alt välja ei paistaks 😀 ilge friik
    olen ikka 😀

    • Avatar
      Vasta Triinu 31. juuli 2016 at 00:02

      No see karvapallu lugu on küll imelik , sest
      nestea pudel on ju läbipaistev:D

  • Avatar
    Vasta K 30. juuli 2016 at 23:56

    ma ei ole hügieeni hull, aga maha kukkunud asju ei söö
    mitte kunagi, üli rõve. Mees sööb, alati keelan tal, aga
    ta ei kuula ja nii rõve on vaadata 😀
    mitte ühtegi kuupäeva ületanud asja ei söö.
    Pesen puuviljad korralikult ära enne kui söön,
    vahepeal tahaks isegi harja võtta ja nühkida sest
    tunduvad nii mustad 😀 loomulikult oma kodu aia
    õunu jms ei pese.
    Käsi pesen ka suht tihti. Kui kuskilt koju tulen siis
    pesen ALATI käed ära, mitu korda seebiga, sest need
    tunduvad lihtsalt nii mustad kõigest mida ma väljas
    olles katsunud olen.

  • Avatar
    Vasta käta 30. juuli 2016 at 23:54

    Ma rääkisin ju, et mu naba on nagu ventiil vöi siis
    öhupalli see löpu nibu(?) ?

    Luban et jäädvustan selle ja edaspidi käin
    nabapluusidega vöi ümberkleitidega sinu juures?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:55

      palun lase enda naba portree enda otsaette tätoveerida 😀

      • Avatar
        Vasta käta 31. juuli 2016 at 07:42

        Tegelt vörreldes sinu Kaali kraatriga on minu
        Everesti mägi päris nunnu ?

  • Avatar
    Vasta Grete 30. juuli 2016 at 23:53

    What, pitsaääred ei ole söödavad! Need
    on pitsakondid ja inimesed konte ei söö!
    Ma söön neid ainult siis kui mul on räme
    nälg ja siis söön need kõige essana, sest
    need on kõige ebameeldivamad. Sama
    võileibadega ja kui mulle antaks valida,
    siis jätaks nende kondid ka söömata.
    Sesuhtes ma olen veits nagu Kardo 😀

    Samas see bakterivärk, selles suhtes olen
    nagu sina. Elu on liiga lühike selleks, et
    suures nuuskamistuhinas viitsiks salfakat
    otsida. Mitte et ma ainult sokki nuuskaks,
    aga on juhtunud elu jooksul mõned
    korrad ja loogika on see, et kui sokk
    naguniiiiii pessu peab minema, siis pohui
    see tatt seal ju. Midagi kukub maha –
    jumala suva, kui just päris liiva sisse ei
    kuku ja seda ka ainult sellepärast, et liiv
    on hammaste all vastik. A kunagi mul üks
    kolleeg sõi tatraputru suhkruga ja see
    tundus küll võigas 😀 ja lastelaagris üks
    väike poiss sõi pannkooki ketšupit… Õõh
    😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:54

      Krt, saada elu aeg oma pitsaääred postiga mulle!!!

      • Avatar
        Vasta Grete 31. juuli 2016 at 00:09

        Mai saa, mul elukaaslane ka fännab
        neid 😀 mäletan, et ta ükskord läks
        kaotsi, ise sõin kodus pitsat ja jõin
        fantat ja hommikul läksin tööle ja sain
        smsi talt, kui koju saabus, umbes
        siukse sõnumiga, et ma olen maailma
        parim naine, sest jätsin talle fantat ja
        pitsakonte 😀 nüüd ma mõtlen, et
        ma niigi ei salli pitsakonte ja mingi
        hull armastab neid isegi pohmelliga :-
        D

  • Avatar
    Vasta Pelly 30. juuli 2016 at 23:49

    Mul on lähisugulane kes on täiesti puhtuse friik.
    Keegi külla talle läheb peab alati käed ära pesema JA
    sokid jalast võtma ning jalad ka pessu ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:49

      Issand, ma vist ei lähekski sinnna 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu 30. juuli 2016 at 23:45

    Ma ei saa äratuskella panna paarisarvulisele minutile.
    No näiteks panen 6.41; 6.43 ja järgmisena saan panna
    alles 6.47, sest see 45 on liiga täpne. Niiet need 05; 15
    jms jäävad ka mängust välja. Mind häirib isegi kui
    keegi teine paneb “vale” kellaaja 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:45

      Mul on sama asi! 😀

    • Avatar
      Vasta S. 31. juuli 2016 at 01:40

      Mul on täpselt vastupidi. 😀 Ma ei
      salli paarituid arve, kõik asjad
      peavad paaris olema. Poest ostan ka
      alati näiteks 4 pakki nuudleid ja 6
      õuna jne (v.a. siis, kui mul on
      midagi vaja ainult ühte, sest ma ei
      hakka ju kahte pakki juustu ostma
      lihtsalt niisama, kui ma ei jõua neid
      nädalaga ära tarbida).

    • Avatar
      Vasta Greete 31. juuli 2016 at 04:53

      Hahaaaa mul on täpselt samamoodi!! 😀

  • Avatar
    Vasta Z 30. juuli 2016 at 23:44

    Ma loen teiste inimeste varbad alati üle mõlemal jalal
    kui keegi paljajalu on….?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:48

      Kardad, et midagi on puudu? 😀

      • Avatar
        Vasta Kats 31. juuli 2016 at 11:22

        Või hoopis üle…

  • Avatar
    Vasta Fuhh 30. juuli 2016 at 23:40

    Mina ise vihkan külma niiskeid varbaid, eriti rõve ja
    vastik on siis kui kellegi jalad minu vastu kogemata
    lähevad…fuhh

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:40

      Ja kui tihti tuleb sul elus ette olukorda, et kellegi külmad ja niisked varbad su vastu lähevad kogemata :D?

      • Avatar
        Vasta Triin 31. juuli 2016 at 07:14

        Minu mehel näiteks koguaeg puutuvad
        sellised varbad tema jalgu, sest mul just
        sellised külmad ja niisked 😀 Voodis ka
        topin neid tema jalgade vahele, sest tal
        nii mõnusad ja soojad 😀 Ta nüüd juba
        harjunud 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 30. juuli 2016 at 23:37

    Mulle ei meeldi kui keegi sööb mul nina all küüslaugu leibasid või siis üldse närib midagi kõva. Jube vastik kohe kuulata. Ja
    muidugi ei meeldi see krigin, nt kui tahvli pealt tõmmatakse küüntega või siis aknaid pestakse ajalehega. Tuleb kohe kananahk
    ihule 🙂
    Minu nõusid ei tohi mitte keegi teine pesta, nüüd mul muidugi nõudepesumasin, aga igal juhul vanasti ei tohtinud 😛 Ja muidugi
    häirib kui keegi võõras on koristanud, asjad on valesti pandud vms. No, et vahepeal kui õde siin käib või sõbranna, siis nende
    lapsed on lastetoa segamini ajanud ja siis koristavad ära ja panevad asjad kõik valesti tagasi 😛 Ma muidugi ei keela koristada,
    aga jääb ikka häirima 😀
    Raha peab olema suuruse järjekorras rahakotis ja raamatud kah suuruse järjekorras riiulil 😛
    Rohkem pähe ei tule hetkel 😀
    Muidugi see sinu sokki nuuskamise värk tuli mulle meelde, et mul see rõve komme, et kui nohu ja pole taskurätti kohe olemas,
    siis luristan tati käisesse, ahahaa 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:39

      Ah, käis on nõrkadele! Ma tegelt arvan, et oleks ka käise kasutusse võtnud, aga äkki ma olin tol hetkel t-särgiga 😀

      • Avatar
        Vasta Karin 30. juuli 2016 at 23:49

        Tuli veel see meelde, et igakord kui wc lähen, sülitan potti. Ja muidugi närin oma küüsi vahest, väiksena kui paindusin
        rohkem, siis närisin oma varbaküüsi kah 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:49

          Ma närin ka küüsi, varbaküüsi olen ka närinud, enam, üle kõhu, ei saa :D:D

          • Avatar
            Karin 30. juuli 2016 at 23:53

            Ja muidugi meeldis mulle väiksena ema higilõhn, hahahaaaaa. Enam muidugi mitte, irww
            Ma olen ikka eriline kiiksusid täis inimene 🙂

          • Avatar
            A. 31. juuli 2016 at 09:41

            Ma ei salli, kui keegi enne suutäie
            suhu pistmist keele suust välja ajab.
            Tean mitmeid, kes nii söövad. Ei
            salli, kui söögilaua ees küürus või
            kössis istutakse ja süüakse ja seda,
            kui täiskasvanud inimesel söök või
            jook näos on. Muidugi mingid
            lurtsuvad ja matsuvad hääled söömisel
            pole ka teab mis meeldivad. Oma mehe
            puhul ei salli, kuidas ta paljusid
            sööke võtab kahvlilt/lusikalt
            hammastega, nagu s*tta sööks.
            Pole eriline kooner, aga ma ei saa
            vaadata, kui vesi kraanist lihtsalt
            tühja jookseb (nõudepesu, hambapesu
            jne ajal). Üldse vesi on üks peamisi
            asju, millele ma globaalselt ja suht
            iga päev mõtlen. Nt vanniskäik tundub
            minu jaoks ülim vee raiskamine. Ei
            käigi keegi vannis, peale lapse.
            Kortsus riided ei meeldi.
            Kui käin külas kellelgi, kellel on
            koerad või kassid, ajavad karvad jm
            mustus tõsiselt närvi. Juba külas
            olles tunnen ennast halvasti, teel
            koju mõtlen ainult, et saaks neist
            riietest juba välja hüpata ja
            kojujõudes esimese asjana lendavad
            riided pessu. Ei ole muidu üldse
            mingi bakteripelgur.
            Teiste inimeste puhul häirib veel
            sada asja. Nt üks sõbranna, kes kohe
            uksel teatab, et tal on jälle päevad,
            tõmbab särgi üles, et oma uut pesu
            näidata jne. Ta mul ka pluusi
            kaelusest alla kakkunud ja
            kommenteerinud, et oo, ei kannagi
            enam imetamisrinnahoidjat. :/
            Mul omal ka laps ja kõigil lastel
            tuleb periood, mil kakanaljad ja
            jutud on igapäevased, aga närvidele
            käib, kui olen külas ja vanemad ka
            selle kakaplämaga kaasa lähevad ja
            igasuguseid peerunalju sada korda
            võimendavad, nii et laps juubeldab.
            Paar nalja on ok, aga mingist piirist
            on lihtsalt labane.

        • Avatar
          Vasta Maarja 31. juuli 2016 at 00:14

          Iuu..see riietesse nuuskamine tundub ikka
          nii jube miskipärast 😀
          Aga potti sülitamise komme on mul ka,
          igakord ennem vee peake laskmist. Ja ema
          higist öösärki kaifisin ka koguaeg väiksena
          😀

          • Avatar
            Karin 31. juuli 2016 at 00:51

            Ma panin kohe oma nina tema kaenlaauku, hahaaaa. Ja siis vist sellel ajal polnud kombeks või polnud moes, ei
            teagi, kaenlakarvu ajada. Praegu mõtlen küll, et eriti rõve 😀

          • Mallukas
            Mallukas 31. juuli 2016 at 07:51

            No nats rõve oleks, kui sa praegu seda teeks, aga lapsena see on raudselt mingi turvatunde värk 😀

          • Avatar
            Kristina 31. juuli 2016 at 06:23

            Sokki nuusanud veel pole aga kui
            ärkad ja no hingata ei saa,sest räige
            nohu ja salfaka järgi ei viitsi minna
            olen tekikotti nuusanud.

        • Avatar
          Vasta ingrid 31. juuli 2016 at 09:55

          Appii!! Ma ka sülitan potti :D:D MIKS ma
          seda teen, ma ei tea

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. juuli 2016 at 23:35

    Ma ei söö mitte kunagi seltskonnas. Ma pigem istun
    näljas 😀 Olen olnud ka nii pea nädal aega söömata,
    tean et see tervisele head ei tee, aga keeldun
    kategooriliselt. Samamoodi vihkan söömise hääli,
    piisab vaid teadmisest, et inimene sööb ja mul hallab
    halb. Varem aitas selle vastu kui söömiseajaks
    muusika valjult mängima panin, aga enam ei aita see
    kah. Veel häirib mind, kui kardinad on ette tõmmatud
    ja neil on vahe sees, paaniline hirm, et keegi raudselt
    jälgib mind. Piimapakid peavad olema kannud täpselt
    nii, nagu mina tahan. Autoga sõitma minnes peavad
    võtmed olema seal süüteaugus vms õiget pidi ehk
    puldinupud minu poole. Oee neid kiikse on nii palju
    :D;D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:36

      Issand, miks sa ei söö :D? Kas sulle siis tundub, et teiste jaoks on ka need söömise hääled imelikud :D?

      • Avatar
        Vasta Kaisa 31. juuli 2016 at 00:19

        Jaaaa, ma koguaeg mõtlen, et raudselt kõik
        vaatavad kuidas ma söön ja kuulevad neid hääli
        ja hakkavad sealsamas ropsima ja ei taha
        kunagi minuga sõbrad olla enam :D:D

      • Avatar
        Vasta dfdf 31. juuli 2016 at 12:14

        Ma nüüd üks teine, aga mulle ka ei meeldi teistega koos süüa. Üksinda on kõige parem. Toit kuidagi ei maitse nii hästi
        teistega koos. Ja ma ei põe ega karda midagi nagu… Söömine on justkui mingi privaattegevus minu jaoks. Ja ühtviisi
        ebameeldiv on süüa koos inimestega, kes räägivad (sest siis ma pean ka rääkima), matsutavad (ma ei ole kurt) või on vait
        (miks ta vait on?).
        Üldse mul on vist neid privaattoiminguid rohkem kui teistel. Samas kui vaja siis vaja – saan vabalt hakkama nii avalikus
        WC-s hädade tegemistega ja visuaalselt puhtale prill-lauale istumisega (oh, mul oli kuskil 11a väike periood, kus ma ei
        saanud teistega koos pissida – käisime nt ekskursioonil, oli metsapeatus ja jama kui suur, ei saa, endal põis lõhkemas; või
        koolis, teised tüdrukud ootavad ukse taga järjekorras… hea et see üle läks, ehk oli kuidagi puberteedi algusega seotud),
        käigupealt söömisega, varvaste plaasterdamisega keset ostukeskust jne. Samas on see söömise kiiks hea, kui oled
        pikemalt kuskil külas – mitu kilo kaob. Aga olen ka vahel endale kohvripõhja paar sokolaadi peitnud, et siis sobival
        võimalusel neid üksi naudinguga süüa. Siit omakorda kiiks, et maiustusi ma ei jaga – ma võin jagada riideid, mingeid
        tarbeasju, oli aeg, kus mul ei olnud isegi mehe jagamise vastu midagi – aga maiustusi, mkmk.:P

  • Avatar
    Vasta Lilith 30. juuli 2016 at 23:34

    Kuule pliis räägi veel, ei pea sind nende asjade pärast
    imelikuks, aga räme naljakas on küll :D.

    Aga mind ajavad närvi need kriuksumis- ja muud
    rõvedad helid :d. Kui keegi teeb meelega selliseid
    helisid, siis on küll tunne, et võiks ta paljaste kätega
    ära tappa :D. Ja kui mingi asi seda häält teeb… Noh,
    ilmselt said aru :D.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:49

      Proovi elada väikelapsega… kui midagi vähegi saab, siis seda kriiksutatakse ja kääksutatakse 😀

  • Avatar
    Vasta E.e. 30. juuli 2016 at 23:33

    Vetsupaberirullilt peab paber ülevalt poolt üle
    jooksma, mitte kuskil taga ääres ripnema 😀 ma sätin
    külas olles ka vetsupaberi ümber, kui valesti on.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:35

      Sellega meenub, et vist Perekoolis oli kunagi see WC paberi teema ja keegi seal ka ütles, et isegi külas sätib õigesti, ma muidugi ei mäleta, mis pidi see tema õigesti oli, aga kus siis hakkasid käod kraaksuma, et kui keegi nende kodus pelleripaberit ÜMBER sätis, selliseid inimesi nad ei laseks kojugi enam! Minu rull on külili aknalaual, nii et sättigu külalised seda endale sobivalt kasvõi pähe, mul suva 😀

      • Avatar
        Vasta Karin 30. juuli 2016 at 23:39

        Minul peab ka paberirull olema nii ja ka külas olen sättinud enda jaoks õieti 😛

  • Avatar
    Vasta E. 30. juuli 2016 at 23:31

    Mina ka ei oska sellest va hügieenist nii hullu draamat
    tekitada, sest bakterid on kõikjal.

    Minu kiiks on see, et ma ei suuda autot tankida paaritu
    arvu numbriga tankuri juures. Alati peab olema paaris
    arv.
    Ja kui ma olen sunnitud paaritu arvu juures tankima,
    siis ma kogu aeg vaatan enda ümber ja mõtlen, et
    maailm kukub mulle kohe kaela.
    Pesu ei tohi valesti kuivama panna. Kui keegi teine
    paneb pesu kuivama ja see ei käi minu süsteemi järgi,
    siis ma võin vabalt terve öö üleval ka olla ja mõelda,
    kuidas üks käterätik on täiesti vale nööri peal ja poisi
    püksid ei tohiks üldse tüdruku body kõrval olla. Ma ei
    tea miks, aga nii on..
    Mul on isegi muru niitmiseks süsteem ja maalapp
    enam-vähem ruudukesteks ära jaotatud, et milline
    ennem ja millises järjekorras.
    Noh….paras kiiks olen. 😀

  • Avatar
    Vasta Mannakas 30. juuli 2016 at 23:30

    Mina vihkan valgeid sokke!!! Eriti veel
    meesterahvasel jalas…. ooo õudust, ma pean ennast
    taltsutama, et neid kelleltki röökides jalast ära ei
    kisuks.
    Hügieen on jh selline asi, et…
    Soki sisse nuuskama ei hakka aga särgisaba kõlbab
    küll 🙂
    Maha kukkunud toit kõlbab süüa ja kuupäevad on ka
    sellised kaheldavad asjad.
    Neid kiikse on raudselt veel aga hetkel ei meenu 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:32

      Minu meelest just valged sokid on kõige ilusamad 😀

      • Avatar
        Vasta Kelly 31. juuli 2016 at 07:26

        Minu jaoks on lausa nõrkus see,kui mees kannab valgeid sokke – imeilus on vaadata 😀 mustad sokid,mis on veel poolde
        säärde tõmmatud – vot see on õudne 😀 !

  • Avatar
    Vasta Kati M 30. juuli 2016 at 23:26

    Need nabad pole ainult rasedatel. Paljudel lastel on ka,
    peretuttav 13-aastane ja see naba igal korral tekitab
    judinaid- j u b e 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 30. juuli 2016 at 23:24

    Väga hea tekst,selle peale tuleb kohe
    hea uni! 😉

  • Avatar
    Vasta Cr 30. juuli 2016 at 23:23

    Minu elukaaslane on kasvatatud sellises usus
    et absoluutselt köik puuviljad jms tuleb ära
    pesta. Ma olin ja olen suht hämmingus et
    kodust korjatud öunad peab ära pesema haha
    😀 Olen lapsepölvest peale söönud koduöunu
    lihtsalt niisama ilma pesemata, pole siiani ära
    surnud 😀 Lisaks söön ma öuna ära täiesti,
    kuni jääb alles ainult väike varreke.. Ka seda
    vaatas mees imelikult.

    Lisaks ei saa ma häda teha, kui keegi on ukse
    taga 😀 Näiteks kaubanduskeskuse pelta on
    päris raske juhus.

    Ja no muidugi köige hullem lapsepölvest pärit
    asi see, et kui saan haavata siis olen vait. Isa oli
    vanasti karm ja talle polnud sobilik vastu
    rääkida, muidu sai peksa. Nüüd olen harjunud
    vaikima suure viha korral. Vaikimisstreiki
    suudaksin vabalt teha mitmeid päevi kui mitte
    nädalaid 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:27

      Mina ei pese endale söömiseks peaaegu midagi ära (kui just keegi kõrval ei seisa, sest siis ma tunnen ühiskondliku survet seda teha :D). Marile õuna annan, siis ikka pesen ära, aga endale, aaaah ppppohhhh. Seda enam, et kui ma selle AIAST korjan, siis ei pese ma seda ka Marile ära.

    • Avatar
      Vasta kuusikumuusik 30. juuli 2016 at 23:39

      ehhe, ma söön õunasabad ka ära, mitte midagi ei jäta järele 🙂 õunasaba on päris hea, selline puine ja saab keelega seda
      hambavahel sudida, nagu hambaniidi eest ka.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:40

        Ma saba ei söö, aga südamiku küll!

        • Avatar
          Vasta Helina 31. juuli 2016 at 00:15

          Mul just õunasüdamikega kiiks, et ma kardan
          kui selle kõva kesta vms alla neelan, et see
          jääb mulle kurku kinni ja lämbun ära ?

    • Avatar
      Vasta dfdf 31. juuli 2016 at 15:03

      Selle vaikimiskiiksuga peaks küll midagi tegema. Mul eksmees (jah, muidugi eks) kasutas seda vaikimistaktikat – seda on täiesti
      kohutav taluda. Nüüd on mul kolleeg, kes nii teeb. Läheme õhtul sõbralikult lahku – tulen järgmisel päeval tööle, ta on mu peale
      vihane, sõnagi ei räägi, miks vihane on, ei tea. Algul ma ikka suure surmaga üritasin välja selgitada – no tuli mingi pisiasi välja
      (ma väga jälgin end selle inimesega suheldes), mida ma ei mäletanudki. 2 nädalat ei räägi, siis lambist hakkab uuesti rääkima
      kui parim sõber, kuni jälle pilt on ja teksti pole. Ma ei saa isegi tema isa süüdistada:P, sest tema jutu järgi on tegemist maailma
      toredaima papiga. Ühesõnaga – selline vihavaikimine tapab inimeste vahelised suhted, ärge kasutage, vaid rääkige ja tegelge
      iseenda madala enesehinnangu tõstmisega. Päriselt.

  • Avatar
    Vasta Kyta 30. juuli 2016 at 23:20

    Ma vihkan söömise hääli,eriti rõvedaks läheb
    asi siis kui kellelgi lõualuud raksuvad- siis on
    küll selline tunne,et tahaks karjud KAO ära
    laua äärest!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:21

      Issand, miks kellegi lõualuud raksuma peaks :D?

      • Avatar
        Vasta jane 30. juuli 2016 at 23:33

        Mul raksub üks lõuapool.. isegi siis, kui ma vett
        joon 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:34

          Murtud on või :D?

        • Avatar
          Vasta Janeli 30. juuli 2016 at 23:51

          mul ka raksub kuidagi imelikult ja tihti on nii valus isegi suud lahti teha, mis siis veel söömisest rääkida. Ei tea ka millest
          selline asi tulnud on 😀

      • Avatar
        Vasta K 30. juuli 2016 at 23:40

        Minu lõualuu raksub, eriti hästi kuuleb, kui süüa
        midagi kõvemat- õuna, pähklit 😀

    • Avatar
      Vasta kuusikumuusik 30. juuli 2016 at 23:43

      😀 jajah, mind enne ei häirinud kellegi söömine, aga kui üks töökaaslane mainis, et teda kangesti häirib kui keegi sööb, siis
      hakkasin ka mõtlema ja tähelepanu sellele pöörama ja ära sa märgi selline ludin, lurin, latsutamine, neelatamine, kugistamine ja
      ampsude vahel olev õhu ahmimine hakkas silma küll! ja kui juba kõigis teistes midagi ebameeldivat oli, ega siis ise ei saanud
      endale enam ühtegi häälitsust lubada ja lihtsam oli omaette süüa – salaja.

    • Avatar
      Vasta Helen S. 31. juuli 2016 at 01:16

      Ma olen ikka eriti halb juhus. Ma vihkan ka
      seda lõualuude raksumise heli söömisel ja
      kahjuks ma olen selle oma emalt isegi pärinud.
      Päris tihti ajab laua ääres öökima, sest enda
      lõualuu ragiseb. No ei saa edasi süüa 😀

  • Avatar
    Vasta Heli 30. juuli 2016 at 23:19

    Kui nüüd päris aus olla siis mina ka suhteliselt ei hooli
    hügieenist või kuidas seda iganes nimetatakse.
    Köögikäärid kõlbavad küünte lõikamiseks küll,
    hetkeks maha kukkunud söök on okei aga ka selles
    pean nõustuma et külmkapis seisnud asjad ei ole eriti
    head 😀

    Kuna on öö ei tule hetkel rohkem veidrusi isegi
    meelda…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:20

      Hügieen on üle hinnatud 🙁 😀

  • Avatar
    Vasta Krista 30. juuli 2016 at 23:13

    Issand see naba värk! Täiesti nõus! 😀 Iga kord kui mõnda liibuva pluusiga rasedat näen ja siis see naba..
    juudas, kas neil endal pole rõve 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. juuli 2016 at 23:13

      Võib-olla neil on, aga mis sinna ka teha oleks. Kinni teipida, nagu nibud? 😀 Ja no võib olla on neil sellest nabast sama pohhui, kui mul mahakukkunud tomativiilu edasi süüa või sokiga nina nuusata 😀

      • Avatar
        Vasta Gerli 30. juuli 2016 at 23:59

        Mõni jälestab rasedusega kaasnenud
        venitusarme. Juuuudas, kuidas nad küll
        rannas käivad eks? Kuidas neil rõve pole?
        Ma ei näitaks elus oma nägu enam
        väljaspool kodu… Tundke uhkust selle üle
        mis teil on. Mul on venitusarmid, ärge
        vahtige siis. Mul on laps!! Ja mul on mees
        kes pole kordagi märkust teinud. Ei ole
        see naba ka nii hull 🙂 Keegi ei vali endale
        oma kehaosi

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 31. juuli 2016 at 00:13

          Mulle tundub su kommentaar just selline, nagu sul oleks jube kompleks su venitusarmidega 😀

          Usu mind, ei keela mina kedagi sellise nabaga ringi liikumast, lihtsalt rõve hakkkab mõelda nende peale.

          • Avatar
            Gerli 31. juuli 2016 at 08:21

            Päris ausalt pole mingit
            kompleksi. Beebigrupis olles
            on selline tunne nagu kõij
            jälestaksid neid.. No ma ei tea,
            enne rasestumist teadsime
            juba mis võib kehaga
            toimuda.. Mis siis aitaks? Äkki
            siis ei tee lapsi? Rikub keha
            ära… Seda jama ikka vaja pole
            ju 😀

          • Mallukas
            Mallukas 31. juuli 2016 at 08:22

            No su kommentaar tundus nii solvunud, nagu keegi oleks sulle midagi kehvasti öelnud isiklikult vms. Minul on isiklikult suva venitusarmidest, aga no mis ma teha saan, kui mulle nabad ei meeldi 😀

        • Avatar
          Vasta Merit 31. juuli 2016 at 09:19

          Mulle just tundub, et Sul on jube
          probleem nende armidega. Ega
          need ju ilusad just pole.
          Kaväljaspool olevad nabad pole
          ilusad :)No ja kui kehadest rääkida,
          siis tselluliit, akne, sinkjasvalge
          nahk jne.jne. Kõik need on päris
          õudsed mu jaoks 🙂 Loomulikult ma
          ei tee kellelegi mingit märkust
          nende asjade kohta- vaatan kõrvale
          ja elan edasi. Teiste küljes mind
          need asjad ju kuidagi ei mõjuta ja
          enda küljes õnneks ei ole 🙂