LAPSED Lasteasjad Lende

meie vanker: Bugaboo Donkey Weekender

28. detsember 2016

Mulle jõudis kohale, et ma ei olegi ju oma vankrist rohkem rääkinud, kui kunagi nii ammu, et mul seda isegi veel käes ei olnud. Nagu lugejad teavad, siis jäin ma oma valikuga 100% rahule alles kolmandal korral, aga kolm ollagi ju kohtuseaduseks.

Ühesõnaga, behold – Bugaboo Donkey mono, Weekender edition. Kes Bugaboodest midagi ei tea, siis Donkey versiooni saab kasutada nii mono, kui ka duona. Ehk siis selle koti osa asemele saab panna nii vankriosa, kui ka käruosa. Kuna aga meie Mari juba nii suur on, siis leidsime, et meile vist seda topeltkasutamise osa väga vaja ei ole. Seega kasutame siiski monona.

Weekenderi teeb eriliseks just see kott. Tavalisel Bugaboo Donkey vankril on seal selline….eem, kuidas öelda…korvike, kuhu on samuti mugav asju panna.

DSC_0858

Miks just Bugaboo Weekender? Noh, Bugaboo armastuse süstis mulle sisse Berit, kes seda vankrit nii oma blogis, kui ka mulle chatis nii kõvasti kiitis, et lõpuks jäi ka mulle mulje, et mul PEAB olema just see vanker ja ei miskit muud.

Suurt rolli mängis ka see, et meil ei ole autot, mistõttu on üle mõistuse mugav, kui mul on vankri all hoiuruum + kõrval olev kott. Nii hea on poes käia. Laon kõik kaubad kotti ja kodus tõstan koti kraamiga lihtsalt kööki. Ei mingit asjade ükshaaval küürutades välja kraapimist.

Kaalusin ka Cameleon3 vankrit (link), mis on tsutike odavam, aga jäin siiski Weekenderi peale. Just koti + suuremate rataste tõttu.

DSC_0861

DSC_0862

Kas see kuidagi madal ei ole? Ma ei tea, miks seda pidevalt küsitakse, sest minul ei ole tõesõna kordagi kasutades ebamugav olnud. Samuti väidab seda Kardo, kes on minust umbes 30 cm pikem. Sanga kõrgust on võimalik muuta ja lapse sisse-välja panemine on täitsa tavaline. Ei meenu küll, et kõrgemasse vankrisse kuidagi mugavam last panna oleks.

DSC_1033

Minul on käepide peaaegu kõige madalamas olekus.

DSC_1017

Kardol aga kõige kõrgemas.

Kuidas nende ratastega Eesti kliimas liigelda on? Ma pean ütlema, et kõik on tip-top. Olen seda kasutanud nüüd lumega ja poris ja milles kõiges veel, mis jääb meie maja kõrval asuvale metsarajakesele ja kinni pole me veel igatahes jäänud. Esimesed liikuvad rattad on ikka ÜLIHEAD ja ma ei saa aru nendest inimestest, kes sellist mugavust ei hinda. Seda nii õues, kui ka näiteks poes manööverdades.

Kas see vanker on väga lai? Ei ole. Kui kasutada mono versioonis, on ta sama lai kui kõik teised vankrid (60cm). Duona on ta muidugi laiem (74cm), aga noh, kõik kaksikutevankrid on natukene laiemad kui niisama vankrid, eksole.

Kellele ma seda vankrit soovitaks? Esiteks muidugi kaksikutele, teiseks neile, kellel on kas väikse vanusevahega lapsed, või siis neile, kes teavad raudpolt, et tahavad väikse vanusevahega lapsi saada. Või siis minusugused autotud, kes hindavad seda, et vankriga saab poest palju asju tuua ja üldse oma kraami mugavalt vankrisse mahutada.

Kas vankril on ka miinuseid? Noh, kui aus olla, siis esimeseks üüratuks miinuseks jääb minu jaoks hind. Scandikids lehelt saab Weekenderi soetada 1400€ eest, mis on päris kopsakas summa. Või nagu Kardo ütles – mõne mehe auto raha! Aga no kui näiteks mõelda nii, et näiteks ostad selle vankri, saad ühe lapse ja aastakese-kahe pärast sünnib uus laps, kellega saab siis seda kasutada alguses duona, hiljem vaid väiksema lapsega veel mono käruna, siis võib selle vankri kasutuseaks jääda lausa väga mitmeid aastaid. Näiteks kui ma oleks ostnud selle vankri Mari sünni ajal (mis siis, et seda Weekenderit siis olemaski ei olnud veel :D) ja saaksin seda nüüd Lendega edasi kasutada ütleme veel kolm aastat, siis tuleks minul kasutusajaks kokku lausa kuus aastat! See teeb 233€ aastas vankri kasutamise peale. Lisaks on Bugaboodel ka päris korralik hind järelturlgi, seega ei pea sa vankrit üldse nii kaua kasutama ja saad selle hiljem lihtsalt maha müüa. Pool raha saad kohe kindlasti tagasi, kui mitte rohkem.

Väikseseks miinuseks vankriosa kasutamisel pean ma ka seda pruuni kaart, mis vankri kohal on. Lihtsalt natukene ebamugava koha peal, et ei saa last NII mugavalt sisse panna, aga see on tõesti väga väike miinus. Ja lisaks hinnale ka ainukene. Tõesõna.

DSC_0853

DSC_0857

Mida loeksin veel plussideks? Pikale kasutuseale, mahutavusele ja heale manööverdusele lisaks tahaks ära mainida selle, et mulle meeldib esiteks nahast käepide. Eelmisel vankril oli see vahtkummist ja läks kiiresti koledaks. Veel meeldib mulle see, et teda on imelihtne lükata, nagu udusulge.

Disaini poolest on justkui kõigele mõeldud. Kinni-lahti käib ta kergelt. Kokku pannes võtab ta väga vähe ruumi ja mahub kenasti pea igasse autosse. Muidugi see ilu osa on vaataja silmis. Kui ma esimene kord Bugaboodega tutvust tegin, ei pidanud ma neid ka kõige ilusamateks vankriteks, aga nüüd tunduvad nad kõik mulle väga stiilsed ja ilusad. Ei ole tarvis maitse üle vaielda – kellele meeldib ja kellele mitte 🙂

Kust saab? Eestis on ainukeseks edasimüüjaks Scandikids ja selle konkreetse mudeli hind on 1400€ (LINK). Küll aga on neil valikus igasuguseid teisi Bugaboosid ka, selle valikuga saad tutvuda SIIN.

Siinkohal tahaksin veel rõhutada, et kindlasti  ma nüüd ei väida, et hea vanker peab just säärast hingehinda maksma. Tegelikult oleneb ju vankrieelistus tugevalt ka kasutajast endast. Kes tahab kasutada vankrit vaid linnatänavatel. kes mööda metsamaastikku kärutades. Seda võin ma igatahes kinnitada, et mina enda vankriga ei jää kuskil hätta 🙂

DSC_1729

Tore on ka see, et Bugabool on hästi suur valik värve ja erinevaid lisasid, mida saab juurde soetada, et muuta vankri välimust sootuks teiseks. Igasuguseid erinevaid värve istmealuseid ja kaari vankri peale. Meil on ootamas roosa istmealus ja hiljaaegu saime talveks ka roosa soojakoti, mida saab kasutada nii beebil, kui ka suurema lapsega. Scandikids’ist leidsin ainult sinise (SELLINE), aga meil on täitsa roosa, nagu üleval ühelt pildilt näha on.

Suveks kavatsen osa ka topsihoidja (LINK) ja päiksesekaare, aga no eks seda näha ole tulevikus, et milline see täpselt olema saab. Ja vaadake vaid, kui ilusaid villatekke Bugaboo müüb (SIIN). Lisaks tahan sinna Mari jaoks seisulauda ka, sest ta on meil ju kohe nii suur, et pole tal vankrit enam vaja. Okei, tal poleks VAJA seda praegugi, aga ega tema ka jõua lõputult kõndida. Aga seisulauda tahan hoopis sellist, millel istuda saab:

10000_581083ae977bb3-84439989_bugaboo-comfort-wheeled-board-adapter-for-cameleon-1_large-4413660

Ühesõnaga meie oleme nüüd lõpuks superrahul ja ma olen kindel, et see uhke vanker teenib meid veel aastaid ja aastaid! Milline vanker teil on, või millise lapsele osta plaanite? 

DSC_0867

 

 

Loe ka neid postitusi!

55 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristiina 12. jaanuar 2018 at 10:26

    Kas vanker on veel alles ja kasutuses või oled äkki mõelnud maha müüa? 😉 Isiklikust huvist küsin muidugi…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. jaanuar 2018 at 10:28

      ammu maha müüdud 😀

  • Avatar
    Vasta Marina 28. jaanuar 2017 at 17:21

    Pisipiigal on imeilus kootud komplekt. Kas see on eritellimusena valminud?

    Ausalt öeldes on väga hea lugeda, et kiidad pöörlevaid esirattaid.
    Ise tahaksin osta Emmaljunga vankrit suurte pöörlevate õhkkumm ratastega, aga olen veidi kahtlev: poes imehea manööverdada, aga kuidas linnatänavatel või metsarajal ning talvel lumega.

  • Avatar
    Vasta Nännuke 30. detsember 2016 at 14:32

    Pojaga oli mul traxx jaguar 3 rattaline vanker-käru ja oli üli mugav ja hea… tütrega oli inglesina zippy free trio ja see oli ka super.
    Kui nüüd mõelda siis inglesina oli ülimugav ja oleksime saanud seda siiani kasutada aga kuna tütar ei taha kärus olla müüsin inglesina trio maha ja ostsime inglesina kerg käru , käisin ka vaatamas ja näppimas muid kärusid aga no ainus mugav ja ilus tundus toona inglesina ja kui peaks veel lapsi saama siis jään ka ikka inglesina juurde vist 🙂 hind polnud kõige kallim ega ka kõige odavam.. (trio soodukaga saime 700ga) aga see eest kvaliteet oli top!

  • Avatar
    Vasta Ave 30. detsember 2016 at 02:52

    Ka Bugaboo, aga Cameleon3, sest Buffalo oli meie kitsukese koridori ja korteri jaoks liiga massiivne. Ja sanga saad ju ühelt poolt lahti klõpsutada…. Igati rahul siiani, väga meeldib, et katust saab alla lasta palju ja saab eraldi suve-katuse osta, mis on tõesti hea. Ja vedrustus on vastavalt beebi kaalume reguleerirav, meil on 3 asendit. Väga kerge juhtida ka.

    • Avatar
      Vasta Ave 30. detsember 2016 at 05:20

      Mõtlesin ikka Donkey mitte Buffalo 😀

  • Avatar
    Vasta KadiL. 30. detsember 2016 at 00:15

    Meil enam vankrit pole, kuna pliks juba suur selleks. Aga sain kasutada ligi 5-6 käru/vakrit, kuna ei sobinud ükski ja tahtsin leida ideaalset. Kõik kärud sai ostetud järelturult ja müüsin edasi, seega miinusesse ei jäänudki väga. Sugulasel oli i coo peak air ja nii kiitis, ning mulle hakkas see nii meeldima. Ostsin ka selle järelturult ja ideaaaaaalnee! Ka mu sõbranna vaimustus sellest, ning ostis täpselt sama käru. Meie kõigi sõnad nagu ûhest suust- ei vahetaks seda vankrit kunagi millegi vastu, tulevikus kui veel lapsi plaanis, siis KINDLASTI otsustan jälle selle käru kasuks. Plusse ei viitsi kirja panema hakata, sest see käru ongi üks suur pluss! Mmm.. ideaalne!
    Ahjaa.. õde ostis oma lapsele Emmaljunga, kuna Rootsis järelturult I cood sellel ajal ei leidnud ja ma ausalt ütlen, et minu jaoks on see Emmaljunga mingi mõttetu ûlehinnatud toode! Ei kasutaks peale makstes ka! 😀

  • Avatar
    Vasta A. 29. detsember 2016 at 16:07

    Ma ausalt ei saa aru, mis moodi see nelinurkne kastike ilus kellelegi tundub.. Aga müts maha, julged erineda massist!

  • Avatar
    Vasta Keiti 29. detsember 2016 at 10:53

    Kui ma esimest korda seda vankrit nägin siis ma mõtlesin et issand kui kole, ja paistab nii suur ja see kott kah veel seal kõrval, et milleks. Ja nüüd mida rohkem ma seda vaatan, seda rohkem see mulle meeldib. Nii et hakka või vahetama ?? mul oli enda vankriga täpselt samalugu; enne lapseootele jäämist olin kindel et tahan emmaljunga white leatheretti, aga kui juba rasedaks jäin siis näigin mutsy evo ja see oli minu silma nii imeliku vormi ja välimusega, ja nii kole. Aga mida rohkem ma seda igal pool nägin, seda rohkem mulle hakkas see meeldima ja nüüd see ootab kapis beebi sündi, et me pääseks sellega kärutama. ??

  • Avatar
    Vasta Karina 29. detsember 2016 at 02:26

    Concord Wanderer ja kookoniga variant.
    Olen väga rahul ja kiidan ka pöörlevaid esirattaid.
    Esimest korda on mul kookoniga vanker ja mulle väga meeldib, Concordil on see hiiglaslik, nagu ka käruosa ise. Kasutan kookonit beebipesana külas ja kodus elutoas.
    Vedrustus on hea, aga mitte suurte tankide sarnane. Mulle piisab ja annan aru, et sellise universaalse poe- ja maastikukäru kohta super.
    Käib mugavalt väikeseks kokku ja saab kokku panna koos istumisosaga.
    Liigub pehmelt ja sujuvalt.
    Välimuselt meeldib ka, kooste-ja materjali kvaliteet on väga hea.

  • Avatar
    Vasta Carry 29. detsember 2016 at 01:21

    Emmaljunga või hartan)) suht varsti lähen valima. Kui keegi teab, miks ja milline mudel üks teisest parem on, kuulan hea meelega soovitusi 🙂

    • Avatar
      Vasta Marita 29. detsember 2016 at 12:26

      Mina valisin 2014a sügisel Hartan Topline S kookoniga vankri ja väga rahul. Praegu laps 2a4k ja siiani kasutame käruna, kui pikem käik ja tõuksiga ei lähe. Lõunaund mahub ka ilusti tegema, kui väljas satume olema.

  • Avatar
    Vasta Janeli 28. detsember 2016 at 23:36

    Out of topic… sest pole lapsi ega vankrit 😀 aga kas uuel aastal võiks jälle toimuda nn võistlus “Mallukaga vormi”- see andis nii palju motti aga suvel läks käest ära, niiet aastal 2017 oleks ka sellist võistlust vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. detsember 2016 at 22:55

    Vanker tõesti ilus ja tundub igati praktiline. Oleks mul veel lapsi plaanis ostaks ka täpselt sellise. 😀 kuid huvi pärast huvitab, no miks ei jaluta pikki maid maha, no kasvõi niisamagi jalutamas ei käi? Beebid on nii lühikest aega beebid ja hiljem ei istu nad üldse kärus. Kuidagi kahju on sellist aega raisku lasta. Ja eriti sellise käru kasutamata jätmine. Omal ajal ei viitsinud sa Mariga ka jalutamas käia ja kui ma vastava kommentaari kirjutasin, valasid mu tohutu sõimu ja arusaamatu seletuste laviiniga üle. Kahju on. Ausalt! Soovitan siiralt aega veidikeseks maha võtta. Ilmselgelt võtab fotograafia kogu su vaba aja. Aga ära unusta, on veel olemas Mari, kes tahab ka emme aega. Pole pikalt olnud kuulda kuidas tema teraapiaga läheb. Võta rahulikult, mõtle oma laste ja elu üle järele ja konkreetselt NAUDI! Neid praeguseid aegu ei saa iial tagasi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2016 at 23:00

      Ma ei tea, miks ma sind küll eelmine kord sõimasin, sorry about that, aga ma tõesti ei ole jalutaja inimene 😀 Mari istub siiani kärus nagu mishka, aga mis see mulle annab? Aega maha võtta saan kodus ka või mänguväljakul vms, mis see konkreetne JALUTAMINE annab?

      • Avatar
        Vasta Jane 29. detsember 2016 at 00:37

        Kui iga päev pikka maad tempokalt jalutades läbid, siis võid nii mõnegi kilo kuskile metsarajale jätta ju ??

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 29. detsember 2016 at 00:40

          Jaa, seda küll. Ma nagu kõlaks nüüüd nagu vabandus vabanduse otsa, aga mu puus hakkab rääääämedalt jalutades valutama. Nagu vanamutil 😀 Mullle öeldi 15 aastaselt, et ma peaks u 10a pärast opile minema, aga ignon seda siiani 😀

  • Avatar
    Vasta Egle P. 28. detsember 2016 at 17:01

    Meil oli suvaline poolakas – Adbor Marsel Classic suurte 14” ratastega. Olin superrahul, aga ruumipuudusel müüsime peale aastast kasutamist maha. Ma ei tea, kui pahane ma raha peale olema peaksin, et 1400 eurot vankri peale kulutada. Isegi siis, kui mul oleks see võimalik. Kuigi tunnistan, välimuselt on ta meeldima hakanud küll, aga no, 1400 eurot.. Üle mõistuse minu jaoks. 😀

  • Avatar
    Vasta Murimari 28. detsember 2016 at 16:11

    Yeah, super cool!
    Äkki tegeleksid oma koeraga ka nii intensiivselt kui oma nänniga? Üldse ei õpi oma vigadest või?

    • Avatar
      Vasta Vaike 28. detsember 2016 at 17:50

      Äkki suunad ka oma energia millessegi kasulikku?

    • Avatar
      Vasta Andra 28. detsember 2016 at 20:08

      Tegelt ka? Päevad läbi refreshid blogi lehte, et saaksid omast arust tarka juttu suust välja ajada? Ma siiani ei saa aru mis sellise inimese elus on… mis on puudu või mida üle?! Ei saa ju koguaeg, veel ja veel nii mõttetut teksti suust välja ajada!

    • Avatar
      Vasta Lz 28. detsember 2016 at 21:42

      Sa võiksid ka vahelduseks millegi kasulikuga tegeleda, mitte siin sappi pritsida päevad läbi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 28. detsember 2016 at 15:43

    Meil kasutusel Mutsy Evo, olen vääga rahul. Pole kuskil hätta jäänud ja minu kui korteriinimese jaoks on eriti tähtis et see on nii kerge! Laps kaenlasse, vanker teise kätte ja ilma probleemideta trepist üles-alla.

  • Avatar
    Vasta Ohjah. 28. detsember 2016 at 15:26

    Mul oli sõbrannalt saadud “poolakas”- Milliway või mis iganes selle nimi ka ei olnud. Ma ei tea, minu arust oli väga hea käru. Ma ei kujuta ette, kui hea peaks käru olema, et ma 1400 eurot selle peale kulutaks. Tõsiselt kohe. Ma saaks seda endale lubada, aga ei näe seda iial tegemas : D muidugi, enamus vankrid välistasin kohe, kuna lift majas on väga kitsas, lihtsalt ei mahtunud ükski neist sisse..

  • Avatar
    Vasta meow 28. detsember 2016 at 14:56

    Mul Teutonia BeYou v3 ja samas hinnaklassis. Olen väga rahul, aga suure lumega jäin ikkagi pöörlevate ratastega hätta ja ostsin uue nö esisilla, et ees oleks ka suured. Neid on lihtne vahetada, vastavalt vajadusele siis erinevad rattad all. Ma olen ka meeeeeletult suur kärutaja javusun, et igasugune vanker poleks sellisele koormusele nii hästi vastu pidanud, seega julgen Teutonia saksa kvaliteeti kiita

  • Avatar
    Vasta Epp 28. detsember 2016 at 14:25

    Kas seda kaart eest ara ei saa votta?
    Tavaliselt peaks selle nt yhest kyljest lahti saama votta ja siis beebi vankrisse, ja kaar tagasi kinni.

  • Avatar
    Vasta H. 28. detsember 2016 at 13:52

    Kuidas sellel vankril vedrustusega on? Pildi pôhjal ei saa aru.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2016 at 14:23

      Minu kogemuste kohaselt idekas 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 28. detsember 2016 at 13:22

    Aastaid ja aastaid… selge värk, et veel beebisid tulemas 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2016 at 13:28

      Minul või? Oh jumal, sellest veel küll vara rääkida 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 28. detsember 2016 at 13:22

    Turvakaar on eemaldatav, voi siis ara keeratav (kui tahad last sisse valja tõsta). Enamasti tegelikult seda turvakaart vaga ei kasutatagi imiku puhul (harva näen siin Stockholmis )
    Selle funktsioon enamasti tõstmiseks kui tegemist imikuga.

  • Avatar
    Vasta Raili 28. detsember 2016 at 13:17

    Minul Emmaljunga (vist City sport). See on meil nüüd kolmanda lapse kasutuses. Seega 11 aastat meil olnud. Ja ostsime kasutatud vankri. Ainult kumme peab aeg ajalt pumpama. Vanker on nüüd küll tiba pleekinud aga täiesti töökorras.

  • Avatar
    Vasta Leelo 28. detsember 2016 at 13:02

    Mul on Mutsy samad värvid, materjal. Kahjuks pole kedagi sinna sisse panna 🙁 ei mahu enam.

  • Avatar
    Vasta :) 28. detsember 2016 at 12:37

    Mul esimesega oli 2in1 vanker/käru, kookin tuli isteosa pealt lihtsalt välja tõsta, isteosa eemaldatav polnud. Kuid mulle meeldis too käru ja kohe väga. Teisel on Tutis Zippy sport plus 3in1 ja ka väga hea käru. Esimese ja teise käru vahe nii palju, et korvi ja istet saab vahetada teisel, esimesel ei saanud. Teisel esirattad pöörlevad ja turvahäll oli ka komplektis, mis hõlbustab lapsega poes käimist kui ta veel väga pisike on. Autost vöö alt lahti ja hops raami külge. Olen oma valikuga rahul. ?

  • Avatar
    Vasta kelly 28. detsember 2016 at 12:32

    Quinni freestyle xl, Super käru hea vedrustus ja metsavahel lausa asendamatu. Kolme rattaline. Ostetud järelturult 75.- ja minumeelest idaalne ( nelja rattalised ei meeldi üldse). Ainuke miinus suhteliselt väike korviosa.
    Õhk kummid, amordid, istumisosa vahetatav plussina käsipidur ja saab kasutada nii jooksmaskäies kui ka rullitades.

    • Avatar
      Vasta K. 28. detsember 2016 at 16:50

      Meil oli sama käru, samad emotsioonid ka 🙂
      Korviosa ma ei kasutanud, beebi läks kohe käruossa ühe suvalise kookoniga. Plussiks veel see, et ka kolmeaastasena mahtus soojakotiga sinna magama. Ka talle see freestyle meeldis.

      Ka neid bugaboosid olen siin näinud, mulle tunduvad nagu nukuvankrid, sellised madalad ja nunnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 28. detsember 2016 at 12:32

    Ma teemat ei viitsinud läbi lugeda, vaatasin pilte 🙂 Armas vanker küll, aga miks sinine? Kas poisibeebi ka ikka plaanis 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2016 at 12:39

      Weekender ongi ainult sinine 😀 Sisu olen roosa ostnud 😀

    • Avatar
      Vasta Kersti 30. detsember 2016 at 20:53

      Vabandust, aga miks peab olema poistel sinine ja tüdrukutel roosa? Keda huvitab mis värvi vanker, riided või mänguasjad on lapsel? 😀

  • Avatar
    Vasta SK 28. detsember 2016 at 12:17

    Emmaljunga Super Viking õhkkummidel ja siiani pea aastase igapäevase kasutuse järel vaid kiidusõnad. valisime selle, kuna seda saab nii ühe kui ka kahe lapsega kasutada (plaanis oli kohe algul väikse vahega lapsed).

  • Avatar
    Vasta Sillu 28. detsember 2016 at 12:15

    Minu lemmik on jätkuvalt EJ 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. detsember 2016 at 12:08

    Esimesele lapsele ostis vanaisa talle käru(marki ei mäleta), aga oli ka selline mõnus suurte ratastega.
    Nüüd teise lapsega on meil Firkon F7 ja tõsiselt hea vanker.Eriti mõnusad on amordid, sest meil on auklik kruusatee ja vanker ei rappu?

  • Avatar
    Vasta Pauliine 28. detsember 2016 at 12:07

    Meil oli Crescent Comfort ja mega rahul, aga tead ju isegi, et mugav on 😀 Kasutasime seda tegelikult üpris vähe, ka muud vankrit poleks kauem kasutand, sest poiss hakkas 9kuuselt kõndima ja ei tahtnud enam vankris olla 😀 aga lõunaunesid tegi sügise alguseni õues vankris ja ruumi oleks tal seal siiani 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 28. detsember 2016 at 12:03

    Ostsin kõige lihtsama ja odavama 3in1 komplekti, Roan Rocco. Jumal tänatud, et nii läks. Mu titt vihkab vankrit. 10 min sõitu ja kisa selline nagu keegi hammustaks tal sõrmi küljest. Lohutan ennast, et äkki asjad muutuvad, kui ta suuremaks kasvab..

  • Avatar
    Vasta K 28. detsember 2016 at 12:00

    Mutsy evo meeldis ja ostsin ära 🙂

  • Avatar
    Vasta kuk 28. detsember 2016 at 11:53

    ise ei käi lapsega õues jalutamaski ? magab selle vankriga terassil vaid

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. detsember 2016 at 11:59

      Elad siin või, et tead kommenteerida? 😀

      • Avatar
        Vasta kuk 28. detsember 2016 at 12:00

        ise kirjutasid

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 28. detsember 2016 at 12:02

          No jah, kuidas võtta. Mingi seda tüüpi, et kümneid kilomeetreid maha kõmbiks, ma tõesti ei ole. Aga päris ainult terrassil ta ka ei ole. No ja kui oleks, mis siis ka siis oleks :D? Et siis ei või ilusat vankrit tahta? 😀

          • Avatar
            A4 28. detsember 2016 at 12:21

            Ta ju ostiski vankri oma lapsele mitte teistele nàitamiseks. Seega vahet pole kas laps terrassi peal või ema jalutab..laps saab vàhemalt vàljas vàrskes õhus olla ja alati ei peagi kàru liikuma ja samal ajal saab toas palju muid toimetusi teha. Tean kyll.neid mamasid meil ka siin kes ainult kàrutasid ja pàrazt lapsed muudmoodi magama jààda ei osanudki ja vait olla kui et kàru pidi koguaeg liikvel olema voi kussutama. Kàru seisis oli laps yleval. Seega mina pooldan kyll seda terrassi peal magamist. Laps saab magatud ja vàrsket õhku ja ema saab samal ajal muid toimetusi teha ja teise lapsega tegeleda 😉

      • Avatar
        Vasta Alina 28. detsember 2016 at 17:43

        Hahahaaa no Kuk luges eile perekooli foorumit ja saigi nii targaks!
        Rumalad inimesed ma ütlen need kes teisi nii maha teevad.
        Vanker väga ilus, minule väga meeldib. Rootsis ongi ju enamustel need Bogabood aga korvikesega küljes.
        Ja no Lottest rääkides, siis minu meelest on temal imeline koeraelu. Saab olla toas ja on hoitud ja poputatud kõvasti.
        Kui ma veel oma koerast kirjutaks siis oleks vist lollakate hordid ukse tahga relvadega seismas, et mind maha lasta!
        Koer on õues ketis(sest koguaeg laseb jalga) ja muud võimalust lihtsalt enam polnud kui teda ketti panna. Meil küll ei jäeta väravat lahti aga meie koer on nagu kits kes lihtsalt hüppab üle 1,7 meetri kõrguse aia.
        Ja ööseks lasen teda esikusse magama, appi karjuge nüüd loomakaitsajad kui kohutav elu mu koeral on. Istub ketis ja magab öösel kitsas pimedas esikus =)
        Toetan Sinu tegemisi Mallukas, ausalt ja ei ole tulnud kordagi selliseid jaburaid mõtteid ei laste suhtes ega loomade suhtes, nagu paljudel halvustajatel kes sellist s.tta suust välja ajavad!
        Jõudu ja jaksu ja ära pane neid tähele!
        P.S Vankrites ka natuke, mul olnud kõik Emmaljunga mudelid ja kõige enam meeldib Super Viking raamiga. Kuna Emmaljungadel hea turg siis vahetasingi neid pidevalt =)

    • Avatar
      Vasta Tene 28. detsember 2016 at 20:49

      Ilmselge kadedus!

  • Avatar
    Vasta ? 28. detsember 2016 at 11:50

    Meil on Stokke ja paremat vankrit minu meelest ei ole: kerge, ilus ja unikaalne disain, kerge kokku panna ja vaga pikk kasutusiga. Ainus miinus on hind, mis on kusagil 1200 eurot.

  • Avatar
    Vasta K 28. detsember 2016 at 11:21

    mul ka bugaboo aga buffalo 🙂 täiega bugaboo fänn:)))