Ilukraam

aita mind, taevaiša!

23. jaanuar 2017

See postitus siin ei ole tegelikult kuidagi mõeldud kedagi hirmutama, vaid pigem tahan ma teid hoiatada, et mis võib kaasneda pikendusega. Mul endal on pikendused vähemalt 5x olnud, aga sellist õudust nagu praegu mu peas toimub, ei ole mul iial olnud. Seega, kui sina mõtled, et kas tahad pikendusi või mitte, mõtle igaks juhuks veel…

Umbes nädal tagasi vaatasin ma, et tukast tuleb kuidagi palju juukseid ära. Ma sellele eriti palju tähelepanu ei pööranudki, kui järgmisel hommikul avastasin, et pikendused on peanaha juurest hirmsasti pusasse läinud. Eks ma siis viisin need kaks otsa kokku, et olen endale lasknud pikendused panna just siis, kui naistel peale sünnitust juuksed peast välja sajavad. Tulemuseks siis see, et peanaha küljest laseb juuksekarv ennast kenasti lahti, aga keratiin hoiab teda kinni  ja nii need juuksed seal kogunevad ja pusasse lähevad.

Panin endale küll Sarita juurde juuksurisse aja, aga vahepeal oli meil puhkuseke ja kui ma täna sinna jõudsin ja oma juuksed letti lõin, oleks Sarita vist peaaegu hinge heitnud. Ta ütles, et ta pole elades ka nii jubedaid juukseid näinud ja ma täitsa usun teda. Pole ka ime, sest nädal aega on need pusad mu peas aina hullemaks läinud, kuigi ma üritasin neid kammida ja õlitada ja maskitada ja… Ei aidanud. Peanahk hakkas ainult valutama ja sügelema, lõpuks tekkis isegi mingi lööve pähe.

Sarita ütles mulle täna, et ma tulin nii viimasel minutil juuksurisse, et juba nädal hiljem oleks ta pidanud mind vist kohe nulli laskma…Lihtsalt need pusad läksid iga päevaga hullemaks ja keerutasid aina uusi juukseid sinna varesepesasse. Ja kuna see pusa kiskus juukseid igalt poolt, sest pusad olid igal pool, läks peanahk tundlikuks ja valusaks.

Piltide vaatamine omal vastutusel,  väga koledad on…

16244317_10154953182919911_291678551_n

16216322_10154953179304911_1209556110_n

Hakkas siis see vaene Sarita mu pikendusi maha nokkima, aga au Cybercati meeskonnale, sest pikendused olid ikka KORRALIKULT kinni. Tahan veekord rõhutada, et pikenduste paigaldajal ei lasku süüd, sest pikendused ise on väga korralikud ja ilusad. Õppetund on lihtsalt see, et tegelikult ei tohiks 3-8 kuud peale sünnitust pikendusi panna, sest VÕIB minna nii nagu mul. See on muidu ekstreemne näide, sest isegi juuksur polnud midagi nii rämedat näinud, aga noh, ma igaks juhuks hoiatan, et see kõik võib väga kiiresti juhtuda.

Peale kaht tundi pikenduste eemaldamist, sai Sarital ootamatult pikenduste eemaldamise vedelik otsa. Ta jooksis samas majas asuvasse prokosmeetikasse, et seda juurde osta, aga otsas oli. Tradehouse’is oli ka otsas. Lõpuks avastasime, et Narva mnt parukapoes müüakse. Tellisime takso, andsime talle raha, palusime tal minna ja osta parukapoest pikenduste eemaldamise vedelik ja see salongi tagasi tuua. Elu imelikuim palve taksojuhile, aga ta tegi seda ja aitas meid hädast välja! Olgu jessas talle armuline!

Neli tundi peale jamamist sai ta lõpuks pikendused maha. Jah, just pikendused, aga pool keratiini on mul veel julgelt peas. Mis meil siis muud üle jäi, kui ta üritas neid pusasid natukene kammida ja vähekene sai ka, aga mul hakkas lõpuks nii valus, tissid olid juba piima ääreni täis ja meil polnud enam võimalik päästetöid jätkata. Seega valas Sarita mu pea Olaplexi täis ja ütles, et ma seda öö läbi peas hoiaks. Et kui MIDAGI mu juukseid veel päästab, siis just see.

16216446_10154953178834911_721761175_n

Ps! Kui te mäletate, siis eelmised pikendused nokkisin ma ise kodus välja. See oli võimalik ainult selle pärast, et need olid juba nii kaua peas olnud, keratiin oli palju rabedam ja seega tulid nad paremini ära. AGA, miks ei tohiks seda sellegipoolest ise teha, on selle pärast, et kuna sa ise ei näe, mida sa täpselt sikutad, siis võib juhtuda selline tulemus:

16295211_10154953179404911_1256512868_n

Pildil on näha, kuidas koos keratiinisalguga on kaasa tulnud suur hulk oma juukseid.

Ühesõnaga – kui ma kunagi veel peaks ütlema, et oh, ma panen pikendused, siis LÖÖGE MIND MÄTTASSE! Ma tean, et kasiinosõltlased saavad ennast kuskile nimekirja panna, et neid kasinnidesse ei lastaks, kas selliseid samasuguseid nimekirju ka pikenduste paigaldajatele on? Kui on, siis pange mu nimi kirja!

Praegu istun ma kodus, hunnik Olaplexi peas, peanahk valutab ja ma ei kujuta ettegi, kuidas ma homme neid üldse kammidagi suudan. Õuduste tipp.

Kui ma kiilakaks jään, plz olge mu sõbrad edasi.

Rapuntsel oma kiharatega

Rapuntsel oma kiharatega

Loe ka neid postitusi!

158 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta aidake, ma haige inimene! - Mallukas Mallukas % % 17. veebruar 2019 at 11:26

    […] Ps! Just googeldasin hoopis selle välja, mis eelmine kord juhtus, kui ma täpselt 2a tagasi endale pikendused panna lasin. Tundub, et mul peale lapse sündi tekib mingi soov ennast lille lüüa, aga nagu ma nüüd näen, siis see juuste väljalangemise aeg ei ole parim aeg pikendusteks, sest see oli ikka õudne, mis mul siis peas oli, appppiiiiii. Vaadake ise, SIIT. […]

  • Avatar
    Vasta Avley 28. jaanuar 2017 at 22:55

    Mina sellesse firmasse ei julge minna ühegi teenusega enam. Aitäh, olen südamest õnnelik nüüd, et tean, et seal võin ma saada kaotatud juuksed!

  • Avatar
    Vasta Tüdruk 27. jaanuar 2017 at 20:47

    Ma ise mõtlesin , et mainekas Cybercatis paigaldatakse korralikul pikendusi, aga pidin korralikult pettuma. Ei küsitud, kui pikki juukseid üldse soovin. Pikendused jäid tirima ja torkima kui läksin teise juuksuri juurde kontrolli, siis öeldi, et pikendused lohakalt paigaldatud. Kinnituskoht toetus ainult äärmistel juuksekarvadel. Ja pandi ka kõige pikemad, mis neil leidus., mis minu juustele ei sobinud. ( juukse olukorda nad ilmselgelt ei vaata)Tulemuseks tuli palju juukseid ja peanahk oli koormatud. Aga tean nüüd inimest, kes teab täpselt , kuidas paigaldada juukseid niiet isegi õhukesed juuksed jäävad terved ja ilusad. Kahju,et enne ei teadnud 🙁
    Pai sinu juustele ja loodetavasti kasvavad ruttu tagasi.

  • Avatar
    Vasta Piret 27. jaanuar 2017 at 12:30

    Ehk juba käis kuskil läbi (ei jäänud silma) aga miks juurksur ise ei maininud enne pikenduste panekut, et ei soovita oma pool aastat peale rasedust panna ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 25. jaanuar 2017 at 18:34

    Kle teadsa, lasegi poisipea pähe. Kui nüüd hakkad tagasi kasvatama, siis hiljem ei raatsi ja elus tuleb ikka iga sonks ära proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Kristin 25. jaanuar 2017 at 15:42

    Oleks võinud lasta taksojuhil siis ühe paruka ka tuua kohe 😀

  • Avatar
    Vasta Juuksur Sarita 25. jaanuar 2017 at 00:31

    Raseduse ajal juuste kasv aktiviseerub, peale sünnitamist suurem osa juuste folliikulitest läheb puhkefaasi. 2-3 kuu möödumisel peale sünnitamist võib tekkida juuste tugev väljalangemine, mis võib kesta kuni 3-6kuud. Hiljem juuste kasv normaliseerub. Sünnitusjärgset juuste väljalangemist saab peatada kasutades spetsiaalseid seerumeid, mis toidavad juuste folliikuleid ja ergutavad nende regenereerimist.Juusteväljalangemist võivad põhjustada ka rinna ga lapse toitumise lõpetamine ( kuni aasta võib minna kuni hormoonid tagasi tasakaalu võivad minna )haigused:
    Palavik , grippi haigestumise või seeneliste infektsioonide korral juuste folliikul läheb puhkefaasi, mis avaldub juuste väljalangemisena. Tavaliselt selline juuste väljalangemine möödub paari kuu jooksul.
    Stress – väga sagedane juuste väljalangemise põhjus. Selline juuste väljalangemine hiljem või varem kaob iseenesest. Juuste väljalangemise peatamiseks tuleks vältida stresse ja ärritusi .
    Ravimid – podagra, artriitide, depressioonivastased, südameprobleemide, kõrge vererõhu, verd vedeldavad preparaadid, keemiateraapia (ravides vähihaigusi), retseptorite beeta-blokaatorid (vererõhu kontrollimiseks), kontraseptilised preparaadid, liiga suured A vitamiini annused võivad esile kutsuda ajutist suurenenud juuste väljalangemist või kiilaspäisust. Kilpnäärme talituse häired võivad samuti olla üheks põhjuseks, mille tagajärjel tekib rohke juuste väljalangemine. Sellist juuste väljalangemist saab peatada, tarvitades spetsiaalseid arsti poolt välja kirjutatuid ravimeid.

    Ebaõige dieet. Inimestel, kes peavad karmi ebaõiget dieeti, võib tekkida juuste väljalangemine. Seda põhjustab proteiinide puudus. Organism talletab proteiine, juuste folliikulid lähevad puhkefaasi. Suurenenud juuste väljalangemine võib tekkida peale 2-3 kuud, arvestades dieedi algusest. Juuste väljalangemise peatamiseks tuleb täiendavalt tarvitada proteiine ja reguleerida oma toitumist.

    Raua puudulikkus. Raua puudulikkus organismis võib põhjustada suurenenud juuste väljalangemist. See võib olla tingitud ebaõigest dieedist või organismi halvast raua omastamisest. Naistel, kelledel esineb tugev kuupuhastus, võib tekkida rauapuudus. Raua puudust saab kindlaks teha meditsiiniliste analüüsidega. Raua koguse taastamiseks kasutatakse rauda sisaldavaid toidulisandeid.

    Kosmeetilised protseduurid: liiga sagedane juuste pesemine ebakvaliteetse šampooniga, juuste lokkimine (sirgestamine) kuumade tangidega, juuste värvimine võivad põhjustada juuste nõrgenemist, peeneks muutumist ja väljalangemist, kuid nad ei põhjusta kiilaspäisust. Selliste protseduuride katkestamisel taastub juuste seisukord mõne kuu jooksul.

    Kuidas vältida juuste väljalangemist?

    Olgugi et geneetilist juuste väljalangemist on võimatu vältida, kuid on olemas võimalus aeglustada juuste väljalangemist ja stimuleerida nende kasvu.

    Soovitan enneaegse juuste väljalangemise pidurdamiseks oma juukseid hoida naturaalsetena-
    ärge värvige juukseid. Kui juukseid soovite tingimata värvida, siis kasutage selleks naturaalseid või eriti õrnu keemilisi vahendeid, värvige juukseid pikkade vaheaegadega.
    Valige hoolikalt oma juuste hooldusvahendeid. Kasutage ainult Teie juuste tüübile vastavaid šampoone. Harjake juukseid naturaalse, pehme harjaga. Juuste lokkimiseks kasutage poroloonist lokirulle.
    Kammige õigesti. Kammige nii, et kammi tõmmates naturaalsed juuste rasvad jaotuksid ühtlaselt üle kogu peanaha. Juukseid kammige õrnalt, vältige niiskete ja märgade juuste kammimist – nad on väga haprad.
    Kuidas võidelda juuste väljalangemise vastu?
    Toituda tervislikult , kasutada õigeid tooteid ( peanaha seerumid, tinktuurid ja teha vereproovid -lasta arstil tervist Kontrollida!

    • Avatar
      Vasta Carry 25. jaanuar 2017 at 17:15

      Aga milliseid seerumeid juuste väljalangemise ennetamiseks täpsemalt võiks kasutada? (On mingid konkreetsed tooted/firmad, mida soovitate? Kus saaks neid soetada? 🙂

  • Avatar
    Vasta L 24. jaanuar 2017 at 22:23

    Pliis ütle, palju raha läks selle peale??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 22:24

      Mille?

      • Avatar
        Vasta L 25. jaanuar 2017 at 00:15

        Olaplex ja muud vahendid ja pikenduste eemaldamine jne

  • Avatar
    Vasta Hedy 24. jaanuar 2017 at 19:52

    Biotiin aitas mul panna lõpp juuste väljalangemisele, samuti pani juuksed kiiresti kasvama. Fb leht oli vist Vita Life?!?

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 24. jaanuar 2017 at 18:29

    ise lasin endale paigaldada raseduse ajal pikkendused. Olid väga ilusad ja ei kukkunud ühtegi salku peast peale sünnitust hakkasid pähe tekkima juba pusad .. ja 3 kuud peale sünnitust läksin alles pikkendusi eemaldama endal peas ainult 2 pusa kuigi tundus et peas on rohkem kui kaks pusa… aga pikendused saadi ilusti eemaldatud ja oma juuksed olid peaaegu et sama pikaks kasvanud kui pikkendused ise ja need pikkendusid olid peas lausa 9 kuuud kordagi hooldamata 😀

  • Avatar
    Vasta K 24. jaanuar 2017 at 18:24

    Tekkis küsimus, et kuidas pole paigaldajal süüd kui ta pani su õhukestesse juustesse 130 pikendust?!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 18:44

      Aga kust sa võtad, et a)mul on õhukesed juuksed b) et seal oli 130 salku :D? Random numbri ise mõtlesid välja v? 😀

      • Avatar
        Vasta Mannu 24. jaanuar 2017 at 19:53

        “Minule läks pähe 140 salku, kui ma õigesti mäletan ja nüüd on mul selline paks ja mõnus pikk pats”

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 20:08

          no vot :d

        • Avatar
          Vasta K 24. jaanuar 2017 at 20:15

          10 salku siia sinna.. jäi valesti meelde. Ei mõelnud midagi pahaga. Piltidel tunduvad sul üsna õhukesed juuksed. Mul korduvalt pikendused olnud ja mitte kunagi pole üle 100 salgu pandud kuigi on palju pikemad ja paksemad juuksed.

          • Avatar
            Susanna 25. jaanuar 2017 at 00:47

            Nii kahju et sedasi juhtus :(!
            Kuigi ausalt- ka mina kergitasin kulmu, kui lugesin mitu salku sulle pähe pandi + veel nii pikad (rasked).. Juuksed sul endal ikka pigem õhemapoolsed. Mul umbes samasugused ja pole kunagi üle 90 pandud.

  • Avatar
    Vasta anonüümne 24. jaanuar 2017 at 18:18

    Kas kuskil uue soengu pilte ka näha saab? eeldan, et nüüd on lühemad kiharad? 🙂

  • Avatar
    Vasta Aale 24. jaanuar 2017 at 17:15

    Ka minul olid pikendused küik oli ilus tore nautisin oma elis esimest korda nii pikki juukseid. Kui aga jakkasid telkkima pusad algul väiksemad ja aina suuremaks läksid.
    Lõpuks tegid pisikesed pusad kokku suure linnupesa. Käisin oma pikenduste panija juures ta pusos ja pusis kuid päris kõike lahti ei saanud. Olin juba loobunud ja õnnetu ise juba harjutasin end mõttega et noh tuleb siis kukal paljaks ajada. Mõtlesin et proovin veel leidsin juuksuri kes tegi imet sai lahti keratiini tykkidest ja päästis mu juuksed. Nyyd takka järgi mõtlen ise et äkki oli põhjuseks see et mul on loomulikud lokid ja ysna kahupea ka veel… aga nyyd poputan ja bunnutan omi juukseid ja edu sullegi Mallukas selles osas.

  • Avatar
    Vasta Maria 24. jaanuar 2017 at 16:27

    Mul aitas peale halvasti tehtud pikendusi afro patsid, selle aja juuksed puhkasid, ei pidand kammima, hea oli.

  • Avatar
    Vasta G . 24. jaanuar 2017 at 15:58

    Kuule. Ole vunts, lase see kommentaaride värk korda teha. ☺

  • Avatar
    Vasta Carmen 24. jaanuar 2017 at 15:48

    Mul pikendused kaks aastat järjest, käin hoolduses korra 2,5-3 kuu tagant, pole elu sees ükski salk ise maha libisenud või mingid pusad tekkinud vms. Kasutan ainult lux slaavikaid, hooldan nii mis jube, pesen üle päeva, maskid, palsamid, õlid, magan juuksed kerges patsis…mida kõike ilu pärast ära ei tee onju 😀
    Vot mulle pole kahjuks “almaš taevaiša” kohevaid ja ilusaid juukseid andnud, seega kasutangi pikendusi. AGA..nüüd, lapseootel olles, hakkasid enda juuksed nii rämedalt kasvama, et ma ei jõua enam hoolduses käia ja sinu kogemust nähes, ma vist lähen võtan nad maha.. sest esimese lapsega oli mul täpselt sama jama, mõni kuu peale lapse sündi hakkasid juuksed välja langema (arst rääkis tol ajal, et ikka juhtub, eriti kui last rinnaga toita). Sellist asja küll üle elada ei tahaks.. Loodan, et su juuksed taastuvad kiiresti!

  • Avatar
    Vasta piuks 24. jaanuar 2017 at 15:06

    Nüüd võin käsi südamel ausalt tunnistada, et mulle üldse ei meeldinud su need viimased pikendused. Need ei näinud üldse loomulikud välja ja minu arvates sulle lihtsalt ei sobinud see pikkus või lõikus. Igal juhul mul on kahju, et sellisel põhjusel, aga hea meel, et sul siiski neid enam peas ei ole.

  • Avatar
    Vasta Jubin 24. jaanuar 2017 at 14:25

    Vb hea võimalus ilus audrey hepurnilik poisipea ära proovida.. annad juustele aega tiheneda kosuda ja uuesti kasvada.

  • Avatar
    Vasta Jubin 24. jaanuar 2017 at 14:22

    Tuleb parukausku ümber pöörduda

  • Avatar
    Vasta Sandra 24. jaanuar 2017 at 13:56

    Ma ei saa aru, kes ütlevad, et pikendused olid nii ebaloomulikud ja üldse ei sobi jne. 😀 Minu silm ei saa küll aru, kas on nüüd pikendused või ei. Võib-olla ma lihtsalt loll. 😀 Väga ilus olid. Aga praegune olukord on ikka päris hull jah, loodame, et taastub, aga no äratulnud muidugi homseks tagasi ei kasva.

    • Avatar
      Vasta Helina 24. jaanuar 2017 at 14:15

      Kui on korralikult hooldatud, siis muidugi ei pruugi aru saada, aga kui nt panna õlgadeni juustesse poolde selga pikendused, siis nii mõnelgi ilma hoolduseta mingi aja pärast oma juuksed nagu heinad ja allapoolt tulevad ilusad sirged ja siledad pikendused. Siis ikka hästi ju aru saada ?

  • Avatar
    Vasta Lila 24. jaanuar 2017 at 13:24

    Riitsinusõli pähe määrimine paneb juuksed vohama. Google aitab, aga suurt pudelit pigem netist tellida, apteegist ostes on suht kallis, kuna seda pähe läheb palju. Mina tegin üle päeva kuu aega kuuri. Vahest hoidsin üle öö, vahel ainult pool tundi.

  • Avatar
    Vasta Kertu 24. jaanuar 2017 at 12:51

    Ma just tahtsin kommenteerida seda, et peale sünnitust pole klige arukam pikendusi paigaldada aga õnneks olid sa selle iae ilusasti kirja pannud.
    Veel parem oleks kui sa selle suurelt ja punaselt sinna märgiks, et kohe silma hakkaks.

    Rasedusega kaasneb selline tore hornoonide teema, mis nn hoiab rasedust kehas kinni, et keha sesa ära ei tõukas. Tänu antud hornoonile on ka nt juuksed peas kinni, selle pärast rasedad naised märkavad ka, et nende juuksed on kuidagi tihedamad ja paksemad – on ka, sest need ~100 karva, mis päeva jooksul välja peaks langema, seda ei tee. Need juuksed hakkavadki kuskil beebi teisel-neljandal elukuul valja langema. Kasvavad muidugi tagasi aga see juukse”kadu” on räme. Karvad on igal pool ja selle vastu ei aita muu kui aeg.
    Kasvavad loomulikult tagasi ja siis ongi üle pea näha kerget siili – uued juuksed, hurraa 🙂
    Minul ongi hetkel mullet, mida nn valja kasvatan. Kuna omad juuksed on üsna õhukesed, siis see et korraga nii palju juukseid välja tuli, ei teinud olukorda paremaks. Ja kui need uued juuksed kasvama hakkasid ning veidi pikemaks said, oligi kaunis mullet peas. Loikasin kiharad maha. Olukord on veidi parem kuid ootan, et koik juuksed oleks ühes pikkuses enne kui neid kasvatama hakkan. Seni aga tasandan oma mulletit 😀

    • Avatar
      Vasta Nipi 24. jaanuar 2017 at 15:25

      Mis need hornoonid on? Hormoonidest olen küll kuulnud.

    • Avatar
      Vasta Kaire 24. jaanuar 2017 at 20:51

      Kõikidel siiski ei lange peale sünnitust juuksed välja. Ma ei tea, kas asi mu geenides või selles, et tarbisin rasedana ja imetaded vitamiine, magneesiumi ja kalaõli, kuid minul õnneks ei toimunud “juuksesadu”. ?

  • Avatar
    Vasta Elo 24. jaanuar 2017 at 12:46

    Mis nr olaplexi sulle pähe jttis nr 2 ?

  • Avatar
    Vasta Marju kaasik 24. jaanuar 2017 at 12:44

    OMG, jeeses ma ei pane mitte kunagi endale pikendusi. Mitte ainult sellepärast mis sinuga juhtus vaid mul jäi silma üks kellel olid pikendused ning ta oli päikese käes. Juuksed nägid jummala võltsid välja. Minul peale rasedust tuli ka suur kogus juukseid peast ikka päris korralikult. Proovisin palju erinevaid tooteid aitas Harmony life estonia tellitud šampoon. Hakkas palju uusi juukseid kasvama.

    • Avatar
      Vasta Kertu 24. jaanuar 2017 at 12:53

      Need juuksed hakkavad tagasi kasvama nii ehk naa. Tegelikkuses ei aitab ukski toode. Sul oli kokkusattunus selle tootega ja ajaga mil kõik need juuksed korraga tagasi hakkavad kasvama.

      See on ka normaalne, et juukaeid megalt välja langeb. Vaata veidi ules poole, kirjitasin sel teemal veidi pikema kommentaari 🙂

  • Avatar
    Vasta K 24. jaanuar 2017 at 12:30

    Pikkade juustega olidki ainult juuksed sind vaadates (ma siis ei julgenud öelda, sest noh, ega soengu järgi inimest hinnata saa), lühikestega tulevad su väga ilusad näojooned ka esile. Minu juukseid on ka olaplex paar korda päästnud, aga ma tudengina ei raatsi igakord juuksuris käies selle hoolduse eest tasuda.

  • Avatar
    Vasta A. 24. jaanuar 2017 at 12:18

    Loodan ka, et saad oma juuksed korda ja Sulle ausalt sobivad lühemad juuksed+tukk! Nende pikendustega olid Sa justkui Kevadest välja karanud Teele 😀 ei mõtle üldse paha pärast, aga loomulikkus on kõige ilusam :).

  • Avatar
    Vasta A 24. jaanuar 2017 at 12:17

    Olaplex muidugi aitab neid alles jäänud juukseid turgutada ja tugevdada aga kui pusadest lahti saad siis tuleks.hakata seespidiselt asja parandama,et need hõredad kohad taastuksid ja ,et see väljalangemise periood valutumalt kulgeks. Ja muidugi peanahale võib keedetud sibula-leiva nö maski teha,see pidi hästi mõjuma ja siis aaloe,mesi,munakollane ja 1tl konjakit on ka jållegi hea turgutaja. Ja siis mingisugused head räni juukse tabletid on olemas,nägin.ühte üsna hõredate juustega klienti kuskil üle poole aasta ja tal oli näha kuskil 10 cm pikkuseid uusi.juukseid. et dr googlest vb leiab infi. Olen ise saanud kehvade pikenduste ja kehva paigalduse tõttu samamoodi augud pähe aga nagu öeldakse on juuksed taastub loodusvara.

  • Avatar
    Vasta F 24. jaanuar 2017 at 12:16

    Elu andis ise märku, et ilma oled ilusam!
    Soovin kiiret taastumist juustele.
    Perekoolis on palju õelust, aga see oli küll täppi kommentaar, et need pikendused tegid sust vananeva merineitsi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 12:17

      haha, ei tea, ei loe perekooli, aga vananev merineitsi on ka inimene! 😀

  • Avatar
    Vasta Marii 24. jaanuar 2017 at 12:00

    Vôta Biotini (10,000 mcg) vitamiine, need panevad karvad ja küüned mega kiirelt kasvama!

    • Avatar
      Vasta Maria 24. jaanuar 2017 at 12:43

      Ei saa kui imetad, siis peab uldse vaga ettevaatlik olema koigega mis sood, ainult imetamisvitamiinid on OK.

  • Avatar
    Vasta Eva 24. jaanuar 2017 at 11:56

    Hull värk… minul on olnud pikendused alates kuu aega pärast sünnitust, nüüdseks siis 1,2 aastat. Algul küll oli pusasid rohkem, aga mitte midagi selle sarnast 😮

  • Avatar
    Vasta LauraA 24. jaanuar 2017 at 11:25

    haha, sorry mind ajab naerma, nii humoorikas postitus 😀 Mul on vist imelik huumor, aga ma jälgin sind isegi kiilakana, dont põe 😀 Ja tegelikult ma ikka loodan, et su oma kiharad korda saavad 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 12:27

      Ah, ega ma põegi 😀

  • Avatar
    Vasta G 24. jaanuar 2017 at 11:09

    Minu arust sobivad sulle lyhemad juuksed poole paremini kui see mis praegu oli. Blond, tukk ees ja lyhemad juuksed super ilus oli 🙂
    Kiiret paranemist!

  • Avatar
    Vasta Heili 24. jaanuar 2017 at 11:05

    Päris ränk ikka… Kohe kahju sinust… Loodan, et taastud ruttu 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 24. jaanuar 2017 at 10:52

    Soovitan sul proovida Merz vitamiine. Mul hakkasid kiilanenud kohad nagu mühinal kasvama… beebijuukseid tuli meeletult ja kiiresti.

  • Avatar
    Vasta Nipi 24. jaanuar 2017 at 10:47

    Ma soovitan kõigil pikendustesoovijatel uurida ka seda, kustkohast need pärisjuustest pikendused tulevad ja mis hinnaga. Ja hinna all ei pea ma silmas seda, kui palju üks salk maksab.
    Juuksepikenduste äri on üsna jõhker ja ebaeetiline.

    Piisab, kui guugeldada “truth behind hair extensions”.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:48

      Ma tean seda nagunii, aga noh, elu..

  • Avatar
    Vasta Kelly 24. jaanuar 2017 at 10:25

    Kui lasid endale pikendused panna, siis ma ikka hullult piidlesin neid pikendusi ja tõsiselt kaalusin endale ka need lasta panna. Aga nüüd enam ei julge, sest ilumaailmas kipub mul olema nii, et kui midagi saab valesti minna, siis tõenäoliselt minul ka läheb, nii et kardetavasti lõpetaksin sarnases olukorras 😀
    Aga sulle soovin jõudsat karvakasvu! 😀

  • Avatar
    Vasta meow 24. jaanuar 2017 at 10:23

    Huh, väga hull! Aga kui ma pääääris aus olen, siis see vene tiiutalutptrekese blond pahmakas oli üsna hirmus, anna andeks!

  • Avatar
    Vasta Kõhh 24. jaanuar 2017 at 10:14

    See on kindlasti maitseasi, aga need enda õlgadeni juuksed sobisid sulle imehästi!
    Kui pikendused panid, siis just mõtlesin, et isikupära on läinud.
    Ei saa üldse praegu aru nendest trendidest, et kõigil peavad olema mustad või valged peeni juuksed ja võimalikult laiaks värvitud kulmud – kõik need tsikid on ju ühte nägu ja tegu!

  • Avatar
    Vasta Maia 24. jaanuar 2017 at 10:10

    Mul omal on ka pikendused peas, olid rasedana ning ka nüüd peale sünnitamist jätkuvalt peas, juuksed hakkasid välja langema 4 kuud peale sünnitust aga nii hullu olukorda mul peas pole, pole ühtegi pusa ega midagi. Lihtsalt kui juukseid kammin, siis on tunne, et kammis rohkem juukseid kui peas 😀 Juukseid on tulnud nüüd 2 kuud nii hullusti, et terve elamine täis aga pikendused on täiesti korras.. ainult üks oikendus on selline, et enda 2 karva küljes püsib veel ja teised karvad ära tulnud, kõik teised on tiptop. ma hoian enamus ajast juukseid patsis või punupatsis ka, vastasel juhul tõmbaks laps mul viimased kiharad ka peast, vb sellepärast mul on pikendused korralikumad ja pusasi pole. Mida vähem näppida oma juukseid, seda vähem nad pusasse lähevad. Need asjad mis sa kirjeldasid, et õlitasid ja maskitasid ja kammisid jne .. need asjad teevadki pusasi mu meelest, nii kui miskit paned sinna väljakasvanud osale siis kohe hakkavad pusad tekkima. Kui on korralikult pandud ja tehnik on seletanud, mida tohib teha ja mida pigem mitte, siis ei tohiks nii juhtuda, sest minul ei ole sellist pesa peas.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:12

      Minul on ka 90% ajast juuksed punupatsis ja kinni, aga näed, ikka juhtus 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. jaanuar 2017 at 10:10

    okõu! 🙁 nii kahju sinust!

    aga tead, mis mulle meeldib sinu juures? See, et sa oled aus ja ei ilusta, vaid räägid-näitad reaalset olukorda. Selles suhtes, et mis sellest, et juuksepikendused said koostööpartnerilt (vist?), sa ikkagi julged näidata ja rääkida, kuidas ja mis juustega juhtus. Ausalt ja ilustamata. Hindan seda väga! 🙂

    ps. Ja oma lühikeste juustega olid minu maitse järgi vägagi püss 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:13

      No ega see ju selles suhtes pikenduste paigaldaja süü ei ole. Tuustid tekkisid ikka mu enda olukorrast tulenevalt, juuksed ise on sellegipoolest õigesti paigaldatud ja kvaliteetsed. Lihtsalt ma ise.. kiilanen 😀

      • Avatar
        Vasta Katrin 24. jaanuar 2017 at 10:24

        ei-ei, ma sain aru, et pole paigaldaja süü. Ja sa ise kenasti tõid selle välja 🙂 Lihtsalt see sinu vahetu suhtlus on nii värskendav, sest üldiselt blogimaastikul ju nii ausat juttu naljalt ei kohta.

  • Avatar
    Vasta Lilliuku 24. jaanuar 2017 at 10:09

    Kandsin pikendusi u 5 a järjest, käisin korralikult hoolduses ja peale aastat vahetasin pikendusi jälle välja. Mu oma juuksed kasvasid väga ebaühtlaselt ja kui otsustasin pikendustest loobuda, olid mul üliõhukesed õlgadeni rootsud. Vanaema soovitas üle päeva öösiti terve pea külmpressi oliiviõli maski teha ja nii 6 kuud järjest. Pooleteise aasta kasvasid mu juuksed mühinal, täna 3 a hiljem on mul pikad ja palju paksemad juuksed, oliiviõli maski teen endiselt kord nädalas. Soovitan kõigile, odavam, efektiivsem ja tervislikum kui need salongitooted.
    Nb! Mu vanaema on 74 a tänaseks, tumemusta pika punupatsiga, vaid üksikud hallid karvakesed ja tema ütleb siiani, et kõik on tänu oliiviõli. See on tema jumal ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:26

      Oliiviõli paned siis ainult juustele või peanahale ka?

      • Avatar
        Vasta Lilliuku 24. jaanuar 2017 at 12:57

        Peanahk+ juuksed-mõnuga masseeri sisse, pigem rohkem kui vähem, lõhn ei ole kõige meeldivam, aga vannimüts või rätik aitab.

  • Avatar
    Vasta SLP 24. jaanuar 2017 at 09:59

    vaesekene 🙁 suured paid (mitte pea peale, see ilmselt veits piinarikkas sulle – aga no seljale paid siis) 😀 ole vapper ja õnneks on juus taastuv ja mingi hetk saab selle üle irvitada 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:27

      Ah, ega ma mingi mega masekas ka pole, oma lolluse üle tulebki naerda 😀

  • Avatar
    Vasta D. 24. jaanuar 2017 at 09:58

    Mul oli sama värk. Ma pidin hiiul nahaarstil käima kuna need kiilakad laigud ei tahtnud kinni kasvama hakata. Sain mingi seerumi ja hunnik vitamiine mis kohe siilika nendesse kohtadesse tekitas aga umbes aasta läks kuni peanahk täielikult taastus. Seal kus pikendused olid on sellised veidi õrnemad juuksed kasvanud asemele. Kui midagi ei kasuta võib juhtuda nii, et juuksejuur ei taastugi aga see on juba vist äärmus. Nagu öeldakse ilu nõuab ohvreid 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:27

      Mäletad, mis seerum oli?

      • Avatar
        Vasta D. 24. jaanuar 2017 at 21:09

        Ei mäleta aga lõhnas piirituse järgi ja pidi öödeks panema ei teinud juukseid rasvaseks 🙂 kuna see on retseptiravim siis googel ka sarnast pilti ei andnud, et pudeli ära tunneks 😀

  • Avatar
    Vasta H. 24. jaanuar 2017 at 09:56

    Ma küll kõiki kommentaare läbi ei jõudnud lugeda. Aga ma vist ainuke, kellel on keratiin pikendustega head kogemused :D. Siiamaani peas. Eeslmise aasta juunis sai pähe pandud. Põhjus oli selles, et üks tore austraalia juuksur suutis mulle teha vapustava lõikuse, nii et alumised juuksed olid pikemad ja pealmistest tehti pott pähe. Okei, nuttu kui palju. Eestisse tulles võtsin kohe oma sõbrannaga ühendust, kes on juuksur ja hakkasin keratiini kohta uurima kohe. Mõeldud tehtud. Pool aastat hiljem, on mu juuksed juba inimliku pikkusega ja ma ei kavatse neid keratiine enne maha võtta, kui saan oma juustele pikkuse, mida ma soovin.
    Sinu juustest on mul küll väga kahju. Kiiret pea paranemist ja kiiret juuste kasvu 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:27

      Mul on olnud enne 100x ja olen ka rahul olnud, asi pole ju keratiinides vaid minu kiilanevas peas 😀 Aga aitöh!

      • Avatar
        Vasta H. 25. jaanuar 2017 at 12:53

        Ega ma su keratiine ei süüdistagi. Tunnen lihtsalt su kiilaspäisusele kaasa :D. Õnneks on talv veel, saad mütsiga ära peita 😀

    • Avatar
      Vasta Eva 24. jaanuar 2017 at 12:01

      Mul ka head kogemused…kannan hetkel pikendusi ja mu enda juuksed sealhulgas pole iial nii pikad olnud kui praegu.
      Kavatsengi hoida pikendusi nii kaua kuni saavutan soovitud pikkuse oma juustel.

  • Avatar
    Vasta E. 24. jaanuar 2017 at 09:41

    Ma ei teagi kas sellises olukorras Olaplex üldse on parim variant. Sa peaksid hetkel oma peanahaga tegelema, mis on ilmselt nii suures šokis ja halvas seisus. Ma pöörduks siiski Juukseakadeemia poole, kus sa saaksid peanahka taastavad hooldusvahendid ja juuksekasvu kiirendavad (väga head!) vahendid. Eks sinu olukorra tegigi 3x hullemaks asjaolu, et sul on sünnitusjärgne juuste väljalangevus. Mina muidu hetkel Olaplexi ei kasutaks, kuigi see on ka mul iganädalane kodune hooldusvahend, aga see taastab ja kaitseb olemasolevat juust. Aga sina peaksid oma peanahka elustama ja päästma, et uued juuksed hakkaksid kohe kohe kasvama. Olaplexi kasutaksin paralleelselt ja kogu juuste ulatuses.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:28

      No enne kui ma saan peanahaga tegeleda, peab ju need pusad ja keratiinijupid peast kätte saama, oleks imelik ju mingi tuust pähe jätta ja usinalt peanahka ravida 😀

  • Avatar
    Vasta Karmen 24. jaanuar 2017 at 09:21

    Appi ! Mul vist sama lugu ! Loodan,et mitte nii hullusti .

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:28

      Ka pikendustega?

  • Avatar
    Vasta Hellu 24. jaanuar 2017 at 09:10

    Jah, olen ka mina sellist pilti kilendil näinud. Ja ka paar kuud tagasi cybercatist tulnud neiul.
    65-70cm juuksed ja 180tk = 7tundi eemaldamist ja pusade arutamist.
    See on karm mis tänu sellele enda peanahast järgi jääb.

  • Avatar
    Vasta Liivi 24. jaanuar 2017 at 08:53

    Ohoioioi.. aga jälle kogemuse võrra rikkam ?
    piiiiikk pai Sulle ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:28

      Elu õpetab jah 😀

  • Avatar
    Vasta Dii 24. jaanuar 2017 at 08:49

    Väga kole lugu 🙁
    Aga mina ei paneks never juuksepikendusi..just selle tõttu, et mul tõesti väga õhukesed ja õrnad juuksed, ma ei tahaks et minuga selline asi juhtuks!!
    Jah need on ilusad, aga ei ei ei..
    Ma ei tea, miks naised hullult lähevad kaasa trendidega, et olla ilusam.. Loomulik, hoolitsetud on palju ilusam!! Ilu tuleb seestpoolt, sa oled niigi ilus, väheke mukki, punased huuled ja aitab 😉 ära jända nende pikendustega pliis.

    Pea vastu Mallu..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:29

      Aitäh ja pean!

  • Avatar
    Vasta Liisa 24. jaanuar 2017 at 08:42

    Pole olnud küll sünnitusjärgses perioodis. Aga olid ka keratiinid peas ja üks õhtu viskas kopa ette need jublakad peas, juuksur, kes neid oleks eemaldanud, asus teises maakonnas. Nii ma hakkadin ise katsetama, samamoodi, sirgendajadega pehmeks sulatamine, palsamiga kokku tegrmine jne. Aga ära sain ma need sadakond pikendust. Mõned tulid samuti juba lõpus enda juustega aga enamus sain siiski kergemalt. Nüüd pole juukseid poolteist aastat värvinud ka peale seda ja juuksed kasvanud üle 30cm. Palju tervemad, kui need blondeeritud ja pikendustega juuksed. Jumal tänatud, et oli sellist kannatust kasvatada välja. Muidu ei suutnud väikest 2-5cm väljakasvu taluda, sest blondil tume väljakasv pole just kõige ilusam.

    • Avatar
      Vasta Ingrid 24. jaanuar 2017 at 08:57

      + 1 tubli tegu ja palju mugavam, eks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:29

      Ma mõtlen, et kui ma vähegi saan juuksed inimlikuks, siis lasen ka teha tumedamaid triipe, et ei peaks kogu aeg väljakasvu värvima

    • Avatar
      Vasta Liisa 24. jaanuar 2017 at 17:50

      Lisaks olin ka pikenduste sõltlane, küll clipid ja keratiinid. Nii kui natuke suutsin harjuda enda juustega,toppisin jälle neid pähe. Nüüd vist sõltuvusest puhas, endal oli juba sama mõte, et kuhugile nimekirja end lisada, et enam ei topiks neid. ??

  • Avatar
    Vasta Ents 24. jaanuar 2017 at 08:39

    kole lugu, aga hoopis ilusam lugu on su riietega, kus kohast see imeline kleit pärit on? ja saapad?
    need sobivad sulle nagu valatult ja oled väga stiilne 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:30

      Imeline kleit on Reservedist ja saapad on ShoeShopist 🙂

  • Avatar
    Vasta lo 24. jaanuar 2017 at 08:10

    Olen palju kordi mõelnud su juuste peale, eriti nende pidevate pikenduste peale. Igakord olen endamisi mõelnud, et millal sa kiilakaks jääd, sest sellist koormust ja vatti nagu sinu juuksed on saanud, on meeletu. Sul on peanahk läbi juuste näha, sest juuksed on sul hetkel nii hõredad ja hetkel vist isegi juustetud augud peas, kuid sul on alati olnud juuksed kuivad, hõredad ja yldse kuidagi kehvavõitu. Peaksid tegema õli- ja seerumi maske juustele ja igasuguse värvimise ja muu totaalse jama unustama, vähemalt aastaks. Loodetavasti said ise ka paraja shoki, nähes ja katsudes kui hõredad su oma juuksed hetkel on, taastamine võtab aega hea pool aastat. Parem kasvata enda juuksed ilusaks kohevaks ja pikaks, tee hoolduseid ja maske, see aitab palju.

    • Avatar
      Vasta Ingrid 24. jaanuar 2017 at 09:01

      Ilusti kirjutatud, näed Mallukas, keegi ei parast, vaid mõeldud, miks ometi:(

    • Avatar
      Vasta mari 24. jaanuar 2017 at 09:37

      “Kasvata oma juuksed kohevaks” on jube hea nõuanne õhukeste juustega inimestele. Tänks, kohe lähengi kohevust kasvatama 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:30

        Ma ka just kasvatan kohevust! 😀

  • Avatar
    Vasta Gerli 24. jaanuar 2017 at 08:07

    Jube kahju. Sulle väga sobisid pikendused. Aga mis parata. Tubli, et loo avaldasid

  • Avatar
    Vasta Kätlin 24. jaanuar 2017 at 07:53

    Oh sa jeeerum. Oli alles harakapesa 😀 Kirjuta kuidas hommikuks lood on. Ehk teeme korjanduse ” Mallukale juuksed ” 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:11

      Ja mis selle korjanduserahaga teha, paruka või :D?

      • Avatar
        Vasta Kerli 24. jaanuar 2017 at 10:30

        Siin vist enam muu ei aita jah 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:31

          Samas võib korjandusrahaga mingi poole aasta toiduvaru koju osta ja siis siin ennast peita… 😀

      • Avatar
        Vasta Katrin 24. jaanuar 2017 at 10:32

        😀 naer!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:32

          parem idee, teen rahaga keldri korda ja elan keldris 😀

    • Avatar
      Vasta kätlin 24. jaanuar 2017 at 22:05

      Parukas ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Hh 24. jaanuar 2017 at 07:07

    Mul pole küll pikendusi olnud, aga oma juuksed on kehva kasvuga. Aitas kuurina läbi teha Nioxini shampooni + palsami + seerumi kasutamine. 2 kuuga kasvasid rohkem, kui eales varem. Tasub proovida 🙂 aga juuksurilt kindlasti uurida, mis nr komplekt sinu juustele sobib, seal erinevaid.

    • Avatar
      Vasta Liis 24. jaanuar 2017 at 21:05

      Just! Ma kasutasin komplekti nr 4 ja väga head tulemused olid. Nr 4 on märgatavalt hõrenevatele ja keemiliselt töödeldud juustele. Mul juuksur ütles,et imetamise ja raseduse ajal lubatud toode:)

      • Avatar
        Vasta Liis 24. jaanuar 2017 at 21:07

        Aa seda palsamit soovitas mul juuksur ainult peanahale panna ja pikkusesse mingit muud niisutavat palsamit või maski. Need tooted võivad muidu nats kuivatada.

  • Avatar
    Vasta Meri-Ly 24. jaanuar 2017 at 06:49

    Mäletan, kui ma kunagi täiega pikendusi tahtsin . Oleks kõik vist selle nimel andnud/teinud … eelmine kevad siis proovisin keratiiniga värvilised salgud ära … esiteks mul juuksekasv nii kiire et paari nädalaga juba oli see välja kasvanud . Ja hakkasi tâiega torkima mind öösel .(mis siis terve pea oleks olnud ) peale neid salke ei taha ühtegi pikendust . Endal kasvavad ka kiiresti . Kasutan kōiksugu shampoone ja juuksekapsleid .

  • Avatar
    Vasta Marika 24. jaanuar 2017 at 06:17

    Kas kõik see asjandus seal peas kuidagi rinnapiima ei kahjusta? Vanasti ei soovitatud midagi omale ei keha.ega pea peale määrida, et imbub naha kaudu ja mõjutab ka rinnapiima

    • Avatar
      Vasta Sandra 24. jaanuar 2017 at 08:43

      Tänapäeval on asjad nii palju edasi arenenud, et rinnapiima ei mõjuta ja paljud asjad isegi mitte ei imbu läbi peanaha ei tea kuhu.
      Ka võivad praegu vabalt rasedad juukseid värvida sest vesinikud on ohitumad. Ei soovitata teha vaid keemilist lokki ja keratiinhooldust, aga põhiliselt aurude pärast mis eralduvad protsessi käigus.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:31

        Jep

  • Avatar
    Vasta E 24. jaanuar 2017 at 05:45

    Tunnen kaasa sulle. Mul pole elus kordagi pikendusi olnud. Vaikselt mõtted hakkasid sinnasuunda liikuma aga lugedes seda siis EI. Tänan sind et selle postituse ja just nüüd tegid☺

  • Avatar
    Vasta Ner 24. jaanuar 2017 at 02:24

    Ma olen hetkel haiguse tõttu kiilakas, kannan parukat. Ei sooviks seda kellelegi. Nii et tõesti loodan, et su enda juuksed saavad tugevaks ja ilusaks tagasi! Pilt enne eemaldamist oli tõesti kehva 🙁

  • Avatar
    Vasta Lille 24. jaanuar 2017 at 01:14

    Mina olin uue šampooni otsingul ja tahtsin proovida Natura Siberica tooteid, sest olin nende kohta ainult head kuulnud. Valisin Natura Sibetica Loves Estonia šampooni ja palsami ja mu juuksed hakkasid kasvama. Palju ja tihedalt. Praegu kasutan teist pudelit ja juuksekasvu on umbes 4cm. Ka palsam on mõnus ja teeb juuksed siidiseks.

    • Avatar
      Vasta Annela 24. jaanuar 2017 at 02:27

      Minul tegi see shampoon juuksed takku,viskasin minema

    • Avatar
      Vasta a 24. jaanuar 2017 at 07:16

      Mina kasutasin natura siberica šampooni takjaga (see tumesinine pudel), aga mul tekitas see hirmsasti kõõma :/

      • Avatar
        Vasta G 24. jaanuar 2017 at 07:46

        Minul tekitas Natura Siberica oblepikha (sinine kirjumirju pudel) šampoon kõõma. Seda enam ei osta

    • Avatar
      Vasta A 24. jaanuar 2017 at 10:07

      Mina ei soovita selle sarja tooteid kellegile. Täielik saast. Mul tekkisid kaelale ja seljale sellest mingisugused väiksed punnid. Ikka täitsa tihedalt ja need olid sellised kinnised (?). Ehk täiesti naha all ja ei saanud neid ei pigistada ega midagi.
      Lootsin ka, et ikka jube looduslik jne. Tühjagi!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:08

      Minul tegi ka see megatakkku ja ei sobinud üldse!

  • Avatar
    Vasta Evelyn 24. jaanuar 2017 at 01:02

    Hirmus-hirmus.!
    Jään ootama, mis su juustest ja peamajast saab.

    • Avatar
      Vasta Evelyn 24. jaanuar 2017 at 01:03

      Peamajast ??
      Peanahast mõtlesin tegelikult ?

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 01:03

        haha, peamajake 😀

  • Avatar
    Vasta Marju 24. jaanuar 2017 at 00:56

    Kuna olen kõik selle lâbi teinud (teip pikendustega), annaks siin paar head soovitust, mis minul on toiminud. Minul ei jäänud aukude varjamiseks juustes muud üle, kui lõigata kohe peale pikenduste eemaldamist poisipea. Pm peale sasipundarte lahtiharutamist ja pikenduste eemaldamist olid pooled juuksed läinud, oli ikka kehv tunne küll.

    Väga palju on aidanud juukseid taastada Neemipuu õli ja Riitsinusõli, sisse tilkadena rosmariini ja piparmündi õli, samuti loputan nõgesekeeduveega. Kevadel sobivad ka kaselehe vesi, nurmenukud jms ilu. Kõik need munad ja leivad jms- mõttetud. Samuti on hetkel Looduskosmeetika poest nii šampoon kui palsam- võimalikult pehmed ja puhtad. Õlimaskid 2 korda nädalas. See ei ole siiski minu mõeldud juustetaastamine, vaid nahaarsti ja juuksurite soovitus. Kindlasti mitte värvida juukseid vähemalt aasta (va siis looduslikud värvid). Töötab antud ravi hästi, nelja kuuga on augud täis kasvanud, lühikesed küll veel, aga no küll tulevad. Pikendustest käib edaspidises elus väga kauge kaarega. Jõudu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:31

      Tänud ideede eest!

  • Avatar
    Vasta Ave 24. jaanuar 2017 at 00:31

    Ei ole hullu! Mul oli sama lugu! Olin 6 tundi juttu juuksuri toolis ja iga 5 minuti tagant juuksur jälle ohkas.. “Pole veel sellist pilti näinud!”

    Mis ma siis tegin. Mul oli ka laps 5 kuune kui panin pikendused. Aga suvine aeg ja sai ujumas käidud. Siis jälle pestud õhtul hilja ja ilma kuivatamata magama jäädud lahtiste juustega.. Igatahes jah! Mul oli veel hullem. Mul oligi nagu üks suur juukse tükk lõpuks kuklas.. See oli nagu käsn!
    Mis siis sai.. kõik võimalikud niisutavad ja silendavad seerumis sissse ja millimeetri haaval harutatud.. Isegi lastele mõeldud pusa harutus vedelikku sai toodud kaubamajast :)))
    Lõpuks lahti selle pusa sain ja väikse 5 cm läbimõõduga tombi ma juba palusin, et juuksur ära lõikaks! Sest mul oli juba kõht tühi ja istumisest lamatised tagumikul..

    Juuksur jättis selle juukse tombu alles ja ütles, et näitab seda igale pikenduse soovijale!

    Mul on ka olnud pikendusi mingi 5 korda. Kuid otsustasin ka, et enam ei iial. Ja investeerin pigem selle raha juukse hooldus toodetesse. Ma ei värvi juukseid üle pea. Lasen teha mõned blondid salgud esimesele kihile ja kogu lugu. Juuksed terved. Ja kasvavad ka. Ise vahest viskan juuksed üle pea ja näksan kääridega otsi veidi ja kõik.

    Muide! Ma olin föönist sõltuvuses. Kuni mu föön läbi põles ja ma lihtsalt ei raatsinud uut osta. Ja just veidi peale seda nad ka kasvama hakkasid.

    Aa ja kui kodus olen ja kuskile minekut pole, siis ma ei pese juukseid. Aga kammin mitu korda päevas, et “omas mahlas” marineeruksid ???

    Ja päris aus… Siia pikendused on ikkagi pikendused ja on kaugelt näha, kui pikendused peas. Pane neid salke palju tahad! Ma panin 250 salku! Viimane kord. Aga ikkagi oli näha. Sest oma juuste lõikus oli liiga tugev. Ja tegelikult… Minu meelest sobib sulle lühem juus rohkem.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 10:32

      Tänks, hakkan ka nüüd tubliks :D!

  • Avatar
    Vasta Anja 24. jaanuar 2017 at 00:28

    Mina kui pikenduste söltlane. Kes paneb muudkui pähe ja kisub ise maha, soovitaks sulle seerumit. See teinud ka minu rotisabast paksemad juuksed, turgutanud ja äratab nn magavad juuksed ülesse. Ise küll ei uskunud sellese, kui peale seda kui ise suutsin maha vöttes augud tekitada usaldasin oma juuksurit. Ja nuud kasutan pidevalt ja no ütlen ausalt, pisikesi karvu on megalt. Samas meeldib ka tunne kui seerum peas öhetab.

    Krt pilti ei oska panna,
    Aga system4 BIO BOTANICAL serum.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 00:49

      Koge googeldan 🙂

      • Avatar
        Vasta E. 24. jaanuar 2017 at 09:45

        Just sedasama toodet mõtlesin ka mina, seda saab juukseakadeemiast. Vaata kirjutasin enne pikema vastuse. Mine palun sinna ja osta omale seerum peanahale, vb nad soovitavad sulle samast sarjast isegi midagi paremat. Olaplex ei ole hetkel kõige tähtsam su juustele, seda pane olemasolevatele juustele (olaplex nr. 3, kui sul see kodus on, aga mitte peanahale!!).

  • Avatar
    Vasta Y 24. jaanuar 2017 at 00:27

    Tead ma tahaks kohe vanduda ja ropendada enne kui enda kogemuse räägin. Eelmine nãdal lasin ûhel “isepaigaldajal” panna endale juuksed ja no need olid niiiiii valesti pandud et ma ei saanud öösel magada mitte ühegi külje peal. Hommikul uurisin tolle kãest et millega eemaldatakse ja sain vastuseks et SEDA TA VEEL EI TEA. :O mul oli nii häbi minna juuksuri juurde et hakkasin katsetama google jãrgi. Vajutan nãpitsatega pehmeks – ei toimi, sirgendajaga sulatan – kõik keratiin oli juustega peas püsti ja enam ei saagi ära, oliiviõli juustesse – ei toimi, kaks potsikut maske – eiiii, viin – ei toimi, atseton – EIIII TOIMI. Vôtsin nûrid käärid (kuna muud ei leidnud) ja hakkasin salgu haaval nüsima. Nüûd olen punkar valmis, kõrvade juures ja peapeal juuksed on ja kogu alates kõrvadekõrgusest kiilakas 😀 soeng on talutav 😀 kui loll ma olin.

    • Avatar
      Vasta Anja 24. jaanuar 2017 at 00:29

      Viin aitab, leotad keratiini ja teeb pehmeks. 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 00:48

        Ta ju ütles, et proovis viina 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 00:54

      Issand jumal, vaene sina 🙁

  • Avatar
    Vasta An 24. jaanuar 2017 at 00:21

    Mina peale kahte rasedust, u 3 kuud peale sünnitust, kasutasin placent active vaalaplatsenta ampulle. Minul aitas vaalaplatsenta juusteväljalangemist pidurdada, see periood jäi üsna lühikeseks ja juuksed muutusid ka paksemaks (õnneks sellega ei ole probleeme nagunii). Aga… proovi ka! Hullemaks see nagunii sinu juuste olukorda ei tee!
    Seekord olid sinu pikendused väga ilusad ja sul olid tõesti ilusad juuksed. Ja päriselt ma ei näeks põhjust, miks sa ei võiks kunagi neid jälle panna… (ega sa kogu aeg ei ole rasedusjärgses olukorras, see point unus ära lihtsalt seekord, et juuksed langevad tavalisest rohkem välja peale sünnitust), lase vaid oma juustel taastuda ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 00:54

      Ma pikendusi küll ei tahaaaaa 😀

    • Avatar
      Vasta Geily 24. jaanuar 2017 at 01:58

      Minul kukkusid tänu nendele platsenta ampullidele juuksed salkadena peast. Seega kõigile ei pruugi need sobida.

  • Avatar
    Vasta Laura 24. jaanuar 2017 at 00:20

    Oi, nii kahju Sinust aga vähemalt jõudsid kohale nii, et sai ikka midagi teha. Mäletan, et mul peale sünnitust ei tulnud alguses üldse aga millegipärast hakkas põhimõtteliselt salkude kaupa tulema peale seda kui piim kadus(umbes 8 kuud hiljem). See oli ikka meeletu, olin max õnnetu, kõik meelekohad tulid tühjaks ja see oli veel suvel kui ikka kannad juukseid kinni. Mega kurb aga õnneks hakkasid uued kasvama. Juuksur nüüd igakord ütleb, et näeeee vaata kui pikad su beebijuuksed juba on ? Samas kulub ikka kõvasti aega enne kui nad mu pikkade juustega sama pikaks saavad. Edu, loodan, et saad juuksed korda ikka ja mulle samuti meeldisid Su lühikesed juuksed rohkem nagunii ?

  • Avatar
    Vasta Heidi 24. jaanuar 2017 at 00:19

    Mul sajab ka juukseid peast, nii, et kõik kohad elamises on karvu täis. Õnneks on mul niipalju oidu olnud, et pikendusi ei ole lasknud veel panna:) Tegelt panin ennast Su pikenduste loosi kirja küll, aga mõtlesin ikka õigel ajal ümber ja kustutasin kommentaari ära. Õnneks oli see väga õige otsus, sest minuga oleks võinud samamoodi minna.
    Olen parem nagu ma olen ja kasvatan siin blondeeritud juukseid välja. Veebruaris saab aasta, kui ma juukseid enam ei värvi. (Välja langevad ikka samas tempos) Olen tarvitanud igasuguseid spets. vitamiine ja kasutanud eri šampoone, joonud teesid ja teinud looduslikke maske, pluss veel see platsentavärk 🙂 Mitte miski pole aidanud. Täitsa lootsetu juba…
    Lohutan ennast sellega, et kohe ei mõju 🙂
    Sulle aga head šokist taastumist ja mis muud, kui söö noore ema vitamiine. Ja küsi kellegi käest, kas nõgeseteed tohib imetav ema juua? See pidi küll hästi mõjuma ja sisaldab väga palju kasulikku.
    Parimat 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 24. jaanuar 2017 at 00:17

    Ohhjahmm…. ole ise pikenduste kandja olnud olen koguaeg nii õnnelik kui nad peas on,aga kui 2ra v6etakse siis tahaks nutta sest oma juuksed on nii õhukesed. Mu sõbrannal olid kunagi pikendused nii palju v2lja kasvand et ma lihtsalt pidin juba kääritega kallale minema sest pusad olid nii suured ja neid oli v6imatu lahti harutada ja ta peanahk oli tulipunane,enamus suutsin lahti harutada aga m6ned LIHTSALT pidin maha trimmerdama.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 24. jaanuar 2017 at 00:14

    Vaat see on alles naine ehk siis sina Mallukas!!!??? Jeebus no ma ei tea, ma vist nutaks patja praegu, aga sa suudad veel selle kõik läbi huumori kirja panna!!! ?Issanda rist, pole oma hõredatesse juustesse kunagi pikendusi pannud, kuid ausalt peale tänast, mida sinu postituses nägin ma ei tee seda iial, ennem ostan paruka.
    Pole midagi lohutavat öelda, kui siis seda, et minu juuksedon ilmselt sama hõredad ilma sellise jamatagi , seega tea, et üks kiilakas on siin maamunal veel. Mina aga ei saa siin süüdistada ei rasedust ega pikendusi, vaid vanajumalat, kes mulle rohkem juukseid lihtsalt ei kinkinud!! Jumala siiralt, aga sa oled ikka kõige ausam ja siiram blogija keda tean. ????

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 00:26

      Issand, miks ma peaks patja nutma 😀 Need on ju kõigest juuksed ja ma olen nii palju muud, kui ainult enda juuksed 😀 Pheeh, karvkate mu peas mind küll ei defineeri, seega võib ta olla perseni või 2 cm pikk, mina olen ikka mina 😀 Ma muidugi EELISTAKS, et mul oleks normal pikkusega juuuksed, aga kui ma suutsingi nad seekord pekki keerata, siis saan ma süüdistada vaid ennast ja olen teinekord targem.

  • Avatar
    Vasta Merike 24. jaanuar 2017 at 00:11

    Appppi mul õnnneks pole olnud ja ma ei taha kaaaa.Aga mul on sust niiii kahju,elan väga väga sulle kaasa.Varsti kasvavad aga sulle ilusad juuksed tagasi ja usu sa oled ka kiilana kindlasti nunnu 🙂 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 00:55

      Ma oleks nagu suremas, et kõik kaasa tunnevad 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra Loo 24. jaanuar 2017 at 00:06

    lühukesed juuksed sobivad sulle paremini kui need pikad jubinad 😀 !

    • Avatar
      Vasta Ingrid 24. jaanuar 2017 at 08:55

      +1
      Võlts on ja jääb võltsiks+oma juuste kasvatamine võtab vähem aega ja raha ning tekitab vähem ootamatusi. Aga jah kui inimene ei mõtle, mis parem KA ENDALE JA TERVISELE ning tegutseb vaid hetkeemotsioonist, siis ole midagi teha. FB-s oli üks kommentaar vanuse ja sünnitamise kohta…nii on kui pole vanust bloist lugenud.
      Seda kõike veel pisikeste laste kõrvalt tunde kulutatud aega:(

  • Avatar
    Vasta Liisu 24. jaanuar 2017 at 00:02

    Minul on olnud pikendused päris pikalt ja sellist õudust pole küll olnud!
    Väga nõme,et pikenduste panija sulle sellist infot ei andnud, et pärast sünnitust pole hea neid panna ….
    Loodan, et sa päris kiilakaks ei jää ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 00:05

      Ma arvan, et ta ei tulnud selle peale. Ma oleks võinud ISE ka ju sellele mõelda, mul on ju üks laps enne ka saadud 😀 Aga noh, elu õpetab

  • Avatar
    Vasta Kerttu 24. jaanuar 2017 at 00:02

    Viimane lause oli armas. Kogu muu lugu päris õudne ja hirmuäratav! Edu!

  • Avatar
    Vasta Elis 24. jaanuar 2017 at 00:01

    Apppi kui kahju mul sinust on! Ja Saritast ka, aga Sinu nahas küll olla ei tahaks 🙁 kiiret paranemist!

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 23. jaanuar 2017 at 23:57

    Mul on homseks juuksuriaeg =) Kiilaks ei aja, aga mõlema kõrva äärde riba 1 – 1,5 cm pikkusi karvu on plaanis küll. Nii et kui kiilaks jääd, oled lihtsalt veel radikaalsem kui mina, aga ma tulen ka samas ešelonis.

    Kuigi sa oleks parukakandjana ka täitsa sina. Valiks juukseid igaks päevaks nagu riideidki. Päris lahe oleks =)

  • Avatar
    Vasta Kelly 23. jaanuar 2017 at 23:55

    Ohsapüha*piip* , poleks uskunudki, et niimoodi minna võib :O Karm õppetund, ma tõesti loodan,et sa enam neid ei pane! Mulle näiteks meeldis su lühike soeng rohkem kaaa kui pikendused 🙂 ( räägib inimene, kes ise ripsmepikendustest sõltuvuses oli aga sain ka karmi õppetunni ja olen “võõrutusravil” ! 😀 )
    Tahtsin kirjutada paipai aga siis sain aru et see oleks kohatu praegu kui sa just räägid,et peanahk valus on. ( Natuke nalja ka ikka 😀 ) seega.. kallirallid! Kõik saab korda 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. jaanuar 2017 at 23:59

      Ausalt, ma ka ei uskunud 😀 Mis su ripsmeõppetund oli? 😀

      • Avatar
        Vasta Kelly 24. jaanuar 2017 at 00:05

        Paaaaaalju ripsmeid tuli koos enda ripsmekarvaga ära ja seis jäi ikka vääääga nutuselt hõredaks enda ripsmetega. Nüüd lubasin ,et enam ei pane.. ma loodan ka,et keegi mu mättasse lööb, kui jälle selle jutuga lagedale ilmun! 😀
        Naised ja nende tahtmised… 😀

        • Avatar
          Vasta Siret 24. jaanuar 2017 at 01:09

          Tead õppetund said sa ripsmetega kas s..a ,, ripsmetehniku ”juurest või lihtsalt ei osatud paigaldada. Olen ise ka ripsmetehnik ja enne seda sain väga valusa hoobi. ja teadmiseks kunstripsmed langevad oma karvaga. Karv mis parasjagu vahetub. Tuleb olla ettevaatlik lihtsalt. Mina õppisin enda valusast kogemusest lihtsalt.

          • Avatar
            Kelly 24. jaanuar 2017 at 13:30

            Tehnikuid ma süüdistada küll ei saa 🙂 ainult ühe korra olen sattunud kehva tehniku juurde. Viga peab ikka enda ripsmetes olema, vb lihtsalt tahavad naturaalsed olla ?

        • Avatar
          Vasta Kadri 24. jaanuar 2017 at 15:22

          Pigem ikka on olnud liiga pikad vms, mul ka tehnik, kes ikka teab, mis ta teeb. Ta nt. ei tahagi panna liiga pikki, sest see just kurnabki enda karva. Tegelikult ei tohiks mingit vahet olla, kas on see karvake seal peal või ei, kõik peab ikka hingata saama jne. Lihtsalt langebki koos võltskarvaga enda karv välja. Võin soovitada, kui huvi kellelgi.

          • Avatar
            Kelly 24. jaanuar 2017 at 21:12

            Mul on olnud kogu aeg 12 pikkus,sest enda ripsmed ka pikad .. Aga ma ei tea, kas see on liiga pikk enda ripsmele.. ei ütleks, aga vb on siis tõesti? No igatahes enam seda muret ei ole nagunii 🙂 vähemalt hetkel 😀 kuni järgmise korrani. 😀

  • Avatar
    Vasta Janely 23. jaanuar 2017 at 23:52

    Oooumaigaad. Mõtlesin ise ka vahepeal pikendustele, pole varem olnud ja kui aus olla ei taha ka enam kunagi peale selle postituse lugemist! 😀 edu juuste ravimisel 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. jaanuar 2017 at 23:57

      ära pane jah! kasvavad ise või oled niisamagi ilus 😀

  • Avatar
    Vasta E. 23. jaanuar 2017 at 23:51

    Oehhh..suht julm ikka!

    Loodetavasti on ikka lool õnnelik lõpp.

    Edu 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. jaanuar 2017 at 23:57

      Oi aitäh, ma ise loodan ka. Aga praegu laseme juustel paar päeva atra seada ja siis vaatame edasi 😀 vaesekesed mu peas 🙁

      • Avatar
        Vasta Kaastu Ndetu 26. jaanuar 2017 at 05:11

        Lükka nulli ja kasvatate beebiga solidaarselt koos uuekesed ja värskekesed.