Nagu öeldud, siis ma võtsin plaani, et Lendele veel täiega süüa ei hakka toppima, aga lähiajal tutvustan mingisuguseid maitseid talle. Mari esimesed ampsud olid kenasti videosse võetud, plaanisin seda ka seekord teha, rääkimata siis piltidest ja muust säärasest. Ükspäev Kardoga poes olles ostsime isegi mõned püreed valmis, aga kuna mul sellega kuskile kiiret ei ole, siis lasingi rahumeeli püreedel olla ja ootasin õiget hetke.

Täna oli mul jälle Suure M’i show salvestus ja Kardo läks Lendega Muugale oma venna perele külla. Tulid siis tagasi ja Kardo mainib mulle mokaotsast, et jah, andsime Lendele püreed ka, nii kenasti sõi. Ma olin nagu….

Ma ei hakka isegi valetama, et ma hüsteeriasse läksin, sest MINA tahtsin talle anda püreed, siis kui MINA leian, et selleks on õige aeg. Mitte nii, et mu laps läheb isaga korraks onu perele külla ja siis Kardo vennanaine oma käega annab Lendele esimest korda püreed. Ja mitte isegi ühte maitset, VAID KAHE SEGU!

Andestage mulle mu laialdane caps locki kasutamine, aga ma olen tõesti nii kohutavalt vihane.

Eriti irooniline selle juures on veel see, et alles jaanuaris kirjutas Lilli oma blogis, et tal juhtus samamoodi (link) ja siis ma lugesin seda toona Kardole ette ja imestasin veel, et kuidas on võimalik, et üks mees midagi nii lolli teeb. Kardo veel noogutas kaasa, et jajah, tõesti ikka “jube lugu” ja lihtsalt rahumeeli teeb mulle samamoodi.

Nii palju siis sellest, et ma ikka veel mõtlen, et millal anda ja mida anda ja kuidas anda ja mis video ja mis pilte ma teen. Sittagi. Selle asemel on mul sellest sündmusest kaks pilti.

17275028_10155050367029449_1038307085_n

17238838_10155050367059449_78861604_n

Kaks näkast ja udust pilti sellest, kuidas Kardo vennanaine omaenda käega Lendele ta esimesi ampse andis. Ei no tore. Mis järgmiseks? Ühel päeval võiks ju Kardo koju tulla ja öelda, et ta käis ja vahetas meie laste nimed Külliks ja Malleks.  Või laseb Marile näkku tätoveeringu teha? Või Lendele geelküüned panna? Ma lihtsalt ei kujuta ette, milleks ta veel võimeline on, kui ta juba seda mulle tegi, et röövis minu võimaluse pealt näha Lende esimest ampse (mitte isegi üks, vaid MITU SAI TA!).

Mul on uut meest vaja. Ma lausa keen vihast, ilma naljata! Ma olen vihane Kardo peale, et ta nii tegi. Ma olen vihane Kardo venna ja ta naise peale, et kui Kardo neile ütles, et kle ANNAME LENDELE ELUS ESIMEST KORDA SÜÜA, siis nad kumbki ei mõelnud, et äkki ma tahaks ka seda näha. Ok, mehed vb jah ei mõtle, aga no naisterahvas ja EMA võiks ju ehk selle peale tulla?

DSC_9785

Ja Kardole on mul öelda vaid üht:

12312527_10153745901694911_1630215692_n

Jaga: