Vallalisena ohkasin ma paari sõbrannaga, et no kus need head mehed ometi on? Ei osanud mina välja mõelda, kust ma selle hea mehe leidma peaks. Klubist leidsin mina enamasti ainult vastikuid perverte, kes su kanni krabada tahtsid. Tinderit toona polnud. Mingisse tutvumisportaali ma ka kuulutust panema ei hakanud (ega ma ju väga kaua ka vallaline ei olnud, onju, äkki kunagi oleks pannud :D). Pidudel ma käisin küll ja mõnikord panin mõnega tatti ka (ausalt meelega kirjutasin selle rämeda väljendi siia :D), aga no mingist suhtest oli asi kaugel. Parim mis ma niimoodi leidisin oli see vastik emm, kes mu südame murdis, nii et jah, ei läinud just hästi.

Sellest ma olen ju rääkinud, kust ma Kardo sain. Pmst tutvuste kaudu, pmst kooli kaudu, pmst peo kaudu, pmst neti kaudu :D Kõikide asjade kokku langemine lõppeski ootamatu raseduse, beebi, abielu, teise beebiga. Väga kaootilina ja random, eksole. Aga seda olen küll mõelnud, et kui me kunagi peaks Kardoga lahku minema, siis ma tõmbaks raudselt Tinderi :D See tundub nii põnev värk ja tahaks ka seal svaipida ja matchida ja mida kõike veel. Ma kunagi tõmbasin korraks Tinderi, et lihtsalt näha, millised kutid seal on (Kardo oli ka ikka, me olime külas kuskil, mitte salaja:D) aga see lõppes sellega, et ma sain sada kirja, et omg Mallu, keegi on sinu pildiga Tinderi kasutaja teinud :D

Sellenädalane Suure M’i show räägib ka meeste leidmisest, Tinderist ja netist mehe leidmisest SAADET SAAD VAADATA SIIN! Mul käis külas paarike, kes tutvusidki just Tinderis ja on nüüd õnnelikult koos. Päris huvitav tegelikult, soovitan vaadata, väga tsill paarikene ka, naljakas ja minu maitse järele :D!

Filmides tutvutakse heade meestega kuskil raamatukogus või haritlaste seminaril, mina sain enda oma ausalt öeldes üheöösuhtest. Ikka juhtub.

Kust teie mehe leidsite? Ja mis on kõige kummalisem koht, kust teie sõprusringkonnas armastus leitud on? 

Jaga: