Ma olen ennegi öelnud, et ma usun KÕIKE. No okei, peaaegu kõike… Seega olen ma sada korda mõelnud, et tahaks mingit reklaami järgi proovida. Ma ostsin isegi Vanishi endale koju, aga lõpuks ma ei viitsinud mingit kaheksat plekki tekitama hakata ja nõnda see mõte ära jäi. Aga siis hakkas mulle fbi wallil pidevalt mingi sprei silma, mis reklaamis ennast nii:

Asi, mis reklaamib ennast “uskumatud tulemused” tundub juba natukene sellline… uskumatu eks. No suva, tellisin siis endale kaks pudelit seda spreid ära ja… möödus nädal-kaks-kolm ja mina endiselt ei olnud katset ära teinud. Ma alguses mõtlesin, et sprein oma valge diivani sellega üle, aga kuna ma peaks selle enne 100% puhtaks tegema, siis pole seda veel jõudnud. Seega võtsin Mari kahed tutikad jalanõud ja lasin need paar päeva tagasi üle, ning panin kuivama. Seal on kirjas, et 24 tundi peab see sprei mõjuma. Ma muidugi ei taibanud ühte spreimata jätta, spreisin ikka kenasti mõlemad.

Nagu näha, siis vesi tõesti nn valgus maha ja jäi jalanõu peale selliste tilkadena. Mõlemad jalatsid jäid seest üsna kuivaks. Roosad läksid natsakene niiskeks, aga nad käisid pildi pärast 100x vees ka. Seega jah, omg, päriselt töötabki siis ju. Nüüd ma peaks ainult oma diivani puhtaks saama, et see ka üle spreida. Üldse võin ma ju tegelt KÕIK asjad sellega üle lasta. See alguses lõhnab veits imelikult (toas ei soovitaks mässata), aga ma spets täna nuusutasin üle ja kõik on ok, ei jäta haisema asju.

Kui kelllegi on hea idee, mis katset ma selle spreiga võiks veel teha, siis olen üks suur kõrv :D!

EDIT: Ei no takka targemaks. Nüüd nad kirjutasid mulle ja ütlesid, et kui mu blogilugejate hulgast on keegi, kes tahaks ka nende asju katsetada, siis nad loosiks heameelega välja komplekti nende tooteid. Ehk siis tekstiili ja nahakaitse(sama mis mul), autokerekaitse ja vedel ekraanikaitse. Tahab keegi katsetada? Kui jah, siis andke kommides märku! Kes niisama katsetada tahavad, siis anti ka sooduskoodiblogi lugejatele “gogonano10”. Sellega siis terve ostukorv -10 %, lisaks tasuta transport mis neil niikuinii on. Kood kehtib kuni 21.05.2017.

Jaga: