Issand, kui kentsakas sõna… saunatamine. Igatahes, mulle ei meeldi saunas käia. Korraks võin sisse astuda, kui väga jahe on, aga no lihtsalt ei ole minus seda geeni, mis tunneks rõõmu kuskil väikses ruumis higistamisest. Ma ei saa kunagi normaalselt hingata, nii kuum ja vastik on see olemine, et peale minutit jooksen ma alati välja. Kardo seevastu on mega saunafänn, seega kui Saunatrip meile võimalust pakkus, et meile aeda saunakese toob, et saaksime ühe saunaõhtu pidada, oli Kardo küll mega õnnelik.

Muuseas, meil on saun, aga see on Lea juures ja sinna oleks nagu sõpradega imelik asja teha, et inimene loeb öösärgis raamatut ja siis mingid inimesed täiega rauaga saunas võtavad leili. Seega jah, väga tihti seda Lea oma ei kasutata. Nõnda toodigi meile selline “kaasaskantav” saun aeda ja mida ikka kutid tegema hakkasid, kui kohemaid grillima. Ma tegin päris palju pilte ka, aga ma olin need kuidagi suutnud ära kustutada, seega pidin leppima Lightroomi kuvatõmmistega… Õnneks on neil kodukal palju ilusamaid pilte :D

Saunatripi point ongi see, et saad sauna tellida täpselt sinna, kuhu ise tahad. Näiteks telkimisüritusele, enda maale või noh, kuhu iganes! Saun mahutab umbes neli-viis inimest, oleneb, kui suurtest inimestest räägime. Ma kujutan ette, kui lahe oleks sellega kuskil rannas telkides sauna teha, siis isegi mina läheks! Ainuke asi, et valgustuse ja raadio jaoks vajab ta elektrit, aga kui vaja, saab ka selleta hakkama ja minna temaga nn tsivilisatsioonist vähe kaugemale. Kui elektrit pole võimalik taha ühendada, töötavad lambid ja raadio akuga! Näiteks nii!

Kui ma nüüd kellelegi saunatuju peale ajasin, siis minge klikake Facebookis Saunatripile laik (siin) jätke kommentaariks, et soovite osa võtta ja võitegi võita 24ks tunniks sellise laheda sauna kasutuse mingiks vahvaks ürituseks. Ps! Pärnu kandis on võitjale saun+  transport tasuta, kaugemale soovides tuleb võitjal tasuda 0.6€ kilomeetri eest.

Noh, kui suured saunatajad olete? Või on mul isiklikult midagi viga, et ma saunas hingata ei saa :D?

Jaga: