Nagu ikka, pean siis mina ka blogiauhindadest juttu tegema, aga ma alustan täna hommikust – ma ärkasin nii kurva tujuga. Esiteks sain ma aru, et ma olin magama jäänud! Mitte, et inimesed üldiselt magama jääda ei võiks, aga mul oli eile plaan peale EBAt koju tulla, lapsed magama panna ja linna tagasi minna, et ühineda sõbranna tüdrukuteõhtuga. Nii palju siis sellest. Olin kohe Kardo peale kuri, et miks keegi mind ometi üles ei ajanud, aga ta enda sõnul oli mind äratanud ja ma olin lausa istuli tõusnud ja siis…. uuesti pea padjale pannud ja magama jäänud, nagu mida helli…Loodan pulma vähemalt jõuda, tuleb jälgida, et seda maha ei maga…

See selleks – EBAst siis ka. Esiteks ei olnud mul üldse mingisugust tunnet sees, et valmistuks hullult. Eelmine aasta sai ikka soengus ja meigis käidud, sel aastal lebasin viimase hetkeni lastega diivanil ja sõin kommi. Eelmine aasta oli probleem, et olin LIIGA üles löödud (nagu lokkis vanamutt), sel aastal tundus probleemiks olevat, et ma liiga rääbakas olin. Mis seal ikka, ega alati võita saagi…Või siis mitte kunagi. Ühesõnaga, viimasel hetkel ma ikka ronisin pessu, tegin mingisuguse näo pähe, venitasin endale kleidi selga, lükkasin kontsadki alla ja läksin peole.

Ütleme siis nii, et tagasivaadates jäi üritusest veits selline “neeh” tunne. Ma ei tahaks siin korraldajate suurele tööle vilistada, nad on andnud endast parima ja ma ise ei saaks poolega sellest hakkama, aga mis siis mulle ei meeldinud.

 • Ženja Fokin ja ta jubedad kommentaarid. Ma reaalselt vastasin talle ühe sõnaga, sest ma kartsin, et ta järgmine kommentaar mulle oleks: “Ah sa vana paks lehm, miks sa selle ürbi endale selga tõmbasid??? Ja kus su TITED on?”. Reaalselt rääkis ta nii ebaviisakalt ja nii puterdavalt, et mina Leenu asemel räägiks herra Fokiniga natukene, et mismoodi on okei nalja teha ja mismoodi mõjub ta lausa väga kohatult ja ebaviisakalt.
 • VIP ala iseenesest on hea mõte, sest loogiline on istumisosa nn kinni maksta, et kindel olla, et kuskil jalga puhata saad. Küll aga oleks mulle meeldinud, kui kõik oleks koos saanud olla. Ja no minnes nüüd mõnele võib-olla väga ebameeldivaks (sest mängud olla tavaliselt inimestele labased ja ebamugavad), siis mina oleks küll hea meelega seltskonnaga mõned mängud teinud, rohkem tutvunud ja sõbraks saanud.
 • Keegi kuskil ütles ka, et nagu seda “vaibi” ei olnud. Ma ka ei tundnud seda. Ainukene elav tegelane, peale ebameeldivalt elava Ženja, oli Anu Saagim. Temaga oli tore juttu ajada. Mis POLE eriti tore, on see, et ma nüüd lugesin Õhtulehest temaga tehtud intekat (SIIT) ja no olles ise ajakirjanik olnud, siis häbi-häbi, Anu! Kui teha küsimus-vastus intekas, peavad intervjueeritavate vastused olema muutmata kujul. Anu on mulle enda sõnu suhu pannud, lauseid muutnud (ja sellega ka sisu). No suva näide on see, et Anu intekas oleks nagu mina öelnud:Kust selliseid mehi leiab?Ma ei taha öelda…, appi ma ei julge! Kutsusin ta ühe öö suhteks külla. Tuli ja enam ära ei läinud. Nii see lihtsalt juhtus. Ise tahtis ja pressis. Jättis mulle Facebookis kogu aeg riivatuid kommentaare, oli selline väga imelik… Aga ühel hetkel ma mõtlesin, et miks mitte. Las ta siis tuleb. Seksiisu oli nii suur. Ja siis me saime lapse ja…

  See “seksiisu oli nii suur!” kommentaar tuli Anu enda suust. Ma ei tea, minu meelest veel laiv käis ka siis, saab üle ka vaadata, aga no see on üks näide mingist kümnest, kus ta mulle selles intekas sõnu suhu paneb. Väga nõme käitumine.

 • Kõik käis nii kiiresti. Või no pigem oli tunne, et Fokinil on kuhugi kiire. Tavai-tavai, auhind kätte ja lase jeehat!
 • Venus klubis ma pole enne käinud, aga see oli kuidagi nagu… vana ja võidunud.
 • Veel ei meeldinud mulle aasta lemmiku auhinnast ilma jääda :D Siiralt ütlen, et ma lugesin täna Henry blogi, kus ta imestas oma võidu üle, sest mul on ju nii palju rohkem lugejaid ja ma imestasin temaga kaasa :D Siis sain aru, et noh, ega ma väga ei propageerinud ka väga seda, et tavai-tavai hääletage, et võib-olla mu lugejaid ei huvitanud see konkurss nii väga, ei tea. Ja no tegelikult on ka lihtsalt vabalt võimalik, et Eesti rahva lemmikblogija ongi just Henry! Ta ju ei anna väga põhjust ennast mitte sallida :) Henry blogi meeldib mulle endale ka väga, nii et mul on tegelikult hea meel ka, et selle sai just tema. Ta on inimesena väga äge, humoorikas ja just minu masti inimene. Lihtsalt ma olen nüüd natukene aega kade, kui tohib :D
 • Kõige enam ei meeldinud mulle see, mida Anu mulle rääkis sellest gängist, kes EBAl ei osale. Eesotsas siis Stellaariumiga. Teate, Katre juba kirjutas sellest nii ilusasti (siin), aga ma ise omalt poolt lisaks juurde, et tegelikult on see Stella üks paras uss. Praegu on ta siis selle nn “eliidi” hull grupijuht, mega adekvaatne eit, elus pole tema kunagi midagi valesti teinud ega öelnud, jube proff moeblogija oma saja lugejaga, aga vot KOOSTÖÖpartnerid on lausa välismaal! Nagu jeerum küll, roni ükskord oma hobuse otsast maha. Stella on mulle ise klatsinud taga pooli nendest “imelistest kaasblogijatest”, kellega ta praegu EBA boikoteerib. Lisaks on mul temaga selline ilus isiklik kokkupuude, et kunagi tahtis ta Naistelehte tööle tulla ja palus, et mina ülemusele tema eest kostaksin. Kuna me Stellaga kunagi Delfis koos töötasime, siis ei näinud ma põhjust, et miks mitte inimese eest paar head sõna öelda. Selle peale ütles ülemus, et väga imelik, et mina teda nii hella südamega soovitan, samal ajal kui paar aastat tagasi, kui ülemus kaalus minu Naistelehte võtmist ja küsis Stellalt minu kohta, siis oli Stella pikalt seletanud, kuidas ma olen kõige sitem töötaja, kellegagi läbi ma ei saanud jne. Kui ma siis sellelt Stellakeselt selle kohta küsisin, väitis ta, et mu ülemus valetab ja kisas, et tema ei tahagi sellises ussipesas nagu Naisteleht töötada :D Psühh much? Aga no peaasi, et asju tasu eest ei tee…Imelik, palka ta nagu vist tahab saada? What ever, ühesõnaga, ebastabiilne inimene on see Stella ja selline üleolev ja snooblik suhtumine on ainult süvendanud seda mõrra muljet, mis mul temast on. Vaikne, tagasihoidlik ussike kivil :D Muidugi see on täiesti teemaväline, aga kuna see mul täna meelde kihvatas, siis jagan teiega ka. Kui te võite teada, millal mu päevad on, siis võite teada, kes mulle ei meeldi ka :D Ainukene, kelle mitte osalemisest ma aru saan, inimlikul tasandil, on A-E. Kui mul oleks korraldajatega selline kana kitkuda, siis ma ka ei tuleks.
 • Täna vaatan, et paljusid häiris see, et Prooviabieluinimesed seal olid? Miks? Nad ka ju KÕIK blogijad? Või olen ma millestki valesti aru saanud? Las inimesed käivad ja on, jumala eest.
 • Viimaks EI MEELDINUD mulle see, et ma igal pildil nii paks malakas olin, peeglist vaadates olin jumala ilus :D

Ja et ma AINULT ei viriseks, siis ma tahtsin lihtsalt öelda, et kõik, kes eile EBAl olid, nägid suurepärased välja, ma ei näinud kedagi mossis näoga, kõik olid hästi sõbralikud ja elasid teineteisele kaasa. Blogijad võiksid olla üks suur ja armas pere (ja peredes ju ka teinekord näägeldakse ja tülitsetakse:D) ja ma loodan, et kuidagi suudame läbi aastate üheskoos välja mõelda kõige parema ja ausama ja mõnusama viisi nende autasude jagamiseks. Selles suhtes, et on ju õigus, et suht lamp oleks mul iga aasta minna sinna oma “eluluste blogide” auhinda kätte saama. Samas mul oli sel aastal Triinuga vaid paarsada häält vahel, nii et võib-olla võiksin ma lihtsalt edaspidi EBAlt ennast välja lugeda ja ühineda teiste snoobidega kõrgetel hobustel :D Naliii, aga no, eks näis, mis uus aasta toob. Mulle endale VÄGA meeldiks mõte žüriist, aga tõepoolest, kes suudaks adekvaatselt kõiki blogisid jälgida ja hallata?

mina oma armsate sõbrakestega!

Ja kuna vähemalt mõned teist viitsisid mu poolt hääletada ja ilma teieta poleks ma auhinda saanud, siis tundub aus see kellegi teie seast ära jagada. Seega valin ma selle postituse alt kommentaaridest juba homme õhtul ühe inimese, kes ühe 100€ ülemiste keskuse kinkeka endale saab. Lihtsalt selle eest, et Sa siin käid, loed ja kaasa räägid :)

Ma nüüd nukrutsen edasi, homme on juba kindlasti parem, aga no TÄPSELT pärast Raua saates käimist, tunnen ma ennast kuidagi nii tühjaks imetuna, et ei oska kuidagi olla ja pigem on olek selline, eeem, nukker.

Jaga: