TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

maailma ilusaimad kingad

24. juuli 2017

Sain ka lõpuks Maarja pulmapiltidele pilgu peale heita ja reaalselt ma vaatasin igal pildil, kus ma ise olin, et need kingad ja see peaehe on lihtsalt kõige ägedamad asjad, mis üldse olemas on. Ma olen Irregular Choice’i fännanud juba paar aastat, ning mul on tunne, et see armastus ei rauge eal. Nüüd tuleb ainult järgmist üritust oodata, kus neid iludusi jälle kanda saaks. Peaehet mitte. Selle kohta ütles Petra, et oo, nii ilus ja mina kohe andsin selle talle. Jumala eest, las võtab! Küll ma uue osta saan. Neid saab Ateljee Cherie’st (link).

Irregular Choice on muidu UK firma, aga tegelikult saadavad nad kenasti Eestisse ka. Kellel siiski probleeme välismaalt tellimisega või ei viitsi krediitkaartidega jamada, või tahaks KOHE kätte saada, siis soovitan piiluda Heelstop poodi (link), sest just nemad on Eestis Irregular Choice kingade edasimüüjad. Juuli lõpuni saab Heelstopi kraami näha ka Viru keskuse aatriumis, kes ise jalga tahavad proovida. Mina luban, et need on MEGA mugavad – ei ole ise suurem asi kontsainimene, aga neid kannan küll, kui ikka vastav “puhk” on.

Muuseas, kellel nende kingade vastu huvi on, või juba mõnda paarikest omavad, et sobivuses veenduma ei pea, siis Irregular Choice kodukal on praegu mega aled (link) ja seal on need samad minu lipsudega kingad ka ales (kingade link). Kas Heelstopil ka ale on, seda ma ei tea, sest see pole mitte tellitud reklaam vms, vaid niisama jagan head uudist. Ise tahaks ka uue paari tellida (nagu Kardo röögib siin kõrval, et “treat yo’self”) aga ma ei oska valida 🙁

Kõik pildid postituses: Gerry Sulp

 

Loe ka neid postitusi!

24 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kirsi 1. august 2017 at 10:24

  Minu meelest müüakse Irregular Choice kingi ka Pärnus. Võin eksida, aga väga sarnased on igatahes…

 • Avatar
  Vasta P 25. juuli 2017 at 20:35

  Kuidas neil suurused on? Mul suur ja lai jalg, mõne firma 41 paras, teisel aga 42 ka mega ebamugav :D. Vaatasin, et nad müüvad isegi 43. Ümara ninaga liist on mu lemmik – ilus JA mugav.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. juuli 2017 at 20:48

   Mul on ka 37,5-38, sealt tellin 38 ja on mõnus!

 • Avatar
  Vasta Loore 25. juuli 2017 at 18:56

  Tere Mallukas,
  Ma sooviks hoopis teada, kust sellist kleiti saaks. Tahaks end just sellises iluduses lasta paari panna 🙂

 • Avatar
  Vasta Ann 25. juuli 2017 at 10:45

  Mallu, sa näed lihtsalt vapustav välja!!!!!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. juuli 2017 at 12:21

   Aitäh 🙂

 • Avatar
  Vasta Rents 25. juuli 2017 at 10:17

  Ma ei saa aru, mis inimesed need on, kes saavad kingi proovimata internetipoest tellida – eriti kõrge kontsaga kingi. See on täielik loterii ju, kas on siis sobiva liistuga jne jne.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. juuli 2017 at 12:21

   Selllel Irregular Choise’il on siiani kõikidel kingadel ja asjadel sama liist. Esimene kord oli küll joppamise peale 😀

 • Avatar
  Vasta elisabeth- maria 25. juuli 2017 at 09:18

  Seekord paistab väga välja, et sa oled iga hinna eest tahtnud ja püüdnud ilusam olla kui pruut. Mis on sinu silmapaistvalt halb omadus. Õnneks on sul niisugune maitse, et alati jääb mulje, et sa pingutad üle ja seepärast pöörduvad pilgud jälle tagasi pruudi poole.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. juuli 2017 at 10:16

   Tead, kui sa päris ausalt teada tahad, siis kleidi pulma valisin ma suvalt samal hommikul, meigi ja soengu sain ka täitsa ootamatult, kui ma pruudile appi läksin sättima sama meikari poolt, kes tallegi tegi (pruut lausa ise pakkus :D). Seega pean nentima, et mingit erilist vaeva ja “iga hinna eest” parem olemise soovi mul ei ole olnud. Oleks ka natukene imelik, kui oleks. Minu meelest oli pruut siiski see, kelle peale pilgud jäid ja loomulikult oli ta ilusam, mis tobe arutelu 😀

  • Avatar
   Vasta Ann 25. juuli 2017 at 11:13

   “Ei tohi olla pruudist ilusama” mõtles välja vist inimene kellel olid suured kompleksid 😀 mis teha, kui mõni külaline kenam on? Ilusaid naisi on maailmas palju ja loeb siiski see, et pruut on ikkagi päeva staar ja nii ehk naa kõige tähtsam! Antud peol on ka pruut väga ilus aga kuna ma pruuti ei tunne ja Mallukat jälgin, siis lihtsalt seekord võtab tema välimus sõnatuks 🙂

  • Avatar
   Vasta Jane 25. juuli 2017 at 20:19

   Selle kommentaari peale ma lausa kerisin üles tagasi ja vaatasin fotot uuesti. Mallukas on väga kaunis, aga pruudiga ikka võrrelda ei kannata. Sama hea võrdlus nagu siga ja kägu. Kust kohast see lollakas ütlemine üldse pärit on, et pruudist ilusam olla ei tohi/või/saa.

 • Avatar
  Vasta Elo 25. juuli 2017 at 01:07

  Viimasel pildil on koigi pilgud sinu poole…ilus naine, muidugi vaatavad!

 • Avatar
  Vasta rätsepmeister 24. juuli 2017 at 22:33

  Esimene mõte oli need Kingad on nagu Kuningal vanast muinasloost Kuningas on alasti 🙂

  1.bp.blogspot.com/-ck9vQRx8C9I/UbYboPNv-4I/AAAAAAAAKR0/OWB3qJnXxvw/s640/renudo.jpg

 • Avatar
  Vasta H. 24. juuli 2017 at 21:46

  Issand kui hea sa näed välja!?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. juuli 2017 at 10:17

   Aitäh

 • Avatar
  Vasta Kaja 24. juuli 2017 at 21:43

  Kingad on tõesti ilusad. Kahju, et minu jalavigastus kontsakinga kanda ei luba 🙁

  PS! Kas registreerimine oli kirikus? Sinu riietus on räige etiketireeglite rikkumine. Paljad õlad, sügav dekoltee ja üsna lühike seelikuosa. Miski oleks pidanud õlgu katma.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. juuli 2017 at 23:45

   Jaa, ma tean! Mul oli isegi kirikusall autos, aga me jõudsime pruutpaariga nii viimasel hetkel, et mulle alles kirikus tuli meelde. Super piinlik, aga noh, mis sa hädaga ära teed, kui elad edasi 😀

  • Avatar
   Vasta Biki 25. juuli 2017 at 05:04

   Ee ma leidsin viimaselt pildilt veel kolm naist kellel õlad täitsa paljad ju 😀

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 25. juuli 2017 at 10:17

    Jaa, kui mul kirikus meelde tuli, siis vaatasin ka, et õnneks ma pole ainuke 😀

 • Avatar
  Vasta Classy 24. juuli 2017 at 20:13

  Issand kui naljakas ennast kiita teiste pulma piltidel…aga noh sina ju 😀 !?

  • Avatar
   Vasta Mallu 24. juuli 2017 at 20:54

   Väga naljakas kommentaar, ma ju ei rääkinudki pulmadest, vaid post oligi kingadest 😀 pulm ja pruut olid muidugi super enivei!

 • Avatar
  Vasta Nele 24. juuli 2017 at 18:17

  Minu arust ka super ilusad kingad. Juba su pulmade ajast saati olen endale tahtnud.

  Teemaväline küsimus, et kas mereandide resto õhtusöök loositi välja? 🙂

  • Avatar
   Vasta Mallu 24. juuli 2017 at 20:54

   Oihh, unustasin 🙁