LAPSED

natsa puhkusest veel

13. august 2017

Oeh, olen nüüd Saaremaalt kodus tagasi ja olen puhkusest surmväsinud. Olenemata sellest, et ma siin unevõlas olen ja hädavaevu elus püsin, oli meil ikkagi väga äge reis. Ma isegi ei mäleta, millal ma viimati blogisin, aga lihtsalt, et natukene oma tegemistest jutustada (et ma paari aasta pärast ise ka mäletaks), siis lühidalt läks edasi nii… *korraks loen kiirelt, mis ma üldse kirjutasin*.

Ahsoo, vot jah, mul oli siin ühe noore neiuga pildistamine, peale seda saime fotoraatidega kokku ja käisime austreid söömas.  Sellega meenub mulle, et  – täitsa lõpp, ma ei saa aru KUIDAS INIMESED VLOGIVAD? Päriselt, tehke mulle selgeks 😀 Ma megalt mõtlen alati, et oo räigelt filmin, aga tegelikkus on see, et a)ma pean endale pidevalt meelde tuletama, et filmi natsake ja kuna ma samal ajal lobiseda ei viitsi, siis kasutan need killud nii ära, et panen lihtsalt video mussiga kokku ja asi ants. b) filmin 2 sekki iga päev, sest rohkem unustan. Aga nii paljud teevad ju lahedaid videosid, kus nad mega detailselt oma päeva näitavad ja muudkui lobisevad ja ma olen nagu… jeesus, kuidas nad oskavad korraga elada ja filmida :D? Umbes, kui ma mängin lastega, siis ma mängin lastega ja mul ei tule pähegi, et ütleks Kardole, et oo, filmi mind lastega mägimas. Nagu ta ise hui tuleks selle peale 😀 Ja kui ma juba olen öelnud isegi, et filmi, siis see pole ju enam päriiiiiis!

Ok sorri, sai mingi suva rant praegu, aga mulle meenus lihtsalt, et ma panin telefoni restos aknalauale filmima, kui me austreid lürpisime. NII HEAD! Kes Kuressaarde satub, siis raudpolt minge Vinoteeki, kesklinnas! Hiljem saime Kardo ja veel lastega reisivate sõpsidega kokku ja käisime kõik koos söömas. Jälle Chamelionis, sest ma ei teadnud ühtegi teist mängutoaga kohta.

Ja siis tsillisime Rena ja Andre toas, nad olid kõrval, Meri hotellis. Seal juhtus selline tore seik, et hakkasime sõbrannaga liftiga õue minema, et Lentsu magama jalutada. Ronime lifti ja sinna peale pressisid ennast kaks tüüpi ka. Ma juba kohe tahtsin kähvata, et kuulge, olge inimesed, siin on nii kitsas ja pole vaja pressida ennast, aga siis vaatasin ühele kutile näkku ja mõtlesin, et no issand, nii ilus mees. Pressi, pressi 😀

Läksime siis alla, kutid jäid lifti (mis on imelik, sest nad tulid kolmandalt ja sõitsid meiega essale, et noh.. kuhu nad veel peaksid minna tahtma :D). Meie läksime õue ja mina ütlesin, et jeerum, nägid kui ilus mees v?! Käta vastas, et nojaa, see oli ju Daniel Levi. Ma temast muud ei tea, kui et ta on seda postimehe laulu kähiseb “mugojutoodsaaaa-aaa-aaa” mille peale ma alati nutsin rasedana, aga ma olin kohe kuulsusest nii rabatud, et pöörasin otsa ringi ja tormasin lifti juurde tagasi, et  ehk vedeleb Daniel seal, aga ei vedelenud. Jooksin isegi natsa mööda koridori…Endale teadmata põhjusel, et noh, kui ma ka OLEKS teda näinud, et mis ma siis teinud olen? Ta kinni püüdnud? Öelnud, et issand kle sa kuulus ju! Midagi kolmandat? Ma ei tea, aga see oli vist refleks.

Pärast hängisime meie toas edasi. Ilma Danielita. Lapsed magasid õndsat und ja meie istusime kella kuueni hommikul üleval, millest viimased tund aega tundsin ma vajadust GoSpa ööadminniga rääkida veganitest ja veganlusest. Ütleme nii, et järgmine hommik oli küll raske luuke lahti teha, aga ometi kiskusin ma nad lahti ja läksin kokkama.

Üllatavalt palju rahvast oli, kõik olid nii toredad, mulle öeldi, et ma ei näe päriselus üldse nii paks välja ja… WIN!

Oeh, sorri. Ma nüüd toksisin seda hetkel nii suure hoolega ja raevukalt (kell on 11 õhtal), et ma väsisin ausalt ära. Edasi me lihtsalt olime ja sõime ja ujusime ja trippisime ja laadatasime ja sõime veel ja noh, nagu ikka puhkusel, aina rabeled. Ja lõpetuseks pean ikka kiitma, et lastega on niiii äge reisida ja teha asju. TÜÜTU, aga mega äge, sest Mari on kogu aeg nii imestunud ja “vauuuu”tab iga nuka peal ja tore on temaga hobusega sõita ja talle praamisõitu tutvustada ja lennukiga sõita ja spaades käia ja talle hotellinarisse onne ehitada. Lende on see kamraad, et ta on lihtsalt nunnu paksuke, kes muuseas GOspas otsustas käputama hakata. Vaikselt, kuid kindlalt 😀

Mõnus tripp oli. Paar pilti leidsin ka, selgub, et ma mitte ei leia ainult aega filmida, vaid isegi pilti teha ei malda.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kapten 14. august 2017 at 15:44

    Olles ise vegan huvitab, et mida veganitest rääkisid? Ma loodan, et ainult head. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helle 14. august 2017 at 10:22

    Käisin ka kokkamist vaatamas, lahe oli, proovida küll ise karpe ei julgenud kuna olin enne juba liiga palju muid värke söönud, kartsin et tuleb üles äkki 😀 tahtsin pilti ka küsida aga kahjuks oli sul nii palju lobisemist kõikiga ja ei tahtnud vahele trügida,sinna see asi jäi 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoliina 14. august 2017 at 09:20

    Hahahahha ma vist oleks Danielile kaela langenud kui ma ta sealt lifti juurest oleks leidnud ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. august 2017 at 09:34

      aga kadunuks ta jäi…