Welcome to my life… Ma ei ole kindel, kas ma olen väga õnnelik, või väga kurb, et mu üks mu kõige ägedam koostööpartner Yummikommid mu elus eksisteerib. Jah, nende kommid on super maitsvad. Jah, need on tervisele paremad, kui teised maiustused enamasti on. Jah, need ei sisalda rafineeritud suhkurt ja jah, need on absoluutselt iga lapse (ja täiskasvanu) lemmikud. Aga mind paneb natukene mõtlema see osa, et kas on normaalne ühel täiskasvanud naisel kogu aeg ringi joosta, pulgakomm suus. Aga no mida ma teha saan, et see nii hea on?

Vähe sellest, Yummikommid on oma niigi head sisu veel paremaks teinud ja uuendasid oma koostisosi. Suhkrut võetu veel vähemaks! Ma räägin siin ikka puuviljasuhkrust, aga ma ütlen ausalt, ma ei tunne küll, et need vähem magusad oleks. Pigem peaks see pihale natukene parem uudis olema, sest maitses erinevust ei tähelda :D

Mida need kommid siis sisaldavad?

  • Orgaaniline roosuhkur
  • Pruuni riisi siirup*
  • Sidrunhape (peedisuhkrust)
  • Askorbiinhape (C-vitamiin)
  • Looduslikud lõhna- ja maitseained
  • Puu- ja juurviljamahl kontsentraadist (must porgand*, mustsõstar*, porgand*, õun*)
  • Kurkumiin
  • Annatto

Aga tegelikult ma tulin rääkima hoopis seda, et igal aastal tuleb Yummikommidel välja uue kujundusega kommipurk. Sedapuhku on Yummikommide usinad meistrid andnud purgi soetajale lausa kaks varianti. Esimene on see, et saad kauni metallkarbitäie pulgakomme. Teine, ja veel ägedam variant, on see, et purgis on kõik rahva lemmikud sees! Ma tahtsin enda karbisisust ka pilti teha, aga ups, sõin pooled kommid enne ära…

Tegelikult sisaldab üks segupurk sellist kraami:

30 pulgakommi ( 8 erinevat maitset- maasikas, mustikas, kirss, mango, virsik, arbuus, õun,granaatõun)
30 marja- ja puuviljamaitselist karamelli ( assortii- mango, virsik, granaatõun, arbuus, kirss)
20 kooremaitselist karamelli
2x magushapud nööbid
2x puuviljamaitselised snäkid (net/kaal 2x 20 grammi)

Kaal kokku ilma purgita: 420grammi ehk siis peaaegu pool kilo komme! Kes väga päkapikutamisega tegeleda ei viitsi, siis soovitan soojalt see purk osta ja saad kõikideks 24ks päevaks sussi sisse vajaliku kraami ja piisavalt vaheldusrikka ka, et päris iga päev pulgakommi sussi seest leidma ei pea (kuigi ka neid on 8 maitset, nii et pole ka ainult neil miskit häda). Kellel lapsi pole, siis noh, võite teeselda, et on, purk endale tellida ja rahumeeli need üksinda kodus sisse kühveldada :D

Alates 30€ suurusest tellimusest on transport kommidele alati tasuta!

Tahate ka kommi saada? Ikka tahate! Selle jaoks pole mitte midagi lihtsamat, kui tuleb hakata Yummikommide sõbraks Facebookis (siin) ja jäta mulle kommentaariks, et mis sind selles segupurgis kõige rohkem isutab. Kas koorekomm hüüab su nime? Kas kummikommid karjuvad su puudutuse järgi? Anna teada ja juba kolmapäeval loosin välja ühe võitja, kellele kommipurk lähimasse pakiautomaati saabub :)

Ps! Sooduskoodiga “mallukas” saate kuni 15.11 oma ostukorvilt -10% allahindlust!

 

Jaga: