Sain enne reisi väikse lugejakirja, mida paluti ka blogis jagada, et mu lugejad saaksid ka arvamust avaldada. Siit ta tuleb:

Tere Mallukas!

Tean et lippad kohe kohe mônusae reisile ja soovin Su perele super olemist!

Kirjutan Sulle…ma ei teagi tapselt, miks just Sulle aga mul on käsil tuline ja valus vaidlus eksmehega teemal tutvusportaalid (Tinder, Amoremi jne).

Lühidalt: väidab, et kôik naised, kes end tutvusportaalis “müüvad”, on iga mehe jaoks rôvedad.

Saan aru, et suurem osa mehi kindlasti käibki lihtsalt seksi sealt otsimas ja saavad ka aga kas see tôesti tembeldab naised litsideks ja rôvedateks? Mehed ise ju “tarbivad” neid? Vôivad ju olla sügavamad pôhjused, miks ei tahetagi muud (kunagi tohutult haiget saanud vmt).

Tegelikult huvitaks väga just meeste arvamus neist portaalidest kui keegi julgeks otse ja ausalt arvata.

Ma ei tea, kas saad aidata aga ma ei taha uskuda, et koik on nii must valge ja inimesi tohib sellisel määral üldistada ja kastidesse panna.

Parimate soovidega,

***

Kui minu enda isiklikku arvamust küsida, siis sellega on raske. Ma pole kunagi saanud tutvumisportaale kasutada, sest esimene suhe kestis 16-21 eluaasta vahel ja Kardoga suhe sai alguse mingi pool aastat peale esimese lõppu. Tinderit vist siis ei olnud ja kuna mul selle ajavahemiku sees crush oli, siis ei tundnud ka survet kuskile kontot teha. Ma tegelikult alles see aasta korraks tõmbasin selle Tinderiniraka, et näha, mis pakutakse, aga see paremale-vasakule tirimine oli põnev ainult paar päeva ja üsna pea kustutasin selle äpi ära. Huvitav, kas see konto jäi siis sellegipoolest alles? Ei tea, igatahes nendest krdi teavitustest sain ma kustutamisega lahti :D

Samas seda ma nüüd küll ei arva, et kõik naised, kes portaalides on, seksi otsivad. Kindlasti on ka selliseid, miks mitte, aga olles nüüd natukene soopõhine, siis minu kogemus ütleb küll, et naised tahavad ikkagi armastust leida, mitte keretäit keppi. Vähemalt mulle tundub nii, minu enda elukogemuse põhjal. Et näiteks kui aussis elasin ja megalt pidu panin suva vendadega, siis TEGELIKULT tahtsin ma ju ikka enda kõrvale kedagi, kellega kudrutada. Mitte mingit suvalist hook-up’i. Seda ma aga ei oska öelda, kui suur tõenäosus on päriselt endale tutvumisportaalist see õige inimene leida. Teie oskate? On keegi leidnud?

Jaga: