Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

kuidas ma ka ennast süstimas käisin

14. veebruar 2018

Ma poleks kunagi arvanud, et mina mingisuguseid “ilusüste” tegema läheks. Mitte, et mul oleks mingit hullu põhimõtet olnud, aga lihtsalt seostus mulle sellega midagi sellist:

Pea aasta tagasi rääkisin sõbrannaga juttu ja jutt läks mu otsasesisele armile. Ta küsis, et miks ma sellega “midagi teinud” ei ole. Ausalt, ma polnud kunagi mõelnudki, et ma sellega midagi tegema peaks. On arm, siis on. Mind see ei häirinud. Küll aga märkasin ma, et mida vanemaks ma sain, seda “suuremaks” arm läks. Tegelikult jäi arm mu otsaesise miimikakortsu sisse ja tänu armkoele läks see aina sügavamaks.

2013 aastal – armi on natukene näha!

2017 aastal – juba veits rohkem

2018 aastal, 9. veb – holy shit i’m a 100 years old 😀

Mul on nimelt selline imelik komme, et kui ma pildil naeratusenägu teen, siis mul on komme kulme tõsta. Mulle tundub vist, et ma niimoodi ilusam või miskit. Aga kuna ma olen aastaid ja aastaid seda teinud, siis see on hakanud lõpuks vandusega mulle mäkra mängima ja teinud suure kortsu armi peale. Vot.

Ühesõnaga, ma võtsin Marju Kariniga ühendust, aga me pidime selle toona edasi lükkama, sest ma imetasin ju rinnaga. Ma muidugi siis ei arvanud, et ma lausa aasta ja 3 kuud imetan, aga nüüd kui ma sellega ühele poole sain, tekkis meil väike idee teha Hooaja saate raames mu arm korda. Kuna ma nagunii ei kavatsenud oma süstisaagat varjata, ei olnud mul selle vastu mitte midagi.

9. veebruaril käisingi Marju Karini Ilutoas, kus ta siis seletas, et süstib armi sisse natukene fillerit, mis armi koha nn täidab. Me oleksimegi sinna pidama jäänud, kui ma kaameramehele seletasin, et ma kogu aeg oma kulme tõstma kipun naeratades, kui mulle soovitati, et tegelikult saab ka nii teha, et armi alla panna natsakese botoxit, et ma enam füüsiliselt seda sama kohta kortsutada ei saaks. Sest noh, muidu ma mõne aja pärast kortsutaks selle lihtsalt tagasi. Ja kuna ma neid kulme tõsta tahan, siis võivad nad ka tsutikene mu kulmudelihastesse süstida, et neid natsakene tõsta.

Ma alguses olin küll nagu… eeeee… Ma ei teaaaa. Filler veel, aga BOTOX tundus juba hirmus, sest no vt esimene pilt. Aga mulle kinnitati, et see kõik on valutu ja tulemus jumala loomulik. Olin siis nõus, mis seal ikka, elus võib ju kõik järele proovida. Alguses määriti mulle otsaette mingit tuimestavat kreemi, millel lasti 5 minutit mõjuda. Seejärel süstiti fillerit. Valus ei olnud üldse, natukene tundsin, aga mitte oluliselt. Kui see tehtud, siis suts-suts väiksed botoxitäpid ja valmis ta oligi. Paar mintsa!

Natukene lõi otsaesise punaseks ja armi kohal oli veits külmuke, mis kadus sama päeva õhtuks ära. Samamoodi see punetus. Ja kuigi mulle öeldi, et botoxi tulemusi näeb 3 nädalaga, siis ma näen juba praegu. Selles suhtes, et mu kulmud on tõepoolest loomulikult kõrgemal, enne oli kulm pmst silmalau vastas, rippus ja töllerdas teine allapoole. Nüüd on kõrgemal.

Kui ma kulme tõstan (jah, ma saan neid ikka tõsta :D) siis otsaesine kaasa ei liigu. Ei mingeid kortse. Aga tunne on endal natukene selline, kui sa oled savimaski teinud ja siis üritad kulme tõsta 😀 Et nagu… veidi imelik fiiling, aga no ebamugav see ei ole ja ausalt öeldes pole seda eriti isegi tunda. Lihtsalt kui ma PEAKS kirjeldama, siis midagi sellist see tunne on.

Mitte, et mu elu ainult selfidest koosneks, aga mul oli lihtsam neid instast leida, kui normaalseid pilte otsida. Nüüd piltide jaoks tegin enda nohusele näole “näo pähe” ja tegin köögis paar pildikest.

Ma parempoolsel pildil elueest ÜRITAN kortsutada otsaesist, aga mis ei lähe, see ei lähe 😀

 

Tõstan kulmu

Kulmud “lõdvad”

Ma päriselt olen super rahul ja ma ei väida üldse, et ma enne oleksin selle väikse asja üle jubedalt põdenud, aga tegelikult praegu vaatan küll, et ohhooo, mis püss! Ja arvestades, et paljudel on näos mingi arm, mis võib teisi inimesi ehk tunduvalt rohkem häirida, kui mind häiris, siis ma ausalt ütlen, et see on üli kiire viis seda lahendada. Muidugi tuleb minna eksperdi juurde, kes teab täpselt mida-kui palju-ja kuhu panna, aga Marju Karini Ilukliinikus võib tulemusega küll kindlasti rahule jääda. Ma olen kuulnud, et pooled kuulsused käivad Eestist seal 😀

Muuseas, Marju Karin rääkis ka, et ta ei tee midagi “liiga palju”. Et isegi kui klient tahab neid pardihuuli, siis tema juurest neid ei saa, vaid ta teebki võimalikult loomulikku välimust taodeldes. Mina jäin igatahes väga rahule! Ma enne arvasin, et kulme tõstetakse üldse mingi operatsiooniga 😀

Ja et kiirelt vastata põhiküsimustele:

Kas oli valus: ei olnud.

Kas nägu ikka liigutada saad: saan ikka, ainult mitte kortsutada 😀 Kulmud liiguvad kenasti üles-alla nagu peab.

Kui kaua läks: paar mintsa.

Kui palju maksis: see hind oleneb armi suurusest ja asukohast, aga minu filler maksis midagi 200 ringis ja botox umbes 100 peale. Seega kokku selline umbes 320€ ringis.

Kui kaua kestab tulemus: Filler kestab kauem, aga botox olenevalt nahast 1-2 aastat. Seega no paar aastat on kindlasti mureta.

Kuidas Marju Kariniga ühendust saada: Facebookis ilu.marjukarin.ee (LINK) ja koduka kaudu (LINK).

Ps! Marju Karin on ainukene Eestis, kes pakub Skype konsultatsiooni, mis on täitsa tasuta. Minusuguse laiskvorsti jaoks ikka eriti hea boonus! Kahjuks protseduuriks peab ikka kohale minema 😀

Ps2! See on nüüd imepärane võimalus kõigil edaspidi kõikdes mu sõnades kahelda, sest mida ma, loll, ka tean, endal otsaesine botoxit täis 😀

Noh, mis arvate? Olete ka keegi teinud, või mõelnud sellele :)?

Loe ka neid postitusi!

52 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta M 8. märts 2018 at 14:11

    Botuliiniteraapiat peaks uuesti tegema siiski 4-5 kuu järel, kuna miimika hakkab taastuma. Seda pole mõtet täitsa nulli lasta, sest siis kortsutad kortsud tagasi ja taastumisperiood pikem.

  • Avatar
    Vasta rrr 18. veebruar 2018 at 01:45

    Ma testin ühte teooriat: kas sa sööd vasaku lõuapoolega?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. veebruar 2018 at 09:59

      hmm, tead kui ma mõtlema hakkan, siis enamasti vist jah 😀

  • Avatar
    Vasta Riina 17. veebruar 2018 at 18:49

    Esiteks, Sa oled imeilus nendel piltidel, mis on pärast tehtud.
    Uskumatu tulemus. Ma olen üldiselt olnud veidi skeptiline kõigi nende süstide suhtes. Nüüd vaadates seda erinevust – no täitsa imeline.

  • Avatar
    Vasta Kägu 17. veebruar 2018 at 12:35

    Hah, vaatame siis mis 3ndl pärast on 😀
    Käisin ka Marju juures, lahe naine aga horisontaal kriipsudest lahti saades sain omale kulmudevahelise voldi ?
    Väga jube oli see ja midagi ette ka ei võetud..õnneks v kahjuks kadus botoxi mõju 2kuuga ära..tal vist pidigi lahjem kraam olema, seetõttu soodsam.

    Paar ndl nägin hea välja ka, st tean, et teen kunagi veel seda aga siis valin oma tegija hoolsamini ?
    Naudi! Ja loodame, et sinul nii ei lähe 😉
    Ps, viimane pilt tõesti väga ilus!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2018 at 12:46

      no elame näeme

  • Avatar
    Vasta botox 16. veebruar 2018 at 13:46

    õõh.. sa oled sama vana kui mina ja juba ilusüstid :O

    ma loodan et ma ei pea veel mitu aasta selliste asjade pärast põdema

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. veebruar 2018 at 13:51

      Ma ei põdenud praegugi 🙂 Kui armi poleks olnud, poleks ka läinud

  • Avatar
    Vasta Kätu 16. veebruar 2018 at 00:26

    Olen alati mõelnud,et see süst ei ole ju igavene. Nagu ütlesid kestab botox 1-2aastat. Mis temaga siis juhtub? Vajub ära,läheb vormist välja?(no huultel just mõtlen) ja seepärast tehaksegi juurde ja juurde ja lõpuks oledki siuke part,sest läheb loperguseks ja pead kogu aeg vormima seda,et suu kujuga oleks 😀 mulle vähemalt tundub,et see asi nii on, aga kuna ise pole selle maailmaga nii tuttav, siis võib olla Sina, Mariann oskad kaasa rääkida? Või tekib siis natuke prunthuul tõesti tahet saada veel suurem ja veel suurem huul? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. veebruar 2018 at 10:16

      Ma pigem arvan, et need pardihuuled ei teki sellest, et midagi loperguseks läheks, vaid inimene tahab lihtsalt aina rohkem ja rohkem. Et ala essa süstimisega jääd üli rahule, teisega ka, kolmandaga vaatad, et krt…suuremad võiks olla 😀

    • Avatar
      Vasta M 8. märts 2018 at 14:18

      Huultesse täitesüstina ei süstita botoxit muideks 😀 Kui miimikakortsudesse seda süstitakse ja toime kaob, oled lihtsalt samasugune nagu enne süste. Kui esimeste kortsude ilmnemisel alustad süstidega, siis peatad kortsude süvenemise ja püsid kauem värske.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. veebruar 2018 at 23:24

    See viimane pilt on superkena!

  • Avatar
    Vasta Lonni 15. veebruar 2018 at 20:31

    Kle aga botox kyll 1-2aastat ei kesta, ikka kuud, kaks kuud. Kui Marju sulle mingid muud botoxit ei teinud? vastupidi on, filler kauem, kuni poolteist aastat, aga botoxi môju kaob kahe kuuga. Neil, kes regukaarselt systivad, venitab 4-5 kuud valja.

  • Avatar
    Vasta Lonni 15. veebruar 2018 at 20:28

    Mina tegin ka Marju juures sygisel esimest korda just kulmude tostmiseks botoxit. Ja alguses mulle ka meeldis, aga kui paari nädala parast see tegelik tuim kickis in, siis hakkas see mulle taiega narvidele kaima. Sest siis sa oma kulme tôsta nii enam ei saa. Veidi saad, aga mitte vaga palju. See alles tuleb. Nii et mulle ei istunud, kuigi ilusam oli kyll. Ma pigem laseks teha vaikse lifti.

  • Avatar
    Vasta Kati 15. veebruar 2018 at 18:25

    Lasen süstida nii fillereid kui botox it 11 aastat, kõik väga ok ? elus, terve, kõik küljes, alles, liigub ja ilus ka lisaks ???

  • Avatar
    Vasta Kärt 15. veebruar 2018 at 16:55

    Ausalt, kuni praeguse postituseni pole ma seda armi eriti märganudki üldse 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 15. veebruar 2018 at 13:40

    Ma ka tahaks täiega, mul vist ripsmete värvimisest üks vagu otsaees. Aga ALATI jääb asi raha taha, seda raha on mujalegi panna.
    Aga tulemus on super 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariap 15. veebruar 2018 at 09:58

    Nii palju nooremaks teeb, nagu 19/20 nuud, ma tahan ka teha, mul on parilikult 3 pikka vagu otsaees.

  • Avatar
    Vasta Mari 15. veebruar 2018 at 08:53

    Aga arm on ju täiesti kadunud? Filler või Botox võivad ju kortsu kaotada aga arm peaks ju ikka nähtav olema?! 😮 Tundub nagu Photoshop 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. veebruar 2018 at 15:37

      Väikest kriipsu on näha Jah, aga neid pilte pole töödeldud 😀

  • Avatar
    Vasta T. 15. veebruar 2018 at 07:57

    Aga Niine Nahakliinik polnud nõus tasuta tegema siis v?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. veebruar 2018 at 15:38

      Pidid v?

      • Avatar
        Vasta T. 15. veebruar 2018 at 19:06

        Käisid ju seal konsultatsioonis?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 16. veebruar 2018 at 10:17

          Diastaasiga. Veits teine asi.

  • Avatar
    Vasta Karmen 14. veebruar 2018 at 23:43

    Kust raha said? Naliiiiii 😀

  • Avatar
    Vasta R 14. veebruar 2018 at 22:09

    Wooooah, üli hea näed välja! Meenutad uutel selfidel veits Chrissy Teigen’it, paljud kindlasti käivad süstimas, et saada just selliseid põsesarnasid nagu sul on. Hea sonx ka sul, sobib hästi sulle??

    • Avatar
      Vasta Biku 15. veebruar 2018 at 06:15

      Ma olen vist absoluutselt ainuke inimene kes ei saa nendest põsesarnade fenomenist ja ilust aru. Ma ei saa aru miks keegi peaks endale neid tahtma 😀 aga ma tean jah et see mingi hull teema kuidas paljud naised kadestavad selliseid põsesarnasid

  • Avatar
    Vasta Kris 14. veebruar 2018 at 22:05

    Väga ilus tulemus..oleks mul sama arm, teeks raudselt sama protseduuri.. ei näe selles midagi halba :). Kui kunagi vajadus tekib, teen ka.

  • Avatar
    Vasta Li 14. veebruar 2018 at 21:54

    Umbes 1a4k tagasi lasin ka tunnustatud spetsialistil endale süstida nii täitesüste kui ka veidi botoxit. Minu probleemid on küll sinu omast väga erinevad, aga mulle ütles spetsialist küll, et süstide kestvus on väga individuaalne, aga üldiselt siiski täitesüstid kestavad umbes 1a ja botox pool aastat (harva, kui veidi kauem ja mõnel juhul isegi vähem aega) – enda puhul saan öelda, et umbes nii kaua see kestiski, nüüdseks pole minu meelest enam midagi alles.

  • Avatar
    Vasta Lisbet 14. veebruar 2018 at 21:43

    Ei ole,aga kui tirts peaks mulle klotsi näkku kinni lööma ja sellest jääb arm,siis tean ,mis teha 😀 vanus on selline,et hakksb varsti kõik rippuma,tuleks kohe kilode kaupa igast jampsi sisse süstida,rahakott ei peaks vastu 😛 (vanus 38)

  • Avatar
    Vasta grete 14. veebruar 2018 at 21:26

    Mallu, sa näed nii kena välja!!?

  • Avatar
    Vasta Marju 14. veebruar 2018 at 20:57

    Millal diastaasist räägid? ?

  • Avatar
    Vasta Kat 14. veebruar 2018 at 20:56

    Mallu, räägi parem huvitav lugu, kuidas selle armi said? 😀

    Kunagi põdesin hirmsasti oma silmaaluste pärast ja täitsa uurisin seda Marju Karini asja, mujalt netist lugedes arvamused nii ja naa.
    Aga ma leidsin enda jaoks Tanaka massaaži ja läksid oluliselt paremaks, ainult jube järjekindel peab olema, igal hommikul ja õhtul see kolm minti leidma, endal juba harjumuseks saanud õhtul teleka ees nägu mudida 😀

    https://www.youtube.com/watch?v=V4ANcs7oh9s

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 21:00

      lasteaias sain, ei midagi huvitavat 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 14. veebruar 2018 at 20:46

    Saatsin juba mõned nädalad tagasi Marju Karinile emaili et konsultatsiooni ja protseduuri aega saada märtsi lõpuks aga no vastust ei tule. No vot siis… . Olen ka kuulnud et ta üks parimaid on ja tahaks enne pulmi natuke värskem välja näha ja kurjuse kortsust vabaneda.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 21:00

      kirjuta talle fbi! link on seal posti all

      • Avatar
        Vasta Vaike 14. veebruar 2018 at 21:48

        Ta kodulehel saab aja broneerida. Kui helistasin, suunas kohe kodulehele.

        • Avatar
          Vasta Merilin 14. veebruar 2018 at 23:02

          Kodulehel olid vabad ajad vaid järgmiseks kaheks nädalaks. Hilisemad ei olnud aktiivsed. Aga eks ma proovin siis FB kaudu äkki siis näkkab paremini. Aga sulle, Mallu, komplimendid. Ilus ka teenus tekitab usaldust.

  • Avatar
    Vasta Elina 14. veebruar 2018 at 20:11

    Noh kuna sul nagunii siin palju lugejaid siis küsiksin sellist asja hoopis, et kas keegi on Tartus kuskil huultele täitesüste tegemas käinud ja oskaks kohta soovitada?? Mul nimelt ülemine huul täiesti nagu kriips, ei tea kas annaks midagi teha..

    • Avatar
      Vasta Anette 15. veebruar 2018 at 11:48

      Mina käisin nüüd aasta peale ülalõualuu lõikust Tartu Ülikooli Kliinikumis dr. Tiia Tamme juures huulde botoxit saamas (huul kerkis liiga üles ja tekkis igemenaeratus, mis oli kohutav!). Rääkis täpselt ära mida ja kuidas teeb, mõõtis mu huult, pani tuimestavat geeli ja tegi 4 süsti. Minu jaoks olid need kõik küll tasuta, kuna mul hambakaare suhete anomaalia, aga ta ei käitunud minuga küll sellepärast teisiti, et haigekassa selle kinni maksab. Ja seetõttu soovitan uurida, kuidas tema juurde aega saada?

    • Avatar
      Vasta C 15. veebruar 2018 at 14:00

      Medicina Clinic Facebookis. Väga hea tegija on seal, privaatne koht.

    • Avatar
      Vasta C 15. veebruar 2018 at 14:22

      Medicina Clinic Facebookis.
      Hea tegija, med. haridusega ja privaatne koht!

      • Avatar
        Vasta M 8. märts 2018 at 15:42

        Medicina on jah hea. Enne tegi seal süste Dr Bret Kaldvee aga kahjuks ta nüüd ainult Tallinnas ja protseduure viib läbi Dr Marge Tampere, kes loodetavasti on ka tasemel. Seal viiakse protseduur läbi ja siis 3 nädala möödudes helistatakse ja küsitakse, kuidas tulemus meeldib. Vajadusel teahkse tasuta lisasüste korrigeerimiseks.

  • Avatar
    Vasta Lizzy 14. veebruar 2018 at 20:01

    Miks imetamisega ei tohi teha fillerit ? Ma olen foorumites lugenud kuidas noored emned juvadermi huultesse systivad:/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 20:57

      Vot seda ma ei tea, aga mulle ütles Marju Karin, et ootaksin imetamise lõpuni.

  • Avatar
    Vasta stiina 14. veebruar 2018 at 19:07

    Vàga ilud aga mulle hoopis meeldib see sinu punakas blond vàrv??

  • Avatar
    Vasta Liisu 14. veebruar 2018 at 17:46

    Sellel “enne” pildil küll sina ei tundu olevat ?kuidagi nii võõras. Aga tulemus muidu ilus?.

  • Avatar
    Vasta Anon 14. veebruar 2018 at 17:41

    Omg kui high-fashion(lummav?) see kuri pilt on 😀 nii kuri, aga nii ilus, me likey, hoopis teine mallu 😉

  • Avatar
    Vasta Nimi 14. veebruar 2018 at 17:26

    Huvitav, kas neid kulmudevahelisi nö kurjusekortse saaks ka korda siluda ja palju see maksab?
    Kissitasin enne silmaarstile minekut korralikult silmi ja noh, nüüd maksab see silmaarsti kartus kätte :/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 17:30

      Kindlasti saab, aga eks sa pead Marju Kariniga kirjutama/suhtlema 🙂 Saadad talle paar pilti ja küllap ta sulle oskab öelda, et mida teha annab ja kui palju maksab 🙂

    • Avatar
      Vasta K 14. veebruar 2018 at 19:21

      Kas Marimell mitte ei lasknud seda kurjuse kortsu ka millegagi täita? Otsi ta postituste seast, ta vist kirjutas ka sellest.

      • Avatar
        Vasta Liisukas 15. veebruar 2018 at 14:14

        Kortsu võis ju täita, aga kurja juttu ajab ikka 🙂