AVALDAN ARVAMUST PILDID

10 päeva pärast rasvaimu (ENNE-PÄRAST fotodega)

15. märts 2018

Te ei kujuta ette, kui palju on inimesed mulle kirjutanud ja kommentaare jätnud, et mis mul viga on, miks ma seal rasvaimus käisin ja mul polnud ju mitte midagi imedagi sealt, et mida ma näitan halba eeskuju ja käin juba normaalset keha paremaks timmimas. Teate… Ma ei kandnud ümber riideid, ma ei riputanud endast pesuväel pilte üles ja ega ma enamasti enda kõhupekki just hea meelega demonstreerinud, sest see oli minu jaoks lihtsalt väga ebameeldiv.

Nagu ma rääkinud olen, siis kuigi ma viimased aastad olen selline.. pehmeke olnud, siis enamuse elust olen ma pigem sale olnud ja seetõttu oli mul päris raske leppida, et ma voldiline olen. Mitte, et ma nüüd siin nutnud oleks ja ennast näljutanud, aga noh, ega ma ennast just kõige seksikamana ka tundnud. Jumal on halastanud ja vähemalt peenikesed käed-jalad jätnud, seega andis mu vatsa riietusega peita küll.

Ei tundu kõige paksem, eksole? tegelikult hoian ma kõhtu elueest sees ja seelik on pandud täpselt voldi kohale, et seda näha ei oleks.

See, mis riiete ALL oli, on omaette ooper. Täna just panin kokku enne-pärast pilte ja teate, ma ikka olen päris korralik pekivarjaja olnud, sest noh, vaadake, mis mul riiete all peidus oli… Need ENNE pildid on tehtud rasvaimule mineku hommikul – ma olin ärevil, hirmul ja paanikas, kuid mõtlesin, et okei, ma teen mingid suvad “before” pildid ära, et äkki on pärast hea võrrelda. Sest olgem ausad, säärast pekki niisama moe pärast üldiselt ei pildista.

Ütleme niii… pole väga meeldiv selle vasakpoolse pildiga siin lehvitada 😀

Nagu holy shit, ma EI HOIA kõhtu sees!!! 😀 Mark, aga vasemal pildil natsa hoidsin… Huvitav, mis ta päris lõdvana olnud oleks? Ma vist ise ka ei tahtnud näha 😀

Ja ausalt – öelgu inimesed ükskõik mida: et küll see tagasi tuleb ja küll ma uuesti paksuks lähen ja küll ma olen ikka laisk tont, et ei pingutanud vaid lihtsama lahenduse valisin. Mind ei huvita! Ausalt, mul pole isegi piinlik öelda, et jah, valisin lihtsama lahenduse ja SÜDAMEST suur tänu Niine kliinikule, et nad sellist “lihtsat lahendust” mulle pakkusid. Ma ei vihanud oma keha küll enne, aga ega ma temast väga ei hoolinud ka. Pigem üritasin mingisuguste lohvakate riietega seda katta ja kui Kardo juhtus kogemata mu kõhtu puutuma, siis hea, et kassi kombel ei kõhisenud ja minema jooksnud. Rõveeeeee juuu! Ja nüüd – ma olen NII rahul! Ja mõelda vaid, lõpptulemus pidi kolme kuuga alles näha olema, praegu on veel tunda, et kõht on paistes ja enamuse päevast kannan ka vormivat korsetti, aga juba olen tulemusega nii rahul!

Üritan vastata ka korduma kippuvatele küsimustele:

Kui palju sa enne kaalusid ja kui palju nüüd? St mitu kilo kaotasid rasvaimuga? Null! Rasvaimu EI OLE kaalulangetus meetod, vaid soovitud kehakuju saamiseks. Kõige paremini sobibki see inimestele, kellel on teatud ühes kohas pekk – siis see imetakse ära ja asi ants. Nagu mul kõht oli. Kaalusin opile mineku päeval 69 kilo ja järgmisel päeval ka 69 kilo. Ma praegu huvi pärast kaalusin ennast ja olin küll 65 kilo, aga ma ise arvan, et kaal paneb segast…Samas öeldakse, et rohke uni aitab kaalu langetada ja ma olen viimasel ajal lastega koos magama jäänud. Aitab ka selles suhtes, et siis ei otsi poole öö ajal “midagi head” näksida, vaid magad rahumeeli 😀

Mitu piirkonda sul tehti? Viis.

Mis selline opp maksab? Viie piirkonna hind on Niine kliinikus üldiselt kokkuleppel umbes 2250€.

Kas sul jäi nahk rippuma ka? Kas lõigati nahka? See on natukene teine operatsioon, kui nahka lõigatakse (kõhuplastika). Mul vist see vats veel niii suur ei olnud, et naha välja venitanud oleks. Lisaks on mul õnneks ka väga elastne nahk (arst kontrollis, et kas on soodumust venitusarmidele jne, mul ei olnud). Seega ei ole mul midagi kuskile rippuma jäänud ja kuigi alguses oli kõht natukene… lödi ja tühi, siis selle jaoks tulebki umbes kuu-poolteist korsetti kanda, et kõik tagasi tõmbuks.

Kas taastumine on hull? Alguses on küll hell ja kummarduda jne ei saa, aga umbes nädalaga on kõik suht normaalne. Sinikad kadunud, valus ei ole – täitsa hea!

Olen kuulnud, et kõht võib tundetuks ja tuimaks jääda, kas sul jäi? Esimesed nädala oli jah, nüüd on see juba 90% kadunud.

Kas oled muutnud oma toitumisharjumusi? Ma olen tegelt öelnud ka, et ma muutsin neid juba aasta alguses. Cocat olen see aasta vist 1x joonud, kui külalised paar päeva tagasi seda tõid. Aga ma pean ütlema, et see uus lame kõht on MEGA motivaator mitte mingit sitta süüa. Enne olin nagunii voldimees, suva see üks saiaviil või kaks. Nüüd mõtlen, et eiiiii, mu ilus vaene lame kõht, mis kuradi sai! 😀 Isegi tahaks trenni teha, aga veel ei või.

Ma tõesti ei taha kellelegi öelda, et mine kindlasti ja lase endale rasvaimu teha, aga mina tõesti ei kahetse seda. Olgugi see “lihtsam” viis – mis siis? Ilusam keha tõstab enesekindlust ja laias laastus mina küll ei tea, mis vahet seal on, kas sa saavutad selle trenniga või rasvaimuga. Üks on lihtsalt… kiirem viis.

Ps! Rasvaimu EI OLE püsiv lahendus. Ei ole nii, et imed ära ja siis sööd saia ja cocat edasi, aga kunagi enam paksuks ei lähe. Samasse kohta rasv enam naljalt tagasi ei tule, aga ta võib valida uue koha. Seda ma olen ennegi kuulnud, et peale rasvaimu lambist oled ma ei tea… pekiste kulmudega 😀 Seda pole vaja karta, kui ise normaalselt toituda ja vältida neid harjumusi, mis esialgse peki endaga kaasa tõid.

Ps2! Rasvaimuga tasub omada ka realistlikke ootusi. Näiteks ei tasu loota, et peale seda on hull sixpack ja täiesti lame kõht. Mul on ka seal ikka väiksed vormid ja kumerused alles. Nad ei saa KÕIKE pekki ära võtta ja seda ei tasu lootagi.

Igatahes, tahtsin oma rõõmu jagada ja huvitav, mis pilt mulle kolme nädala pärast peeglist vastu vaatab, kui lõpptulemust juba näha olema peaks? Ei jõua ära oodata!


You have no idea how many people have wrote and left comments asking what’s wrong with me and why I went through with the lip and I didn’t have any fat to suck out any way and why am I setting a bad example and I went to mess with a already OK body. Your now…. I didn’t wear form fitting clothes, I didn’t post pictures in my underwear and I didn’t want to demonstrate my belly fat, because it was just very unpleasant for me.

Like I’ve said, even though I have been a … softy for years now, I was rather slim for most of my life and that’s the reason it was difficult for me to accept having folds. Not that I was now crying and and starving myself, but well, I wasn’t feeling the sexiest. God has shown mercy and at least left my arms and legs slim, so I was able to hide my belly with clothing.

What was UNDER the clothes was a different story. I was finding my before and after pictures today and I have been a true hider of the fat, because, well, just look at what has been hiding under my clothing. These before pictures were taken the morning of the procedure, I was anxious, scared and panicking, but I thought I should get at least some random “before” pictures, they are good for comparison. Because, lets be honest, no one would take pictures of such fat just for fun.

And honestly, people can say what they want – it will come back and I will get fat again and I am a lazy slob, didn’t want to work for it and  took the easy way out. I don’t care! Honestly, I am not even ashamed to say that Yes, I did take the easier way out and FROM THE BOTTOM OF MY HEART grateful to Niine clinic for offering this “easy way out”. I didn’t hate my body before, but I also didn’t care for it too much. I rather tried to cover myself up with something baggy and if Kardo happened to touch it I almost hissed like a cat and ran away. Discustiiiiiiiing, right! And now – I am SO happy! And just think – I will see the full final result in like three months, at the moment I can still feel my belly being swollen and I wear the forming corset on most days, but I am so pleased with the results even now!

I will try and answer the FAQ’s:

How much did you weigh before? How much weight did you lose with the lipo? Zero! Lipo suction is not a weight loss method, but a way to give your body the desired shape. It’s best suited for people, whose body stores fat in one specific area – you go get it sucked out and are done. Like me and my belly. I stepped on the scale on the morning of the procedure and it showed 69kg, the next day also 69kg. Out of curiosity I just went and tried again and the scale said 65kg, but I think that’s the scale playing tricks. But then again, they say that a lot of sleep helps to lose weight and I have fallen asleep with the kids lately. Sleeping also helps because then you are not looking for “something good” to snack on something in the middle of the night.

How many areas did you get done? Five

How much is a procedure like that? Five areas in Niine clinic are usually upon agreement about 2250€

Do you have loose skin now? Did you also get skin trimmed? That’s a different kind of procedure where they also do skin (abdominal distension). I think my belly wasn’t so big that they would’ve had to do the skin as well. Also I luckily have a very plastic skin (the doctor checked if I have an inclination for stretch marks etc. and I didn’t) So I don’t have anything hanging anywhere and although my belly felt squashy and empty at first that’s what the corset is for, to make sure everything pulls back.

Was recovery bad? At first it was tender and I couldn’t bend over etc. but in about a week it feels OK. Bruises are gone, it doesn’t hurt – it’s all good!

I have heard the belly stays dull and numb, did that happen to you? Yes, for the first week that was the case, but now it’s like 90% gone.

Have you changed your eating habits? I have said it before, that I changed them at the beginning of this year already. I have had Coca Cola like once this year when guests brought it a couple of days ago. But I have to say that this new flat tummy is a SUPER motivator not to eat any crap. Before when I was a foldy-guy it didn’t matter if I had a slice of bread or two. Now I’m like nooooo, my beautiful poor flat tummy, what damn break! 😀 I would even like to work out, but I can’t yet.

I honestly don’t want to tell anyone to for sure go and get this done, but I am honestly not regretting it. So it’s the “easy way out” So what? A beautiful body boosts my self confidence and in the big picture I don’t really see the difference between it being accomplished by working out or lipo suction. One is just … faster.

PS! Lipo IS NOT a permanent solution! It’s not like you go get the procedure and eat bread and drink Coke and will never be fat again. Fat will not most likely be stored in the same place again, but it can find a new place. I have heard before that after the lip you have randomly, I don’t know…. fat eyebrows 😀 You don’t have to be afraid of that if you keep your eating under control and avoid the habits that made you get fat in the first place.

PS2! You should set realistic expectations with this procedure. For example you shouldn’t expect to walk out of there with a killer sixpack and a completely flat tummy. I still have small curves and shapes. They can’t TAKE all of the fat and there is no point in hoping for that.

Anyway, I wanted to share my joy and it will be interesting to see what I will see in the mirror in three weeks, when I am supposed to see the end result? I cannot wait!

Loe ka neid postitusi!

60 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta rasvaimust, tissiopist, (venitus)armidest | Mallukas Mallukas % % 27. august 2019 at 13:21

    […] Sellest saad lugeda SIIT! […]

  • Avatar
    Vasta Regina 1. jaanuar 2019 at 19:39

    Ma nüüd top 10 postituste järgi jõudsin siia.
    Issand, mul on praegu samasugune kõht, peale lapse sündi jäi. Ma olen muidu ka ülekaalus, aga ülejäänud keha ei võdise. Kleite ja pluuse proovides ongi ostmisel ainuke takistus, et voldid on kasvõi natukenegi aimatavad. Ja kannan nii lohvakaid riideid, et miskit ei paistaks. Ja kui paljudest ilusatest kleitidest ma olen sellepärast loobuma pidanud…
    Kas Sul on aega mulle maili peale kirjutada, mis need viis piirkonda on, mis sul tehti? Võtan plaani ise ka konsultatsioonile minna!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. jaanuar 2019 at 19:58

      need viis piirkonda olidki kõhu erinevad jupid, ala alakõht ja küljed (loetakse mõlemad eri piirkonnaks) ja ülakõht ja… tutipealne 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 6. aprill 2018 at 14:17

    Mina teeks ka operatsiooni, kui selline kõht oleks, isegi ei mõtleks. Tänapäeval ikka nii palju võimalusi, et enda enesehinnangut ja heaolu tõsta. Raha peab ka muidugi olema?

  • Avatar
    Vasta Plastika 18. märts 2018 at 10:19

    Ohh Mallukas, miretsed teiste probleemide pärast.Mina olin palju pisema kõhuga ja peale 3 sünnitust läksin kõhuplastikasse, hetkel sellest möödas pea 3 aastat, teen trenni ja toitun korralikult.. ma olen rahul ja julgen kanda jälle bikiine rannas, varem keeldusin avaliku kohta minemast nii alasti, spaa oli out minu jaoks 🙂
    Need vingujad elavad kuskil teised maailmas,ma ei teeks neist välja.. USAs saavad neiud 18 ndaks sünnipäevaks omale rinnad ja see jumala ok :-p
    Edu ja minu arust jumala hea valik, me oleme naised ja tahame olla ilusad ka peale laste saamist 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. märts 2018 at 15:35

    Kui sa alguses arutlesid postituses selle üle, kas teha rasvaimu või proovida vormi saada omal käel, siis ka vaatasin su pilte, et misasja mis rasvaimu siin vaja on. Aga nüüd seda “enne” pilti vaadates mõtlen küll, et oleks ise ka rasvaimu teinud 😀 Jaga punuvarjamis-skilli 😀 Ma ei saa enda omaga hakkama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. märts 2018 at 16:16

      Lohvakad riided 😀

      • Avatar
        Vasta Liisu 18. märts 2018 at 09:17

        Ja kõrge pihaga püksid. ?

  • Avatar
    Vasta A 17. märts 2018 at 13:56

    Tulemus on ilus küll. Kuid prioriteetid on küll tase omaette. Ju seda rahakest ikkagi jagub. Või käristatigi kogu lõbu sulle välja, lootuses, et pooled lugejad kohe sinna kliinikusse järjekorda võtavad? Reklaam reklaamiks, reaalsuses ma kahtlen, et väga paljudel oleks kohe mingi vaba tonn letti lüüa, et paar piirkondagi pekist vabastada. A noh, kel pole raha, sel pole pekki vist ka, sest noh.. sunddieet. Pole halba ilma heata 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. märts 2018 at 15:31

      Jah, sest ega suur kliinik ei saa endale muidu midagi lubada, ilma lootuseta, et nüüd vähemalt sada naist imeva tulevad:D:D

  • Avatar
    Vasta M 16. märts 2018 at 09:56

    Kes ja kus on öelnud et samasse piirkonda enam rasv ei kogune peale imemist? rasvaimu ei ole mingi vaktsiin rasvumise vastu.Kui jätkata vana eluviisiga ( vähene liikumine ,kehva toitumine jne) siis koguneb rasv kehasse tagasi ja seda igale poole ,kõht kaasa arvatud.
    Vaatan et siin ikka väääga paljud said sinust inspiratsiooni ,sest see kõik oli nii lihtne ja nüüd happy happy aga ma loodan et enamus ikka mõtlevad enne kui jooksevad opile .
    Kuna lameda kõhu säilitamiseks peab oma eluviisi totaalselt muutma ja samuti ka trenni tegema siis alustada võiks ju pigem sellega ja kui poole aasta pärast tulemust tõesti näha ei ole siis rasvaimu on ju alternatiiv aga siiski usun et pidev trenn ja hea toitumine viib teid samuti tulemuseni ja saate pigem treenitud kõhu kui lihtsalt tühjaks imetud .
    Kui juba pooled maovähendusoperatsiooni tegijad söödad end paari aasta jooksul kahekordseks ,miks peaks siis rasvaimuga teisiti olema ? Alguses ollakse ekstaasis ja lubatakse endale maad ja ilma kokku aga kui 20 aastat ei ole suudetud oma kõhupekist lahti saada siis kuidas on see võimalik et nüüd järsku midagi pikemas perspektiivis muutub .

    • Avatar
      Vasta Tups 16. märts 2018 at 12:46

      http://www.artiaclinic.ee/protseduurid/rasvaimu-e-liposuktsioon/
      “Selle probleemi lahendamiseks saab ära kasutada täiskasvanu rasvarakkude omadust mitte paljuneda, sest juba eemaldatud rasvkude enam ei taastu. Kuna rasvkude ei saa naha all ka ümber paikneda, on opereeritud piirkonna jaoks probleem lahendatud. Seega ongi rasvaimu kõige lihtsam ja stabiilsem võimalus liigse rasvakoe eemaldamiseks”.

      • Avatar
        Vasta Lily 16. märts 2018 at 20:19

        See on tore teooria küll, aga ma olen NÄINUD, et see tegelikult ei ole nii.
        Ma olen seda juba siin kirjutanud, aga panen veel, et mu sõbranna käis ka kõhuga rasvaimus ja tal tuli küll sama vats tagasi mingi aasta jooksul vist isegi. Ajavahemikuga võin pisut mööda panna, aga mitte faktiga. Jäsemed ja kõik muu on tal endiselt kõhnad nagu alati. Kulmud ka!

  • Avatar
    Vasta M 16. märts 2018 at 09:29

    Mainiksin, et õhtuleht võttis su rasvaimu uudiseks, lihtsal igaks juhuks ütlen, kui sa veel kursis pole – äkki nad tegid isetegevust ja kopisid su blogist 🙂

    Väga hea näed välja!

  • Avatar
    Vasta Kriss 16. märts 2018 at 08:22

    Hey! Kas sa käisid enne oppi miskis konsultatsioonis ka kus nad otsustasid,et kust ja palju oleks vaja rasva imeda jne? Tänks 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. märts 2018 at 08:45

      Ikka.

  • Avatar
    Vasta M. 15. märts 2018 at 23:00

    Kahju, et sa enne ei teinud sellise pildi, kus sa istud. Kuigi “pärast” pildi istudes võiksid ikka juurde teha! Ma ei tea,mis värk mul sellega on aga isegi uusi riideid ostes (nt teksaseid) proovin alati nendega korra istuda ? kas varjab volte ka istudes ??

  • Avatar
    Vasta Helery 15. märts 2018 at 22:06

    Vau! Super! Mul hea meel selle üle, et ennast hästi tunned. Las teised räägivad mis tahavad. ?

  • Avatar
    Vasta R.V 15. märts 2018 at 20:43

    Nüüd vôiks tulla, et jäta kommentaar ja vôida rasvaimu 😀
    Mul on tãpselt sama jama. Suuuuuur pããsterôngas ûmber kere 🙁
    Mina olen kade su peale. Tahaks ka!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 21:16

      hea meelega loosiks 😀

  • Avatar
    Vasta Konn 15. märts 2018 at 18:23

    Sul on ikka julmalt ilusad jalad!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 21:16

      Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Sa. 15. märts 2018 at 16:22

    Sa lausa särad nende ‘pärast’ piltide peal! Nii hea on õnnelikku inimest näha. Sa panid mulle ka sellise mõtte pähe, et võtaks oma lödise rõveda pekiga midagi ette ?

    Tahaksin veel lisada, et ma tean, et sul on õunafiguur jms. , aga sama palju kui coca ja sai tekitavad pekki, tekitab seda ka alkohol. Pekk iseenesest polegi visuaalselt see kõige katastroofilisem siinkohal, vaid mida su siseorganid ütlevad… Kõige hullem tervise seisukohalt ongi keskkohta tekkiv rasv. Ja nyyd kui sa ei hakka enam visuaalselt nii palju nägema selle tekkimist , on suur oht, et siseorganid saavad märkamatult veelgi rohkem kannatada.
    Õnneks kirjutasid, et sind kisub nyyd rohkem tervislikkuse poole peale ja tahaksid juba trenni tegema hakata, mis on fantastiline! Kuid palun, ära joo alkoholi nii tihedalt. Ma tean, ma pole su ema, et sa mulle midagi lubama peaks :D, aga omaenda tervise seisukohalt oleks see parim otsus.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 17:21

      Miks sa üldse arvad, et ma tihedalt alkoholi jooks :)?

  • Avatar
    Vasta Ma 15. märts 2018 at 15:54

    Olen nii rõõmurull sinu üle igatpidi!!!

  • Avatar
    Vasta Ceryly 15. märts 2018 at 15:49

    Mis tähendab viie piirkonna hind ? Sinul tehti viiest piirkonnast ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 21:15

      Jah

  • Avatar
    Vasta Anu 15. märts 2018 at 15:16

    Väga hea tulemus ja peaasi, et sa ise rahul oled.?
    Tegelikult tahaksin hoopis teada, et kuskohast pesu pärit on? Ülemine osa on nii äge! ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 15:33

      Bonbon 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 15. märts 2018 at 14:39

    Issand mina kadestan sind.Oleks see vaba raha võtta ei mõtleks ka.Vaid jookseks sajaga pekki imema?

  • Avatar
    Vasta kadi 15. märts 2018 at 14:39

    Imeilus oled!

    12 POINTSI FROM ME! 😉

    ma olen ühel kutsel käinud kus naisel rippus kõht põlvini! No kutse põhjus p olnud ometi see kõht, aga see jäi meelde.
    Ja sa ei taha teada mis mu kolleeg tegi, ta ei saanud hästi aru, mis see on seal suure lohvaka seeliku all. Ja siis võttis tõstis seeliku üles koos selle rasvaga- imestunult küsis aga waaat, mis asi see on?
    Ma siis vastasin, No see on pekk, Just pekk, mis põlvini.
    No kolleeg oli punane, kui peet.
    Aga patsient naeris jaaa just pekk pekk— on jah pekk! Ja vastas, et ta juba nii vana, et kes mind enam vahib. No ma ytlesin, et no näe vahib isegi seeliku alla vaatavad 😉

    Igatahse super! Tahaks ka kõhu pekist lahti saada…

  • Avatar
    Vasta Liisa 15. märts 2018 at 14:37

    Wow kus sa oled suutnud riietega nii hästi toimetada et polnud su kõhtu näha.Praegune tulemus on ju ülisuper! Väga äge. Kui mul oleks valida kas teha hullult trenni jne või opp siis ma ka valiksin opi, ma nii laisk inimene et see esimene varjant ei tuleks kõne allagi ? Aga ma kaalun ka 48kg ja juurde ei tule midagi, isegi rasedus lisas vaid 8kg ja peale sünnitust oli see ka läind. Igatsen oma keha raseduse aeg,kuna siis andis midagi ikka katsuda ka. Nüüd riided nagu puu peal ja see ei ole nii ilus vaatepilt. Juurde ka ei tule, õgin saia, cocat, krõpsu, kommi, kooki – ei midagi. Isegi ei tee trenni 😀 niiet ma oleks õnnelik kui mul oleks 5kg juures 😀

    • Avatar
      Vasta Merka 15. märts 2018 at 16:05

      Mul oli ka nii 😀 aga peale 25 eluaastat hakkas lahmama kaalu juurde nii mis kole 😀

    • Avatar
      Vasta Liise 15. märts 2018 at 16:15

      “Isegi” ei tee trenni!? (Jõu)Trenniga saaksidki oma kehale viis kilo vormi juurde! Millised eelarvamused! Sai ja suhkur teevad sulle karuteene ka muudmoodi, ei pea olema ladestunud rasva näol, nii et see kohe üldse jätkusuutlik tegevus ei ole.

    • Avatar
      Vasta Maarja K 16. märts 2018 at 10:54

      Tegelikult on võimalik vastava toitumise ja treeninguga kasvatada lihast, mis kasvataks kenasti kaalu ja lisaks vormi 🙂 Oled üks õnnelik inimene, kui midagi juurde ei viska rämpsust, kuid…Ah mida ka mina tean 😀

  • Avatar
    Vasta Kärt 15. märts 2018 at 14:35

    Ei oska muud öelda, kui VAU 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 15. märts 2018 at 14:30

    Väga super tulemus. Maadlen ise sama teemaga, peidan ennast lohvakate riiete sisse, et voldid esile ei tükiks. Alustasin oma teekonda kenama keskkoha nimel eelmise aasta aprillis. Kõhukliinikus tuvastati diastaas, keskel 5 sõrme, üleval ja all veidi vähem. Kolm keisrilõiget on oma jälje jätnud, mis teha. Hakkasin tegema kõhukliinikust saadud harjutusi, toitun teadlikumalt aga eks muidugi tuleb ette libastumisi ja “tahan väga magusat” päevi. Teen omal käel trenni, käin jooksmas ja kõndimas, eelmisel suvel käisin iga nädal Ultratonis. Kõht on väiksem tõesti aga sellest kõhurasvast tegelikult ainult trenniga lahti kahjuks ei saagi. Hetkel olen kolmanda lapsega veel kodune ja emapalk läbi aga loodan kunagi selle raha kokku saada, et ka teha rasvaimu kõhupiirkonnast, see on mu unistus. Aitäh, et oma kogemust jagasid.

  • Avatar
    Vasta Liisu 15. märts 2018 at 14:06

    Omgg kui hea tulemus! Mul avaneb pm sama vaatepilt peeglist mis sul ennem. Täitsa kadedaks teeb ise tahaks ka väga lamedat kõhtu. Mina olen ka sellepoolt mis sa tegid ! Oleks võimalust teeks isegi. Aga kuna tahan veel lapsi siis poleks vast mõtet ka.
    Ega kaalunumber polegi alati nii tähtis kui ise oled oma kehas rahul !
    Oled väga tubli ! ?? Päikest?.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 14:29

      Mina tahan ka veel lapsi saada 🙂

  • Avatar
    Vasta triinu 15. märts 2018 at 13:52

    Oleks mul selline raha võtta siis teeksin 100% kindlalt?

  • Avatar
    Vasta TR 15. märts 2018 at 13:28

    Haters gonna hate! Superilus minumeelest ? Ja mina kes ma näen roppu vaeva, et raputada kaelast 20kg ülekaalu ei heida küll kuidagi ette, et see saledus lihtsamalt saavutatud. Tahaks teada kui paljud nendest sõnavõtjatest ise lihtsamat teed ei valiks kui selline vôimalus oleks ? Ja see on kindlasti väga motiveeriv peeglist sellist pilti näha ja edaspidi palju tublim olla ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 21:18

      Ma olen kindel, et sa peale oma roppu vaeva saaad ka peeglist vaadates vaid uhkust tunda :))

  • Avatar
    Vasta rööm 15. märts 2018 at 13:21

    Sul oli sama figuur nagu mul ,ja olen kahe käe ja varvastega poolt sellele mis tegid ,ausalt ja siiralt röömus koos sinuga ,sest kujutan ette seda tunnet .Mind on ka önnistatud sellise kehakujuga ,kus pidev vats ees -tee mis tahad ,näljuta ,tee trenni aga see ei kao .Jälgin röömuga su postitusi ja udun/loodan äkki vöimaldan Taevaisa mulle kaa kunagi seda röömu ,hetkel pean veel pallikesena edasdi veerema .Nii nagu sa oled väiotnud see pole mingi rööm ,see enda voldikeste peitmine .Kas tegid nöole kaa ,löuale jne ,mul sellega kaaa jube jama ;)Aga päikest röömu ,kulla Mallu ,oled maailma vaffaim bloggija ja jälgin huviga su postitusi ja elan sajaga kaasa su röömudele ,muredele 😉 muahhh

  • Avatar
    Vasta Lisbet 15. märts 2018 at 13:11

    väga kena 🙂 teine pilt,mitte esimene 😉

  • Avatar
    Vasta Tatjana 15. märts 2018 at 13:05

    Vauuu tahaks kaa sellist kõhtu 🙂 Aga jh kuskilt seda raha võtta ja pole midagi teha ainult neid Kahte inglikest kasvatada 😉

  • Avatar
    Vasta Lii 15. märts 2018 at 13:03

    No mul endal on see kõht Ikka palju hullem ja ülejäänud keha ka, eriti käed ja jalad, olen lihtsalt palju alla võtnud, kunagi olin hullult paks, nüüd lihtsalt paks. Teistele näidata ei julge, ainuke keda ma ei häbene on mu mees, tema on küll treenitud Ja heas vormis. Kuid oleme aastaid koos olnud ja ta innustab mind, et oma tervist parandada kuid justnimelt ta katsub ja silitab minu neid pehmeid ja väljaveninud kehaosi ja ütleb kui palju ta mind armastab. Teiste ees häbenen, suvel ujumas käin lapsega vaid eraldatud kohas või kui on natuke rahvast siis ise tsillin seal mingi kerge lohvaka riietusega ringi. Häbenen teisi inimesi ja tihti oma mehe sõpru ja kõiki teisi ka, et näe kui paks see on, väljas häbene ka käia kuna kunagi kui ma veel üüber paks olin siis mitmeid kordi on mind lausa solvatud ja siis ma olen seal lihtsalt nägu punane istunud ja lootnud, et keegi teine ei kuulnud, sest lihtsalt nii häbi on…

  • Avatar
    Vasta K 15. märts 2018 at 12:56

    Super!
    Kui mul oleks raha, siis teeks ka selle protseduuri ära. Lihtsalt nii raske on kõhu pealt pekki ära saada, sinna koguneb seda esimesena ja läheb sealt viimasena.

  • Avatar
    Vasta svetlana 15. märts 2018 at 12:54

    Ma l2heks ka kui raha oleks nii palju?

  • Avatar
    Vasta Carmen 15. märts 2018 at 12:53

    Vauuuu, super-super-super ilus tulemus!!!
    Mul pole küll mingit taolist kogemust, aga täiesti usun, kuidas selline asi motivatsiooni ja enesehinnangu ja kindluse lakke viib! Üliäge, et sul oli selline võimalus!
    Ma ise usun küll, et kui ikka enesehinnang ja ilus sale peenike kõht ees, siis nii naljalt enam rämpstoidu järgi ei haara ka, sest no kammoon- tulemus on juba käes ja seda rikkuma naljalt vast ei kipu.

  • Avatar
    Vasta Sirly 15. märts 2018 at 12:53

    Super! Ausalt!
    Ja võin käsi südamel öelda, kui saaks, läheks ka. Lamedat kõhtu söömisega ainult taastada on raske (räägin enda eest), lihtsam oleks ilusat keha hoida. Ma ei ole mingi tünn, paksude inimeste juuresolekul pean vait olema, aga no see paar ülekilo on mu 153 cm keha kohta kõik viimseni kõhu peal.

    Hea meel su üle, tõesti on ilus kõht nüüd 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 15. märts 2018 at 12:46

    Holy crap shit fuck. Tubli oled et räägid ja näitad! Nüüd tahaks ise ka – raseduse ja rämpsu pekki oleks hea imurisse lasta. No ei ole seda motti et jubedalt trenni teha kui laps magab. Mis sa pudulojusega ikka teed.

  • Avatar
    Vasta Kärt 15. märts 2018 at 12:40

    Vahe on märgatav! Kena ka..kuigi noh tervisliku ja trernitud kehaga ikka ei võrdle 😉
    Aga jah tavainimesena pole lihtsalt sellist raha kusagilt võtta seega pean ikka tava toitumine+trenni peale lootma. Kuigi mul ka probleem just nö alakõhupekk..mis isegi 60kgselt häiris 😀 aga samas tahaks ma ka ikka terve keha muutust ka..pepu pringimaks (suuremaks), sääred saledamaks, nii -5kg ja kõhupekist lahti 😀 aga muidugo kui 2tonni vedeleka niisama siis imeks ka oma selle suurima probleemi ãra ???

  • Avatar
    Vasta :) 15. märts 2018 at 12:40

    Jõhker muutus! ja noh ega tegelt ju vahet ei ole, kuidas sa seda saavutasid, peaasi, et saavutasid. Ma olen küll kahe käega poolt, igasugustele iluprotseduuridele, kui vaid inimene ise endaga rahul on! (nooo ok, veits liiale pole mõtet ka nüüd minna, see ei ole lihtsalt ilus).
    Igasugused vingujad, arvata on, et see puhas kadedus, ära pane üldse tähele. Ma olen ka veits kade, ma tahaks otsaette täitesüste, aga noh HETKEL ei ole võimalik, aga küll ma nad kunagi ära teen! Sina Mallu, sa oled super püss.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 21:18

      Aitäh, sa ikka liiiga lahke 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 15. märts 2018 at 12:39

    Pekised kulmud:D Seda tahaks küll näha.
    Me kunagi õega arutasime, et mis võiks olla kõige tugevam lihas inimese kehas ja mu õde jõudis järeldusele, et keel, sest noh, kas keegi on kunagi kellelgi keele peal pekki näinud?

    Tulemus on super juba praegu ja ma olen kindel, et küll need pekised kulmud sind piisavalt motiveerivad, et mõõdukalt tervisliku eluviisi juures püsida. Hea toit ja piisav liikumine ju teevad ka hea enesetunde, nii et siit on ainult võita:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 21:18

      Ma loodan siiski neid pekiseid kulme MITTE näha 😀 Aga aitäh!

  • Avatar
    Vasta Piret 15. märts 2018 at 12:39

    Väga ilus!
    Tead, näksigu pekki, kes ütlevad, et lihtsa lahendusega paks tont oled…
    Kui mul oleks vaja ja võimalust, ma läheks ja teeks ka…
    Igast muid asju teeks ka..
    Sest no kamoon.. Sinu keha, Sina elad selles… ja kes ei tahaks ennast hästi tunda! Ja kui see on veel motivaator, et seda hoida, siis mis vahet seal on, kas oled saavutanud selle retsilt raske trenniga või rasvaimuga!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 21:19

      Aitäh! Eks igale oma!

      • Avatar
        Vasta Pipi 18. märts 2018 at 13:22

        Tere, Sa mainisid,et tehti viiest piirkonnast – kas kõik olid kõhul, või siis käed,jalad vms. Kas kõht oli üks piirkond? Kas see oli nö päevakirurgia ja kaua aega läks?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 18. märts 2018 at 15:01

          Googelda rasvainu piirkondi – kõik olid kõhul